Adnan Oktar Haberleri

Dün gece sevk edildi! Cezaevinde yüzlerce avukatla görüşme yapmasıyla gündeme gelmişti... Adnan Oktar'ın cezaevi değişti

Silahlı suç örgütü yöneticisi olan ve cezaevinde bulunan Adnan Oktar'ın, cezaevinde yüzlerce genç avukatla görüşme yaparak örgüte eleman kazandırması konusu büyük gündem yaratmıştı. Yaşanan son gelişmeye göre Adnan Oktar'ın cezaevi değişti.

Haber 28-02-2024 17:03

ÖZEL | MYNET gündeme getirmişti! Adnan Oktar’ın avukat organizasyonu bu kararla çöktü artık kayıt altına alınacak

MYNET ÖZEL | Silahlı suç örgütü lideri Adnan Oktar’ın cezaevinde örgüt içindeki avukatlarla bir ayda 300’den fazla görüşme yaptığı ve bu görüşmelerin bazılarında avukatlara tacizde bulunduğu iddia edilmişti. Mahkemeden son dakika kararı geldi.

Haber 23-02-2024 18:12

Tapınak Şövalyeleri'yle İstanbul turu! Adnan Oktar'ın karanlık ağı şaşkına çevirdi, yeni iddianamede yer aldı... Hepsiyle yakın temastaymış

Adnan Oktar ve kedicikleri Türkiye'nin gündemini meşgul etmeye devam ederken, 1000 sayfalık yeni iddianame hazırlandı. Söz konusu iddianamede Oktar'ın 'Tapınak Şövalyeleri' ile yakınlığı dikkat çekti. 9 kişilik bir ekibin İstanbul'a geldiği ve örgüt tarafından misafir edildiği belirtilirken Sanhedrin Meclisi detayı da yer aldı.

Haber 21-02-2024 08:37

Adnan Oktar suç örgütü hakkında yeni iddianame! İsrailli siyasetçilerle görüşmeler yer aldı

Adnan Oktar'ın da aralarında bulunduğu 72 şüpheliye yönelik yeni bir iddianame düzenlendi. İddianamede örgüt üyesi bazı sanıkların İsrailli siyasetçilerle görüşmelerine yer verildi.

Haber 20-02-2024 01:08

Daha önce duymadınız! Oktar'ın kabarık sabıkasına yenileri eklendi: İşin içine 'Tapınakçılar' da girdi

Oluşturduğu illegal yapılanmayla kendine ve çevresine avantaj sağlayan, bu uğurda gencecik insanların hayatını karartmaktan, aileleri yıkmaktan korkmayan Adnan Oktar suç örgütüyle ilgili çarpıcı yeni bilgiler çıktı. İsrailli siyasetçilerle görüşmeler belirlendi, Tapınakçılarla yapılan görüşme ortaya çıktı. BM toplantılarına bile katılmaları örgütün sarmaşık gibi nasıl büyüdüğünü gözler önüne serdi.

Haber 19-02-2024 11:38

Adnan Oktar cezaevinde taciz ediyor! 'Kız getirme sistemi' aktif, skandal iddiayı Mynet'e duyurdu

Adnan Oktar denilen sapkın kişiyi birçok insan kediciklerinden hatırlıyor. A9 kanalındaki şovlarıyla sosyal medyadaki editlere konu olan Adnan Oktar'ın varlığı ve insanlar üzerindeki etkisi mizah etkeninin çok üstünde! On binlerce genç kızın, ailelerinin hayatlarını karartan Adnan Oktar aynı zamanda bir sapık.

Haber 19-02-2024 08:19

'Kız getirme sistemi' aktif, skandal iddiayı Mynet'e açıkladı: Adnan Oktar genç avukatları cezaevinde taciz ediyor!

Adnan Oktar denilen sapkın terör örgütünü birçok kişi kediciklerinden hatırlıyor. A9 kanalındaki şovlarıyla sosyal medyadaki editlere konu olan Adnan Oktar'ın varlığı ve insanlar üzerindeki etkisi mizah etkeninin çok üstünde! On binlerce genç kızın, ailelerinin hayatlarını karartan Adnan Oktar aynı zamanda bir sapık.

Haber 19-02-2024 08:11

Adnan Oktar'ın sosyal medya oyunu deşifre oldu! Silivri için özel çalışma yapmışlar: Onu efsane yapalım

Din sömürüsüyle sayısı belirsiz insanın hayatını karartan Adnan Oktar ve tarikatının sosyal medyada kullandığı yöntemler deşifre oldu. Silivri Cezevi'nde kaldığı dönemde sosyal medyada algı çalışmalarını hızlandıran örgütün her detayı ince ince düşünmesi akıllara durgunluk verdi. Yazışmalardaki 'abartarak verelim, onu efsane yapalım' ifadeleri hayrete düşürdü.

Haber 18-02-2024 17:06

Erzurumlular uyanık olsun diyerek uyardı! Yapılanmanın büyüklüğünü anlata anlata bitiremedi: Anneler kızlarını ikram ediyor

Türkiye Adnan Oktar gerçekleriyle yüzleşmeye devam ediyor. Din adı altında insanları sömüren, bedenlerini istismar eden ve gencecik insanların hayatını karartan Adnan Oktar örgütüyle ilgili her gün bir korkunç detay çıkıyor. Adnan Oktar'ın hedefindeki il bu defa Erzurum. Bugünkü dehşete düşüren detay ise 'Annelerin kızlarını ikram etmesi.' İşte ayrıntılar...

Haber 18-02-2024 07:29

2019'dan sonra ilk defa okuyacaksınız! Sapkın Adnan Oktar cezaevindeyken yaşandı 'Büyük aşklar böyle başlar'

5 yıl sonra ilk kez duyacaksınız! Bir yanda istismar tarikatının sapkın lideri Adnan Oktar bir yanda S isimli genç avukat! Takvim yaprakları 11 Temmuz 2018'i gösterdiğinde Adnan Oktar ve sapkın örgütüne operasyon düzenlendi. Bu kirli örgütün elebaşıyla birlikte mensupları da tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 16-02-2024 22:11

Adnan Oktar'ın görüntülerini paylaştı! İsyan etmekten kendini alamadı: Manipülasyondan yıldık

Türkiye son zamanlarda maalesef tarikat liderlerinin kandırdığı insanları ve ortaya çıkan akla hayale sığmayan mağduriyetleri konuşuyor. Bu isimlerinden başında Adnan Oktar geliyor. Oktar'a düzenlenen operasyon sırasında mali şube müdürü olan Furkan Sezer bir görüntü paylaşıp isyan etti; "Konu gördüğümüzden çok öte.."

Haber 16-02-2024 10:53

Özkan Mamati 2 gün önce söylemişti! Adnan Oktar mağduru Elvan Koçak'ın kızları o videoyu paylaştı: 'Biz hayatımıza mutlu bir şekilde devam ediyoruz'

Adnan Oktar organize suç örgütünün güncel yapılanmasına yönelik açılan soruşturma tamamlanırken, yeni gelişmeler de yaşanıyor. 3 evladı ve eşini Adnan Oktar suç örgütüne kaptıran Elvan Koçak mücadelesini sürdürüyor. 140 Journos'un belgeselinde de olayları anlatan örgütün eski üyesi Özkan Mamati'nin Koçak'ın kızlarıyla ilgili yaptığı açıklamadan 2 gün sonra Şeyma ve Büşra'da babalarına karşı ve Adnan Oktar'ın destekleyen yeni paylaşımlar geldi.

Haber 15-02-2024 22:11

Adnan Oktar suç örgütünün güncel yapılanmasında istenen cezalar belli oldu! Oktar'ın cezaevinden örgüt üyeleri için yazdığı notlar ortaya çıktı

Adnan Oktar organize suç örgütünün güncel yapılanmasına yönelik açılan soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianamede Adnan Oktar, Meltem Daban ve Ferhunde Eda Babuna'nın "suç işlemek amacıyla örgüt kurma", "Örgütün veya amacının propagandasını yapma" suçlarından ayrı ayrı 15 yıl 6 aydan 43 yıl 6 aya kadar hapis cezasıyla cezalandırılması istendi. İddianamede örgütün ana dava sonrası iletişim stratejisini de değiştirdiği belirtilirken, Oktar'ın cezaevinden yazdığı notlar da ortaya çıktı.

Haber 15-02-2024 18:16

Canavarın adı Adnan! Siyasi ayağı da deşifre oluyor! Fatih Erbakan hakkındaki bu iddiayı ilk kez duyacaksınız 'Yalvararak yardım istedi'

Türkiye, din adı altında etrafını kandıran kendisini mesih, seçilmiş kişi olarak tanıtan tarikat liderlerinden çok çekti. Bu tarikat liderleri tıpkı FETÖ ve Adnan Oktar gibi silahlandı ve devletin önemli yerlerine sızdı. Adnan Oktar örgütünden 2018 yılında ayrılan ve devletle iş birliği yapan Özkan Mamati ve operasyon sırasında mali şube müdürü olan Furkan Sezer çözülmenin yaşanmasında önemli rol oynadı.

Haber 15-02-2024 16:33

Adnan Oktar'a Çok büyük maddi akışlar oluyor dedi! Duruşma salonunda yaşananları Korkunç diyerek anlattı

Elvan Koçak'ın avukatı Eser Çömlekçioğlu Mirgün Cabas'ın sorularını yanıtladı. Avukat Adnan Oktar'a halen büyük bir finans akış olduğunu iddia ederek "mal varlıklarına el konuldu ama yurt dışında hâlâ maddi akış sağlanıyor" dedi. Avukat ayrıca duruşma salonunda yaşanan bir anı da "Korkunç" diyerek anlattı.

Magazin 15-02-2024 08:41

Çok az kişi fark etti, son fotoğrafında 'kemer toka' detayı! Adnan Oktar'dan müritlerine gizli mesaj... 'Normal değil' diyerek açıkladı

Adnan Oktar hakkında yayımlanan 'Adnan' belgeseli gündem olurken, aynı zaman paylaşılan son fotoğrafıyla ilgili ise çarpıcı detaylar ortaya çıktı. Söz konusu fotoğraf ile Adnan Oktar'ın müritlerine mesaj verdiğini belirten eski Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Furkan Sezer, söz konusu karedeki metal kemer tokasına dikkat çekti.

Haber 14-02-2024 06:51

Skandal iddiaların hedefinde! Şebnem Korur Fincanı ile Adnan Oktar arasında 'atlas' bağlantısı: 'Ne tesadüf!'

Adnan Oktar suç örgütünün akıllara zarar faaliyetlerini deşifre eden ve TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı hakkında skandal iddiaların yer aldığı 'Adnan' belgeseli gündemi sarstı. Örgütün 1999'da yapılan operasyonun ardından kendilerini işkence görmüş gibi göstermek üzere Fincancı'dan rapor aldıkları öne sürülüyor. Ayrıca Fincancı'nın 2005 tarihli 'İşkence Atlası'na örgütün "sıvıştığını" dönemin Mali Şube Müdürü Furkan Sezer ifade etti!

Haber 12-02-2024 09:38

Eski TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı hakkında çarpıcı 'Adnan Oktar' iddiası! Sosyal medyadan yanıt verdi: 'Hukuki girişimlerde bulunacağım'

Eski Türk Tabipleri Birliği (TTB) Başkanı Şebnem Korur Fincancı'nın, Adnan Oktar suç örgütünü konu alan ‘Adnan’ belgeselinde, örgüt üyelerinin 1999'da düzenlenen operasyondan kurtulması için sahte işkence raporu hazırladığı iddia edildi. Söz konusu iddiaya Fincancı "Diziyi hazırlayanlar öyle olduğunu iddia etse de ne yazık ki bana ulaşmadılar. Herhangi bir açıklama isteği de olmadı" diyerek yanıt verdi.

Haber 11-02-2024 19:28

Cezaevindeki Adnan Oktar'ın yeni görüntüsü! Paylaşılan fotoğraf sosyal medyada olay oldu... 'Kedicik' diye bilinen müritlerinin yorumları dikkat çekti

Cezaevinde hükümlü olarak yatan Adnan Oktar'ın hapishanede çekildiği iddia edilen yeni bir fotoğrafı paylaşıldı. Suç amacıyla örgüt kurmak ve yönetmek, cinsel saldırı gibi suçlardan bin 75 yıl hapis cezasına çarptırılan Adnan Oktar'ın 'yeni görüntüsü' olarak paylaşılan fotoğrafı gündem oldu.

Haber 11-02-2024 10:56

Serveti ve Adnan Oktar iddiaları sonrası... Cüneyt Özdemir sordu Acun Ilıcalı cevap verdi! 'AK Parti'ye oy verdim'

Son günlerde Mehmet Ali Erbil'in iddialarıyla gündeme gelen Acun Ilıcalı, Cüneyt Özdemir'e konuştu. FETÖ, Adnan Oktar ve oy verdiği parti konusunda açık olan Acun Ilıcalı açıklamalarıyla dikkat çekti. Acun Ilıcalı konuşmasında "Benim cumhurbaşkanımıza çıkarsız bir sempatim var" dedi.

Magazin 30-12-2023 06:57

Örgüt içinde cinsel birleşme ile... Hakan Ural, Adnan Oktar hakkındaki o sözleri duyunca şoke oldu: İlk defa duydum

Son dönemde Dilan Polat dosyasına dair verdiği bilgilerle dikkat çeken gazeteci Emrullah Erdinç, Hakan Ural'ın programına konuk oldu. Erdinç, Adnan Oktar suç örgütüne dair yaptığı açıklamalarla Hakan Ural'ı şoke etti. Hakan Ural örgüt içinde doğan 12 çocuk iddiasını duyunca şaştı kaldı.

Magazin 16-11-2023 14:15

Iman Casablanca Adnan Oktar'a götürülmüş! Yüksek ücret teklif edip...

Best Model Of The World 2018 birincisi olan ve dokuz yıldır Türkiye’de yaşayan, Faslı manken ve oyuncu Iman Casablanca, Türkiye’ye geldiği ilk günlerde Adnan Oktar örgütü tarafından neredeyse kandırılıyormuş. Güzel model yaptığı açıklamada Adnan Oktar ile görüştürüldüğünü ve para teklifini anlattı.

Magazin 13-11-2023 07:01

Aleyna Tilki Adnan Oktar çetesinde 'kedicik' olmaktan son anda kurtulmuş! Henüz 13 yaşındayken...

Youtube üzerinden yayınlanan “Kedicik” isimli belgeselin ardından Berfu Yenenler kendisinin de örgüte dahil edilmeye çalışıldığını anlatmıştı. Adnan Oktar organize suç örgütünün Aleyna Tilki'nin de peşine düştüğü ortaya çıktı.

Magazin 27-10-2023 17:15

Ahu Tuğba Adnan Oktar ile fotoğrafı yeniden gündem oldu! Başörtünü tak, yan odaya geç

Yeşilçam'ın cesur isimlerinden olan Ahu Tuğba'nın yıllar önce Adnan Oktar'ın önünde diz çöküp oturduğu pozu sosyal medyayı salladı. Ahu Tuğba kareye dair detayları daha önce anlatmıştı. O poz ve açıklama yeniden gündeme geldi.

Magazin 25-10-2023 15:34

Eski 'kedicik' Ceylan Özgül Adnan Oktar'ın karşısında neden dans ettiklerine dair ilginç bir yorumda bulundu

Adnan Oktar'ın kediciği iken örgüt evinden kaçmayı başaran Ceylan Özgül, katıldığı bir televizyon programında ilginç açıklamalarda bulundu. Bunlardan biri de neden Adnan Oktar'ın gözlerinin içine bakıp dans ettikleri oldu.

Magazin 24-10-2023 06:56

Erkan Özerman, Fatih Altaylı'ya anlattı! Adnan Oktar'ın erkek mankeninden olay suçlama: Seks...

34. Best Model Türkiye yarışması sonrası erkek yarışmacılar tarafından tacizle suçlanan Erkan Özerman, Fatih Altaylı'nın Youtube programına katıldı. Erkan Özerman, Adnan Oktar ekibinin Best Model of Turkey'e katılan kızları kedicik olmaları için ikna etmeye çalıştıklarını iddia etti. Özerman ayrıca Adnan Hocacı manken bir erkeğin kendisini cinsel ilişkiyle suçladığını söyleyerek gündem oldu.

Magazin 15-10-2023 13:53

Adnan Oktar suç örgütünü anlatan “Kedicik” belgeseli yayından kaldırıldı! Sebebi bakın neymiş

Adnan Oktar organize suç örgütü davasında örgütün elebaşı olan Adnan Oktar, yargılandığı davada 8 bin 658 yıl hapis cezası almıştı. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan suç örgütünün işleyiş yapısını anlatan "Kedicik" belgeseli tüm Türkiye'de çok konuşulmuştu. Youtube üzerinden yayınlanan belgeselin kaldırıldığı ortaya çıktı.

Magazin 13-10-2023 15:40

Berfu Yenenler Adnan Oktar çetesinde ‘Kedicik’ olmaktan son anda kurtulmuş! “Beni de düşürmeye çalıştılar”

Youtube üzerinden yayınlanan “Kedicik” isimli belgesel tüm Türkiye’de çok ses getirdi. Adnan Oktar organize suç örgütünün işleyiş yapısını anlatan belgeselin ardından Eser Yenenler ile evli olan Miss Turkey dereceli Berfu Yenenler’den şoke eden bir açıklama geldi. Yenenler örgütün onu da tuzağa düşürmeye çalıştığını açıkladı.

Magazin 09-10-2023 13:22

On bin ameliyata girdiğini söyleyen sahte beyin cerrahı ağızları açık bıraktı! 'Kedicik'ler ayakkabıyı ısıtıp giydirmezse dayak yiyordu... Adnan Oktar geceleri uyuyamazdı

Sahte profesör doktor kendini televizyon ekranlarında 10 bin ameliyata girmiş bir beyin cerrahı olarak tanıtıyor, dayak yemekten kaçan kadınlar sahte mehdilerinin ayakkabısını giydirmeden önce fön makinesiyle ısıtmak zorunda kalıyordu... Gerek 'kedicik'leriyle gerekse işledikleri karanlık suçlarla Türkiye'nin gündeminden düşmeyen Adnan Oktar suç örgütünden detaylar bu kez canlı yayında hayretler içinde bıraktı. Dönemin Mali Şube Müdürü Furkan Sezer, Oktar'ın geceleri neden uyuyamadığını anlattı.

Haber 04-10-2023 16:17

Adnan Oktar'ın yaptığı işkence gözler önüne serildi: 'Yayına tekrar başlayıp 'Hadi sıkıysa beni övme' deyip karşısına oturtuyor'

Adnan Oktar organize suç örgütü davasında örgütün elebaşı olan Adnan Oktar, yargılandığı davada 8 bin 658 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı. Oktar ve örgüt üyelerinin yaptıkları belgesel oldu. 'Kedicik' isimli belgeselde tuzağa düşen genç kızların uğradığı işkence gözler önüne serildi. Oktar'ın canlı yayında iltifat etmeyen kızları darp ettiğini anlatan bir kadın "Sonra yayına tekrar başlayıp 'Hadi sıkıysa beni övme' deyip karşısına oturtuyor" dedi.

Haber 03-10-2023 08:07

Adnan Oktar cezaevinde tehdit yağdırdı! Örgüt üyesinden çok çarpıcı 'Rusya' itirafı

Liderliğini Adnan Oktar'ın yürüttüğü suç örgütü cezaevinde adım adım çözülüyor. Örgüt üyeleri birer birer etkin pişmanlıktan yararlanmak isterken Adnan Oktar'ın bu kişileri tehdit ettiği iddiası ileri sürüldü. Etkin pişmanlıktan yararlanmak isteyenlerden biri olan tutuklu şüpheli Orkun Şimşek, örgütün başlıca para kaynağının Rusya olduğunu söyledi.

Haber 29-07-2023 11:34

Adnan Oktar'ın gözdesiydi! İtirafçı 'kedicik' ismini değiştirdi

Adnan Oktar’ın etkin pişmanlıktan yararlanarak tahliye edilen en gözde ’kedicik’lerinden Beril Koncagül’ün ad ve soyadını değiştirmek için açtığı davada karar çıktı. Mahkeme, Koncagül’ün nüfustaki isminin değiştirilerek ‘A.İ.D.’ olarak düzenlenmesine hükmetti.

Haber 05-05-2023 15:40

Adnan Oktar organize suç örgütüne operasyon! Ünlü oyuncu Şener Şen'in yeğeni Aslı Efeoğlu'na gözaltı

Adnan Oktar organize suç örgütünün güncel yapılanmasına yönelik operasyonda yeni gelişmeler yaşandı. İstanbul merkezli 3 ilde düzenlenen operasyonda 1şüpheli daha gözaltına alındı. Gözaltı sayısı 17'e yükselirken emniyette işlemleri tamamlanan 10 şüpheli daha adliyeye sevk edildi. Gözaltına alınanların arasında ünlü oyuncu Şener Şen’in yeğeni Aslı Efeoğlu'nun da olduğu ortaya çıktı.

Magazin 29-04-2023 07:50

İstanbul merkezli 3 ilde Adnan Oktar organize suç örgütüne operasyon

İstanbul merkezli 3 ilde Adnan Oktar organize suç örgütünün güncel yapılanmasına yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda aralarında örgütle mücadele eden kamu görevlilerini sosyal medya üzerinden karalama çalışması yapan kişilerin de bulunduğu 15 şüpheli gözaltına alındı.

Haber 27-04-2023 11:33

Adnan Oktar yapılanmasına 3 ilde operasyon! 8 şüpheli yakalandı

Adnan Oktar suç örgütünün güncel yapılanmasında yer alan 14 şüphelinin yakalanması için üç ilde operasyon düzenlendi. Operasyonlarda 8 şüpheli yakalandı. Şüphelilerin, yaşanan deprem felaketlerini Adnan Oktar'a yönelik yapılan operasyonlara bağladıkları paylaşımlar yaptıkları belirlendi. İşte detaylar...

Haber 27-04-2023 09:55

Adnan Oktar Örgütü onları hedef aldı! Kimliklerini değiştirmeye başladılar, sır gibi saklanıyor

Adnan Oktar Örgütü davasında Adnan Oktar'a verilen 8 bin 658 yıl hapis cezası onanmıştı. İddiaya göre örgüt aleyhinde tanıklık yapanlara baskı uygulanıyor. Mağdurlar da çareyi kimlik değiştirmekte buldu. Yeni kimlikler sır gibi saklanırken bir zamanlar örgütün içinde bulunan ve sonra itirafçı olan Özkan Mamati, dosyaya bakan savcı ve polislerin de tehdit aldığını ifade etti.

Haber 14-04-2023 07:26

Roman Abramoviç'in alacağı iddia edilmişti! Adnan Oktar'ın malikanesi başka bir Rus oligarka satıldı, fiyatı ise...

Adnan Oktar'ın İstanbul'da oturduğu malikane Rus bir oligarka satıldı. 10 dönümlük ve içinde 2 villa bulunan araziyi Rus milyarder Roman Abramoviç'in alacağı iddia edilmişti ama 26 milyon dolara bir başka Rus oligark Boris Borişenko satın aldı.

Haber 18-03-2023 07:33

'Adnan Oktar Davası' firarisi yurt dışına kaçarken yakalandı

Adnan Oktar silahlı suç örgütüne yönelik dava kapsamında aranan sanık Necati Koç, Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yakalandı.

Haber 01-03-2023 18:24

Adnan Oktar'ın lüks villası satıldı! Geçen sene 190 milyon TL'den satışa çıkarılmıştı

Kamuoyunda 'Adnan Hoca' olarak bilinen Adnan Oktar, 11 Temmuz 2018 tarihinde beraberindeki 176 kişi ile birlikte gözaltına alındı ve 18 Temmuz 2018'de çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Hapiste olan Adnan Oktar'ın Boğaz'a nazır lüks villası geçen sene satışa çıkarılmıştı. Villanın yeni sahibi belli oldu.

Magazin 01-03-2023 14:39

Görüntüler ilk kez ortaya çıktı! Adnan Oktar ve kedicikleri böyle gözaltına alınmış

Adnan Oktar suç örgütüne yönelik operasyonun aylar sonra ilk kez görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde kediciklerin ters kelepçe ile gözaltına alındığı yer alırken, baskın düzenlenen villanın her yerinden para fışkırdı. Operasyonda ele geçirilen el yazması kağıtlar ise dikkat çekti. Adnan Oktar ile haberleşmek isteyen örgüt mensuplarının teknik takibe takılmamak için bu yöntemi kullandığı belirlendi.

Haber 12-01-2023 06:56

Masonlar ve Tapınak Şövalyeleri ile irtibat kurup Yahudilerin nüfuzu kullanmış! Adnan Oktar'a insanüstü özellikler atfediliyor

Adnan Oktar ile birlikte 14 örgüt yöneticisine verilen 8 bin 658 hapis cezasıyla ilgili gerekçeli karar açıklandı. 10 bin 393 sayfalık kararda Oktar'ın kendisinin 'mehdi' olduğu konusunda devamlı söylemlerde bulunduğu ve örgüt üyelerine kanıksattırmaya çalıştığına yer verildi. Örgüt üyelerinin Oktar'a insanüstü özellikler atfettiği, Oktar'ın örgütte tek hakim olduğu ifade edildi. Örgütün 'Masonlar' ve 'Tapınak Şövalyeleri' ile temasları ve Oktar'ın Yahudilerle irtibatı da kararda yer aldı.

Haber 30-12-2022 14:31

Can Tanrıyar'dan karşı misilleme! 8 bin 658 yıl hapis cezası alan Adnan Oktar'ın Seren Serengil açıklaması yeniden gündem oldu! Seren dindardır! Söylediklerimin doğru olduğunu biliyordu

Adnan Oktar organize suç örgütü davasında 8 bin 658 yıl hapis cezası alan Adnan Oktar'ın Seren Serengil açıklaması sosyal medyada yeniden gündem oldu. Seren Serengil hakkında, "Seren dindardır. Benimle konuştuğu dönemde, bağlantıda olduğu dönemde namazını kılıyordu. Anlattıklarımın doğru olduğunu biliyordu. İkrar ediyordu." diyen Oktar'ın o sözleri Serengil'in, Can Tanrıyar'la girdiği polemiğin ardından, Tanrıyar'ın sitesi tarafında yapılan paylaşımla gündem oldu.

Magazin 22-11-2022 16:56

Adnan Oktar suç örgütü operasyonunda yeni görüntülere ulaşıldı! Döviz, silah, mermi...

Adnan Oktar silahlı suç örgütüne yönelik 11 Temmuz 2018'de başlatılan operasyonlarda, Oktar'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alınıp tutuklanmıştı. Dün görülen davada mahkeme, Adnan Oktar ile birlikte 14 örgüt yöneticisine 8 bin 658 yıl hapis cezası verdi. Bununla birlikte Adnan Oktar silahlı suç örgütüne yönelik 4 yıl önce yapılan operasyon sırasında yaşananların kayda alındığı yeni görüntülere ulaşıldı. ​

Haber 17-11-2022 11:49

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? Teröristin itirafları, Erdoğan'dan G20'de mesajlar, Polonya'ya düşen füzeyle ilgili gelişmeler...

