HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Zonguldak’ta sağanak

Zonguldak'ta etkili olan sağanak nedeniyle bir araca yıldırım düştü. Kozlu içesinde sahil yolunun bir bölümü trafiğe kapandı, bazı araçlar yolda mahsur kaldı, bazı iş yerlerini su bastı.

Kentte etkili olan sağanak nedeniyle Gazipaşa Caddesi'nde mazgalların tıkanması sonucu oluşan su birikintileri, sürücü ve vatandaşlara zor anlar yaşattı. Bazı vatandaşlar, yağmurdan korunmak için iş yerlerinin tentelerinin altına sığındı.

Kozlu ilçesinde de etkili sağanak nedeniyle sahil yolunun bir bölümü ulaşıma kapandı. Yolda mahsur kalan araçlar çekici yardımıyla kurtarıldı.

Bu arada, ilçe girişi mazgalların tıkanması sonucu oluşan su birikintileri nedeniyle ulaşıma kapanırken, ilçe merkezindeki bazı iş yerlerini su bastı.

Belediye ekipleri, iş yerlerindeki su birikintilerini vidanjörler vasıtasıyla tahliye edildi.

Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, AA muhabirine, etkili olan sağanak nedeniyle ilçe merkezindeki bazı iş yerlerini su bastığını belirterek, "Ekiplerimiz suları tahliye çalışmalarına başladı. Bir haftada üçüncü kez ilçemizde etkili olan sağanak nedeniyle vatandaşlarımız sıkıntı yaşadı" dedi.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler