Abd Disisleri Bakani Adayi Rex Tillerson Haberleri

Tillerson'dan çok konuşulacak iddia: Netanyahu Trump'a yanlış bilgiler verdi

ABD'nin eski Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun ABD Başkanı Donald Trump'ı ikna edebilmek için birçok kez Trump'a yanlış bilgiler verdiğini ileri sürdü.

Haber 2019-09-19 21:29:46

Tillerson'dan Kushner'e paralel diplomasi suçlaması

Eski ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, ABD Başkanı Donald Trump'ın damadı ve Beyaz Saray Kıdemli Danışmanı Jared Kushner'i, devletin resmi kurumlarının bilgisi ve onayı dışında kendi başına diplomasi yürütmekle suçladı - Tillerson, Kushner'in bazı yabancı ülke liderleri ve yetkilileriyle özel ilişkiler kurduğu, Dışişleri Bakanlığının resmi protokolleri dışında temaslarda bulunduğunu öne sürdü - Eski ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson: - "(Kushner'ın görevi hakkında) Kimse ne iş yaptığını tanımlayamıyordu. Ben unvanın ne olduğunu daha yeni öğrendim"

Haber 2019-06-28 15:36:08

Eski bakan Tillerson Trump'ı anlattı

Eski ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson: - "Benim için zor olan şey, disiplinli, oldukça süreç odaklı ExxonMobil şirketinden gelip oldukça disiplinsiz, okumayı sevmeyen, brifing raporlarını okumayan ve birçok şeyin detaylarına bakmayı sevmeyen ve sadece 'ben buna inanıyorum' diyen bir adamla çalışmaktı" - "Fevri davranmak istemiyor aslında. Gerçekten içgüdüleri ile hareket etmeye çalıştığını düşünüyorum" - "Çok sık bir şekilde başkan 'Bunu yapmak istiyorum ve şöyle yapmak istiyorum' derdi. Ve ben de ona 'Sayın Başkan ne yapmak istediğinizi anlıyorum ama bunu yapamazsınız, bu kanunları ihlal ediyor' derdim"

Haber 2018-12-07 23:39:05

GÖRÜŞ - ABD'nin Türkiye politikaları: Vizyonerden miyopa

ABD'li yetkililer ABD'yi İkinci Dünya Savaşı sırasında ve sonrasında Türkiye'yle bir araya getiren mantığı idrak edemediler yahut, düpedüz, bunun farkında bile değillerdi - Aynı zamanda, ABD'li yetkililer Türkiye'ye bir eşit olarak saygıyla yaklaşmanın gereğini unuttular. Bu haller, ABD'nin Türkiye'ye yönelik politika oluşturma süreçlerinin başına bela olmaya devam ediyor - Türkiye'deki ABD temsilciğinin Türk toplumuna yönelik hassasiyeti ve onlara dair anlayışında son beş senede hiçbir şey değişmedi; Dışişleri Bakanı ister John Kerry, ister Rex Tillerson veya Mike Pompeo olsun ve Kuğulu Park'taki ABD Büyükelçiliğinin en önemli mukimi ister Ricciardone ister Bass olsun, hatta hiç kimse olmasın - Son 20 seneden, ama özellikle de son beş yıkıcı seneden sonra, elimizde olan delillere bakarak ABD'nin "Türkiye'nin yüksek bir refah seviyesine sahip olmasına yönelik duyduğu alakayı sürdürdüğüne" dair inandırıcı bir argüman ortaya koyabilir miyiz? Her geçen ay, her yeni kriz böyle bir argümanın ortaya konulmasını daha da zorlaştırdı

Haber 2018-08-15 11:26:11

Bu iddia Orta Doğu'da deprem yaratır: Arabistan ve BAE'nin Katar'ı işgal planı!

Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri'nin Katar ile yaşanan diplomatik krizin ilk günlerinde, Katar'a yönelik askeri müdahale için harekete geçtikleri ancak işgal planının eski ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson tarafından durdurulduğu iddia edildi. İddiaya göre bu olay, Tillerson'ın görevden alınmasında da etkili oldu.

Haber 02-08-18 15:35

ABD dürüstlük krizine saplandı

ABD'nin eski Dışişleri Bakanı Rex Tillerson: - "ABD bir ahlak ve dürüstlük krizine girdi"

Haber 17-05-18 12:42

ABD Dışişleri Bakanlığı bünyesindeki boş koltukları dolduracak

Bakan Mike Pompeo, eski bakan Rex Tillerson döneminde alınan "işe alımları durdurma" kararını kaldırdı

Haber 15-05-18 20:05

DHA DIŞ HABER - POMPEO, ABD'NİN YENİ DIŞİŞLERİ BAKANI OLDU

ABD Başkanı Donald Trump'ın, görevden aldığı Dışişleri Bakanı Rex Tillerson'ın yerine aday gösterdiği CIA Başkanı Mike Pompeo, ABD Senatosu'ndan gereken onayı alarak yeni görevine resmen başladı.

Haber 26-04-18 23:01

Tillerson: Dürüstlüğünüzü ve insanlık onurunuzu asla yitirmeyin

ABD Başkanı Donald Trump tarafından görevden alınan Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, Dış İşleri Bakanlığı çalışanlarına veda etti.

Haber 23-03-18 09:44

DHA DIŞ HABER - Tillerson: Dürüstlüğünüzü ve insanlık onurunuzu asla yitirmeyin

ABD Başkanı Donald Trump tarafından görevden alınan Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, Dış İşleri Bakanlığı çalışanlarına veda etti.

Haber 23-03-18 00:31

Tillerson: Dürüstlüğünüzü ve insanlık onurunuzu asla yitirmeyin

ABD Başkanı Donald Trump tarafından görevden alınan Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, Dış İşleri Bakanlığı çalışanlarına veda etti.

Haber 23-03-18 00:31

Tillerson Bakanlık Çalışanlarına Veda Etti

ABD Başkanı Donald Trump’ın görevden aldığı Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, Bakanlık’ta veda konuşması yaptı. Washington’u “kötü ruhlu bir şehir” olarak tanımlayan Tillerson, diplomatlara ve bakanlık çalışanlarına birbirlerine saygılı olmalarını öğütledi

Haber 23-03-18 00:10

Çavuşoğlu'ndan Münbiç yanıtı: Anlaşmaya vardık demedik, anlayışa vardık

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD'nin eski Dışişleri Bakanı Rex Tillerson ile dün gerçekleştirdiği telefon görüşmesi hakkında, 'Kendisine bu süreçteki işbirliği için teşekkür ettim" dedi. Çavuşoğlu, ABD ile Münbiç görüşmesine ilgili olarak, "Anlayışa vardık, anlaşmaya vardık demedik' ifadelerini kullandı.

Haber 21-03-18 14:06

Son dakika! Çavuşoğlu: ABD ile Menbiç görüşmesi ertelenebilir

Son dakika bilgisine göre; Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Moskova'da Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile basın toplantısı düzenliyor. Çavuşoğlu, 19 Mart'ta ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson ile planlanan görüşmenin ertelenebileceğini söyledi.

Haber 14-03-18 13:07

Tillerson veda etti

ABD Başkanı Donald Trump'ın, görevden alındığını duyurduğu Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, kameraların karşısına geçerek veda konuşması yaptı.

Haber 13-03-18 23:56

DHA DIŞ HABER - TİLLERSON VEDA ETTİ

ABD Başkanı Donald Trump'ın, görevden alındığını duyurduğu Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, kameraların karşısına geçerek veda konuşması yaptı.

Haber 13-03-18 23:31

Tillerson veda etti

ABD Başkanı Donald Trump'ın, görevden alındığını duyurduğu Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, kameraların karşısına geçerek veda konuşması yaptı.

