Abdullah Ozcan Haberleri

Candaş Tolga Işık'ın Kılıçdaroğlu sorusuna Armağan Çağlayan'dan bomba yanıt: Abdullah Gül gibi...

Az Önce Konuştum’un konuğu Armağan Çağlayan oldu. Candaş Tolga Işık ile her konuda konuşan başarılı isim Kılıçdaroğlu'nun son dönemde Twitter üzerinden siyaset yapmasına dair yorumu da dikkat çekti.

Magazin 2024-04-17 07:58:32

YSK, Van'la ilgili gerekçeli kararını açıkladı! Zeydan seçilme yeterliliği taşımaktadır

Yüksek Seçim Kurulu Van'la ilgili gerekçeli kararını açıkladı. Yapılan açıklamada, "DEM Partili Abdullah Zeydan'ın seçilme yeterliliği taşıdığı anlaşılmaktadır." denildi.

Haber 2024-04-06 16:22:42

Günler süren gerginlikten sonra Abdullah Zeydan mazbatasını aldı: 'YSK'nın kararı umutları yeşertti'

Van'daki mazbata düğümünün YSK'nın kararıyla son bulmasının ardından belediye başkanı seçilen DEM Partili Abdullah Zeydan mazbatasını aldı. Zeydan ilk mesajında YSK'nın süreçteki son kararına değindi.

Haber 2024-04-05 12:16:14

Görevden alındığı iddia edilmişti! AK Partili Abdullah Güler'den Özlem Zengin açıklaması

AK Parti Sivas Milletvekili ve TBMM AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin’in görevden alındığı yönündeki iddialara yanıt verdi. Güler, "Zengin’in görevinin başında mecliste ki çalışmalarına devam ettiğini kamuoyuna iletmek isterim" dedi.

Haber 2024-04-04 17:43:35

Van'da YSK'nin kararı sonrası güvenlik güçlerine taş atanlara polis müdahale etti

Van'da Yüksek Seçim Kurulunun (YSK), kesin olmayan sonuçlara göre Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisinden (DEM Parti) Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Abdullah Zeydan hakkındaki kararının ardından, yasağa rağmen şehir merkezinde toplanan ve güvenlik güçlerine taş atan gruba polis müdahale etti.

Yurthaber 04-04-24 07:29

Son dakika: YSK'dan Van kararı! Mazbata DEM Partili Abdullah Zeydan’a verilecek

Son dakika haberi: Yüksek Seçim Kurulu (YSK), Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi'nin (DEM Parti), Van İl Seçim Kurulunun, Abdullah Zeydan'ın Van Büyükşehir Belediye Başkanı "seçilmemiş sayılması" ve mazbatanın ikinci sıradaki adaya verilmesi kararına yaptığı itirazı oy çokluğu ile kabul etti. YSK kararıyla birlikte Van'da mazbata DEM Partili Abdullah Zeydan'a verilecek.

Haber 03-04-24 18:47
Van

Van gerilimi tırmanıyor! CHP ve TİP'ten DEM Parti'ye destek... Çağlayan'da avukatlara polis müdahalesi

Van'da seçimi kazanan DEM Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Zeydan'ın memnu hakkının geri alınması ve mazbatanın ikinci sıradaki AK Parti adayına verilmesi kararıyla başlayan gerilim tırmanıyor. Karar sonrası birçok ilde gece boyu protestolar düzenlenirken; DEM Parti, CHP, TİP ve EMEP heyetleri bugün Van'da protesto yürüyüşü gerçekleştirdi. Çağlayan Adliyesi'ndeki avukatların yapmak istediği açıklamaya ise polis izin vermezken, arbede yaşandı.

Haber 03-04-24 14:55

Van'da düzenlenen izinsiz gösterilerde parklar ateşe verildi, bazı iş yerleri zarar gördü

Van'da İl Seçim Kurulunun DEM Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Abdullah Zeydan hakkındaki kararının ardından yapılan izinsiz gösterilere katılanlar, parkları ateşe verdi, halk ekmek büfeleri, otobüs durakları ve bazı iş yerlerine zarar verdi.

Yurthaber 03-04-24 12:21

Batman’da terör yandaşları Van’ı gerekçe göstererek taşkınlık çıkardı

Batman’da, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi’nin (DEM Parti) belediye başkanlığı kutlamaları sonrası, Adalet Bakanlığı’nın yaptığı itiraz sonucu Van Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Abdullah Zeydan’ın başkanlığının iptal edilmesini bahane eden terör örgütü PKK/KCK yandaşları taşkınlık çıkardı.

Yurthaber 03-04-24 08:02

Van'da seçim gerginliği devam ediyor! Ateş yakıp yolları kapattılar: Olaylar diğer illere de sıçradı

DEM Parti’nin, Van Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Abdullah Zeydan'ın memnu haklarının Adalet Bakanlığı'nın seçime 2 gün kala yaptığı itiraz üzerine geri alındığının açıklanmasının ardından bir grup, parti binası önünde bir araya geldi. Sloganlar atıp yürüyüşe geçen grubu polis, basınçlı su sıkıp, gaz bombaları kullanarak dağıttı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ise Van, Hakkâri, Siirt, Batman, Şırnak, İzmir'de 89 şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı.

Haber 02-04-24 23:23

Van, DEM'den AK Parti'ye geçmişti! Ekrem İmamoğlu'ndan ilk açıklama geldi: 'Bu kabul edilemez'

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, resmi olmayan sonuçlara göre Van’da seçimi kazanan DEM Partili Abdullah Zeydan’ın memnu(seçilme) haklarının iptali hakkında sosyal medya hesabından tepki gösterdi. İmamoğlu, "Bu kabul edilemez" dedi. Öte yandan CHP Genel Başkanı Özgür Özel yaptığı açıklamada CHP'li bir heyetin görevlendirildiğini belirtti.

Haber 02-04-24 18:43

Van'da belediye başkanlığı DEM'den AK Parti'ye geçti! İl Seçim Kurulu kararı sonrası ortalık karıştı

DEM Parti'nin 'tulum çıkararak' tüm ilçeleri kazandığı Van'da yeni bir gelişme yaşandı. Van İl Seçim Kurulu, yüzde 55 oy alan Abdullah Zeydan'ın yerine ikinci sıradaki AK Parti adayı Abdulahat Arvas'ın belediye başkanı olmasına karar verdi. DEM Parti'den çok sert bir açıklama gelirken, Van sokakları ise karıştı. Polisin zaman zaman müdahalesi sürüyor.

Haber 02-04-24 14:42

Şırnak'ta 'şaibe' iddiası! DEM Parti İl Başkanı gözaltına alındı

Şırnak'ta oy kullanma işlemleri sırasında şaibe olduğu iddiasıyla izinsiz eylem yapmak isteyen DEM Partili gruba, polis müdahale etti. Olaylarda DEM Parti İl Başkanı Abdullah Güngen'in de aralarında olduğu 5 kişi gözaltına alındı.

Haber 31-03-24 23:30

Canlı Bağcılar seçim sonuçları! Sonuçların açıklanmasına dakikalar kala heyecan dorukta: Bağcılar'da seçimi kim kazandı?

Bağcılar seçim sonuçları da bugünün en çok merak edilen ilçeleri arasında yer alıyor. Bağcılar'da AK Parti Abdullah Özdemir'i, CHP'nin adayı olan Cem Kılıç karşısında aday olarak göstermişti. 2019 yılında AK Parti, seçimi yüzde 37'lik bir ezici farkla kazanmıştı. Bugün yapılan seçim sonuçları da Bağcılar'da belli oldu. Bağcılar seçim sonuçları saat kaçta belli olur?

Finans 31-03-24 17:32

Canlı Avcılar seçim sonuçları! Sonuçların açıklanmasına dakikalar kala heyecan dorukta: Avcılar'da seçimi kim kazandı?

Avcılar seçim sonuçları da bugünün en çok merak edilen ilçeleri arasında yer alıyor. Avcılar'da AK Parti Abdullah Küçükoğlu'nu, CHP'nin adayı olan Utku Caner Çaykara karşısında aday olarak göstermişti. 2019 yılında AK Parti ile CHP'nin baş başa yarıştığı Avcılar'da sonuçlar belli oldu. Avcılar seçim sonuçları saat kaçta belli olur?

Finans 31-03-24 17:25

Avcılar canlı seçim sonuçları! Avcılar'da seçimin galibi kim olacak: Abdullah Küçükoğlu mu yoksa Utku Caner Çaykara mı?

Vatandaşlar sandıklara akın etti. Partilerin seçim çalışmaları artık sona erdi. Türkiye nefesini tuttu yerel seçimlerde sandıklardan çıkacak sonuçlara kilitlendi. İstanbul Avcılar'da da sandıktan çıkacak isim merakla bekleniyor. AK Parti'nin adayı Abdullah Küçükoğlu ile CHP'nin adayı Utku Caner Çaykara, ilçede ön plana çıkan adaylar konumunda. Akşam saatlerinde belli olması beklenen sonuçlar bu sayfada olacak!

Haber 30-03-24 22:23

Canlı Bağcılar seçim sonuçları! Bağcılar'da seçimin galibi Cem Kılıç mı Abdullah Özdemir mi olacak?

Seçim günü geldi çattı. Bir süredir devam eden seçim çalışmaları artık tamamlandı. Türkiye istediği adayı belirlemek için sandık başına gitti. Bağcılar'da yaşayan vatandaşlar da seçim sonuçlarını büyük bir heyecanla takip ediyor. AK Parti'nin adayı Abdullah Özdemir ile CHP'nin adayı Cem Kılıç arasında geçmesi beklenen seçim sonuçları bugün belli olacak. Akşam saatlerinde belli olması beklenen sonuçlar bu sayfada olacak!

Haber 30-03-24 22:15

Van canlı seçim sonuçları! Van'daki seçim sonuçlarında AK Parti'nin adayı Abdulahat Arvas mı DEM Parti'nin adayı Abdullah Zeydan mı kazanacak?

Siyasi partiler için seçim maratonu 31 Mart 2024 pazar günü sona eriyor. Belediye başkan adaylarının kıyasıya mücadelesi sandıkta sona erecek. Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı için mücadele AK Parti adayı ve DEM Parti adayı arasında geçeceği tahmin ediliyor. Vanlı seçmenler Van'daki seçim sonuçlarını merakla takip ediyor.

Haber 29-03-24 16:02

Canlı Mardin seçim sonuçları! Mardin seçim sonuçlarında AK Parti adayı Abdullah Erin mi, DEM parti adayı Ahmet Türk mü önde?

Tüm Türkiye 31 Mart 2024 Pazar günü sandığa gidecek. 61 milyon seçmenin oy kullanacağı yerel seçimlerde sandıklar 17.00’da kapanacak ve oy sayım işlemleri başlayacak. Mardin seçim sonuçları da bölgede yaşayan vatandaşlar tarafından şimdiden merak edilmeye başlandı. Mardin yerel seçimlerinde AK Parti adayı Abdullah Erin mi, DEM parti adayı Ahmet Türk mü avantajlı? İşte tüm merak edilenler...

Haber 29-03-24 15:29

Bomba iddia... Farah Zeynep Abdullah Kızıl Goncalar'a mı dahil oluyor?

Rol aldığı yapımlardaki başarısı ve güzelliğiyle dikkat çeken ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor. Her gönderisi olay olan ünlü isim hakkında bu defa bomba bir iddia ortaya atıldı. Farah Zeynep Abdullah'ın Kızıl Goncalar dizisine dahil olacağı söylentileri sosyal medyayı salladı. Ünlü oyuncu iddialara yanıt verdi.

Magazin 29-03-24 10:53

Trabzonspor’da Mislav Orsic sahalara dönüyor

Trabzonspor’un sezon başında transfer ettiği fakat yaşadığı sakatlık sonrası uzun bir tedavi süreci geçiren Mislav Orsic, yeniden sahalara dönüyor. Hırvat oyuncu, Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın süre vermesi halinde 1 yıl sonra resmi bir müsabakada forma giyecek.