Türkiye'de ve dünyada birçok önemli gelişmenin yaşandığı günün en öne çıkan haberlerini sizler için derledik. İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısıyla ilgili yeni gelişmeler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan G20'de önemli mesajlar, Polonya'ya düşen füzeyle ilgili NATO'dan açıklama, Adnan Oktar'a 8 bin 658 yıl hapis cezası, NASA tarafından Ay'a fırlatılan Artemis-1 uzay aracı, sevilen diziden üzücü haber...

Haber 16-11-2022 17:34

Adnan Oktar organize suç örgütü davasında karar! Oktar'a 8 bin 658 yıl hapis

Adnan Oktar Organize Suç Örgütü’ne yönelik Bölge Adliye Mahkemesinin bozma kararının ardından yeniden görülen davada mahkeme kararını açıkladı. Mahkeme, Adnan Oktar’ın kişisel suçlarından 891 yıl hapisle cezalandırılmasına karar verdi. Örgüt üyelerinin işlediği suçlardan da sorumlu tutulan Oktar toplamda 8 bin 658 yıl hapis cezası aldı. Oktar, "Devletimize güvenimiz tam. Karardan mutluyuz. Kararı Allah verdi. İslam dünyaya hakim olacak. Güzel günler var ömrümüzde'' ifadelerini kullandı.

Haber 16-11-2022 12:48

Adnan Oktar'dan mahkemede dikkat çeken sözler! Devletimin emrindeyim dedi ve ekledi: Eğer mehdilik iddiam olursa...

'Adnan Oktar' suç örgütüne yönelik hükmün İstinaf Mahkemesi tarafından usulen bozulmasının ardından yeniden görülen davada, tutuklu sanık Adnan Oktar savunmasını yaptı. Oktar savunmasında, "Lise yıllarından beri devlet beni tanır. Ben de devletimi çok iyi tanırım. Halen de devletimin emrindeyim." ifadelerini kullandı.

Haber 02-11-2022 20:18

Adnan Oktar'dan dikkat çeken savunma! 'Benim kadınları sevmem bunları delirtti'

Adnan Oktar Suç Örgütüne yönelik yeniden görülen davada, Adnan Oktar savunma yaptı. Savunmasında, "Mahkemenin huzurunda yemin ediyorum; hiçbir şekilde hayatım boyunca mehdilik iddiam olmayacak" diyen Oktar, "Bana Allah bir görev verdiyse bunu yaparım. Yedi sülaleleri gelse de durduramazlar" ifadelerini kullandı. Gelenekçi ve ahlaksız normları reddettiğini söyleyen Oktar'ın, "Benim kadınları sevmem bunları delirtti" sözleri dikkat çekti. İşte Adnan Oktar'ın mahkemedeki o savunması...

Haber 02-11-2022 14:56

Adnan Oktar'ın avukat görüşmelerinde örgüte üye kazandırdığı iddiasına suç duyurusu

Davada müşteki olarak yer alan bir kişinin savcılığa yaptığı suç duyurusunda, Oktar'ın sosyal medya platformu ve verdikleri ilanla görüştüğü kadın avukatları örgüte kazandırmaya çalıştığı öne sürüldü.

Haber 01-11-2022 11:10

Mahkeme salonunda dikkat çeken sözler! Adnan Bey'i yakıcı bir aşkla seviyorum

'Adnan Oktar organize suç örgütü davası'nda savunmalar alındı. 72'si tutuklu 215 sanığın yeniden yargılandığı davada tutuklu sanık Merve Büyükbayrak'ın savunması pes dedirtti. Büyükbayrak, savunmasında "Adnan Bey'i yakıcı bir aşkla seviyorum. O cennetten gelmiş bir kuzu gibi gözümde ama asıl ruhunu seviyorum." ifadelerini kullandı.

Haber 31-10-2022 20:30