Abdülkadir Selvi Haberleri Ve Son Dakika Abdülkadir Selvi Haberleri

Abdülkadir Selvi Haberleri Ve Son Dakika Abdülkadir Selvi Haberleri

1964 Sivas doğumlu Abdulkadir Selvi, gazeteci ve köşe yazarıdır. İlk, orta ve lise eğitimini yaptıktan sonra Gazi Üniversitesi Metalurji Bölümü’ne girmiştir. Üniversitede okuduğu sırada çeşitli gazete ve dergilerde çalışan Selvi, Yeni Nesil ve Yeni Asya gazetelerinden sonra HBB TV’de muhabirlik ve haber müdürlüğü yaptı. Bunun yanında yine HBB TV’de “Politika Gündemi” adlı bir program hazırlayıp sunmuştur. Buradan TGRT kanalına geçerek burada Ankara Haber müdürlüğü görevinde bulunduktan sonra 2001 senesinde Yeni Şafak gazetesine geçti. 2016 senesinde Hürriyet’e geçerek burada köşe yazıları kaleme aldı. Evli ve üç çocuk babası olan Selvi’nin “İşkence Koğuşlarından Siyaset Meydanlarına: Alperen (Erhan Seven ile)”, “İçimizdeki Gladio ile yüzleşmek”, “Ateşten Yıllar: Siyasette Said Nursi Tartışması” adlı kitapları da bulunmaktadır.

Abdulkadir Selvi Haberleri

Osman Kavala çıkışı MHP'yi kızdırdı! Abdulkadir Selvi'ye çok sert tepki: Koca bir hiç! Çapsız ve kof kelam

Abdulkadir Selvi'nin olay yaratan Osman Kavala ve Gezi Davası tutuklularıyla çıkışına Cumhur İttifakı ortağı MHP'den çok sert tepki geldi. Selvi'yi "sinsilik ve çirkeflikle" suçlayan MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, "Bu ve benzeri şahıslara misyon yüklendiği görüntüsü verenlerin Selvi’nin koskoca bir hiç olduğunu anlamaları gerekir" dedi. Özdemir, açıklamasının devamında ise "Çapsız kalem ve kof kelam sahipleri bunu artık iyi anlamalıdır" ifadelerini kullandı.

Haber 17-04-2024 13:57

Abdulkadir Selvi'nin 'Osman Kavala' ve 'Gezi' yazısı olay oldu! AK Parti'nin 'reçetesi' diyerek açıkladı: Baharın gelmesi gerek!

Gazeteci Abdulkadir Selvi'nin bugünkü yazısı bir anda gündem yarattı. Selvi; Osman Kavala ve Gezi Davası tutuklularının hapiste tutulmasının Türkiye'ye ve AK Parti'ye bir faydasının olmadığını belirtirken, "Artık iklimin değişmesi ve baharın gelmesi gerekiyor" ifadeleri dikkat çekti. Selvi, sosyal medyada günün en çok konuşulan konuları arasına girdi.

Haber 17-04-2024 11:46

'Badem bıyık' göndermesi! Ali Koç ile Abdülkadir Selvi arasındaki FETÖ kavgasına Fatih Altaylı böyle dahil oldu! 'Sen neler yedin?'

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray maçı öncesi Suudi Arabistan'da yaşanan Süper Kupa krizi sonrası kendisini eleştirerek göndermede bulunan Abdülkadir Selvi'ye canlı yayında sert bir yanıt vererek 'Ulan sen zamanında FETÖ için salya sümük ağlamış bir adamsın' demişti. Abdülkadir Selvi de bu çıkışa köşesinden yanıt vererek 'Ananas' göndermesi yapmıştı. Fatih Altaylı da konuya dahil oldu ve Abdülkadir Selvi'ye 'Bayılıyorum bu badem bıyıklılara' diyerek sert sözlerle yüklendi.

Spor 10-01-2024 16:15

Abdülkadir Selvi - Ali Koç kavgasına öyle bir yerden girdi ki! 'Ananas yedi diyorsun kim bilir sen neler yedin?'

