Abla Katili Haberleri

Uykusunda boğazını kesti! 14 yaşındaki kız çocuğu, baba katili oldu

Korkunç olay Gaziantep'te meydana geldi. 14 yaşındaki kız çocuğu, madde bağımlısı olduğu iddia edilen babasını uykudayken boğazını keserek öldürdü.

Haber 2024-04-21 13:45:10

Otobüs görevlisinin katilini halk kendi elleriyle cezalandırdı! Yaklayıp linç ettiler... Tekme,tokat, yumruk: Taşlarla kafasına vurarak öldürdüler

Honduras'ın kuzey kesimindeki San Pedro Sula'nın Barandillas semtinde hırsız olduğu iddia edilen bir kişi halk otobüsünde bir görevliyi vurarak öldürdü. Saldırı anı Barandillas Mahallesi Yedinci Sokak'ta bulunan bir vatandaş tarafından aracıyla kaydedildi. Silah sesinden korkan yolcular otobüsten koşarak kaçarken halk katili yakalayarak linç etti.

Trend 2024-04-19 15:45:30

Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever bikinili pozlarını paylaşınca yorum yağdı! Abla Volkan abi nasıl izin verdi

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever sosyal medyada bikinili pozlarını paylaştı. 2009 yılında Miss Belçika güzellik yarışmasında birinci seçilen Zeynep Sever'in pozlarına "Volkan abi nasıl izin verdi?" yorumları yağdı.

Magazin 2024-04-14 15:23:46

Önce çocuk katili, sonra erkek çıkmıştı! Dadı Meryem'in gerçek mesleği de başka çıktı! Aylık kazancı dudak uçuklattı

Tüm Türkiye günlerdir Esra Erol programında gündeme gelen Dadı Meryem'i konuşuyor. Canlı yayında 8 yaşındaki küçük kızı diri diri gömdüğü ortaya çıkan Dadı Meryem'in cinayet suçundan 9 yıl hapis yattığı ortaya çıkmıştı. Kan donduran cinayetin detayları ağızları açık bırakırken Dadı Meryem'in cezaevinden çıktıktan sonra cinsiyet değiştirdiği de öğrenilmişti. Hakkındaki gerçeklerle herkesi şaşkına çeviren Dadı Meryem'in mesleği de başka çıktı...

Magazin 2024-04-13 15:04:25

Sosyal medya İstanbul'da yaşayan liseli genci konuşuyor! Eminönü'ne hayatımda ilk kez geliyorum

İstanbul'da Ramazan Bayramı nedeniyle toplu taşımanın ücretsiz olması İstanbul'un tarihi ve turistik yerlerinde yoğunluk yaşanmasına neden oldu. İstanbullular şehri gezmeye çıkarken lise öğrencisi Çağdaş Kelleci'nin "Eminönü'ne hayatımda ilk kez geliyorum. Baksana abla ya mükemmel" sözleri sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 13-04-24 11:49

Önce çocuk katili, sonra erkek çıkmıştı! Dadı Meryem 8 yaşındaki küçük kızın cinayetini anlattı! Suçu bakın kime attı

Tüm Türkiye günlerdir Dadı Meryem'i konuşuyor. 8 yaşındaki küçük kızı diri diri gömdüğü ortaya çıkan Dadı Meryem'in cinayet suçundan 9 yıl hapis yattığı da ortaya çıktı. Dadı Meryem hakkındaki gerçekler gündeme bomba gibi düşerken Meryem'in cezaevinden çıktıktan sonra cinsiyet değiştirdiği de öğrenildi. 16 yaşındayken adı Serkan olan Meryem kan donduran cinayetin detaylarını anlattı. Suçu bakın kime attı...

Magazin 06-04-24 10:44

Deniz Akkaya 'Siyaset bitti ise...' dedi! O yoruma dayanamadı! Küfürler havada uçuştu

Ünlü manken Deniz Akkaya açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Her açıklaması olay olan ünlü isim bu defa bir takipçisine verdiği yanıtla adından söz ettirdi. Akkaya kendisine 'abla' denmesine çok sinirlendi ve küfürler havada uçuştu.

Magazin 06-04-24 08:34

Özgür Özel'den Meral Akşener'e yanıt: Cevabım iki kelime...

