Abu Marwan Haberleri

ABD doğruladı! İsrail, Hamas’ın üç numaralı ismi Marwan Issa'yı öldürdü

ABD, İsrail’in hafta başında düzenlediği bir saldırıda Hamas'ın üç numaralı askeri yetkilisi olan Marwan Issa’yı öldürdüğünü doğruladı. ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan, "Diğer üst düzey liderler muhtemelen Hamas'ın tünel ağının derinliklerinde saklanıyorlar ve adalet onlar için de gelecek. Bunu sağlamaya yardımcı oluyoruz” dedi.

Haber 2024-03-19 09:30:44

Irak'a hava saldırısı! Haşdi Şabi komutanı öldürüldü

Irak'ın başkenti Bağdat'ta Şii milis gücü Haşdi Şabi'nin komutanlarından Abu Bakır es-Saadi'nin hava saldırısında öldürüldüğü belirtildi. Olay yerinde toplanan bölge halkından bir grup, "Amerika'ya hayır" sloganları attı. Irak hükümetinden konuya ilişkin henüz herhangi bir açıklama yapılmadı.

Haber 2024-02-07 23:43:57

ASELSAN BAE Ofisi’nin açılışı yapıldı

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Birleşik Arap Emirlikleri’nin başkenti Abu Dabi’de ASELSAN BAE Ofisi’nin açılışını gerçekleştirdi.

Finans 2024-01-30 14:18:28

Neslihan Atagül başını örtüp poz verdi! Camii pozuna beğeni yağdı

Yer aldığı projelerdeki başarısı kadar güzelliğiyle de dikkatleri üzerine çeken Neslihan Atagül, Abu Dhabi’de gerçekleştirilen 2023 Formula 1 Grand Prix yarışlarına özel konuk olarak davet edildi. Önceki gün yarışı izleyen Neslihan Atagül Ahu Dubai'de Şeyh Zayid Camii'sini ziyaret etti. Güzel oyuncu başını örtüp poz verdi.

Magazin 2023-11-28 14:14:42

Dağıstanlılar önlerine geleni yok ediyor! Khabib'den sonra Islam da ezici üstünlüğü eline aldı...

UFC’de hafif sıklet kemer maçında Islam Makhachev ile Alexander Volkanovski kozlarını paylaştı. Abu Dhabi’de oynanan müsabakayı tüm dünya takip ederken, Makhachev rakibini ilk rauntta nakavt etti.

Spor 22-10-23 08:35

Bakan Şimşek yatırım turlarına devam ediyor! Sırada bu ülke var

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yabancı yatırımcılara Türkiye'nin ekonomi politikalarını anlattığı yatırım turları kapsamında bugün Fransa'nın başkenti Paris'te günübirlik temaslarda bulunacak. Bakan Şimşek, katıldığı bir televizyon programında yurt dışı temaslarına ilişkin bilgi verirken gelecek 1-2 hafta içinde Abu Dabi, Doha ve Riyad'a gitmeyi planladığını belirterek, "Gitmedik yer bırakmayacağız" demişti.

Finans 19-10-23 09:35

SON DAKİKA | DEAŞ'ın üst düzey yöneticisine 17 yıl 6 ay hapis cezası

Son dakika haberi: MİT ve emniyetin operasyonuyla Türkiye'de yakalanan terör örgütü DEAŞ'ın sözde üst düzey yöneticisi "Abu Zeyd" kod adlı terörist Bashar Al Sumaidai, 17 yıl 6 ay hapse çarptırıldı.

Haber 16-10-23 17:11

SON DAKİKA | Piyasalar Merkez Bankası'nın faiz kararına odaklanmışken, ekonomi yönetiminden BAE'ye kritik ziyaret! Mehmet Şimşek...

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Birleşik Arap Emirlikleri'ne (BAE) çalışma ziyaretinde bulunmak üzere başkent Abu Dabi'ye vardı. Yılmaz ve Şimşek'i, Türkiye'nin Abu Dabi Büyükelçisi Tugay Tunçer ve diğer ilgililer karşıladı. İşte haberin detayları...

Finans 21-06-23 20:43

Son dakika: DEAŞ'ın kilit isimlerinden! Terörist Abu Huzeyfe, İstanbul'da MİT ve emniyet ekiplerinin operasyonuyla yakalandı

Son dakika haberi: MİT ve emniyet ekipleri İstanbul'da düzenlediği operasyonda terör örgütü DEAŞ'ın kilit isimlerinden olan Abu Huzeyfe kod adlı teröristi yakaladı. Terörist Abu Huzeyfe'nin örgüt adına sözde kadılık görevi yürüttüğü öğrenildi.

Haber 01-03-23 09:02

Dünya Rusya ve ABD arasındaki esir takasını konuşuyor! Viktor Bout ve Brittney Griner serbest, Biden'dan Paul Whelan açıklaması

ABD ve Rusya arasında esir takası yaşandı. 8 Aralık’ta Abu Dabi Havalimanı'nda yapılan takasta Rusya'nın ABD'li kadın Basketbolcu Brittney Griner'ı, ABD'nin de Rus silah kaçakçısı Viktor Bout'u serbest bıraktığı bildirildi. ABD Başkanı Joe Biden yaptığı açıklamada "O, şu an evine geliyor" dedi. Öte yandan Rusya’da tutuklu bulunan ABD’li eski asker Paul Whelan, “Serbest bırakılmamı sağlamak için daha fazlasının yapılmaması beni büyük hayal kırıklığına uğrattı” dedi.

Haber 09-12-22 08:59

Abu Dabi'de Verstappen kazandı, Vettel kariyerini noktaladı!

Formula 1 Dünya Şampiyonası'nın son ayağı Abu Dabi'de Max Verstappen zafere ulaştı. Bu yıl 15. kez damalı bayrağı ilk sırada gören Verstappen, kendisine ait bir sezonda en fazla yarış kazanan sürücü rekorunu geliştirdi. Formula 1'de 4 şampiyonluğu bulunan Vettel, kariyerinin son yarışını 10. sırada bitirdi

Spor 20-11-22 23:12

Abu Dabi'de pole pozisyonu Max Verstappen'in!

Formula 1 Abu Dabi Grand Prix'sinde pole pozisyonu Hollandalı pilot Max Verstappen'in oldu.

Spor 19-11-22 21:32

Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye'de yakalandığını duyurmuştu! DEAŞ'lı Abu Zeyd için istenen ceza belli oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Türkiye'de yakalandığını açıkladığı DEAŞ'ın üst düzey yöneticilerinden "Abu Zeyd/Üstad Zeyd" kod adlı terörist Bashar Hattab Ghazal Al Sumaidai hakkında istenen ceza belli oldu. Savcılıkça hazırlanan iddianamede, Bashar Ghazal Al Sumaidai hakkında "Anayasal Düzeni Ortadan Kaldırmaya Teşebbüs Etme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis talep edildi. İddianamede Al Sumaidai'nin eşi Makaram Taha Ali ile Azzam Ali Husseın Al-neama hakkında da dava açıldı. İşte detaylar...

Haber 04-11-22 11:32

Terörist sokakta yürürken diken üstünde! Emniyet ile MİT'in operasyonunda yakalanmıştı, dikkat çeken görüntüler ortaya çıktı

Terör örgütü DEAŞ'ın sözde üst düzey yöneticilerinden "Abu Zeyd/Üstad Zeyd" kod adlı Bashar Hattab Ghazal Al Sumaidai, aylar süren çalışmalar sonucunda İstanbul'da operasyonla yakalanmıştı. Örgütün liderlerinden Kureyşi ve Bağdadi'nin de hocalığını yaptığı belirtilen Sumaidai'nin operasyon öncesi takip edildiği anlara ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Sumaidai'nin yürürken tedirgin hareketleri dikkat çekti.

Haber 13-09-22 12:43

Yakalanmamak için her yolu denemiş! Binbir suratlı DEAŞ'lı terörist

Cumhurbaşkanı Erdoğan Balkanlar ziyareti dönüşü yaptığı açıklamada, terör örgütü DEAŞ'ın sözde üst düzey isimlerinden olan “Abu Zeyd/Üstad Zeyd” kod adlı terörist Bashar Hattab Ghazal Al Sumaidai'nin yakalandığını duyurmuştu. Örgütte birçok eyleme yön vermiş, bakanlık görevi yürütmüş hatta Bağdadi ve Kureyşi'nin hocalığını yapmış olan teröristle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Yakalandığında peruk ve gözlüklü olan Sumaidai'nin binbir surat olduğu belirlendi.

Haber 10-09-22 07:59

Yakalandığını Erdoğan duyurmuştu! DEAŞ'ın sözde üst düzey yöneticisi tutuklandı

Türkiye'de yakalanarak gözaltına alınan DEAŞ'ın sözde üst düzey yöneticilerinden "Abu Zeyd/Üstad Zeyd" kod adlı terörist Bashar Hattab Ghazal Al Sumaidai, çıkarıldığı mahkemece “Anayasayı ihlal" suçundan tutuklandı.

Haber 09-09-22 20:14

Son Dakika: Türkiye'de yakalanmıştı! Üst düzey DEAŞ yöneticisi hakkında flaş karar

Son dakika haberi: Türkiye'de yakalanarak gözaltına alınan DEAŞ'ın en önemli sözde üst düzey yöneticilerinden "Abu Zeyd/Üstad Zeyd" kod adlı terörist Bashar Hattab Ghazal Al Sumaidai, "anayasayı ihlal" suçundan tutuklanması talebiyle hakimliğe sevk edildi.

Haber 09-09-22 17:50

Yakalandığını Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurmuştu! DEAŞ'lı teröristle ilgili çapıcı detay: Bağdadi ve Kureyşi'nin hocasıymış

İstanbul'da yakalanan ve terör örgütü DEAŞ'ın sözde üst düzey isimlerinden olan "Abu Zeyd/Üstad Zeyd" kod adlı terörist Bashar Hattab Ghazal Al Sumaidai ile ilgili dikkat çeken bir detay ortaya çıktı. BM raporlarına göre örgütte kadı ve kadı hocalığı yapan Sumaidai'nin, DEAŞ'ın liderlerinden Bağdadi ve Kureyşi'nin de hocası olduğu öğrenildi. Öte yandan teröristin yakalandığını, Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurmuştu.

Haber 09-09-22 11:30

Cumhurbaşkanı Erdoğan, DEAŞ'ın sözde üst düzey yöneticisinin yakalandığını açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Balkanlar ziyareti dönüşünde uçakta gazetecilerle gerçekleştirdiği söyleşide, Emniyet Genel Müdürlüğü ile İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve MİT Başkanlığının terör örgütü DEAŞ'a yönelik önemli bir operasyona imza attığını, DEAŞ'ın en önemli üst düzey yöneticileri arasında bulunan "Abu Zeyd/Üstad Zeyd" kod adlı terörist Bashar Hattab Ghazal Al Sumaidai'nin Türkiye'de yakalandığını duyurdu - Cumhurbaşkanı Erdoğan: - "Bu teröristin uzunca bir süredir Suriye ve İstanbul'daki bağlantıları takip ediliyordu ve yasa dışı yollarla Türkiye'ye giriş yapacağı yönünde istihbari bilgiler edinilmişti. Ve bu terörist, Emniyet İstihbarat, MİT ve İstanbul Emniyeti'nin başarılı operasyonuyla yakalandı" - "İstanbul emniyet birimlerince teröristin sahte kimlik kullandığı ve kılık değiştirdiği belirlendi"

Yurthaber 08-09-22 23:38

Melih Gökçek'e çok sert sözlerle yüklendi! 'Şehrimizin yüz karası...'

