Abdulselam Halat Haberleri

Yer: Esenyurt... Pazar yerine park edilen araca esnaftan ilginç çözüm!

Esenyurt'ta pazar yerine park edilen bir araç, esnaf tarafından halat ile çekildi. O anlar ise cep telefonu kamerasıyla kayda alındı.

Haber 2024-03-03 17:39:06

Halat uzattılar, tutmak istemedi! Herkesin gözü önünde korkunç olay... Kendini boğazın serin sularına bıraktı

Sarıyer'de intihar etmek için denize atlayan kadın, akaryakıt istasyonundaki görevli ve vatandaşların da yardımı ile kurtarıldı. Hastaneye kaldırılan kadına yardım eden Vedat Demirel, "Vatandaşlar benim ayaklarımdan tuttular, ben aşağı salındım. Bayanın iki ayağından yakaladım ve oradan çıkardık" dedi. O anının görüntülerinde vatandaşların kadını kurtarmak için halat uzattığı ancak kadının halatı tutmak istemediği görüldü.

Haber 2024-02-01 13:12:19

1988'den bu yana bir ilk: Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde 100 yıllık bakım! Bakan Uraloğlu: 80 yıl boyunca ihtiyaç kalmayacak

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde kapsamlı bir bakım çalışması sürüyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu köprüdeki askı halat yenileme çalışmalarını inceledi. Askı halatlarının 1988'den bu yana ilk kez değiştirildiğine dikkat çeken Uraloğlu, "Önümüzdeki 80 yıl boyunca yeni bir kablo değişimine ihtiyaç kalmayacak” dedi.

Haber 2023-11-29 11:20:17

Adana'daki görüntü dünya basınında ilgi çekti! Bozulan araba için buldukları çözüm çok konuşuldu... Çocuğu halat gibi kullandılar

12 Ekim'de Adana'nın Kozan ilçesinde bozulan bir otomobili çekmek için halat bulamayan şahısların bir çocuğu halat gibi kullandığı görüntüler Türkiye'de çok konuşulmuştu. Görüntülerin etkisi bu kez de dünya basınına yansıdı. İngiliz medyası görüntüleri paylaşarak "insan halatı" başlığıyla sayfalarında habere yer verdi.

Trend 2023-10-17 08:13:20

'Pes' dedirten görüntü! Çocuğu halat gibi kullandılar... Bozulan araba için buldukları çözüm akıllara durgunluk verdi

Adana’nın Kozan ilçesinde bozulan bir otomobili çekmek için halat bulamayan şahısların bir çocuğu halat gibi kullanması anbean görüntülendi.

Haber 12-10-23 09:25

Belediye başkanı zipline yaparken mahsur kaldı!

Artvin’in Yusufeli ilçesinde baraj suları altında kalan eski yerleşim yeri üzerinde turizm amaçlı yapılan zipline'ın deneme geçişini Belediye Başkanı Eyüp Aytekin yaptı. İlk denemede baraj gölü ortasında mahsur kalan Başkan Aytekin’i vatandaşlar ve zipline görevlileri halat yardımıyla kurtardı.

Haber 21-09-23 19:29

Eminönü'nde denize uçan İETT otobüsünü kurtarma operasyonunda korkutan anlar! Halat koptu: O anlar saniye saniye kaydedildi!

İstanbul Eminönü'nde İETT otobüsü, park halindeyken kayarak denize düşmüştü. İETT otobüsü vince bağlanarak kıyıya çekildiği sırada halat koptu. Halatın kopma anı saniye saniye kaydedildi.

Haber 17-08-23 15:23

Son dakika: Eminönü'nde İETT otobüsü denize düştü!

İstanbul’da ilginç bir kaza yaşandı. Eminönü Haliç Metro İETT Durağında park halinde duran İETT otobüsü denize düştü. Yetkililerden olayla ilgili açıklamalar geldi. Otobüsü denizden çıkarma çalışmaları ise sürüyor. Otobüsü denizden çıkarma çalışmaları dron ile havadan görüntülenirken, kurtarma çalışmaları esnasında halat koptu.

Haber 17-08-23 08:39

Baraj kapakları açılınca suya kapılan vatandaşın imdadına AFAD yetişti

Siirt Kezer Çayı’na giren vatandaş baraj kapakları açılınca suya kapılarak suyun ortasında oluşan adacığa ulaştı. AFAD ekipleri halat yardımıyla vatandaşı kurtardı.

Yurthaber 21-07-23 08:13

Yunanistan hakkında çarpıcı iddia: Sahil Güvenlik ekipleri halatlarla göçmen teknesini devirdi... İnsanlar birbirini boğuyordu. Geceydi ve dalgalar vardı. Korkunçtu...

Yunanistan açıklarında 14 Haziran'da 700 göçmeni taşıdığı bilinen balıkçı teknesi alabora olup bir faciaya dönüşmüştü. Onlarca insanın boğularak hayatını kaybettiği tekne hakkında akılalmaz iddialar ortaya çıktı! Tekneden sağ olarak kurtarılan kişiler Yunanistan Sahil Güvenlik ekiplerinin göçmen teknesine halat bağlayıp sağa sola savurduğunu ve onları alabora ettiklerini iddia etti... İşte haberin tüm detayları!

Haber 30-06-23 11:00

Taziye evinde feci kaza: Asansörün halatı koptu: 2 ölü, 2 yaralı

Bursa’nın Gemlik ilçesinde yakınlarına taziye ziyaretine gelenlerin bindikleri asansörde halat koptu. 10 metreden zemin kata çakılan asansördeki 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Haber 22-06-23 23:50

Kaçaklar mürettebatı tehdit etmişti! Helikopterlerle nefes kesen operasyon... İtalya'dan Türk bayraklı 'Galata Seaways' gemisiyle ilgili açıklama: 'Hızlı halat' detayı dikkat çekti

Türkiye'den Fransa'ya giden Türk bayraklı 'Galata Seaways' adlı gemide mürettebatı tehdit eden kaçaklarla ilgili İtalya Savunma Bakanlığı'ndan açıklama geldi. Açıklaya göre geminin kaçırılma ihtimali bildirilmesi üzerine harekete geçildi. Helikopterlerle gemiye düzenlenen operasyonda 'hızlı halat' tekniği kullanıldı. Bakan Uraloğlu da dün sosyal medya hesabından operasyonun başarıyla tamamlandığını duyurmuştu.

Haber 11-06-23 13:13

Korku dolu anlar! Halat koptu, 80 metre yükseklikte mahsur kaldılar

Kırklareli'nde halatı kopan asma iskelede mahsur kalan 2 işçi, 80 metre yükseklikten iş makinesiyle kurtarıldı. Halatın kafasına çarpması sonucu yaralanan işçilerden biri kurtarıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı.

Haber 31-05-23 21:41

İzmir'de korku dolu anlar: Halat koptu, gökdelende asılı kaldılar!

İzmir'de yürekleri ağza getiren bir olay yaşandı. Bayraklı ilçesinde bulunan bir gökdelende temizlik yapan işçilerin halatı koptu. İskelede asılı kalan işçiler, binaya defalarca çarptı. İşçilerin daha sonra kurtarıldığı öğrenildi.

Haber 19-04-23 19:21

Deprem değil, 'kopan halat' öldürüyordu! Depremde yaralanmadık, depremi hasarsız atlattık ama...

Trabzonlu Kadir Söğüt, depreme Hatay’ın Samandağ ilçesindeki evinde yakalandı. Ancak 49 yaşındaki Söğüt'ü deprem değil, depremden 10 gün sonra 4. kattaki dairesindeki özel eşyalarını almak için bindiği nakliye aracının asansörünün kopan halatı öldürüyordu. Yaklaşık 12 metre yüksekten düşerek ağır yaralanan Kadir Söğüt, “Depremde yaralanmadık, depremi hasarsız atlattık ama...” diyerek yaşadıklarını anlattı.

Haber 27-02-23 09:16

Depremde zarar gören minareler tek tek yıkıldı

Adana’da depremde zarar gören minareler halat yardımıyla kontrollü bir şekilde tek tek yıkıldı.

Yurthaber 16-02-23 08:55

Kayseri'de fabrika bahçesinde çıkan yangın söndürüldü

Kayseri'de çelik halat ve kablo üretimi yapılan fabrikanın bahçesinde çıkan yangın söndürüldü.

Yurthaber 02-02-23 08:01

Şarampole uçmak üzere olan takside mahsur kaldılar! Ekipler son anda kurtardı

İzmir'in Bayraklı ilçesinde, içerisinde 3 kişilik ailenin bulunduğu taksi, kayganlaşan yolda banketten aşağıya devrildi. Yaklaşık 20 metrelik şarampole uçmaktan şans eseri kurtulan aile, taksi içerisinde mahsur kaldı. Olay yerine gelen 110 AKS ekipleri, halat bağlayarak aracın düşmesini engelledi. Ekiplerin müdahalesi sonucu 3 kişi kontrollü bir şekilde kurtarıldı.

Haber 25-11-22 02:48

Anahtarını unuttuğu dairesine çatıdan sarkarak girmek istedi, halat kısa kalınca...

Hatay'ın İskenderun ilçesinde görenleri şaşkına çeviren bir olay yaşandı. Anahtarını içeride unuttuğu 4 katlı binanın 1’inci katındaki dairesine çatıdan sarkarak girmeye çalışan İbrahim Çelikdemir (72), bir ucunu bacağına bağladığı halat kısa kalınca asılı kaldı. Çelikdemir'in yardım çağrısını duyan komşuları telefona sarıldı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kurtarılan yaşlı adam, hastaneye kaldırıldı. İşte olayın detayları...

Haber 14-11-22 17:55

Yanından geçen hemen telefona sarıldı! Ağaçların arasında bulundu

Bursa'da dengesini kaybedip dereye düşen bir kişi bir ağaç dalına tutunarak yardım bekledi. O anları gören vatandaşlar ekiplere haber verirken, söz konusu kişi halat ve merdiven yardımıyla kıyıya çıkartıldı. 112 Acil Servis ekiplerine teslim edilen Menderes Kahveci'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Haber 22-09-22 13:33

GÜNCELLEME - Yunanistan Sahil Güvenlik birimlerinin taciz ateşi açtığı gemi Çanakkale Boğazı'nda demirledi

"Anatolian" adlı Ro-Ro gemisinin bağlı olduğu şirketin yetkilisi Cengiz Oluc: - "Geminin pervanesine halat attılar. Biz normalde zaten tersaneye giden bir gemiyiz. Seyir halindeki geminin özgürlüğünü, hareket kabiliyetini bitirecek bir şeye kalkıştılar" ŞİRKET YETKİLİSİNİN AÇIKLAMASI EKLENDİ

Yurthaber 11-09-22 10:15

İngiltere’nin en yüksek binası The Shard’a yarı çıplak tırmandı! Tam 310 metredeki zirveden selfie attı

İngiltere’de Adam Lockwood isimli bir adam yarı çıplak bir şekilde ülkenin en yüksek binası olan The Shard’a tırmandı. Gökdelene halat veya emniyet kemeri kullanmadan tırmanan adam çevredekilerin şaşkın bakışları altında zirveye ulaştı. 310 metrelik binanın zirvesinde selfie çekerek bu anları sosyal medya hesabından paylaşan Lockwood, aşağı indiğinde ise tutuklandı.

Trend 06-09-22 11:29

Ege'de balıkçılar ilk avdan mutlu döndü

Av yasağının sona ermesiyle 4,5 ay aradan sonra halat çözüp denize açılan balıkçıların ailelerinden ayrı kalacakları yaklaşık 8 aylık gurbeti de başladı - Gemi kaptanı Fatih Kopuz: - "İlk avımız bereketli geçti. Sardalya balığımız vardı. İnşallah böyle de devam eder"

Yurthaber 01-09-22 10:41

İzmir'de halat çözen balıkçılar av için mavi sulara açıldı

İzmir'de halat çözen balıkçılar av için mavi sulara açıldı

Yurthaber 31-08-22 17:03

ABD gemisini ele geçirmeye çalıştılar! Halat atıp çekerken yakalandılar

Basra Körfezi'nde ABD ile İran arasında tehlikeli bir yakınlaşma yaşandı. ABD Deniz Kuvvetleri Komutanlığı, İran'ın Basra Körfezi'nde ABD'ye ait bir insansız yüzey gemisini (USV) ele geçirmeye çalışırken görüldüğünü ve ABD kuvvetleri tarafından engellendiğini duyurdu.

