Abdurabbu Mansur Hadi Haberleri

Mansur Yavaş ‘İlk icraatım’ olacak demişti! O proje belediye meclisinde kabul edildi

2024 yerel seçim sonuçlarının ardından Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde de çoğunluğu elde eden CHP’den ilk hamle geldi. Mansur Yavaş'ın ‘seçimi kazanırsam ilk icraatim olacak’ dediği proje resmen kabul edildi.

Haber 2024-04-16 07:44:36

Ferhat Murat'ın seçim öncesi Ankara için yaptığı yorum, sosyal medyanın diline düştü: Sokakta Turgut Altınok dip dalgası var. Oylar birbirine çok yakın.

Yerel seçimlere damgasını vuran Ankara Büyükşehir Belediyesi sonuçlarıyla ilgili yapılan değerlendirme gündem oldu! Cumhur İttifakı'nın adayı Turgut Altınok, rakibi Mansur Yavaş'ın yaklaşık iki katı daha az oy alarak seçimi kaybetmişti. Siyasal iletişim uzmanı Ferhat Murat'ın 'dip dalga' yorumu sosyal medyanın diline düştü.

Haber 2024-04-14 13:21:09

Mert Armağan'dan 'İsrail' kararı sonrası olay sözler! 'Yarın keseceksiniz o sesinizi' diyerek tehdit etti: Dolar kaç TL olursa...

Ticaret Bakanlığı, 54 ürün grubunda İsrail'e ihracatın kısıtlandığını açıklaması gündem yarattı. Söz konusu kararın ardından sosyal medya trolü Mert Armağan'ın yapmış olduğu paylaşım ise tepki oklarını üzerine çekti. "Hadi artık İsrail’le tüm ilişkileri kesin diyenler! Yarın Türkiye’ye ambargo uygularlarsa ağzını açmayacaksınız!" diyen Armağan, paylaşımın devamında ise doların artabileceğine işaret ederek "Dolar kaç TL olursa olsun keseceksiniz o sesinizi tamam mı?" ifadelerini kullandı.

Haber 2024-04-09 15:36:33

İmamoğlu ile Yavaş seçimlerin ardından ilk kez bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yerel seçimlerin ardından ilk kez Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile bir araya geldi. Ankara'daki görüşmeye iki başkanın eşleri de katıldı.

Haber 2024-04-06 13:43:05

Kılıçdaroğlu, Mansur Yavaş'ı tebrik etti; Ekrem İmamoğlu'nu aramadı! Çok konuşulacak iddia

31 Mart'taki yerel seçimlerde 1977 yılından bu yana ilk kez birinci parti olarak sandıktan çıkan CHP'de eski genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim zaferinin ardından Mansur Yavaş ve Özgür Özel’i telefonla arayarak tebrik ettiği ancak Ekrem İmamoğlu’nu aramadığı iddia edildi.

Haber 06-04-24 09:18

Meral Akşener'den gündem olan sözler! Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a 'hırsız' göndermesi: 'Çok üzgünüm'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, isim vermeden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ABB Başkanı Mansur Yavaş'a göndermede bulundu. Nevşehir'de konuşan Akşener, "Hepimiz dürüstlük nutukları atıp, dürüst olduğuna kefalet koyup, seçilmesine vesile olduğumuz kişilerin daha sonra kocaman birer hırsız olduğunu anladığımızda, çektiğimiz acıları anlatmam mümkün değil. Mesela ben çok üzgünüm" dedi.

Haber 05-04-24 21:51

Mansur Yavaş'ın katıldığı Keçiören'deki devri teslim töreninde dikkat çeken anlar! T.C. tabelası belediye binasına takıldı

31 Mart yerel seçimlerinde Keçiören Belediye Başkanı seçilen Mesut Özarslan için devir teslim töreni düzenlendi. Belediye önündeki törene ise ABB Başkanı Mansur Yavaş da katıldı. Mansur Yavaş’ın kürsüye çıktığı anda ise, eski dönemde sökülen “T.C.” tabelası belediye binasına yeniden takıldı.

Haber 04-04-24 18:48

Mansur Yavaş mazbatasını aldı! Dikkat çeken mesaj: 'Çağrımı tekrar edeceğim, artık gerisini kendileri bilir'

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yerel seçimde ikinci kez seçilmesinin ardından mazbatasını alarak göreve başladı. Önceki dönemde belediye meclisinde yaşadıkları sıkıntılara dikkat çeken Yavaş, "Bize engel olan belediye başkanlarının şu anda hiçbiri belediye meclisinde değil" dedi. Rakip partilerden seçilen belediye başkanlarına 'Gelin birlikte Ankara’nın tümüne hizmet edelim' çağrısını tekrar edeceğini belirten Yavaş, "Artık gerisini kendileri bilir" ifadelerini kullandı.

Haber 04-04-24 14:50

ABB Başkanı Mansur Yavaş, mazbatasını aldı:

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, "Çok şükür Ankara yüksek bir oyla güvenini belirtti. Bizim 'Mansur Yavaş Belediyeciliği' adını verdiğimiz belediyeciliği tescilledi. İnşallah bundan sonra da bize güvenenlerin başını eğdirecek hiçbir işin içinde olmadan aynı şekilde Ankara halkına hizmet edeceğiz." dedi.

Yurthaber 04-04-24 14:38

'Akşener emin olmasın' dedi, Mansur Yavaş iddiası gündem yarattı: Koltuğu altından çekip alabilir!

Yerel seçimlerde istediği sonucu alamayan ve seçimli olağanüstü kurultay kararı alan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in yeniden aday olup olmayacağı merak edilirken, ABB Başkanı Mansur Yavaş'la ilgili ortaya atılan iddia gündem yarattı. "Yavaş ağırlığını koyarsa, Meral Akşener'in altından koltuğu çekip alabilir" diyen gazeteci İsmail Saymaz, milliyetçi partilerin oy kaybettiğini belirterek önümüzdeki günlerde İYİ Parti, MHP ve Zafer Partisi'nin bir araya gelebileceğini söyledi.

Haber 04-04-24 09:32

SON DAKİKA | Ankara Hurdacılar Sitesi'nde yangın! Kentin birçok yerinden görüldü... Mansur Yavaş ve Ankara Valiliği'nden peş peşe açıklamalar

Son dakika haberi: Ankara'nın Yenimahalle ilçesindeki Hurdacılar Sanayi Sitesi'nde, araç lastikleri ve atıkların bulunduğu alanda yangın çıktı. Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş ve Ankara Valiliği'nden de açıklama geldi. İzindeki itfaiyecilerin de çağrıldığı ve tüm itfaiye istasyonlarının bölgede olduğu belirtildi. Helikopterlerin de müdahale ettiği yangın saatler sonra büyük ölçüde kontrol altına alınabildi.

Haber 03-04-24 16:08

Mansur Yavaş'tan 8 isme çağrı! Kabul etmeyenlerin hepsi gitti diyerek seslendi, rahatsız olduğu konuyu açıkladı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı (ABB) rekor bir oyla yeniden kazanan Mansur Yavaş, bu sonucu beklediğini belirterek, "Bazı anketlerde yüzde 65 çıktığını da duyuyorduk" dedi. Gözüne rantı kestirenlerin artık ABB’ye gelmediklerini ve gelemeyeceklerini söyleyen Yavaş, "Kaybettiğimiz sekiz ilçe belediye başkanına çağrıda bulunuyorum. Yapmazsanız da siz bilirsiniz. Ben daha önce teklifi yaptım, kabul etmediler. Etmeyenlerin hepsi gitti" dedi.

Haber 03-04-24 09:08

Yaz boyunca üzerinizden çıkarmak istemeyeceğiniz 400 TL altı elbise modelleri

Yaz aylarında hem hareket özgürlüğü hem de tarz arayanlar için yazlık elbiselerden oluşan harika bir liste hazırladık. Konfor ve şıklığı bir arada sunan bu elbiselerle açık havada geçireceğiniz her anınızda rahatlık sizinle! Ferah renklere ve şık tasarıma sahip olan elbiseler, kombinlerinizi canlandırırken rahatlığı da beraberinde getiriyor. Hadi, yaz boyunca üzerinizden çıkarmak istemeyeceğiniz 400 TL altı harika elbise modelleriyle dolu içeriğimize birlikte göz atalım!

Kadin 02-04-24 21:38

Bir şehir ne AK Parti ne CHP dedi! Yüzde 22'yle belediyeyi kazandı: Seçimde en yüksek ve en düşük oy oranları dikkat çekti

31 Mart'ın sandık sonuçlarında ilk iki sırada CHP ve AK Parti yer aldı ama bir ilin tercihi iki partiden yana da olmadı. CHP 15 ilde yüzde 50'nin üzerinde oy alırken AK Parti'nin yüzde 50'yi aştığı il sayısı çok daha sınırlı kaldı. Öte yandan CHP en düşük oyunu aldığı şehirlerde yüzde 1-2 bandını gördü, AK Parti'de bu oran daha yüksek oldu. Mansur Yavaş'ın yüzde 60,4 ile ile seçildiği seçimlerde bir ilçede ise adayın yüzde 21 alması seçilmesine yetti.

Haber 02-04-24 15:51

Ezgi Mola'dan Mansur Yavaş paylaşımı! Olay gönderme: Kendine 10 daire alarak...

Ankara'da, Büyükşehir Belediye Başkanı, CHP'nin adayı Mansur Yavaş oldu. İkinci kez Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Yavaş'ın konuşması büyük beğeni aldı. Oyuncu Ezgi Mola da paylaşım yaparak AK Parti adayına göndermede bulundu.

Magazin 01-04-24 07:21

Yerel seçim maratonu sona erdi! İşte AK Parti ve MHP'den CHP'ye geçen iller

Türkiye günlerdir 31 Mart yerel seçimlerine odaklanmıştı. Özellikle İstanbul ve Ankara'da kimin kazanacağı merak ediliyordu. Vatandaşlar İstanbul'da Ekrem İmamoğlu'nu, Ankara'da ise Mansur Yavaş'ı bir kez daha seçti. 31 Mart seçimlerinde CHP oy oranlarını artırarak birinci parti oldu. CHP, AK Parti ve MHP'den birçok ili ve ilçeyi de aldı. İşte o il ve ilçeler...

Haber 01-04-24 03:17

'MÜLK ALLAH'INDIR' demişti... Mal varlığıyla hafızalara kazınan Turgut Altınok, Ankara'da Mansur Yavaş'tan tarihi fark yedi!

Ankara'da Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçim sonuçları gündem oldu. CHP adayı Mansur Yavaş, yarışı açık ara farkla kazandı. Mal varlığıyla gündem olan AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Turgut Altınok da sandıkların tamamı açılmamasına rağmen yenilgiyi kabul etti. Altınok tek cümlelik bir açıklama yaptı.

Haber 31-03-24 23:26

İstanbul anketinin sonuçları sonrası tepkilere maruz kalmıştı! Hakan Bayrakçı bir kez daha seçim sonuçlarını bildi

31 Mart seçim maratonu sona erdi. Milyonlarca vatandaş sandık başına giderek oy kullandı. Resmi olmayan sonuçlara göre İstanbul'da Ekrem İmamoğlu, Ankara'da Mansur Yavaş kazandı. 14 Mayıs seçimlerinde anket sonuçlarında doğru rakamları ortaya koyan Hakan Bayrakçı İstanbul seçimleriyle ilgili anket sonuçlarını paylaşmış ve tepkiler gelmişti. Seçim sonuçlarıyla birlikte Bayrakçı 14 Mayıs'ın ardından 31 Mart seçimleriyle ilgili de doğruya yakın sonuçları ortaya koymuş oldu.

Haber 31-03-24 22:48

Etimesgut'ta dikkat çeken sonuç! Erdal Beşikçioğlu fark attı

61 milyon vatandaşın sandıklara akın ettiği 31 Mart seçimlerinden sürpriz sonuçlar geldi. Başkent Ankara'da Mansur Yavaş'ın Turgut Altınok'a %24 oranında fark attığı seçimlerde ilçelere odaklanılmıştı. Özellikle Etimesgut'ta merakla beklenen seçimlerde CHP'nin adayı ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu, %56,60 oy oranıyla birinci sırada yer aldı. İşte tüm detaylar!

Finans 31-03-24 21:02

Son dakika | Mansur Yavaş'tan zafer konuşması! Akşener'e yanıt verdi, Turgut Altınok'a sert yüklendi: Bu tarihi fark bizi şımartmayacak

Son dakika haberi: Seçim sonuçlarında netleşmesinin ardından İBB ve ABB başkanları Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'tan ilk açıklamalar geldi. İmamoğlu, "Şu an görmüş olduğumuz fotoğraf bizi ziyadesiyle memnun etmekte" dedi. Yavaş ise "Büyükşehir tamam, ilçe sonuçlarını bekliyoruz" mesajıyla dikkat çekti. İlerleyen saatlerde adeta bir balkon konuşması yapan Yavaş, rakibi Turgut Altınok'a yüklenirken "Seçim bitti. Rozetimizi çıkaracağız, Ankaralıya hizmet edeceğiz" dedi.

Haber 31-03-24 20:00

CANLI | ANKARA'DA İLK SONUÇLAR: Oylar sayılıyor... Mansur Yavaş mı Turgut Altınok mu kazanıyor? 2024 yerel seçim sonuçlarında kim önde?

Ankara canlı seçim sonuçları anlık olarak takip ediliyor. Mansur Yavaş ile Turgut Altınok'un arasında geçmesi beklenen 2024 Ankara yerel seçim sonuçları, Ankaralılar gibi tüm Türkiye'de merak ediliyor. Ülkücü kökenli iki adayın öne çıktığı seçimlerin öncesinde, yapılan son anket sonuçlarındaki 'oy farkı' dikkat çekmişti. Oyunu kullanan Mansur Yavaş, sonuçlardan emin olduğunu belirtirken; AK Parti adayı Altınok ise değişim iddiasında. Peki Ankara'da Mansur Yavaş mı Turgut Altınok mu önde?

Finans 31-03-24 19:03

CANLI Ankara seçim sonuçları! Sandıklar sayım için açıldı... Ankara'yı kazanan belli oluyor? Ankara'da kim önde? Mansur Yavaş mı Turgut Altınok mu?

Ankara seçim sonuçları için nefesler tutuldu. Yeni belediye başkanını seçmek için sandık başına giden Ankaralılar, Ankara Büyükşehir Belediyesi sonuçlarını şimdiden merak ediyor. Ankara, mevcut ABB Başkanı Mansur Yavaş ile devam mı edecek yoksa Turgut Altınok'la değişim mi diyecek? Oy kullanma işlemi sona erdi ve sayımlar başladı. Seçim yasaklarının sona ermesiyle Ankara seçim sonuçları canlı olarak Mynet'te olacak. İşte seçim günü Ankara'da son dakika gelişmeleri...

Finans 31-03-24 18:46

Siyasiler peş peşe oylarını kullandı: İşte ilk açıklamaları! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özel, İmamoğlu, Kurum, Akşener, Bahçeli, Yavaş, Altınok...

Tüm Türkiye yerel seçimler için sandık başına gitti. Siyasiler de 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde oylarını kullandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel, Murat Kurum, Mansur Yavaş, Turgut Altınok, Ekrem İmamoğlu, Meral Akşener ve Devlet Bahçeli oylarını kullandı.

Haber 31-03-24 10:28

Ankara’da ‘sahte pankart’ krizi! Mansur Yavaş cephesinden çok sert tepki geldi

Yerel seçimlere 1 gün kala Ankara’da şehrin çeşitli yerlerine asılan ‘sahte’ pankartlar kriz yarattı. Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden konu ile ilgili sert bir acıkama geldi. Açıklamada “Pankartları bastıranlar ve asanlar hakkında derhal Savcılığa suç duyurusunda bulunulacaktır” ifadeleri kullanıldı.

Haber 30-03-24 14:07

Gerilim bitmiyor... Survivor'a Yunus Emre ve Ogeday kavgası damga vurdu! Sana buradan bir uçarım

Survivor'da tansiyon hiç düşmüyor. Her bölümüyle olay olan Survivor'ın yeni bölüm tanıtımına Yunus Emre ve Ogeday'ın kavgası damga vurdu. Yunus Emre'nin sözlerine sinirlenen Ogeday "Hadi sarı papatya... Biraz güneşe doğru dön ki orana biraz besin al" dedi.

Magazin 30-03-24 10:54

Canlı Ankara'da seçim sonuçları! Ankara'da yerel seçimi Mansur Yavaş mı yoksa Turgut Altınok mu kazanacak?

31 Mart yerel seçimleri artık geldi çattı. Tüm Türkiye seçim akşamı Başkent Ankara'da kimin zaferi göğüsleyeceğini merak ediyor. Pazar günü Ankara'da yerel seçim heyecanı nefes kesecek. Seçimlerde CHP'nin adayı mevcut başkan Mansur Yavaş mı önde yoksa Cumhur İttifakı Adayı Turgut Altınok mu önde bitirecek? Milyonlar nefesini tuttu Pazar akşamı Ankara seçim sonuçlarını bekliyor.

Haber 29-03-24 15:36

Meral Akşener'den Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a sert sözler! Hepsinin hainlik ettiği de yine bizler olduk

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın zor anlarında yanlarında olduklarını ifade ederek "Bugün geldiğimiz noktada aldığımız karara saygı göstermek yerine hepsinin teker teker hainlik ettiği de biz olduk" diyerek sitem etti.

Haber 28-03-24 20:16

Mansur Yavaş'tan bir hamle daha! Kızının Londra'daki evinin belgelerini paylaştı: 32 yıl taksit

Siyaset gündemi geçtiğimiz haftalarda mal varlığı tartışmalarına sahne olmuştu. Özellikle Ankara adayları arasındaki tartışma dikkat çekmişti. Altınok kendi mal varlığıyla ilgili açıklamalarından dolayı Mansur Yavaş'ı hedef almış, Londra'daki ev tartışmaları gündem olmuştu. Mansur Yavaş'tan konuyla ilgili yeni bir hamle daha geldi. Yavaş son olarak kızının Londra'daki evinin belgelerini paylaştı. İşte detaylar...

Haber 26-03-24 13:57

Erdoğan'ın hedef almasından saatler sonra Mansur Yavaş'tan gündem yaratan çıkış! Ben her pazartesi karşıladım onu, bir yerim mi eksildi?

Seçime bir hafta kala Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkındaki sözleriyle gündeme damgasını vurdu. İftar programında yaptığı konuşmada bir kez daha belediye başkanı adayı olmayacağını yineleyen Yavaş, "Ankara için, Ankara'nın hakkı için ben sayın cumhurbaşkanına çıktım. Her pazartesi gittim, havaalanında karşıladım. Bir yerim mi eksildi?" sözleriyle de dikkat çekti.

Haber 24-03-24 16:45

Meral Akşener'den Mansur Yavaş'a: Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı asla unutmaz!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın, "İYİ Parti'nin birçok yöneticisi istifa edip benimle çalışıyor" sözlerine yanıt veren Meral Akşener, "Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı asla unutmaz. Fedakarlık yapıp karşılık olarak ahlaksızlık görüyorsak eğer oraya bir mim koyacaksınız" ifadelerini kullandı.

Haber 24-03-24 07:37

Turgut Altınok'un iddiası dikkat çekmişti! Mansur Yavaş'tan yanıt: 'Önümüzdeki hafta açıklayacağım'

Mansur Yavaş, seçim çalışmaları kapsamında açılışlara katılmaya devam ediyor. Yavaş, "Kızımın Mortgage (ipotek) ile 32 yıl taksitle aldığı, taksit taksit tam 32 yıl ödeyeceği bir evi, daha da alalı 2 yıl oldu, 'Mansur Yavaş'ın Londra'da evi var' diyerek, dilinde tüy bitti. Önümüzdeki hafta Allah'ın izniyle bütün belgeleri açıklayacağım. İnşallah yalanlarını yüzlerine çarpacağız" dedi.

Haber 23-03-24 19:33

Mansur Yavaş'tan Turgut Altınok'a takas teklifi! Onda birini versen de olur

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, son dönemde mal varılığını açıklamasının ardından gündemden düşmeyen Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok'a ilginç bir takas teklifiyle geldi.

Haber 23-03-24 15:32

İmamoğlu'na 2028'in önünü açtı! Penaltıyı atar, kazanırız Özgür Özel, Deniz Zeyrek'in sözlerini duyunca gerginlik yaşandı

CHP'nin 31 Mart'ta kazanma konusunda en iddialı olduğu büyükşehirlerden Ankara ve İstanbul'a ilişkin masasındaki son anketleri Özgür Özel açıkladı. Özel, hem Mansur Yavaş hem de Ekrem İmamoğlu için büyük bir farka işaret etti. Canlı yayında gazeteci Deniz Zeyrek ile 'genel başkanlık' tartışması yaşayan Özel ayrıca CHP'nin sıradaki cumhurbaşkanı adayıyla ilgili soruya yanıtlarken verdiği '90. dakikada penaltı' örneğiyle dikkat çekti.

Haber 22-03-24 08:45

Altınok'un mal varlığı tartışmaları devam ediyor! Antalya'da 600 evi var mı? Bu sözlerle açıkladı

Siyasette son günlerin tartışması mal varlığı beyanları oldu. Mansur Yavaş, Ekrem İmamoğlu, Murat Kurum ve Turgut Altınok mal beyanlarını kamuoyuna duyurdu. En çok konuşan isim ise Turgut Altınok oldu. Daha sonra Gazeteci Murat Ağırel Altınok'un Antalya'da 600 dairesinin olduğunu iddia etti. Altınok iddialara kayıtsız kalmayarak açıklama yaptı ve 600 evinin olduğu iddiaları sert bir dille yalanladı. İşte detaylar...

Haber 20-03-24 23:56

Mansur Yavaş isim vermeden Gökçek'i eleştirdi: O kadar dinozor alıncaya kadar otobüs alsaydınız

Yerel seçimlere sayılı günler kala siyasi arenadaki tartışmalar da alevlendi. CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş isim vermeden eski başkanlardan Melih Gökçek'i eleştirdi. Yavaş, "Diyorlar ki, 'ulaşım sıkıntısı var.' Olur tabii. Bir dinozor parası bir otobüs yapıyordu. O kadar dinozor alıncaya kadar otobüs alsaydınız. Ankara'nın altyapısına 5 kuruş para harcamadılar 'görünmez' diye." ifadelerini kullandı.

Haber 20-03-24 20:37

Mansur Yavaş, Ekrem İmamoğlu ve Turgut Altınok'un ardından Murat Kurum da kendisinin ve ailesinin mal varlığını açıkladı!

Siyasette son dönemde devam eden mal varlığı açıklama modasına Murat Kurum da uydu. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, kendisine ve ailesine ait mal varlığını açıkladı.

Haber 20-03-24 16:14

Mansur Yavaş'ın Ankara'da oy oranı yüzde 60'a mı çıktı? 'Büyük farkla kazanacağız' diyerek yanıt verdi, 'siyaset' çıkışı ise dikkat çekti

Yerel seçimler için son 11 güne girilirken herkes yerel seçim sonuçlarını merak etmeye başladı. 31 Mart öncesi kritik virajda son seçim anketleri peş peşe yayımlanırken; Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da oy oranıyla ilgili açıklamalarda bulundu. "Anketlerde yüzde 60'lara çıktığınız doğru mu?" sorusuna yanıt veren Yavaş'ın "Belediyeyi bırakıp Türkiye’nin siyasi gündemini mi konuşayım?" sözleri ise dikkat çekti.

Haber 19-03-24 11:03

Akşener, 'Erdoğan'a oy istiyor' eleştirileri hakkında ilk kez konuştu: 'Sayın Erdoğan yapacak bunu'

Seçimlere 13 gün kala siyasi arenada tartışmalar devam ediyor. İYİ Partili lideri Meral Akşener Trabzon'da yaptığı açıklamada, "Diyorlar ki Meral Akşener, Erdoğan'a oy istiyor. Ne alakası var kardeşim." dedi. Hükümeti eleştiren Akşener, 'para yok' iddiaları için de, "Hadi oradan be Suriyelilere para buluyorsun da emekliye, öğretmene mi bulamıyorsun?" ifadelerini kullandı.

Haber 18-03-24 17:55

SON DAKİKA | Seçim sonrası için felaket tellallığı yapanlar kısa vadeli vurgun amaçlıyor Erdoğan'dan dikkat çeken enflasyon sözleri

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan "Atatürk Cumhuriyet Kulesi Açılış Töreni"nde konuştu. "Hayat pahalılığı bizi hedeflerimizden uzaklaştırmadı. Ekonomi programımız işliyor" diyen Erdoğan'ın Kemal Kılıçdaroğlu'na yaptığı gönderme dikkat çekerken Erdoğan ABB Başkanı Mansur Yavaş'ı da eleştirdi. Öte yandan Erdoğan "Enflasyonun, yılın 2. yarısından itibaren geçeceği hızlı düşüşü izleyeceğiz" derken "Seçim sonrası için felaket tellallığı yapanlar, kısa vadeli vurgun amaçlıyor" şeklinde konuştu.

Haber 18-03-24 16:44

Ankara'daki fark çok konuşulur! Seçime 13 gün kala 3 büyükşehirden çarpıcı anket sonuçları geldi: Mersin ve Adana'da tablo dikkat çekici

Yerel seçimler için yapılan en son anketlerden birinin sonucu paylaşıldı. Anketin kapsamında 31 Mart sonuçları en çok merak edilen büyükşehirlerden Ankara, Adana ve Mersin bulunuyor. Ankara'da tüm seçmenler kadar Mansur Yavaş ve Turgut Altınok'un da dikkatini çekecek sonuçlar var. Ankara ve Mersin'de büyük fark söz konusu. Adana'da ise tablonun 31 Mart'a dek tersine dönme olasılığı ortadan kalkmış değil.

Haber 18-03-24 14:43

Yavaş'ı isyan ettiren 'DEM Parti' afişi: 'Savcılığa başvuracağız' Altınok'un mal varlığıyla ilgili de konuştu

Cumhur İttifakı'nın Ankara adayı Turgut Altınok'un mal varlığı kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Altınok'un mal varlığını açıklamasıyla ilgili ilk kez konuştu. Öte yandan üzerinde DEM Parti amblemi bulunan 'Mansur Yavaş'ı destekliyoruz' afişleriyle ilgili de konuşan Yavaş, "Bunlarla seçim falan kazanamazlar." diyerek savcılığa başvuracaklarını duyurdu.

Haber 16-03-24 15:50

Turgut Altınok mal varlığını açıklayınca hepsi aynı yorumu yaptı: ‘Beylik kuracak kadar…’

Ankara’da yerel seçim heyecanı devam ederken Mansur Yavaş’ın en büyük rakibi olan Turgut Altınok’tan önemli bir hamle geldi. Mal varlığını açıklayan Altınok daha önce "Mal bizim değil Allah’ın, biz emanetçisiyiz" sözleri gündem olmuştu. Altınok'un mal varlığındaki arazi ve tarlaların çok olması ise "Beylik kuracak kadar" yorumlarını da beraberinde getirdi.

Haber 16-03-24 07:36

Mansur Yavaş'tan İYİ Parti adayı Cengiz Topel Yıldırım ile ilgili dikkat çeken sözler: Geldi benden Mamak Belediye Başkanlığı'nı istedi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, katıldığı canlı yayında İYİ Parti'nin Ankara adayı Cengiz Topel Yıldırım'ın usulsüzlük ve ihaleye fesat karıştırma iddialarına sert yanıt verdi. Yavaş, "Cengiz Topel Yıldırım bu seçim döneminde geldi benden Mamak Belediye Başkanlığı'nı istedi. Biz de vermeyince bu sefer bütün televizyonlara sadece ve sadece Mansur Yavaş’ı karalamak için gidiyor. Ruh sağlığını kaybetmiş bu arkadaş. Belediyenin beş kuruşu kaybolmaz" dedi.

