Adana Meydan Dogumevi Hastanesi Haberleri

Yer: Adana! Ortalık bir anda karıştı, vatandaşlar meydan dayağı attı

Adana'da bir otomobil kontrolden çıkarak kaldırıma çıktı. Sinyalizasyon direğini deviren otomobil, ardından kaldırımda bulunan bir vatandaşa çarptı. Olay yerine ekipler sevk edilirken sürücü ve vatandaşlar arasında tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüşürken sürücüyü, öfkeli kalabalığın elinden polis kurtardı.

Haber 2023-09-28 06:34:09

Uzmanı açıkladı: Deprem sonrası bu vakalar 2 katına çıktı! Etkisi 2 yıl sürebilir

Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kulak Burun Boğaz Kliniği'nden Doç. Dr. Talih Özdaş, Kahramanmaraş merkezli büyük depremlerin ardından kişinin baş dönmesi yaşamasına neden olan vertigo hastalığının normal zamanlara göre 2 kat arttığını söyledi. Doç. Dr. Özdaş, dizziness hastalığında da aynı oranda artış olduğunu belirterek, "Literatürde artçı sarsıntıların sıklığı ve hissedilmesine bağlı olarak vertigo ve dizziness şikayetlerinde 1-2 yıl deprem etkisinin sürmesi bekleniyor" dedi.

Haber 2023-09-17 10:45:08

Bakan Koca: Adana 5 Ocak Devlet Hastanesi hizmete açıldı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Adana 5 Ocak Devlet Hastanesi’nin hizmete açıldığını belirtti.

Yurthaber 2023-05-09 13:40:34

Emine öğretmen 201. saatte büyük sevinç yaşatmıştı! Bakan Özer coşku dolu o anları paylaştı: Sınıflarımıza dönecek, öğrencilerine kavuşacak...

Depremlerin en çok etkilediği illerden olan Hatay'ın Antakya ilçesinde 26 yaşındaki Emine Akgül, 201. saatte kurtarılarak sevinç yaşattı. Tedavisinin yoğun bakımda süreceği öğrenilen Emine öğretmenin sağlık durumu hakkında Adana Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Süleyman Çetinkünar, "Bugüne kadar enkaz altında kalmasına rağmen ezilme sendromuna pek uğramamış" açıklamasını yaptı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer de Emine öğretmenin kurtarıldığı sırada yaşanan coşkulu anları paylaştı.

Haber 2023-02-15 10:14:15

Uğur Dündar, Fenerbahçe Olağan Divan Kurulu'nda meydan okudu! Yapsınlar da görelim!

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Adana Demirspor deplasmanına çıkan Fenerbahçe, sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Sarı - lacivertli camia, karşılaşmanın hakemi Ali Palabıyık'ın yönetimine maç sonunda büyük tepki göstermişti. Bugün düzenlenen Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda başkan Ali Koç'un konuşma yaptığı esnada Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar araya girdi ve tüm salonun alkışını alan bir söz sarf etti. İşte detaylar...

Spor 04-02-23 14:33

TSYD üyelerine sağlık taraması

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şube Yönetimi, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi ile yapılan işbirliği çerçevesinde tüm üyelerin sağlık taramasından geçirilmesini sağladı.

Haber 03-11-22 11:03

Akciğer kanseri bazen tesadüfen tespit edilebiliyor

Acıbadem Adana Hastanesi Göğüs Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Tümer Ulus, günümüzde en çok korkulan hastalıklar arasında ilk sıralarda yer alan akciğer kanserinde bazen hastaların şikâyetleri olmasa da tesadüfen çektikleri filmlerle, patolojik lezyonların erken saptanabildiğini söyledi.

Haber 02-11-22 08:25

Karaciğer yetmezliği teşhisi konulan genç, bir saatte bulunan organla sağlığına kavuştu

Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Süleyman Çetinkünar: - "Bu kadar kısa sürede uygun organın bulunması, milyonda bir ihtimal diyebiliriz. Uygun karaciğer bulunmasaydı, hastamızı 4-5 günden fazla yaşatmak mümkün olmayacaktı"

Yurthaber 05-10-22 15:01

Adana'da hastanenin hasta yakınlarınca basıldığı iddiası

Adana Çukurova Devlet Hastanesi Başhekimliği: - "Üzücü olaylar yaşanmıştır fakat bunun 'acil servisin basılması' şeklinde tanımlanması doğru değildir. Haberlerdeki 'acil servisin hizmet vermediği' yorumu da gerçek dışıdır"

Yurthaber 11-07-22 09:32

Onlarca ölüm yaşandı, umurlarında değil: Her dakika sahnedeyiz, Adana ile başa çıkamazsınız

Her yaz boğulmaların yaşandığı Adana ve Mersin’de sulama kanallarında yine tehlikeli manzaralar ortaya çıkmaya başladı. Bazı gençler, her yaz onlarca çocuğun boğulduğu sulama kanallarına tehlikeli atlayışlar yapıp, yüzdükleri videoları sosyal medyada yayınlayarak birbirlerine meydan okuyor. Sulama kanalında yüzen 14 yaşındaki İbrahim Demirbaş, “Biz Adana’da 81 ile meydan okuyoruz. Korkmuyoruz” dedi. 'Ölümüne meydan okuyorum, ölümüne yüzelim' diyen gençlerin bu davranışları tepki çekiyor.

Haber 01-06-22 11:34

Yoğun bakımda hastalara hem şifa hem de şefkat eli oluyorlar

Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde çalışan hemşireler, hayati risk altındaki hastaların zorlu tedavi sürecinde görev alıyorlar - Yoğun bakım hemşiresi Nurgül Atalay: - "Annesinin, babasının, çocuklarının dayanamadığı hastalara sabırla şefkatle yaklaşıyoruz. Onları sürekli kendi annemiz, babamız ve sevdiklerimiz yerine koyarak müdahale ediyoruz"

Yurthaber 13-03-22 11:56

Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi oksijenle şifa dağıtıyor

Hiperbarik Tedavi Ünitesinde, hastaların iyileşmeyen yaraları, zehirlenme, ani görme ve işitme kayıpları tedavi ediliyor - Başhekim Prof. Dr. Süleyman Çetinkünar: "Hastanemiz, Adana ve çevre illerde bu tedaviye ihtiyaç duyan hastalar için yeni bir umut kapısı, yeni bir tedavi alanı olacak"

Yurthaber 01-01-22 12:39

Saçınız günde 100 tel dökülüyorsa dikkat

Acıbadem Adana Hastanesi Dermatoloji Uzmanı Dr. Deniz Çetinkünar, günde 100 telden fazla saç dökülmesinin önemsenmesi gerektiğini söyleyerek, “Dökülmenin başlıca nedenlerini vitamin eksiklikleri, sıkı diyet, ilaçlar, yüksek ateş, enfeksiyon, doğum sonrası ve menopoz döneminde ortaya çıkan hormonal faktörler ile strestir” dedi.

Haber 03-12-21 11:59

Kızı koronavirüsü ağır geçiren babadan ailelere çağrı: Yaşadıklarını kim görse çocuğuna mutlaka aşı yaptırır

Adana’da yaşayan Dağcı ailesinin 12 yaşındaki kızları E.D., tatil için gittikleri Bodrum’da Covid-19’a yakalandı. Ciddi akciğer tutulumları gözlenen E.D. Acıbadem Adana Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi’nde tedavi görürken, baba Murat Dağcı, “Kızım, aşı yaşı henüz 12’ye inmeden bu hastalığa yakalandı. Onun Covid-19 nedeniyle yaşadıklarını kim görse çocuğuna mutlaka aşısını yaptırır” dedi.

Haber 24-08-21 13:35

Balık, üzüm ve kurubaklagiller kansere karşı etkin rol oynuyor

Acıbadem Adana Hastanesi Beslenme ve Diyet Uzmanı Çisem Gündüz Gizir, Omega-3 yağ asitleri için de çok iyi bir kaynak olan balığın, aynı zamanda kansere karşı koruyucu etki yaptığını söyledi.Acıbadem Adana Hastanesi Beslenme ve Diyet Uzmanı Çisem Gündüz Gizir, yapılan araştırmaların beslenme tarzının ve yiyeceklerin tıpkı koruyucu bir kalkan gibi kansere karşı etkili olduğunu ortaya koyduğunu belirtti.

Yurthaber 03-04-21 10:18

Bakan Zehra Zümrüt Selçuk, Dünya Otizm Farkındalık Günü etkinliğinde konuştu:

"Bu sene içinde otizmli kardeşlerimize hizmet verecek 10 yeni merkezimizi daha hayata geçirmek için çalışmalarımızı başlattık. Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, İzmir, Trabzon ve İstanbul'da yapılacak bakım merkezlerimizle hem çocuklarımıza hem de ailelerimize daha fazla destek olacağız" - "Otizm konusunda bu yılki mottomuzu, 'Farklılıklar zenginliğimizdir' olarak belirledik. Kovid-19 salgınına rağmen çalışmalarımızda bir aksamaya meydan vermedik. Otizm konusunda farkındalığı artırmak için en elzem olan personel eğitimine bu yıl da uzaktan hizmet içi eğitimlerle devam ettik" - "Sağlık Bakanlığı ile ağır otizmlilere yönelik kritik müdahale merkezleri kurulabilmesi için de çalışma sürecimiz devam ediyor"

Yurthaber 02-04-21 22:08

Gündüz: “Su içmek için susamayı beklemeyin”

Adana Acıbadem Hastanesi Beslenme ve Diyet Uzmanı Çisem Gündüz, su tüketiminin yeterli olup olmadığının idrar renginden anlaşılabileceğini, koyu renkli idrarın su ihtiyacına işaret ettiğini söyledi.Beslenme ve Diyet Uzmanı Çisem Gündüz, 22 Mart Dünya Su Günü nedeniyle yaptığı açıklamada suyun içerdiği sodyum, potasyum, kalsiyum, magnezyum ve fosfat gibi minerallerin insan sağlığı için hayati önem taşıdığının altını çizerek, “Hayatımız için oksijenden sonra en önemli ihtiyacımız olan su.

Yurthaber 22-03-21 09:53

Korona ve sivrisinekle eş zamanlı mücadele

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin salgın döneminde yoğunlaştırdığı temizlik ve hijyen çalışmaları devam ediyor.Başkan Zeydan Karalar’ın talimatıyla Covid-19 salgını döneminde kimyasal madde kullanmadan cadde, bulvar, meydan ve benzeri yerleri dezenfekte etmek amacıyla, Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığınca alınan ozonlu yıkama aracıyla, çöp konteyneri yıkanıyor, dezenfekte ediliyor.

Yurthaber 17-03-21 10:20

Yüreğir Belediyesinden sıcak çorba ikramı

Yüreğir Belediyesi’nin ‘İçinizi Isıtacak Bir Bardak Mutluluk’ sloganı ile başlattığı çorba ikramı yoğun ilgi görüyor.Haftanın belirli günlerinde Adana Şehir Hastanesi önünde hasta ve hasta yakınlarına, öğrencilere, sabahın ilk ışıkları ile birlikte işe giden veya yorucu mesailerinin ardından eve dönen ilçe sakinlerine yönelik çorba ikramı yapılıyor.Günde yaklaşık bin 500 kişiye dağıtılan çorba ile ikram geleneğini yaşattıklarını belirten Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, “Yardımlaşma, dayanışma, paylaşma kültürümüzü her daim canlı tutarak geleneklerimizi yaşatmaya çalışıyoruz” dedi.Hijyen koşullarının ön planda tutulduğu çorba ikramından faydalanan vatandaşlar, Yüreğir Belediyesi’ne ve Başkan Kocaispir’e teşekkür ettiler.

Yurthaber 05-03-21 11:55

Prof. Dr. Önal: Kanser riskini azaltmak elinizde

İskenderun Gelişim Hastanesi ve Başkent Üniversitesi işbirliği ile yeniden düzenlenen Radyoterapi Merkezi’nde hizmet sunan Başkent Üniversitesi Adana Dr.

Yurthaber 03-02-21 15:08

Kontrolden çıkan araç kaldırıma çarparak durabildi

Zonguldak’ta kar yağışı nedeniyle kontrolünü kaybeden otomobil sürücüsü kaldırıma çarparak durabildi.Edinilen bilgiye göre kaza öğlen saatlerinde Atatürk Devlet Hastanesi ek bina otoparkında meydan geldi.

Yurthaber 28-01-21 17:06

Koronavirüs dedektifleri 7 gün 24 saat salgınla mücadele ediyor

Adana'da yeni tip koronavirüsle mücadele eden 584 filyasyon ekibi, temaslı kişileri belirleyerek salgının önüne geçmek için fedakarca savaşıyor - Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Mobil Kovid Sorumlu Hekimi Tuğba Kurumoğlu İncekalan: - "Ekiplerimiz, en yoğun döneminde bile 24 saat içerisinde hastaların talebini karşıladı"

Yurthaber 21-01-21 11:05

DOKTORLAR KOVİD-19'LA SAVAŞI ANLATIYOR - Kalp hastalığı bulunanlar bu virüse karşı çok daha dikkatli olmalı

Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi doktorları, Kovid-19'la mücadelede yaşadıkları zorlu süreci anlattı - Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Yahya Kemal İçen: - "Bu virüsün kalp krizini tetiklediğini, kalp krizi geçiren hastaların da durumunu ağırlaştırdığını gördük. Bu yüzden kalp hastalığı olanların bu virüse karşı çok daha dikkatli olmalarını şiddetle tavsiye ediyorum" - Kardiyoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Çağlar Emre Çağlayan: - "Tedbirlere sadece kendimiz için değil karşımızdaki kişiler için de uymamız lazım. Belki bizi çok olumsuz etkilemeyecek ama bulaştırdığımız kişilerde bu hastalık ölümcül seyredebilir" - Göğüs Hastalıkları Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ezgi Özyılmaz: - "Hastalığı bir defa geçiren kişilerin ikinci defa geçirmeyeceğini söyleyemiyoruz. İkinci defa hasta olan insanlar var"

Yurthaber 15-01-21 11:20

Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi 3 yılda bölgenin sağlık üssü oldu

Eylül 2017'de hasta kabulüne başlanan "sağlık üssü"nde 2020 Eylül sonuna kadar bölgedeki çok sayıda kişiye şifa dağıtıldı - Başhekim Doç. Dr. Süleyman Çetinkünar: - "Adana Şehir Hastanesi olarak misyonumuz çok ağır. Hem üniversite hem eğitim araştırma hastanesi hem de hizmet hastanesi olarak bulunduğu bölge itibarıyla Akdeniz'in ve çevre illerin üs merkezi halinde"

Yurthaber 12-01-21 11:06

Serebral Palsi tedavisi ekip çalışması gerektiriyor

Medline Adana Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç.

Yurthaber 08-01-21 08:13

KOVİD-19 HASTALARI YAŞADIKLARINI ANLATIYOR - Koronavirüsü yenen doktorlardan virüsü hafife almayın uyarısı

Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Emirhan Yardan: - "Hastalık sadece ülkemizi değil, bütün insanlığı tehdit eder bir boyuta ulaştı. Bu hastalık, geçirildikten sonra bile vücutta kalıcı hasar bırakabilmektedir" - Başhekim Yardımcısı Dr. Nurşah Keskin: - "Normal grip gibi seyretmiyor, çok ciddi komplikasyonlar oluşabiliyor. Bu enfeksiyonu hiç kimsenin hafife almasını önermem"

Yurthaber 17-12-20 11:12

'Sahra Hastanesi' denilmişti! Şaşırtan görüntüler

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin, pandemi sürecinin başlarında 'Sahra Hastanesi' olarak düzenlediğini duyurduğu fuar alanında, estetik-kozmetik-güzellik fuarı açıldı. Sahra Hastanesi tabelasının kaldırıldığı fuar alanında, kurulan stantlarda birçok marka ve kuruluşun güzellik alanındaki çalışmaları sergilendi.

Haber 19-11-20 16:55

Yüreğir’de başhekimliğe Dr. Haşim Onur Uluöz atandı

Çukurova Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Haşim Onur Uluöz, Adana Yüreğir Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine atandı.Üç ay önce Seyhan Devlet Hastanesi Başhekim görevini yürütürken Adana İl Sağlık Müdürlüğü görevine atanan Dr.

Yurthaber 16-11-20 11:11

Diyabet hastaları pandemi endişesiyle kontrollerini aksatmamalı

Acıbadem Adana Hastanesi Endokrinoloji Uzmanı Doç.

Yurthaber 14-11-20 09:44

Katliam kurbanı kadınların cenazeleri hastane morguna kaldırıldı

Mersin’in Tarsus ilçesinde boşanma aşamasındaki kocası tarafından öldürülen Gülser Çınar ile annesi Nuran Altunay ve kız kardeşi Mislina Yılmaz’ın cenazeleri Tarsus Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.İlçeye bağlı Yarbay Şemsettin Mahallesi’nde meydana gelen ve cinayet zanlısı Gültekin Çınar’ın da intihar ettiği olayda hayatını kaybeden 3 kadının cenazelerinin otopsi için Adana Adli Tıp Kurumuna gönderileceği öğrenildi.Yarbay Şemsettin Mahallesi 3907 Sokakta meydana gelen olayda, boşanma aşamasında olduğu eşi Gülser Çınar’ın annesi Nuran Altunay’ın evine giden Gültekin Çınar, burada çıkan tartışmada, karısı ile birlikte kayınvalidesi Nuran Altunay ve baldızı Mislina Yılmaz’ı tabanca ile vurarak öldürmüş, zanlı daha sonra aynı silahla intihar etmişti.

Haber 03-11-20 18:16

Hortuma aracında yakalanmıştı! Selma Yılmaz'ın son durumu

İskenderun'da çıkan orman yangını sırasında aracındayken hortuma yakalanan ve omurgasında kırık oluşan Selma Yılmaz, taburcu oldu. Yılmaz'ın durumu ile ilgili bilgi veren Acıbadem Adana Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Tahsin Erman, ameliyatın ardından hastanın sağlık durumunun iyiye gittiğini ve taburcu olduğunu belirtti.

Haber 31-10-20 13:41

Maçın ardından

Royal Hastanesi Bandırmaspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri: - "Bu mağlubiyetin bize travma yaşatmasına asla izin vermeyeceğiz. Bu, bizi motive edecek. Bu, biraz zaman alacak" - Adana Demirspor Teknik Direktörü Ümit Özat: - "Bu maç bize can suyu gibi geldi. Her şey yoluna girmiş değil, oyun olarak ve genel olarak eksiklerimiz var"

Yurthaber 25-10-20 18:52

Futbol: TFF 1. Lig

Royal Hastanesi Bandırmaspor: 0 - Adana Demirspor: 3

Yurthaber 25-10-20 15:49

Koronavirüsün korkutan etkisi ortaya çıktı! Felç riski...

Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Klinik Şefi, Türk Tabipleri Birliği 2'nci Başkanı Doç. Dr. Ali İhsan Ökten, koronavirüsün beyinde kalıcı hasarlar bıraktığını belirterek, "Hastalığı ağır biçimde geçirenlerde inme oranının daha yüksek olduğu veya daha önceden inme hastalığı geçirenlerin korona virüs hastalığını daha ağır geçirdikleri bilimsel olarak tespit edilmiştir" dedi.

Haber 23-10-20 07:43

Kebapçılar arasındaki rekabet alevlendi! Adana mı Urfa mı?

Şanlıurfa ve Adanalı kebapçılar arasında en lezzetli kebabın kendilerine ait olduğu iddiasıyla yıllardır süren rekabeti devam ediyor. Şanlıurfalı ustalar, kebabın diyarının Şanlıurfa olduğunu, juri önünde yarışmaya hazır olduklarını belirterek, "Hodri meydan" dedi. Adanalı ustalar ise kebap yemek için Adana’ya dünyanın her yerinden turistlerin geldiğini belirterek, “İnsanlar kebap yemek için en çok hangi kente giriş-çıkış yapıyor, araştırılsın” ifadelerini kullandı.

Yemek 23-10-20 07:33

Korkutan açıklama: Koronavirüs beyinde kalıcı hasarlar bırakıyor

Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Klinik Şefi, Türk Tabipleri Birliği 2'nci Başkanı Doç. Dr. Ali İhsan Ökten, koronavirüsün beyinde kalıcı hasarlar bıraktığını belirterek, "Hastalığı ağır biçimde geçirenlerde inme oranının daha yüksek olduğu veya daha önceden inme hastalığı geçirenlerin koronavirüs hastalığını daha ağır geçirdikleri bilimsel olarak tespit edilmiştir" dedi.

Haber 22-10-20 09:29

Aç kalmak metabolizma hızını yavaşlatıyor

Acıbadem Adana Hastanesi İç Hastalıkları ve Endokrinoloji Uzmanı Doç.

Yurthaber 25-08-20 11:16
Yurthaber 15-08-20 09:40

Kalp ritmi bozulduysa felç riski beş kat artıyor

Acıbadem Adana Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Prof.

Yurthaber 05-08-20 08:46

İki il karşı karşıya geldi! 'Hodri meydan' dediler

Türkiye'nin en sevilen lezzetlerinden biri olan kebap, acılı ve acısız çeşidiyle ismini aldığı Adana ve Şanlıurfa illeri arasında anlaşmazlığa yol açtı. Adana’daki ustalar, tescilli lezzetleri olan kebabın acısız çeşidine ‘Urfa Kebabı’ denmesine tepki gösterirken, Şanlıurfa’daki ustalar ise baharatsız yaptıkları kebabın çok daha lezzetli olduğunu savunarak, Adanalı ustalara 'hodri meydan' dedi.

Haber 26-07-20 13:43

Bağımlılıktan Ayakta Arındırma Merkezinde kurtulacaklar

Medline Adana Hastanesi, Sağlık Bakanlığı’na yaptığı başvuru neticesinde aldığı “Ayakta Arındırma Merkezi” ruhsatı ile bağımlılık sorununa çözüm üretmek için hizmet vermeye başladı.Psikiyatri Uzmanı Dr.

Yurthaber 22-07-20 11:31

Tarsus’ta hastane açılmadan kavşağın düzenlenmesi isteniyor

Mersin’in Tarsus ilçesinde yeni yapılan devlet hastanesi kavşağına düzenlenme yapılması istendi.Şahin Mahallesi Muhtarı Hüseyin Aydın, trafiğin yoğun olduğu Adana ve Mersin’in geçiş güzergahı üzerinde bulunan 82 Evler kavşağının yeni devlet hastanesinin faaliyete geçmesiyle trafiği kaldıramayacağını söyledi.Kazaların sık sık yaşandığı kavşağın yeni hastanenin açılmasıyla trafiğin daha da yoğun olacağını belirten Aydın, bir an önce çözüm bulunması konusunda yetkililerden yardım istedi.

Yurthaber 17-06-20 13:45

Ceyhan Devlet Hastanesi çevresi ağaçlandırıldı

Adana’nın Ceyhan ilçesinde inşaatı tamamlanan ve önümüzdeki günlerde açılışı yapılacak olan, Ceyhan Devlet Hastanesi’nin çevresine fidan dikimi yapılarak boş alanların ağaçlandırılması sağlandı.Adana Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Adana Orman İşletme Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ağaçlandırma ve peyzaj düzenleme çalışmaları kapsamında palmiye, servi, kızılçam, defne, okaliptüs v.b süs bitkileriyle birlikte, tüplü fidan dikimi yapılarak 1.600 adet fidan toprakla buluşturuldu.Orman Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz, “Sosyal sorumluluk bilinciyle mezarlıklar, ibadethaneler gibi yerlerde yapılan ağaçlandırma çalışmaları yanında bugün fidan yarın nefes diyerek, hastane etrafını ağaçlandırıyoruz.

Yurthaber 15-06-20 15:48

Dr. Akyıldız: Sağlık hizmetlerini sürecin gerekliliklerine göre düzenledik

Acıbadem Adana Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Hekimi Uzm.

Yurthaber 05-06-20 11:33

Adana'da 'sahra hastanesi' tartışması sürüyor: İnceleme başlatıldı

Adana İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri, CHP'li Adana Büyükşehir Belediyesi'nce kurulduğu ve kullanıma hazır olduğu açıklanan sahra hastanesiyle ilgili inceleme başlattı.

Haber 18-04-20 19:29

AK Parti'den Kılıçdaroğlu'na 'hastane' tepkisi!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın bin kişilik Sahra Hastanesi kurduğunu iddia etti. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, konuyla ilgili olarak "Böyle bir hastane yok. Hastane denilen yer fuar alanında perdelerle bölmeler yapılmış bir yer. Olmayan hastaneyi varmış gibi gösterip üstüne sözde siyasi iddia inşa etmek yakışıksız bir durumdur." dedi.

Haber 13-04-20 17:07

Büyükşehirden Adana’ya sahra hastanesi adımı

Adana Büyükşehir Belediyesi, korona virüsle mücadele kapsamında çalışmalarını sürdürüyor.

Yurthaber 01-04-20 12:40

Dr. Bayrak: Virüsten korunmak ellerimizde

Özel Adana Ortadoğu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr.

Yurthaber 19-03-20 10:51