Abdurrahman Salahaddin Haberleri

Canlı Sultangazi seçim sonuçları! Sultangazi'de yerel seçimi Abdurrahman Dursun mu Ferhat Epözdemir mi kazanıyor?

Yerel seçim heyecanı... Türkiye nefesini tuttu, seçim sonuçlarını bekliyor! Özellikle İstanbul seçim sonuçları merak edilirken, Sultangazi seçim sonuçları da merak konusu. Sultangazi'de seçimi AK Parti'nin adayı Abdurrahman Dursun mu yoksa CHP’nin adayı Ferhat Epözdemir mi seçimi kazanacak? Sultangazi'deki vatandaşların gözü kulağı Sultangazi seçim sonuçlarında...

Haber 2024-03-28 11:09:50

Yeniden Refah Partisi'ni karıştıran 'Murat Kurum' krizi! 'Cumhur İttifakı' çıkışı başını yaktı

Yeniden Refah Partisi'nde 'Murat Kurum' krizi patlak verdi. AK Parti ile yapılan görüşmelerin sonuç vermemesi üzerine Fatih Erbakan İstanbul'da Mehmet Altınöz'ü aday göstermişti. Murat Kurum'un 'Necmettin Erbakan' çıkışına paralel olarak Yeniden Refah Partili Abdurrahman Akyüz de Murat Kurum ve Cumhur İttifakı'na yönelik destek sözleriyle gündem yarattı. Yeniden Refah, Akyüz'le ilgili kararını verip bir de açıklama yaptı.

Haber 2024-03-22 09:51:46

İki kardeş, babalarını bıçaklayarak öldürüp annelerini yaraladı! Gaziantep'te kan donduran olay

Gaziantep'te, Abdurrahman Açıkbaş (37) ve Halaf Açıkbaş (32) kardeşler, iddiaya göre arazi paylaşımı taleplerine kabul etmeyen babaları Müslüm Açıkbaş (59) ile anneleri Gonca Açıkbaş ve kardeşleri Müslüm Caner Açıkkbaş’ı (20) gece saatlerinde çıkan tartışmada bıçakladı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Müslüm Açıkbaş, kurtarılamadı.

Haber 2024-03-17 15:03:55

Necip Hablemitoğlu suikastı davasında şoke eden sözler! 'Gerçekleri anlatırsam beni öldürürler, bu devlet beni koruyamaz'

Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu'nun öldürülmesine ilişkin 10 sanığın yargılandığı davada dikkat çeken anlar yaşandı. Davada tanık olarak dinlenen Gazeteci Abdurrahman Şimşek, tutuklu sanık Nuri Gökhan Bozkır'ın kendisine, 'Gerçekleri anlatırsam beni öldürürler. Bu devlet beni koruyamaz' dediğini belirtti. Şimşek'in beyanları üzerine bağırmaya başlayan Bozkır, "Yalan söylüyor. Allah belanı versin" diyerek tepki gösterdi. İşte Hablemitoğlu davasında çarpıcı detaylar!

Haber 2024-03-04 17:59:24

Son dakika | Abdurrahman Dilipak'ın 15 Temmuz sözlerine çok sert çıktı! Bahçeli: İspatlamazsa dünyanın en namert insanı

Son dakika haberi: 9 işçiden hala haber alınamayan maden faciası MHP lideri Devlet Bahçeli, Murat Kurum'a bakan olduğu dönemle ilişki gelen eleştirilere tepki gösterip Kurum'a sahip çıktı. Bahçeli'nin gündeminde yazar Abdurrahman Dilipak'ın 15 Temmuz darbe girişimi hakkındaki iddiası da vardı. Dilipak'ı sert sözlerle hedef alan Bahçeli, "iddialarını ispatlamazsa, yazdıklarını tekziplemezse dünyanın en namert insanıdır" dedi.

Haber 20-02-24 11:17

Avukat cinayeti davasında tanıktan yalan beyan itirafı! 'Özel görüntülerimle şantaj yaptı'

Diyarbakır'da avukat Armanç Arkaş'ın (28) öldürülmesine ilişkin davada tanık olarak dinlenen Tuğba K., yalan beyanda bulunduğunu dilekçe ile itiraf etti. Tutuklu sanık Abdurrahman Doğan'ın fazla ceza alması için avukat Ö.Ş. tarafından tehdit edildiğini iddia eden Tuğba K., "Beraber çekilmiş özel görüntülerimizi imam nikahlı eşime ve sosyal medyaya atacağını söyleyerek, beni tehdit ederek zorladı. 2 gün boyunca kendi evinde şantajla tutup beni bu ifadeyi vermeye zorladı" dedi. İşte detaylar...

