Afgan Haberleri

Yer: Avusturya-Viyana! Afgan mülteci genelevde ölüm saçtı: Sebebi yakalandıktan sonra belli oldu!

Avrupa mülteci sorunuyla karşı karşıya... Kaçak sığınmacı veya mülteci kaynaklı suç oranları yükselmeye devam ederken devletler durumun önünü alamıyor. Son olarak Avusturya'da gerçekleşen olay ise adeta bir trajedi... Afgan bir mülteci gittiği genelevde adeta ölüm saçtı. 3 kadını bıçakla canavarca katleden mültecinin bunu neden yaptığı yakalandıktan sonra ortaya çıktı...

Trend 25-02-2024 11:03

'Afganlar Pendik Sahili’nde askeri eğitim yaptı' iddiası! Sosyal medyada gündem olmuştu, açıklama geldi

İstanbul'da kaydedilen görüntüler gündem olmuş ve "Afganlar Pendik Sahili’nde askeri eğitim yaptı" iddiasında bulunulmuştu. Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, görüntülerdeki kişilerin İstanbul Tersanesi Komutanlığında görevli Pakistan DZKK personeli olduğunu açıkladı.

Haber 08-09-2023 22:30

Skandal olay! 12 yaşındaki kıza tecavüz eden Afgan sığınmacı tutuklandı... Savunması herkesi şaşkına çevirdi

İngiltere’de yaşanan bir olay ülke basınında geniş yankı uyandırdı. İsmi Sakhidad Ahadi olarak açıklanan Afgan bir sığınmacı İngiltere’de 12 yaşındaki bir kıza iki kez tecavüz etme suçundan tutuklandı. Ahadi kızın 19 yaşında olduğunu zannettiğini ve cinsel birliktelik için rıza gösterdiğini söyledi.

Trend 23-08-2023 07:36

Muğla'da uyuşturucu operasyonunda yabancı uyruklu 2 zanlı tutuklandı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla Afgan uyruklu 2 şüpheli cezaevine gönderildi.

Yurthaber 17-07-2023 15:03

Konya'da yıldırım isabet eden kişi yaşamını yitirdi

Konya'nın Karapınar ilçesinde, yıldırım isabet etmesi sonucu yabancı uyruklu bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı.

Yurthaber 25-05-2023 07:47

Afganların işlettiği gizemli bakkalla ilgili şok gerçek! Camda zeytin pirinç tezgahta ise... 'Çok şaşırdık' Parayı verip karşılığında...

İstanbul Başakşehir'deki bir bakkalın ardındaki gerçek yapılan operasyonla ortaya çıkartıldı. Dükkana camdaki zeytin ve pirinç görselleriyle bakkal görünümü verildiği ancak dükkanın aslında kaçak uluslararası para transfer merkezi ve yasa dışı oturum izni ve vize alan bir yer olduğu tespit edildi. Afganların işlettiği dükkan, uzun zamandır oranın bakkal olduğunu zanneden çevredeki vatandaşları da şaşkına çevirdi. İşte operasyon sonrası o dükkandan çıkanlar...

Haber 13-04-2023 09:58

Çorum’da yabancı uyruklu şahıslar arasındaki kavgada 2 kişi yaralandı

Çorum’da yabancı uyruklu şahıslar arasında çıkan kavgada yaralanan 2 kişi hastaneye kaldırıldı.

Yurthaber 13-04-2023 08:40

İstanbul'daki görüntüler sosyal medyada gündem oldu! Şakayı gerçek sandılar, ortalık bir anda karıştı

İstanbul'da kaydedilen bir görüntü sosyal medyada gündem oldu. İddiaya göre 'polis geldi' şakasına inanan 50 kaçak Afgan, panikle oturdukları binanın çatısına çıkıp ölümü göze alarak sokağa atladı. Ortalığın bir anda karıştığı olayda Afganlar ortadan kaybolurken olayla ilgili açıklama yapan bir mahalleli "Bir evde 40-50 kişi yaşadığını ben bizzat gözümle gördüm" dedi.