Haber 13-03-18 23:31

Görevden Alınan Abd Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, 31 Mart Görevimdeki Son Gün. Trump İle Telefonda Görüştüm. Irak Ve Suriye’de Yapılacak Çok Şey Var Dedi.

IHAAW214130-SIY/13-03-2018 - Görevden alınan ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, "31 Mart görevimdeki son gün....

Yurthaber 13-03-18 22:41

Görevden alınan Tillerson ilk kez konuştu

ABD Başkanı Donald Trump tarafından görevinden alınan ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, "31 Mart, görevimdeki son günüm olacak" dedi.ABD Başkanı Donald Trump tarafından görevinden alınan ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, konuyla ilgili basın açıklaması yaptı.

Haber 13-03-18 22:08

Tillerson: ABD Rusya'nın kaygı verici eylemleri karşısında daha fazlasını yapmalı

ABD Başkanı Donald Trump'ın görevden aldığı Dışişleri Bakanı Rex Tillerson Washington'da yaptığı basın açıklamasında ülkesine "Rusya'nın kaygı verici eylemlerine karşı" daha fazlasını yapması çağrısında bulundu. 31 Mart'ta görevinden ayrılacağını açıklayan Tillerson, sivil hayata döneceğini açıkladı.

Haber 13-03-18 21:57

Görevden alınan ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, 31 Mart görevimdeki son gün. Trump ile telefonda görüştüm. Irak ve Suriye’de yapılacak çok şey var dedi.

IHAAW214130-SIY/13-03-2018 - Görevden alınan ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, "31 Mart görevimdeki son gün. 13.03.2018 21:41:30 TSI NNNN

Haber 13-03-18 21:48

Trump'tan Tillerson ve Pompeo açıklaması

ABD Başkanı Trump: - "Rex ve ben uzun zamandan beri bu konuyu konuşuyoruz. Aslında iyi anlaşıyorduk fakat bazı konularda farklı görüşlere sahiptik. İran anlaşmasına baktığımız zaman, bence bu berbat. Galiba onun için çok fazla sorun yoktu. Ben ya (İran anlaşması) koparmak ya da bir şey yapmak istedim, o ise farklı düşündü" - "Pompeo ve ben aynı fikirlere sahibiz. Müthiş bir enerjisi ve bilgi birikimi var"

Haber 13-03-18 18:15

Rex Tillerson’ın yardımcısından açıklama

Rex Tillerson’ın yardımcısı, Donald Trump’ın Tillerson’u neden görevden aldığını hiçbir zaman açıklamadığını ifade ederek, "Tillerson, görevde kalmak istiyordu" dedi.Rex Tillerson’ın yardımcısı ABD Başkanı Donald Trump’ın Tillerson’nı ani bir kararla görevinden alması konusunda açıklama yaptı.

Haber 13-03-18 17:50

ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson görevden alındı. Tillerson’ın yerine CIA Başkanı Mike Pompeo’nun getirileceği bildirildi.

IHAAW155327-SIY/13-03-2018 - ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson görevden alındı. 13.03.2018 15:53:27 TSI NNNN

Haber 13-03-18 15:59

Tillerson: Kuzey Kore henüz cevap vermedi

ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, ABD ile Kuzey Kore arasındaki planlanan görüşmeler konusunda Washington’un bazı konuları Pyongyang’dan duymayı beklediğini, Kuzey Kore’nin henüz cevap vermediğini söyledi.Rex Tillerson, Kuzey Kore lideri Kim Jong Un’un görüşme davetini kabul etmesinden bu yana doğrudan Kuzey Kore’den hiçbir şey duymadıklarını, ABD’nin Pyongyang’dan duymayı beklediği şeylerin olduğunu söyledi.

