Acik Havuz Haberleri

Kulak tıkanıklığı nasıl geçer, ne iyi gelir? Kulak tıkanıklığı belirtileri ve tedavisi

Kulak tıkanıklığı, günlük yaşamı oldukça rahatsız edebilen ve sıkça karşılaşılan bir durumdur. Kulak tıkanıklığı genellikle kulakta biriken kir, orta kulak iltihabı, havuz suyu, yüksek irtifa değişiklikleri veya sinüzit gibi nedenlerden kaynaklanabilir. Bu durum işitme kaybına neden olabilir veya rahatsız edici bir his yaratarak kişinin genel yaşam kalitesini etkileyebilir.

Haber 2024-03-21 11:03:41

Aralarındaki yaş farkı sosyal medyada gündem yarattı! 'Yabancılar beni kocamın annesi zannediyor'

59 yaşındaki Tamela Stephey, dört yıl önce havuz tadilatını yapması için evine gelen 42 yaşındaki Zach ile tanıştı. Peyzaj mimarı olan Zach ile aralarındaki yakınlaşma olduğunu ifade eden Stephey onunla evlendi. Ancak 59 yaşındaki kadın aralarındaki yaş farkı nedeniyle onu kocasının annesini zannettiklerini söyleyerek duruma sitem etti.

Trend 2024-02-10 14:26:10

Ünlü oyuncu Sinem Kobal'ın havuz pozları gündem oldu! Omuzları bayağı geniş

Uzun süredir ekranlardan uzak olan ünlü oyuncu Sinem Kobal, eşi Kenan İmirzalıoğlu ve kızlarıyla tatile çıktı. Tatil pozlarını paylaşan Kobal, havuza girdiği anları da paylaşmayı ihmal etmedi. Oyuncunun paylaşımına beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 2024-01-29 13:12:49

Kan donduran görüntüler! Köpek balığı 10 yaşındaki çocuğun etrafında dönmeye başlayınca dalış kabusa döndü...

Bahamalar'da bulunan bir tatil köyünde kaydedilen anlar görenleri dehşete düşürdü. Köpek balığı kafesinin içine dalış için giren gruptaki 10 yaşındaki bir çocuğa köpek balığı saldırdı. Saldırı sonrası havuz kırmızı renge bürünürken kan donduran saniyeler böyle kaydedildi!

Trend 2024-01-28 10:41:51

Diğer Haber Etiketleri

kulak tıkanıklığı kulak tıkanıklığı nasıl açılır kulak tıkanıklığı nasıl geçer kulak tıkanıklığı neden olur kulak tıkanıklığına ne iyi gelir kulak tıkanması ilişki sorunları sosyal medya ele Oyuncu ünlü oyuncu Sinem Kobal Bahamalar köpek balığı saldırı Hülya Avşar havuz bonesi gönül Ferman Toprak Hilal Kaplan beşiktaş silah Yaralama turu tuncay şanlı ibiza Wanda Nara Bergüzar Korel Defne Samyeli havuz tatil egzama astım astım belirtileri astım bronşit belirtileri anne fotoğrafı Aslı Enver Evrim Akın Berdan Mardini karakteri özçivit Burak Özçivit Fahriye Evcen ünlü şarkıcı yaşında ceylan ali erbil Mehmet Ali Erbil sevgilisi Yasmin Erbil Yiğit Poyraz Bülent Ersoy crocs crocs terlik crocs terlik erkek crocs terlik kadın deniz gözlüğü deniz yatağı havuz gözlüğü şnorkel Ebru Polat Mine Tugay sincan Sincan Belediyesi Selin Ciğerci Banu Alkan dekolte Afra Saraçoğlu yalı çapkını Melis Sezen Instagram gülcemal sadakatsiz gençler Yonca Evcimik plaj havlusu havlu havlu örnekleri Model söyledi Ashley Graham amanda Zehra Güneş Çağatay Ulusoy İlkin Tüfekçi Megan Barton Hanson Manken Nefise Karatay nefise karatay ali erbil antalya Göz sırt bikini trend tanga mayo Gaziantep Kahramanmaraş tarım ziraat Cristiano Ronaldo Georgina Rodriguez Kira Rezidans İstanbul Müteahhit deprem kolon magazin Alexis Ren stil Bahar Candan Nihal Candan gönül dağı hazal çağlar Berk Atan borsa Miss Turkey Aslı Sümen Francia James sophie dee

Hülya Avşar siyah mayosuyla poz verdi! Paylaşımı yorumlara kapattı

Hem kariyeri hem de özel hayatıyla gündemden düşmeyen Hülya Avşar yıllara meydan okuyan güzelliğiyle adından sıkça söz ettiriyor. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Avşar şimdi ise kasım ayında havuz başında güneşlendiği anları takipçileriyle paylaştı. Ünlü ismin bu gönderisi sosyal medyayı salladı.

Magazin 15-11-23 17:15

Havuz hijyenine önem verenler için en iyi koruyan ve rahat takılan havuz boneleri

Havuzun klorlu suyundan saçlarınızın zarar görmesini istemiyorsanız bone kullanmayı alışkanlık hâline getirebilirsiniz. Birçok havuzda da zorunlu tutulan boneler arasından hem tarzınıza hem bütçenize uygun seçenekleri sizin için seçtik. Kalitesiyle ve şık tasarımıyla sizi kendine çekecek en iyi havuz bonesi modellerini incelemek için aşağıdaki listeye göz atmaya hazır mısınız?

Haber 12-10-23 16:44

Ferman Toprak'ın Beykoz'daki 5 katlı lüks villası olay oldu! İçinde yok yok! Spor salonu, sauna, havuz...

Dillere pelesenk olan şarkılarıyla gönüllere taht kuran Ferman Toprak "Evrim Akın ile Ev Gezmesi" programının konuğu oldu. Beykoz'daki lüks villasının kapılarını açan ünlü türkücünün evindeki detaylar dikkat çekti. Ünlü ismin evini görenler hayran kaldı.

Magazin 22-09-23 15:59

'Abla bakar mısın?' dedikten sonra yaralamıştı!

Beşiktaş'ta geçtiğimiz yıl Avukat Nur Peker'e dehşeti yaşatmıştı. Peker'in evinin önünde "Abla bakar mısın" dedikten sonra silahla yaraladığı iddiasıyla yargılanıp ceza alan Canip Kandemir ile suçu birlikte işlediği ileri sürülen sanık Barış Havuz, 'Silahla kasten yaralama' ve 'Ruhsatsız silah taşıma' suçlarından 2 yıl 3 ay hapis ve 600 lira adli para cezasına çarptırıldı.

Haber 21-09-23 18:57

Efsane futbolcu Tuncay Şanlı'nın lüks villası olay oldu! İçinde yok yok! Giyinme odasında jakuzi, havuz, kış bahçesi...

Fenerbahçe'nin efsane oyuncusu Tuncay Şanlı, "Evrim Akın ile Ev Gezmesi" programının konuğu oldu. Beykoz'daki lüks villasının kapılarını açan Şanlı'nın evindeki detaylar dikkat çekti. Ünlü ismin evini görenler hayran kaldı.

Magazin 20-09-23 08:41

Havuz partisinde şaşkına çeviren anlar! Vefat eden kardeşinin küllerini bir anda havuzun ortasına döktü... Görüntüler tepki çekti

İnternette paylaşılan bir görüntü kısa sürede gündem yaratmayı başardı. Dünyanın en popüler turistik merkezlerinden biri olan İbiza'da bir partide ismi açıklanmayan kadın vefat eden kardeşinin küllerini yüzme havuzuna döktü. O anlar saniye saniye sosyal medyada paylaşılınca tepkiler gecikmedi.

Trend 16-09-23 14:56

Lüks evde havuz keyfi! Icardi'nin eşi Wanda Nara'dan iddialı paylaşım

Galatasaray ile üç yıllık sözleşme imzalayan Mauro Icardi ailesiyle İstanbul'a dönmüştü. Lüks evini paylaşmasıyla dikkat çeken eş Wanda Nara'dan havuz pozu geldi.

Magazin 12-09-23 14:46

Bergüzar Korel fazla kilolarından kurtuldu! Beyaz bikinisiyle poz verdi

Yeniden ekranlara dönmeye hazırlanan oyuncu Bergüzar Korel hamilelik sonrası aldığı kiloları spor ve diyetle verdi. Yeni imajıyla çok konuşulan Bergüzar Korel beyaz bikinisiyle havuz başında fit görünümünü sergiledi.

Magazin 01-09-23 14:57

Defne Samyeli bikinili pozlarını peş peşe paylaştı! Karın kasları dikkat çekti

Özel hayatı, açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Defne Samyeli son paylaşımıyla olay oldu. Turuncu bikinisiyle havuz başında pozlar veren Samyeli'nin bu pozları çok konuşuldu. Ünlü ismin karın kasları dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 23-08-23 09:15

Tatil planı yapanlar dikkat! Havuza girmeden önce bir daha düşünün, çocuklar risk altında

Ağustos ayının sonu yaklaşırken tatil planı yapan kişiler otel rezervasyonu için incelemelere başladı. Hem havuzu olan hem de denize yakın oteller ön plana çıkıyor. Öte yandan uzmanlar, ebeveynleri havuz konusunda dikkatli olmaları yönünde uyarıyor. Bilhassa çocuklar risk altında. İşte detaylar...

Haber 21-08-23 06:59

1.5 ay önce doğum yapmıştı! Aslı Enver'den havuz pozu

İki kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Aslı Enver kızını 1.5 ay önce kucağına aldı. Doğum kilolarından hızla kurtulan güzel oyuncu eşine havuz pozu verdi.

Magazin 20-08-23 14:30

Berdan Mardini'nin 3 katlı lüks villasını görenler hayran kaldı! İçinde yok yok! Konser salonu, havuz, kış bahçesi...

Özel hayatı, farklı giyim tarzı ve sosyal medya paylaşımlarıyla çok konuşulan Berdan Mardini şimdi de 3 katlı lüks villasıyla gündem oldu. 'Evrim Akın İle Ev Gezmesi’' programının konuğu olan ünlü türkücünün evini görenler hayran kaldı. Mardini'nin özel yaptırdığı villasının içinde yok yok.

Magazin 18-08-23 09:51

Burak Özçivit'in eşi Fahriye Evcen tatile doyamadı! Teknedeki bikinili pozuna beğeni yağdı

ATV'nin reyting rekorları kıran dizisi Kuruluş Osman'da Osman Bey karakterine hayat veren Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'den tatil paylaşımı geldi. Oğlu Karan ile havuz keyfi yapan yakışıklı oyuncunun fotoğrafı çok sayıda beğeni aldı. Fahriye Evcen'in Instagram hesabında yer verdiği bikinili pozuna ise adeta yorum yağdı.

Magazin 09-08-23 14:10

Icardi'nin eşi Wanda Nara lüks villasının havuzundan öyle bir poz paylaştı ki... Yenge yapma...

Galatasaray için üç yıllık sözleşme imzalayan Mauro Icardi ve ailesi Türkiye'ye gelince rezidanstan çıkarak villaya taşındı. Icardi ve Wanda Nara'nın lüks evleri gündemdeyken Wanda Nara'dan havuz pozu gecikmedi.

Magazin 07-08-23 07:05

Ünlü şarkıcı Ceylan havuz başında göbek attı! Bodrum'daki villasından paylaştı, dansıyla olay oldu

Ünlü şarkıcı Ceylan havuz başında göbek attı. Daha önce geçirdiği estetik operasyonlarla gündem olan şarkıcı bu kez dansıyla olay oldu. Bodrum'daki villasında tatilin keyfini süren Ceylan havuz başında göbek attığı anları Instagram hesabında paylaştı.

Magazin 06-08-23 12:11

Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz havuz kenarında aşka geldi! Göğsünde poz

Cinsel hayat itirafında bulunarak tepki çeken Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil Survivor ile tanınan sevgilisi Yiğit Poyraz ile tatile çıktı. Tatilde aşka gelen çiften dudak dudağa paylaşım gecikmedi.

Magazin 31-07-23 10:42

Bülent Ersoy Bodrum'daki ikiz villasına havuz ve bahçe yaptırdı! Bakın ne kadar ödedi

Tarzıyla ve lüks yaşantısıyla sık sık gündeme gelen efsane isim Bülent Ersoy Bodrum'daki ikiz villası için harekete geçti. Diva villasına havuz, tropikal bahçe ve kış bahçesi yaptırmak için bakın ne kadar harcadı.

Magazin 28-07-23 14:36

Hafif, rahat, dayanıklı... Yediden yetmişe herkesin favorisi Crocs terlikte indirim

Evde, işte, dışarıda, sahilde, havuz kenarında, kamp yaparken hatta bahçe işlerinde kısacası her an her yerde kullanabileceğiniz Crocslar kısa süreliğine indirime girdi! Pratik, dayanıklı yapısı ve sağladığı üst düzey konfor ile bir kez kullananın vazgeçemediği Crocs terliklerdeki indirimleri keşfetmek için acele edin. Sizin için en beğenilen modeli inceledik. İşte detaylar!

