Afganistan Ve Pakistan Haberleri

MHP Milletvekili Levent Uysal'ın ayakkabıları sosyal medyaya damga vurdu

MHP Mersin Milletvekili ve MYK Üyesi Leveny Uysal'ın giydiği spor ayakkabısı gören herkesin ilgisini çekti. Sosyal medyanın da diline düşen Uysal'a çok sayıda yorum yapıldı.

Haber 2024-04-23 11:02:39

Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik yayında yine birbirine girdi! Kimse benden büyük değil

Söylemezsem Olmaz programında Yağmur Çevik ve Hande Sarıoğlu birbirine girdi. Sarıoğlu Cem Yılmaz konuşulurken Hasan Can Kaya konusuna geçilmesine müdahale edince Yağmur Çevik çıldırdı. O anlarda Arto ise ne yapacağını bilemedi.

Magazin 2024-04-23 10:49:19

Devlet erkanı Anıtkabir'i ziyaret etti

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş başkanlığındaki devlet erkanı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü dolayısıyla Anıtkabir'de düzenlenen törene katıldı.

Haber 2024-04-23 10:30:35

Yılın ilk kene vakası görüldü! Uzmanlar uyardı: Türkiye genelinde artış!

Doğu Karadeniz Bölgesinde havaların ısınmasıyla birlikte Gümüşhane'de kene vakaları görülmeye başlarken, yılın ilk Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) Hastalığı vakası Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Vakalarda artış yaşandığını belirten uzmanlar ise Türkiye genelinde haziran ve temmuz aylarına dikkat edilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Haber 2024-04-23 10:30:00

Diğer Haber Etiketleri

MHP levent uysal ayakkabı Cem Yılmaz gününde Hande Sarıoğlu Anıtkabir Numan Kurtulmuş kene motorin indirim Tarih akaryakıt fiyatları benzin Zam aktan Oyuncu sosyal medya ünlü oyuncu yaşında Nesrin Cavadzade eğlence Mehmet Şimşek emekli Cevdet Yılmaz en düşük emekli maaşı düzenleme destek yusuf tekin Amerikan Doları Fed altın fiyatları gram altın çeyrek altın ne kadar İslam Memiş Astrolog Astroloji ilik evlenmek burçlar evlilik Aşk ele Serenay Sarıkaya Balıkesir Bursa operasyon Ali Yerlikaya 23 nisan silah savunma mert demir duman Hafsanur Sancaktutan ak parti ıstakoz Rolex tiktok tbmm IBAN Maliye ihbar Göz zihin test cefi i serenay sarıkaya sevgilisi Aksaray mezar haberler borç İntihar ateş yayın akışı bugün yayın akışı tüm kanallar show Kanal D atv Star TV TRT 1 TV8 söyledi survivor all star Aleyna Kalaycıoğlu 10 Hakan Çalhanoğlu Internazionale Türkiye ABD Amerika Birleşik Devletleri deprem Tayvan bahçe maçı fenerbahçe ligde maçın süper li Süper Lig Sivasspor da, Futbolcu paylaşım real madrid Arda Güler halay İstanbul haber valilik sıcaklık iyet Trabzonspor yapılan açıklama dev balık Sakarya Sapanca ışıl maçı barcelona Joan Laporta cinayet Çanakkale katil Mustafa Destici erken seçim emekli maaşı ayak maskesi Topuk çatlağı topuk taşı Dilan Çiçek Deniz evcen Fahriye Evcen ishal alerji polen sipariş İzmir Kurye rehine Seher Dilovan aday türkiye futbol federasyonu uz son dakika tff Başkan Mehmet Büyükekşi Aşı

Petrol fiyatları geriledi, akaryakıtta tabela değişiyor... Motorine indirim yolda! Tarih verildi (23 Nisan 2024 benzin ve motorin fiyatları)

Araç sahipleri dikkat! Jeopolitik gerilimlerle varil fiyatı 90 doları aşan brent petrol fiyatlarında gerileme başladı. Petrol fiyatlarındaki gerilemenin ardından araç sürücüleri benzin ve motorin fiyatlarında da indirim olup olmayacağını merakla bekliyor. Dalgalanma sonrası motorinde indirim bekleniyor. (23 Nisan 2024 benzin ve motorin fiyatları)

Finans 23-04-24 10:28

Fiziğine kötü yorumlar gelmişti! Nesrin Cavadzade bikinili pozlarını paylaşıp noktayı koydu

Nesrin Cavadzade, bikinili ve fit haliyle verdiği pozlarla dikkat çekti ve oyuncunun zayıf olmasına dair yapılan yorumlar gözlerden kaçmadı. "Siz kıvrımsız deyince basamaktan destek aldım" diyen oyuncudan yeni pozlar geldi.

Magazin 23-04-24 10:13

Serhan Aslan Orkestrası, Türkiye ve yurt dışındaki tüm organizasyonlarda tercih edilmeye devam ediyor

İstanbul Müzik Tenor Serhat Aslan tarafından kurulmuş olup müzik sektörü üzerine profesyonel olarak hizmet vermeye başlayan Serhat Aslan Orkestrası, tüm Türkiye ve yurt dışında düğün orkestra ve diğer tüm organizasyonlar için konsept orkestra hizmetleri sunmaya devam ediyor. Sektördeki yüksek iş deneyimi ve özgün hizmet anlayışı sayesinde dikkatleri çeken firma, iş ilişkilerindeki olumlu referansları en büyük kazanç olarak görüyor.

