Acik Tenli Haberleri

Bahçeli'den Büyükerşen'e çok sert 'Osmanlı' yanıtı! Sözleri gündem olmuştu... Yaşından başından da mı utanmadın

CHP'nin yeniden aday göstermediği Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in Osmanlı İmparatorluğu'yla ilgili "Ne zaman şehzade veya padişahlardan birine karı alacaklar. Hemen sefer yapıyorlar Avrupa'ya. Beyaz tenli, mavi gözlü olacak diye" sözleri gündem oldu. MHP lideri Devlet Bahçeli, Büyükerşen'e çok sert tepki gösterirken "Yazıklar olsun! Yaşından başından da mı utanmadın" diye konuştu.

Haber 2024-02-13 11:49:55

Yılmaz Büyükerşen'den Osmanlı padişahları için olay sözler! 'Beyaz tenli karı almak için sefer yaptılar' dedi, AK Partili Hatipoğlu'ndan yanıt geldi: Terbiyesizlik

CHP'nin yeniden aday göstermediği Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'den Osmanlı İmparatorluğu ve fetihlerle ilgili kullandığı ifadeler gündem oldu. Osmanlı padişahlarının, beyaz tenli, renkli gözlü kadınlar için Avrupa'ya sefer düzenlediğini belirten Büyükerşen, "Ne zaman şehzade veya padişahlardan birine karı alacaklar. Hemen sefer yapıyorlar Avrupa'ya. Beyaz tenli, mavi gözlü olacak diye." diye konuştu. AK Partili Nebi Hatipoğlu'ndan çok sert yanıt geldi.

Haber 2024-02-12 14:55:31

Mabel Matiz ve Kalben’in ardından Ufuk Beydemir de isyan etti! Kendimi kandırılmış hissediyorum

Şarkıcı Ufuk Beydemir son dönemde gündemde olan isimler arasında yer alıyor. “Ay Tenli Kadın” şarkısı ile büyük çıkış yakalayan Beydemir, daha önce Mabel Matiz ve Kalben ile de sorun yaşayan yapımcı Engin Akıncı ile davalık oldu.

Magazin 2023-03-17 09:51:58

İstanbul'da sivrisinek paniği: Hastanelik etmeye başladılar! En çok bu insanları tercih ediyorlar

İstanbul'da sivrisinek paniği yaşanıyor. Sivrisinek ısırığı nedeniyle hastanelere başvuranların sayısında artış var. Hastaneye gelenler, şişlik ve dayanılmaz kaşıntıları olduğunu belirtiyor. Uzmanlar, sivrisineklerin belli kan gurubundaki kişileri tercih ettiğini belirtti. Uzmanlara göre, özellikle kan grubu '0' olanlar, açık tenli insanlar, renkli gözlü insanlar ve parlak giyinenler sivrisinekler tarafından daha çok ısırılıyor. Peki korunmak için ne yapmak gerekiyor? İşte detaylar...

Haber 2022-09-15 10:59:43

Açık tenli ve ileri yaşlı bireylerde deri kanseri riski daha fazla

Bayındır Söğütözü Hastanesi Dermatoloji Uzmanı Doç. Dr. Pınar Öztaş: - "Erken tanı, deri kanserinin etkili tedavisinde ilk ve en önemli adımdır"

Yurthaber 13-05-22 13:10

Haftada 3 kez! ‘‘Riskleri umrumda değil, bence buna değer!’’

İngiltere, Cheshire'da bir bakım asistanı olarak çalışan 21 yaşındaki Katie Kent, haftada 3 kez 20’şer dakikalık seanslar şeklinde solaryuma giriyor. Esasında açık tenli bir genç kadın olan Katie, cilt kanseri de dahil birçok sağlık sorununa sebep olma ihtimali olan bu seansların güneş ışığında oturmaktan daha riskli olduğuna inanmadığını ifade ediyor.

Trend 31-03-22 17:54

Açık tenliyseniz o hatayı siz de yapıyor olabilirsiniz! Bunları uygulamayı hemen bırakın...

Makyaj, kendini en çok açık tenli kişilerde öne çıkarıyor. Durum böyle olunca açık tenlilerin makyaj konusunda daha dikkatli olması gerekiyor. Çünkü yapacakları en küçük hata bile kendini çok belli ederek kötü bir görünüme sebep olabiliyor. Ancak açık tenliyseniz korkmanıza gerek yok! Çünkü uzak durmanız gereken makyaj stillerini sizin için derledik. Birlikte göz atmaya ne dersiniz?

Kadin 06-11-21 00:57

Eda Taşpınar'ın Bozcaada tatili! Bikinili pozlarıyla dikkat çekti

Sosyal medyanın en bronz tenli kadınlarından olan Eda Taşpınar, Instagram hesabından yaptığı tatil paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Sosyetik güzel, geçtiğimiz günlerde paylaştığı çırılçıplak fotoğrafıyla sosyal medyayı sallamıştı. Kuzey Ege'nin gözde tatil merkezi Bozcaada'da güneşin ve denizin keyfini çıkaran Eda Taşpınar, bu defa bikinili pozlarını hayranlarının beğenisine sundu.

Magazin 16-06-21 21:38

Eda Taşpınar'dan olay paylaşım! Çırılçıplak poz

Sosyal medyanın en bronz tenli kadınlarından olan Eda Taşpınar, Instagram hesabından yaptığı son paylaşımıyla olay yarattı.

Magazin 11-06-21 17:22

Güneş lekelerinden kurtulmak için cilt maskesi nasıl yapılır? Karbonat beyazlatırken...

Kahverengi lekeler olarak da bilinen güneş lekeleri oldukça yaygın görülen bir cilt durumudur. Herkeste görülebilir ancak açık tenli ve 40 yaşından büyük kişilerde daha yaygındır. Peki güneş lekelerinden nasıl kurtuluruz ev yapımı cilt maskesiyle kurtulabilir miyiz?

Kadin 12-01-21 10:29

Burun estetiği sonrası nelere dikkat etmeli? İşte 10 altın kural

Burun estetiği ile yüzle uyumlu olarak beğenilen bir burun elde edildiğini söyleyen uzmanlar, burun ameliyatı sonrası dikkat edilmesi gerekenleri anlattı. 18 yaş altı kişilerin burun estetiği yaptırmaması gerektiğine ve ameliyata girecek kişinin yanık tenli olmamasına dikkat çeken uzmanlar, bakın konuyla ilgili bilinmesi gereken neler söyledi...

Haber 14-09-20 16:53

Koronavirüs uyarısı: Koyu tenli olanlar daha yatkın!

Koronavirüs araştırmalarında yeni elde edilen bulgulara göre koyu ten rengine sahip olanlar daha fazla risk altında. 20 Avrupa ülkesinde yapılan araştırmaya göre koronavirüs enfeksiyonu geçirenlerde kanda D vitamini seviyesinin düşük olduğu tespit edildi. Başka bir çalışmada ise koyu renk tene sahip kişilerde D vitamini eksikliğinin daha fazla görüldüğü saptandı. Araştırmalara dikkat çeken Uzm. Dr. Derya Arğun, koyu tene sahip olanlar koronavirüs konusunda uyardı.

Haber 11-09-20 10:08

Çocuklar ve ergenlerde ultraviyole tehdidi

Çocukluk ve ergenlik dönemindeki güneş yanıklarının, ileriki yaşlarda gelişebilecek deri kanserleri açısından çok riskli olduğunu dile getiren Dermatoloji Uzmanı Burak Sezen, güneşten korunmanın yollarını anlattı.Yaz aylarında maruz kalınan güneş ışınlarının deri kanserine kadar yol açabileceğini anlatan İzmir Özel Ata Sağlık Hastanesinde görevli Dermatoloji Uzmanı Burak Sezen, açık tenli kişilerde güneş yanığı ihtimalinin daha fazla olduğunu ve özellikle çocukluk çağında güneş yanıklarına çok dikkat edilmesi gerektiğini söyledi.

Yurthaber 01-09-20 10:54

Bu doğal yöntemler, güneş lekeleriyle savaşıyor! Meyan kökü, çay, ayran...

Güneş lekeleri yaygın olarak görülen bir cilt problemi. Herkeste oluşabilen güneş lekeleri, özellikle açık tenli ve 40 yaş üstü kişilerde daha yaygın. Sırt ve kollarda meydana gelen lekeler, yüz bölgesinde de oluşabilir. Peki, güneş lekelerinden kurtulmanın doğal yolları neler? Konuyla ilgili tüm önerileri bu yazıda bulabilirsiniz!

Kadin 26-08-20 10:49

Kimlerde çil daha fazla olur?

Kızıl saçlı ve açık tenli kişilerde yaygın olarak görülen çiller vücudun güneşe maruz kaldığı bölgelerde küçük kahverengi lekeler şeklinde kendisini belli ediyor. Yüz bölgesinde yaygınlaşan çillerinden şikayet edenlerin sayısı azımsanmayacak derecede fazladır. Kimileri makyaj hileleri sayesinde çillerinden kurtulmaya çalışırken kimileri de estetik operasyonlarla kalıcı çözümler üretmeye çalışıyor. Peki, çil kaç yaşında çıkar? Nedenleri ve tedavisi hakkında merak edilen detaylar...

Kadin 23-06-20 11:42

Eda Taşpınar mini bikini altıyla olay oldu! Normalleşme paylaşımı

Sosyal medyanın en bronz tenli kadınlarından Eda Taşpınar, koronavirüs karantinası yüzünden uzun bir süredir evinden çıkamıyor. Bu süre zarfında evinin çatısına çıkarak güneşlenmeye çalışan Taşpınar'dan normalleşme kararı sonrasında bir paylaşım geldi.

Magazin 05-06-20 13:38

Boluspor, ırkçılığa “Hayır” dedi

Boluspor, ırkçılığa tepki göstermek amacıyla siyah ve beyaz tenli oyuncularının tokalaşırken fotoğraflarını, “Biz bir aileyiz” notu ile resmi hesaplarından paylaştı.Amerika’da siyahi vatandaşlara karşı yapılan ırkçılığa karşı spor camiasından farklı tepkiler gelmeye devam ediyor.

Yurthaber 03-06-20 12:12

Esmer çift, beyaz tenli ve sarı saçlı bebeklerini görünce şoke oldular!

Meksikalı çift ikinci çocuklarının kar beyaz tenini ve sapsarı saçlarını görünce çok şaşırdılar, çünkü genlerinde albinizm olduğundan haberleri yoktu.

Trend 01-11-19 10:50

Fenomen dizi Kadın'da devamlılık hatası izleyiciyi güldürdü

Fox TV'nin sevilen dizisi Kadın, yeni sezon ilk bölümüyle bu akşam izleyici karşısına çıkacak. Fakat fragmanları dönen dizide bir hata izleyicinin gözünden kaçmadı. Sezon finalinde beyaz tenli olan Bahar'ın, yeni bölümde bronz tenli olması dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 01-10-19 10:08
Yurthaber 12-09-19 12:20

Açık tenli ve renkli gözlüler dikkat

Göz Hastalıkları Uzmanı Op.

Haber 04-09-19 11:56

Uzmanından güneş koruyucu uyarısı

Dermatoloji Uzmanı Doç. Dr. İlkin Zindancı: - "Unutulmamalıdır ki sadece fiziksel güneş koruyucuların etki süresi kısadır ve tek başına yüzde 100 koruma sağlayamaz. Bu nedenle yeni nesil güneş koruyucular testlerden geçirilmiş, minimal riskli, koruma oranı yüksek, kombine ürünlerden oluşmaktadır" - "Bazı deri hastalıklarının güneşlenme sonucu alevlenebileceği unutulmamalıdır. Özellikle çocuklar, yaşlılar, açık renk gözlü ve açık tenli kişilerle güneşle artan deri hastalığı olanlar güneşin zararlı etkilerine karşı daha duyarlıdır" - "Alınacak en önemli tedbir yazın güneş ışıklarının en dik olduğu saatler olan 10.00-15.00 arasında güneşten kaçınmaktır. Özellikle riskli gruptaki kişiler dışarı çıkması gerekiyorsa uygun şekilde giyinmeli ve güneş koruyucu kullanmalıdır"