Spor 28-03-24 12:15

Emeklilerin hayallerini yıkacak açıklama! Seyyanen zam iddialarına AK Parti son noktayı koydu: Zam söz konusu değil, böyle bir çalışma yok

2024 yılı itibarıyla emekli maaşlarına yüzde 49,5 oranında zam yapılmış bu oran beklentilerin altında kalmıştı. Emekli maaşlarıyla ilgili seyyanen zam iddiaları ise son günlerde kamuoyunda kendine geniş bir yer bulmuştu. Milyonlarca emekliyi heyecanlandıran haberlerin ardından bu kez hayal kırıklığı yaratacak açıklama geldi. AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler 'seyyanen zam' iddialarıyla ilgili net konuştu. İşte detaylar...

Finans 25-03-24 11:52

Maltepe'de şüpheli ölüm! Halı silkelerken canından oldu, polis kapıya gelene kadar haberleri bile olmadı

Maltepe’de, iddiaya göre balkondan halı silkelediği sırada düşen Korcan Özbay (33), hayatını kaybetti. Özbay’ın ölümü, şüpheli ölüm olarak kayıtlara geçerken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Özbay’ın babası Abdullah Seyfettin Özbay, olay günü evde olduklarını ve oğlunun odasında olduğunu, oğlunun balkondan düştüğünü kapıya gelen polislerden öğrendiğini belitti. İşte detaylar...

Haber 24-03-24 12:59

CHP'li adayın 'Abdullah Öcalan' çabası infial yarattı! İnanmayan seçmene üsteledi: Güvenin bana, PKK, MKK kalmadı

2019'da İYİ Parti'den, önümüzdeki yerel seçimlerde ise CHP'den aday olan Şükrü Erdem vatandaşları terörist elebaşı Öcalan'ın "hain olmadığını" savunup ikna etmeye çalıştı, vatandaşlar ise Erdem'e isyan etti. Eski devlet bakanı da olan Erdem'in "Artık PKK, MKK yok" dediği o skandal konuşmanın görüntüleri ortaya çıktı.

Haber 20-03-24 11:40

Kızılcık Şerbeti'nin Dilruba'sı Farah Zeynep Abdullah dansıyla sosyal medyayı salladı! Oryantal kıyafeti olay oldu

Rol aldığı yapımlardaki başarısı ve güzelliğiyle dikkat çeken ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah bu defa dansı ile gündem oldu. Oryantale benzer kıyafeti ile dans eden ünlü ismin bu şovu çok beğenildi. Farah Zeynep Abdullah'a sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 20-03-24 07:21

DEM Parti'nin Yenikapı'daki Nevruz etkinliğinde skandal görüntü! Terörist Öcalan'ın posterleri açıldı

İstanbul'da Nevruz kutlamalarının bu yıl yine adresi Yenikapı Meydanı oldu. DEM Parti'nin düzenlediği etkinlikte DEM Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Eşbaşkan adaylarından Murat Çepni, "Kürt halkını yok sayanlara en büyük cevabı 31 Mart’ta vereceğiz" dedi. Etkinlikte skandal görüntüler de yer aldı. Terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan posterleri açıldı.

Haber 17-03-24 17:29

Kızılcık Şerbeti'nin Apo'su Settar Tanrıöğen'den iyi haber geldi!

Kızılcık Şerbeti Abdullah Ünal namı diğer Apo karakterine hayat veren ünlü oyuncu Settar Tanrıöğer'in sağlık durumu merak ediliyordu. Oyuncu geçirdiği beyin kanaması sonrası tedavi altına alınmıştı. Sağlık sorunlarıyla boğuşan oyuncu Kızılcık Şerbeti dizisini bıraktı ve Abdullah Ünal rolüne Ahmet Mümtaz Taylan hayat vermeye başladı. Peki Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu nasıl? Taburcu oldu mu? İşte detaylar...

