Abd Kaza Haberleri

Piyasaların gözü ABD'deydi: Büyüme verileri beklentilerin üzerinde!

Küresel piyasaların takip ettiği ABD büyüme verileri açıklandı.

Finans 2024-03-28 15:42:02

Altın fiyatları ABD verilerine odaklandı! Gram altın zirveye tırmanıyor (28 Mart 2024 Perşembe, gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu?)

Altında son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Altın fiyatları ABD büyüme rakamlarına ve cuma günü saat 15.30'da açıklanacak Fed'in enflasyon göstergesi olarak dikkate aldığı kişisel tüketim harcamalarına odaklanı. (28 Mart 2024 Perşembe, gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu?)

Finans 2024-03-28 10:37:27

Yer: Beşiktaş! Hatalı U dönüşü yapan araca motosiklet çarptı: Feci kaza kamerada

Beşiktaş’ta yasak yerden “U” dönüşü yapan hafif ticari araca motosiklet çarptı. Motosiklet sürücüsü S.H. (25) ağır yaralanırken, aracın sürücüsü A.Ö. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 2024-03-28 09:29:54

Küresel piyasalar ABD büyüme verilerine odaklandı

Küresel piyasalarda, ABD Merkez Bankasının (Fed) faiz indirimine ne zaman başlayacağına ilişkin belirsizliklerin devam etmesine karşın pozitif bir seyir izlenirken, bugün ABD'de büyüme verileri başta olmak üzere yoğun veri gündemi yatırımcıların odağına yerleşti.

Finans 2024-03-28 09:12:03

6 kişi feci şekilde ölmüştü... Hatay'daki katliam gibi kazanın görüntüleri ortaya çıktı! TIR aniden sola dönüyor

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde meydana gelen katliam gibi kazanın görüntüleri ortaya çıktı. 6 kişinin hayatını kaybettiği ve 1 kişinin de yaralandığı kaza güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde normal seyrinde ilerlerken aniden sola hamle yapan TIR dikkat çekti.

Haber 27-03-24 09:53

Fed açıkladı: Giderleri kazançlarını aştı

ABD Merkez Bankası (Fed), 2023'te toplam giderlerinin, kazançlarını 114,3 milyar dolar aştığını bildirdi. Banka, bu zamana kadarki en büyük faaliyet zararını kaydetti.

Finans 27-03-24 07:58

Rus istihbarat teşkilatı FSB'den dünyayı şaşırtan açıklama: Moskova’daki terör saldırısının arkasında ABD, İngiltere ve Ukrayna var

Moskova'da 139 kişinin öldürüldüğü “Crocus City Hall” adlı konser salonuna düzenlenen terör saldırısıyla ilgili Rusya'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Federal Güvenlik Servisi (FSB) Direktörü Aleksandr Bortnikov, terör saldırısının arkasında ABD, İngiltere ve Ukrayna’nın bulunduğunu öne sürdü. Bortnikov, Ukrayna’nın ayrıca Orta Doğu’da militanları hazırladığını ve eğittiğini de iddia ederek, Rusya’ya karşı cephede farklı milletlerden savaşanların bunun göstergesi olduğunu dile getirdi.

Haber 26-03-24 23:27

Baltimore'daki köprüyü yıkan kargo gemisinin bir kazası daha ortaya çıktı!

ABD’nin Baltimore kentindeki Francis Scott Key Köprüsü'nü çarparak yıkan Dali isimli kargo gemisinin, 2016’da Belçika’daki Antwerp Limanı’nda da bir kazaya karıştığı ortaya çıktı. Acil durum ilan edilen bölgede nehre düşen kişileri arama çalışması ise sürüyor. ABD Başkanı Biden ise yaptığı açıklama "Francis Scott Key Köprüsü’nün çökmesinin kasıtlı bir eylemin sonucu olduğuna dair hiçbir belirti yok” dedi.

Haber 26-03-24 20:59

Hatay'da katliam gibi kaza! Ortalık savaş alanına döndü: Aynı aileden 6 kişi hayatını kaybetti,1 yaralı var...

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde, korkunç bir kaza meydana geldi. Otomobille tırın çarpışması sonucu meydana gelen kazada, ilk belirlemelere göre aynı aileden 6 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.