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Suudi Arabistan'da yaşanan Süper Kupa krizi sonrası kendisini eleştirerek göndermede bulunan Abdülkadir Selvi'ye canlı yayında sert bir yanıt vererek 'Ulan sen zamanında FETÖ için salya sümük ağlamış bir adamsın' demişti. Abdülkadir Selvi de bu çıkışa köşesinden yanıt vererek 'Ananas' göndermesi yapmıştı. Fatih Altaylı da konuya dahil oldu ve Abdülkadir Selvi'ye 'Bayılıyorum bu badem bıyıklılara' diyerek yüklendi.

Spor 10-01-2024 07:32

Ali Koç'un ''Ulan sen zamanında FETÖ için salya sümük ağlamış adamsın'' sözlerine Abdülkadir Selvi'den olay yaratan cevap

Suudi Arabistan'da yaşanan Süper Kupa krizinin ardından Ali Koç ile Abdülkadir Selvi arasında gerilim yaşanmıştı. Katıldığı canlı yayında Abdülkadir Selvi'ye seslenen Koç, “Ulan sen zamanında FETÖ için salya sümük ağlamış adamsın sen kimsin Fenerbahçe’yi FETÖ ile bağdaştırıyorsun” demişti. Ali Koç'un bu çıkışına Abdülkadir Selvi'den olay yaratan cevap geldi.

Spor 09-01-2024 15:42

Ali Koç ile Abdülkadir Selvi arasındaki gerilim tırmanıyor! ''Ulan sen zamanında FETÖ için salya sümük ağlamış adamsın'' sözlerine sert cevap

Suudi Arabistan'da yaşanan Süper Kupa krizinin ardından Ali Koç ile Abdülkadir Selvi arasında gerilim yaşanmıştı. Katıldığı canlı yayında Abdülkadir Selvi'ye seslenen Koç, “Ulan sen zamanında FETÖ için salya sümük ağlamış adamsın sen kimsin Fenerbahçe’yi FETÖ ile bağdaştırıyorsun” demişti. Ali Koç'un bu çıkışına Abdülkadir Selvi'den yanıt geldi.

Spor 09-01-2024 11:18

Ali Koç’tan Abdülkadir Selvi’ye çok sert tepki: ‘Ulan sen FETÖ için salya sümük ağlamış adamsın…’

Suudi Arabistan oynanamayan Süper Kupa maçının yankıları sürerken Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan gündem yaratan bir çıkış daha geldi. Katıldığı bir canlı yayında Abdülkadir Selvi’nin Fenerbahçe’yi hedef alan yazısı ile ilgili de konuşan Koç “Ulan sen zamanında FETÖ için salya sümük ağlamış adamsın sen kimsin Fenerbahçe’yi FETÖ ile bağdaştırıyorsun” dedi.

Spor 06-01-2024 07:30

Fenerbahçe'den gazeteci Abdülkadir Selvi'nin iddiaları sonrası ardı ardına açıklamalar! Kul hakkı yiyen iftiracı, günahkar

Fenerbahçe, resmi kanallardan yaptığı açıklamayla gazeteci Abdülkadir Selvi'nin iddialarına oldukça sert bir yanıt verdi ve kendisini yalanladı.

Spor 04-01-2024 15:57

SON DAKİKA | CHP'den Milli Eğitim Bakanlığının kapısının zincir vurularak kilitlenmesiyle ilgili açıklama! İddialar gündem yaratmıştı...

Son dakika haberi: CHP'den Kemal Kılıçdaroğlu'nun 30 Aralık'ta Milli Eğitim Bakanlığının kapısının zincir vurularak kilitlenmesiyle ilgili bugün ortaya atılan iddialara yanıt geldi. Sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada "Kapının kilitlenmesini Kılıçdaroğlu’nun koruması talep etti" iddiasıyla ilgili "Uzun süre önce dalınan hülyanın ürünüdür" ifadeleri yer aldı.