Melih Gökçek'in eski Beşiktaşlı futbolcu Vincent Aboubakar'ı Türk askeri sanıp şehit olduğunu ilan etmesinin yankıları sürüyor. Paylaşımında Aboubakar'ı Somali'den gelen ve Türk vatandaşı olan Abu Bakeroğlu olarak tanıtan Melih Gökçek, danışmanının kendisini yanlış bilgilendirdiğini ifade etmişti. Eski belediye başkanına tepkiler gelmeye devam ediyor.

Trend 18-08-22 13:50

Jelibon rezervi çıkışıyla günlerce konuşulan Melih Gökçek'ten tarihi bir gaf daha! Eski Beşiktaşlı yıldız futbolcuyu Türk yapıp şehit olduğunu duyurdu

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, attığı tweetlerle gündem olmaya devam ediyor. Beşiktaş'ta iki farklı dönemde top koşturan Kamerunlu golcü Vincent Aboubakar'ın seneler önce photoshop ile yapılmış fotoğrafını paylaşan Melih Gökçek; 'Somali'den gelip Türk vatandaşı olan Abu Bakeroğlu şehit oldu' dedi. Gökçek bu tweeti kısa süre içinde sildi.

Haber 18-08-22 09:19

ABD'den getirilen Reyhanlı saldırısı sanığı Memet Gezer'in ifadeleri ortaya çıktı:

"El Muhaberat'ın Lazkiye sorumlusu Albay Kifah Melhem beni kahve içmeye davet etti. Askeri muhaberat şubesine gittim. Şam'da aldığı bilgilere göre 'Türkiye'den intikam almak için terör eylemi yapacaklarını' söyledi. Türkiye'den bir grup ile anlaşıldığını, benim de o grubun içinde olduğumu söyledi" - "Saldırı günü Yusuf, ben, Hacı kod adlı Muhammed Ali, Hıdır ve Abu Kerem ile Kesep karakolundaydık. Yusuf'a birinci ve ikinci araba geçti diye telefon geldi. 25-30 dakika sonra 'yemek hazır' diye tekrar telefon geldi ve Hıdır telefon ile araçları patlattı"

Yurthaber 20-07-22 12:31

Son dakika... SMO teyakkuza geçti! Eller tetikte, Türkiye'den gelecek emri bekliyorlar

Son dakika haberi: Suriye'nin kuzeyine düzenlenecek olan yeni operasyon için hazırlıklar sürerken, Türkiye ile birlikte harekata katılacak olan Suriye Milli Ordusu'nda da hareketli günler yaşanıyor. Eller tetikte bekleyen SMO askerleri, harekat düzenlenecek olan Tel Rıfat ve Münbiç'teki teröristleri izliyor. Göreve hazır olduklarını belirten SMO komutanı Abu Ali Adduno, Türkiye'den gelecek emri beklediklerini söyledi.

Haber 07-06-22 06:42

Dünya onu konuşuyor! Yanlışlıkla hesabına gelen parayı kumarda yedi

Japonya'da yaşayan 24 yaşındaki bir genç yanlışlıkla hesabına gelen Kovid-19 yardım parasını kumara yatırdı. Abu kasabası sakinlerinin büyük tepki gösterdiği gencin söz konusu parayı ise çoktan kaybettiği açıklandı.

Haber 18-05-22 11:04

Abu ne demek? Abu kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Günlük hayatta okuduğumuz veya duyduğumuz; bir şekilde maruz kaldığımız tüm sözcüklerin anlamlarının en doğru halini bilmek imkansıza yakındır. Çoğu sözcüğün anlamı tümcenin kullanıldığı bağlamdan anlaşılabilir olsa da azımsanmayacak bir yüzdesinin bağlamdan çıkarılması pek olası değildir. Bunun nedeni olarak sözcüklerin anlamlarının nedensiz olması, yani kavram ya da anlam ile bunu işaret eden biçim, ses dizisi arasındaki ilişkinin arasında bir bağlantı bulunmuyor olması gösterilebilir. Peki, Abu ne demek? Abu kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 17-05-22 20:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan'den Birleşik Arap Emirlikleri'ne taziye ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Eski Başkanı Şeyh Halife bin Zayed El Nahyan’ın vefatı nedeniyle taziye ziyareti amacıyla Abu Dabi’ye geldi. Ziyaretin ardından Erdoğan Muhammed bin Zayid Al Nahyan tarafından havalimanından uğurlandı.

Haber 17-05-22 17:02

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri'ne gitti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkanı Şeyh Halife bin Zayid Al Nahyan'ın vefatı nedeniyle taziye için "TUR" uçağı ile Abu Dabi'ye gitti.

Haber 17-05-22 11:50

Cumhurbaşkanı Erdoğan taziye için Birleşik Arap Emirlikleri'ne gidecek

Erdoğan, eski Devlet Başkanı Şeyh Halife bin Zayed Al Nahyan'ın vefatı nedeniyle Abu Dabi'ye yarın taziye ziyareti gerçekleştirecek

Yurthaber 16-05-22 23:30

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Abu Dabi'ye taziye ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Birleşik Arap Emirlikleri eski Devlet Başkanı Şeyh Halife bin Zayed El Nahyan'ın vefatı nedeniyle salı günü Abu Dabi'ye taziye ziyaretinde bulunacak.

Haber 16-05-22 23:27

Ece Seçkin göğüs dekoltesiyle çölün ortasında sere serpe! Kendini kızgın kumlara attı

Son dönemde sosyal medya paylaşımlarıyla da sıkça gündeme gelen ünlü şarkıcı Ece Seçkin, Abu Dabi'ye gitti. Çekildiği tatil fotoğraflarını sosyal medya hesabı üzerinden yayınlayan şarkıcının çölde verdiği dekolteli pozlara takipçilerinden yorum ve beğeni yağdı.

Magazin 17-04-22 19:42

Sudanlı otizmli Ahmed, sevginin gücüyle hayata bağlandı

Sudan'dan annesiyle Düzce'ye gelen 8 yaşındaki Ahmed Marwan Margniy Al Saged, özel eğitim kurumunda hem sosyalleşme hem de günlük yaşam becerilerini geliştirme imkanı buluyor - Sınıf öğretmeni Pelin Gülez: - "Sevgi çok önemli, din, dil ve ırk ayrımı olmaz. Sevginin verdiği güçle çalışıyoruz, sevgiyle birbirimize bağlanıyoruz"

Yurthaber 02-04-22 12:28

Esad’tan 11 Yıl Sonra Arap Ülkesine İlk Ziyaret

İç savaşın başladığı 2011 yılından bu yana ilk kez bir Arap ülkesini ziyaret eden Suriye Cumhurbaşkanı Beşar Esad Birleşik Arap Emirlikleri’ne gitti. Suriye lideri ziyaretle, iç savaş sırasında kendisini devirmek isteyen isyancılara bir dönem destek veren BAE ile iyi ilişkilerin altını çizdi. Suriye Cumhurbaşkanı Esad, Abu Dhabi Veliaht Prensi Şeyh Muhammed bin Zayid El Nahyan’la görüştü.

Haber 19-03-22 02:09

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abu Dabi Veliaht Prensi Bin Zayid ile yemekte bir araya geldi

Abu Dabi Veliaht Prensi Şeyh Muhammed Bin Zayid Al Nahyan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan onuruna akşam yemeği verdi.