Akşener geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkanı Özgür Özel için "Bana abla mabla demeyin istemiyorum. Sizin bana vıcık vıcık riyakarlıkla abla demenizi istemiyorum” ifadelerini kullanmıştı. Özgür Özel'den Meral Akşener'e yanıt geldi. Özel, "Cevabım iki kelime. Canı sağ olsun, ablamdır. Eski dosttan düşman olur mu?" dedi.

Haber 29-03-24 20:05

Yer: Bursa! Ablasını rehin aldı... Film sahnelerini aratmayan görüntüler!

Bursa'da cezaevinden izin alarak şahıs, ablasını bıçakla rehin aldı. Ekiplerin bir saat boyunca ikna çalışmaları sonucunda abla, son anda polislere sığınabildi. Şahsın ablasını para vermediği gerekçesiyle balkonda rehin aldığı öğrenildi.

Haber 23-03-24 17:27

Bergen'in katili Halil Serbest tazminat davasını kaybetti!

Şarkıcı Bergen'i 30 yaşındayken 6 kurşunla öldüren Halis Serbest, Bergen filminin yapım şirketine "kişilik haklarına saldırı" iddiasıyla tazminat davası açmıştı. Serbest, yaklaşık 2 yıl önce 300 bin liralık açtığı tazminat davasını kaybetti. Serbest'in avukatı, kararı istinafa taşıyacaklarını söyledi.

Magazin 23-03-24 12:36

Sokak ortasında katledildi, katil eski sevgilisi çıktı! Yakalanmamak için günlerce...

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde 6 gün önce öldürülen 24 yaşındaki Gülhan Esen’in katili eski sevgilisi çıktı. Kalacak yeri olmadığı öğrenilen katilin, yakalanacağı korkusuyla toplu taşımaya binemediği, otele de gidemediği için cinayetin ardından günlerce sokaklarda yürüdüğü, yürüyerek gittiği Sultanbeyli’de de yakalandığı bildirildi. Güvenlik kamera görüntülerine yansımamak için marketten yiyecek bile almayan katilin, havanın soğuk olduğu günlerde de "üşümemek" için yürüdüğü ortaya çıktı.

Haber 22-03-24 15:59

Gülhan’ın katili eski sevgilisi çıktı: Yakalanmamak için günlerce yürümüş

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde 6 gün önce öldürülen 24 yaşındaki Gülhan Esen’in katili eski sevgilisi çıktı.

Yurthaber 22-03-24 15:53

Pavyon eğlencesi yetmemiş fuhuş için yer temin etmeye başlamış! 'İçerisinde üniversiteli kızlarla...' Müge Anlı dayanamayıp fiyatını sordu

Müge Anlı günlerdir 2020 yılında pirinç tarlasında ölü bulunan ancak katili henüz bulunmayan Sevim Yıldırım'ın cinayetini işliyor. Sevim Yıldırım'ın oğlu Ergün bey hakkındaki iddialar ise ağızları açık bırakıyor. Ergün Yıldırım hakkında şimdi de fuhuş için yer temin ettiğine dair iddialar ortaya çıktı. Müge Anlı dayanamayıp müstakil evlerin fiyatını sordu.

Magazin 22-03-24 15:28

Pavyona gidip alem yapmışlar! Müge Anlı kadın ayakkabısından içki içmenin fiyatını sordu! Duyduklarına inanamadı! 'Meftun olan kadının...'

Müge Anlı günlerdir 2020 yılında pirinç tarlasında ölü bulunan ancak katili henüz bulunmayan Sevim Yıldırım'ın cinayetini işliyor. Yıldırım'ın oğlu hakkında ortaya atılan iddialar ise ağızları açık bırakıyor. Egün Yıldırım'ın arkadaşı ile pavyonda eğlendiği ve kadınların ayakkabısından içki içtiği iddia edildi. Müge Anlı duyduklarına inanamadı.

Magazin 21-03-24 16:09

Sosyal medya onu konuşmuştu! Acun Ilıcalı'nın paylaşımına cevap verdi... Acımdan mı öleyim orada?

Erzurum'da iftardan sonra yapılan bir sokak röportajı sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri haline gelmişti. Erzurum'daki sokak röportajının sonrasında samimiyeti sayesinde gönüllerde taht kuran Nurten Abla bu kez kendisine yöneltilen tepkilere cevap verdi. Erzurumlu olan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın kendisini paylaşmasına şaşırdığını dile getiren Nurten isimli kadın ünlü isme "Beni Survivor'a davet et" diyerek seslendi.

