Abdurrahim Boynukalın Haberleri Ve Son Dakika Abdurrahim Boynukalın Haberleri

Abdurrahim Boynukalın Haberleri Ve Son Dakika Abdurrahim Boynukalın Haberleri

Abdurrahim Boynukalın, 1987 yılında doğdu.

Abdurrahim Boynukalın, 1987 yılında dünyaya geldi. Üniversite eğitimini Sakarya Üniversitesi'nin İşletme Bölümü'nde tamamlamasının ardından İstanbul Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde yaptı.

Daha sonra City of London'da Medya İletişim Bölümü'nde ikinci masterını tamamlayan Abdurrahim Boynukalın, Yeni Şafak Gazetesi'nde köşe yazarlığı yapmaktadır.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Gençlik Kolları Başkanı Abdurrahim Boynukalın, 7 Haziran'da gerçekleştirilen 25. Dönem Milletvekili Seçimleri'nde AKP İstanbul Milletvekili seçildi. Ardından Eylül 2015'te gerçekleştirilen 5. Olağan Büyük Kongresi'nde ise Merkez Yürütme Kurulu'na (MYK) seçildi.

İyi derecede İngilizce ve orta derecede Almanca bilen Abdurrahim Boynukalın, evlidir.

Abdurrahim Boynukalın Haberleri

Bakanlıktan milli ampute atlete anlamlı destek

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye'nin ilk bacak amputeli para-atleti Nurullah Kart'ı koşu protezine kavuşturdu - Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Abdurrahim Boynukalın: "Göreve geldiğimden beri en mutlu günlerimden biri" - "Paradigma değişimini sağlayan liderimiz, Cumhurbaşkanımız Erdoğan'dır." - Paralimpik milli atlet Nurullah Kart: "Bu ülke için yarışıyorum ama durumum budur, diye anlattım. Sağ olsun Sayın Bakan Yardımcımız bana ulaştı"

Haber 05-04-2018 10:23

Mehmetçiğe moral ziyareti

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Boynukalın, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan ile bir grup sanatçı ve futbolcu, Zeytin Dalı Harekatı'nda görevli askerlere moral vermek amacıyla Kilis'e geldi

Haber 01-03-2018 19:42

Sporda Kal Güvende Kal projesi

Madde bağımlılığına dikkati çekmek amacıyla düzenlenen etkinlik, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Boynukalın'ın da katılımıyla İstanbul'da düzenlendi - Abdurrahim Boynukalın: "Bu çalışmalar sayesinde uyuşturucu madde ile ilgili koruyucu ve önleyici zeminin sağlamlaşacağına inanıyoruz"

Haber 21-02-2018 17:18

Davutoğlu ve Boynukalın yan yana geldiler

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Kocatepe Kültür Merkezi'nde, "Başbakanımız Gençlerle Buluşuyor" etkinliğine katıldı.

Haber 28-10-2015 00:42

Abdurrahim Boynukalın

Abdurrahim Boynukalın Hakkındaki Haberler Mynet'te. Abdurrahim Boynukalın Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Abdurrahim Boynukalın kimdir?

Abdurrahim Boynukalın, 1987 yılında doğdu.

Haber 01-10-2015 08:55

Abdurrahim Boynukalın'dan Ahmet Hakan'a saldırıyla ilgili açıklama

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İstanbul Milletvekili Abdurrahim Boynukalın, Ahmet Hakan'ın evinin önünde darp edilmesi ile ilgili olarak twitter hesabından geçmiş olsun mesajı yayınladı.

Haber 01-10-2015 03:59

Boynukalın ve Işılak AK Parti'de aday gösterilmedi

AK Parti'de Hürriyet gazetesine saldırıda ön saflarda yer alan Abdurrahim Boynukalın ile "Meclis'e uyuma gitmiyorum" deyip TBMM'de uyuyan Uğur Işılak aday gösterilmedi.

Haber 18-09-2015 17:34

AK Parti aday listesi belli oldu

AK Parti 1 Kasım'daki seçim için milletvekili aday listesini YSK'ya teslim etti. Ali Babacan'ın başvuru yapmamasına rağmen aday olması herkese çok büyük sürpriz oldu.

Haber 18-09-2015 17:00

Boynukalın hakkında suç duyurusu...

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin ve Hürriyet Gazetesi Köşe Yazarı Ahmet Hakan Coşkun, AK Parti Milletvekili Abdurrahim Boynukalın hakkında suç duyurusunda bulundu.

Haber 17-09-2015 23:21

Hürriyet'ten AKP'li vekil Boynukalın hakkında suç duyurusu

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin, AK Parti İstanbul Milletvekili Abdurrahim Boynukalın hakkında suç duyurusunda bulundu.

Haber 17-09-2015 18:20

AK Parti İstanbul Milletvekili Abdurrahim Boynukalın divan üyesi seçildi

Hürriyet'e saldırıyla gündeme gelen Abdurrahim Boynukalın, AK Parti Kongresi'nde divan üyesi seçildi. Abdurrahim Boynukalın, saldırının ardından tehdit Hürriyet Gazetesi'ni tehdit etmişti.

Haber 12-09-2015 15:46

Abdurrahim Boynukalın divan üyesi seçildi

Geçtiğimiz günlerde Hürriyet'e yapılan saldırıda bina önündeki protestocu grubun arasında bulunan AK Parti İstanbul Milletvekili Abdurrahim Boynukalın, AK Parti Kongresi'nde divan üyesi seçildi.

Haber 12-09-2015 11:38