Haber 15-02-22 02:30

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abu Dabi Veliaht Prensi Bin Zayid ile yemekte bir araya geldi

Başkanlık Sarayı Defterini imzalayan Erdoğan: - "Ülkelerimiz arasındaki iş birliğini daha da güçlendirmek amacıyla aldığımız kararların hayırlara vesile olmasını diliyorum"

Yurthaber 14-02-22 22:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti dolayısıyla Abu Dabi'nin sembol binalarına Türk bayrağı yansıtıldı

Abu Dabi Emirlik Sarayı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konakladığı Emirates Palace da Türk bayrağının kırmızı beyaz renkleriyle ışıklandırıldı

Yurthaber 14-02-22 21:50

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Birleşik Arap Emirlikleri'nde! 13 kritik anlaşma

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kasr El Vatan Sarayı'nda Abu Dabi Veliaht Prensi Şeyh Muhammed Bin Zayed El Nahyan tarafından resmi törenle karşılandı. Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Hükümeti arasında savunma sanayii, sağlık, iklim değişikliği, sanayi, teknoloji, kültür, tarım, ticaret, ekonomi, kara, deniz taşımacılığı, gençlik, afet yönetimi, meteoroloji, iletişim ve arşiv alanında 13 anlaşma imzalandı.

Haber 14-02-22 16:22

Erdoğan'dan BAE ziyareti öncesi KDV mesajı: Ters adımlara yönelik şiddetli cezai müeyyide olacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Abu Dabi Veliaht Prensi Şeyh Muhammed bin Zayed El Nahyan’ın daveti ile bugün Birleşik Arap Emirlikleri’ne (BAE) gidiyor. Ziyarette iki ülke arasında yatırım, ticaret, savunma, ulaştırma, tarım, sağlık alanlarını da kapsayan 12 anlaşmanın imzalanması bekleniyor. Ziyaret öncesi KDV indirimine ilişkin marketlere net bir uyarıda bulunan Erdoğan, "Arzu edilmeyen adımlara atanlara cezalar ağır olacaktır" dedi.

Finans 14-02-22 11:09

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BAE'ye resmi ziyaret! İşte masadaki konular

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Abu Dabi Veliaht Prensi Şeyh Muhammed bin Zayed El Nahyan'ın daveti üzerine, 14-15 Şubat'ta Birleşik Arap Emirlikleri'ne (BAE) resmi ziyarette bulunacak. Ziyaret kapsamında, Türkiye-BAE arasındaki ikili ilişkiler tüm yönleriyle değerlendirilerek, iş birliğinin geliştirilmesi imkanları ele alınacak.

Haber 13-02-22 10:26

Abu Dabi’deki patlama füze saldırısı mı? Bina ateş topuna döndü…

Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) başkenti Abu Dabi, art arda iki patlamayla sarsıldı. Sosyal medyada paylaşılanlara göre saldırının bir füzeyle ve bir bombanın infilak etmesi sonucu patladığı öne sürüldü. Halkın yaşadığı panik, cep telefonu kameralarına yansırken patlama ile ilgili BAE’ne bağlı haber ajansları ‘gaz tüpü patladı’ açıklamasında bulundu.

Haber 09-02-22 09:17

Böyle duyurdular: Muhammed bin Zayid Al Nahyan İsrail'e gidiyor

İsrail medyası, Abu Dabi Veliaht Prensi Şeyh Muhammed bin Zayid Al Nahyan'ın Başbakan Naftali Bennett'in ülkeye ziyaret davetini kabul ettiğini duyurdu.

Haber 14-12-21 09:10

İsrail Başbakanı Bennett'ten BAE'ye tarihi ziyaret: Gündemde İran mı var?

İsrail Başbakanı Naftali Bennett, tarihi bir ziyaret için Birleşik Arap Emirlikleri'ne (BAE) gitti. Bennett, Abu Dabi'de BAE Veliaht Prensi Şeyh Muhammed bin Zayid el Nahyan ile görüştü. Daha önce hiçbir İsrail Başbakanı, BAE'yi ziyaret etmemişti. İki ülke geçen yıl ABD'nin arabuluculuğunda ilişkilerini normalleştirme kararı almıştı.