Trend 20-03-24 10:15

Bahar'ın yıldızı Demet Evgar'ın sır gibi sakladığı kardeşi bakın kim çıktı! Meğer rol arkadaşıymış...

Yayın hayatına başladığı günden itibaren reyting rekorlarına imza atan Bahar dizisinin başrolü Demet Evgar'ın kendi gibi oyuncu bir kardeşinin olduğu ortaya çıktı. Daha önce aynı dizide rol alan abla kardeş aynı sahneleri paylaşmış. Demet Evgar'ın sır gibi sakladığı kardeşi bakın kimmiş...

Magazin 13-03-24 23:14

Eros'un katili İbrahim Keloğlan'ın cezası belli oldu! Aleyna Tilki tepki gösterdi: Büyük bir vicdansızlıktır...

Başakşehir'de yılbaşı gecesi Eros isimli kediyi asansörde sıkıştırıp tekmeleyerek öldüren İbrahim Keloğlan'a iyi hal indirim uygulanarak "Kasten hayvan öldürme" suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezası verildi. Konuyla ilgili paylaşım yapan Aleyna Tilki isyan etti. Tilki, "Bu sonuç çok büyük bir vicdansızlıktır" ifadelerini kullandı.

Magazin 13-03-24 18:00

Yer: Samsun! Silahla öldürüp canlı yayın açtı: 'Namusumuzu temizledim'

Samsun'da Bahri Sezgin isimli kişi, akrabası tarafından göğsünden ve ensesinden tabancayla vurularak öldürüldü. Katil zanlısı teslim olmaya giderken canlı yayın açıp "Tabancamı aldım, teslim olmaya gidiyorum. Abla hallettim, siz daha korkmayın. Namusumuzu temizledim" diyerek ağladı.

Haber 09-03-24 23:48

Hrant Dink'in katili Ogün Samast'tan dikkat çeken sözler! Tahliye edilmişti... Onun yüzünden istemediğim olaya dahil oldum

Geçtiğimiz günlerde tahliye olan Hrant Dink’in katili Ogün Samast, yaptığı savunmada dikkat çeken ifadeler kullandı. Yasin Hayal yüzünden istemediği olaya dahil olduğunu söyleyen Samast "16 yaşındaydım, FETÖ’nün tam meşhur olduğu dönemlerdi, korkuyordum. Yasin bana baskı kurdu tehdit etti" diye konuştu. Samas, silahlı saldırı öncesinde Hrant Dink’in resimlerini Erhan Tuncel'in çıkartıp bakkala bıraktığı detayını da söyledi.

Haber 06-03-24 12:00

OnlyFans fenomeni Gizem Bağdaçiçek 'Kocamı engeller misin?' mesajlarına olay yanıt! Bikinili cevabı sosyal medyada gündem oldu

Onlyfans'ta yaptığı paylaşımlarının müstehcen bulunmasının ardından gözaltına alınan Gizem Bağdaçiçek sosyal medyada popüler olmuştu. Serbest kaldıktan sonra paylaşımlarına kaldığı yerden devam eden fenomen isim 'Abla kocamı engeller misin?' mesajlarına bikinili pozuyla cevap verdi. Fenomen ismin Instagram hesabından yaptığı paylaşımı olay oldu.

Trend 06-03-24 11:06

Ebru Şallı’nın oğlu Beren Tan büyüdü, koca delikanlı oldu! Son hali görenleri şaşırttı: Ana oğul değil, abla kardeş gibiler

Ünlü manken Ebru Şallı, Harun Tan ile olan evliliğinden dünyaya gelen oğlu Beren Tan'ın doğum gününü Instagram hesabından paylaştığı karelerle kutladı. Beren ile pozunu paylaşan Şallı'nın bu gönderisi kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 06-03-24 10:06

ABB Başkan adayı Turgut Altınok tarih verdi: Emekliye bin değil, 5 bin TL vereceğiz

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok bir yandan vaatlerini açıklarken bir yandan mevcut ABB yönetimine eleştirilerini yöneltmeyi sürdürüyor. Altınok, "Emekliye bin TL değil 5 bin vereceğiz. 15 Nisan’da hesaplara yatacak" diyerek bir vaadini daha duyurdu. Altınok ayrıca ABB Başkanı Mansur Yavaş'a "Bunca insanımızın katili için ‘Apo Bey’ diyen bir Büyükşehir Belediye Başkanı var. ‘Demirtaş bırakılmalı’ diyor. Bir Türk milliyetçisi bunu söyleyebilir mi?" diyerek yüklendi.