Haber 03-01-2022 15:00

Küçük esnafa müjde! 240 bin liranın altında cirosu olandan vergi kaldırılıyor

AK Parti, ekonomik düzenlemeleri içeren 56 maddelik bir kanun teklifi hazırladı. Teklifle birlikte yaklaşık 900 bine yakın küçük esnafa vergi muafiyeti getiriliyor. Teklif, önümüzdeki ay Genel Kurul'da ilk görüşülecek gündem maddelerinden biri olacak. AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu geçtiğimiz günlerde vergi mükellefleriyle ilgili yaptığı açıklamada, "Küçük esnafa yönelik vergi muafiyeti olacak. Cirosu 240 bin altında olan küçük esnaf vergiden muaf tutulacak." demişti.

Finans 30-09-2021 11:02

Erdoğan'ın katıldığı canlı yayındaki prompter ve sufle iddialarıyla ilgili açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı canlı yayında prompter ve sufle iddiaları sosyal medyada gündem yaratmıştı. Söz konusu yayında Erdoğan'a soru soran gazeteciler arasında olan Abdulkadir Selvi, yaşananların perde arkasını yazdı.

Haber 13-08-2021 08:39

Mansur Yavaş cumhurbaşkanı adayı olur mu? Kararını verdi

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayının kim olacağı merak konusu olurken, adaylık için ismi geçen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın kararını CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na ilettiği iddia edildi.

Haber 09-08-2021 09:42

Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu arasında gerilim mi var? Abdulkadir Selvi'den dikkat çeken iddia

CHP'de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu arasında gerilim olduğu iddiası gündem yarattı.

Haber 08-07-2021 08:45

Abdulkadir Selvi'nin sözlerine Davutoğlu'ndan yanıt

Abdulkadir Selvi, Erdoğan'ın kendisini aradığını belirterek, "Cumhurbaşkanı için Babacan ve Davutoğlu konusu kırgınlık ve kızgınlık boyutunu aşmış. Daha çok, ikisini küresel sistem içinde bir ihanet projesinin parçası olarak görüyor." ifadelerini kullanmıştı. Davutoğlu bu sözler için Erdoğan'a seslenerek, "Allah’ın şahit olduklarını kulların da bilmesi için, istediğin kanalda her şeyi konuşmaya hazırım, hodri meydan." dedi.

Haber 14-05-2021 23:38

Meral Akşener'in cumhurbaşkanı adaylığı için aklındaki iki isim!

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde muhalefetin hangi ismi aday göstereceği merak konusu olurken; gazeteci Abdulkadir Selvi, İYİ Parti lideri Meral Akşener'in adaylık için aklındaki ismi yazdı.

Haber 04-05-2021 09:37

Fatih Altaylı'dan Abdulkadir Selvi'ye Selahattin Demirtaş tepkisi

'Selahattin Demirtaş' yazısı gazeteciler Fatih Altaylı ile Abdulkadir Selvi'yi karşı karşıya getirdi. Selvi'nin Demirtaş ile ilgili kullandığı ifadeleri bugünkü köşesine taşıyan Altaylı, "bugünün fıkrası" ifadelerini kullandı.

Haber 02-04-2021 12:18

Türkiye erken seçime mi gidiyor? Seçim barajı düşüyor mu?

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun erken seçim çağrılarının ardınan Ankara kulisleri hareketlenirken, seçim barajıyla ilgili çarpıcı bir iddia gündeme geldi.

Haber 12-10-2020 09:57

Muhalefetin cumhurbaşkanı adayı kim olacak? Akşener, İmamoğlu'nu önerecek iddiası

'Muhalefetin cumhurbaşkanı adayı kim olacak?' sorusu gündemdeki yerini korurken İYİ Parti lideri Meral Akşener'in kendisi olmazsa İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu önereceği iddia edildi.

Haber 04-09-2020 08:07

Üç bakanın Giresun'daki görüntüsü olay oldu: Özlediğimiz devlet

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin Giresun'da kepçe üzerindeki görüntüsü olay oldu: Bize özlediğimiz devletin resmini çizdiler.

Haber 24-08-2020 09:21

Rejim tartışmasıyla ilgili yeni haber: Cumhurbaşkanı Erdoğan rahatsızlık duyuyor

Gazeteci Abdulkadir Selvi, özellikle sosyal medyada gündem olan rejim tartışmalarıyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın rahatsızlık duyduğunu yazdı.