Magazin 15-03-24 20:49

İstanbul'da börekçide korkunç cinayet! Silahla başından vurarak öldürdü

İstanbul Arnavutköy'de iddiaya göre aralarında alacak verecek meselesi olan iki arkadaş arasında buluştukları börekçide tartışma çıktı. Tartışma sonucunda Salih İ., Abdullah Ü.'yü silahla başından vurdu. Abdullah Ü. yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Haber 12-03-24 20:27

Trabzonspor, Fenerbahçe'nin golcü oyuncusunu istiyor! Abdullah Avcı'dan Ertuğrul Doğan'a sürpriz talep...

Trabzonspor'da şimdiden gelecek senenin planları yapılmaya başlandı. Abdullah Avcı ve kulübün başkanı Ertuğrul Doğan yaptığı toplantıda forvet transferi için fikir birliğine vardı.

Spor 10-03-24 16:30

Cezaevinde annesinin yanında kalan çocuklara kayak eğitimi verildi

Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı, Abdullah Gül Üniversitesi ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün ortak düzenlemiş olduğu proje kapsamında, Bünyan Kapalı Kadın Ceza infaz Kurumu’nda kalan mahkum çocuklarına yönelik kayak eğitimi Erciyes Kayak Merkezi’nde tamamlandı.

Yurthaber 07-03-24 14:15

Taburcu olması bekleniyordu! Kızılcık Şerbeti'nin Apo'su Settar Tanrıöğen'den kötü haber geldi

Show TV ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinde canlandırdığı 'Abdullah' rolüyle dikkatleri üzerine çeken başarılı oyuncu Settar Tanrıöğen, geçtiğimiz hafta beyin kanaması geçirdi. İki kez ameliyat olan Tanrıöğen'in tedavisi yoğun bakımda devam ediyordu. Bu hafta taburcu olması beklenen Settar Tanrıöğen'den kötü haber geldi.

Magazin 07-03-24 09:01

Kripto parada düzenleme bayram sonrası Meclis gündemine gelecek

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, kripto varlıklara ilişkin düzenleme üzerindeki çalışmalara başladıklarını, Ramazan Bayramı sonrasında yasa teklifini TBMM Başkanlığına sunacaklarını duyurdu.

Finans 05-03-24 11:57

Kızılcık Şerbeti'ne dahil olan Ahmet Mümtaz Taylan açıkladı! Settar Tanrıöğen istemiş

Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni Abdullah Ünal’ı Ahmet Mümtaz Taylan günlerdir gündemdeydi. Settar Tanrıöğen’in yerine gelen ünlü oyuncu "Kendisinin de isteğiyle, onayıyla bu şekilde devam etme gereği doğdu" dedi.

Magazin 04-03-24 09:19

Kızılcık Şerbeti'nin yeni 'Apo'su Ahmet Mümtaz Taylan dizinin son sahnesinde göründü... Sosyal medya yıkıldı! Yapımcıdan açıklama gecikmedi

Kızılcık Şerbeti'nde Abdullah Ünal karakterini canlandıran Settar Tanrıöğen, rahatsızlığı nedeniyle diziden ayrılmış, yerine Ahmet Mümtaz Taylan gelmişti. Cuma akşamları yayınlanan dizinin son bölümünde Taylan, dizinin son sahnesinde ortaya çıktı. Dizideki oyuncu değişikliğiyle ilgili dizinin yapımcısı Faruk Turgut açıklama yaptı.

Magazin 02-03-24 09:18

Bergen filmindeki 'adet' kelimesinin sansürlenmesini unutmadı! Farah Zeynep Abdullah yine sert çıktı

Rol aldığı yapımlardaki başarısı ve dobralığı ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan Farah Zeynep Abdullah son olarak 'Bihter' filmi ile izleyicisinin karşısına çıkmış ve performansı ile tam not almıştı. Daha önce de 'Bergen' filminde rol alan ünlü isim bu filmin yeniden TV'de yayınlanacak olması ile ilgili bir paylaşım yaptı ve 'adet' kelimesine uygulanan sansürü unutmadı.

Magazin 02-03-24 07:56

Kızılcık Şerbeti'nin Apo'su Settar Tanrıöğen kendine gelir gelmez Kızılcık Şerbeti'ni izledi! Yerine gelen ismi duyunca...