Haber 04-03-24 15:59

Eski nişanlının yüzüne kimyasal atmıştı! Mahkemeden emsal karar: 15 yıl hapis cezası az bulundu

Konya'da Sabit Türk (27), 'Su sayacına bakacağız abla' diyerek açtırdığı kapıdan eski nişanlısı Merve Küçüktekin'in (29) yüzüne ve vücuduna kimyasal madde attı. Türk'e verilen 15 yıl hapis cezası, Konya Bölge Adliye Mahkemesi 1’inci Ceza Dairesi tarafından az bulundu. 1'inci Ceza Dairesi, 'makul seviyede ceza belirlenmesi yerine 15 yıl hapis cezası belirlenmek suretiyle eksik ceza tayini olduğu anlaşıldığından hükmün bozulmasına' karar verdi. Dava yerel mahkemede yeniden görülecek.

Haber 04-03-24 10:59

Evlilik yıl dönümünde toprağa verilen Ezgi'nin katili 17 ilde afişlerle aranmıştı, 545 gün sonra gerçek ortaya çıktı! Hurdacının bulduğu insan iskeleti...

Ezgi Özarslan'ın 2022 yılındaki ölümü sonrası 17 farklı ilde 'Ezgi'nin katili aranıyor' afişleriyle suçlu aranıyordu. 1 ay önce İzmir'in Konak ilçesindeki boş bir arazide hurdacı tarafından bulunan insan iskeleti ekipleri alarma geçirdi. Olayda yapılan DNA testinin sonucunda insan iskeleti, boşanma aşamasında olduğu eşini tabancayla başından vurarak öldüren Deniz Özarslan'a ait olduğu ortaya çıktı.

Haber 24-02-24 12:11

Denizli'de acı olay! O bebek 20 sene sonra katili oldu... Biz size ekmek, aş verdik, siz bize bunu nasıl yaptınız

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde dramatik bir olay yaşandı. 20 sene önce çekilmiş fotoğrafta komşusu Şahin Demirten'in kucağında oturan bebek Cihan G., Demirten'i döverek öldürdü. Aile Cihan G.'nin işlediği cinayete kaza süsü verdi. Ekiplerin titiz çalışması sonrası acı gerçek ortaya çıktı.

Haber 17-02-24 15:51

Selen Görgüzel'in çılgın dansı sosyal medyanın dilinde! Abla sperm sana iyi gelmedi

Hamdi Alkan'ın eski eşi Selen Görgüzel açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz günlerde erkek sperminin canlı ve tazeyken yüze sürüldüğünde ciltte lifting etkisi yarattığını söyleyen Görgüzel bu defa çılgın dansıyla gündem oldu. Görgüzel'in sahnede kendinden geçtiği anlara yorum yağdı.

Magazin 13-02-24 11:39

Anne ve kızı azmettirdi, oğlu öldürdü! Ünlü balık restoranında babaya aile infazı! Elindeki kanla teslim olmuştu, ikinci bıçak detayı her şeyi değiştirdi

İzmir Güzelbahçe'deki Ayfer Abla Balık Restoranı'nı işleten Haşmet Gürkan, 30 yaşındaki oğlu Devrim Gürkan tarafından 28 yerinden bıçaklanarak öldürüldü. 2022 yılında yaşanan korkunç olay sonrası katil zanlısı ellerindeki kanla teslim olurken; tespit edilen ikinci bıçak detayı soruşturmanın seyrini değiştirdi. Korkunç olayda aile içi babaya infaz şüphesi üzerinde duran ekipler, anne Ayfer ve kızı Evrim Gürkan hakkında azmettirici oldukları iddiasıyla soruşturma başlattı.

Haber 13-02-24 08:10

Taksici katili Delil Aysal'dan kuyruklu yalanlar! İzmir'deki vahşette 'intihar' detayı: Kafama sıkacak yer arıyordum

Soğukta üşümemesini düşünen taksi şoförü Oğuz Erge'yi canice katleden Delil Aysal ifadesinde adeta yalan makinesine döndü. Cinayet gecesi evden intihar etmek için çıktığını söyleyen cani, kamera görüntülerindeki kan donduran bazı anlara hiç değinmedi. Erge, taksicinin telefonundan kızını aramasından maske takışına dek birçok konuda ise ilginç savunmalara imza attı.

Haber 05-02-24 07:46

Taksici katili Delil Aysal'ın kan donduran ifadesi ortaya çıktı! Gasp fikri bir anda gelmiş: Baban kan kaybından ölecek ambulansı ara

İzmir'de bindiği bir takside taksici Oğuz Erge'yi tabancayla öldüren ve telefonunu gasbeden 19 yaşındaki katil Delil Aysal'ın ifadesi ortaya çıktı. Aysal ifadesinde, gasp fikrinin bir anda geldiğini söylediği ortaya çıkarken ayrıca saldırısı sonrası Oğuz Erge'nin kızını aradığı ve "Baban kan kaybından ölecek, ambulans çağır" dediği ortaya çıktı.

Haber 02-02-24 14:33

SON DAKİKA | 'Diyarbakırlı Ramazan Hoca'nın katili yakalandı! MOBESE'deki dikkat çeken detay: 1,5 saat boyunca...

Son dakika haberi: 'Diyarbakırlı Ramazan Hoca' olarak tanınan ve dün İstanbul Fatih'te bıçaklanarak öldürülen Ramazan Pişkin'in katil zanlısı yakalandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, katil zanlısının İstanbul'da yakalandığını duyurdu. Güvenlik kamerası ve MOBESE kayıtlarındaki 1,5 saat detayı ise dikkat çekti.

Haber 01-02-24 15:08

‘Diyarbakırlı Ramazan Hoca’nın katili yakalandı! Ablası cenazede kameralara sinirlendi: İnşallah siz de öyle öldürülürsünüz...

Sosyal medyada, ‘Diyarbakırlı Ramazan Hoca’ olarak tanınan ve dün İstanbul Fatih’te bıçaklanarak katledilen Ramazan Pişkin memleketi Diyarbakır'da defnedildi. Kardeşinin yanına defnedilen Pişkin'in, ablası tabutun başında gazetecilere tepki gösterdi. Kameralara sinirlenen acılı abla, "Siz tuttunuz bu kameraları. Sizin yüzünüzden öldürüldü. İnşallah siz de öyle öldürülürsünüz" dedi. Gelen son dakika haberine göre, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya katil zanlısının İstanbul'da yakalandığını duyurdu.

Haber 01-02-24 13:26

Ünlü şarkıcı Merve Özbey'den güldüren paylaşım geldi! Yorum yağdı: Abla düşeceksin

Güçlü sesi ve tarzıyla büyük bir hayran kitlesine sahip olan Merve Özbey, son paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti. Sosyal medya hesabından hamak yogası yaptığı bir video yayınladı. Paylaşıma koyduğu şarkı izleyenleri güldürdü.

Magazin 19-01-24 18:06

Kedi katili tutuklandı

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, sokaktan topladığı kedileri eve götürüp öldüren, sonra da apartmanın bahçesine atan ve polis ekipleri tarafından gözaltına alınan cani, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Yurthaber 17-01-24 08:16

Yakalayıp eve götürdü, öldürüp bahçeye attı! Onlarca kedi cesedi var... İzmir'deki cani kameraya yakalandı, gözaltına alındı

Kan donduran kedi katili olayı İzmir'de meydana geldi. Karşıyaka ilçesinde yaşayan K.K.'nın sokak kedilerini toplayıp, evine götürdüğü ve evinde öldürerek apartmanın bahçesine attığı belirlendi. Bahçede kedi cesetlerine görenler, kamera kaydını izleyince dehşete düştü. Söz konusu cani, polis operasyonuyla gözaltına alındı.

Haber 16-01-24 06:46

Temizlik işçisi Neriman abla özel gereksinimli gencin hayatına dokundu

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde yaşayan özel gereksinimli genç, tesadüfen tanıştığı temizlik işçisi sayesinde belediyenin "gönüllü personeli" olarak toplumsal hayata katıldı.

Yurthaber 15-01-24 11:21

Yılbaşı gecesi başından vurulmuştu! Genç kızın katili, suç makinesi çıktı

Fatih’te yılbaşı gecesi başından vurularak hayatını kaybeden 17 yaşındaki Melek Nur Özgener’in öldürdüğü şüphelisiyle aranan Ercan Ş. (32) yakalandı. Daha önceden 48 suç kaydı bulunan şüpheli ifade vermeyerek “susma" hakkını kullanırken, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. İşte detaylar...

Haber 11-01-24 15:50

Cinsel saldırıda bulunup vahşice katletmişti! Pınar Damar'ın katili için istenen ceza belli oldu

Bağcılar'da kayıp olarak aranırken, cesedi bulunan Pınar Damar'ı öldürdüğünü itiraf eden Metin Aydın’ın mütalaada 'Kadına karşı kasten öldürme' ve 'Ölümle sonuçlanan cinsel saldırı' suçundan 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasıyla cezalandırılması istendi. Aydın’ın 'Kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma' suçundan da 10 yıl 6 aya kadar cezalandırılması talep edildi. İşte detaylar...

Haber 11-01-24 14:30

Ölümünden 10 ay sonra boşanabildi! Ezgi'nin katili 513 gündür aranıyor: Son nefesime kadar peşinde olacağım

İzmir'de 2022 yılının Temmuz ayında işlenen boşanma aşamasındaki eşi Deniz Özarslan tarafından katledilen Ezgi Zerkin'in annesi isyan etti. 513 gündür cani hiçbir yerde bulunamadı. Acılı anne, "Kızımın katilinin son nefesime kadar peşinde olacağım" ifadelerini kullandı.

Haber 06-01-24 15:32

'Kardeşime eş arıyorum' Yeni tuzağın mağduru çok! Karşılaştığınızda ilk yapmanız gereken... Ele geçirdikleri fotoğrafları değiştiriyorlar

Dolandırıcılar her gün farklı yöntemlerle tuzak kuruyor. Son günlerde de attıkları mesajlarla abla, abi veya kız kardeşlerine eş aradıklarını söylüyorlar. Verilen numaraya mesaj atan veya linke tıklayanlar tuzağa düşüyor. Sosyal medyada çok kişi tuzağa düştüğünü belirtiyor. Uyarıda bulunan Doç. Dr. Ali Murat Kırık "Amaç; tehdit, şantaj ve korkuyla para sızdırmak. Böyle bir durumla karşılaştığınızda bu hesabı engellemek ve yazışma yapmamak önemli. Zira para verseniz de kurtuluşunuz yok" dedi.

Haber 29-12-23 11:05

Kayıp kişinin katili arkadaşı çıktı, canlı yayında itiraf etti

Adana’da 11 gündür kayıp olan dere kenarında tabancayla öldürülmüş halde bulunan kişiyi arkadaşının öldürdüğü ortaya çıktı.

Yurthaber 25-12-23 11:50

‘Tesla Katili’ dediler, ördeğe benzettiler! Rusya’nın elektrikli otomobili Amber alay konusu oldu

Rusya'nın “Amber” adını verdiği ilk elektrikli otomobilin tanıtımı yapıldı. Seri üretimine 2025'te seri üretime geçilmesi planlanan otomobil tasarımı ile 'sosyal medyanın diline düştü. 'Tesla katili' denilen araç ördeğe benzetildi.

Finans 25-12-23 10:55

2 kişi daha şikayetçi oldu! İfadeleri ortaya çıktı, Seçil Erzan bakın nasıl kandırmış

Yüksek karlı fon dolandırıcılığında aralarında Fatih Terim, Muslera, Emre Belözoğlu, Arda Turan gibi isimlerin de mağdur olduğu olayda şikayetçilerin sayısı 21'e yükseldi. Erzan'ın 2 kişiyi daha mağdur ettiği ortaya çıktı. Nuray Şengüler ifadesinde Erzan'ın "Nuray abla çok hastane masrafın oluyor, paran hesabında eriyor, gel paranı bankanın özel ve gizli fonuna yatıralım, gerekirse ben sana borç veririm" dediğini söyledi.