Haber 26-03-24 14:50

Yunus Emre'nin kazancı gündem oldu! Acun Ilıcalı'nın jet ski kazasından zararı ağızları açık bıraktı

Survivor All Star'da yürekleri ağızlara getiren bir kaza meydana geldi. Ödül oyununu kazanan kırmızı takım Turks & Caicos adalarına gitti. Kırmızı takımda Yunus Emre kullandığı jet ski'nin hakimiyetini kaybedince Nagihan'ın kullandığı jet ski'ye çarptı. Jet ski kazasının Acun Ilıcalı'ya zararı ağızları açık bıraktı.

Magazin 26-03-24 10:36

Survivor All Star ödülünde büyük kaza! Yunus Emre jet ski'nin kontrolünü kaybetti! Nagihan Karadere ölümden döndü

Survivor All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Her bölümü büyük ses getiren yarışmanın son bölümüne yaşanan talihsiz kaza damga vurdu. Ödül oyununu kazanan ve lüks villaya yerleştirilen kırmızı takımdan Nagihan ve Yunus Emre'nin jetski kazası adeta yürekleri ağızlara getirdi.

Magazin 26-03-24 07:48

Mersin'de işçi servisi kaza yaptı! Çok sayıda yaralı var

Mersin’in Gülnar ilçesinde yapımı süren Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde çalışan işçileri taşıyan servis otobüsü kaza yaptı. Kazada 23 kişi yaralandı. Kaza ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

Haber 25-03-24 22:11

Son dakika | Gazze'de ateşkes tasarısı BM'den geçti! İsrail'den ABD'ye tepki, iptal ettiler

BM Güvenlik Konseyi'nde Gazze'de kalıcı ve sürdürülebilir ateşkese dönüşecek şekilde ramazan ayında acilen ateşkes sağlanması talep edilen karar tasarısı kabul edildi. Tasarı, 14 "evet" ve 1 "çekimser" oyla kabul edildi. ABD çekimser oy kullandı. Türkiye'den açıklama gelirken, kararın ardından İsrail Başbakanı Netanyahu, İsrail heyetinin Washington'a yapacağı ziyareti iptal etti.

Haber 25-03-24 17:49

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı'nın kaza yaptığı anın görüntüleri ortaya çıktı! Ölen kişi Suriyeli olunca yapılan insanlık dışı yorumlar mide bulandırdı

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı'nın aracıyla çarptığı elektrikli bisiklet sürücüsü İbrahim M. ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Yaşanan kazanın görüntüleri ortaya çıkarken bazı sosyal medya kullanıcılarının ölen kişinin Suriyeli olduğunu öğrenmesi sonrası yaptığı insanlık dışı yorumlar dikkat çekti. İşte detaylar...

Spor 25-03-24 15:23

Fren yerine gaza basınca eve daldı, ortalık savaş alanına döndü! Kaza anı kamerada

Beşiktaş’ta otomobiliyle yokuş aşağıya seyreden kadın sürücü, iddiaya göre fren yerine gaza basınca kaldırımda yürüyen İtalyan kadına çarpıp bir eve daldı. Dehşet anları kameralara yansırken, ortalığın savaş alanına döndüğü kazada sürücü ve aracın çarpması sonucu eve düşen İtalyan kadın yaralandı. Olay esnasında markette bulunan ev sahibi ise kazadan kurtuldu. İşte korkutan kazanın görüntüleri...

Haber 25-03-24 10:59

Yılın ilk ay tutulmasını Astrolog Dinçer Güner yorumladı! 'Savaşlar, patlamalar, yangınlar ve kazalar' detayı dikkat çekti

Yılın ilk ay tutulması Terazi burcunda gerçekleşiyor. Ünlü Astrolog Dinçer Güner bu tutulmanın bireysel, dünya ve Türkiye üzerindeki etkilerini tek tek yorumladı. Tutulmanın Türkiye üzerinde olan etkileri arasında yer alan savaş, patlama ve kaza gibi detaylar dikkat çekti.

Kadin 25-03-24 09:33

Antalya'da feci kaza! 3 araç birbirine girdi: 3 ölü

Antalya’nın Serik ilçesinde 3 aracın karıştığı trafik kazasında 2’si aynı araçta olmak üzere 3 kişi hayatını kaybetti. Kazada ölenlerin olay yerine gelen yakınları sinir krizi geçirdi.

Haber 25-03-24 08:59

Malatya’da “dur” ihtarına uymayan araç kaza yaptı

Malatya’da, “dur” ihtarına uymayarak polisten kaçan sürücünün kullandığı kamyonet ağaca çarptı.

Yurthaber 25-03-24 08:15

Gaziantep'te feci kaza! Araçlar hurdaya döndü: 2 ölü, 5 yaralı

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde seyir halindeki iki otomobil çarpıştı. Araçların hurdaya döndüğü feci kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

Haber 25-03-24 00:51

Aracın motoru yerinden fırladı! Kocaeli'de feci kaza, gişelere çarpıp takla attı

Kuzey Marmara Otoyolu’nun Kocaeli geçişinde gişelere çarptıktan sonra takla atan ve motoru yerinden fırlayan otomobilin sürücüsü, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Haber 24-03-24 23:05

Eylem Tok ve oğlu yurt dışına kaçmıştı! Peş peşe çarpıcı iddialar: 'Kazadan birkaç ay önce...'

Eylem Tok'un oğlu T.C.'nin yaptığı kaza sonucu Oğuz Murat Aci'yi hayattan kopardığı olayda yeni gelişmeler yaşandı. Acılı baba Özer Aci, kazadan birkaç ay önce T.C.'nin art arda hız kamerasına takıldığını ve ceza yediğini söyledi. Ayrıca, T.C.'nin okul arkadaşının annesi de attığı mesajda T.C.'nin okula da lüks araçla geldiğini ifade etti.

Haber 24-03-24 22:13

Rusya’dan ABD’nin ‘DEAŞ’ açıklamasına çok sert yanıt! 'Belki Kennedy’i de DEAŞ öldürmüştür'

Rusya'nın başkenti Moskova'da düzenlenen terör saldırısı tüm dünyada büyük yankı uyandırdı. 137 kişinin hayatını kaybettiği kanlı saldırıyı terör örgütü DEAŞ üstlendi. ABD istihbaratı da DEAŞ’ın saldırıyı düzenlediğini ifade etti. Rusya'dan ABD'nin bu açıklamasına çok sert yanıt geldi. Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Maria Zakharova, “Keşke kendi Başkanları Kennedy'nin suikastını da bu kadar kısa sürede çözebilselerdi. Belki onu da DEAŞ yapmıştır?” dedi.

Haber 24-03-24 16:59

Bursa'da feci kaza! Otomobil ile motosiklet böyle çarpıştı

Bursa'nın İnegöl ilçesi Kemalpaşa Mahallesi'nde meydana gelen kazada otomobil ile motosiklet çarpıştı; 4 kişi yaralandı. Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Haber 24-03-24 09:08

Diyarbakır'da feci kaza! 1 kişi öldü 2 kişi yaralandı

Diyarbakır'da feci bir kaza meydana geldi. Bismil ilçesinde, otomobil ile hafif ticari aracın çarpıştığı kazada 5 yaşındaki E.K yaşamını yitirdi, 2 kişi de yaralandı.

Haber 24-03-24 00:56

Türkiye'yi ayağa kaldıran kazada baba Bülent Cihantimur'a imza şartı getirilmişti! Karakola girmeden kaçtı

Türkiye günlerdir ünlü yazar Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur'u konuşuyor. Ehliyetsiz kullandığı otomobil ile Oğuz Murat Acı'nın ölümüne neden olan Timur Cihantimur kaza sonrası annesiyle Mısır'a kaçmıştı. Kazayla ilgili soruşturmada hakkında yurt dışına çıkış yasağı konularak ve en yakın karakola imza verme şartı getirilen Bülent Cihantimur, Şişli Polis Merkezi'ne gitti. Gazetecileri gören Cihantimur, işlemlerini yapmadan tekrar aracına binerek oradan ayrıldı.

Magazin 23-03-24 11:29

Rusya'nın 11 Eylül'ü... Moskova'daki kanlı saldırının failleri yakalandı: Yeni görüntüler ortaya çıktı: Çok sert açıklama: Ölüme ölüm!