Haber 29-07-2020 09:56

Abdulkadir Selvi'den flaş Ayasofya iddiası! Selvi, sosyal medyada gündem oldu

Gazeteci Abdulkadir Selvi, Danıştay'ın Ayasofya’nın cami olarak ibadete açılması yönünde karar aldığını iddia etti. Selvi'nin iddiası kısa sürede gündem olurken "Abdulkadir Selvi" Twitter'da Trend Topic oldu.

Haber 09-07-2020 15:45

Kabine değişikliği olacak mı? Ankara kulislerini hareketlendiren iddia: İki tarih belirlendi

Gazeteci Abdulkadir Selvi, Cumhurbaşkanlığı kabinesinin 10 Temmuz'da iki yılı doldurduğuna dikkat çekerek, 10-15 Temmuz arasında veya eylül-ekim gibi kabinenin değişebileceğini iddia etti.

Haber 07-07-2020 09:10

Doğu Perinçek ile Abdulkadir Selvi canlı yayında birbirine girdi! Tansiyon bir anda yükseldi

CNN Türk’te Ahmet Hakan’ın sunduğu Tarafsız Bölge’de Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ile Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi birbirine girdi.

Haber 28-05-2020 14:12

Erdoğan sözleri sonrası gündem olmuştu! Abulkadir Selvi, o ambulansın fotoğrafını paylaştı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerinin ardından başlayan 'ambulans' tartışması sürüyor. "Elbette ki geçmişte de ambulanslarımız vardı ama bugünle kıyaslanabilir mi?" diyen gazeteci Abdulkadir Selvi, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın kalp krizi geçirdikten sonra hastaneye kaldırıldığı ambulansın fotoğrafını paylaştı.

Haber 22-04-2020 08:38

Devlet Bahçeli ne demek istedi? İYİ Parti'deki istifalarla ilgili dikkat çeken açıklama

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin İYİ Parti'de yaşanan istifalarla ilgili kullandığı ifadeler gündem oldu. Bahçeli'nin 'Kimse tahriklere kapılmasın' ifadesiyle ne demek istediği merak konusu oldu.

Haber 18-02-2020 14:05

Abdulkadir Selvi'nin deprem yazısında 'tarihi' hata!

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, Elazığ depreminin ardından bugünkü köşesinde siyaset yazmak istemediğini belirtti. 17 Ağustos 1999 Marmara depremine atıfta bulunan Selvi, "O zamanın Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer ve Başbakan Bülent Ecevit, millete liderlik yapamamıştı" ifadesini kullandı ancak o dönemde Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’di. Selvi yaptığı açıklamada "Yoğunluktan kaynaklanan bu hatayı düzeltiyor, özür diliyorum" dedi.

Haber 27-01-2020 11:14

Melih Gökçek'ten Abdulkadir Selvi'ye çok sert sözler: Utanmıyor musun?

Mansur Yavaş için kullandığı ifadelerinin bilerek çarpıtıldığını savunan Melih Gökçek, gazeteci Abdulkadir Selvi'ye tepki göstererek "Sen bile bile insanları enayi yerine koyup, olayı çarpıtmaktan utanmıyor musun?" dedi.

Haber 28-01-2019 11:52

Ankara kulisleri bunu konuşuyor: Abdullah Gül ile görüştü!

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, CNN Türk canlı yayınında açıklamalarda bulundu. Selvi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaklaşık 3 hafta önce Abdullah Gül ile görüştüğünü duyurdu.

Haber 06-12-2018 23:07

Erdoğan ayrı rapor istedi! Sürprizler olabilir

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, bugünkü "Erdoğan il il rapor alıyor, muhalefet ittifakı zorluyor" başlıklı yazısında, Mart 2019'da yapılacak yerel seçime ilişkin kulis bilgilerini yazdı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın her il için ayrı rapor istediğini belirten Selvi, Erdoğan'ın "belediye başkanının belirlenmesi" ve "seçim kampanyası ve stratejisinin belirlenmesi" üzerinde durduğunu aktardı.

