HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Zafer Çağlayan'ın nerede olduğu ortaya çıktı

Eski Bakan Zafer Çağlayan, ABD'de yargılanan Reza Zarrab'ın açıklamalar sonrasında yeniden gündemin ilk sırasına oturdu. Zafer Çağlayan saat iddiası ile bir dönem olay olmuştu. Peki Zafer Çağlayan şimdi nerede ne yapıyor son hali ne?

Zafer Çağlayan'ın nerede olduğu ortaya çıktı

ABD'de İran ambargosunu deldiği için yargılanan Reza Zarrab'ın açıklamaları gündeme bomba gibi düştü. Reza Zarrab'ın en çok bahsettiği isim olan Zafer Çağlayan olunca, saat skandalı ile hafızala kazınan eski bakanın nerede olduğu merak konusu oldu.

Ekonomi eski bakanı Zafer Çağlayan'ın iki gün önce paylaşılan fotoğrafı sosyal medyanın gündemine düştü. Eski gazeteci Lamia Ayhan tarafından paylaşılan bir fotoğrafla Zafer Çağlayan'ın nerede olduğunu ortaya çıktı. Ankara'da olan Zafer Çağlayan'ın eski haline nazaran bir hayli değiştiği ve sakal bıraktığı görülüyor.

463 BİN EURO'LUK SAAT!

Zafer Çağlayan saat iddiası sonrasında bakanlık görevinden alınmıştı. Reza Zarrab tarafından Zafer Çağlayan'a 'hediye' edilen saatin tam 463 bin euro olduğu ortaya çıkmıştı. O dönemin kuruyla 700 bin lira değerindeki Patek Philippe marka saat meclis gündemine de gelmiş ve Zafer Çağlayan saati kendi parasıyla aldığını iddia etmişti.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler