Adalet Bakanligi Ankara Cumhuriyet Bassavciligi Haberleri

Ankara'daki yangınla ilgili yeni gelişme! 5 şüpheli gözaltına alındı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Hurdacılar Sanayi Sitesi'ndeki yangınla ilgili soruşturma kapsamında 5 şüphelinin gözaltına alındığını bildirdi.

Haber 2024-04-04 12:10:01

Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz, İstanbul Adliyesinde törenle anıldı

İstanbul Adalet Sarayındaki makam odasında terör örgütü DHKP-C üyelerince 9 yıl önce şehit edilen İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz, düzenlenen törenle anıldı.

Yurthaber 2024-03-28 15:06:18

Karabük Üniversitesi'ndeki Türk ve Afrikalı öğrencilerle ilgili 'cinsel ilişki' iddiası ortalığı karıştırdı! Gözaltılar var

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca Karabük Üniversitesi'nde yaşanan olaylarla ilgili sosyal medyada kullanılan nefret söylemlerine ilişkin "halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme", "halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma" suçlarından gözaltı kararı verilen 10 şüpheliden 8'i yakalandı.

Haber 2024-03-28 13:07:21

Ankara'da 2 terör örgütü için harekete geçildi! Sözde 'Gençlik Yapılanması', KPSS soruları...

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın terör örgütleri PKK/KCK ve FETÖ'ye ilişin yürüttüğü soruşturmalar kapsamında 12 ilde toplamda 36 şüphelinin gözaltına alınmasına karar verildi.

Haber 2024-03-05 09:00:37

CHP lideri Özgür Özel'den canlı yayında İstanbul ve Ankara açıklaması: 'Her ölçümde puan farkını açıyoruz'

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel katıldığı canlı yayında seçim gündemiyle ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Ankara'da Mansur Yavaş, İstanbul'da ise Ekrem İmamoğlu'nun oy oranlarını değerlendiren Özel, "Ankara Büyükşehir'de yarış bitti. İstanbul'da her ölçümde 1,5-2 puan farkını açıyoruz. Türkiye genelinde yüzde 30'u aşmayı önemli görüyorum. Yüzde 25'lik bir cam tavan var üzerimizde. Kaybedecek bir tane belediyemiz yok." ifadelerini kullandı.

Haber 29-02-24 21:43

SON DAKİKA | Tevhid Dergisi'ne operasyon! Çok sayıda gözaltı var

Son dakika haberi: Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca DEAŞ terör örgütüne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 20 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Şüphelilerin DEAŞ silahlı terör örgütünün "Tevhid Dergisi" adı altında Ankara yapılanması içerisinde yer aldıklarının tespit edildiği belirtildi.

Haber 27-02-24 08:58

Atatürk'ü hedef alarak skandala imza atan Şevki Yılmaz için suç duyurusu: Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kendisine saldırmaktır

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret eden Şevki Yılmaz hakkında İYİ Parti de harekete geçti. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına iletilen suç duyurusunda "Atatürk’e saldırmak, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kendisine saldırmaktır" ifadeleri yer aldı.

Haber 20-02-24 12:17

Ankara'daki FETÖ soruşturmalarında 20 gözaltı kararı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik yürütülen 3 ayrı soruşturmada, 20 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Yurthaber 20-02-24 10:14

Türkiye'nin yaşlı nüfus oranı ilk kez çift hanede

Yaşlı nüfusun toplam nüfus içindeki oranı, 2023'te yüzde 10,2'ye çıkarak Cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneyi gördü. Yaşlı nüfusunun en fazla olduğu il 1 milyon 238 bin 899 ile İstanbul olurken, bu ili 576 bin 209 ile Ankara, 573 bin 856 ile İzmir izledi

Finans 10-02-24 15:22

Ankara'da FETÖ operasyonu: 13 kişi hakkında gözaltı kararı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca FETÖ/PDY'nin Kara Kuvvetleri Komutanlığı 'mahrem hizmetler' yapılanmasına yönelik soruşturmada, 13 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Haber 06-02-24 08:40

Başkentte ByLock kullanıcısı 6 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) kriptolu haberleşme uygulaması ByLock kullanıcısı olduğu tespit edilen 6 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Yurthaber 30-01-24 09:29

FETÖ-PDY soruşturmasında 6 gözaltı kararı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca 6 FETÖ-PDY silahlı terör örgütü şüphelisi hakkında gözaltı kararı verildi.

Yurthaber 30-01-24 09:21

Ankara'da DEAŞ'a yönelik soruşturmada 4 gözaltı kararı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, terör örgütü DEAŞ'a yönelik soruşturmada 4 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Yurthaber 23-01-24 09:03

Son dakika: Diyanet, Volkan Konak hakkında suç duyurusunda bulundu! Ali Erbaş’a yönelik sert ifadeler kullanmıştı

Ünlü sanatçı Volkan Konak’ın Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ı hedef alan açıklamalarının ardından dikkat çeken bir son dakika gelişmesi yaşandı. Diyanet İşleri Başkanlığı, Başkan Ali Erbaş ve kuruma yönelik açıklaması nedeniyle şarkıcı Volkan Konak hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

Magazin 06-01-24 16:25

Ayhan Bora Kaplan suç örgütü soruşturmasında flaş gelişme! İddianame hazırlandı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Kaçakçılık ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu'nca Ayhan Bora Kaplan suç örgütü ile ilgili soruşturma kapsamında 28'si tutuklu, 61 şüpheli ile ilgili iddianame hazırlandı.

Haber 05-01-24 19:33

Kiralık villa ilanıyla doktoru dolandıran şüpheliye 10 yıla kadar hapis talebi

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, internetten sahte kiralık villa ilanı vererek bir doktoru dolandırdığı iddia edilen kişi hakkında 10 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Yurthaber 04-01-24 11:55

Aralarında Serkan Kafkas ve Süha Çardaklı da bulunuyordu! Tahliye edildiler

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından sosyal medyada yapılan paylaşımlara yönelik başlatılan soruşturma kapsamında gazeteci Serkan Kafkas ve Süha Çardaklı'nın da aralarında olduğu 10 isim tutuklanmıştı. Davanın bugün görülen ilk duruşmasında mahkeme yapılan savunmaların ardından tutuklu 10 sanığın tahliyesine karar verdi.

Haber 03-01-24 18:00

Ankara'da DEAŞ'a yönelik soruşturmada 10 gözaltı kararı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosunca, terör örgütü DEAŞ'a yönelik soruşturmada 10 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Yurthaber 28-12-23 10:00

Terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik soruşturmada 20 gözaltı kararı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik soruşturmada 20 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Yurthaber 26-12-23 09:13

CUMA NAMAZI KILINIŞI: Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat, hangi dualar edilir? Diyanet Ankara, İzmir, İstanbul 15 Aralık 2023 cuma vakitleri!

Cuma namazı kılınışı, bugün (15 Aralık 2023) öğle vakti camiye gidecek olan vatandaşlar tarafından merak edildi. Cuma hutbesi konusu da Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 'Adalet: Her hak sahibine hakkını vermek!' olarak açıklandı. Cuma günü cemaat ile cuma namazı kılınması farz kılınmıştır. Peki, Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? İşte, İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere 81 il için cuma vakitleri ve Diyanet'e göre adım adım cuma namazı kılınışı...

Haber 15-12-23 11:52

CUMA NAMAZI SAAT KAÇTA? Diyanet açıkladı! 15 Aralık 2023 İstanbul, Ankara, İzmir dahil il il cuma namazı saatleri...

Cuma namazı saatleri İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük şehirler başta olmak üzere 81 il için Diyanet tarafından yayımlandı. Cuma hutbesi konusu Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 'Adalet: Her hak sahibine hakkını vermek' olarak açıklandı. Cuma günü cemaat ile namaz kılınması farz kılınmıştır. Bugün birçok kişi camilere gidecek. Eller semaya kalkacak, dualar edilecek. Peki, 15 Aralık 2023 cuma namazı saat kaçta kılınacak? İşte 81 il için 15 Aralık 2023 cuma namazı saatleri...

Haber 15-12-23 11:50

Ümit Özdağ hakkında soruşturma başlatıldı! İlk açıklama geldi: Beni hapse atarak korkutamazsınız

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'a Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma açıldı. Özdağ, hakkında alınan karara sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki gösterdi.

Haber 02-12-23 07:24

MİT TIR'ları davasında Erdem Gül hakkında dikkat çeken karar! Tek bir cümle söyledi: 'Gazetecilik suç değildir'

MİT TIR'ları görüntülerinin yayınlanmasına ilişkin Adalar Belediye Başkanı ve eski Cumhuriyet gazetesi Ankara Temsilcisi Erdem Gül hakkındaki davada, savcı mütalaasını açıkladı. Savcı, Erdem Gül'ün "Terör örgütüne bilerek ve isteyerek yardım etme" suçundan 3 yıl 4 aya kadar hapisle cezalandırılmasını talep etti. Duruşma çıkışında basın mensuplarının soruları üzerine Erdem Gül, "Bir tek kelime söyleyeceğim gazetecilik suç değildir" dedi. İşte detaylar...

Haber 30-11-23 14:59

CHP'ye geri dönen Tanju Özcan çöpe atılan fotoğrafını kendi elleriyle duvara astı! Yeni gelmedim geri geldim

Cumhuriyet Halk Partisi’nden ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Parti Meclisi’nin kararıyla tekrar CHP’ye geri döndü. Ankara dönüşünde partililer tarafından il başkanlığı önünde coşkuyla karşılanan Özcan "Yeni gelmedim geri geldim” dedi. Tanju Özcan, partiden ihraç edilmesinin ardından CHP’li belediye meclis üyesi İlkay Bayrak tarafından çöpe atılan parti duvarındaki fotoğrafını da kendi eliyle tekrar duvara astı.

Haber 28-11-23 20:59

Ankara'da FETÖ operasyonu! 16 şüpheli hakkında gözaltı kararı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosu, FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün Kara Kuvvetleri Komutanlığı yapılanmasına yönelik 16 şüpheli hakkında gözaltı kararı verdi.

Haber 28-11-23 09:22

Zonguldak Adliyesi’nde kan bağışı etkinliği düzenlendi

Zonguldak Adliyesi’nde kan bağış kampanyası düzenlendi.Türk Kızılay Zonguldak Şubesi koordinesinde, Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı, Zonguldak Adalet Komisyonu Başkanlığı, Zonguldak İdaresi Mahkemesi Başkanlığı ve Zonguldak Baro Başkanlığı tarafından Zonguldak Adliyesinde kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Yurthaber 22-11-23 13:45

CHP Genel Başkanı Özel, Ankara'daki adalet ateşi eylemine katıldı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Ankara İl Başkanlığınca TBMM'de "adalet nöbeti"nde olan milletvekillerine destek amacıyla Anayasa Mahkemesi karşısındaki Çankaya Belediyesi Ahlatlıbel Atatürk Parkı'nda düzenlenen "adalet ateşi" eylemine katıldı. Özel, "Anayasa, bir toplum sözleşmesidir. Toplumlar ortak bir sözleşme olmadan devlet olamazlar. Eğer toplum sözleşmesi ortadan kalkmışsa devlet ortadan kalkmış demektir." dedi.

Haber 22-11-23 00:44

Halil Konakçı hakkında dikkat çeken karar! Hatay hakkındaki açıklamaları tartışma konusu olmuştu…

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, imam Halil Konakçı hakkında Hatay’daki Fransız işgaliyle ilgili ifadeleri nedeniyle yapılan suç duyurusu için “soruşturma yapılmasına yer olmadığına” karar verdi. Başsavcılığın kararıyla ilgili olarak İYİ Parti Sözcüsü Kürşat Zorlu "Bu kararı kesinlikle doğru bulmuyoruz" dedi.

Haber 17-11-23 13:23

Gazeteci Elif Akkuş tahliye edildi

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, 'Kişisel verileri hukuka aykırı ele geçirmek veya yaymak', 'Tehdit', 'Şantaj' ve 'İftira' suçlarından yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan gazeteci Elif Akkuş tahliye edildi.

Haber 15-11-23 23:14

Hacettepe Üniversitesi öğrencisi yurt odasında ölü bulundu! Rektörlük açıklama yaptı

Hacettepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencisi Ayşegül Tayyar, üniversiteye ait Beytepe Öğrenci Evleri'ndeki yurt odasında ölü bulundu. Üzücü olayın ardından Hacettepe Üniversitesi Rektörlüğü'nden yapılan açıklamada, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldığı kaydedildi.

Haber 14-11-23 23:18

Son dakika: İsrail Başbakanı Netanyahu hakkında suç duyurusu! Başvuru Adalet Bakanlığı'na gönderildi

Son dakika haberi: Eski AK Parti Milletvekili Metin Külünk ile avukatlar Mücahit Birinci ve Burak Bekiroğlu tarafından İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu hakkında yapılan suç duyurusu İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Adalet Bakanlığına gönderildi. Suç duyurusunda Netanyahu'nun soykırım suçuyla Uluslararası Ceza Mahkemesi'nde (UCM) yargılanması isteniyor.

Haber 14-11-23 21:10

Tekrar aday gösterileceği söylenmişti! Mansur Yavaş ile Özgür Özel bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara Büyük Şehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş’ı kabul etti.

Haber 13-11-23 12:26

Ankara kulislerini hareketlendirecek görüntü! Akşener ile Bahçeli aynı karede! Özgür Özel: Meral Hanım'la merhabalaşamadık…

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda olduğu gibi 10 Kasım’da da kameralara birlikte poz verdi. Bu kez iki lider arasında yaşanan sohbetin bir öncekine göre daha da uzun olması ise dikkatlerden kaçmadı. Törenin ardından CHP lideri Özgür Özel’in de ‘Meral Akşener ile merhabalaşamadık’ açıklaması Ankara kulislerinde gündem yarattı. İşte çok konuşulacak o haberin detayları…

Haber 10-11-23 15:46

Gazeteci Cengiz Erdinç adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında "halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma" suçundan gözaltına alınan gazeteci Cengiz Erdinç, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yurthaber 03-11-23 10:44

29 EKİM ANKARA KONSERLERİ 2023! Ankara'daki 29 Ekim nerede, saat kaçta ve hangi sanatçılar sahne alacak? 100. yıl coşkusu!

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı konserleri ve etkinliklerine dair araştırmalar yoğunluk kazandı. Ülkede coşkuyla karşılanan Cumhuriyet'in 100. yılına özel birçok konser ve etkinlikler düzenleniyor. İşte 29 Ekim'de gerçekleşecek Cumhuriyet Bayramı etkinlik takvimi...

Haber 29-10-23 14:32

İSTANBUL'DAKİ 29 EKİM KONSERLERİ 2023: 29 Ekim konserleri nerede, saat kaçta? İstanbul, Ankara, İzmir il il Cumhuriyet Bayramı konserleri

29 Ekim konserleri 2023 listesi; İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyükşehirlerde yaşayan vatandaşlar başta olmak üzere birçok kişi tarafından arama motorlarında sorgulanıyor. TBMM'nin 29 Ekim 1923'te Cumhuriyet yönetimi ilan etmesi anısına her sene bugün ülke genelinde büyük bir coşkuyla kutlanıyor. Cumhuriyet'in 100. yılına özel gerçekleştirilecek ücretsiz etkinliklere haberimizden ulaşabilirsiniz. Peki, 29 Ekim konserleri nerede, saat kaçta? İşte, 29 Ekim konserleri ve etkinlikleri...

Haber 29-10-23 14:22

29 EKİM KONSERLERİ 2023 LİSTESİ: 29 Ekim konserleri nerede, saat kaçta? İstanbul, Ankara, İzmir Cumhuriyet Bayramı 100. yılı etkinlikleri

29 Ekim konserleri 2023 listesi; İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyükşehirlerde yaşayanlar başta olmak üzere birçok vatandaş tarafından merak konusu oldu. TBMM'nin 29 Ekim 1923'te Cumhuriyet yönetimi ilan etmesi anısına her sene 29 Ekim günü ülke genelinde büyük bir coşkuyla kutlanıyor. Cumhuriyet'in 100. yılına özel gerçekleştirilecek ücretsiz etkinliklere ilişkin bilgileri sizler için derledik. Peki, 29 Ekim konserleri nerede, saat kaçta? İşte, 29 Ekim konserleri ve etkinlikleri...

Haber 28-10-23 17:23

Bugün ve 29 Ekim toplu taşıma ücretsiz mi? 28 Ekim ve Cumhuriyet Bayramı'nda Marmaray, metrobüs, metro, otobüs bedava mı?

28 Ekim ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda toplu taşıma araçlarının ücretsiz hizmet verip vermeyeceği merak konusu olurken İstanbul, Ankara ve İzmir'de yaşayan vatandaşlar arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Peki, 28 Ekim ve 29 Ekim toplu taşıma ücretsiz mi? Cumhuriyet Bayramı'nda Marmaray, metrobüs, metro, otobüs bedava mı? İşte detaylar...

Haber 28-10-23 17:22

29 EKİM KONSERLERİ VE ETKİNLİKLERİ 2023: 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı konserleri nerede, saat kaçta? İstanbul, Ankara, İzmir il il etkinlikler!

29 Ekim konserleri için heyecan dorukta. İstanbul, Ankara ve İzmir'de yaşayan vatandaşlar başta olmak üzere birçok kişi Cumhuriyet'in 100. yılına özel ücretsiz konserlerin listesini arama motorlarında araştırıyor. Peki, 29 Ekim konserleri nerede, saat kaçta? İşte, İstanbul, Ankara, İzmir il il Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri...

Haber 28-10-23 17:22

Türk Donanması tarihinin en büyük geçit törenine hazırlanıyor! TCG İstanbul sürprizi... Dikkat çeken 19.23 detayı

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yıl dönümü ülke genelinde özel etkinliklerle kutlanacak. Ankara ve İstanbul’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda görkemli programlar yapılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, saat 19.23'te 100. yıl mesajını paylaşacak. Türk donanması, İstanbul Boğazı'nda 100 gemi ile tarihinin en büyük resmigeçidini gerçekleştirecek. Boğaz geçişi sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı da selamlayacak kortejde, Türkiye'nin ilk milli fırkateyni TCG İstanbul'un da yer alması planlanıyor.

Haber 28-10-23 11:50

3 büyük kent için toplu taşıma kararı: 2 gün boyunca ücretsiz olacak

İstanbul, Ankara ve İzmir'de iki gün sürecek ücretsiz toplu taşıma kararı için Resmi Gazete'den duyuru yapıldı. Başkentray, Marmaray, İZBAN ve Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle vatandaşları ücretsiz taşıyacak.

Finans 28-10-23 09:40

Ankara merkezli DEAŞ soruşturmasında 14 gözaltı kararı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, terör örgütü DEAŞ'a yönelik soruşturmada 14 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Yurthaber 27-10-23 11:45

Bakan Tunç'tan 'uzman uzlaştırmacı' modeli açıklaması: Ankara, İstanbul ve Adana'da başladı!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, önümüzdeki süreçte belirli suçlarda 'uzman uzlaştırmacı' modeline geçileceğini ve uygulamanın Ankara, İstanbul ve Adana'da pilot olarak başladığını açıkladı.

Haber 24-10-23 15:18

Ankara'da peş peşe FETÖ operasyonları! Çok sayıda kişiye gözaltı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca peş peşe FETÖ operasyonları başlatıldı. Örgütün güncel finans yapılanmasına yönelik 37 kişi, 2010-2011-2013 KPSS'deki usulsüzlüklerle ilgili olarak ise12 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

Haber 24-10-23 08:42

29 Ekim toplu taşıma ücretsiz mi? Cumhuriyet Bayramı'nda Marmaray, Başkentray, İZBAN ücretsiz mi? İstanbul, Ankara ve İzmir'de son durum!

29 Ekim'de toplu taşıma araçlarının ücretsiz hizmet verip vermeyeceği merak konusu oldu. Cumhuriyet Bayramı yaklaşırken İstanbul, Ankara ve İzmir'de yaşayan kişiler arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Konuya ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlanmıştı. Peki, 29 Ekim toplu taşıma ücretsiz mi? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Marmaray, Başkentray, İZBAN ücretsiz mi? İşte detaylar...

Haber 23-10-23 15:22

Başkentte ByLock kullanıcısı 8 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi

FETÖ'nün kriptolu haberleşme uygulaması ByLock kullanıcısı olduğu tespit edilen 8 şüpheli hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca gözaltı kararı verildi.

Yurthaber 18-10-23 10:20

Terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik soruşturmada 30 gözaltı kararı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının, terör örgütü PKK/KCK'nın cebir ve şiddet içeren yöntemlerini öven ve bu yöntemleri meşru gösterecek şekilde propaganda yaptıkları belirlenen 30 şüpheliye yönelik soruşturmasında 21 şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 17-10-23 10:43

Cumhuriyet Bayramı'nda toplu taşıma ücretsiz mi? 29 Ekim'de metro, metrobüs, otobüs ve Marmaray bedava mı? Resmi Gazete'de yayımlandı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla toplu taşıma araçlarının ücretsiz olarak hizmet verip vermeyeceği merak konusu oldu. Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlanıyor. İstanbul, Ankara ve İzmir'de yaşayan vatandaşlar otobüs, metro, metrobüs, vapur, tramvay gibi toplu taşımalara ilişkin araştırma yapıyor. Peki, 29 Ekim'de toplu taşıma ücretsiz mi? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda İstanbul, Ankara, İzmir'de otobüsler bedava mı? İşte detaylar...

Haber 17-10-23 10:26

Adalet Bakanı Tunç’tan HSK'ye gönderilen dilekçeye ilişkin açıklama

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca, Hakimler ve Savcılar Kuruluna (HSK) gönderilen ihbar dilekçesindeki iddialarla ilgili kurul tarafından müfettiş görevlendirildiğini bildirdi.

Haber 16-10-23 20:17