Afgan Multeciler Haberleri

Yol verme tartışması kanlı bitti! 4 Afgan bıçakla saldırdı, 2 kişi yaralandı

Aksaray'da, trafikte yol verme yüzünden çıkan tartışmada Afganistan uyruklu 4 kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan Onur Öney (24) ve arkadaşı Can Yalgın (28) yaralandı. Polis ekipleri kaçan 4 kişiyi yakalamak için çalışma başlattı.

Haber 2024-04-16 00:20:42

O ilde alarm verildi! ‘Suriye ya da Afgan uyruklu kişilerden bulaştığını düşünüyoruz’

Iğdır'da sağlık ekipleri, kurdukları triaj üniteleriyle kızamık hastalığına karşı önlem aldı. Kentte görev yapan bir doktor, yapılan testlerinde kızamık hastalığı görülmesi üzerine izolasyona alındı.

Haber 2024-04-07 08:20:12

Afgan madencinin cesedini yaktılar! Kan donduran vahşetin nedeni ortaya çıktı

Zonguldak'ta kaçak maden ocağında çalışan Afganistan uyruklu Vezir Mohammed Nourtani'nin (50) ölümüne ilişkin iddianame tamamlandı. İddianamede, yanmış halde bulunan cesedin, kaçak ocaktaki kazayı gizlemek ve ocağın kapanmasını engellemek için öldükten sonra yakıldığı belirtildi. Afgan madencinin baş, omuz ve ayakları haricinde bütün vücudunun yandığı belirtilen adli tıp raporunda vahşetin detayları da ortaya çıktı. Olayla ilgili 3'ü tutuklu 6 sanık hakkında müebbet hapis istemi ile dava açıldı.

Haber 2024-03-22 11:59:43

Benim kocam Afgan diyerek paylaştı! Sosyal medyadan gelen eleştirilere böyle cevap verdi... Afganistan'a dönün diyorlar

TikTok'ta 'mervemollaoğlu' kullanıcı adıyla paylaşım yapan Merve Mollaoğlu isimli bir kadın "Benim kocam Afgan" diyerek yaptığı paylaşımıyla 1 milyonu aşkın izlenmeye ulaştı. Afganistanlı bir kişiyle evlendiğini öğrenenlerin verdiği tepkilere sosyal medyadan cevap veren Mollaoğlu'nun sözleri dikkatleri çekti.

Trend 2024-03-20 08:55:15

Yer: Avusturya-Viyana! Afgan mülteci genelevde ölüm saçtı: Sebebi yakalandıktan sonra belli oldu!

Avrupa mülteci sorunuyla karşı karşıya... Kaçak sığınmacı veya mülteci kaynaklı suç oranları yükselmeye devam ederken devletler durumun önünü alamıyor. Son olarak Avusturya'da gerçekleşen olay ise adeta bir trajedi... Afgan bir mülteci gittiği genelevde adeta ölüm saçtı. 3 kadını bıçakla canavarca katleden mültecinin bunu neden yaptığı yakalandıktan sonra ortaya çıktı...

Trend 25-02-24 11:03

Mobil radar tespit etti, 15’i çocuk 42 göçmen yakalandı

İzmir’in Dikili ilçesi açıklarında, Sahil Güvenlik Mobil Radarı tarafından tespit edilen lastik bot içerisindeki 15’i çocuk 42 Afgan uyruklu düzensiz göçmen, ekipler tarafından yakalandı.

Yurthaber 20-02-24 13:51

'Diyarbakırlı Ramazan Hoca'yı öldüren Erkan Baykut'un ifadesi ortaya çıktı! Dikkat çeken 'cinsel istismar' detayı

Diyarbakırlı Ramazan Hoca olarak bilinen Ramazan Pişkin’i öldüren Erkan Baykut'un savcılık ifadesi ortaya çıktı. Baykut ifadesinde, "Ben kendisini Afgan uyruklu Saboor Muradı zannettim. Olay tarihinde de Ramazan Pişkin’in Saboor Muradı olduğunu bilerek yaralamak amacıyla gittim. Kendisine önce taş attım. Kendisi taşı alarak bana karşılık verdi. Bende üzerimdeki bıçağı çıkararak karın bölgesine 2-3 defa sapladım" dedi. Baykut'un ifadesindeki cinsel istismar detayı ise dikkat çekti. İşte detaylar!

Haber 02-02-24 16:59

'Ulan Afgan mısın?' Ümit Özdağ böyle seslendi, tüm salon kahkaha attı... Sosyal medyada gündem olan görüntü

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın Kayseri'deki bir basın toplantısında kullandığı ifadeler gündem oldu. Özdağ, konuşmasına başlamadan önce, lise öğrencisi olduğunu düşündüğü kişiye 'oğlum otursana' diye selendi. İşaret ettiği kişi oturmayınca "Ulan Afgan mısın?" diye seslenen Özdağ, salondakileri güldürdü. Özdağ'ın seslendiği kişinin ise basın mensubu olduğu öğrenildi.

Haber 25-01-24 15:04

Tanju Özcan, Afgan sığınmacıların kurduğu derneğin tabelasını söktü: Bizden habersiz Bolu’da kimse tabela asamaz

Kentte yaşayan sığınmacılara yönelik aldığı kararlarla dikkat çeken Bolu Belediye Başkanı CHP’li Tanju Özcan'ın son hareketi yine gündem oldu. Özcan, kentte bulunan Bolu Afganistan Gençleri Sosyal Kültürel ve Yardımlaşma Derneği binasının önüne giderek çağırdığı zabıta ekiplerine tabelayı söktürdü. Başkan Özcan, "Bizden habersiz Bolu’da kimse tabela asamaz. Geçici sığınmacıların bu şekilde bir araya gelmesine izin vermeyeceğim. Bunu açanlar izin verenler gelsin tabelayı benden istesin" dedi.

Haber 11-12-23 19:40

Osmaniye’de 6 kaçak göçmen yakalandı, 2 organizatör tutuklandı

Osmaniye’de polis ekiplerince durdurulan panelvan kamyonette, Afgan uyruklu 6 kaçak göçmen yakalanırken, 2 organizatör ise tutuklandı.

Yurthaber 29-11-23 09:59

Nevşehir'de bir grup yabancı uyruklunun kavgasında 5 kişi yaralandı

Nevşehir'de, Afgan uyruklu grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 2'si ağır 5 kişi yaralandı.

Yurthaber 22-11-23 07:54

826 Afgan göçmen ülkelerine gönderildi

Ağrı’da, 826 Afganistan uyruklu göçmen uçakla ülkelerine gönderildi.

Yurthaber 20-11-23 14:22

Maden ocağında ölen Afgan işçi olayında kan donduran ifadeler

Zonguldak’ta ormanlık alanda 50 yaşındaki Afgan uyruklu Vezir Mohammad Nourtani’nin yanmış cesedinin bulunmasının ardından derinleştirilen soruşturmada Nourtani’nin kaçak olarak işletilen ocakta fenalaşarak hayatını kaybettiği belirlendi.

Yurthaber 14-11-23 12:10

Ağrı’da 25 Afgan göçmen yakalandı, 3 şüpheli gözaltına alındı

Ağrı’nın Doğubayazıt ve Taşlıçay ilçelerinde jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonlarda, 25 Afganistan uyruklu göçmen yakalandı. Göçmen kaçakçılığı yaptığı iddia edilen 3 şüpheli ise gözaltına alındı.

Yurthaber 08-11-23 07:56

Ağrı’da Afgan uyruklu 80 düzensiz göçmen yakalandı

Ağrı’da bir tırda yapılan aramada, Afgan uyruklu 80 düzensiz göçmen yakalandı.

Yurthaber 18-10-23 10:24

Zehirli yemek hazırlayıp sevgilisini öldürmüştü! Denizli'deki vahşeti itiraf eden Afgan mahkemede şoke etti: 'Cesedi sürüklerken...'

Denizli'de Afganistan uyruklu Nadia Noori'nin (30) cansız bedeni yol kenarında elleri ve ayakları kelepçeyle bağlı, battaniyeye sarılı halde bulunmuştu. Noori'yi öldürmek için yemeğine yine Afganistan uyruklu sevgilisinin fare zehri kattığı ortaya çıkınca dehşetin boyutu katlandı. Daha önceki ifadesinde sevgilisini zehirli pilavla öldürdüğünü itiraf edip "Cesedi sürüklerken, merdivenden indirdiğim için sesler çıkıyordu" diyen Sabour Sakhizadeh (21), bugünkü duruşmada cinayeti inkar etti.

Haber 04-10-23 14:59

Ağrı’da Afgan uyruklu 80 kaçak göçmen yakalandı

Ağrı’da durdurulan bir tırda Afganistan uyruklu 80 kaçak göçmen yakalandı.

Yurthaber 26-09-23 14:59

Ülkede metro tecavüzü infial yarattı! 18 yaşındaki erkek öğrenciye saatlerce tecavüz etti... Kimse müdahale etmedi tartışması alevlendi

Almanya’nın Münih şehrindeki metro istasyonunda yaşanan tecavüz olayı ülkede infial yarattı. Dil eğitimi almak için Polonya’dan Almanya’ya gelen ismi açıklanmayan 18 yaşındaki erkek öğrencinin istasyonda saatlerce cinsel saldırıya maruz kaldığı belirtildi. Ertesi gün yakalanan saldırganın 20 yaşındaki Afgan uyruklu bir mülteci olduğu bilgisi paylaşıldı.

Trend 24-08-23 10:54

Skandal olay! 12 yaşındaki kıza tecavüz eden Afgan sığınmacı tutuklandı... Savunması herkesi şaşkına çevirdi

İngiltere’de yaşanan bir olay ülke basınında geniş yankı uyandırdı. İsmi Sakhidad Ahadi olarak açıklanan Afgan bir sığınmacı İngiltere’de 12 yaşındaki bir kıza iki kez tecavüz etme suçundan tutuklandı. Ahadi kızın 19 yaşında olduğunu zannettiğini ve cinsel birliktelik için rıza gösterdiğini söyledi.

Trend 23-08-23 07:36

Polisleri gören kaçak göçmenler tabanları yağladı! Teker teker balkondan atlasalar da kaçamadılar: İstanbul'da hareketli anlar

İstanbul'da kaçak göçmenlerin yaşadığı bir adres daha tespit edildi. Polis ekipleri Esenler'deki eve dün gece saatlerinde operasyon düzenledi. Polislerin eve geldiğini gören Filistinli ve Afgan 10 göçmenin yaptığı hareket dikkat çekti. Kaçak göçmenler kaçma hamlesine rağmen kıskıvrak yakalandı. O hareketli anlar kameralara yansıdı.

Haber 26-07-23 17:43

Muğla'da uyuşturucu operasyonunda yabancı uyruklu 2 zanlı tutuklandı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla Afgan uyruklu 2 şüpheli cezaevine gönderildi.

Yurthaber 17-07-23 15:03

Koyun keçi yetiştiricilerinden çok konuşulacak talep: 20 bin lira maaşı var! ‘Memlekette bitti’ deyip Afgan çobanlara çağrı yaptılar…

Türkiye'de yerli çoban bulmanın zorlaştığına dikkat çeken Ankara Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Hasan Kılınç, sektörün devamı için kontrollü olarak yabancı çobanların getirilmesi gerektiğini söyledi. Kılınç, yabancı çobanların da sıkıntı çektiğini belirterek, aktif işletmelere yurt dışından daha kontrollü olarak çoban tahsisi yapılması gerektiğini vurguladı.

Finans 21-06-23 09:35

Ümit Özdağ’ın paylaştığı Taksim’de çekilen bir video sosyal medyada gündem oldu: “Afgan bir erkek dans ediyor”

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Twitter hesabından Afganistan geleneği' olan 'Bacha Bazi' dansının Taksim'de kaydedilen görüntülerini paylaşarak tepki gösterdi. Özdağ, "Erkek çocuklarının istismar edildiği ve dans ederek diğer erkekleri eğlendirdikleri gelenek Türkiye'ye ulaştı" dedi.

Haber 27-05-23 15:45

Ağrı’da 136 Afgan göçmen, ülkelerine gönderildi

Ağrı’da yasa dışı yollarla ülkeye giriş yapan 136 Afgan göçmen, sınır dışı edilerek uçakla ülkelerine gönderildi.

Yurthaber 25-05-23 13:57

Ağrı’da 136 Afgan göçmen ülkelerine gönderildi

Ağrı’da yasa dışı yollarla ülkeye giriş yapan 136 Afgan göçmen, sınır dışı edilerek uçakla ülkelerine gönderildi.

Yurthaber 22-05-23 14:58

Son zamanlarda artan tehlike: 'Ruhsatsız silah' talebi patladı! Özellikle yabancı uyruklular ve reşit olmayanlar istiyor

"Özellikle Afgan, İran ve Suriye kökenliler silah almaya çalışıyor. Genelde yaşı ufak genç kişiler hevesleniyor bu tarz işlere, aklı başında olanlar ise ruhsatlı bir şekilde almak istiyor." Bu sözler Eskişehir'de avcılık malzemeleri satışı yapan bir esnafa ait. Esnaf Murat Karakaya son zamanlarda artan 'ruhsatsız silah' tehlikesine dikkat çekti. Karakaya'nın anlattığına göre ruhsatsız silah satışına izin vermediklerinde ise dükkanların camı kırılıp hırsızlık olayları gerçekleşiyor.

Haber 09-05-23 10:34

Bakan Akar'dan Kılıçdaroğlu'nun iddialarına yanıt! 'Kesinlikle yanlış, doğru değil'

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Afgan kaçakların ülkemize aktığının haberleri geliyor" açıklamasına yanıt vererek "Bunlar kesinlikle yanlıştır, doğru değildir" dedi.

Haber 03-04-23 10:26

İddialar gündem yaratmıştı! Afgan kaçaklarla ilgili Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken çağrı: Kimseyi dinlemeyin

Cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Afgan kaçaklarının Türkiye'ye geldiğine yönelik iddialarla ilgili bir açıklama yaptı. "Mehmetçiğimize sesleniyorum" diyen Kılıçdaroğlu, "Sınırda görevinizi yapın, kimseyi dinlemeyin" ifadelerine yer verdi." ifadelerini kullandı.

Haber 02-04-23 13:57

İstanbul'daki görüntüler sosyal medyada gündem oldu! Şakayı gerçek sandılar, ortalık bir anda karıştı

İstanbul'da kaydedilen bir görüntü sosyal medyada gündem oldu. İddiaya göre 'polis geldi' şakasına inanan 50 kaçak Afgan, panikle oturdukları binanın çatısına çıkıp ölümü göze alarak sokağa atladı. Ortalığın bir anda karıştığı olayda Afganlar ortadan kaybolurken olayla ilgili açıklama yapan bir mahalleli "Bir evde 40-50 kişi yaşadığını ben bizzat gözümle gördüm" dedi.

Haber 27-03-23 06:41

MasterChef Uğur Kardaş kimdir, kaç yaşında ve nereli? Uğur Kardaş neden tutuklandı?

Kahramanamraş ve çevre illerinde meydana gelen depremlerin ardından bölgeye gidenlerden biri de MasterChef yarışmacısı Uğur Kardaş oldu. Sosyal medya hesabından, "Enkazdan ceset çıkarıp kenara koyuyoruz. Bir Afgan gelip kolunu kesiyor, altınlarını alıyor. Allah sizin belanızı versin" diyen Uğur Kardaş'ın Adıyaman'da gözaltına alındığı, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından duyurulmuştu. Kardaş, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Peki MasterChef Uğur Kardaş kimdir?

Magazin 12-02-23 15:21

Masterchef yarışmacısı Uğur Kardaş 'Bir Afgan gelip kol kesiyor, altınları alıyor' demişti! Bakan Soylu, Kardaş'ın gözaltına alındığını açıkladı

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremler 10 ilde binaların yıkılmasına ve can kayıplarının yaşanmasına yol açtı. Afet bölgesinde arama kurtarma çalışmalarına katılan Masterchef yarışmacısı Uğur Kardaş, sosyal medyadan yayınladığı videoda "Enkazdan ceset çıkarıp kenara koyuyoruz. Bir Afgan gelip kolunu kesiyor, altınlarını alıyor. Allah sizin belanızı versin" demişti. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Uğur Kardaş'ın Adıyaman'da gözaltına alındığını açıkladı.

Haber 11-02-23 18:09

Afgan çoban dehşeti! Tartıştığı arkadaşı ile ev sahibi çifti pompalı tüfekle öldürdü

Ağrı'nın Eleşkirt ilçesinde Afganistan uyruklu çoban, tartıştığı çoban arkadaşı ile oturduğu evin sahibi olan çifti pompalı tüfekle vurarak öldürdü. Afgan çoban olay sonrası kayıplara karıştı. Jandarma ise olay yerinde 3 kişinin cesediyle karşılaştı. İşte olayın detayları...

Haber 24-01-23 10:31

Ankara'da 5 kişiyi öldürmüştü! Kurulan özel ekiple Afganistan'da yakalandı

Ankara'da Afgan uyruklu 5 kişinin öldürülmesiyle ilgili aranan zanlı, Türk polisinin kurduğu özel ekip sayesinde Afganistan’da yakalanarak tutuklandı.

Haber 15-01-23 11:45

Ağrı’da 138 Afgan göçmen, ülkelerine gönderildi

Ağrı’da yasa dışı yollarla ülkeye giriş yapan 138 Afgan göçmen, sınır dışı edilerek uçakla ülkelerine gönderildi.

Yurthaber 10-01-23 12:30

Plastik boru yüklü tırdan çok sayıda kaçak göçmen çıktı!

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde, polis tarafından durdurulan bir tırın brandayla kapalı dorsesinde plastik borular altında gizlenen Afgan ve Pakistan uyruklu çok sayıda kaçak göçmen yakalandı.

Haber 05-01-23 22:33

227 düzensiz göçmen Ağrı’dan ülkelerine gönderildi

Ağrı’dan yasa dışı yollarla ülkeye giriş yapan 227 Afgan göçmen, sınır dışı edilerek uçakla ülkelerine gönderildi.

Yurthaber 05-01-23 13:07

Afgan garsondan kadınlar tuvaletinde iğrenç plan! Genç kadın peçete düşünce fark etti

Şeytanın aklına gelmeyen tacizci garsonun aklına geldi. Kadın müşterisini gizlice çekmek için tuvalete gizli kamera yerleştiren Afgan uyruklu o garson yakayı ele verdi. İfadesinde utanmadan yaptıklarını kabul eden tacizci garson "Genç kadını beğendim, videosunu çekmek istedim" diye konuştu.

Haber 28-12-22 08:58

Samsun'da yurda kaçak giren Afgan yakalandı

Samsun'un Atakum ilçesinde, yurda kaçak yollarla girdiği belirlenen Afganistanlı gözaltına alındı.

Yurthaber 23-12-22 09:36

Ankara'da 5 Afgan bir evde ölü bulunmuştu! Ülkesine kaçan seri katil için kırmızı bülten çıkarıldı

Ankara'nın Altındağ ilçesinde, Afganistan uyruklu 5 kişinin öldürülmesiyle ilgili cinayetleri işlediği belirlenen Afganistan vatandaşıyla ilgili kırmızı bülten çıkarıldı. Öte yandan katil zanlısının Afganistan'a kaçıp izini kaybettirdiği belirlendi.

Haber 01-12-22 16:49

16 gün boyunca çıplak ayakla Türkiye'ye yürüdü! İran'dan kaçan Noorbibi hikayesiyle ağlattı: Ailem zorla cinsel ilişkiye girmemi istedi

Gökhan Çınar'ın sunumuyla ekrana gelen Katarsis programına bu hafta 28 yaşındaki Afgan kökenli Noorbibi konuk oldu. İran'da yaşadığı korku dolu yılları ve Türkiye'ye kaçışını gözyaşları içinde anlatan Noorbibi, ''4 yıldır Türkiye'deyim ve 4 yıldır dayak yemiyorum'' sözleriyle yürek burktu.

Magazin 18-11-22 11:16

Ankara'da 5 Afgan bir evde ölü bulunmuştu! Soruşturma için özel ekip kuruldu

Ankara'nın Altındağ ilçesinde, Afganistan uyruklu 5 kişinin öldürülmesiyle ilgili özel ekip kuruldu. Savcılık, 5 kişinin Türkiye’de oldukları zaman aralığında ilişki kurdukları kişilerin tespiti için HTS kayıtlarını incelemeye aldı. Evde bulunan telefonlar da incelenmek üzere kriminal laboratuvarına gönderildi. Cinayetlerin kim ya da kimler tarafından işlendiği konusunda çalışmalar sürerken, evdeki delici ve kesici aletler ile ölen kişilere ait eşyalar da laboratuvara gönderildi. İşte detaylar!

Haber 15-11-22 17:26

Sivas'ta 3 Afgan çocuk mangaldan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi

Sivas'ta, mangaldan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen Afgan uyruklu 3 kardeş hastaneye kaldırıldı.

Yurthaber 14-11-22 07:16

Ankara'daki cinayetlerde sır perdesi aralanıyor! 5 Afgan ölü bulunmuştu, görgü tanığının anlattıkları dikkat çekti

Ankara'nın Altındağ ilçesinde korkunç bir cinayet olayı meydana geldi. Afganistan uyruklu 5 kişi, bir evde öldürülmüş olarak bulundu. Kan donduran olayla ilgili soruşturma sürerken, cinayetlerle ilgili 2 kişi, ifadelerine başvurulmak üzere emniyete götürüldü. Adli Tıp incelemesinde 5 kişinin de vücutlarında birden fazla bıçak yarası tespit edildi. Mahallede esnaf olan bir görgü tanığı, "Muhtemelen kendi aralarındaki bir hesaplaşma bu" yorumunda bulundu. İşte dehşete düşüren olayın detayları...

Haber 11-11-22 15:12

Ankara’da 5 Afgan uyruklu şahsın öldürüldüğü sokakta güvenlik en üst düzeyde

Ankara’nın Altındağ ilçesinde dün akşam bir evde Afgan uyruklu 5 şahıs bıçaklanmış halde ölü bulunmuştu.

Yurthaber 11-11-22 08:40

Konya’da Afgan uyruklu çobanı öldüren kişi tutuklandı

Konya'nın Yunak ilçesinde bir kişiyi silahla yaralayarak ölümüne neden olduğu iddia edilen kişi tutuklandı.

Yurthaber 11-11-22 07:24

Edirne'de yakalanan 413 kaçak göçmen ülkelerine gönderildi

Edirne'de geçen ay içerisinde yakalanan, çoğunluğu Afgan ve Fas uyruklu 413 kaçak göçmen, ülkelerine geri gönderildi.

Haber 05-11-22 21:27

ABD tarafından özel olarak eğitildiler! Şimdi Putin için savaşacaklar, 30 bin Afgan aportta bekliyor

Çeçen lider Kadirov, Rusya - Ukrayna savaşı boyunca Putin'e destek verdi. Ordusunun büyük bir bölümünü Ukrayna'ya gönderen Kadirov, son açıklamasında da neredeyse Putin lehine 'fetva' verdi. İngiliz medyasında çıkan haberler ise çok dikkat çekici! Buna göre İngilizler tarafından özel olarak yetiştirilen 30 bin Afgan asker, Putin tarafından kullanılacak.

Haber 27-10-22 08:02

Müge Anlı'ya katılan kadının sözleri olay oldu! 'Afgan damada devletten ev' iddiası... Bilmiyorum nasıl vermiş

Türkiye'de yaşayan göçmenlere maddi yardım yapıldığı iddiaları zaman zaman konuşulurken Müge Anlı'nın programına katılan bir kadının sözleri gündem oldu. Kayıp olan kızını aramak için programa katılan Masume isimli kadın, Afgan damadına devlet tarafından ev verildiğini iddia etti. İstanbul Beylikdüzü'ndeki bir siteden verildiği öne sürülen ev konusu, sosyal medyada hızla yayıldı ve büyük tepki çekti.

Haber 06-10-22 15:16

Kocaeli'de cinsel saldırıya uğrayan genç kızın ölümüne ilişkin Afgan sanık hakim karşında

Duruşma salonunda, genç kızın ağabeyi tarafından kesici aletle hafif yaralanan tercüman hastaneye kaldırıldı

Yurthaber 22-09-22 17:44