Haber 27-03-2023 06:41

Ankara'da 5 Afgan bir evde ölü bulunmuştu! Soruşturma için özel ekip kuruldu

Ankara'nın Altındağ ilçesinde, Afganistan uyruklu 5 kişinin öldürülmesiyle ilgili özel ekip kuruldu. Savcılık, 5 kişinin Türkiye’de oldukları zaman aralığında ilişki kurdukları kişilerin tespiti için HTS kayıtlarını incelemeye aldı. Evde bulunan telefonlar da incelenmek üzere kriminal laboratuvarına gönderildi. Cinayetlerin kim ya da kimler tarafından işlendiği konusunda çalışmalar sürerken, evdeki delici ve kesici aletler ile ölen kişilere ait eşyalar da laboratuvara gönderildi. İşte detaylar!

Haber 15-11-2022 17:26

Sivas'ta 3 Afgan çocuk mangaldan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi

Sivas'ta, mangaldan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen Afgan uyruklu 3 kardeş hastaneye kaldırıldı.

Yurthaber 14-11-2022 07:16

ABD tarafından özel olarak eğitildiler! Şimdi Putin için savaşacaklar, 30 bin Afgan aportta bekliyor

Çeçen lider Kadirov, Rusya - Ukrayna savaşı boyunca Putin'e destek verdi. Ordusunun büyük bir bölümünü Ukrayna'ya gönderen Kadirov, son açıklamasında da neredeyse Putin lehine 'fetva' verdi. İngiliz medyasında çıkan haberler ise çok dikkat çekici! Buna göre İngilizler tarafından özel olarak yetiştirilen 30 bin Afgan asker, Putin tarafından kullanılacak.

Haber 27-10-2022 08:02

GÜNCELLEME - Denizli'de yol kenarında cesedi bulunan kadının erkek arkadaşı tutuklandı

Afganistan uyruklu zanlının, aynı ülke vatandaşı kız arkadaşını, akşam yemeğine fare zehri atarak öldürdüğünü itiraf ettiği öğrenildi ADLİ SÜREÇ VE DETAYLAR EKLENDİ

Yurthaber 12-10-2022 17:24

Çorum'da kayalıklardan düşen çoban ağır yaralandı

Çorum'da kayalıklardan düşen çoban ağır yaralandı

Yurthaber 21-08-2022 13:27

Esnaf görüp ihbar etti! Afgan kaçak, zabıta kıyafetiyle yakalandı

Mersin'in Tarsus ilçesinde şaşkına çeviren bir olay yaşandı. Üzerinde zabıta üniforması bulunan Afganistan uyruklu S.M., gerçek zabıtalar tarafından yakalanıp, polise teslim edildi. Yurda kaçak olarak girdiği belirlenen S.M.’nın sınır dışı edilmesi için işlem başlatıldı. İşte olayın detayları...

Haber 19-08-2022 12:38

Erzurum'da Afganistan uyruklu 136 düzensiz göçmen ülkelerine gönderildi

Erzurum'da Afganistan uyruklu 136 düzensiz göçmen ülkelerine gönderildi

Yurthaber 14-08-2022 09:39

BBC araştırmasına göre İngiliz SAS askerleri gözaltındaki bazı Afganları öldürdü

BBC'nin yaptığı bir araştırma, Afganistan'da bulunan İngiliz Özel Hava Servisi (SAS) askerlerinin defalarca kez gözaltındaki silahsız kişileri şüpheli koşullarda öldürdüğünü tespit etti.

Haber 12-07-2022 15:50

Amasya'da 1 yaşındaki çocuk balkondan düştü

Amasya'da 1 yaşındaki çocuk balkondan düştü

Yurthaber 25-06-2022 19:28

Konya'da çobanlar arasında çıkan silahlı kavgada bir kişi öldü

Konya'da çobanlar arasında çıkan silahlı kavgada bir kişi öldü

Yurthaber 19-06-2022 11:39

Bakan Soylu: Afgan çobanları alalım tarımın ne olacağını hep birlikte görelim

İçişleri Bakan Soylu Gaziantep'te Haziran ayı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'na katıldı. Soylu burada yaptığı açıklamada, "Tam rakam söyleyemem ama 11 yılda 210 bin Suriyeliyi Türk vatandaşı yaptık. Almanya’da 1 milyon 250 bin yabancıyı vatandaş yaptı. Şunu ifade edeyim. Elbette ki bir takım dertler sıkıntılar olabilir. Ekonomiye katkıları var mı, yok mu, var. Afgan çobanları alalım tarımın ne olacağını hep birlikte görelim, bu düşmanlığın bir anlamı yok." ifadelerini kullandı.

Haber 18-06-2022 19:57

GÜNCELLEME - Göçmen kaçakçılığı operasyonunda Afgan uyruklu 2 şüpheli yakalandı

Zanlılar, adli kontrol şartıyla salıverildi ADLİ SÜREÇ EKLENDİ

Yurthaber 17-06-2022 17:40

Göçmen kaçakçılığı operasyonunda Afgan uyruklu 2 şüpheli yakalandı

Göçmen kaçakçılığı operasyonunda Afgan uyruklu 2 şüpheli yakalandı

Yurthaber 17-06-2022 15:54

İnfiale yol açan 15 yaşındaki çocuğun ölümüyle ilgili açıklama geldi! Ataşehir'de yabancı uyruklu şahıslardan kaçarken kazada hayatını kaybetti

Sosyal medya 15 yaşındaki çocuğun ölümüyle sonuçlanan dehşete düşüren olayı konuşuyor. Ataşehir’de meydana gelen olayda, iddialara göre yabancı uyruklu kişiler tarafından saldırıya uğrayan 15 yaşındaki Selahattin Çelik, kaçmaya çalışırken bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetmişti. İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada olaya sebebiyet veren yabancı uyruklu şahsın ise tutuklandığı belirtildi. Öte yandan Ümit Özdağ da açıklama yaparak olaya ve mahalledeki duruma ilişkin bilgi verdi.

Haber 12-06-2022 16:36

Sokakta kadınları görüntüleyip sosyal medyadan paylaşıyordu! Sakarya'daki 18 yaşındaki yabancı uyruklu şahıs sınır dışı ediliyor

18 yaşındaki yabancı uyruklu Ş. S. Sakarya'da sokakta çektiği kadınların görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşıyordu. Bu durumun tespit edilmesi üzerine polis ekipleri harekete geçerek Ş. S.'yi yakaladı. Olaya büyük tepki gösteren kent sakinleri Ş. S.'nin yakalanmasıyla derin bir nefes alırken Ş. S.'nin sınır dışı edilmesi için işlemlere başladığı bildirildi.

Haber 04-06-2022 17:06

Yer: Adıyaman! Serinlemek için girmişlerdi, 2 Afgan vatandaşı Atatürk Barajında boğuldu

Adıyaman’da Afgan 2 tarım işçisi serinlemek için girdikleri gölette boğularak hayatını kaybetti. Suda çırpınan ancak kurtarılamayan kişiler Kahta Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Haber 04-06-2022 17:04

Demet Akalın isyan etti! 'Dün de havalimanında arkadaşımın poposunu çekip...'

Gündeme dair yaptığı açıklamalarla sık sık dikkat çeken ve son olarak zamlara tepki gösteren Demet Akalın, 'İki Afgan'ın okul önünde fotoğraf çekiyor' paylaşımına sosyal medyadan isyan etti. 'Bıktık, bıktık... Dün de havalimanında arkadaşımın poposunu çekip, airdropla yollamışlar' yazan Akalın, paylaşımına Emniyet'i etiketledi.

Magazin 01-06-2022 11:11

'Gidin Fatih'e bakın, Suriyeliler kadın satıyor' sözleri olay yarattı! Eski MHP'li Cemal Enginyurt'tan sert sözler

Suriyeli ve Afgan mültecilerle ilgili tartışmalar sürerken bir çıkış da Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt'tan geldi. Cemal Enginyurt katıldığı televizyon programında bazı iddialarda bulundu. Eski MHP'li vekil, 'Bunların birçoğu uyuşturucu ticareti yapıyor. Gidin Fatih'e bakın birçoğu orada kadın satıyor' dedi.

Haber 10-05-2022 09:58

Düzensiz göçmenlerle ilgili yeni gelişme! Yakalanıp sınır dışı edildiler

Türkiye'nin gündeminde yer tutan düzensiz göçmenlerle ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Son olarak Türkiye'ye yasa dışı yollarla giren 213 düzensiz göçmen sınır dışı edildi. İstanbul Havalimanı'ndan sınır dışı edilen düzensiz göçmen Afganistan ve Pakistan uyruklu olduğu öğrenildi.

Haber 07-05-2022 01:44

Eskişehir'de Afgan uyruklu eşini ve kızını bıçaklamıştı! Engel olmaya çalışan Tolga: Dur, yapma diye bağırdık ama...

Eskişehir’de, eşi ve kızını sokak ortasında bıçaklayan 62 yaşındaki Afgan Abdulkadir Ahmadiile onu engellemeye çalışırken sırtından bıçakla yaraladığı için 3 gün tutuklu kaldıktan sonra tahliye edilen 19 yaşındaki Tolga Daşkıran hakkındaki soruşturma tamamlandı. İddianamede Tolga Daşkıran hakkında 4 yıla kadar, Afganistan uyruklu şüpheli hakkında ise 22 yıla kadar hapis cezası talep edildi. Daşkıran'ın söz konusu durumu akıllara Kadir Şeker olayını getirmişti.

Haber 14-04-2022 11:22

İstanbul Emniyeti'nden 'Zeytinburnu Kasabı' açıklaması! Görüntüler tepki çekmişti

İstanbul'da sosyal medyada gündem olan 'Zeytinburnu Kasabı' rumuzlu Afgan uyruklu Kasap Ali Ahmedi'nin elinde bıçak ve silahlarla çekildiği fotoğraflar gündem olmuş tepki çekmişti. Konuyla ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü açıklama yaparak, söz konusu kişinin 1 Şubat 2022 tarihinde tutuklandığını bildirdi.

Haber 11-04-2022 15:54

İkinci Kez Yollardalar

Binlerce Afgan Rus işgali nedeniyle Ukrayna’dan ayrılanlar arasında. Polonya sınırından geçenler için bu, ikinci kez savaştan kaçmak anlamına geliyor. VOA, Polonya sınırında ikinci kez yaşadıkları yerleri savaş nedeniyle terk etmek zorunda kalanlarla görüştü

Haber 27-03-2022 19:42

Avrupa'ya gitmek için 8 bin euro veren göçmenleri Büyükçekmece'ye bıraktılar! Banker Bilo filmi gerçek oldu

Son günlerin en ilginç olaylarından birisi İstanbul'da yaşandı. Kaçak yollarla Avrupa'ya geçmek isteyen 59 Afgan göçmen, Büyükçekmece'de bir kamyon içerisinde bulundu. Belediyeye bağlı zabıta ekiplerinin devriye atarken fark ettiği göçmenlerin, Avrupa'ya gitmek için 8 bin euro ödediği ancak Büyükçekmece'ye bırakıldıkları ortaya çıktı. Yaşanan olay, Şener Şen’in başrolde oynadığı "Banker Bilo" filmini akıllara getirdi.

Haber 02-03-2022 15:41

İtalya hayali kurdular, 1 hafta dehşeti yaşadılar! Çok fazla ekmek alıyorlardı

İstanbul'da İtalya'ya gitme hayali kuran 2'si Türk, 3'ü Suriye uyruklu 5 kişi, Afgan çetenin elinden kurtarıldı. Afgan çetenin 1 hafta boyunca işkencesine maruz kalan kişiler, rehin tutulan Melik K.'nın ağabeyine gönderdiği konum sayesinde kurtulurken polisin nefes kesen takibi sonucu şüphelilerden 3'ü yakalandı. Öte yandan rehinelerin zorla konuşturuldukları videolar ortaya çıktı.

Haber 23-02-2022 09:13

Türkiye'den uzanan yardım eli İyilik Treni, Afganistan'a ulaştı

Türkiye'nin Kabil Büyükelçisi Cihad Erginay: - "Tüm uluslararası topluma, bu insani yardımı sağlamak üzere çağrıda bulunuyoruz. Çünkü, Afganistan'ın, Afgan halkının buna bu aşamada ihtiyacı vardır" - Tren garındaki depolara yardım malzemelerini istifleyen Afganlar, İyilik Treni'ne özel ücretsiz çalıştıklarını ifade etti

Yurthaber 07-02-2022 19:11

İstanbul'daki Afgan gaspçı iddiasında yeni gelişme: Gasp edilmedim

Beylikdüzü'nde geçtiğimiz salı günü sabah saatlerinde Berkay Köklü çalıştığı Gürpınar Balık Hali'nden evine doğru yola çıktı. Ailenin iddiasına göre, Köklü'nün yolunu yabancı uyruklu bir kişi önünü kesti. Yabancı uyruklu kişi Köklü'nün cep telefonu, üzerindeki kıyafetleri ve ayakkabısına kadar el koydu. Ancak Berkay Köklü verdiği ifadede, ailesinin iddiasının tersine gasp edilmediğini söyledi. Gözaltına alınan şüpheli serbest kaldı.

Haber 29-01-2022 12:17

40 günlük Afgan bebeğin şüpheli ölümü! Yatağında bu halde bulundu

Denizli'de 40 günlük bebeğin yatakta hareketsiz bir şekilde bulunmasının ardından savcılık harekete geçti. Öldüğü tespit edilen bebeğin annesi Emine ve babası Tajmir Sultani ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürülürken, bebeğe otopsi yapılacak. Vücudunda herhangi bir darp veya yara izine rastlanmayan bebeğin kesin ölüm nedeni otopsi raporuyla ortaya çıkacak.

Haber 22-01-2022 14:58

Edirne'de Afgan göçmen saklandığı tırdan düştü! Sürücü son anda fark etti

Bulgaristan'a geçmek için Hamzabeyli Sınır Kapısı'na giden tırın sürücüsü Ş.E, sınır kapısına iki kilometre kala dorse kısmından bir şeyin yola düştüğünü fark ederek emniyet şeridinde durdu. Hemen olay yerine 112 Acil Sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edilirken söz konusu kişinin yedek lastik bölmesine saklandığı belirtildi.

Haber 07-01-2022 09:40

Türkiye'ye yasadışı yollarla gireceklerdi! Soğuktan yürüyemez hale geldiler... Parmakları kesilecek

Türkiye'ye yasa dışı yollarla girmek isterken, aşırı soğuktan el ve ayakları donduğu için yürüyemez hale gelen 3 Afganistan uyruklu, kent girişindeki Kars Kapı mevkisinde polis ekiplerince yakalandı. Şehir Hastanesi Yanık Merkezi'ne götürülen Afgan Aşıkullah Ahmedzey'in iki elinin donduğu, Necibullah Niyazey'in ise donan sol ayağından iki parmağının kesileceği öğrenildi.

Haber 06-01-2022 13:12

İran sınırında kahreden olay! Çoraplarını çocuklarının ellerine geçirmiş, ayaklarını poşete sarmış

İran sınırında bir Afgan kadın, iki çocuğu ile Türkiye'ye yasa dışı yollarla geçmeye çalışırken, dondurucu soğuğa dayanamayıp yaşamını yitirdi. Annenin ölmeden önce çocuklarının ellerine çoraplarını geçirdiği, kendi ayaklarını ise poşete sardığı öğrenildi. Yetkililerden gelen açıklamada olayın Türkiye sınırları içinde değil, İran İslam Cumhuriyeti'ne bağlı Türkiye sınırına yakın Belasur köyünde gerçekleştiği belirtildi.

Haber 02-01-2022 11:05

Açlığın pençesinde kalan Afgan aile dört aylık bebeğini 104 dolara sattı

Afgan bir anne, iki çocuğuna da bakacak durumu olmadığı için dört aylık ikizlerinden birini vermek zorunda kaldı. 40 yaşındaki Bibi adındaki kadın, ''Hayal edebileceğinizden daha zor bir karardı. Ama hiç bir şeyimiz yok. Onları ayırmak zorunda kalmaktan dolayı acı çekiyorum'' dedi. Afganistan'da geçtiğimiz ay 9 yaşındaki kız 55, 10 yaşındaki kız çocuğu ise 70 yaşındaki bir adama satılmıştı.

Haber 11-12-2021 07:14

Kan donduran vahşet! Başına çuval geçirilen Afgan, domuz bağıyla öldürülmüş halde bulundu

Konya'nın Ereğli ilçesinde, Afganistan uyruklu Nakibullah Rüstmi (35), başına çuval geçirilmiş, ağzı fularla el ve kolları da kabloyla domuz bağı yöntemiyle bağlı olarak ölü bulundu. Rüstmi'yi öldüren şüpheli veya şüphelilerin belirlenip yakalanması için çalışma başlatılırken, ev arkadaşı 3 Afgan da ifadelerine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü.

Haber 10-12-2021 11:40

Zeytinburnu'nda dehşete düşüren anlar! Afganistan uyruklu kişilerin satırlı bıçaklı kavgası kamerada

Zeytinburnu'nda Afganistan uyruklu kişilerden oluşan bir grup, tekstil atölyesinde çalışan bir kişiye satır ve bıçaklarla saldırdı. Tekstil işçisinin yaralandığı kavga anları, güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Haber 06-12-2021 15:50

'Afgan kızı' İtalya'ya geldi

Fotoğrafçı Steve McCurry tarafından 1985'te fotoğrafı çekilen ve National Geographic dergisine kapak olmasıyla ünlenen "Afgan Kızı" Şarbat Gula, İtalya'nın başkenti Roma'ya geldi.

Haber 25-11-2021 21:51

'Afgan çoban' ilanına gözaltı

Van’da sosyal medya üzerinde ‘elimde çok kaliteli Afgan çoban var, lazım olan iletişime geçsin’ paylaşımı yapan şahıs gözaltına alınırken, adresindeki 4 düzensiz göçmen ise yakalandı.

Haber 25-11-2021 18:51

Afganistan'da yaşam mücadelesi veren aileler çocuklarını satıyor: Başka çarem yok!

Afganistan'da birçok aile açlık ve fakirlik nedeniyle zor günler geçirirken, 16 yaşındaki Necibe Muhammedi, ailesinin geçim sorununa çare olmak için satılmayı bekliyor. Necibe'nin amcası Gül Ahmed Muhammedi, "Açlık nedeniyle mecburen Necibe'yi satışa çıkardım. Çünkü başka çarem yok. Eğer durum böyle devam ederse küçük yaştaki diğer kızımı da satışa çıkaracağım" diyor.

Haber 06-11-2021 15:21

Büyükşen çifti cinayetinde yeni gelişme! Afgan çobana tahliye

Konya'nın Karatay ilçesinde 3 yıl önce öldürülen Necla (54) ve Metin Büyükşen (55) çifti cinayetiyle ilgili tutuklanan Afganistan uyruklu çoban Abdulhamid Uzbek, adli kontrol şartıyla tahliye edildi.

Haber 22-10-2021 18:10

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan çok konuşulacak 'Afgan göçmen' açıklaması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "3,5 milyon Afganlı var İran'da. 2 milyonu hareket etmeye hazır, günlük 2 bin kişinin kişinin geldiğini düşünürsek çok ciddi bir göç tehdidi ile karşı karşıyayız" açıklamasında bulundu. Bakan Soylu Ağustos ayında yaptığı açıklamada, göç konusunda ciddi bir artış olmadığını ifade etmişti. Öte yandan Bakan Soylu, 10 büyükelçinin Osman Kavala açıklamasına da sert tepki gösterdi.

Haber 22-10-2021 10:46

New York Times: Kabil Üniversitesi rektörü kadınların derslere katılmasını yasakladı! ''Önce islam''

New York Times'ın haberine göre, Kabil Üniversitesi'nin Taliban tarafından atanan yeni rektörü Mohammad Ashraf Ghairat, "herkes için gerçek İslami bir ortam sağlanmadığı sürece" kadınların okula kaydolmasına veya ev dışında çalışmasına izin verilmeyeceğini açıkladı. Ghairat, tweetini ''Önce İslam'' diyerek bitirdi.

Haber 29-09-2021 08:09

Taliban'dan korkunç infazlar! Cesetleri vince asıp Afgan halkına izlettiler

Dün Taliban'ın kurucularından olan Molla Nooruddin Turabi'nin, ''Hırsızların elleri kesilecek, ama bunu meydanlarda yapmayacağız'' sözlerinden bir gün sonra Afganistan'dan kan donduran bir haber dünya manşetlerine taşındı. Görgü tanıklarının iddiasına göre, ülkenin Herat kentinde bulunan meydana vinçlere asılı dört erkek cesedi getirildi. Söz konusu kişilerin adam kaçırma olayına karıştığı öne sürüldü.

Haber 25-09-2021 14:23

Afgan kaçak göçmen, polisten kaçarken taksinin çarpmasıyla hayatını kaybetti

Gaziantep'te, kontrol noktasında 'dur' ihtarına uymayarak sürücüsünün kaçtığı minibüs, kovalamaca sonucu polislerce durduruldu. Polislerin otoyolda durdurduğu minibüsten inerek kaçmaya çalışan Afganistanlı kaçak göçmen, taksinin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Haber 25-09-2021 01:21