HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yurtta hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacak, ülke genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredecek.

Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun batı kesimleri parçalı ve çok bulutlu, Kuzey ve Kıyı Ege, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Bilecik çevreleri ile Antalya'nın batı kıyılarının hafif yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

5 günlük hava durumu için tıklayınız...

Gece ve sabah saatlerinde doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte Marmara'nın doğusu, İç Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu, Karadeniz'in iç kesimleri ve Doğu Anadolu'da yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Rüzgarın genellikle güney ve doğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor. Bazı illerimizde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı, zamanla yer yer çok bulutlu, hafif sağanak yağışlı (Sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.) 17

İstanbul: Parçalı bulutlu 18

İzmir: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 21

Adana: Parçalı bulutlu 26

Antalya: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, batı kıyıları aralıklı sağanak yağışlı 24

Samsun: Parçalı ve az bulutlu 22

Trabzon: Az bulutlu ve açık 20

Erzurum: Az bulutlu ve açık (Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.) 12

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 19

İSTANBUL'DA YOĞUN SİS

İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren yine sis etkili olmaya başladı.

İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren yine sis etkili olmaya başladı. Beşiktaş, İstanbul Boğaz'ında ve çevresinde sisin etkili olduğu görüldü.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler