HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Zomato kapanıyor mu? Zomato uygulaması ve internet sitesi ne olacak?

Ünlü internet firması Zomato, Türkiye ofisini kapatacağını açıkladı. Yiyecek içecek mekanlarına puanlama yapıp, mekanların menülerini görüp yorum yazabileceğiniz Zomato Türkiye'deki faaliyetlerini durduracak mı? Zomato internet sitesi ve uygulaması ne olacak? İşe detaylar...

Zomato kapanıyor mu? Zomato uygulaması ve internet sitesi ne olacak?

Popüler internet sitesi Zomato , Türkiye ofisini kapatıyor. Peki bu ne anlama geliyor. Kafeler, restoranlar, lokantalar, barlar gibi yiyecek içecek mekanları hakkında yorum yapıp, puan verebileceğiniz Zomato sitesi kapanacak mı? Uygulama Türkiye'den kullanılabilecek mi?

ZOMATO KAPANIYOR MU?

Zomato Türkiye'deki faaliyetlerine son vermiyor sadece operasyonları yurtdışına taşıyor. Hindistan merkezli Zomato'nun Türkiye'deki internet sitesi çalışmaya devam edecek ve uygulaması aynı şekilde kullanılabilecek.

ZOMATO FİRMASI HAKKINDA

Zomato 2008 yılında Deepinder Goyal ve Pankaj Chaddah tarafından kuruldu. 23 ülkede faaliyet gösteren Zomato kullanıcıların restoranlar hakkında bilgi alabilmelerine ve restoran'na dair diğer kullanıcıların yorumlarına okumalarına olanak sağlıyor.

Zomato, Türkiye piyasasına 2015'te benzer işlevlere sahip Türk firması Mekanist.net'i alarak satın alarak girmişti.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler