Academia Sueca Haberleri

Celal Şengör'den uluslararası bilim kongresinde anlamlı hareket! Atatürk için saygı duruşuna geçti... O olmasaydı bugün beni burada bir üye olarak göremeyecektiniz

Prof. Dr. Celal Şengör, İtalya'nın başkenti Roma'da düzenlenen Academia dei Lincei'nin üyelik kabul törenine katıldı. Prof. Dr. Şengör, 10 Kasım dolayısıyla gerçekleştirdiği konuşmasında Mustafa Kemal Atatürk'ü anarak bilim insanlarını saygı duruşuna davet etti. O anlar sosyal medyadan takdir topladı.

Trend 2023-11-11 08:25:05

Academia sonbahar kış kadın koleksiyonu alıcılarını bekliyor

Academia sonbahar kış kadın koleksiyonu alıcılarını bekliyor

Yurthaber 2022-09-21 10:08:05

Euphoria'da da görülen Dark Academia trendini yakalamanızı sağlayacak kombinler

Euphoria dizisinde Lexi Howard karakterinin de tercih ettiği dark academia stili birçok yerde karşımıza çıkmaya devam ediyor. İddiasız ama dikkat çeken, sofistike bir görünüm sağlayan, hem şık hem salaş olan bu tarzın olmazsa olmaz parçaları arasında ekose gömlek, etek, pantolon ve ceketler yer alıyor. Dark academia stiline uygun parçaları sizler için seçtik ve inceliyoruz!

Haber 2022-03-11 11:09:47

ZBEÜ, ’’Uluslararası Diş Hekimliği Bilimleri Dergisi’’ ASOS İndex tarafından dizinlenmeye başlandı

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinin bilimsel yayın organı olan ’Uluslararası Diş Hekimliği Bilimleri Dergisi’ (Journal of International Dental Sciences), Fen, Sağlık ve Sosyal bilimler alanında yayın yapan dergileri indekslemek ve dergilerde yayınlanan makalelere yapılmış atıfları araştırmacılara sunan ASOS İndeks (Academia Social Science Index)’te dizinlenmeye uygun bulundu.

Yurthaber 2020-07-22 17:43:38

Jump Force’un yeni tüm DLC karakterleri belli oldu

My Hero Academia serisinin en güçlü kahramanlarından biri olan All Might’ın ilk videosu yayınlandı. Mayıs 2019’da JUMP FORCE kadrosuna “Characters Pass” bir parçası olarak veya ayrı bir indirme olarak katılacaklar. Tüm “Characters Pass” sahipleri, yaklaşan karakterlere ek 4 günlük erken erişim ile ödüllendirilecek.

Trend 19-04-19 17:36

Bodrum’da Uluslararası Sualtı Arkeoloji Sempozyumu

Uluslararası Sualtı Arkeoloji Sempozyumuna katılan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, tarihi, kültürel değerlerimizi korumak amacıyla hazırlanan çalışmalara en büyük desteğin Bodrum Belediyesinden geleceğini, özellikle su altında yapılacak olan arkeo parkların, Bodrum alternatif turizmine büyük katkı sunacağını söyledi.Alman Sualtı Arkeoloji Enstitüsü (DEGUWA), Akdeniz Ülkeleri Akademisi Vakfı (ACADEMIA), Dokuz Eylül Üniversitesi ve Bodrum Belediyesinin ortak girişimi ile düzenlenen Uluslararası Sualtı Arkeoloji Sempozyumu, 08-14 Nisan 2019 tarihleri arasında Bodrum Belediyesi Nurol Kültür Merkezi’nde gerçekleşiyor.Alman Arkeoloji Enstitüsü Başkanı Prof.

Yurthaber 12-04-19 15:30

Türkiye’nin en büyük kayak okulu Spor AŞ’de

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde açılan, ‘Snow Academia Junior’ sadece Kayseri’den değil il dışından da ilgi görüyor.Türkiye’nin en büyük kayak okulu durumunda bulunan Spor A.Ş.

Yurthaber 01-01-19 09:50

Prof. Dr. Murat Çizakça, Academia Europaea’da

KTO Karatay Üniversitesi İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi İslam Ekonomisi ve Finans Bölümü Öğretim Üyesi...

Yurthaber 12-06-16 10:19

Erciyes'te Snow Academia Kayak Kursu Açıldı

Erciyes A.Ş. Genel Müdürü Murat Cahit Cıngı, Kayseri Büyükşehir Belediyesinin bünyesinde bulunan Erciyes A.Ş. olarak...

Yurthaber 19-01-14 08:46

Büyükşehir Belediyesi Kayak Okulu Ilk Mezunlarını Verdi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Erciyes A.Ş bünyesinde kurulan Snow Academia Kayak Okulu, bir haftalık eğitim sürecinin ardından ilk mezunlarını verdi.

Yurthaber 04-02-13 15:00

Kayak Kursu Ilk Mezunlarını Verdi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Erciyes AŞ bünyesinde kurulan Snow Academia Kayak Okulu, bir haftalık eğitim sürecinin...

Yurthaber 04-02-13 14:58

Kayak Kursu İlk Mezunlarını Verdi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Erciyes A.Ş. bünyesinde kurulan Snow Academia Kayak Okulu, bir haftalık eğitim sürecinin...

Yurthaber 04-02-13 14:40

Snow Academia Türkiye’ye Kayak Öğretecek

Büyükşehir Belediyesi Kayseri Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cahid Cıngı, Erciyes Dağı’nda yapılan çalışmalar...

Yurthaber 04-01-13 11:17

Academia Apartments’ta daireler erken teslim

Astay Gayrimenkul’e ait konut projesi Academia Apartments’ın teslim tarihi 2 ay öne çekildi. Konutlar, 15...

Yurthaber 14-08-11 15:46