Haber 22-12-23 14:40

Sokak röportajında denk geldi, 'abla' diyerek soru sordu, kimliği sonradan ortaya çıktı! Herkes onu konuşuyor... Sözleri olay yarattı

Sosyal medya, sokak röportajında mikrofon uzatılan vatandaşı konuşuyor. Ekonomik durumla ilgili soruya verdiği cevap gündem yaratan ve Türkiye'de sosyal çürüme olduğunu söyleyen vatandaş, bunu detaylandırıp anlattı. Dünya tarihinin çok kriz gördüğünü, iktisadi olarak her zaman toparlandığını vurgulayan vatandaş 'Ekonomi her zaman toparlanır' deyip kapitalin kendini yok etmeyeceğini ama sosyal çürümenin düzeltilemeyeceğini belirtti. O vatandaşın akademisyen Dr. Zeliha Burtek olduğu ortaya çıktı.

Magazin 18-12-23 09:59

Bir il bunu konuşuyor! Cani evlat babasını 10 bıçak darbesiyle katletti

Tekirdağ'dan gelen haber duyanların kanını dondurdu! 55 yaşındaki Nazım Başargan, 25 yaşındaki oğlu tarafından defalarca bıçaklanarak öldürüldü. Babasını katleden gencin psikolojik sorunları olduğu tespit edilirken cinayetin ardından intihara teşebbüs ettiği belirlendi. 25 yaşındaki baba katili, acı olayın ardından tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı.

Haber 17-12-23 19:30

Ogün Samast’tan mahkemeye dikkat çeken talep! İsmini değiştiriyor…

Hrant Dink’in katili Ogün Samast’ın tahliyesinin ardından tartışmalar sürerken dikkat çeken bir gelişme daha yaşandı. Ogün Samast’ın ismini değiştirmek için mahkemeye başvurduğu öğrenildi.

Haber 12-12-23 09:58

Nevrigül Alan'ın kız kardeşi Nazmiye'nin sevgili yaptığı ortaya çıktı! Müge Anlı isyan etti: Dinlediğimizi anlayamayacak kadar geri zekalı değiliz

Müge Anlı canlı yayında Nevrigül Alan'ın ölümünü ele almaya devam ediyor. Zeytin ağacına asılı halde ölü olarak bulunan 22 yaşındaki Nevrigül'ün kız kardeşi Nazmiye'nin yeni bir sevgilisi olduğu ortaya çıktı. Ablasının katili araştırılırken genç kızın aşk hayatına yön vermesi hem Müge Anlı hem de Şevki Hoca'nın tepkisini çekti. Nazmiye'nin sürekli yanlış anlaşıldığını ima etmesi Müge Anlı'yı çileden çıkardı. Ünlü gazeteci, "Dinlediğimizi anlayamayacak kadar geri zekalı değiliz" dedi.

Magazin 08-12-23 14:41

Meğer Selene'da o da varmış... Sinem Kobal kardeşini paylaştı, olay oldu

Kenan İmirzalıoğlu ile mutlu bir evliliği olan ünlü oyuncu Sinem Kobal bir süredir herhangi bir projede yer almıyor. Zaman zaman eşi ve kızları ile paylaşımlar yapan güzel oyuncu son olarak kardeşi Kerem Kobal'ı paylaştı. Ünlü ismin kardeşini görenler çok şaşırdı. Kobal'ın kardeşi Kerem'i ilk defa görenler hakkındaki gerçeği duyunca da inanamadı. Meğer abla kardeş yıllar önce aynı dizide rol almışlar...

Magazin 07-12-23 13:48

Tahliye kararı tepki çekmişti! Ogün Samast yarın hakim karşısına çıkıyor

Gazeteci Hrant Dink'in katili Ogün Samast'ın tahliye edilmesinin ardından yarın hakim karşısına çıkacağı belirtildi. Samast'ın "Silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işlemek" suçundan 10 yıla kadar hapsi isteniyor. Samast davada, aralarında Yasin Hayal ve Erhan Tuncel'in de bulunduğu 11 sanıkla birlikte yargılanacak.

Haber 05-12-23 09:38

Düğününe gelmeyen ablası Kübra Açıl ile barıştı! Şeyma Subaşı eski kocası Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu takımın maçında

Şeyma Subaşı, Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile düğününe gelmeyen ablası Kübra Açıl'ı hayatından çıkardığını açıklamıştı. Boşanması sonrası abla kardeş barıştı. Barışan kardeşler soluğu Acun Ilıcalı'nın takımının maçında aldı.

Magazin 30-11-23 10:12