Adnan Oktarin Gozaltina Alindigi Anlar Haberleri

Dizlerinin üzerine çöküp ağladı! BBC muhabiri Gazze'de yaşananlar karşısında gözyaşlarına boğuldu... Ölü ve yaralılar arasında arkadaşlarını gördüler

İsrail ile Hamas arasındaki çatışmalar her geçen gün alevlenirken Gazze'de hayatını kaybedenlerin sayısı da artıyor. BBC Arapça servisinin muhabiri Adnan El-Bursh'un, Gazze'de olanları aktarmak üzere Şifa Hastanesi'nde haber yaptığı sırada gözyaşlarına boğulduğu anlar gündem oldu. Muhabir ve kameramanın gözyaşlarını tutamadığı görünürken ölü ve yaralılar arasında arkadaşlarını da gördükleri öğrenildi. Muhabir, dizlerinin üzerine çöküp "Hayatım boyunca bir daha unutamayacağım şeyler gördüm" dedi.

Haber 2023-10-13 15:25:16

Adnan Oktar davasında ilginç anlar! Avukat: Annesinin karnından doğmadı, Hakim: Doğdu, gerekeni yapın

Adnan Oktar davasının altıncı gününde, mahkeme salonunda ilginç anlar yaşandı. Adnan Oktar'ın avukatı Serhat Sinan Kocaoğlu, mahkeme başkanının kendisini dışarı çıkarmak istemesi üzerine, "Beni bu salondan yaka paça çıkaracak adam annesinin karnından doğmadı" dedi. Mahkeme Başkanı Mahmut Başbuğ da Kocaoğlu'nun bu sözlerine "Doğdu. Jandarma gerekeni yap" diyerek karşılık verdi. Avukat Kocaoğlu, jandarma tarafından salondan çıkartıldı. İşte olayın detayları...

Haber 2022-09-13 13:28:37

Yeni Adnan Oktar mı? deniliyordu! Onlarca kadınla yeni videosu ortaya çıktı: Yiyin dedi ve...

Tuncer Çiftçi, son günlerde "Türkiye'nin yeni Adnan Oktar'ı mı?" sorusuyla gündemde. Önceki yıllarda kadın müritlerini buz gibi şelaleye sokan Çiftçi'nin son olarak doğum gününde kadın müritleri tarafından yayınlanan videosu yeniden konuşulmasına neden olmuştu. Kendini 'mehdi' ilan eden Çiftçi'nin onlarca kadınla yeni bir videosu daha ortaya çıktı. Videoda askerlerin yemek duasının yapıldığı görülürken Çiftçi'nin "Yiyin" demesiyle kadınlar yemek yemeye geçti. O anlar yine tartışma konusu oldu.

Haber 2022-08-02 20:20:29

Son dakika: Galatasaray'da gergin anlar! Burak Elmas ve Eşref Hamamcıoğlu tartıştı

Son dakika haberleri: Galatasaray'da tüm gözler yapılacak başkanlık seçimine çevrilirken sosyal medyada ortaya atılan iddia gündeme bomba gibi düştü. Galatasaray eski başkanlarından Adnan Polat'ın düzenlediği etkinlikte Galatasaray Başkanı Burak Elmas ve başkan adayları Dursun Özbek ile Eşref Hamamcıoğlu da yer aldı. Burak Elmas ile Eşref Hamamcıoğlu arasında yaşandığı iddia edilen olay kısa süre içinde her yere yayıldı. İşte son dakika haberinin detayları...

Spor 2022-06-10 07:57:45

Trafiği karıştıran minik sıpa, yeni yuvasına kavuştu

Aydın’ın Efeler ilçesinde trafiği birbirine katan minik sıpa, yeni yuvasına kavuştu.Geçtiğimiz gün Efeler’in en işlek noktalarından olan Adnan Menderes Bulvarı üzerinde başıboş bir şekilde gezen minik sıpa, trafiği birbirine katarak, sürücülere zor anlar yaşattı.

Yurthaber 12-02-21 10:02

Trafiğe çıkan sıpa, sürücülere zor anlar yaşattı

Aydın’ın Efeler ilçesinde trafiğe çıkan başıboş sıpa trafiği karıştırırken, hayvana Aydın Büyükşehir Belediyesi sahip çıktı.Efeler’in en işlek yerlerinden olan Adnan Menderes Bulvarı üzerinde yola çıkan başıboş sıpa, ilginç görüntülere sahne olurken kısa süreli trafiği karıştırdı.

Yurthaber 10-02-21 15:53

Maskeli soyguncular PTT’yi işte böyle soydular

Bursa’da sabah saatlerinde maskeli ve silahlı iki soyguncunun PTT şubesinden 8 bin lira gasp edip kayıplara karıştığı anlar, güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.Olay, sabah saat 09.15 sıralarında merkez Osmangazi ilçesi Emek Adnan Menderes Mahallesindeki çocuk parkı içerisinde bulunan PTT şubesinde meydana geldi.

Haber 04-12-20 11:43

Motosikletin çarptığı kadın metrelerce ileriye fırladı

Denizli’de, işe yetişmek için karşıdan karşıya geçmeye çalışırken aşırı süratli olduğu iddia edilen motosikletin çarpması sonucu hayatını kaybeden kadının, metrelerce ileriye fırladığı anlar kameralara yansıdı.Merkezefendi ilçesi Kayalar Mahallesi Adnan Menderes Bulvarında dün sabah saatlerinde meydana gelen kazada; sanayi bölgesinde faaliyet gösteren bir tekstil firmasında güvenlik görevlisi olarak çalışan Sefa Ç.’nin kullandığı ve aşırı süratli olduğu iddia edilen 20 AEP 952 plakalı motosikletin çarptığı 41 yaşındaki Sultan Karahan hayatını kaybetmişti.İşe yetişmek için üst geçit yerine karayolunu tercih edince canından olan Sultan Karahan’ın son anları, kazaya karışan motosiklet ile aynı yönde setreden bir otomobilin araç kamerasına yansıdı.

Yurthaber 12-11-20 08:51

Hastanın sorusuna kızan doktor hakaret yağdırdı

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi’nde ameliyat olan hastasının soru sormasına sinirlenen doktor, hasta ve yakınıyla tartışmaya başladı. Doktorun hastane odasında bağırarak hakaret yağdırdığı anlar, odada bulunan bir kişi tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzerine harekete geçilerek doktor hakkında soruşturma başlatıldı

Haber 12-06-20 16:05

Kuaförüm Sensin'de yarışmacılar zor anlar yaşadı!

Show TV'de yayınlanan ve Gözde Kansu'nun sunduğu Kuaförüm Sensin'in son bölümünde ilginç anlar yaşandı. Saç kesim günü olduğu için zaten stresli olan modeller, Adnan Serter’in piksel kesim istediğini duyunca stüdyoda panik yaşadı.

Magazin 05-03-20 23:33

Kuaförüm Sensin'de model ile kuaför arasında gergin anlar! Kuaförüm Sensin gün birincisi kim oldu?

Show TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin yarışmasının son bölümünde, kuaförler, Adnan Serter’in kendileri için belirlediği saç kesimlerini modellerine uygulamak için ter döktü. Gözde Kansu'nun sunduğu Kuaförüm Sensin'de, saçlarını kısa kesildiğini söyleyen model ile kuaför arasında gergin anlar yaşandı. Peki Kuaförüm Sensin son bölümde gün birincisi kim oldu?

Magazin 26-12-19 21:08

Balık yerine naylon poşet yakaladı

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesi Küçükkuyu beldesinde Adnan Atlı, attığı ağları toplamak için gittiği Mıhlı sahili açıklarında teknesinin pervanesine çok sayıda naylon poşetin takılması nedeniyle zor anlar yaşadı.Kanca ile uzun süre uğraşıp naylon poşetleri pervaneden temizlediğini söyleyen Adnan Atlı, çok sayıda naylon poşetin de ağlarına takılmış olduğunu ifade etti.

Haber 10-12-19 14:57

Görenler görmeyenlere engel oluyor

Eskişehir’de, bir elektrik şirketi tarafından sürdürülen çalışmalar sonucu evinin önüne kazılan çukurlar yüzünden zor anlar yaşayan görme engelli Adnan Yıldız, ilgililerin daha duyarlı olmasını bekliyor.Görme engelli Adnan Yıldız’ın Büyükdere Mahallesi Özel Sokak’ta bulunan evinin civarında kazı çalışmaları yapıyor.

Haber 30-10-19 10:58

Aydın’da ıslak mezuniyet

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) 2018-2019 Eğitim-Öğretim Dönemi’ni başarıyla tamamlayarak mezun olan öğrenciler için düzenlenen mezuniyet töreninde binlerce kişi aniden bastıran sağnak yağış nedeniyle zor anlar yaşadı.

Yurthaber 10-06-19 18:44

Aydın'da korku dolu anlar! Pitbull kediye saldırdı

Aydın Adnan Menderes Bulvarı'nda sahibi tarafından gezmeye çıkartılan pitbull cinsi köpek kediye saldırdı. Köpeğin ağzından güçlükle alınan kedi saldırıda ağır yaralandı.

Trend 25-05-19 03:01

Söke MYO’da bahar şenliği

Adnan Menderes Üniversitesi Söke Meslek Yüksekokulu’nda düzenlenen bahar etkinliklerinde öğrenciler keyifli anlar yaşadı.Etkinliklere Söke Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr.

Yurthaber 03-05-19 07:55

Menderes ve arkadaşlarının idamının 57. yılı

Merhum Başbakan Adnan Menderes'in memleketi Aydın'ın Koçarlı ilçesindeki anma töreninde Menderes'in birebir ölçülerle yapılan heykelinin açılışı gerçekleştirildi - Menderes'i masa başında çalışırken tasvir eden heykel, katılımcılara duygulu anlar yaşattı

Yurthaber 17-09-18 15:25

Menderes ve arkadaşlarının idamının 57. yılı

Merhum Başbakan Adnan Menderes'in memleketi Aydın'ın Koçarlı ilçesindeki anma töreninde Menderes'in birebir ölçülerle yapılan heykelinin açılışı gerçekleştirildi - Menderes'i masa başında çalışırken tasvir eden heykel, katılımcılara duygulu anlar yaşattı

Haber 17-09-18 15:11

Adnan Menderes’in heykeli duygusal anlar yaşattı

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından, Çakırbeyli Mahallesinde Adnan Menderes heykelinin açılışı gerçekleştirildi.

Yurthaber 17-09-18 14:00

Adnan Menderes’in heykeli duygusal anlar yaşattı

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından, Çakırbeyli Mahallesinde Adnan Menderes heykelinin açılışı gerçekleştirildi.

Yurthaber 17-09-18 14:00

60 yıl önce görev yaptığı köyü unutamadı

Emekli öğretmen Adnan Yılmaz (78), 1958 yılında görev yaptığı Van’ın Çaldıran ilçesi Güngören köyünü 60 yıl sonra ziyaret ederek, duygu dolu anlar yaşadı.1958 yılında o zamanki haliyle Çaldıran nahiyesine 32 kilometre uzaklıkta bulunan Güngören köyünde 18 yaşındayken atanan Adnan Yılmaz, aradan 60 yıl geçmesine rağmen öğrencilerini ve köy halkını unutamadı.

Haber 18-04-18 11:58

Türk Siyasi Hayatında Adnan Menderes sempozyumu

Türk Tarih Kurumu Başkanı Prof . Dr. Turan: - "18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 103'üncü yıl dönümünde bize Afrin zaferini armağan eden şanlı ordumuza minnetlerimizi sunuyorum. Tarihi anlar yaşıyoruz, tarihi zamanlar içerisindeyiz"

Haber 20-03-18 17:23

Adnan Oktar oturduğu yerden halay çekti

Adnan Oktar kediciklerinin karşısında oturduğu yerden halay çekti. Bir süre önce kediciklerini dans ettirdiği için RTÜK'ten para cezası alan Adnan Oktar ,davullu zurnalı yayın sırasında koltuğundan kalkmadan dans etti. Adnan Oktar'ın kendinden geçtiği anlar izleyenleri gülümsetti.

Trend 09-05-17 17:55

Karadayı 108. Bölüm Fragmanı

Mahir sevdasının yardım isteğini geri çeviremez. Kaçacaktır. Bunun için de bir yol bulacaktır. Mahir Feride'yi tehlikeye atmak istemez ama Feride kararlıdır. Feride ve Suna adliyede her şeyi ayarlayıp Mahir'i kaçırmayı başarırlar. Savcı Adnan ikisinin tedirgin hareketlerinden şüphelenmiştir. Mahir'in kaçırıldığını öğrendiği an Feride'nin işin içinde olduğunu anlar. Mehmet Saim'e söyler. Mehmet Saim Feride'nin Mahir'e yardım etmiş olmasına çok öfkelenmiştir. Cezası neyse çeksin der. Adnan Feride'den şikayetçi olacaktır. Adnan Feride'nin Mahir'i kaçırdığını ispat edebilecek midir? Bu sırada Feride ve Mahir, Vedat'ın bankaya sakladığı delilin peşine düşmüştür. Banka müdürüne ulaşmaya çalışmaktadırlar. Belgin ise Vedat'ın ablasından Vedat'ın ölmeden önce bankaya gittiğini öğrenmiştir. Mehmet Saim'e bunu söyler. Mehmet Saim, Vedat'ın gidebileceği bankaları araştırmaya başlar. Feride ve Mahir, Mehmet Saim'den önce delile ulaşabilecek midir? Feride babasının annesinin katili olduğunu ispatlayabilecek midir? Turgut, Necdet'e bebeğinin kendisinde olduğunu söyler. Mehmet Saim'i öldürmesi karşılığında bebeğini vermeyi teklif eder. Necdet Turgut'a evet diyecek midir? Karadayı yeni bölümüyle 27 Nisan Pazartesi akşamı saat 20:00'da atv'de...

Magazin 24-04-15 14:38

yaslıada Oyunu Eyüplüler İle Buluştu

Eyüp Kültür ve Sanat Merkezi’nde sahnelenen ‘‘Yaslıada’’ oyununu izleyen Eyüplüler, duygusal anlar yaşadılar.Merhum Başbakan Adnan...

Yurthaber 28-02-15 17:07

Ben Onu Çok Sevdim Final Bölümü Fragmanı

Yakın tarihin en aciz günü; halkın sevgilisi, Başvekil Adnan Menderes, adım adım idama yürür. Tedavi için deniz hastanesine götürüleceğini düşünen Menderes, İmralı'ya ayak bastığı an Fatin Rüştü Zorlu ve Hasan Polatkan'ın idam edildiğini anlar. Menderes'in, idama yürürken söylediği son söz "kimseye dargın değilim" olur. Ben Onu Çok Sevdim final bölümüyle 24 Ocak Cuma akşamı saat 22:30'da atv'de...

Magazin 23-01-14 17:00

Benzin istasyonunda alev alan otomobil korku dolu anlar yaşattı

Kahramanmaraş'ta Adnan Menderes Bulvarı üzerinde bir otogaz istasyonunda bir otomobil alev aldı. Yanan otomobil, zorlukla...

Yurthaber 11-02-12 13:28

Kamyoneti, gözlerinin önünde yandı

Adapazarı Adnan Menderes Caddesi Gima Kavşağı'nda, bir gün önce aldığı aracı ile Sapanca İlçesi'ndeki evlerine gitmek isteyen Kazım Aslan ve yakını Ümmihan Odabaş, elektrik kontağının kısa devre yapması sonucu çıkan yangın nedeniyle korkulu anlar yaşadı.

Haber 24-09-02 18:07