Haber 13-11-2018 07:01

Kılıçdaroğlu: İstediğim gibi hareket ederim diyen partiden gider

CNN Türk'te yayınlanan Gece Görüşü programının konuklarından Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun, Öztürk Yılmaz'ın disipline sevk edilmesi ile ilgili, "Herkes istediği gibi hareket edemez. Ederim derseniz o zaman partiden ayrılırsınız" dediğini aktardı.

Haber 08-11-2018 23:27

Karayılan, Bayık ve Kalkan terörist başı Öcalan gibi Türkiye'ye getirilir mi?

ABD'nin terör örgütü PKK'nın liderleri Cemil Bayık, Murat Karayılan ve Duran Kalkan'ın yakalanması için para ödülü kararı vermesi gündem yarattı. Kararı değerlendiren gazeteci Abdulkadir Selvi, dikkat çeken bir iddiayı paylaştı.

Haber 08-11-2018 07:30

Yerel seçimde İstanbul için flaş iddia: İbre kayıyor

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlere dair görüşlerini dile getirdi. İstanbul'da ibrenin kaydığını ifade eden Selvi, "Binali Yıldırım’ın Meclis Başkanlığı’nda devam etme arzusu ibrenin Numan Kurtulmuş’a doğru kaymasına yol açıyor" dedi.

Haber 05-11-2018 08:47

Mart 2019 yerel seçim anketi! Oy oranını paylaştı

Mart 2019 yerel seçim anketleri gelmeye başladı. Son olarak AK Parti tarafından yapılan yerel seçim anketinde kararsızların oranını yüzde 20 arttığı dikkat çekti.

Haber 29-10-2018 07:44

Kaşıkçı olayının seyrini değiştirecek gelişme: Bir görüntü değil ama bir ses...

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın İstanbul'daki büyükelçiliğe girmesinin ardındanı ortadan kaybolmasıyla ilgili olarak Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, yeni gelişmeleri kaleme aldı.

Haber 11-10-2018 07:20

AK Parti ve MHP'nin önündeki en büyük engel!

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, bugünkü "‘Cumhur ittifakı’ için formül bulundu mu?" başlıklı yazısında AK Parti ve MHP arasındaki yerel seçim ittifakı çalışmalarına değindi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kızılcahamam'daki kampta mevcut belediye başkanlarının değişeceği mesajını verdiğini belirten Selvi, Mart 2019'daki yerel seçimde 'Cumhur İttifakı'nın önündeki en büyük engelin, ittifak için anayasa değişikliği yapılmaması olarak değerlendirdi.

Haber 09-10-2018 07:05

Seçim kulisi: AK Parti'de kimsenin gözünün yaşına bakılmayacak!

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, bugünkü "Erdoğan ile Bahçeli ne zaman görüşecek?" başlıklı yazısında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, önümüzdeki hafta bir araya geleceklerini, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 8-9 Ekim tarihlerinde Macaristan’a yapacağı ziyaretten sonra görüşmeni gerçekleşeceğini yazdı. Selvi, ayrıca Mart 2019'da yapılacak yerel seçime ilişkin AK Parti kulislerinde “Kimsenin gözünün yaşına bakılmayacak” yorumlarının yapıldığını ifade etti.

Haber 04-10-2018 07:10

'Erdoğan ve Putin arasında gizli bir mutabakat var' deyip o maddeyi açıkladı

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, bugünkü yazısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Putin ile İdlib mutabakatının satır aralarını kaleme aldı. Selvi, 'Erdoğan'ın sözleri gizli anlaşmaya mı dayanıyor?' ifadelerini kullandı.

Haber 25-09-2018 07:59

'Brunson olayında yeni bir gelişme var' diyerek duyurdu! Harekete geçiyorlar!

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, bugünkü yazısında rahip Brunson davasıyla ilgili yeni gelişmeyi köşesine taşıdı.

Haber 18-09-2018 07:39

Mustafa Sarıgül aday olacak mı? İYİ Parti bombası

Gazeteci Abdulkadir Selvi, CNN Türk'te yayınlanan ve moderatörlüğünü Hande Fırat'ın yaptığı "Gece Görüşü" programında Şişli eski belediye başkanı Mustafa Sarıgül'ün yeniden adaylığa hazırlandığını söyledi. Öte yandan Sarıgül'ün isminin CHP dışında DSP ve İYİ Parti ile anıldığı iddia edildi.

