Abdurrahman Arıcı Haberleri

TFF Başkanı Özdemir Antalya'daki maçta rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Arıcı'yı ziyaret etti

TFF Başkanı Özdemir Antalya'daki maçta rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Arıcı'yı ziyaret etti

Yurthaber 29-07-2020 02:16

TFF üyesinin skandal videosu ortaya çıktı

TFF Dış İlişkiler Kurulu üyesi Buse Arıcı'nın skandal videosu ortaya çıktı. Fenerbahçe formasıyla video çeken Buse Arıcı'nın "Bu yıl var ya kesin şampiyonuz. Aykut da gitti, Ersun Hoca süper. Analarını ...." ifadelerini kullanması herkesi ayağa kaldırdı.

Spor 17-09-2019 10:05

Abdurrahman Arıcı: VAR'dan sonra hakem hataları arttı

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Abdurrahman Arıcı, hakemlerin Video Yardımcı Hakem (VAR) sistemi yokmuş gibi maç yönetmesi gerektiğini belirterek, "Uygulamadan sonra hakem hataları çok arttı. Yokken bu kadar hakem hatası yoktu" dedi.

Spor 07-03-2019 12:13

VAR'dan sonra hakem hataları çok arttı

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Abdurrahman Arıcı: "Acaba biz mi doğru uygulamıyoruz bu kadar çok eleştiriliyor veya yönetenler ve masa başındakiler mi yetersiz?" - "Adaleti gösteremezsek sorunlar çıkar, kulüplerin mağdur olmaması için bu sistem geldi" - "Kadroya başkalarını da örneğin hakemliği yeni bırakmış gözlemcileri de katabiliriz" - "UEFA ve FIFA bize neyi dayatıyorsa ne yapılması gerekiyorsa onu yapmamız lazım"

Spor 07-03-2019 11:50

Diğer Haber Etiketleri

VAR'daki hataların daha da azalacağına inanıyorum

TFFHGD Başkanı Abdurrahman Arıcı: - "22 kişilik üst klasman hakem kadromuz var. Bu kadro hem ligde hem de VAR'da görev yapıyor. MHK bunu görerek planlamasını da yapacaktır. Dolayısıyla bu sayıyı genişletmemiz gerekiyor" - "FIFA'daki hakemlerimiz 2019 yılında da önemli maçları yönetecektir. Bu hakemlerin başarılı olmasında en büyük katkıyı şüphesiz Türkiye Futbol Federasyonu vermektedir"

Yurthaber 31-12-2018 12:41

TFFHGD'de Arıcı yeniden başkan

Tek adayın olduğu olağan kongrede Abdurrahman Arıcı, yeniden başkanlığa seçildi - TFFHGD Başkanı Arıcı: "Kendi içimizde demokrasiyi başaramazsak sahada da başaramayız"

Haber 16-04-2018 16:18