'Kızılcık Şerbeti'nde 'Abdullah Ünal' karakterini canlandıran Settar Tanrıöğen, bir ay önce beyin kanaması geçirmişti. Hafızasındaki sıkıntıyı atlatan usta oyuncu haftaya taburcu olacak. İddiaya göre oyuncu kendine gelir gelmez Kızılcık Şerbeti'ni izleyip duygulandı.

Magazin 01-03-24 12:38

Günlük kazançları 200 bin lira! Çok çarpıcı detaylar ortaya çıktı: 80 milyon kişinin bilgilerini 1 liradan satmış

İstanbul’da sahte cinsel içerikli ilaçları internet üzerinden satışa çıkarıp, sipariş veren kişileri telefonla arayarak 'Kargonuzu teslim almadığınız için hakkınızda icra takibi başlatıldı' mesajıyla yüzlerce kişiyi dolandıran 82 kişilik şebeke çökertildi. Şebekenin günde ortalama bin kişiyi dolandırarak 200 bin lira kazanç elde ettiği, şebeke lideri Abdullah Çoşkun Çelebioğlu’nun 80 milyon kişinin bilgilerine sahip olduğu ve bu bilgileri 1 liradan başka dolandırıcılara sattığı tespit edildi.

Haber 29-02-24 16:20

Kızılcık Şerbeti'nin Apo'su Settar Tanrıöğen'in yerine Ahmet Mümtaz Taylan kadroya dahil oldu! Setten ilk kare

Show Tv'nin sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen dizisi 'Kızılcık Şerbeti'nde 'Abdullah Ünal' karakterini canlandıran Settar Tanrıöğen, bir ay önce beyin kanaması geçirmişti. Tedavisi hastanede devam eden oyuncunun yerine Ahmet Mümtaz Taylan dahil oldu. Yeni 'Abdullah' karakteri sosyal medyada gündem olurken setten ilk kare geldi.

Magazin 29-02-24 11:28

Kaynana vergisi tozlu raflardan iniyor, 2 milyon ev tespit edildi! Zaten yürürlükte diyerek uyardı: Amca, dayı, hala, teyze, yeğen ve arkadaş vergileri de var...

Gelir vergisi beyan döneminin yaklaşmasıyla birlikte, yaklaşık 4,5 milyon konut mercek altına alındı. Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın kira gelirlerine yönelik denetimleri başlarken, sahibi oldukları evlerde kaynanasını kira almadan oturtan gelin ve damatlar için 'vergi borcu' sürprizi geldi. 'Kaynana vergisi' olarak da adlandırılan düzenlemenin yürürlükte olduğunu hatırlatan Abdullah Tolu, ev sahiplerini uyardı. Tolu, "Amca, dayı, hala, teyze, yeğen ve arkadaş vergileri de var" diye yazdı.

Finans 19-02-24 15:01

AK Parti'nin Elbistan adayı Abdullah Yener, adaylıktan çekildi

Kahramanmaraş'ta AK Parti'nin Elbistan Belediye Başkan Adayı Abdullah Yener, adaylıktan çekildiğini duyurdu.

Haber 18-02-24 16:59

Kayak tutkunu akademisyen, TÜBİTAK desteğiyle kurduğu firmada snowboard üretiyor

Abdullah Gül Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Çağatay Yılmaz'ın TÜBİTAK desteğiyle kurduğu firmada snowboard üretiliyor.

Yurthaber 14-02-24 13:12

İneklere sabah 7 akşam 6 klasik müzik dinletti! Sonuçlarına kendi bile inanamadı: 'Verimimiz 20 litreyken şu anda 25 litreye çıktı'

Yozgat’ta büyükbaş hayvan yetiştiriciliği yapan ve süt verimini artırmak için çiftlikteki ineklerine klasik müzik dinleten Abdullah Güngör, hayvanların günlük sağımını ikiden üçe çıkararak hayvan başına günde 25 litre süt elde etmeye başladı.