Haber 12-03-24 22:18

Yeniden Refah'tan ezber bozan 'CHP' çıkışı! AK Parti'den ziyade Mansur Yavaş'ın oyunu alıyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Gölgemizde siyaset yapanlara fırsat vermeyiz" çıkışıyla bir kez daha tartışmalara konu olan Yeniden Refah Partisi'nden ezber bozan bir açıklama geldi. AK Parti'den 100 ilçe istendiği iddialarını değerlendiren, YRP'nin ABB başkan adayı Suat Kılıç, partisinin AK Parti'nin adayı Turgut Altınok'tan ziyade Mansur Yavaş'ın oyunu aldığını öne sürdü.

Haber 12-03-24 16:42

Vatandaş, Mansur Yavaş'ı örnek vererek eleştirdi! Altınok: 'Seni 20 dakika dinleyemeyiz'

Sosyal medyada bir video gündem oldu. Görüntülerde kendisinin AK Parti seçmeni olduğunu ifade eden bir vatandaş, Cumhur İttifakı'nın Ankara adayı Turgut Altınok'a minibüsçülük ile ilgili verilen sözlerin tutulmadığı yönünde eleştiride bulundu. Altınok, açıklamalarına devam eden vatandaşa "Seni 20 dakika dinleyemeyiz ki burada programa gideceğiz" diyerek müdahalede bulundu.

Haber 11-03-24 20:44

'Rekor oyla geliyor' diyerek açıkladı! Ankara ve İstanbul için iddialı sözler: Yüzde 60'ı zorlar deniyor, yarış bitti!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den İstanbul, Ankara ve İzmir'deki yerel seçim sonuçları için iddialı açıklamalar geldi. Ankara'da yarışın şimdiden bittiğini söyleyen CHP lideri Özel, "Mansur Yavaş rekor oyla geliyor. Yüzde 60'ı zorlar deniyor" diye konuştu. Özel, İstanbul'da 7 puan önde olduklarını iddia etti.

Haber 11-03-24 08:45

Mansur Yavaş sağlıkla ilgili vaatlerini açıkladı: 'Kadınlar için HPV aşı uygulaması, Alzheimer hastaları için yatılı konuk evi'

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı ve CHP'nin ABB Başkan adayı Mansur Yavaş, belediyeye gelen hiç kimseye parti kimliği sormadıklarını belirterek, "Artık bu seviyesiz siyasetin bırakmalarını istiyorum. Yapacaklarıyla Ankara halkından oy istesinler." dedi. Yavaş, Alzheimer hastaları ve yaşlılar için yatılı konuk evleri açacaklarını söyledi. Yavaş, rahim ağzı kanserini önlemek için Türkiye'de bir ilke imza atarak 30 yaş altı kadınlara HPV aşı uygulaması başlatacaklarını da vadetti.

Haber 11-03-24 01:39

Mansur Yavaş baklayı ağzından çıkaracağı tarihi duyurdu: Yaşanan her şeyi anlatacağım

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in "korkaklık" ve "İYİ Parti'ye operasyon çekmek" ile suçladığı ABB Başkanı Mansur Yavaş, "Ben bütün yaşananları 1 Nisan’dan sonra açıklayacağım" diyerek dikkatleri üzerine çekti. Cumhurbaşkanı yardımcılığı sürecine dair bilinmeyenleri anlatacağını belirten Yavaş, gündem yaratan "Benim artık son dönemim" çıkışına da açıklık getirdi.

Haber 10-03-24 10:12

CHP'deki 'Burcu Köksal' tartışmalarına isim vermeden Mansur Yavaş da katıldı! Noktayı koydu: Teröre bulaşmamış herkesin oyuna talibiz!

CHP'deki 'Burcu Köksal' kriziyle ilgili İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan sonra Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan da açıklama geldi. Köksal'ın "Seçildiğimde belediyenin kapıları DEM Parti hariç her siyasi partiye açık olacak" ifadelerine göndermede bulunan Yavaş, "Biz rozetimizi çıkarıp çalışmalara başlayacağız. Biz Ankara'da elini teröre bulaştırmamış herkesin oyuna talibiz" diye konuştu.

Haber 09-03-24 15:15