HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Zarrab hapishaneye Ebru Gündeş için mi 'kadın istedi'

Türkiye Reza Zarrab davasına kilitlendi. Her geçen yeni iddialar ortaya atılıyor. Reza Zarrab davasının süreci ile ilgili gelişmeler sürerken bugün Zarrab ile ilgili ilginç bir iddia gündeme geldi. Hürriyet yazarı Ayşe Baykal bugünkü köşesinde, Zarrab'ın gardiyanlara rüşvet vererek kadın istemesinin tuhaf olduğunu, bunu Ebru Gündeş'i korumak için kurguladığını sürdü.

Zarrab hapishaneye Ebru Gündeş için mi 'kadın istedi'

Zarrab davası ile ilgili her gün çarpıcı gelişmeler yaşanırken, 2010 senesinin şubat ayında Reza Zarrab ile evlenen Ebru Gündeş de gündemde kalmaya devam ediyor...

Hürriyet yazarı Ayşe Baykal bugünkü köşesinde, Zarrab'ın gardiyanlara rüşvet vererek kadın istemesinin tuhaf olduğunu belirtti.

Baykal, Zarrab’ın, cezaevine kadın istediğine dair sözlerinin Ebru Gündeş’i korumak için söylediğini iddia ederken, Zarrab'ın bu konuda Amerika mahkemesi ile anlaşma yapma olasılığının da çok güçlü olduğunu ifade etti.

Baykal, "Ebru Gündeş’in, ülkesini Zarrab’dan daha çok sevdiğinden şüphem yok. Ama kendince haklı gerekçelerle Zarrab’ı koruduğunu ve buna karşılık Zarrab’ın da Gündeş’i koruduğunu düşünüyorum" derken, "Zarrab ve Gündeş’in kızlarıyla birlikte Miami gezisi nasıl kurguysa, Zarrab’ın da cezaevine kadın istemesi bir kurgudur" dedi.

Baykal, "Reza Zarrab, mahkemedeki sözde itirafı ile Ebru Gündeş’in kendisinden boşanması için güçlü bir sebep verdi. Öyle ki, halk nezdinde Gündeş’in itibarı zedelenmeyeceği gibi zor zamanda işini yaparak eşini beklemiş ama nihayetinde aldatılmış bir kadın olarak gönüllerdeki hanımefendi konumunu korumaya devam edecek" dedi.

Ayşe Baykal'ın yazısının tamamını buradan okuyabilirsiniz


En Çok Aranan Haberler