HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yurtta hava durumu

Meteoroloji'den alınan bilgilere göre ülkenin bir bölümünde yerel yağışlar devam edecek. İşte yurtta hava durumu...

Yurtta hava durumu

Yapılan son değerlendirmelere göre, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, Denizli, Uşak, Afyonkarahisar, Trabzon ve Rize çevreleri ile İstanbul ve Kocaeli'nin kuzey, Kütahya'nın güney ve doğu, Eskişehir'in güney, Ordu ve Giresun'un iç, Artvin'in kıyı kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının doğu bölgelerde 4 ila 6 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı, ülkemiz genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Rüzgarın ise genellikle kuzey yönlerden, Akdeniz kıyılarında güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara ve Kıyı Ege ile Batı Karadeniz'in batısında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı ve az bulutlu 28

İstanbul: Parçalı yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde kuzey kıyıları yerel olmak üzere sağanak yağışlı 28

İzmir: Az bulutlu ve açık 32

Adana: Az bulutlu zamanla parçalı yer yer çok bulutlu 35

Antalya: Az bulutlu ve açık, zamanla iç kesimleri parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra iç kesimleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 36

Samsun: Parçalı ve çok bulutlu 26

Trabzon: Parçalı çok bulutlu, sabah saatlerinde iç kesimleri ile öğle saatlerinde il geneli sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 25

Erzurum: Az bulutlu zamanla parçalı yer yer çok bulutlu 25

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 36

İHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler