Abdullatif Şener Haberleri

'Kafa bulmak için söyledim...' Kılıçdaroğlu'na oy vermediğini belirtip, CHP'den istifa etmişti! Bu sözlerle açıkladı

Seçimlerde Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vermediğini söyleyip CHP'den istifa eden Abdüllatif Şener'den gündem yaratacak yeni bir açıklama geldi. "İlk turda Sinan Oğan'a oy verdim, ikinci turda geçersiz oy kullandım" sözleri hakkında konuşan Şener, "Kafa bulmak için söyledim" dedi.

Haber 19-06-2023 21:57

Abdüllatif Şener'in açıklamaları sonrası başlayan tartışmalara Ümit Özdağ da katıldı: CHP milletvekiliyken bize oy vereceğini söyledi

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında, mayıs ayındaki seçimlerde CHP'ye ve Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vermediğini söyleyerek gündem olan eski CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener ile ilgili Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Özdağ, bir canlı yayında, "Abdüllatif Şener CHP milletvekiliyken bize oy vereceğini söyledi." ifadelerini kullandı.

Haber 18-06-2023 22:45

Eleştirilere 'halay' videosuyla yanıt verdi! 'Kılıçdaroğlu' ve 'istifa' açıklamasıyla çok konuşulan Abdüllatif Şener'den gündem yaratacak paylaşım

Canlı yayında hem CHP'den istifa ettiğini hem de oyunu Kılıçdaroğlu'na vermediğini açıklayan Abdüllatif Şener'in ifadeleri çok konuşulmuştu. İkinci turda geçersiz oy attığını söyleyen Şener'in sandığından geçersiz oy çıkmadığını gösteren sosyal medya paylaşımı da Şener'in açıklamasını yalanlarken tartışmaları beraberinde getirmişti. Şener gündemdeki yerini korurken hakkındaki eleştirilere 2 gündür düğünde ve sokaklarda olduğunu belirterek yanıt verirken halay çektiği görüntüleri de paylaştı.

Haber 18-06-2023 12:56

CHP’de çok konuşulacak bir iddia daha! ‘Kılıçdaroğlu’na oy vermeyen bir başka milletvekili de var…’

Seçim sonuçlarının ardından CHP’de ‘değişim’ tartışmaları sürerken şimdi de Kemal Kılıçdaroğlu’na oy vermeyen milletvekilleri tartışması başladı. Abdüllatif Şener’in açıklamaları partide büyük tepkiye neden oldu. Gazeteci Şaban Sevinç ise konu ile ilgili yaptığı yorumda CHP’li başka bir milletvekilinin daha Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vermediğini öne sürdü. Sevinç, Kılıçdaroğlu’na oy vermeyen diğer vekilin kim olduğunu ise açıklamadı.

Haber 17-06-2023 08:34

Abdüllatif Şener ‘geçersiz oy attım’ demişti! Sandık tutanağı paylaşıldı… Çok tartışılacak sonuç!

CHP’den istifa ettiğini canlı yayında duyuran Abdüllatif Şener’in açıklamaları tartışılmaya devam ediyor. Seçimlerde Kemal Kılıçdaroğlu’na oy vermediğini de belirten Şener ikinci turda da ‘geçersiz’ oy kullandığını açıklamıştı. Ancak sosyal medyada yapılan bir paylaşım Şener’i yalanladı. Şener’in oy kullandığı sandık tutanağına göre o sandıktan geçersiz oyun çıkmadığı görüldü. İşte detaylar…

Haber 16-06-2023 10:02

'Sizin gibi badem bıyıklılar...' Tanju Özcan'dan Abdüllatif Şener için çok sert sözler! 'Az önce itiraf ettiniz' diyerek canlı yayına bağlandı

Abdüllatif Şener'in yaptığı açıklamalar siyasette bir anda gündem yarattı. CHP'den istifa ettiğini duyuran Şener, son yapılan seçimlerde Kılıçdaroğlu'na oy vermediğini açıkladı. Şener'in açıklamaları sonrası canlı yayına bağlanan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Şener için çok sert ifadeler kullandı. Özcan, "Kılıçdaroğlu'nu yıllarca sizin gibi badem bıyıklılara güvenerek siyaset yaptığı için eleştirdim" diye konuştu.

Haber 16-06-2023 08:04

Abdüllatif Şener canlı yayında CHP'den istifa ettiğini duyurdu! Kime oy verdiğini açıklayınca stüdyodakiler şaşkına döndü

Eski Başbakan Yardımcısı ve 27'nci Dönem Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konya milletvekili Abdüllatif Şener, katıldığı bir televizyon programında CHP'den istifa ettiğini duyurdu. Şener ayrıca, 14 Mayıs'taki seçimlerde ve ardından ikinci turu yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP'ye oy vermediğini söyledi. İşte haberin detayları...

Haber 15-06-2023 23:32

Eski CHP'li vekil Abdüllatif Şener'den Kılıçdaroğlu açıklaması! 'Sözlerinden hiçbirini gerçekleştiremez'

Türkiye, 28 Mayıs'ta ikinci kez sandık başına gidiyor. İlk turda hiçbir aday yüzde 50 artı 1'lik oyu alamazken Cumhur İttifakı, Meclis'teki çoğunluğu sağlamıştı. CHP Konya eski Milletvekili Abdüllatif Şener, "Meclis çoğunluğu, Cumhur İttifakı'ndayken Kemal Bey'in seçimi kazanmasıyla birlikte Cumhurbaşkanlığı bir başka partiye gittiğinden verdiği sözlerden hiçbirini gerçekleştiremez" dedi.

Haber 23-05-2023 13:39

TBMM'de gerginlik! CHP'li Şener'in Erdoğan'la ilgili örnek verdiği film olay oldu

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonundaki görüşmeler sırasında Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile CHP'li vekiller arasında gerginlik yaşandı. CHP'li Abdüllatif Şener'in, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alarak, bir diktatörün ölümünü anlatan "Viva Zapata" adlı filmle örnek vermesine tepki gösteren Varank CHP'li isimleri ayağa kaldırdı. Daha sonra ise Cihangir İslam'ın "Sen FETÖ'nün hesabını ver" sözlerine, "Ben ailemden şehit verdim" şeklinde yanıt verdi.

Haber 04-11-2021 08:11

İstihdama ilişkin kanun teklifi Genel Kurulda

MHP Konya Milletvekili Esin Kara: - "Pandemi nedeniyle alınan tedbirler kapsamında tarımsal üretim ve gıda zincirindeki bütün unsurlar kritik sektörler olarak belirlenirken, faaliyetlerini kesintisiz sürdürebilmelerine imkan sağlanmıştır" - CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener: - "Meclisin kendisine saygısının bir gereği olarak bu tür düzensiz, özensiz, darmadağınık rastgele hazırlanmış metinlerin 'temel yasa' olarak ele alınmaması gerekir" - İYİ Parti Adana Milletvekili İsmail Koncuk: - "Kanun teklifinde, çiftçi, emekli, işsizler, küçük esnaf, gariban vatandaşımız yok"

Haber 23-07-2020 19:30

2020 Yılı Bütçesi TBMM Genel Kurulunda

CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül: - "AKP'nin yerlilik ve millilikten uzak olduğunu gösteren en önemli olay, Tank Palet fabrikasının Katarlılara peşkeş çekilmesi. Sizin özelleştirme dediğiniz yandaşlarınız için bir güzelleştirmedir" - AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan: - "Tank Paleti Koç alsaydı ağzınızı açmayacaktınız" - Genel Kurulda, Tank Palet fabrikasıyla ilgili konuşmaların ardından AK Parti ile CHP milletvekilleri arasında tartışma yaşandı, milletvekilleri birbirlerinin üzerine yürüdü

Haber 11-12-2019 14:41

Cem Uzan'dan Ali Babacan ve Abdüllatif Şener için suçlama! Şener'den Uzan'a yanıt geldi

Türkiye'ye dönüş hazırlığı yapan ve kurucusu olduğu Genç Parti vasıtasıyla siyasete gireceği öne sürülen Cem Uzan, yeni parti kurma hazırlıklarında olan Ali Babacan ile CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener'i hedef aldı. Uzan'ın açıklamalarına sosyal medya üzerinden yanıt veren Şener, " Korkusu mu var, umudu mu, yahut bir anlaşması mı? Göreceğiz!" ifadelerini kullandı.

Haber 02-12-2019 08:02

2020 Yılı Bütçesi Plan ve Bütçe Komisyonunda

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir: - "Cumhurbaşkanı Hükümet Sistemiyle birlikte yönetme erkinin hadiselere müdahale hızı, vaziyet etme hali, geçmişte kıyaslanamayacak kadar sağlamdır" - CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener: - "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi topyekün yetkiyi bir kişiye bağladı. Bu sağlıklı bir yapı değil" - MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı: - "Cumhurbaşkanının partili olması, icraatlarında ve hizmetlerinde toplumun tüm kesimlerine eşit davranmasına engel değil" - İYİ Parti Ankara Milletvekili Durmuş Yılmaz: - "Biz, herhangi bir değişiklik yapmasak da Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi kendi kendini sonlandıracak. Ancak bu sonlanmanın maliyeti erken olmazsa çok yüksek olacak"

Haber 29-11-2019 12:54

Bahçeli'den Şener'in konuşmasına değerlendirme

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: - "(CHP'li Abdüllatif Şener'in bütçe konuşması) Orada MHP'den biri konuşma yapsaydı 'otur yerine geç' derdim"

Haber 21-12-2018 19:00

Meclisin bütçe maratonunda son gün

CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener: - "2008-2018 arasında hiçbir başarı öykünüz yoktur. Sizin hepinizin bana minnet borcu var. Ben olmasaydım hiçbiriniz burada olmazdınız. Altından benim olduğum dönemi çıkarırsanız çırılçıplak kalırsınız" - AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı: - "Tarihte İsa'dan önce ve İsa'dan sonra vardır. Sayın Abdüllatif Şener'i dinlerken, o kadar 'ben', 'Ben olmasaydım siz olmazdınız', 'Ben yaptım' dedi ki anlaşılıyor ki sayın Şener, ekonominin Hz. İsa'sıdır"

Haber 21-12-2018 18:20

İstanbul için anketten hangi isim çıktı? Çarpıcı ifadeler

Habertürk yazarı Nagehan Alçı, İstanbul için CHP'nin anketinden İlhan Kesici isminin de çıktığını yazdı. Alçı, Abdüllatif Şener'in de 'İstanbul'a göz kırptığını' ifade etti.

Haber 28-11-2018 08:31

Abdüllatif Şener için şok ifadeler: CHP'nin en boş beleş adamı

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için adı geçen CHP Milletvekili Abdüllatif Şener için, gazeteci Ahmet Kekeç çok sert ifadeler kullandı. Kekeç, Şener için "CHP’nin en 'boş beleş' adamı" diye yazdı.

Haber 27-11-2018 10:14

CHP İstanbul adaylığı için yeni gelişme! Abdüllatif Şener'den Abdullah Gül sürprizi

İstanbul adayını belirlemek için çalışmalarını sürdüren CHP'de Abdüllatif Şener ismi öne çıktı. Gazeteci Nagehan Alçı, Şener'in adaylık için Abdullah Gül'ü referans gösterdiği iddiasını gündeme getirdi.

Haber 26-11-2018 09:45

Melih Gökçek paylaştı! Gündemi sarsacak yorum

CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, sık sık eleştirdiği Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'la karşı karşıya gelince ortaya ilginç bir görüntü çıktı. Melih Gökçek de fotoğrafı Twitter'dan paylaşarak yorum yaptı. Gökçek, ""Fotoğrafla da gol yenir miymiş? İşte tipik örneği..." ifadesini kullandı.

Haber 23-11-2018 16:49

CHP'li Abdüllatif Şener'den İstanbul için adaylık açıklaması

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday olacağı konuşulan Devlet eski Bakanı ve CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, CHP Genel Merkezinin "seçimi seninle alacağımızı görüyoruz, aday göstermek istiyoruz" dediği takdirde değerlendirmeye alacağını söyledi.

Haber 11-11-2018 13:54

Abdüllatif Şener'den 'Türkçe ezan' açıklaması

CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, Türkçe ezan tartışmasıyla ilgili olarak 'Vaktiyle Türkiye'de Türkçe ezan tartışmaları olmuştur ancak 1950 yılında CHP'nin de verdiği oylarla Türkçe ezan tartışması kapatılmıştır. Bunun zaman zaman tekrar birileri tarafından gündeme getirilmesi yanlıştır. Dinin temel prensiplerine aykırı şeyler söylemek siyasetçinin üslubu olamaz.' dedi.

Haber 08-11-2018 12:42

CHP'nin İstanbul adayı kim olacak? Abdüllatif Şener iddiası

Habertürk yazarı Sevilay Yılman, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) için partisinin Konya Milletvekili Abdüllatif Şener'i aday göstermeyi düşündüğünü ileri sürdü.

Haber 25-10-2018 07:14

Abdüllatif Şener aday olacak mı? Açıklama geldi

CHP'li Abdüllatif Şener, yerel seçimde İstanbul veya Ankara'dan aday olacağına ilişkin haberleri yalanladı. Şener, İnce'nin tutumunu da eleştirdi.

Haber 23-10-2018 10:56

Mansur Yavaş Ankara'da İYİ Parti'den mi aday olacak? CHP'den Abdüllatif Şener sürprizi

Mart 2019'daki yerel seçimler için İYİ Parti ile CHP arasındaki görüşmeler kulisleri hareketlendirdi. Mansur Yavaş'ın Ankara'da İYİ Parti'den aday olacağı iddia edilirken, İYİ Parti’nin de buna karşılık CHP’nin karşısına diğer şehirlerde güçlü aday çıkarmayacağı belirtildi. Öte yandan CHP’nin Ümraniye için Konya Milletvekili Abdüllatif Şener’i aday göstereceği dillendiriliyor.

Haber 22-10-2018 08:13

Abdüllatif Şener'den 2019 yerel seçimiyle ilgili flaş iddia: AK Parti yüzde 15-20 oy kaybedebilir

CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, 2019 yerel seçimini ve partiler arasındaki ittifakları değerlendirdiği konuşmasında, gündem yaratacak açıklamalarda bulundu. Şu anki tablonun çok ağır olduğunu belirten Şener, 'AK Parti'nin çok rahatlıkla yüzde 15-20 oy kaybedebileceğini düşünüyorum' dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'kayyum' açıklamasını da değerlendiren Şener, 'Gelecekte belediye seçimlerini ortadan kaldırmayı hesaplıyor olabilir' ifadesini kullandı.

Haber 11-10-2018 12:19

CHP'nin İstanbul ve Ankara adayları kim olacak? Öne çıkan isimler...

Mart 2019'daki yerel seçimler için belediye başkan adaylıkları için kulisler hareketlendi. CHP'de adaylık için isimleri geçenler arasında çok sayıda eski ve yeni milletvekili bulunuyor. İstanbul'da iş insanı Ümit Boyner ve Abdüllatif Şener'in de isimleri büyük sürpriz olarak gündeme gelirken, Ankara'da Mansur Yavaş ve milletvekili Bülent Kuşoğlu öne çıktı.

Haber 08-10-2018 07:39

Abdüllatif Şener'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hediye edilen uçakla ilgili çarpıcı iddia

CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, Katar Emiri tarafından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hediye edilen uçakla ilgili çarpıcı iddialarda bulundu. Uçağın satın alındığını düşündüğünü söyleyen Şener, 'İster bağış olsun ister satın olma olsun bu kriz ortamında 10 tane hükümeti devirirdi ama Türkiye’de demokratik bir ortam yoktur' ifadelerini kullandı.

Haber 17-09-2018 15:27

CHP'den Milletvekili olan Abdullatif Şener AK Parti'ye meydan okudu: Parlamento direnişin merkezi olacak

AK Parti'nin kurucularından olan ve CHP'den 24 Haziran seçimlerinde aday olarak Konya'dan Milletvekili seçilen Abdülatif Şener AK Parti ve başkanlık sistemi hakkında konuştu. Abdüllatif Şener "Parlamento bu dönemde tekrar demokratik sisteme dönüş için direnişin merkezi olacaktır" dedi.

Haber 29-06-2018 19:47

Milletvekili kayıt işlemleri sürüyor

Bugün 19 milletvekili Mecliste kaydını yaptırdı. Kaydını yaptıran milletvekili sayısı 26 oldu

Haber 29-06-2018 17:32

'Süleyman Soylu göze girmek için demeç veriyor'

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, dün kendisini hedef alan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya "Biz, şehit cenazelerinde siyasi rant peşinde koşanlardan değiliz, kandan beslenerek halkın milli duygularını sömürenlerden değiliz" diyerek yanıt verdi. Kaftancıoğlu, Soylu hakkında tazminat davası açacağını da duyurdu. CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener ise ''Soylu bir açıklama değil. Göze girmek için ülkenin menfaatlerini bir tarafa iterek demeçler veriyor. "

Haber 29-06-2018 15:30

Abdüllatif Şener: Erdoğan, Pensilvanya’ya Ahmet Ergün ile gitti

CHP Konya Milletvekili adayı Abdüllatif Şener, Erdoğan'ın Ahmet Ergün'le beraber Pensilvanya'ya gittiğini ve Fethullah Gülen ile görüştüğünü söyledi.

Haber 10-06-2018 06:52

Abdüllatif Şener: Erdoğan olan biteni açıkça anlatmalı!

CHP’nin Konya Milletvekili adayı Abdüllatif Şener, "Recep Tayyip Erdoğan-Fetullah Gülen görüşmesi" iddialarıyla ilgili konuştu. Şener, ziyaretin Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından AK Parti’nin kuruluşundan önce ABD’ye apar topar yapıldığını iddia etti. Şener görüşmeye, AK Partili Ali İbiş, Ahmet Ergün ve Turhan Çömez'in de katıldığını belirtti. Görüşmeye katılan Çömez'in konuyla ilgili değerlendirme yapmak istemediği öğrenilirken, Ahmet Ergün'e ise ulaşılamadığı ifade edildi.

Haber 07-06-2018 07:17

Abdüllatif Şener Konya'da halkı böyle tehdit etti

Konya'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eleştiren Abdüllatif Şener, kendisine tepki gösteren vatandaşlara, 'Siz de hesap vereceksiniz' dedi.

Haber 02-06-2018 02:18

Abdüllatif Şener: Erdoğan ABD'de kimlerle görüştü bilmiyorum

Son günlerdeki sözleriyle gündemi sarsan CHP Konya Milletvekili adayı Abdüllatif Şener'den bir açıklama daha geldi. Şener, AK Parti'nin hem kuruluş aşamasında hem de sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ABD'ye gittiğini hatta yanında Abdullah Gül'ün de olduğunu da söyledi

Haber 01-06-2018 11:47

CHP Konya milletvekili adayı Abdüllatif Şener: Erdoğan, unvanlarının hepsini bana borçlu

CHP Konya İl Başkanlığı'nda milletvekili aday tanıtım toplantısına katılan Abdüllatif Şener, 24 Haziran seçimleri öncesinde yaptığı açıklamalarla ses getirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisine bir ünvan kazandırmadığını belirten AK Parti kurucularından Şener, "Cumhurbaşkanı Erdoğan, bana hiçbir unvan kazandırmamıştır. O milletvekili değilken ben maliye bakanıydım, o milletvekili değilken ben devlet bakanı ve başbakan yardımcısıydım. O bütün unvanlarını bana borçludur" diye konuştu.

Haber 28-05-2018 14:36

AK Parti kurucusu Abdüllatif Şener'den olay sözler: Erdoğan'ın kazanması kriz demektir!

AK Parti kurucularından ve 24 Haziran'daki genel seçimlerde CHP Konya milletvekili adayı Abdüllatif Şener, gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. "Erdoğan kaybederse rahatlama olacak. Hiçbir girişimci kendisini tehdit altında algılamayacak" ifadesini kullanan Şener, cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili "Cumhurbaşkanlığı seçiminde, Erdoğan'ın seçimi kazanması kriz demektir" dedi.

Haber 25-05-2018 07:08

CHP'nin Abdüllatif Şener kararına sert tepki

AK Parti'nin kurucu isimleri arasında yer alan Abdüllatif Şener'in CHP listelerinde Konya'dan aday gösterilmesine tepki gösteren Fatih Portakal 'Akılla dalga geçmek gibi bir durum' ifadelerini kullandı.

Haber 21-05-2018 11:43

Abdüllatif Şener'in hangi ilden aday olduğu belli oldu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başkanlığında toplanan MYK ve PM toplantısında milletvekili adaylarına son şeklini vermeye başladı. Eski Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener’in CHP listesinden Konya’dan aday gösterildiği öğrenildi.

Haber 20-05-2018 22:32

Eski AKP’li Abdüllatif Şener’den flaş Erdoğan açıklaması: İktidar için her şeyi yapar

CHP'den milletvekili adayı olması beklenen ve AKP'nin kurucu kadrosunda yer alan Abdüllatif Şener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın iktidarda kalmak için ‘her şeyi’ yapabileceğini söyledi.

Haber 20-05-2018 03:00

Abdüllatif Şener: Muhtemelen Cumhuriyet Halk Partisi'nden milletvekili adayı olacağım

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) 24 Haziran seçimlerinde aday olarak göstereceği milletvekili listesi 20 Mayıs Pazar günü toplanacak Parti Meclisi'nde oylanarak netleşecek.

Haber 18-05-2018 21:14

24 Haziran erken seçimleri öncesinde bomba! Abdüllatif Şener CHP'den aday oluyor

CHP'nin cumhurbaşkanı adayları arasında ismi geçen eski bakanlardan Abdüllatif Şener'in de aday gösterilmesi bekleniyor.

Haber 17-05-2018 22:19

Abdüllatif Şener'den 24 Haziran erken seçimi sonuçları için flaş yorum: Erdoğan kaybedecek

AKP’nin kurucu üyelerinden eski milletvekili Abdüllatif Şener 24 Haziran seçimlerine giden süreci, ekonomideki gidişatı ve cumhurbaşkanı adaylarını değerlendirdi.

Haber 17-05-2018 16:09

CHP'de kritik gün! Kılıçdaroğlu tüm programlarını iptal etti

CHP'nin 24 Haziran seçimlerinde aday olarak göstereceği milletvekili listesi 20 Mayıs Pazar günü toplanacak Parti Meclisi'nde (PM) oylanarak netleşecek. Mevcut milletvekillerinden 50'ye yakınının aday gösterilmeyeceği belirtilirken, listelere yoğunlaşan Kılıçdaroğlu'nun tüm programlarını iptal ettiği bildirildi. Saadet Partisi'nden 5-6 ismin de CHP'nin listelerinden aday olması beklenirken, ayrıca Abdüllatif Şener, Kani Beko, İbrahim Kaboğlu gibi isimlerin listeye gireceği ifade ediliyor.

Haber 17-05-2018 11:29

Abdüllatif Şener CHP'den aday olacak iddiası

CHP'nin cumhurbaşkanı adayları arasında da adı geçen Abdüllatif Şener'in Ankara'dan milletvekili adayı gösterileceği ileri sürüldü.

Haber 16-05-2018 15:45

Abdüllatif Şener’den Erdoğan’a sert sözler: Ben onu başbakan yaptım!

Abdüllatif Şener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisi hakkında yaptığı "Bana öyle bir referans gösterin ki gösterdiğiniz bu referansı biz adam yerine koyalım. Bu referansın siyasette kıymeti harbiyesi yok" açıklamasına katıldığı bir programda yanıt verdi. Şener, "Ben onu milletvekili yaptım, başbakan yaptım, bunu da itiraf ediyorum" ifadesini kullandı.

Haber 16-05-2018 06:58

Abdüllatif Şener'in 6 yıl önceki Kudüs açıklaması sosyal medyada yeniden gündeme geldi

Eski Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener’in 6 sene önce yaptığı Kudüs açıklamaları gündeme oturdu.

Haber 16-05-2018 02:50

Erdoğan'dan çok sert Abdüllatif Şener yorumu

BBC'de soruları yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan eski yardımcısı Abdüllatif Şener'in, hükümete yönelttiği eleştirilerle ilgili 'Bana öyle bir referans gösterin ki gösterdiğiniz bu referansı biz adam yerine koyalım' dedi.

Haber 14-05-2018 08:52

Abdüllatif Şener CHP'den aday mı olacak?

24 Haziran 2018'de yapılacak genel milletvekili seçimi için 2319 kişi, CHP'den milletvekilliği aday adaylığı başvurunda bulundu. Hâlen milletvekili olarak görev yapan 6 ismin, başvuru yapmaması dikkati çekti. Eski Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener'in, cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'ye mitinglerde eşlik etmesi, “CHP'den aday gösterilecek mi” sorularına neden oldu.

Haber 13-05-2018 13:27

Muharrem İnce’den sürpriz! 3 ismi mitinge davet etti

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin bugün Edirne mitingine İlhan Keskin, Yılmaz Büyükerşen ve Abdullatif Şener ile birlikte katılacağı öğrenildi.

Haber 09-05-2018 09:25