Haber 28-08-19 11:05

Rusya'da şarkı bitince, Türkiye'de ise başladığında alkışlıyorlar

Piyanist Evgeny Grinko: - "Türk seyircisini çok seviyorum. Çok sıcaklar. Tepkilerini baştan gösteriyorlar. Mesela Rusya'da şarkı bitince alkışlar insanlar" - "Konya'yı bu turnede ilk kez gördüm ve itiraf etmeliyim ki çok etkilendim. Yerel yemekler de harikaydı" - "Tarkan Rusya'da hala çok meşhur. Son dönemde Ufuk Beydemir'in 'Ay Tenli Kadın' şarkısını çok beğeniyorum. Şarkıya bir sosyal medya platformunda denk geldim ve çok beğendim"

Haber 15-08-19 12:19

Belki ilk defa beyaz tenli Müslüman gördüler

TDV gönüllüleri, Kurban Bayramı dolayısıyla Tanzanya'da 28 bin hisseyi ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı - Tanzanya Kurban Koordinatörü Selman Aktaş: - "Bir bölgeye gönderdiğimiz arkadaşımız 300 büyükbaş kurbanın kesilmesine nezaret etti. Düşünebiliyor musunuz Afrika'nın ortasında bir köy, köyde tek bir beyaz adam, göğsünde Türk bayrağı olan yeleğiyle kesimleri gerçekleştirdi. Bayrağımızla yaptığımız hayırla iftihar ediyoruz çünkü o köy de belki ilk defa beyaz tenli Müslüman gördü"

Haber 14-08-19 14:00

Ufuk Beydemir, İzmirlilerle buluştu

"Ay tenli kadın" şarkısıyla ünlenen Ufuk Beydemir, İzmir’de hayranlarıyla buluştu.

Haber 28-07-19 19:38

Ufuk Beydemir, İzmirli hayranlarını coşturacak

"Ay tenli kadın" şarkısıyla ünlenen ve kısa sürede sosyal medyada en çok dinlenen sanatçılar arasına giren Ufuk Beydemir, İzmir’de bir konser verecek.Türkiye’nin en sevilen sanatçılarını her hafta sonu bahçe alanında ağırlayarak misafirlerine unutulmaz saatler yaşatan İzmir Optimum, bu hafta Ufuk Beydemir’i ağırlıyor.

Yurthaber 26-07-19 14:19

DEAŞ'ın ceviz şifresi deşifre edildi

İçişleri Bakanlığının "Terörden Arananlar Listesi"nde mavi kategoride yer alan, başına 1 milyon 500 bin lira ödül konulan ve 15 Aralık 2018'de Habur Sınır Kapısı'nda güvenlik güçlerine teslim olduktan sonra getirildiği Adıyaman'da, önce serbest bırakılıp itiraz üzerine tutuklanan DEAŞ'lı Ayşenur İnci hakkında 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle hazırlanan iddianame kabul edildi - İfadesinde, kendisini sevgilisinin kandırarak DEAŞ'a katılmaya ikna ettiğini öne süren ve 139 şüpheliyi teşhis eden sanık İnci, örgütün sınır geçişlerini sağladığı kişiler için "ceviz" şifresini kullandığını anlattı - Sanık Ayşenur İnci: - "Gece saatlerinde hiç karşılaşmadığım, sarı saçlı, sakalsız, beyaz tenli bir şahıs, plakasını bilmediğim bir araçla gelip telaşlı bir şekilde bizi araca bindirdi ve Suriye'ye doğru yola çıktık. Yolda gittiğimiz esnada aracı kullanan şahıs, birini arayarak 'Abi cevizleri aldım. Cevizlerin içi doluymuş' şeklinde konuştu ve telefonu kapattı"

Yurthaber 09-03-19 11:26

DEAŞ'ın ceviz şifresi deşifre edildi

İçişleri Bakanlığının "Terörden Arananlar Listesi"nde mavi kategoride yer alan, başına 1 milyon 500 bin lira ödül konulan ve 15 Aralık 2018'de Habur Sınır Kapısı'nda güvenlik güçlerine teslim olduktan sonra getirildiği Adıyaman'da, önce serbest bırakılıp itiraz üzerine tutuklanan DEAŞ'lı Ayşenur İnci hakkında 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle hazırlanan iddianame kabul edildi - İfadesinde, kendisini sevgilisinin kandırarak DEAŞ'a katılmaya ikna ettiğini öne süren ve 139 şüpheliyi teşhis eden sanık İnci, örgütün sınır geçişlerini sağladığı kişiler için "ceviz" şifresini kullandığını anlattı - Sanık Ayşenur İnci: - "Gece saatlerinde hiç karşılaşmadığım, sarı saçlı, sakalsız, beyaz tenli bir şahıs, plakasını bilmediğim bir araçla gelip telaşlı bir şekilde bizi araca bindirdi ve Suriye'ye doğru yola çıktık. Yolda gittiğimiz esnada aracı kullanan şahıs, birini arayarak 'Abi cevizleri aldım. Cevizlerin içi doluymuş' şeklinde konuştu ve telefonu kapattı"

Haber 09-03-19 11:24

Gerçek hali ortaya çıktı! Aldığı tehditlerin ardı arkası kesilmiyor

Beyaz tenli ve Polonyalı Aga Brzostowska, geçirdiği ameliyatların ardından tenini koyulaştırıp siyahileri taklit edince ülkede tartışma konusu oldu. Sosyal medyada adını duyurduktan sonra siyahilere hitap eden ürünlerle ilgili reklam kampanyaları almaya başlayan Aga, siyahilerin tepkisini çekti. Yaptığını aşağılayıcı bulan siyahiler genç kızı tehdit yağmuruna tuttu.

Trend 18-12-18 08:36

Bursa’da kayıp alarmı

Bursa’da yaşayan 50 yaşındaki Hüseyin Aydın’ın 4 gündür kayıp olduğu bildirildi.Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından sosyal medyada paylaşılan mesajda, 1.65 boyunda ve 75 kilo ağırlığında, esmer tenli, beyaz saçlı, kahverengi gözlü ve zihinsel engelli olduğu belirtilirken, Hüseyin Aydın’ın kaybolduğunda üzerinde gri renkli mont, beyaz gömlek, koyu mavi kot pantolon ve siyah bot olduğu belirtildi.

Yurthaber 15-12-18 10:06

Esmer tenlilerde diş eti rengine dikkat

Protez Uzmanı İlker Arslan, esmer tenli bireylerde diş eti renginin değiştiğini söyledi.Dent Suadiye Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Protez Uzmanı İlker Arslan, “Özellikle esmer bireylerdeki melanin pigmentasyonu diş etinin pembe rengini koyulaştırmaktadır.

Yurthaber 11-10-18 14:35

200 yıllık sır çözüldü! Amerika'nın gizemli Türkleri

Güney Carolina bölgesinde kendilerini 'Türkler' olarak tanıtan esmer tenli topluluk tartışma yarattı.

Haber 03-10-18 11:13

NYT'den Trump'ın göçmen politikasına tepki

New York Times'ın (NYT) Yayın Kurulu'nun kaleme aldığı "Yüzlerce çocuk çölde çürüyor. Trump'ın merhametsiz politikalarını bitirin" başlıklı makalede, Trump yönetiminin göçmen çocuklara yönelik politikaları eleştirilerek, buna son verilmesi çağrısı yapıldı - Makaleden: - "Aslında son iki yılda ABD'ye göçmen akını önceki yıllardan daha büyük değil. Buna karşılık, bu konuda suçlanacak şey Trump yönetiminin acımasız politikalarıdır" - "ABD'nin göçmenlerle ilgili karşı karşıya kaldığı zorlukların uzun vadeli çözümü ancak siyasi anlaşma ve resmi politikaların kapsamlı bir şekilde yeniden düzenlenmesi ile mümkün olacaktır" - "Hayatları zaten altüst olmuş çocukları daha fazla travmaya maruz bırakmak ve süresiz olarak tutuklamak, yalnızca bu ülkenin savunmasız kahverengi tenli çocuklara karşı davranışının utancını derinleştirir"

Haber 01-10-18 19:10

Çocukları sonbaharda alerjiden korumanın 12 yolu

MEMORİAL Kayseri Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Bölümü'nden Uzman Doktor Mustafa Armut, özellikle çocuklarda sonbaharda alevlenen alerjik rahatsızlıklara dikkat edilmesini istedi. Açık tenli ve renkli gözlü çocuklar ile nemli ortamlarda ve deniz kenarında yaşayanların alerjiye daha yatkın olduğunu belirten Dr Armut, çocukları alerjiden korumanın 12 yolunu sıraladı.  Uzman Doktor Mustafa Armut, ''Çocukta genetik bir alerji altyapısı varsa, çevresel faktörlere bağlı olarak hastalık belirtileri ortaya çıkmaktadır.

Haber 19-09-18 12:41

Açık Tenlilerde Cilt Kanseri Riski

Güneşte fazla kalınmaması gerektiğine dikkat çeken Dermatoloji Uzm. Dr. Ali Rıza Başaran, açık tenli vatandaşlara...

Yurthaber 29-08-18 12:47

İtalya’nın ilk Afrika kökenli senatörü aşırı sağ partiden seçildi

İtalya’da pazar günü yapılan seçimler sonrası Cumhuriyet Senatosu’na girmeyi başaran Nijerya’da doğan 62 yaşındaki Tony Iwobi, 25 yıldır üyesi olduğu aşırı sağdaki Lig partisine üçüncü sıradan adaylığını koyarak, Bergamo kentinden senatör seçilerek ülkenin ilk siyah tenli senatörü unvanını da böylelikle elde etti.

Haber 07-03-18 16:43

Cinsel istismar sanığı öğretmene 36 yıl hapis cezası

Diyarbakır'da, 7 yaşındaki 4 kız öğrencisine cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan 25 yaşındaki sapık öğretmene 36 yıl hapis cezası verildi. Öğretmenin savcılık ifadesinde "Bir defa sevgim o kadar ileri gitmişti ki: kanım kaynadı. Boynundan öptüğüm için, beyaz tenli olduğundan boynu morardı. Annesi bu durumu sorduğunda kötü niyet olmadığını, kendisini şeker gibi gördüğüm için boynundan öptüğümü söyledim. Diğer öğrencileri de öpmüş olabilirim" dediği öğrenildi.

Haber 26-02-18 02:15

Şoke eden araştırma: İngilizlerin atası siyah tenli ve mavi gözlüydü ...

İngiltere'de yapılan bir araştırma, İngilizlerin atalarının siyah tenli olabileceğini ortaya koydu.

Haber 07-02-18 15:20

Araştırma: İngilizlerin atası siyah tenli ve mavi gözlüydü

Ülkede bulunan en eski bütün haldeki iskelet üzerinde yapılan DNA testi, İngilizlerin atalarının "koyudan siyaha giden" bir ten rengine ve mavi gözlere sahip olduklarını ortaya çıkardı.

Haber 07-02-18 09:22

Soğuk tetikliyor! Yüzünüzü kızartan neden: rozasea

Yaygın bilinen adı “gül hastalığı” olmasına rağmen ne yazık ki adıyla müsemma olmayan bir cilt hastalığı rozasea. Özellikle açık tenli kişilerde görülen bu durum yüz bölgesinde yaşanmasından dolayı estetik olarak da rahatsızlık yaratabiliyor. Dr. Hülya Sağlam, güneşin zararlı etkileri, çevresel kirlilik, stres ve soğuk havaların hastalığın görülme sıklığı ve şiddetinde artışa neden olduğunu belirtiyor.

Haber 30-01-18 17:22

Çok şaşıracaksınız! Seks sırasında çorap giyen kadınlar...

Daily Mail’in haberine göre, seks sırasında çorap giyen kadınlar, çıplak ayakla seks yapanlardan daha fazla haz duyuyor. Zira çorap cinsel aktivite sırasında kadınlara güven duygusu veriyor. Kadınlar ayrıca erkek kardeşlerine benzer, büyük burunlu, parlak tenli ve mahçup görünümlü kişilere ilgi duyuyor.

Haber 26-01-18 20:55

Güneş Lekelerinden Kurtulmak Artık Çok Kolay

Açık tenli kişilerde güneş lekelerinin daha fazla görülebildiğini belirten uzmanlar, lazer tedavisiyle bu lekelerden kurtulmanın...

Yurthaber 24-09-17 09:05

'Suriyeli çocuklar Türkiye'de 5-6 bin liraya satılıyor' iddiası

Times gazetesi, Suriye'deki savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınan mülteci genç kız ve çocukların 5-6 bin lira karşılığında ikinci eş olarak satıldığını ileri sürdü. Louise Callaghan imzalı haberde, yaşlı Türklerin 18 yaşından küçük Suriyeli kızları ailelerinden 'satın alarak' kuma yaptığı ifade edildi. CNN Türk'ün aktardığı habere göre, kız çocukları çöpçatanlık yapan Suriyelilere ‘beyaz tenli, uzun, 17’yi geçmesin, yeşil gözlü olsun’ gibi ‘siparişler’ verilerek satın alıyor.

Haber 11-09-17 17:25

Güneşlenmeyle ilgili doğru bilinen 7 yanlış

“Belirli saatlerde güneşe çıkılırsa zararlı etkileri daha azdır”, “Çok açık tenli olmayan kişilerin kanser riski daha düşüktür?’, “Güneş ışınları sadece yaz aylarında tehlikelidir?” Benzer birçok yaygın inanış, güneşten doğru şekilde korunmaya engel olarak cilt kanserlerine karşı riskin artmasına neden olabiliyor...

Haber 04-08-17 10:39

Renkli Gözlü Ve Beyaz Tenli Çocuklar Güneşe Dikkat

Memorial Antalya Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Bölümü’nden Uz. Dr. Erkan Uçlar, sarışın renkli gözlü...

Yurthaber 03-07-17 10:56

Antalya’da 10 kişiyi caretta caretta ısırdı

Akdeniz Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Gökoğlu, öğleden sonra güneş ışınlarının eğik yansıması ve denizin ters rüzgar sonucu bulanması nedeniyle açlık dürtüsü olan caretta carettaların denizanası zannettiği beyaz tenli kişilerin tenine dokunduğunu belirtti. Korkulacak bir durumun olmadığını söyleyen Doç. Dr. Gökoğlu, caretta carettaların üreme alanında 15.00 ile 16.00 arasında denize girilmemesi tavsiyesinde bulundu.

Haber 30-06-17 11:14

Diş Etindeki Renklenmeler

Koyu tenli bireylerde ve sigara içen bireylerin diş etlerinde görülebilen morumsu-kahverengi renklenmelerin estetikle tedavi edilebildiğini...

Yurthaber 08-06-17 11:55

Kimse çocuklarının annesi olduğuna inanmıyor

Afrikalı bir anneden dünyaya gelen Jonah, beyaz tenli ve mavi gözlü bir bebek.

Haber 31-01-17 08:27

Zenciler Ve Erkekler Daha Çok Kalp Krizi Geçiriyor

Özel Dünyam Hastanesi Kardiyoloji bölümünden Uzm. Dr. Muzaffer Yılmaz, siyah tenli olanlarda kalp krizinin daha...

Yurthaber 26-08-16 11:58