Haber 13-03-18 09:54

Tillerson Afrika turunda rahatsızlandı

ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson’ın sağlık problemi nedeniyle Kenya’nın başkenti Nairobi’deki ilk gün temaslarının iptal edildiği bildirildi.ABD Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Steve Goldstein tarafından yapılan açıklamada, ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson’ın yoğun tempo nedeniyle kendini iyi hissetmediği bu nedenle Kenya’daki ilk gün temaslarının iptal edildiği bildirildi.

Haber 10-03-18 16:02

Tillerson: Kuzey Kore politikası başarılı oldu

ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, Dışişleri Bakanlığı tarafından Kuzey Kore’ye yönelik uygulanan politikanın çok başarılı olduğunu söyledi.Dışişleri Bakanı Rex Tillerson yaptığı açıklamada, ABD Dışişleri Bakanlığı tarafından yürütülmekte olan Kuzey Kore politikasının son derece başarılı olduğunu belirtti.

Haber 09-03-18 23:24

Kenya’da, Tillerson ziyareti öncesi sürpriz karar

Kenya Cumhurbaşkanı Uhuru Kenyatta ve Muhalefet Lideri Raila Odinga, ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson’un ziyareti öncesi ortak basın toplantısında bir araya gelerek Kenyalıları birleştirme sözü verdi.Kenya Cumhurbaşkanı Uhuru Kenyatta ve Muhalefet Lideri Raila Odinga, ortak basın toplantısı yaptı.

Haber 09-03-18 15:50

Abd Dışişleri Bakanı Tillerson: çalışma Gruplarında Öncelikle Menbiç Konusunu Ele Alacağız

ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, "Suriye halkının kendi liderini kendisinin seçmesini istiyoruz. Çalışma gruplarında öncelikle...

Yurthaber 16-02-18 15:32

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Yaşamsal güvenlik kaygılarımızın ciddiye alındığını düşünmek istiyoruz (2) 

"BAĞIMSIZ VE BİRLEŞMİŞ BİR SURİYE'NİN KURULMASI İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞMAMIZ GEREKİYOR"  ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, "Bağımsız ve birleşmiş bir Suriye'nin kurulması için birlikte çalışmamız gerekiyor.

Haber 16-02-18 15:27

DHA ANKARA- Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Yaşamsal güvenlik kaygılarımızın ciddiye alındığını düşünmek istiyoruz (2) 

"BAĞIMSIZ VE BİRLEŞMİŞ BİR SURİYE'NİN KURULMASI İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞMAMIZ GEREKİYOR"  ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, "Bağımsız ve birleşmiş bir Suriye'nin kurulması için birlikte çalışmamız gerekiyor.

Haber 16-02-18 15:26

ABD Dışişleri Bakanı Tillerson: Çalışma gruplarında öncelikle Menbiç konusunu ele alacağız

ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, "Suriye halkının kendi liderini kendisinin seçmesini istiyoruz.

Haber 16-02-18 14:38

Abd Dışişleri Bakanı Tillerson: “münbiç Önceliğimiz”

ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, “Çalışmalarımızı DEAŞ ve diğer terörist gruplara karşı ortaklaşa sürdüreceğiz. Bunları...

Yurthaber 16-02-18 14:22

ABD Türkiye arasında Suriye mekanizması

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson ile Ankara'daki görüşmesi sonrasında iki ülkenin kritik durumdaki ilişkilerini normalleştirme kararı aldıklarını ve sorunların çözümü için bir mekanizma oluşturulacağını söyledi.

Haber 16-02-18 14:04

Abd Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, menbiç Öncelikli Konu Olacak Dedi.

IHAAW124159-SIY/16-02-2018 - ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, "Menbiç öncelikli konu olacak" dedi. 16.02.2018...

Yurthaber 16-02-18 13:41

Abd Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, sdg’ye Sağladığımız Desteğin Sınırlı Olacağını Aktardık Dedi.

IHAAW123536-SIY/16-02-2018 - ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, "SDG’ye sağladığımız desteğin sınırlı olacağını aktardık" dedi....