Haber 30-01-24 14:59

Temizlik görevlisinin duyarlılığı örnek oldu

Zonguldak’ta temizlik görevlisi Abdurrahman Yılmaz, bir çiftin nişan yüzlüğünü buldu. Temizlik görevlisinin yüzüğü sahibine ulaştırma çabası ise çevresine örnek oldu.

Yurthaber 19-01-24 15:35

TIR sürücüsü direksiyon başında kalp krizi geçirdi!

Bolu'da, Anadolu Otoyolu'nda seyir halindeyken sürücüsü kalp krizi geçiren TIR, bariyerlere çarptı. TIR sürücüsü Abdurrahman Biter, kalp masajı ile hayata döndürülerek hastanede tedaviye alındı.

Haber 15-01-24 00:15

Bahçeli'den klasik otomobil jesti: Milletvekiline hediye etti, plakası dikkat çekti

Klasik otomobillere düşkünlüğüyle bilinen Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli sevdiklerini de klasik otomobille sevindiriyor. Bahçeli'nin son hediyesi partisinin milletvekili Abdurrahman Başkan'a oldu. Bahçeli'nin hediye ettiği klasik otomobilin plakası da dikkatlerden kaçmadı.

Haber 13-12-23 11:43

Müge Anlı'da şaşırtan olay! Macera arayanlar yazmasın demişti, kayıplara karışan 83 yaşındaki adam aradığı aşkı internette buldu

Müge Anlı ile Tatlı Sert izleyicilerini hem gülümseten hem de düşündüren bir olay yaşandı. Bir anda sırra kadem basan 83 yaşındaki Abdurrahman Hatipoğlu'ndan 9 Kasım 2023 tarihinden bu yana haber alınamıyordu. Yaşlı adamın kayboluşunun ardından yaşananlar izleyiciyi ekran başına kilitlemişti. Müge Anlı ona ulaştı. Evlenmek için internetten ilan veren Hatipoğlu aradığı kişiyi buldu ve aşık olduğu kadınla evlendi.

Magazin 30-11-23 14:05

90'lı yıllarda Dündar Kılıç'ın kızı Uğur Kılıç'ı öldürmüştü! Abdurrahman Keskin ölü bulundu! İşkence izleri...

1995 yılında Alaattin Çakıcı'nın eski eşi ve mafya babası Dündar Kılıç'ın kızı Uğur Kılıç'ı öldüren Abdurrahman Keskin Sakarya'da ölü bulundu. Keskin'in işkence yapılarak öldürüldüğü tespit edildi.

Haber 04-11-23 12:04

Nişan dönüşü korkunç kazada bir acı haber daha! Ölü sayısı 5'e çıktı

Ordu'nun Akkuş ilçesinde TIR ile otomobilin kafa kafaya çarpıştığı ve nişan merasiminden dönen aynı aileden Mustafa Kocakoç (56), eşi Güllü, oğlu Samet Kocakoç (22) ile torunu Abdurrahman Tonkal'ın (8) vefat ettiği kazada ölü sayısı 5'e yükseldi. Kazada ağır yaralanan ve hastanede tedavi altına alınan İsmail Kocakoç (32) da yaşamını yitirdi.

Haber 19-10-23 11:34

Yargılanan Dilipak 'adalet istiyorum' dedi! Aldığı ceza açıklandı

Yazdığı bir köşe yazısında Kadın ve Demokrasi Derneği’ne (KADEM) yönelik hakaret içerikli kelimeler kullandığı iddiasıyla yargılanan Abdurrahman Dilipak hakkında karar açıklandı. Mahkeme Dilipak’ın 42 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verdi.

Haber 13-10-23 19:41

Özenle yaşatılan 300 yıllık kurban geleneği! Her yıl yapıyorlar: Dedelerimizden bize miras

Şırnak'ın Geçitboyu köyünde 300 yıllık kurban geleneği yaşatılıyor. Sürdürülen gelenekle et almayan ev kalmıyor. Köylüler, her yıl Kurban Bayramı'nın ikinci gününde kesilen kurbanlıkların etlerini bir arada topladıktan sonra eşit şekilde paylaştırıyor. Köy sakinlerinden Abdurrahman Demir, "Bu uygulama dedelerimizden bize miras kaldı. Allah onlardan razı olsun bize çok güzel bir gelenek bıraktılar. İnşallah biz de bundan sonraki nesillere aktarırız" dedi.

Haber 30-06-23 10:23

SON DAKİKA | MİT'ten Suriye'de nokta operasyon! PKK'nın kritik ismi etkisiz hale getirildi

Son dakika haberi: MİT, Terörden Arananlar Listesi’nde kırmızı kategoride yer alan ve İnterpol tarafından kırmızı bülten ile aranan KCK Yürütme Konseyi Üyesi Esad Faraşin kod adlı Abdurrahman Çadırcı'yı Suriye'de etkisiz hale getirdi.

Haber 23-06-23 09:47

MasterChef Ayaz kimdir, nereli ve kaç yaşında? 2023 MasterChef All Star Ayaz Abdurrahman Geçer'in hayatı ve biyografisi

MasterChef Ayaz, All Star konsepti ile ilk kez ekrana gelecek yarışmada tekrar yarışacak. Geçtiğimiz sezonlarda yarışmaya damga vuran yarışmacılardan oluşan kadro izleyicilerde merak uyandırdı. Yeni sezonun ilk bölümüyle ekrana gelecek 2023 MasterChef All Star'da Ayaz Abdurrahman Geçer'de yer alıyor. Peki, MasterChef Ayaz kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Magazin 14-06-23 21:02

Ekmek almaya gidip hakaret edilerek kovulmuştu, ablası konuştu! 'Babam da fırına gitti, bıçağa sarıldı'

İstanbul'un Sultangazi ilçesinde Musab Bin Ümeyir Aksoy (16) ekmek almaya gittiği fırında "Reis" diye bağırdı, bunun üzerine fırın çalışanı K. Y. "İtlere ekmek satmıyoruz" şeklinde hakaret ederek Aksoy'u kovdu. Olayın ardından Aksoy ile birlikte fırına gelen bir büyüğün kaydettiği görüntüler sosyal medyada tepki de çekti. Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun olayla ilgili açıklama yaptı. K. Y. gözaltına alındı. Aksoy'un ablası "Ben de orada çalıştım" diyerek bazı iddialar öne sürdü.

Haber 30-05-23 11:09

Sultangazi'de fırında çocuğa hakaret edildiği iddiasına ilişkin açıklama

Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, ilçede, ekmek almaya gelen bir çocuğa hakaret edildiği öne sürülen fırınla ilgili inceleme başlatıldığını bildirdi.

Yurthaber 30-05-23 07:41

Oy kullanmaya böyle geldiler! Onları gören yanlarına gelip fotoğraf çektirdi

Türkiye, cumhurbaşkanlığı seçimleri için bugün yeniden sandık başına giderken; Burdur'da Abdurrahman Uladı (54) alp, Serap Sargın (39) ise yöresel kıyafet giyip, oy kullanmaya geldi. Uladı ile Sargın, oy kullandıktan sonra bazı vatandaşlar ile de fotoğraf çektirdi.

Haber 28-05-23 15:36

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Abdülfettah Abdurrahman el-Burhan arasında kritik görüşme! 'Müzakerelere ev sahipliği yapmaya hazırız' mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sudan Egemenlik Konseyi Başkanı Orgeneral Abdülfettah Abdurrahman el-Burhan ile bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede Sudan'daki meseleler ele alınırken Erdoğan, kapsamlı müzakerelere başlama kararı alınması halinde görüşmelere ev sahipliği yapmaya hazır olduklarını kaydetti.

Haber 09-05-23 09:40

TFFHGD Başkanı Abdurrahman Arıcı, PFDK'ye sevk edildi

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Başkanı Abdurrahman Arıcı, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildi.

Spor 04-05-23 19:35

Sosyal medyada büyük ilgi gördü! Otomobilini gelin arabası gibi süsledi ancak nedeni çok başkaydı

Antalya'da yaşayan Abdurrahman Akman, otomobilini gelin arabası gibi süsledi. Akman'ın otomobilini süslemesinin nedeni ise evlenmesi değil, boşanmasıydı. 6 yıllık eşiyle karşılıklı anlaşarak evliliğini sonlandıran Abdurrahman Akman, eski eşine cevap olarak otomobilini gelin arabası gibi süsledi, şehir turu yapıp ayrılığını kutladı. 'Boşandım, iyi ki bitti' yazıları da yazdıran Akman, cep telefonu ile kaydettiği görüntüleri sosyal medyadan paylaşınca ise büyük etkileşim aldı.

Haber 17-04-23 15:18

Deprem felaketinde 89 kişiye mezar olmuştu... Galeria sitesi enkazında 500 bin TL'lik altın bulundu! 'Alnımızın teriydi'

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin vurduğu Diyarbakır’da, yıkılan binaların enkaz alanlarında çalışmalar sürüyor. Bir bloku ilk depremde ağır hasar alan, diğer 3 bloku da kontrollü yıkılan Galeria Sitesi’nin enkazında yaklaşık 500 bin TL değerinde altın bulunarak, polisler tarafından sahibi Abdurrahman L.’ye (63) teslim edildi. Abdurrahman L., “Altınlar alnımızın teriydi. Çıkarılacağına inanıyorduk. Emniyet personellerine çok teşekkür ederiz" dedi.

Haber 02-04-23 12:50

İsmail Çipe'nin yeni takımı açıklandı! 1,5 yıllık imzayı attı...

Spor Toto 1. Lig kulüplerinden Boluspor, Abdurrahman Canlı ve İsmail Çipe ile resmi olarak anlaştığını duyurdu. Kırmızı - beyazlı ekip Abdurrahman Canlı ile sezon sonuna kadar anlaşma sağlarken, Galatasaray’dan transfer ettiği İsmail Çipe ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Spor 28-02-23 20:25

Tam 5 bin yıllık gizemli oyun... Taşları bulundu ama nasıl oynandığı çözülemiyor! 'Satrancın atası'

Siirt’teki Başur Höyük’te 2013’te başlayan kazılarda 39 taşı bulunan 5 bin yıllık oyun gizemini koruyor. Batman Müzesi’nde sergilenen taşların bulunduğu kazı çalışmalarında görev alan Uzman Arkeolog Abdurrahman Demir, oyunun asıl oynandığının hala çözülemediğini belirtti. Demir, "Sistem olarak 4 domuzun, 4 köpeğin olması, göz şeklinde olması, pramidal taşların olması ve mermi benzeri taşların olması bunun bir zeka oyunu olduğunu gösteriyor. ‘Satrancın atasıdır’ demek çok da yanlış olmaz" dedi.

Haber 12-01-23 11:30

Sevgilisini tatilde benzinle ateşe vererek öldürmüştü! Tüyler ürpertici cinayetten sonra ortalığı karıştıran olay için karar çıktı

Abdurrahman Gazi Göçer (43), 2013'te Antalya'da sevgilisi Çilem Hülya Berkil'i (30) benzin döküp yakarak öldürmüş, 2014'te görülen duruşmada ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasına çarptırılmıştı. Duruşma çıkışında ise ortalık karıştı ve Göçer'in 5 yakınına, Berkil'in yakınlarına ve avukatlarına saldırıp hakaret ettiği iddiasıyla dava açıldı. Davadan 8 yıl sonra karar çıktı. O dönem saldırıya uğrayan avukat Zeliha Şengöz, "Geç gelen adalet, adalet değildir" dedi.

Haber 22-11-22 15:50

Bir tarihin sonu! 212 yıllık Lebon Pastanesi kapandı

Lebon Pastanesi kepenk kapattı. Taksim'in özellikle de İstiklal Caddesi'nin simgelerinden biri haline gelen 212 yıllık Lebon Pastanesinin kapanmasına gerekçe olarak olarak istenen yüksek kira bedeli gösterildi. Lebon Pastanesi ortaklarından Abdurrahman Cengiz "Temennim markanın devam etmesiydi ama, olmadı. Başka yere taşınmam için 10 milyon lira lazım" dedi.

Haber 31-10-22 08:53

Engelli bakım merkezinde skandal olay! Yeğeninin vücudundakileri görünce gözlerine inanamadı

Malatya'da bir engelli merkezinde yaşanan olay duyanların kanını dondurdu! 19 yaşındaki Abdurrahman Ç. bakım merkezinde darbedildi. Yeğeninin vücudundaki yanık ve morlukları gören Yurdagül Özvardar soluğu bakım merkezinde aldı. İddiaları kabul etmeyen bakım evi merkezi hakkında suç duyurusunda bulunuldu. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü şiddet uygulayan çalışanın işine son verildiğini duyurdu İşte detaylar...

Haber 29-10-22 17:45

Darüşşafaka Basketbol Takımı ile Hilton İstanbul Maslak arasındaki sponsorluk anlaşması

Darüşşafaka Kulüp Başkanı Abdurrahman Saruhan: "Ciddi bir ihtiyacımızı karşılamış olduk. Umarım isim sponsoru da bulabiliriz. Emeği olanlara teşekkür ediyorum."

Yurthaber 11-10-22 20:43

Pamuk tarlasından beyaz perdeye uzanan bir hayat: Abdurrahman Keskiner

Türk sinemasına "Umut", "Muhsin Bey", "Kapıcılar Kralı", "Namus Borcu" gibi filmler kazandıran Keskiner, hayat hikayesini AA'ya anlattı: - "Çiftçiliği bıraktım, filmci oldum. 55 yıl bu sektörde kaldım, hiç pişmanlık yaşamadım. Güzel bir yaşam oldu"

Yurthaber 10-10-22 11:03

Konya'daki merkezde 9 ayda 500'e yakın yaban hayvanı tedavi edildi

Karatay Belediyesi Hayvanat Bahçesi bünyesinde faaliyet gösteren Yaralı Hayvan Rehabilitasyon Merkezine getirilen hayvanların büyük çoğunluğunu kanatlı yırtıcılar oluşturuyor - Veteriner Abdurrahman Pirinç: - "Bu hayvanlar tedavi edildikten sonra eğer uçma kabiliyetleri yerindeyse tekrar doğaya bırakılıyor. Eğer bu kabiliyetlerini yitirmişlerse hayvanat bahçesi bünyesinde bulunan rehabilite ve konaklama bölgelerinde hayatlarının sonuna kadar yaşıyorlar"

Yurthaber 06-10-22 11:08

Karadeniz doğal gazında geri sayım! İşte karaya çıkacağı tarih

Sakarya Gaz Sahası’ndan Zonguldak’ın Filyos beldesinde yapımı süren işleme tesisine getirilecek olan doğalgaz hattının yapım çalışmaları sürüyor. Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Genel Müdür Yardımcısı Abdurrahman Tiryaki, programlandığı şekliyle gazın 2023’ün ilk çeyreğinde gelmesi için gayret gösterdiklerini ifade etti. Tiryaki; Seven Arctic Gemisi’nin çalışmalarına ilişkin "Denizin tabanındaki kuyular ile karaya olan ilişkiyi sağlayabilecek kordon bağını çekecek" diye konuştu.

Finans 04-10-22 09:47

Sakarya Gaz Sahası çalışmalarında sona yaklaşılıyor

TPAO Genel Müdür Yardımcısı Abdurrahman Tiryaki: - "Borular program çerçevesinde devam ediyor. Önümüzdeki günlerde bitirmeyi umuyoruz"

Yurthaber 04-10-22 09:21

Kuveyt Türk’ten tarım odaklı girişimlere çağrı

Kuveyt Türk KOBİ Bankacılığından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Abdurrahman Delipoyraz: - "Hayata geçirdiğimiz iş birlikleriyle ve anlaşmalarla sürdürülebilir bir tarım bankacılığı yapısını kurmak ve geliştirmek önceliklerimiz arasında yer alıyor"

Yurthaber 29-09-22 12:39

Kastamonu'da akılalmaz olay! İç çamaşırını ev sahibine teslim etmek istediler, pompalı tüfekle vuruldular

Kastamonu'nun Cide ilçesinde işlenen cinayet hayret içinde bıraktı. Cide'de bir binada en üst kattan bahçeye kadın iç çamaşırı düştü. Binada boya işleri yapan Abdurrahman B. (47) ve Hamit O. (33) iç çamaşırını ev sahibi Serhat O.'ya (35) teslim etmek istedi. Çıkan tartışma sonucu Serhat O. öfkelenerek işçilere pompalı tüfekle ateş açtı. Abdurrahman B. yaşamını yitirdi.

Haber 12-09-22 10:45

Abdurrahman Dilipak duyurdu! Akit TV'den ayrılıp köşe yazılarına son verdi

Abdurrahman Dilipak, 30 yıllık Akit serüveninin sona erdiğini açıkladı. Akit TV'den ayrıldığını belirten Dilipak, Akit Gazetesi’ndeki köşe yazılarına da son verdiğini açıkladı. Dilipak, yazılarına son verme kararının kendisine ait olduğunu ve yönetimden böyle bir talep olmadığını da belirtti.

Haber 01-09-22 09:54

Zonguldaklı temizlik işçisi dört öğrenciye burs veriyor! 'Kefenin cebi yok'

Zonguldak’ta temizlik işçisi olarak görev yapan Abdurrahman Yılmaz, yaptığı hareketle takdir topladı. Yılmaz, ‘kefenin cebi yok’ diyerek, kazandığı maaşıyla 4 öğrenciye burs imkanı sağlıyor. Yılmaz, ''Yalnız yaşıyorum. Evim de kira değil. Allah'a şükürler olsun iki öğrencimizden bir tanesini mezun ettik. Biri Tıp Fakültesini, diğeri de Ankara’da edebiyat öğretmenliğini 2 puanla kaçırdı. Burs vermeye devam edeceğim'' dedi.

Haber 20-08-22 17:20

Şırnak'ta devlet desteğiyle aşılanan fıstık ve ceviz ağaçları üreticiye gelir olacak

Tarım ve Orman Bakanlığınca hayata geçirilen proje ile ürün alınamayan 21 bin 879 fıstık ve ceviz ağacı yüzde 75 hibe destekle aşılandı - Çiftçi Abdurrahman Acar: - "Projeler ve olanaklardan faydalanıyoruz. Bu projeler biz çiftçilere umut oldu. Olanakların artmasıyla daha fazla üretim yapılacağına inanıyorum"

Yurthaber 20-08-22 11:06

Cezayir'deki orman yangınlarında can kaybı sayısı artıyor! Başbakan açıkladı: Ölenlerin çoğu tatilci

Hava sıcaklıklarının 47 dereceyi aştığı Cezayir'de orman yangını felaketi yaşanıyor. Ülkenin kuzey doğusundaki orman yangınlarında bilanço ağırlaşıyor. Yangınlarında hayatını kaybedenlerin sayısının 41'e yükseldiği bildirilirken yaralı sayısı ise 160'a çıktı. Başbakan Abdurrahman hayatını kaybedenlerin büyük çoğunluğunun bölge sakinleri değil tatilciler olduğunu söyledi. Yerel basında çıkan haberlere göre ise onlarca kişinin ise hâlâ kayıp olduğunu belirtildi.

Haber 18-08-22 23:58

Şanlıurfa, gastronomi turizminde tescilli kebaplarıyla öne çıkıyor

Türkiye'nin lezzet durakları arasında yer alan ve "Kebap diyarı" olarak bilinen Şanlıurfa, tescil ettirilen ciğer, haşhaş, soğan, kazan, patlıcan ve tepsi kebabıyla gastronomi turizminde daha fazla öne çıkmak istiyor - Şanlıurfa Gastronomi Turizmi Derneği Başkanı Abdurrahman Acar: - "Coğrafi işaretli 6 kebabımızdan her biri diğerinden lezzet olarak iddialı"

Yurthaber 18-08-22 13:12

MasterChef yarışmacısı Ayaz kimdir, aslen nereli? MasterChef Ayaz Abdurrahman Geçer kaç yaşında?

MasterChef Türkiye yarışmacılarından biri olan Ayaz, 2022 sezonunda ana kadro için mücadele ediyor. Ayaz Abdurrahman Geçer'in aslen nereli olduğu ve kaç yaşında olduğu sorgulanıyor. Peki MasterChef Ayaz Abdurrahman Geçer kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte hayatı ve merak edilenler...

Magazin 16-08-22 23:33

Kocaeli'de dehşet! Ev sahibi zam istedi, kiracısının oğlu pompalı tüfeğine sarıldı

Yüksek kira fiyatları nedeniyle ev sahipleri ile kiracılar arasında yaşanan gerilimlere bir yenisi Kocaeli'nin Darıca ilçesinde eklendi. Ev sahibi Mehmet Koç kiraya zam isteyince kiracısı Abdurrahman Karataş bu isteğe karşı çıktı. İkili arasında başlayan tartışmaya oğulları da dahil oldu. Karataş'ın oğlu Ozan Karataş'ın pompalı tüfekle dehşet saçtığı olayda Mehmet Koç'un oğulları Ahmet Rasim Koç (30) ile Resul Koç (27) yaralandı. Ahmet Rasim Koç plastik cerrahi için hastaneye sevk edildi.

Haber 15-08-22 11:15

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cezayir Başbakanı Eymen bin Abdurrahman ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cezayir Başbakanı Eymen bin Abdurrahman ile görüştü

Yurthaber 10-08-22 00:19

Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhuriyet hakkındaki sözleri büyük tepki çekti! Ümit Özdağ'dan Abdurrahman Uzun'a çok konuşulacak 'Maymun' göndermesi

Ümit Özdağ ile Abdurrahman Uzun arasındaki tartışma gündem olmuştu. Kendisini siyaset bilimci olarak tanıtan Abdurrahman Uzun'un Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhuriyet'in ilanıyla ilgili söylediği sözlere tepki gösteren Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Üstü kapalı bir şekilde Abdurrahman Uzun'a 'maymun' göndermesi yapan Özdağ; 'Eğer bu videoyu daha önce izleseydim sana cevap vermezdim, muz verirdim. Fındık fıstık atardım' dedi.

Haber 07-08-22 13:21

Programa damga vuran anlar! Ümit Özdağ ile Abdurrahman Uzun arasındaki tartışma gündeme oturdu

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'ın Youtube'da katıldığı programın yankıları sürüyor. Siyaset gündemine ilişkin birçok konunun konuşulduğu programa damga vuran anlardan biri de Özdağ ile kendisini siyaset uzmanı olarak tanıtan Abdurrahman Uzun'un arasındaki tartışma oldu. Özdağ'a soru soran Uzun, "Sakın siyaset yapma" şeklinde cevap alınca ikili arasında tartışma başladı.

Haber 05-08-22 10:03

Çukurca'da çiftçiler ağaç üzerinde yaban domuzu nöbeti tutuyor

Irak sınırındaki ilçede çeltik ve susam eken çiftçiler, yerden metrelerce yükseklikte tahtadan yaptıkları gözetleme alanlarında yaklaşık 4 ay nöbet tutarak, tarlalarını korumaya çalışıyor - Çiftçilerden Abdurrahman Özer: - "Tarlayı ekip bu hale getirinceye kadar çok emek harcadık. Nöbet tutmazsak hasat alamayız ve çabamız boşa gider"

Yurthaber 02-08-22 11:09

Batman'da karpuz çekirdeği sohbetlere keyif katıyor

Kentte kuruyemişçilerde ve sokaklardaki tezgahlarda satışa sunulan karpuz çekirdeği, tesislerin yanı sıra evlerde de hazırlanıyor - Kuruyemiş işletmecisi Abdurrahman Balcı: - "Karpuz çekirdeği yöremizde en çok tercih edilen çekirdeklerdendir. Çok lezzetli"

Yurthaber 29-07-22 11:11

Bilkent Üniversitesi Rektörü Abdurrahman Kürşat Aydoğan kimdir? Abdurrahman Kürşat Aydoğan ne mezunu, hangi görevlerde bulundu?

Abdurrahman Kürşat Aydoğan, Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı sonrası vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. 28 Temmuz 2022 Perşembe günü Resmi Gazete'de yayımlanan karar ile 4 üniversiteye rektör ataması yapıldı. Peki Bilkent Üniversitesi Rektörü Abdurrahman Kürşat Aydoğan kimdir? Abdurrahman Kürşat Aydoğan ne mezunu, hangi görevlerde bulundu?İşte Bilkent Üniversitesi'nin yeni rektörü ile ilgili merak edilenler...

Haber 28-07-22 10:26

Korkunç görüntüler! Anne şiddet uyguladı, baba kaydetti... Sınır dışı edilecek

Arnavutköy'de meydana gelen korkunç olayda bir annenin çocuğuna tekme ve yumruk savurduğu anlar baba tarafından anbean kaydedildi. Yabancı uyruklu Abdurrahman Ş., karısının bu anlarını görüntüleyip polise şikayette bulundu. Kadın gözaltına alındıktan sonra sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne gönderildi.

Haber 28-07-22 09:48