Haber 14-09-2018 08:27

Yerel seçim sonu dikkat çeken iddia: 9 belediyeyi kaybedebiliriz

Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerle ilgili gazeteci Abdulkadir Selvi, bugünkü köşesinde dikkat çeken ifadelere yer verdi. CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'un yerel seçimlerle ilgili değerlendirmelerini köşesine taşıyan Selvi, 'Torun, olası bir AK Parti-MHP ittifakında CHP'nin 9 belediyeyi kaybedebileceğini ifade etti' diye yazdı.

Haber 10-09-2018 08:19

Rahip Brunson davasında çok çarpıcı detaylar! İlk kez ortaya çıktı

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, bugünkü yazısında rahip Brunson davasındaki yeni gelişmeleri aktardı.

Haber 29-08-2018 07:45

Yerel seçim öncesi AK Parti kulisi! Büyük değişim geliyor

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, bugünkü "Değişim sırası belediye başkanlarında" başlıklı yazısında Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çalışma yaptırdığını belirterek yerel yönetimlerde büyük değişiklik yapılacağını yazdı.

Haber 20-08-2018 08:38

AK Parti Kongresinde Trump'ın ruhu dolaşıyordu!

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, bugünkü "Trump'ın ruhu dolaşıyordu" başlıklı yazısında, dün düzenlenen AK Parti Kongresine ilişkin notlarını paylaştı. AK Parti Kongresine değinen Selvi, kongrede Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Trump'a 'adrese teslim mesajlar' verdiğini yazdı.

Haber 19-08-2018 09:54

Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı Adalet Yürüyüşü yapılacak iddiası!

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, 24 Haziran'da yapılan cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimleri sonrası olağanüstü kurultay tartışmaları yaşanan CHP'de muhaliflerin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı 'Adalet Yürüyüşü' düzenlemeyi tartıştığını ileri sürdü.

Haber 07-08-2018 12:00

Soruşturmada yeni aşama: Adnan Oktar'ın kedicikleri itirafçı oluyor

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, Adnan Oktar suç örgütüne yönelik soruşturmanın detaylarını kaleme aldı. Selvi, kedicikler arasında çözülmelerin başladığını yazdı.

Haber 01-08-2018 07:26

Adnan Oktar'ın polis sorgusunda çarpıcı sözler!

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, Adnan Oktar'a polis sorgusu sırasında 353 soru sorulduğunu, Oktar'ın verdiği yanıtların ise 164 sayfa tuttuğunu köşesine taşıdı. Selvi, polis ile Adnan Oktar arasındaki dikkat çeken diyalogları da kaleme aldı.

Haber 25-07-2018 07:28

Tansu Çiller: Çok ciddi bir kriz beklentisi görüyorum!

Eski Başbakan Tansu Çiller, ekonomi ilişkin olarak değerlendirmelerde bulunurken yeni yönetim sisteminin 'krizi aşmada çok büyük fırsat verdiği görüşünü dile getirdi. Çiller, "Özel kesimde çok ciddi bir kriz beklentisi görüyorum" dedi.

Haber 19-07-2018 08:12

Yerel seçim öne alınacak mı? Erken yerel seçim ne zaman olacak?

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, bugünkü yazısında 'Yerel seçimler öne alınacak mı?' sorusuna yanıt aradı. AK Parti’nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya ile konuşmasını aktaran Selvi, 'Şimdilik yerel seçimlerin erkene alınması gibi bir hazırlık görünmüyor' dedi.

Haber 03-07-2018 07:44

Tansu Çiller: Yaptığım her şey doğru demiyorum!

AK Parti'nin Yenikapı mitingine katılmasıyla tekrar gündeme gelen eski Başbakan Tansu Çiller, "Yaptığım her şey doğruydu demiyorum. Çok gençtik, çok idealisttik" dedi. Çiller, çok yoğun yıpratma kampanyaları ile karşı karşıya kaldığını belirtti.

Haber 19-06-2018 07:52