Finans 13-02-24 13:20

Gençlerbirliği karşısındaki performans sonrası Trabzonspor taraftarından büyük tepki! Avcı istifa, yönetim istifa

Trabzonspor taraftarları, Türkiye Kupası'nda oynanan Gençlerbirliği maçında bordo-mavililerin ortaya koyduğu oyun sonrası teknik direktör Abdullah Avcı'ya ve yönetime tepki gösterdi.

Spor 08-02-24 21:31

'Zaferin Rengi' filminin fragmanı paylaşıldı! Vizyon tarihi için geri sayım başladı... Hayranlarını şimdiden heyecanlandırdı

Yönetmenliği ve yapımcılığını Abdullah Oğuz'un üstlendiği 'Zaferin Rengi' filmi için geri sayım başladı. 16 Şubat'ta vizyona girmesi beklenen filmin tanıtımı paylaşıldı. Vizyon için geri sayım başlamışken filmin tanıtımı hayranlarını heyecanlandırdı.

Trend 07-02-24 15:54

Asker eğlencesi kanlı bitti! 1 ölü, 1 ağır yaralı

Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde asker eğlencesinde kavga çıktı. Kavgada E.A.Ö. (30), Abdullah Erol’u (30) bıçaklayarak öldürürken, kardeşi M.A.E.’yi (20) ise ağır yaraladı.

Haber 06-02-24 12:59

'Kızılcık Şerbeti'nde senaryo değişiyor mu? Dizinin yapımcısı Faruk Turgut iddialara yanıt verdi

Kızılcık Şerbeti‘nde ‘Abdullah’ karakterini canlandıran Settar Tanrıöğen‘in beyin kanaması geçirmesi nedeniyle senaryonun değişeceği iddia ediliyordu. Dizide senaryo değişikliğinin doğru olmadığını söyleyen yapımcı Faruk Turgut, dün akşam yayınlanan bölümde olduğu gibi haftaya yayınlanacak yeni bölümde de Settar Tanrıöğen’in sahnelerinin olduğunu belirtti.

Magazin 05-02-24 12:05

Beyin kanaması geçirmişti! Kızılcık Şerbeti'nin 'Apo'su Settar Tanrıöğen'in sağlık durumuna ilişkin yeni gelişme

Kızılcık Şerbeti dizisinin Abdullah Ünal’ı Settar Tanrıöğen, geçen cuma beyin kanaması geçirmiş ve apar topar ameliyata alınmıştı. Ünlü oyuncunun son olarak bir ameliyat daha geçirdiği açıklanmıştı. Tanrıöğen'in sağlık durumuna ilişkin açıklama hastane tarafından yapıldı.

Magazin 01-02-24 13:22

ÖZEL | İstanbul'daki kilise saldırısının perde arkası! Abdullah Ağar, Çok ilginç şeyler var diyerek açıkladı, Şahintepe Mahallesi detayı...

İstanbul’daki kilise saldırısıyla ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ederken, iki DEAŞ'lının Başakşehir'de yakalanması ise Şahintepe Mahallesi'ni akıllara getirdi. Saldırıda hedefin Polonya İstanbul Başkonsolosu olup olmadığı araştırılırken, Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, söz konusu saldırının zamanlaması ve perde arkasıyla ilgili Mynet'e özel açıklamalarda bulundu. Çok ilginç detayların olduğunu belirten Ağar, "Son derece önemli bir süreç bizi bekliyor" diye konuştu.

Haber 31-01-24 13:33

Abdullah Çatlı'nın yeni görüntüsü mü ortaya çıktı? 10 saniyelik video sosyal medyada olay oldu! Kazadan 3 yıl önce, trafik kontrolünde... Görüntüdeki o mu?

Abdullah Çatlı'ya ait olduğu iddia edilen yeni görüntüler bir anda sosyal medyada gündem yarattı. 1993 yılındaki trafik çevirmesinde, polisin uzattığı alkolmetreye üfleyen adam dikkat çekti. 10 saniyelik görüntüdeki adamın Abdullah Çatlı olduğu iddia edildi. Söz konusu video kısa sürede sosyal medyada yayılırken, bazı kullanıcılar görüntülerdeki adamın yüzünü eliyle gizlemeye çalışmasına işaret etti.

Trend 30-01-24 15:47