Rusya, dün akşam DEAŞ'in üstlendiği bir terör saldırısıyla sarsıldı. Başkent Moskova'daki "Crocus City Hall" adlı konser salonuna saldırı düzenleyen teröristler salondaki sivillerin üzerine kurşun yağdırdı. 143 kişinin öldüğü ve 145 kişinin yaralandığı olayda, ABD ve Ukrayna'dan da açıklama geldi. Olayların Putin'in seçimi kazanmasından hemen sonra olması ve olaydan önce ABD'nin vatandaşlarını uyarması dikkat çekti. Rusya, Terör saldırısı faillerinin tamamının yakalandığı bilgisini verdi.

Haber 23-03-24 10:12

Rusya'nın başkenti Moskova'daki kanlı saldırıda dikkat çeken ABD ve İngiltere detayı

Rusya’nın başkenti Moskova’da Crocus Belediye Binası içerisinde yer alan bir konser salonuna maskeli kişiler tarafından terör saldırısı düzenlendi. Silahlı saldırı, Picnic müzik grubunun konser verdiği sırada Moskova bölgesinin idari merkezi Krasnogorsk'taki gerçekleşti. Çok sayıda kişinin yaralandığı ve hayatını kaybettiği kanlı saldırı öncesinde ABD ve İngiltere'nin vatandaşlarını uyardığı iddia edildi.

Trend 23-03-24 09:53

Son dakika: Moskova'da konser salonunda katliam! Terör saldırısını DEAŞ üstlendi! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Son dakika haberi: Rusya'nın başkenti Moskova'daki bir konser salonuna silahlı kişilerce saldırı düzenlendi. Saldırganlar salondaki sivillerin üzerine kurşun yağdırdı. Korkunç olayda ilk belirlemelere göre 60 kişi hayatını kaybederken, 100'den fazla kişi de yaralandı. Saldırının gerçekleştiği konser salonunun bulunduğu binada yangın da çıktı. Diğer yandan Rusya, ABD ve Ukrayna'dan saldırıyla ilgili ilk açıklamalar geldi. Reuters ise Moskova'daki terör saldırısını DEAŞ'in üstlendiğini duyurdu.

Haber 22-03-24 20:52

Survivor'da talihsiz bir kaza yaşandı! Poyraz'ın tavrına tepki yağdı

Dünyanın en zor yarışması olarak lanse edilen Survivor’da zamana ve rakibine karşı mücadele eden yarışmacılar zaman zaman zor anlar yaşıyor. Yarışmanın son bölümünde Batuhan kafasını engele çarptı. Takım arkadaşları koşup yanına giderken Poyraz'ın yerinden kalkmaması tepki topladı.

Magazin 22-03-24 14:27

Yer: ABD... Dünya bu anları konuşuyor: Faciaya ramak kala! Bayıldı ve metro raylarına düştü

ABD'nin New York kentinde bir adam bilincini kaybederek bayıldı. O sırada raylara düşen adamı kurtarmak için polis seferber oldu. Ölümle yaşam arasındaki o kısa süre polisin vücut kamerasına yansıdı.

Haber 22-03-24 14:23

Nevşehir'de bir yayanın otomobilin üzerine atlaması güvenlik kamerasına yansıdı

Nevşehir'de bir yayanın "kaza süsü vermek amacıyla" otomobilin üzerine atlamasını güvenlik kamerası kaydetti.

Yurthaber 22-03-24 12:15

Küresel piyasalarda karışık seyir: Gözler Fed Başkanı'nın konuşmasında

Küresel piyasalar, ABD ekonomisinin "yumuşak iniş" yapabileceği ve yıl sonuna kadar toplamda 3 faiz indirimine gidebileceği beklentisiyle pozitif bir seyir izlerken, güçlenen dolar, Asya'da risk iştahının güç kaybetmesine neden oluyor.

