Abbie Colvin Haberleri

Zorbalığa maruz kaldığını söyleyerek giyim tarzını tamamen değiştirdi! Dışarı bokserla çıkıyorum

İngiltere'nin Stafford bölgesinde yaşayan 22 yaşındaki Abbie Fidgett isimli bir kadın lise ve üniversite yıllarında zorbalığa maruz kaldıktan sonra vücut dismorfisi sorunu yaşamaya başladığını ve şimdi kendinden emin hissetmek için dış giyim olarak iç çamaşırı tercih ettiğini söyledi. Genç kadının sosyal medyadan giyim tarzını gösterdiği paylaşımları kısa sürede gündem yaratmayı başardı.

Trend 2024-03-09 14:41:33

Uzaydan Gelen Fırtına konusu nedir, oyuncuları kimler? Uzaydan Gelen Fırtına ne zaman ve nerede çekildi?

Uzaydan Gelen Fırtına konusu ve oyuncuları detaylar merak edildi. Gerard Butler, Jim Sturgess, Abbie Cornish gibi oyuncuların başrollerini paylaştığı Uzaydan Gelen Fırtına filmi bu akşam sinema severlere seyir keyfi yaşatacak. Peki, Uzaydan Gelen Fırtına konusu nedir, oyuncuları kimler? Uzaydan Gelen Fırtına ne zaman ve nerede çekildi?

Magazin 2023-07-19 20:27:47

Sosyal medya fenomeni Abbie Chatfield’un Instagram’a dönüşü muhteşem oldu! Sauna yarı çıplak poz verdi

Avustralyalı sosyal medya fenomeni Abbie Chatfield, Instagram’daki sessizliğini cesur bir pozla bozdu. Sosyal medyadaki 452 bin takipçisiyle saunadan paylaştığı pozuyla yeniden selamlaşan fenomen ismin gönderisi kısa sürede hayranlarının beğenisini kazanmayı başardı.

Trend 2023-03-17 14:43:12

Şoke eden eski sevgili itirafı: ''Günde 21 kez orgazm olmamı sağladı''

Daha önce de cinsel hayatına dair cesur açıklamalarıyla gündem olan Avustralyalı model Abbie Chatfield, kısa süre önce erkek arkadaşı Konrad Bien-Stephen ile ayrıldığını açıklamıştı. Sonrasında cinsel hayatında deneyimlediği şeyleri takipçileriyle paylaşan Chatfield, şimdi de geçmişte yaşadığı bir başka ilişkisine dair yeni bir itirafla gündem oldu.

Trend 2022-11-09 09:55:11

Cinsel ilişki esnasında çığlık çığlığa kaldı! Kadınların sadece %5'i yaşıyor

Cinsel hayatına dair cesur açıklamalarıyla tanınan Avustralyalı model Abbie Chatfield, daha önce sevgilisiyle okyanusta yaşadığı cinsel ilişki deneyimine dair itirafıyla gündemi sarsmıştı. Abbie, kısa süre önce erkek arkadaşı Konrad Bien-Stephen ile ayrıldığını açıkladı ancak ayrılık sonrası genç kadın o zamandan beri cinsel hayatında yeni şeyler denediğini ve bu süreçte kadınların sadece %5'inin yaşadığı bir şeyi deneyimlediğini itiraf etti.

Trend 02-11-22 10:48

Tatlı sulardan tuzlu sulara! Yetişkin film yıldızı okyanusta yaşadığı seks deneyimini anlattı: ''Kestaneler yüzünden stres oldum''

Avustralyalı bir model ve yetişkin film yıldızı olan Abbie Chatfield, yakın zamanda yayınladığı bir podcastte okyanusta yaşadığı bir cinsel ilişki deneyimini anlattı. Kestaneler sebebiyle stresli bir tecrübe yaşadığını anlatan genç model, seks hayatına dair birçok başka açıklamasıyla da dinleyicileri şaşırttı.

Trend 06-07-22 09:34

Sosyal medya fenomeni Abbie Chatfield, üstsüz pozunu paylaştı! Takipçilerinden yorum yağdı

Avustralyalı sosyal medya fenomeni Abbie Chatfield, yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Son olarak Ukrayna’ya yardım etmek için bağış kampanyası başlatan markaları ve fenomenleri eleştiren Chatfield, sosyal medya hesabından tamamen üstsüz bir pozunu paylaştı.

Trend 18-03-22 11:09

Sosyal medya fenomeni Abbie Chatfield, Ukrayna çıkışıyla gündem yarattı! “Biraz erdem sinyali..”

Sosyal medyadan yaptığı seksi paylaşımları nedeniyle fenomen isim Abbie Chatfield, geçtiğimiz günlerde Instagram’ın kendisine sansür uyguladığını dile getirmişti. Fenomen ismin bu sefer hedefinde ise Ukrayna savaşını pazarlama taktiği olarak kullanan diğer sosyal medya fenomenleri yerini aldı. Abbie Chatfield, markalarını pazarlamak için trajedi kullandığını düşündüğü etkileyicilere ateş püskürdü.

Trend 15-03-22 15:57

Sosyal medyada fotoğrafları sansürlenen fenomen Abbie Chatfield, son paylaşımıyla olay yarattı

The Batchelor ve I'm A Celebrity adlı televizyon programları sayesinde tanınan Abbie Chatfield, sosyal medya paylaşımları sayesinde kısa sürede ünlenmeyi başardı. Instagram’da yaklaşık 372 bin takipçisi bulunan fenomen isim, sosyal medyanın cinsiyetçi kalıplarını eleştirerek fotoğraflarının sansürlenmesinden şikayet etti. Sosyal medya fenomeni sansürleri protesto etmek için tamamen çıplak bir pozunu paylaştı.

Trend 18-02-22 11:19

Tamamen şeffaf! Kasığını çantasıyla örttü

Yakın arkadaşlar Bethan Kershaw, Sophie Kasaei ve Abbie Holborn gece gezmesinde birbirinden iddialı dekolteleri ile görüntülendi.

Magazin 26-10-21 10:34

Kızını emzirdikten sonra bir göğsü diğerden daha büyük kaldı! Yaşadıklarını sosyal medyadan anlattı

Abbie Herbert ismindeki sosyal medya kullanıcı yaşadığı ilginç bir olayı TikTok hesabından anlattı. Kızının doğumun sonra normal bir anne gibi emzirdiğini dile getiren kadın, zaman içinde bir göğsünün diğerinden daha büyük görünmeye başladığını fark ettiğini söyledi.

Trend 18-10-21 12:02

Dünyalılardan bıktı, uzaylıya aşık oldu: Beni sadece seks için istemiyor

İngiliz kadın, insanlardan bıktığını bu yüzden kendisini kaçıran bir uzaylıyla aşk yaşadığını ilan etti. Abbie Bela adındaki kadın, "Beni sadece seks için istemiyor ve dünyadaki birçok erkek gibi bana yalan söylemeyecek'' şeklinde konuşarak yıldızlar arası ilişkileri normalleştirmek istiyor.

Haber 23-06-21 10:38

AJ Pritchard ile Abbie Quinnen çifti deney yaparken felaketi yaşadılar! Korkunç olay

Televizyon yıldızı ve dansçı AJ Pritchard, meslektaşı sevgilisi Abbie Quinnen ile yaptıkları deney sonucu felaketi yaşadı. Yüzü ve vücudu yanan Abbie'ye deri nakli yapıldı.

Magazin 29-03-21 15:01

Abbie Quinnen’in sevgilisi başına gelenlerden sonra tüm vücudunu paylaştı

İngiltere’nin sevilen programlarından Strictly Come Dancing programının dikkat çeken yarışmacılarından manken Abbie Quinnen, yılın başlarında yaşadığı kaza sonucu tüm vücudu üçüncü derece yanık olmuştu. Sevgilisi, kazadan sonra ilk defa Abbie Quinnen’li fotoğraf paylaştı.

Magazin 23-03-21 10:35

17.700 şişe el dezenfektanı toplayıp, internetten satmaya çalışan Amerikalı kardeşlere soruşturma

Amerikalı fırsatçı kardeşler Matt ve Noah Colvin, stokladıkları 17.700 adet el dezenfektanını internet üzerinden fahiş fiyatlara satmak isterken, polis radarına yakalandı. Haklarında soruşturma başlayan iki kardeş satmak istedikleri dezenfektanları hakkında hayır kurumlarına bağışlamak istediklerini söyledi.

Haber 20-03-20 17:55

ABD mahkemesi, Esed rejimine 302 milyon dolar ceza kesti

ABD'de federal bir mahkeme, Humus'ta Beşşar Esed'e bağlı güçlerce öldürülen savaş muhabiri Marie Colvin için Esed rejimini 302,5 milyon dolar tazminat ödemeye mahkum etti - Dava kararında, 2012'de Colvin'in de öldüğü Humus'ın Bab Amir kasabasındaki saldırının, Esed güçleri tarafından yapıldığının tespit edildiği kaydedildi

Haber 01-02-19 20:45

Robot Abbie paranızı kontrol edebilecek

ABD’deki ünlü yatırım şirketi AllienceBernstein Holding LP’nin kullandığı sanal asistan Abbie, en iyi fiyattaki bonoları alıp satmayı sağlayarak yatırımcılara ticarette daha az risk ve kolaylık sağlıyor.

Finans 14-11-18 15:35

Hem kanser, hem hamile olduğunu öğrendi! Aldığı karar şoke etti

Hem hamile, hem kanser olduğunu öğrenen Abbie Colvin isimli İngiliz kadın, verdiği kararla hayatında dönüm noktası yarattı.

Haber 12-07-18 13:30

3. Uluslararası Bursa Fotoğraf Festivali

İngiliz fotoğraf sanatçısı Abbie Trayler-Smith, "3. Uluslararası Bursa Fotoğraf Festivali" kapsamında, fotoğraf tutkunlarıyla bir araya geldi.

Yurthaber 10-10-13 16:32

Jeremy Bowen'ın kaleminden Marie Colvin

BBC Orta Doğu editörü Jeremy Bowen, yakın arkadaşı ve meslektaşı Marie Colvin'i ve savaş muhabirliğini yazdı.

Haber 24-12-12 13:31

Sıcak havalarda bile montla dolaşıyor!

Soğuk havaya alerjisi olan 12 yaşındaki Abbie Tully’nin vücudu hafif bir serinlikte bile ölümcül alerjik reaksiyon gösteriyor.

Haber 12-03-12 16:44

Colvin için cenaze töreni düzenlendi

Suriye'nin Humus kentinde öldürülen ABD'li savaş muhabiri Marie Colvin için, ABD'nin New York eyaletine bağlı Oyster Bay'de bir cenaze töreni düzenlendi.

Haber 12-03-12 09:43

Gazeteciler Suriye'de mi gömüldü?

Suriye'nin Humus kentinde hava saldırısında öldürülen ABD'li gazeteci Marie Colvin ile Fransız foto muhabiri Remi Ochlik'in, Humus'ta defnedildiğini gösteren bir video yayınlandı.

Haber 02-03-12 11:35