Haber 13-12-21 15:36

Kimi Raikkönen'den Formula 1'e dramatik veda

Formula 1 kariyerindeki son yarışına çıkan Fin pilot Kimi Raikkönen, Abu Dhabi Grand Prix'sini tamamlayamadı.

Spor 12-12-21 17:54

CANLI: Formula 1'de dev yarış başladı

Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda sezonun son yarışında şampiyon belli oluyor. Max Verstappen ve Hamilton'ın şampiyonluk için verdiği Abu Dabi Grand Prix'te nefesler tutuldu. Liderlik yarışının belli olacağı yarışın canlı anlatımı haberimizde...

Spor 12-12-21 16:17

Formula 1'de büyük final öncesi avantaj Verstappen'in

Formula 1'de sezonun son yarışı olan ve şampiyonu belirleyecek Abu Dabi GP öncesi pole pozisyonu Max Verstappen oldu. Hafta sonunu en hızlı olarak geçiren Lewis Hamilton ise ikinci sırada kaldı.

Spor 11-12-21 17:31

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abu Dabi Veliaht Prensi Bin Zayid ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Abu Dabi Veliaht Prensi Şeyh Muhammed Bin Zayid Al Nahyan ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Haber 01-12-21 19:58

Abu Dabi Veliaht Prensi Şeyh Zayed Al Nahyan ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında kritik görüşme! Önemli yatırım anlaşmaları imzalandı

Son dakika haberine göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Abu Dabi Veliaht Prensi Şeyh Muhammed bin Zayed Al Nahyan'ı Ankara'da resmi tören ile karşıladı. Yapılan görüşmelerde Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri arasında doğrudan yatırımlar kapsayan anlaşmalar imzalandı. Ayrıca Abu Dabi Kalkınma Holdingi (ADQ) Yönetim Kurulu Başkanı Mohamed Hasan Al Suwaidi, "Birleşik Arap Emirlikleri Türkiye’ye yatırım yapmak üzere, 10 milyar dolarlık bir fon ayırmıştır." ifadelerini kullandı.

Haber 24-11-21 15:54

Türkiye-BAE ilişkilerinde normalleşme: Veliaht Prens bin Zayed tarihi ziyaret için Ankara'ya gidiyor

Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) fiili lideri Abu Dabi Veliaht Prensi Şeyh Muhammed bin Zayed, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile resmi temaslarda bulunmak üzere bugün Ankara'da olacak. Yakın zamana kadar uluslararası arenada ve birçok bölgesel sorunda birbirlerini "düşmanca" davranmakla suçlayacak kadar ilişkileri bozuk olan Türkiye ve BAE, son aylarda ivme kazanan normalleşme çabalarını somutlaştırdılar.

Haber 24-11-21 05:03

Abu Dabi Veliaht Prensi bin Zayid yarın Türkiye'ye geliyor

Abu Dabi Veliaht Prensi Muhammed bin Zayid Al Nahyan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetine icabetle yarın Türkiye'ye resmi ziyarette bulunacak.

Haber 23-11-21 11:49

Lüks gemilerde tatilde Türk turizmci de iddialı

Geçen yıl satın alınan "Blue Sapphire" gemisiyle Rus tatilciler için Türkiye ve Mısır limanlarına tur düzenleyen şirket, sefer programına Dubai, Abu Dabi, Katar ve Umman'ı da katacak - Anex Tur Kruvaziyer İşlemlerinden Sorumlu Genel Müdürü Necdet Uçarlar: - "Denizlerde Yunanistan ve ABD sermayesinin hakimiyeti var. Bu yatırımcıların yönettiği bir coğrafya var. Biz bu rotanın artık çevrilmesini istiyoruz"

Yurthaber 09-09-21 11:23