Finans 22-03-24 09:54

Eylem Tok'un ABD'de ne yaptığı ortaya çıktı! Aylık 320 bin lira kira ödedi hem de peşin

Türkiye Eyüpsultan'da yaşanan feci kaza ve ardından yaşanan firarı konuşmaya devam ediyor. Eylem Tok oğlu ile birlikte Mısır ve ardından ABD'ye gitmişti. Son yaşanan gelişmede Eylem Tok'un bir rezidans tuttuğu ve aylığının 320 bin lira olduğu ortaya çıktı. Tok'un 1 yıllık peşin ödemesi ise, "1 yıl gelmeyeceğini gösteriyor" yorumları yaptırdı.

Haber 22-03-24 09:19

Korkunç kaza! Arkadan gelenler duramayıp vurdu, ortalık savaş alanına döndü: Baba ve oğlu hayatını kaybetti

İzmir'de gece saatlerinde korkunç anlar yaşandı! Maddi hasarlı kazanın raporunu tutmak için araçtan inen sürücüler ve yardıma gelen vatandaşlara arkadan gelen bir araç çarptı. Çok sayıda aracın kazaya karıştığı olayda baba ve oğlu hayatını kaybetti, 7 kişi ise yaralandı.

Haber 22-03-24 07:54

Kuzey Marmara Otoyolu’nda kaza: 1 yaralı

Kuzey Marmara Otoyolu’nda direksiyon hakimiyetini kaybeden hafriyat kamyonu sürücüsü, önce yön tabelasına ardından bariyerlere çarpıp ağaçlık alana devrildi.

Yurthaber 21-03-24 15:33

Hisarcık’ta kaza kurbanı atv sürücüsü 5 günlük yaşam savaşını kaybetti

Emet-Hisarcık karayolunda meydana gelen kazada yaralanan atv sürücüsü kaldırıldığı hastanede 5 günlük yaşam savaşını kaybetti.

Yurthaber 21-03-24 15:23

SON DAKİKA | Tekirdağ'da ortalık savaş alanına döndü, fotoğraflar kahretti! Katliam gibi kaza: 5 ölü, 10 yaralı

Son dakika haberi: Tekirdağ'da korkunç bir trafik kazası meydana geldi. Tır ile minibüsün çarpıştığı kazada ilk belirlemelere göre 5 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi de yaralandı.

Haber 21-03-24 10:50

Küresel piyasalarda Fed rüzgarı

Küresel piyasalar, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) faiz kararının ardından pozitif seyir hakim. Yurt içinde yatırımcıların gündeminde ise Merkez Bankası'nın faiz kararını bekliyor.

Finans 21-03-24 09:59

Son dakika | Altın fiyatlarında çifte rekor! Bir eşik daha aşıldı: Gram altın 2500 liraya dayandı, ons altın 2200 doların üzerine yükseldi

Son dakika haberi: Altın fiyatları ABD Merkez Bankası Fed faiz kararı sonrası yeni bir rekor seviyeye imza attı. Ons altın tüm zamanların rekorunu kırdı. Yurt içinde gram altın fiyatı altının onsundan gelen rüzgârı da arkasına alarak Kapalıçarşı’da 2500 liraya yaklaştı. Peki 21 Mart 2024 gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını ne kadar, kaç TL? İşte güncel altın grafiği ve haberin detayları…

Finans 21-03-24 07:49

Son dakika: Tüm dünya piyasalarında yankı uyandıran açıklama! ABD Merkez Bankası Fed, faiz kararını verdi

Son dakika haberi... Küresel piyasaların gözü kulağı, ABD Merkez Bankası Fed'in vereceği faiz kararına çevrilmişti. ABD Merkez Bankası Fed, merakla beklenen faiz kararını açıkladı. Piyasalar bu toplantıda politika faizinin sabit kalacağına kesin gözüyle bakıyordu. Fed yaptığı açıklamada politika faizini beklentiler dahilinde değiştirmedi. İşte altın, Borsa ve dolarda ilk tepkiler...

Finans 20-03-24 21:01

Malatya'da feci kaza! Alt geçitte 7 araç birbirine girdi

Malatya’da altgeçitte meydana gelen zincirleme kazada 7 araç birbirine girdi. Şans eseri yaralananın olmadığı kazada maddi hasarla atlatıldı.

