Adalet Haberleri

İsrail’in yargılandığı Adalet Divanı’nda Türkiye sürprizi! Takvim açıklandı, kritik gün netleşti…

Türkiye, Adalet Divanı'nın İsrail'in Filistin'deki uygulamalarına ilişkin duruşmasında beyanda bulunacak. Uluslararası Adalet Divanının, İsrail'in, işgal ettiği Filistin topraklarındaki uygulamalarının hukuki sonuçlarını ele alacağı danışma görüşüne ilişkin duruşmalarında, Türkiye dahil 52 devlet ve 3 uluslararası kuruluş sözlü beyanda bulunacak. İşte tüm dünyanın yakındaki takip ettiği dava ile ilgili son dakika gelişmesinin detayları…

Haber 10-02-2024 08:02

Cem Küçük itiraf etti, Yanıldık dedi: Emekli maaşlarında adalet sağlanmadı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası milyonlarca emeklinin beklediği ek zam oranını duyurdu. SSK ve Bağ-Kur emeklisine yüzde 5 zam yapılacağı açıklandı. Cem Küçük canlı yayında emekli zamlarına, "En düşük emekli maaşı hatta 11.500 TL olur dedik orada yanıldık. Öyle olacağını varsaydık" dedi. Maaşlarda adaletin sağlanamadığını söyledi.

Finans 17-01-2024 11:18

Üniversitelerde Adalet Bölümü kapatıldı mı, neden? Adalet Meslek Yüksekokulları neden kapatıldı? YÖK'ten önemli karar!

Adalet bölümünün kapanmasına ilişkin araştırmalar yoğunluk kazandı. Bilindiği üzere ön lisans bölümü olan Adalet bölümü mezunları DGS ile Hukuk bölümüne geçiş yapabiliyorlardı. Konuya dair detaylar merak konusu oldu. Peki, Adalet bölümü kapatıldı mı? Adalet Meslek Yüksekokulları neden kapatıldı? İşte YÖK'ten konuya dair yapılan açıklamanın detayları...

Egitim 06-12-2023 07:48

Adalet dizisi konusu nedir, oyuncuları kimdir? İşte Adalet dizisi konusu ve oyuncuları

Adalet dizisi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Adalet dizisi bu akşam TRT 1 yayın akışında yer alıyor. Yeni bölümleri Tabii'de yayınlanan dizinin oyuncuları arasında ünlü isimler yer alıyor. Peki, Adalet dizisi konusu nedir, oyuncuları arasında kimler var?

Magazin 14-08-2023 19:57

Adalet

Adalet Hakkındaki Haberler Mynet'te. Adalet Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun basın danışmanı Deniz Demir paylaştı: Bu mücadele hiç bitmeyecek

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Başdanışmanı ve aynı zamanda Ankara Milletvekili olan Deniz Demir, ikinci tur seçimlerinin sonlanmasının ardından açıklama yaptı.

Haber 28-05-2023 21:26

Çocuk adalet sisteminde risk takibi ön planda olacak

"2023 Yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı"na göre, çocuk adalet sistemi önleyici, onarıcı ve geliştirici mekanizmalar doğrultusunda risk takibini içeren bir yapıya kavuşturulacak, yeni sistemde çocuklara özgü uzlaştırma usulleri geliştirilecek - Suça sürüklenen çocuklar yönünden kamu davası açılmasının ertelenmesi modeli oluşturulacak

Haber 27-10-2022 14:45

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Selçuk Üniversitesi Akademik Yıl Açılış Töreni'nde konuştu: (2)

"Bırakın hukuk kendi hükmünü icra etsin, bırakın yargı kendi hükmünü icra etsin, bırakın usul kendi hükmünü icra etsin, bırakın adalet yerini bulsun, herkes orasından burasından çeke çeke adaletin başı belada. Herkes hakim ve savcı gibi karar verip, hakim ve savcıları itham ederse bu yargıya da adalete de Türkiye'ye de yapılmış en büyük kötülüktür"

Yurthaber 19-09-2022 14:58

Hak eş anlamlısı nedir? Hak kelimesinin eş anlamlısı ve cümle içinde örnek kullanım

Türkçe, kelime hazinesi bakımından çok zengin bir dildir. Farklı dillerden birçok kelimeyi sözcük dağarcığına eklemiştir. Her kelimenin birden fazla anlamı olabilir. Eş anlamlı kelimeler de bu sebeple çeşitlilik gösterir. Hak da bu özelliklere sahip bir kelimedir. Eş anlamlı kelimelerinden biri de adalettir.

Egitim 13-08-2022 19:46

Avukat 3 kardeş adliye koridorlarında adaleti savunuyor

Şanlıurfalı üç kardeş, meslektaş olmanın gururunu yaşarken, tecrübelerini birbiriyle paylaşarak müvekkillerinin hukuk mücadelesine yardımcı oluyor - Ağabey Murat Yetim: "Ara ara ortak dosyalarımızın yanı sıra birlikte girdiğimiz karşıt dosyalar da oluyor"

Yurthaber 28-07-2022 11:03