Haber 30-08-22 20:45

Eskişehir'in olimpik havuzunda günde 2 bin 500 kişi yüzme eğitimi alıyor

Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulselam Er: - "Başarılı sporcular yetiştirmek için çalışmalar artarak devam edecek. İnşallah bu havuzlarımız ileride Eskişehir'imizin sesini sporuyla ön plana çıkaracaktır"

Yurthaber 12-08-22 11:41

İstanbul'da Denizcilik ve Gemicilik Yarışmaları düzenlendi

Milli Savunma Üniversitesi Deniz Harp Okulu Komutanlığının Tuzla Yerleşkesi'nde, halat çekme, el incesi atma, filika ve tek kişilik bot slalom kürek çekme müsabakaları yapıldı

Yurthaber 01-07-22 16:28

İzmir'de Denizcilik ve Kabotaj Bayramı kutlandı

Halat çekme yarışmasının yapıldığı etkinlikte protokol üyeleri, körfeze açılarak şehit denizciler anısına çelenk bıraktı

Yurthaber 01-07-22 12:41

Freni patlayan kamyon faciaya neden oldu! Kaza anı kameraya yansıdı

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde yokuş aşağı giderken freni boşalan kamyon faciaya neden oldu. Halat yüklü kamyonun çarptığı Ayşenur Tarhan hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı. Korkunç kaza anı ise anbean kameraya yansıdı.

Haber 24-05-22 20:15

Rus turist havalimanını birbirine kattı! Herkes seferber oldu

Antalya Havalimanı'nda korkutan bir olay yaşandı. Boynuna tel halat geçiren Rus turist A.R., görevlilerin düşeceği noktaya getirdiği hava yastığı ve diğer görevlinin teli kesmesiyle ölümden döndü. Rus turistin hava yastığı ile kurtarılma anları diğer yolcuların cep telefonu kamerasına yansıdı. İşte olayın detayları!

Haber 24-05-22 17:46

Halat fitili ne demek? Halat fitili birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Birleşik kelimeler, en az iki sözcüğün bir araya gelmesiyle ortaya çıkan ve yeni bir anlama sahip olan sözcüklerdir. Türkçede pek çok birleşik sözcük bulunur ve bunlar oluşumlarına, yapılarına göre farklılaşırlar. Bu sözcükler tarihsel anlamda da bir geçmişe sahiptir ve kalıplaşarak günümüze gelmişlerdir. Bunlardan biri de Halat fitili birleşik kelimesidir. Halat fitili ne demektir, TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 23-05-22 22:58

Halat ızgarası ne demek? Halat ızgarası birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Birleşik kelimeler farklı ses olaylarının meydana gelmesiyle oluşabileceği gibi hiçbir ses olayına maruz kalmadan da oluşabilir. Birleşik kelimelerle ilgili inceleme yaparken özellikle ses olaylarına dikkat etmek gerekir. Günlük hayatta sıkça kullanılan birleşik kelimeler sadece yapı bakımından merak edilmez. Bazen anlamları da araştırılır. Halat ızgarası birleşik kelimesi anlamı araştırılan sözcükler arasındadır. Halat ızgarası ne demektir?

Egitim 23-05-22 22:57

Halat tamburu ne demek? Halat tamburu birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Birleşik kelimeler, en az iki sözcüğün bir araya gelmesiyle ortaya çıkan ve yeni bir anlama sahip olan sözcüklerdir. Türkçede pek çok birleşik sözcük bulunur ve bunlar oluşumlarına, yapılarına göre farklılaşırlar. Bu sözcükler tarihsel anlamda da bir geçmişe sahiptir ve kalıplaşarak günümüze gelmişlerdir. Bunlardan biri de Halat tamburu birleşik kelimesidir. Halat tamburu ne demektir, TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 23-05-22 22:57

Tel halat ne demek? Tel halat birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Birleşik kelimeler yardımcı fiillerle, sıfat fiillerle ya da zaman kipleriyle oluşturulabilir. Aynı zamanda bir araya gelirken dilbilgisi kurallarına uygun olacak şekilde değişimler de geçirebilirler. Bu durumlar, birleşik kelimelerin en ince detayına kadar ele alınarak süzgeçten geçirilmesine neden olur. Her biri ayrı ayrı analiz edilen birleşik kelimeler arasında Tel halat birleşik kelimesi de bulunur. Tel halat birleşik kelimesi ne demektir?

Egitim 23-05-22 18:49

Büyükçekmece'de yürekleri ağza getiren anlar! Küçük çocuk, trambolinde zıplarken halat koptu

Büyükçekmece'de küçük kızın parkta oyunu yürekleri ağza getirdi. Parkta kurulan seyyar oyun alanında küçük bir kızın trambolinde zıpladığı sırada mekanizmanın bağlı olduğu halat koptu. O anlar annesinin kamerasına yansırken çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Haber 20-05-22 14:35

Çelik halat ne demek? Çelik halat birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Birleşik kelimeler günlük konuşma dilinde veya edebi eserlerde sıklıkla kullanılır. Deyimlerin birçoğu birleşik kelimeler ile oluşmuştur. Bu durum birleşik kelimelerin Türkçede ne kadar önemli olduğunun bir göstergesidir. Günlük konuşma dilinde, çeşitli yayınlarda karşılaşılan birleşik sözcüklerden biri de çelik halat şeklindedir. çelik halat ne demektir?

Egitim 17-05-22 23:19

Halat çekme ne demek? Halat çekme birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçede sözcükler tek başına bir anlam ifade ettiği gibi bir araya geldiklerinde de farklı anlamlarda kullanılabilir. Bu aşamada sözcüklerde bazı harfler düşebilir, kelimeler birleşebilir ya da hiçbir değişime uğramadan bir araya gelerek kullanılabilir. Yaşanan bu harf ve anlam değişiklikleri ise ortaya çıkan yeni sözcüklerin ve anlamlarının araştırılmasını zorunlu kılar. Türkçede kullanılan kelimelerin anlamları ile ilgili inceleme yürüten Türk Dil Kurumu (TDK), Halat çekme birleşik kelimesini de mercek altına almıştır. Halat çekme birleşik kelimesi ne demek, TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 17-05-22 22:55

Halat ne demek? Halat kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Kelimeler ilk defa duyulmasa da bazen anlamları merak edilebilir. Farklı dillerde olduğu gibi Türkçede de birçok kelimeye kulak aşinalığı ile alışılır. Bu da zaman zaman bazı kelimelerin anlamlarının araştırılmasına sebebiyet verir. Araştırılan kelimeler arasında çok bilinenler olduğu gibi az karşılaşılanlar ve günlük hayatta çok sık kullanılmayan kelimeler de yer alır. Halat kelimesi de Türkçe konuşanların merak ettiği kelimeler arasında yer alır. Halat ne anlama gelir?

Egitim 17-05-22 22:55

Zor anlar! Dere yatağından geçmeye çalışan vatandaş suların ortasında mahsur kaldı

Antalya’da dere yatağından geçmeye çalışan bir pikap, baraj kapaklarının açılmasının ardından yükselen su debisi nedeniyle suyun ortasında kaldı. Aracın üzerinde bir süre bekleyen vatandaş, kepçeye bağlanan halat yardımıyla kurtarıldı.

Haber 07-05-22 16:34

Halat zincir alın kemiğini parçaladı! İşyerinde korkunç anlar...

Hidrolik makine teknikeri olan 44 yaşındaki Cevat Çelebi’nin alın kemiği, iş yerinde hızlı bir şekilde çarpan halat zincirle parçalandı. Ağır darbe aldığı için Çelebi’nin yüzde 80 ölüm riski olduğunu belirten Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Yakup Çil, buna rağmen hayata tutunduğunu ve gerçekleştirdikleri zorlu ameliyatın ardından hem sağlık hem de estetik görünüm açısından hiçbir probleminin kalmadığını söyledi.

Haber 04-05-22 10:43

Kentli çocuklar 23 Nisan coşkusunu köy okulunda geleneksel oyunlarla yaşadı

Düzce'de kent merkezinde eğitim gören çocuklar, köy okulunda arkadaşlarıyla buluşarak çuval, kaşıkta yumurta taşıma, halat çekme gibi etkinliklerle keyifli vakit geçirdi, köy okulunu bayraklarla süsledi - Proje sorumlusu Cahit Demir: - "Kent merkezinde yaşayan çocuklarımızla köyde yaşayan çocuklarımızın aynı ortamı paylaşmasını sağladık. Çocuklar kaynaştı, güzel vakit geçirmelerini sağladık"

Yurthaber 23-04-22 13:06

Elazığ'da Hazar Gölü'ne düşen otomobilin sürücüsü yaralandı

Otomobil, dalgıç ekiplerin bağladığı halat yardımıyla vinçle 8 metre derinlikten çekilerek gölden çıkarıldı

Yurthaber 22-04-22 15:06

Köylerinde iki aydır mahsur kaldılar: Yetkililer geldi gitti ama bir sonuç alamadık

Kastamonu’nun Küre ilçesinde kar sularının erimesiyle oluşan selde köprüleri yıkılan köylüler, ihtiyaçlarını dere üzerine kurdukları halat düzeneği ile giderebiliyor. Yeme, içme konusunda sıkıntı yaşayan köylüler çocuklarını okula da gönderemiyor. Köy sakinlerinden Naim Çakal, "Yetkililer gelip gitti ama bir sonuç alamadık. Köyde yaklaşık 60 hane mağdur durumda." dedi.

Haber 13-04-22 21:49

Samsun'da Atatürk Anıtı'na halat bağlayan zanlılar hakkında 9'ar yıla kadar hapis talebi

Samsun'da Atatürk Anıtı'na halat bağlayan zanlılar hakkında 9'ar yıla kadar hapis talebi

Yurthaber 11-03-22 14:47

Atatürk Anıtı'na saldırıda şok detaylar! Bir gün önce keşif yapmışlar

Samsun'da, Milli Mücadele'nin simge eserlerinden, Atatürk Parkı'ndaki Onur Anıtı'na halat bağlayıp çekerek yıkmaya çalıştığı iddiasıyla gözaltına alınıp tutuklanan Celal Rahman Fidan (39) ile kuzeni Batuhan Fidan'ın (25) olaydan bir gün önce geldikleri parkta keşif yaptıkları ortaya çıktı. Saldırganlardan Celal Rahman Fidan'ın araçla park alanına nasıl gireceğini, anıta nasıl çıkacağını, halat uzunluğunu hesapladığı, buna göre ip ve çelik halat temin ettiği belirtildi. İşte detaylar!

Haber 05-02-22 15:45

Son dakika: Samsun'da Atatürk Anıtı'na saldıran kişiler suç makinesi çıktı! Uyuşturucu ticareti, kasten yaralama...

Son dakika haberi: Mustafa Kemal Atatürk Anıtı'na saldıran kişiler suç makinesi çıktı. Samsun'da, Atatürk Anıtı'na düzenlenen çirkin saldırı Türkiye'de infial yarattı. Saldırganlar, anıta halat bağlayarak çekmeye çalıştı. Çirkin saldırıya ilişkin toplumun her kesiminden tepkiler gelirken saldırganlar ise çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Saldırganlardan biri ifadesinde, Atatürk'ü sevmediğini, heykele karşı olduğunu ve pişman olmadığını söyledi. Öte yandan yeni bilgiler de ortaya çıktı.

Haber 04-02-22 13:38

Samsun'da Atatürk Anıtı'na çirkin saldırı! Halat bağlayıp...

Samsun'da, Milli Mücadele'nin simge eserlerinden, Atatürk Parkı'ndaki Onur Anıtı'na çirkin bir saldırı düzenlendi. Anıta halat bağlayıp çekmeye çalıştığı öne sürülen 2 kişi, gözaltına alındı. Valilikten olayla ilgili açıklama geldi. İşte tepki çeken olayın detayları!

Haber 03-02-22 11:54

Uçurumun kenarında asılı kalan otomobil halat yardımıyla çekildi

Uçurumun kenarında asılı kalan otomobil halat yardımıyla çekildi

Yurthaber 13-01-22 13:19

Bolu'da çaldıkları halat tamburunu satmaya çalıştıkları öne sürülen 3 zanlı yakalandı

Bolu'da çaldıkları halat tamburunu satmaya çalıştıkları öne sürülen 3 zanlı yakalandı

Yurthaber 18-11-21 17:45