Haber 27-07-23 11:08

Denizden veya havuzdan aldığınız keyfi zirveye taşıyacak en eğlenceli ürünler

Nihayet karpuz kabuğu denize düştü, deniz ve havuz sezonu açıldı. Şimdi güneşin altında sere serpe uzanmanın ya da suyun tadını çıkarmanın tam zamanı! Tabii tüm bunları eğlenceli hâle getirmek de gerekli. Çocuğunuzun keyif ve güven içinde oynayacağı ürünlerin yanında elbette sizi ihmal etmek olmaz. Hem spor yapacağınız hem eğlenebileceğiniz ürünleri sizin için listeledik.

Haber 25-07-23 16:48

Kalça estetiği yaptıran Ebru Polat havuz kenarında dans etti! Bikini altındaki dekoltesi olay oldu

Sosyal medyada yaptığı iddialı paylaşımlarla adından sıkça söz ettirmeyi başaran Ebru Polat, yüzüne yaptırdığı bir dizi estetikten sonra kalçasına da estetik yaptırdı. Bikini altı ve üstünde iddialı şeffaf detayları bulunan Polat dansıyla sosyal medyada tepki çekti.

Magazin 23-07-23 11:07

Mine Tugay gündem oldu! 44 yaşındaki oyuncu “Niye yaşlanmıyorsun” yorumuna bakın ne yanıt verdi!

En son Yalı Çapkını dizisinde Defne karakterine hayat veren Mine Tugay havuz başında verdiği pozları paylaştı. Oyunculuğu ve güzelliği ile dikkat çeken Tugay bir takipçisinin “Niye yaşlanmıyorsun” sorusuna kayıtsız kalamadı.

Magazin 23-07-23 08:56

Sincan Belediyesi Çimşit Yüzme Havuzu hizmete alındı

Sincan Belediyesi tarafından inşaatı tamamlanan Çimşit Yüzme Havuzu hizmete alındı. Havuz, sporcuların ve vatandaşların kullanımına sunuldu. Kadın ve erkekler için belirli gün ve saatlerde kullanım imkanı bulunan havuzda ayrıca çocuklar için yüzme kursu da verilecek.

Haber 15-07-23 14:38

Selin Ciğerci'den havuz başında kalça şov! Banu Alkan göndermesi olay oldu

Son dönemde verdiği kilolarla sık sık gündeme gelen Selin Ciğerci sosyal medya paylaşımlarıyla çok konuşuluyor. Şu sıralar Bodrum'daki yazlığında tatil yapan ünlü isim havuz başındaki dansıyla olay oldu. Ciğerci, Banu Alkan göndermede bulunmadan da edemedi.

Magazin 08-07-23 11:39

Yalı Çapkını'nın yıldızı Afra Saraçoğlu sere serpe uzandı! Dekolteli pozuyla nefes kesti

Yalı Çapkını dizisinde Seyran karakterine hayat veren ve son günlerde rol arkadaşı Mert Ramazan Demir ile dudak dudağa görüntülenen Afra Saraçoğlu dekolteli pozuyla nefes kesti. Ünlü ismin havuz başında sere serpe uzandığı pozuna beğeni yağdı.

Magazin 03-07-23 16:46

Kıvrak dansıyla çok konuşulmuştu! Melis Sezen havuz başında poz verdi! Yorum yağdı

Gülcemal dizisinde 'Deva' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Melis Sezen sosyal medyayı epey aktif kullanıyor. Daha önce Instagram hesabında yayınladığı dans videolarıyla gündem olan ünlü isim bu kez erkek arkadaşı Atilla Bingöl ile çıktığı tatilden havuz başı pozunu paylaştı. Leopar bir bikini tercih eden ünlü güzele yorum yağdı.

Magazin 01-07-23 19:21

59'luk Yonca Evcimik havuz pozlarını paylaştı! Takipçileri kayıtsız kalamadı

Ünlü şarkıcı Yonca Evcimik havuza girdi. Kameralar karşısına geçerek poz veren şarkıcı sosyal medya hesabında paylaşım yaptı. 59 yaşındaki şarkıcının paylaşımını takipçileri yorum yağmuruna tuttu.

Magazin 27-06-23 19:50

Yumuşaklığıyla sizi sarıp sarmalayacak, üzerinde yatmaya kıyamayacağınız rengarenk plaj havluları

Yaz aylarının gelmesiyle tatil sezonu açıldı. Büyük heyecanla beklenen yaz tatilinde denizin, güneşin ve sıcacık kumların keyfini çıkarabilmek için yumuşacık dokulu ve kaliteli bir plaj havlusuna ihtiyaç duyabilirsiniz. Sahillerde ve havuz başında kullanabileceğiniz birbirinden güzel plaj havlularını sizin için bir araya getirdik. Hadi yumuşacık plaj havlusu modellerini birlikte inceleyelim!

Haber 26-06-23 16:54

'Dünyanın en seksi kadını' Ashley Graham, havuz kenarında! Kıvrımlarını sergiledi

Maxim tarafından dünyanın en seksi kadını seçilen model Ashley Graham'ın keyfi yerinde... Bir süredir tatilde olan kıvrımlı model sosyal medyada havuz kenarında verdiği pozları paylaşarak dikkat çekti.

Magazin 23-06-23 13:28

Voleybolcu Zehra Güneş'ten havuz pozu! Güneş kremi sürmeyince...

Türk voleybolunun sevilen isimlerinden biri olan Zehra Güneş maçlardan bulduğu fırsatı tatille değerlendiriyor. Milli voleybolcu Güneş, son olarak gittiği tatilde havuzdan poz verdi. Güneş'in yanmış cildine dair yorumu da gözlerden kaçmadı.

Magazin 16-06-23 09:21

İlkin Tüfekçi havluya sarınıp poz verdi! İddialı pozları olay

Geçtiğimiz aylarda adı Çağatay Ulusoy ile aşk iddialarına karışan İlkin Tüfekçi sosyal medya paylaşımlarıyla yine gündem oldu. Tatil pozlarıyla çok konuşulan ünlü isim bu defa havluyu üstüne sarıp poz verdi. Havuz başında çektirdiği fotoğrafları takipçileri ile paylaşan Tüfekçi'nin son paylaşımına beğeni yağdı.

Magazin 02-06-23 17:39

Sosyal medya fenomeni Julia Lynn Sandoval, minicik bikinisiyle havuz keyfi yaptı! Güneşin tadını çıkarttı

Sosyal medyada 300 bini aşkın takipçisi bulunan fenomen isim Julia Lynn Sandoval yazı erken getirdi. Sıcak havanın tadını sarı bikinisiyle çıkartan Sandoval havus keyif yaptığı anları paylaştı. Sandoval’ın gönderisi kısa sürede hayranlarından tam not almayı başardı.

Trend 26-05-23 10:02

Megan Barton Hanson, havuz başından bikinisiyle paylaştı... Sosyal medyada beğeni butonu adeta çöktü

2015 yılında Love Island (Aşk Adası) yarışmasının dördüncü sezonunda yer aldıktan sonra ünlenen Megan Barton Hanson kısa sürede sosyal medyada popüler olmayı başardı. Instagram hesabında 1.5 milyon takipçisi bulunan fenomen isim havuz başından yaptığı bikinili paylaşımlarıyla sevenlerinin beğenisini kazanmayı başardı.

Trend 23-05-23 10:26

Eski manken Nefise Karatay havuz başından paylaştı! Yıllara meydan okuyor

Oyuncu, sunucu ve eski manken olan Nefise Karatay bir döneme özellikle Mehmet Ali Erbil ile verdiği pozlarla damga vurmuştu. Artık gözlerden uzak bir hayat yaşayan eski manken Karatay havuz başında poz verdi.

Magazin 22-05-23 11:34

Sıcaktan bunalan boz ayı ailesinin havuz keyfi

Hava sıcaklığının 25 dereceye ulaştığı Antalya’da, yüksek nem ve sıcak havadan bunalan boz ayılar, Doğal Yaşam Parkı’nda kendileri için hazırlanan doğal su havuzlarında serinliyor.

Yurthaber 15-05-23 15:48

Yapışkan bikini trendi akıllara durgunluk veriyor! Havuz başında giydiği tanga bikini altı olay oldu

Bikini ve mayo trendleri her sene değişim gösteriyor. Bu sene bazı markaların çıkarttığı yapışkan bikini modelleri oldukça dikkat çekiyor. Sosyal medya modeli Chloe Saxon, havuz başında giydiği iddialı yapışkan bikinisiyle hayranlarından tam not aldı.

Kadin 10-05-23 11:10

Kahramanmaraş'ta tarım alanlarının sulanmasında kullanılan havuz depremde zarar gördü

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremler nedeniyle zarar gören bir sulama havuzu ile bazı tarım alanlarında oluşan çökme ve yüzey kırıkları havadan görüntülendi.

Yurthaber 09-05-23 11:41

Cristiano Ronaldo ile seks yaptığı en garip yeri açıklamıştı! Georgina Rodriguez'den havuz pozları

Futbolcu Cristiano Ronaldo'nun kız arkadaşı Georgina Rodriguez cinsel hayat itirafıyla gündeme gelmişti. Ünlü futbolcu ile seks yaptığı en garip yeri açıklayan Rodriguez şimdi de havuz pozlarıyla gündemde...

Magazin 09-05-23 07:37

Aylık kirası 30 bin TL, aidatı 5 bin TL olan evini gezdirince sosyal medyada gündem yarattı! Futbol ve basketbol sahası, havuz...

Sosyal medyada İstanbul’da yaşayan Suriyeli bir adamın aylık 30 bin TL kira ve 5 bin TL aidat ödediği evini gezdirdiği anlarda çekilen bir video kısa sürede popüler oldu. Evini gezdiren adamın videosu kısa sürede sosyal medya kullanıcıları tarafından yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu.

Trend 27-04-23 14:28

1+1 dairesinin aylık kirası 35 bin TL, aidatı 6 bin TL... Evini gezdirince viral oldu: Spor salonu, kayak pisti, havuz,spa...

Sosyal medyada 1+1 dairesine aylık 35 bin TL kira ve 6 bin TL aidat ödediğini söyleyen bir gencin videosu kısa sürede viral olmayı başardı. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımda evini gezdiren gencin videosu kısa sürede binlerce beğeni ve yorum toplamayı başardı.

Trend 29-03-23 08:45

Deprem sabahı ardına bile bakmadan kaçtı! Binaya yapılanlar dehşete düşürdü: Çocuk parkı ve havuz için...

Lüks binanın zemin katına havuz yapmak için kolonlarını kestiler, teras katına da çocuk parkı yaptılar; Hatay'daki bina deprem sırasında enkaz yığınına dönüştü. Onlarca kişiye mezar olan binanın yıkımı havadan görüntülendi. 15 gündür enkazda kuzenini bekleyen vatandaş ise "Müteahhit burada oturuyordu, deprem sabahı kaçmış” diye konuştu.

Haber 21-02-23 12:01

Seksi model Alexis Ren'den transparan poz! Göğüs ucunu gizlemedi

Geçtiğimiz günlerde çıplak havuz partisiyle magazin alemini meşgul eden güzel manken Alexis Ren, bu defa transparan stiliyle gecelerde boy gösterdi. İç çamaşırlarını sergileyen Ren, iddialı pozlar vermeyi ihmal etmedi.

Magazin 24-01-23 16:14

Mini bikinisiyle poz veren Bahar Candan'a tepki yağdı

Geçtiğimiz günlerde namaza başlayacağını duyuran Bahar Candan, havuz paylaşımıyla topa tutuldu. Mini bikinisini giyen Bahar Candan ses getiren videoya 'Yeni uyandım, havuza iniyorum'' notunu düştü.

Magazin 21-01-23 17:55

Gönül Dağı'nın Asuman'ı Hazal Çağlar havuz pozuyla takipçilerini büyüledi

TRT 1 ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Gönül Dağı ile adından söz ettiren güzel oyuncu Hazal Çağlar, Instagram hesabından paylaştığı havuz pozuyla ilgi odağı oldu. Hazal Çağlar'ın mavi bikinili pozunu hayranları övmeye doyamadı.

Magazin 09-01-23 12:56

Borsada emir gerçekleşmezse komisyon alınır mı? Borsada verilen emir gerçekleşmezse ne olur, hisse alım emri neden gerçekleşmez?

Borsa hisse senetleri ve finansal ürünlerin işlemden geçirildiği piyasa sistemine verilen isimdir. Yani hisse senetleri alım satım işlemlerinin yapılmış olduğu organizasyonların bütünü borsadır. Hem alıcıların hem de satıcıların buluşmalarına gerek olmadan borsa satış işlemlerinde belli emirler verilir ve bu emirler de borsa dünyasına dâhil olan bir havuz içerisinde toplanır. Peki, borsada emir gerçekleşmezse komisyon alınır mı?

Finans 06-01-23 09:40

Miss Turkey güzeli Aslı Sümen bikinisiyle havuz başında poz verdi! Paylaşımı nefes kesti

Miss Turkey güzeli Aslı Sümen, Baht Oyunu dizisinde 'Tuğçe' rolü ile oyunculuğa adım attı. Aslı Sümen, -4 derecede girdiği havuzun kenarından bikinili poz verdi. Takipçilerinin kayıtsız kalamadığı bu paylaşım nefes kesti.

Magazin 31-12-22 21:29