Haber 20-03-24 20:17

İstanbul’da akılalmaz kaza! Kamyondan kopan tekerlek öğrenciye çarptı

Beşiktaş’ta yokuştan inen hafriyat kamyonunun tekerleği yerinden çıkıp yoldan geçen öğrencilerin arasına daldı. Akıl almaz kaza kameralara yansırken, çarpma sonucu bir öğrenci yaralandı, 3 otomobilde de maddi hasar oluştu.

Haber 20-03-24 14:58

Ailenin tatili kabusa döndü! Tuvalete düşen 7 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti... Banyo yaparken cansız bedeni bulundu

Brezilya'da yaşayan 7 yaşındaki Alana Emanuelly isimli küçük kız ailesiyle birlikte gittiği tatilde banyoda meydana gelen kaza sonrasında ağır bir şekilde yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Doktorların tüm çabasına rağmen kurtulamadığı ifade edilen küçük kızın annesi, "Çocuklarıma zarar gelmemesi için onlarla hep ilgilendim. Böyle ölümcül bir kaza beni şoka çevirdi" dedi.

Trend 20-03-24 14:00

Kan parası iddiası olay olmuştu! Acılı baba görüşmeyi doğruladı ama... Bir lokması benim boğazımdan geçmeyecek

Eylem Tok'un oğlunun sebep olduğu Türkiye'nin konuştuğu kaza sonrası ortaya atılan 'kan parası' iddiası gündem oldu. Oğuz Murat Aci'nin babası Özer Aci, Bülent Cihantimur ile dolaylı yoldan görüştüklerini söyledi. "Yanıma 5-6 kişi geldiler" diyen acılı baba "Kınadım, çok kısa bir görüşme oldu. Eski eşini ve çocuğunu getir adalete teslim et dedim." diye konuştu. Baba Aci " O insanın bir lokması benim boğazımdan geçmeyecektir" diyerek de noktayı koydu.

Haber 20-03-24 11:59

Küresel piyasalarda gözler Fed'e çevrildi

Piyasaların gündeminde bugün ABD Merkez Bankası'nın para politikası kararları var. Piyasalarda pozitif seyir hakimken Fed'in politika faizini sabit bırakacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Finans 20-03-24 09:31

U dönüşü yapan motosiklete minibüsün çarptığı kaza kamerada: 1 ölü

Nevşehir’de minibüsün çarptığı elektrikli motosikletin sürücüsü Fikriye Gözübüyük hayatını kaybetti.

Yurthaber 20-03-24 08:24

SON DAKİKA: Altın fiyatlarında saat 21.30’a dikkat! Fed faiz kararı sonrası en ufak sinyal bile her şeyi değiştirecek (20 Mart Çarşamba gram altın - çeyrek altın fiyatları)

Son dakika haberi… Altın fiyatları yatırımcıların bugün de gündemindeki sıcaklığını koruyor. Kritik günde yatırımcılar Kapalıçarşı gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını fiyatlarını araştırıyor. En çok merak edilen konu ise altın fiyatları ne olacak? Piyasayı etkileyecek kritik gün geldi çattı! ABD Merkez Bankası Fed faiz kararı bugün saat 21.00’de açıklanacak. Piyasa sinyal alır almaz harekete geçecek. Altının gram fiyatı içinse İslam Memiş’ten 4000 TL tahmini geldi.

Finans 20-03-24 07:45

İzmir’de korkunç olay! Yolun karşısına geçen çifti kaza ayırdı

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, sürücüsünün kırmızı ışık ihlali yaptığı otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan Mustafa Kemal Yenidünya (61) ve Nurhayat Yenidünya (51) çiftine çarptı. Kazada Mustafa Kemal Yenidünya hayatını kaybederken, eşi Nurhayat Yenidünya ağır yaralandı. Otomobil sürücüsü M.Ö. (31) ise gözaltına alındı.

Haber 20-03-24 00:52

Mecidiyeköy'de tartışma! '50 tane dosyam var' diyerek üzerine yürüdü

Mecidiyeköy’de bir araç motosiklete çarptı. Kaza sonrası motosiklet sürücüsü, '50 tane dosyam var' diyerek otomobil sürücüsünün üzerine yürüdü. Tartışmayı çevredeki vatandaşlar önlerken, yaşananlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 19-03-24 23:17