Adaylar Haberleri

TFF Başkanlığı için adaylar belli olmaya başladı! Fikret Orman'ın ismini duyan şaştı kaldı

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi 18 Temmuz’daki mali genel kurulun seçimli genel kurul olarak yapılacağını duyururken, kulüpler seçimin daha erken yapılması için imza toplamaya başladı. Tüm bunlar yaşanırken, başkanlık için ismi geçen isimler de netleşmeye başladı. İşte detaylar...

Spor 2024-04-09 09:22:53

Son dakika | İYİ Parti'de Meral Akşener dönemi sona erdi: Genel başkanlığa veda! Radikal karardan sonra yeni adaylar da çıktı

Son dakika haberi: Yerel seçimlerden umduğunu alamayan İYİ Parti'de Meral Akşener tepkilerin odağındaydı. Seçimin hemen ertesi günü Akşener, 27 Nisan'da seçimli kurultay yapılması kararını açıkladı. Bunun üzerine İYİ Parti'den adaylığa göz kırpan isimler de sahneye çıkarken Akşener'in aday olup olmayacağı büyük merak konusuydu.

Haber 2024-04-08 10:03:36

Mersin’in Mut ilçesinde ilk defa kadın adaylar muhtar seçildi

Mersin’in Mut ilçesinde iki kadın muhtar adayı seçimleri kazandı.

Yurthaber 2024-04-02 09:52:08
Mut

Adana canlı seçim sonuçları! Adana'da seçimi kim kazandı? Fatih Mehmet Kocaispir mi, Zeydan Karalar mı?

81 ilde oy verme süreci sona erdi. Yaklaşık 1.8 milyon kişinin yaşadığı Adana'da da seçimin nasıl sonuçlanacağı seçmen tarafından merak edilen konular arasında. AK Parti'nin adayı Fatih Mehmet Kocaispir, CHP'nin adayı Zeydan Karalar ve İYİ Parti adayı Ayyüce Türkeş Taş seçimde en fazla oyu alması tahmin edilen adaylar arasında gösteriliyor. Peki, Adana'da seçimi kim kazandı? İşte tüm merak edilenler...

Finans 2024-03-31 20:07:36

Canlı Beykoz ve Fatih seçim sonuçları! Artık son saatler, heyecan dorukta: Beykoz ve Fatih seçim sonuçlarını kim kazandı?

İstanbullular için beklenen gün geldi çattı. Yerel seçim süreci bitti ve sandıklar seçmenlerin önüne koyuldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçim sonuçlarıyla beraber Beykoz ve Fatih'te sonuçları da yakından takip ediliyor. Beykoz ve Fatih'te hangi adaylar seçimi kazandı? Mevcut adaylar mı yarışı önde bitirdi yoksa yeni isimler mi seçimden galip ayrıldı? İşte Beykoz ve Fatih seçim sonuçları...

Finans 31-03-24 16:23

Avcılar canlı seçim sonuçları! Avcılar'da seçimin galibi kim olacak: Abdullah Küçükoğlu mu yoksa Utku Caner Çaykara mı?

Vatandaşlar sandıklara akın etti. Partilerin seçim çalışmaları artık sona erdi. Türkiye nefesini tuttu yerel seçimlerde sandıklardan çıkacak sonuçlara kilitlendi. İstanbul Avcılar'da da sandıktan çıkacak isim merakla bekleniyor. AK Parti'nin adayı Abdullah Küçükoğlu ile CHP'nin adayı Utku Caner Çaykara, ilçede ön plana çıkan adaylar konumunda. Akşam saatlerinde belli olması beklenen sonuçlar bu sayfada olacak!

Haber 30-03-24 22:23

Arnavutköy canlı seçim sonuçları! Arnavutköy'de sandıktan kimin ismi çıkacak? Mustafa Candaroğlu mu yoksa Tekin Aras mı?

Türkiye sandıklara akın etti. Partilerin seçim çalışmaları artık tamamlandı. Türkiye nefesini tuttu sandıktan çıkacak sonuçlara kilitlendi. İstanbul Arnavutköy'de de sandıktan çıkacak ismi merakla bekliyor. AK Parti'nin adayı Mustafa Candaroğlu ile CHP'nin adayı Tekin Aras, ilçede ön plana çıkan adaylar konumunda.

Haber 30-03-24 22:13

YRP'li Türk, Belediye Başkanı Bahadır'la telefonda birbirine girdi! Kanun benim, gelirim seni fena yaparım

Seçimlere saatler kala tansiyon iyice yükseldi. İstanbul'un Bahçelievler ilçesinde adaylar arasında bayrak krizi yaşandı. Yeniden Refah Partisi Adayı Metin Türk, Belediye Başkanı Hakan Bahadır'la arasında geçen gergin telefon konuşmasını paylaştı. Bahadır çok sert ifadeler kullanırak, "Dedikoducu karı gibisiniz. Gelirim seni fena yaparım. Şerefsiz" dedi. İşte yaşananlar...

Haber 30-03-24 13:36

CHP belediye başkan adayı 'miting saati satıldı' dedi, partisinden istifa edip AK Parti'ye geçti

CHP Bitlis Belediye Başkan Adayı Selim Soyugüzel, bugün yapılması planlanan miting saatinin partisinin il başkanı tarafından para karşılığı satıldığını ileri sürmesinin ardından adaylıktan ve partisinden istifa edip AK Parti'ye katıldı. Soyugüzel'e parti rozetini AK Parti İl Başkanı Kadir Köstekçi taktı. CHP İl Başkanı Metin Güzelkaya ise iddialar için, "Parayla pulla işim olmaz. Yasada miting alanlarının siyasi parti veya bağımsız adaylar arasında değiştirilebilir ibaresi yer almaktadır" dedi.

Haber 28-03-24 16:59

31 Mart yerel seçimi için nefesler tutuldu! YSK’dan beklenen açıklama geldi! İşte oy kullanma rehberi ve pusulalar…

31 Mart seçimlerine 10 günden az bir süre kala adaylar kıyasıya yarışına devam ederken YSK oy kullanma rehberini yayınladı. Seçmenler, nerede oy kullanacağını seçmen bilgi kağıdından veya internetten öğrenebilecek. Oy verme günü, seçmen bilgi kağıdının getirilmesi zorunlu olmayacak. İşte oy kullanma ilgili tüm detaylar…

Haber 22-03-24 08:00

96. Akademi Ödülleri için heyecan dorukta! Oscar 2024 hakkında merak edilenler

Dolby Tiyatrosu'nda gerçekleşecek olan 96. Akademi Ödülleri'nde, film endüstrisinin en büyük başarıları ödüllendirilecek. Adaylar arasında Barbie ve Oppenheimer gibi merakla beklenen yapımlar yer alırken, Jimmy Kimmel bu yıl dördüncü kez sunuculuk koltuğuna oturacak.

Magazin 10-03-24 20:33

İYİ Parti o ilde ipi göğüslemek üzere! Adana'da ise son durum belli oldu: İşte 4 şehirde son durum

Seçimlere artık 23 gün kaldı. Adaylar, vaatler derken Türkiye nefesini tuttu 31 Mart seçimlerine kilitlendi. İYİ Parti'nin seçimlere tek başına katılması birçok ilde dengeleri değiştirdi. İYİ Parti bir ilde yarışı önde götürürken bir başka ilde ise kritik rolde. Adana'da Zeydan Karalar önde mi? Puan farkı kaç? Adana, Isparta, Nevşehir ve Uşak'ta seçmenin nabzı tutuldu. İşte ORC Araştırma Şirketi'nin son çalışmaları...

Haber 08-03-24 09:19

İYİ Parti, Adana'da Ayyüce Türkeş'i aday olarak göstermişti! Anket sonuçları paylaşıldı

Türkiye yeniden bir seçim atmosferine girdi. 31 Mart'ta yapılacak seçimler için adaylar ve parti liderleri 81 ilde programlarına devam ediyor. Seçime az bir süre kala yapılan anketlerin sonuçları da merak ediliyor. ORC Araştırma, Adana ve Muğla'da yapılan anketin sonuçlarını paylaştı.

Haber 07-03-24 20:48

Fatih Portakal’dan canlı yayında oy kullanma provası! İlginç anlar yaşandı: ‘Çarşaf gibi 3 tane oy pusulası var’

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere 23 gün kaldı. AK Parti, CHP, İYİ Parti, MHP, Yeniden Refah Partisi, Zafer Partisi başta olmak üzere bu seçimde 36 parti yarışacak. Bağımsız adaylar da eklendiğinde her bir pusula yaklaşık 1 metreyi geçiyor. Fatih Portakal da bu duruma dikkat çekmek için canlı yayında oy kullanma provası yaptı ortaya ilginç anlar çıktı. Portakal, ‘Çarşaf gibi 3 tane oy pusulası var gerçekten zor bir iş’ diyerek dikkat çeken uyarılarda da bulundu.

Haber 07-03-24 09:01

Ateşin Çocukları'na operasyon! 600 jandarma katıldı, 17 kişi gözaltına alındı: Aralarında DEM Partili adaylar da var

Şanlıurfa'da 'Ateşin Çocukları İnisiyatifi' adıyla PKK'nin sözde şehir yapılanması mensuplarından oluşan şüphelilere yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi. 600 jandarma personelinin katıldığı operasyonda aralarında 4 DEM Parti Belediye Meclisi üyesi adayının da bulunduğu 17 kişi gözaltına alındı.

Haber 06-03-24 16:56
pkk

Kurum, gazetecinin o sorusuna sinirlendi! Cevabını heceleyerek verdi: Ol-ma-ya-cak

31 Mart seçimlerine artık sayılı günler kaldı. İstanbul'daki yarışın nefes kesmesi beklenirken adaylar tempolarını yükseltti. Bugün gazetecilerle bir araya gelen Cumhur İttifakı adayı Murat Kurum bir gazetecinin Kanal İstanbul sorusuna tepki gösterdi. Aynı konu üzerinde sürekli durulduğuna vurgu yapan Kurum, "Bizim gündemimizde olmayacak diye ısrarla söylememize rağmen siz de ısrarla Kanal İstanbul da Kanal İstanbul diyorsunuz." dedi.

Haber 01-03-24 16:04

Kurum ile evsiz vatandaş arasında dikkat çeken diyalog! Hiçbiri olmadı

Seçimlere artık 1 ay kaldı. Adaylar sahada çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Cumhur İttifakı adayı Murat Kurum Başakşehir'de vatandaşlarla bir araya geldi. Burada 2019'da evsiz kaldığını söyleyen bir vatandaşla Kurum arasındaki 'Söz verdiniz' konuşmaları gündem oldu.

Haber 01-03-24 13:08

Adaylar düğünde karşılaştı! Ortalık savaş alanına döndü: Seçim kavgasında baygınlık geçirenler oldu

31 Mart yerel seçimlerinde kritik aya girildi. Tansiyonun arttığı son olay Diyarbakır'da yaşandı. Muhtar adayı akrabalar bir düğünde karşılaşınca arbede çıktı. Seçimin önüne geçtiği düğünde bazı davetliler baygınlık geçirdi. Araya polisin girmesiyle kavga sonlandırılırken gelinle damat takı töreninin ardından salondan ayrıldı.

Haber 01-03-24 11:14

'18 yaş ve üzeri üniversite öğrencilerimize ulaşımı ücretsiz yapacağız' Turgut Altınok açıkladı 'Hiçbir ücret almayacağız'

Yerel seçimlere kısa bir süre kalan siyasi partiler ve belediye başkan adayları çalışmalarını hızlandırdı. Adaylar konuşmalarıyla vaatlerini vatandaşlara duyururken bazı isimlerden dikkat çeken çıkışlar da geliyor. Son olarak Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok "18 yaş ve üzeri üniversiteli öğrencilerimize ulaşımı ücretsiz yapacağız" dedi. Ankara'nın son durumuyla ilgili eleştirilerde bulunan Altınok "Ankara büyükşehirden büyük kasabaya doğru gidiyor" dedi.

Haber 29-02-24 13:12

Rusya sandık başında: Putin'le devam mı tamam mı? İşte Rus liderin rakipleri

Rusya'da devlet başkanlığı seçiminin erken oylama aşaması başladı. 37 bölgede kurulan seçim sandıklarında belirli meslek grupları oylarını kullanıyor. Devlet Başkanı Vladimir Putin'e rakip olarak 3 aday sahneye çıktı. Adaylar, ilk turda yüzde 50'yi geçmeyi hedefliyor.

Haber 25-02-24 12:41

YSK'nın partilere verdiği süre doldu! 3 Mart'ta kesin aday listeleri açıklanacak

YSK’nın siyasi partilere aday listelerini teslim etmek için verdiği süre saat 17.00 itibarıyla doldu. Listelerin teslim edilmesinin ardından 23 Şubat’ta geçici adaylar ilan edilecek. Kesin aday listeleri ise 3 Mart’ta açıklanacak.

Haber 20-02-24 17:02

CHP'de 'Lütfü Savaş' hazırlığı! O gelişmeyi sosyal medyadan duyurdu

Yerel seçimlere adım adım yaklaşılırken parti ve ittifakların çıkaracağı adaylar netleşmeye başladı. CHP'nin Hatay'da aday olarak gösterdiği mevcut belediye başkanı Lütfü Savaş'ın ismi tartışmalara yol açmıştı. Gazeteci Altan Sancar, Savaş ile ilgili gelişmeyi sosyal medya hesabından duyurdu. Öte yandan Savaş'ın ismi bugün CHP'nin aday tanıtım toplantısında da anons edilmedi.

Haber 18-02-24 15:59

Türkiye'de başka örneği yok, dünyada da olmayabilir! Bu ilçeyi 150 yıldır aynı aile yönetiyor, adaylardan sadece birinin soyadı farklı

Her seçim gibi 31 Mart seçimleri de tarihi bir önem taşıyor. Yerel seçimlere adım adım giderken ilginç detaylarda ortaya çıkıyor. Bunların içinde en dikkat çekeni Trabzon'un Of ilçesinden geldi. Fıkralarıyla bilinen ilçeyi 150 yıldır aynı aile yönetiyor. Geleneğin 31 Mart seçimlerinde devam etme ihtimali de var. Çünkü adaylar içinden sadece birinin soyadı farklı. İşte ilginç olayın detayları...

Haber 15-02-24 10:01

Aday gösterilmeyen Gürsel Tekin CHP'den istifa etti! 6 madde sıraladı, 'hemşericilik' vurgusu gündem oldu

CHP'de yaşanan hareketli günler devam ediyor. Adaylar tek tek ilan edilirken bazı kopuşlar da yaşanıyor. Son olarak partinin eski isimlerinde Gürsel Tekin istifa ettiğini açıkladı. Tekin'in açıklamasında, 'Parti içi hemşericilik' vurgusu dikkat çekti.

Haber 13-02-24 09:35

CHP'de en uzun gece! O il ve ilçelerdeki belediye başkan adayları belli oldu! Malatya, Ordu, Kadıköy, Bakırköy, Sarıyer, Çankaya, Hatay...

CHP'de adaylık mesaisi sürüyor. CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Parti Meclisi (PM), Genel Başkan Özgür Özel başkanlığında parti genel merkezinde toplandı. Kritik toplantıda İstanbul'un ilçeleri Kadıköy, Sarıyer, Avcılar, Bakırköy, Kağıthane, Adalar, Avcılar, Ümraniye ile birlikte aralarında Adıyaman, Balıkesir, Bursa, Kayseri, Malatya, Ordu'nun da olduğu çok sayıda il ve ilçede adaylar belirlendi. Toplantıda Hatay'da Lütfü Savaş'ın adaylığı da görüşüldü.

Haber 12-02-24 22:51
CHP

Herkes seçim anketlerini konuşurken gözden kaçan detay! Aradan 9 ay geçti, AK Parti ile CHP arasında...

31 Mart yerel seçim için geri sayım devam ediyor. Partilerin belediye başkan adayları büyük oranda netleşirken, seçimlere 47 gün kala kritik hesaplamalar da başladı. 14 Mayıs'ta yapılan genel seçim sonuçlarını dikkate alarak çalışmalarını yürüten parti ve adaylar, il il son seçim sonuçlarını masaya yatırıyor. Peki 14 Mayıs'taki son seçimlerde hangi parti hangi ilde ne kadar oy aldı? Sizler için derledik...

Haber 12-02-24 08:25

SON DAKİKA | DEM Parti'nin İstanbul adayı resmen açıklandı: Meral Danış Beştaş ve Murat Çepni aday gösterildi! Diyarbakır, Van, Mardin...

Son dakika haberi: DEM Parti'nin İstanbul adayı resmen açıklandı! Günlerdir Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş'ın aday olup olmayacağının konuşulduğu İstanbul için adaylar netleşti. DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, yaptığı açıklamayla İBB başkan adayları olarak Meral Danış Beştaş ve Murat Çepni açıkladı. Öte yandan DEM Parti'nin Diyarbakır, Van ve Mardin başta olmak üzere 16 büyükşehir, 40 il ve 16 ilçedeki adayları da belli oldu.

Haber 09-02-24 15:25

Emekliye ayda 5 bin TL, kiracıya konut! Ekonomik vaatlerde Turgut Altınok ve Mansur Yavaş karşı karşıya geldi 'Aslında Cumhurbaşkanı'nı eleştiriyor'

Türkiye yerel seçimlere yaklaşırken parti ve adaylar da seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Çalışmalara ekonomik vaatler de damga vuruyor. Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Turgut Altınok'tan ihtiyaç sahibi emeklilere her ay 5 bin TL ödeme vaadi ve evi olmayanlara kira öder gibi ev sahibi olma vaadi gelirken Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP'nin ABB Başkanı Adayı Mansur Yavaş da Altınok'a "Aslında Cumhurbaşkanı'nı eleştiriyor" dedi.

Finans 03-02-24 13:24

CHP, İzmir'de aday göstermişti! 'İthal aday istemiyoruz' diyerek kırmızı kartla protesto ettiler

Aday belirleme sürecinin en çok konuşulan partilerinden biri CHP oldu. Partinin güçlü olduğu illerden İzmir'de geçtiğimiz günlerde tüm adaylar belli oldu. Karaburun için ise Nurşen Balcı ilan edildi. İlçe örgütünü ziyaret etmek isteyen Balcı'ya partililer 'kırmızı kart' çıkararak tepki gösterdi. Karşıyaka ilçe örgütüyle gelen Balcı'nın ana kapı yerine bir kahveden giriş yapması dikkat çekti. 'İthal aday istemiyoruz' diyen partililerin bazıları ise "Seçimi kazanma şansımız yok." dedi.

Haber 01-02-24 17:46

DEM Parti'den 'Başak Demirtaş' açıklaması 'Muhtemel adaylar adasında en güçlü adayımız'

Başak Demirtaş aday olacak mı? Bu sorunun yanıtı bir süredir konuşulurken DEM Parti'den açıklama geldi. DEM Parti Grup Başkanvekili Gülistan Kılıç Koçyiğit, İBB adaylığı için en güçlü ismin, Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş olduğunu söyledi.

Haber 31-01-24 13:53

Cumhur İttifakı'nın adayı Turgut Altınok, AK Parti'nin kalesi Mamak'ta umduğunu bulamadı! Görüntüler gündem oldu: 'O zaman metro istemiyorsun yani'

31 Mart'ta yapılacak seçimler için parti ve ittifakların belirlediği adaylar çalışmalarına başladı. Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, Mamak'ta esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Vatandaşlardan destek isteyen Altınok, aldığı cevaplar karşısında ise umduğunu bulamadı.

Haber 30-01-24 22:27

Canlı yayında Murat Kurum'u işaret edip Matematik ortada dedi: Fatih Portakal'dan 'İmamoğlu' çıkışı! 2 partiye dikkat çekti

31 Mart'ta İstanbul Büyükşehir Belediyesi için yarışacak adaylar büyük oranda belli oldu. 5 aday netleşti, DEM Parti ve Memleket Partisi'nin verecekleri kararlar da merak konusu. Gazeteci Fatih Portakal, rekabetin her geçen gün kızıştığı yarışla ilgili "Matematik ortada" diyerek kazanacağını düşündüğü ismi dile getirdi. Canlı yayındaki o anlar ses getirdi.

Haber 30-01-24 08:42

Sürpriz adaylık gündeme bomba gibi düştü! İddiaya bizzat yanıt veren Mustafa Sarıgül'den ses getirecek 'anket ve AK Parti' sözleri

Yerel seçime giden süreçte en heyecanlı dönemlerden biri de son günlerde yaşanıyor. Partiler belediye başkan adaylarını büyük oranda açıklasa da henüz açıklanmayan adaylar merak konusu. CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül için ise bomba bir iddia gündemde. Sarıgül, adaylığıyla ilgili iddiaya bizzat yanıt verdi, seçim anketlerini işaret etti. Sarıgül'ün sosyal medyadan yaptığı paylaşım da dikkatlerden kaçmadı.

Haber 28-01-24 08:46

Dün CHP bugün YRP! Bir MHP'li belediye başkanından daha sürpriz karar... Mustafa Çay, Yeniden Refah Partisi'nden aday oldu

Yerel seçimler için Yeniden Refah Partisi (YRP) belediye başkan adaylarını açıklamaya devam ederken, son açıklanan listede 'MHP' sürprizi yaşandı. MHP'li mevcut Adana Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Yeniden Refah Partisi'nden aday gösterildi. Dün akşam da CHP'nin açıklanan adaylar listesinde MHP'li Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya yer almıştı.

Haber 27-01-24 13:59

Son dakika: CHP'nin İstanbul ilçeleri ile büyükşehir belediye başkan adayları açıklandı! Listede sürpriz isimler yer aldı! Antalya, Denizli, Muğla, Beşiktaş, Şişli...

Son dakika: Cumhuriyet Halk Partisi, aralarında Antalya, Muğla, Denizli'nin de yer aldığı 8 büyükşehir, 13 il belediyesi ile İstanbul'da 14, Ankara'da 11 ilçedeki başkan adaylarını açıkladı. Şişli'den aday adayı olan Aylin Kotil ile Beşiktaş'tan aday adaylığını açıklayan Nasuh Mahruki liste dışı kaldı. CHP yönetimi Antalya'da mevcut başkan Muhittin Böcek ile yola devam kararı alırken, İstanbul Ataşehir'de ise İlgezdi'nin yerine yeni bir isim aday gösterildi. İşte CHP'nin açıkladığı adaylar...

Haber 26-01-24 23:45

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, CHP'den istifa etti! 'Kılıçdaroğlu'nu destekleyenler tek tek tasfiye ediliyor'

Yerel seçimin yaklaşmasıyla partilerdeki adaylar belli olmaya devam ederken istifalar da yaşanmaya başladı. Yeniden aday gösterilmeyen Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, CHP'den istifa etti. İstifasını sosyal medya hesabından duyuran İlgezdi "Kılıçdaroğlu'nu destekleyenler tek tek partimizden tasfiye ediliyor" dedi.

Haber 26-01-24 18:19

Murat Kurum İstanbul için projelerini açıkladı! 'Metrobüs Silivri'ye kadar uzanacak' dedi deprem tehlikesine dikkat çekti, emeklilere her ay 2.500 TL

Seçimlere 66 gün kaldı. Adaylar çalışmalarına devam ederken yeni projelerde vatandaşlar tarafından merak ediliyor. AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum yeni projelerini tanıttı. Kurum'un vaatleri arasında Silivri'ye metrobüs ve İspark'ta indirim yer aldı. Öte yandan Esenler ve Harem otogarlarının taşınacak olması dikkat çekti. Ayrıca emekliler için de 2500 lira yardım açıklandı. İşte detaylar...

Haber 25-01-24 11:54

2024 Oscar adayları açıklandı! 96. Oscar Ödülleri'nde Oppenheimer rüzgarı esti... İşte 2024 Oscar adayları...

Bu yıl 96’ncısı düzenlenecek olan Oscar Ödülleri’nde adaylar açıklandı. 2024 Oscar adayları listesine ünlü yönetmen Christopher Nolan imzalı Oppenheimer filmi 13 dalda aday göstererek zirveye oturdu. Emma Stone'un başrolünde yer aldığı fantastik film "Poor Things" 11, Martin Scorsese'in draması "Killers of the Flower Moon" 10 adaylıkla Oppenheimer’ı takip etti. Yazın gişe rekorları kıran filmi "Barbie" 8 dalda aday gösterildi.

Trend 24-01-24 16:19

İstanbul'da aday sayısı artıyor! İYİ Parti ve Memleket Partisi'nin İstanbul adayları belli oldu mu? Son paylaşım olay oldu, canlı yayında isim verdi

İstanbul'da yerel seçim öncesi İBB Başkan adayları sayısı artıyor. Cumhur İttifakı cephesinde gözler Yeniden Refah Partisi'nin kararını çevrilirken, düğer tarafta ise yeni adaylar ortaya çıkıyor. DEM Parti'de Başak Demirtaş'ın adaylığı gündeme gelirken, İYİ Parti ve Memleket Partisi'nin de İstanbul adaylarının belli olduğu iddia edildi. Canlı yayında çok konuşulacak iddiayı gündeme getiren gazeteci Barış Yarkadaş, iki partinin de İstanbul adayı için isim verdi.

Haber 23-01-24 06:45

Ne İmamoğlu ne Murat Kurum! İsimleri yok, seçim sonuçları onların elinde: İBB anketine damgasını vuran adaylar

31 Mart'ta İstanbul'un kazananı kim olacak? İstanbul'a büyük önem atfettiği bilinen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önderliğindeki AK Parti, 2019'da kaybettiği İBB'yi geri almak için Murat Kurum ile yarışa dahil oldu. Bu sırada ilk seçim anketleri gelmeye başladı. Ekrem İmamoğlu ile Murat Kurum'un arasındaki farkı ortaya koyan anket sonuçlarına Zafer Partisi'nin adayı Azmi Karamahmutoğlu ile henüz belirlenmeyen İYİ Parti ve YRP adayları damgasını vurdu.

Haber 22-01-24 14:24

AK Parti'de kritik gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen duyurdu: İşte AK Parti'nin İstanbul ilçe belediye başkan adayları

Yerel seçimlere adım adım giderken artık bütün adaylar netleşmeye başladı. Geçtiğimiz günlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Murat Kurum'u duyuran Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün de İstanbul'un ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı. İşte isim isim adaylar...

Haber 20-01-24 14:37

Erdoğan 9 ismin üstünü çizdi! Belediye başkanları aday gösterilmedi: Deprem bölgesine yeni adaylar: Kahramanmaraş, Malatya, Adıyaman...

AK Parti'nin yeni belediye başkan adayları belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan adaylar arasında 9 kentin belediye başkanının yeniden aday gösterilmemesi dikkat çekti. Alınan karar sonrası "Cumhurbaşkanı Erdoğan 9 ismin üzerini çizdi" yorumları yapıldı. Peki hangi mevcut belediye başkanları yeniden aday gösterilmedi? İşte isim listesi..

Haber 18-01-24 15:46

AK Parti'nin belediye başkanı aday listesi! 48'i daha açıklandı! Sayı 74 oldu... Erdoğan kürsüye tek tek çağırdı

Yerel seçimlere 73 gün kaldı. AK Parti merak edilen isimleri ilan etmek için Ankara'da aday tanıtım toplantısı düzenlendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması beklenen adaylar ise daha öncesinde belli oldu. 48 adayın ismi tek tek açıklanırken; büyükşehir ve il bazında toplam 74 il duyurulmuş oldu. İşte AK Parti'nin 31 Mart seçimlerinde yarışacak adaylarının isim listesi...

Haber 18-01-24 12:21

CHP'nin tartışma yaratan hamlesinden sonra Erdoğan'dan radikal karar: O isimlerin üstü çizildi! Deprem bölgesinde tablo netleşiyor

Yerel seçim gündeminde sıcak gelişmelerin ardı arkası kesilmiyor. Son olarak CHP'nin birçok ilde açıkladığı adaylar ses getirdi. Özellikle de merakla beklenen Hatay hamlesi tartışmaları beraberinde getirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise 6 Şubat'ın merkezi Kahramanmaraş için tam tersi bir stratejiyi masaya sürüyor. Kulislere sızan bu Kahramanmaraş kararının yanı sıra Ankara ve İzmir adaylarının da kesinleştiği konuşuluyor.

Haber 12-01-24 09:47

Bağrışmalar CHP koridorlarını inletti! Aday belirlenme toplantısında ortalık karıştı: 'Oturup yazıp çizmişler, eşi dostu aday yapmışlar'

CHP'de yerel seçim hazırlıkları sürerken, dün yapılan Parti Meclisi toplantısıyla 242 seçim bölgesinde adaylar belirlendi. Kritik toplantının gergin geçtiği belirtilirken, yaşanan bağrışmalar parti binası koridorlarına geldi. Tartışma yaşayan isimlerden olan Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır, "Oturup yazıp çizmişler, eşi dostu belediye başkan adayı yapmışlar ve tek bir milletvekiline bile kendi bölgeleriyle ilgili hiçbir şey sorulmuyor" dedi.

Haber 11-01-24 06:59

Son dakika: CHP'de adaylık mesaisi! O il ve ilçelerde belediye başkan adayları açıklandı! Adana, Aydın, Eskişehir, Mersin, Hatay...

Son dakika haberi: Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi toplantısında, 31 Mart'taki yerel seçimler için 242 seçim bölgesinde adaylar belirlendi. Altısı büyükşehir olmak üzere 21 ilde başkan adayları açıklandı. CHP Sözcüsü Deniz Yücel, Adana'da Zeydan Karalar, Hatay'da Lütfü Savaş, Mersin'de Vahap Seçer, Aydın'da Özlem Çerçioğlu, Eskişehir'de Ayşe Ünlüce'nin aday olduğunu duyurdu. İstanbul'da ise Üsküdar ve Beyoğlu'nun da aralarında olduğu 12 ilçede CHP'li başkan adayları belli oldu.

Haber 10-01-24 22:31

AK Parti'nin yeni seçim şarkısı belli oldu! Azer Bülbül'ün o şarkısı yeniden yorumlandı: Tevfik Göksu da paylaştı

AK Parti'de yerel seçim hazırlıkları hız kazandı. İstanbul'da Murat Kurum'un aday gösterileceğinin belli olmasının ardından bazı illerde de adaylar belli oldu. Gözler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yarın yapacağı açıklamaya çevrilirken AK Parti'nin yerel seçim sürecinde kullanacağı seçim şarkısı da kamuoyuyla paylaşıldı.

Haber 06-01-24 23:50

AK Parti'nin 3 ilde daha adayları belli oldu! İşte Gaziantep, Konya ve Muğla'da aday gösterilecek isimler...

AK Parti'nin adayları netleşmeye başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yarın İstanbul dahil 28 kentin adaylarını açıklayacak. İstanbul'da Murat Kurum'un aday gösterileceği öğrenilirken gelen son bilgilere göre 3 ilde daha adaylar kesinleşti. Adayları belli olan iller ise Gaziantep, Konya ve Muğla oldu. İşte ayrıntılar...

Haber 06-01-24 22:13

AK Parti’de adaylar ‘kesinleşti’ iddiası! İşte İstanbul, Ankara, Adana, Antalya, Bursa, Gaziantep, Sakarya ve Trabzon adaylarının isimleri…

AK Parti’nin en çok merak edilen İstanbul adayı ile ilgili önemli kulis bilgileri paylaşıldı. İddialara göre AK Parti’nin İstanbul’daki adayı yapılan temayül yoklamalarının ardından kesinleşti ve adayın Murat Kurum olması kararlaştırıldı. Öte yandan İsmail Saymaz AK Parti’nin Ankara, Adana, Antalya, Bursa, Gaziantep, Sakarya ve Trabzon adaylarının da ismini sosyal medyadan paylaştı. İşte AK Parti kulislerinin konuştuğu adaylığı kesinleşen o isimler…

Haber 05-01-24 15:01