Aa Istanbul Haberleri Editoru Huseyin Altinalan Haberleri

Mısır’da serbest bırakılan AA muhabiri Türkiye’ye döndü

Mısır’da Anadolu Ajansı (AA) Kahire ofisine düzenlenen polis baskını sırasında gözaltına alınan 4 çalışandan, serbest bırakılan Türk vatandaşı Hilmi Balcı Türkiye’ye döndü.Mısır’da Salı günü Anadolu Ajansı (AA) Kahire ofisine düzenlenen polis baskını sırasında gözaltına alınan 4 çalışandan, serbest bırakılan Türk vatandaşı Hilmi Balcı, Kahire’den tarifeli uçakla saat 08.00’de İstanbul Havalimanı’na geldi.AA Kahire Ofisi Mali ve İdari İşler Sorumlusu Balcı’yı, ajansın Uluslararası Operasyonlar Direktörü Mücahit Muhammed Soykan, Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü Yılmaz Yaman, İstanbul Haberleri Editör Vekili Cemal Coşkun, İstanbul İdari İşler Müdürü Sabri Çelebioğlu ile bazı çalışanlar çiçeklerle karşıladı.Havalimanında açıklamalarda bulunan Balcı, devletin ve milletin desteğini Mısır’da hissettiğini kaydetti.

Haber 2020-01-17 09:13:05

AA'dan İstanbul Valisi Yerlikaya'ya ziyaret

AA Türkiye Haberleri Yayın Yönetmeni Zekeriya Kaya ve İstanbul Haberleri Editörü Cemal Coşkun, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'yı ziyaret etti

Haber 2019-10-25 11:19:10

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'ne doğru

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan: - "Bu vatanı ele geçirmek için terörle, açıktan saldırıyla işgal etmek, ele geçirmek mümkün değil. O halde neye başvurmaları gerekiyor? İhanete. Hiçbir kulun kabul edemeyeceği ihanetin ve entrikaların bin bir türlüsünü yaşadık. Hem de bunu dini duyguları kullanan bir grubun yaptığına şahit olduk" - 15 Temmuz Derneği Başkanı Tarık Şebik: - "Kahraman bir halkın elinde taş dahi bulunmaksızın verdiği bu mücadelenin kutlu destanını anlatması bakımından bu fotoğraflar çok önemli. Bu topraklarda bu tür girişimleri yaşamayız inşallah" - AA İstanbul Haberleri Editörü Hüseyin Altınalan: - "Nesilden nesile aktarabileceğimiz halkımızın kahramanca direnişini tarihe kayıt düşen medya mensubu arkadaşlarımızın eserlerinin burada sergilenmesini önemli buluyorum"

Haber 2018-07-12 21:22:15

Türk Dili Konuşan Ülkeler Gazeteciler Vakfı'ndan AA'ya ziyaret

Kazakistan'daki 5 farklı şehirden gelen, çeşitli gazete ve televizyonların çalışanlarından oluşan heyet üyeleri, AA İstanbul Haberleri Editörü Hüseyin Altınalan'dan çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı

Haber 2018-06-23 14:16:30

Yabancı öğretmen ve eğitim danışmanları AA'yı ziyaret etti

İstanbul'da bulunan yabancı öğretmen ve eğitim danışmanları, AA İstanbul Haberleri Editörlüğü'nü ziyaret etti

Haber 17-04-18 13:21

TSPB Sermaye Piyasaları Ödül Töreni

TSPB Başkanı Koç: - "Geçen yıl öz kaynak finansmanı yoluyla 7 milyar lira, borçlanma araçları yoluyla 130 milyar lira olmak üzere, girişimcilere 140 milyar liraya yakın kaynağın aktarılmasına aracılık ettik. Bu, önceki yıla göre yarı yarıya bir artış anlamına geliyor" - Türkiye Varlık Fonu Başkan Vekili ve Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Karadağ: - "Ekonomimiz dinamizmini koruyor. Güçlü büyüme trendi 2018’de de devam edecek" - AA Finans Haberleri Editörlüğü Başmuhabiri Bekir Gürdamar, Sermaye Piyasası Haberi 2017 ödülüne layık görüldü

Haber 11-04-18 23:31

AA İstanbul Haberleri Editörü Altınalan'dan Başkonsolos Wei'ye ziyaret

AA İstanbul Haberleri Editörü Altınalan'dan Başkonsolos Wei'ye ziyaret

Haber 07-03-18 11:10

Geleceğin Bilimi Forumu 2018

AA İstanbul Haberleri Editörü Altınalan: - "Anadolu Ajansı'nın 2011'de farklı dillerde yapılanmaya gitmesiyle bir dönüm noktası oluştu. Anadolu Ajansı, Arap Baharı sürecinde, İsrail'in Gazze saldırısı, Myanmar problemi, Irak ve Suriye'deki gelişmeleri izlerken, mağdur ve mazlumdan yana olan yayın politikasıyla ezber bozdu" - Dr. Sanger: - "Almanya'da basın mülteciler konusunda bir sol, bir de sağ basın olarak ayrılıyor. Sol basın kendine özgü bir şeyleri yansıtıyor, sağ basının da kendine özgü mültecilere olan bakış açısını yansıttığını görüyoruz. Elbette bu basının negatif sunumları, Alman halkını da çok etkiledi. Bunlar sonucunda ister istemez mültecilere karşı bir tepki, ön yargı meydana geldi"

Haber 04-03-18 19:00

AA Editörü Yılmaz'dan Kültür AŞ Müdürü Kaptaner'e ziyaret

AA Kültür Sanat Haberleri Editörü Bünyamin Yılmaz, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ Genel Müdürü Kemal Kaptaner'e ziyarette bulundu

Haber 23-02-18 11:13

Medya ve Algı Operasyonları paneli

AA İstanbul Haberleri Editörü Altınalan: - "Medya, ne kadar önemli bir güç olduğunu 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında gösterdi. Darbecilerin planlarını medya bozdu"

Haber 14-02-18 17:20

Basın Danışmanları Platformu, haber yöneticileriyle bir araya geldi

- AA İstanbul Haberleri Editörü Altınalan: - "Anadolu Ajansı artık 13 dilde yayın yapan, 97 ülkede temsilciliği olan dünyanın en önemli haber ajanslarından biri haline geldi. Her gün bin 190 haber, 2 bin 300 fotoğraf ve 310 video yayımlanıyor"

Haber 04-01-18 13:51

AA Şirket Haberleri Web Sitesi Yenilendi

İSTANBUL(AA) - Anadolu Ajansı’nın 100.Yıl Vizyonu çerçevesinde geliştirdiği AA Şirket Haberleri Bülteni’nin web sitesi yenilendi.

Yurthaber 30-09-13 14:50

AA Finans Haberleri Editörü Yıldız'ın Acı Günü

Anadolu Ajansı (AA) İstanbul Bölge Müdürlüğü Finans Haberleri Editörü Yılmaz Yıldız'ın yaşlılığa bağlı hastalıklar nedeniyle yaşamını yitiren babası, toprağa verildi.

Yurthaber 12-05-13 13:50