Yurthaber 16-02-18 13:35

Abd Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, suriye İçin Birlikte Çalışmamız Gerekiyor Dedi.

IHAAW123400-SIY/16-02-2018 - ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, "Suriye için birlikte çalışmamız gerekiyor" dedi. ...

Yurthaber 16-02-18 13:34

ABD Dışişleri Bakanı Tillerson: “Münbiç önceliğimiz”

ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, “Çalışmalarımızı DEAŞ ve diğer terörist gruplara karşı ortaklaşa sürdüreceğiz.

Haber 16-02-18 13:29

Çavuşoğlu-Tillerson görüşmesi sona erdi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD’li mevkidaşı Rex Tillerson ile bir araya geldi.Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Ankara Palas’ta ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson ile bir araya geldi.

Haber 16-02-18 12:31

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ve Tillerson'dan açıklamalar

Ankara'da Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson bir araya geldi. İki mevkidaş ortak basın toplantısı düzenledi. Çavuşoğlu,'ABD ile ilişkileri normalleştirme konusunda mutabakata vardık' dedi. Tillerson da, Suriye'de bölünme olmadan çözüme ulaşmak istiyoruz. Öncelikle Menbiç konusunu ele alacağız. Menbiç'i müttefik kuvvetlerimizin kontrolünde istiyoruz' şeklinde konuştu.

Haber 16-02-18 12:27

Ankara'da Tillerson protestosuna müdahale

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, sabah Ankara Palas’ta bir araya geldi. Heyetlerarası ve baş başa görüşme için iki bakanın biraraya geldiği sırada dışarda da bir grup eylem yaptı.

Haber 16-02-18 10:55

 Dışişleri Çavuşoğlu, ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson ile görüştü 

DIŞİŞLERİ Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson ile görüştü.

Haber 16-02-18 10:53
Haber 16-02-18 10:49

Çavuşoğlu-Tillerson görüşmesi öncesi protesto eylemi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun ABD’li mevkidaşı Rex Tillerson ile görüşmesi öncesi Ankara Palas yakınında protesto eylemi yapıldı.Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile ABD Dışişleri Bakanı Tillerson’ın bir araya geleceği Ankara Palas yakınında bir grup protesto eylemi gerçekleştirdi.

Haber 16-02-18 10:32

Çavuşoğlu-Tillerson görüşmesi öncesi yoğun güvenlik önlemleri

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun ABD’li mevkidaşı Rex Tillerson ile görüşmesi öncesi Ankara Palas çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alındı.Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile ABD Dışişleri Bakanı Tillerson, saat 11.00’de ortak bir açıklama yapacak.

Haber 16-02-18 09:15

Erdoğan-tillerson Görüşmesi

ANKARA (İHA) – Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson’ı kabulünde, Türkiye’nin öncelikleri...

Yurthaber 16-02-18 00:40

Erdoğan Tillerson görüşmesinde Suriye, Irak ve bölgesel gelişmeler ele alındı

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan ve ABD Dışışleri Bakanı Rex Tillerson görüşmesinde Suriye ve Irak olmak üzere bölgesel gelişmeler, terörle mücadele meselesi ve ikili ilişkiler ele alındı.

Haber 15-02-18 23:45

DHA ANKARA - Erdoğan Tillerson görüşmesinde Suriye, Irak ve bölgesel gelişmeler ele alındı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ABD Dışışleri Bakanı Rex Tillerson görüşmesinde Suriye ve Irak olmak üzere bölgesel gelişmeler, terörle mücadele meselesi ve ikili ilişkiler ele alındı.

Haber 15-02-18 23:44

FLAŞ

DHA:Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ABD Dışışleri Bakanı Rex Tillerson görüşmesinde Suriye ve Irak olmak üzere bölgesel gelişmeler, terörle mücadele meselesi ve ikili ilişkiler ele alındı.

Haber 15-02-18 23:42