Trend 23-04-24 10:11

Bakanlıktan sonra Bakan Şimşek'ten de 'locals' açıklaması geldi! Milletimiz benim duruşumu bilir, belli ki kötü niyetli çevreler var

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın ardından Bakan Mehmet Şimşek'ten gündem olan 'locals' kelimesi hakkında açıklama geldi. Şimşek, "Uluslararası bir finans platformunda anlamı çok net olan kelimeyi kullanmamın istismar edilmesi gerçekten bizi çok şaşırttı. Belli ki kötü niyetli çevreler var. Onun için biz programımıza odaklanacağız" dedi.

Finans 23-04-24 10:04

Cevdet Yılmaz 'hazırlıklar var' diyerek sinyali verdi! Emeklilerle ilgili yeni çalışma! Kök maaş ve en düşük emekli aylığı detayı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın açıklamalarının ardından temmuz öncesi seyyanen zam hayalleri suya düşerken hükümet kanadından emekliler için yeni çalışma sinyali ise Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan geldi. Yılmaz, "Hazırlıklarımız var" dediği yeni çalışmada emeklileri neler bekliyor?

Finans 23-04-24 09:54

Bakan Tekin'den öğrencilerle Anıtkabir ziyareti

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' kapsamında öğrenci ve öğretmenlerle birlikte Anıtkabir'i ziyaret etti.

Haber 23-04-24 09:30

23 Nisan 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 23 Nisan Salı dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 23 Nisan 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 23 Nisan Salı dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 23-04-24 09:20

Altın fiyatları ters köşe! Değer kaybı yüzde 2'yi aştı: İslam Memiş hafta sonuna işaret etti: Yeniden o rakama fırlayabilir (23 Nisan Salı gram altın, çeyrek altın fiyatları…)

İran-İsrail geriliminin ardından rekorlar kıran ve yükseliş trendinde olan altın fiyatlarından ters köşe geldi. Değer kaybı yüzde 2.5'u buldu. Altın yatırımcılarını önümüzdeki dönemde nasıl bir tablo bekliyor. (23 Nisan Salı gram altın, çeyrek altın fiyatları…)

Finans 23-04-24 09:17

Astrolog açıkladı: Evlendiğiniz gün evlilik kalitenizi etkiliyor! İşte günler ve anlamları

İki kişinin romantik birlikteliğini resmi olarak bağlayan evlilik birçok kişinin hayali. Hayatın neredeyse her alanıyla yakından ilgilenen astrolojiye göre evlendiğiniz gün evliliğinizin kalitesini etkiliyor. Haftanın yedi gününün evliliğe dair farklı anlamları bulunuyor. Evlendiğiniz günün evliliğinizi nasıl etkileyeceğini merak ediyorsanız haberimize göz atabilirsiniz.

Kadin 23-04-24 09:11

Mert Demir ve Serenay Sarıkaya sonunda el ele görüntülendi! Yorumlar gecikmedi: Gözler Cem Yılmaz'da...

Mert Demir ve Serenay Sarıkaya uzun süredir aşk iddialarıyla gündeme geliyordu. Taze aşıklar sonunda gülücükler saçarak çıktıkları mekandan el ele ayrıldı. Mert Demir ve Serenay Sarıkaya'nın bu hallerini gören sosyal medya kullanıcılarının aklına ise eski sevgili Cem Yılmaz geldi.

Magazin 23-04-24 09:07

Bir suç örgütü daha çökertildi! Balıkesir ve Bursa'da operasyon: 8 gözaltı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Balıkesir ve Bursa'da düzenlenen "Mahzen-31" operasyonlarında elebaşılığını İsmail Yavuz'un yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu.

Haber 23-04-24 09:04

Atamızdan bize, bizden gelecek nesillere... Mynet ekibi olarak dünyadaki bütün çocukların 23 Nisan'ını kutlarız

Türkiye Cumhuriyeti'nin en önemli günlerinden birisi olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, dünyanın tek çocuk bayramı olup, Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına en değerli armağanıdır. Biz de Mynet ailesi olarak Atamızdan bize, bizden gelecek nesillere miras kalacak 23 Nisan'ı kutlarız.

Haber 23-04-24 08:45

Dünyanın gözü savaşlar, saldırı ve gerilimlerdeydi! Silahlanma yarışı hız kazandı! İşte savunma harcamalarına en çok para ayıran ülkeler

Dünya, İran-İsrail gerilimine kilitlenmişken Stockholm Uluslararası Barış Araştırmaları Enstitüsü'nden dikkat çeken bir rapor yayımlandı. Dünya ülkelerinin silahlanma harcamaları arttı. Hangi ülke savunma harcamaları için ne kadar bütçe ayırdı?

Finans 23-04-24 08:28

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir aşkı belgelendi! İlk kez el ele ve mutlu

Oyuncu Serenay Sarıkaya ile şarkıcı Mert Demir'in ilişkisi aylardır gizemini koruyordu. Sarıkaya ve Demir'in aşkı belgelendi. Çift, bir mekandan el ele çıkarken ilk kez kameralara takıldı. Keyifleri yerinde olan çiçeği burnunda çift, etrafa gülücükler saçtı.

Magazin 23-04-24 08:23

Birileri var, olabilir demişti... Hafsanur Sancaktutan ve Sadri Alışık aşkı kısa sürdü!

Son dönemde cesur sahneleriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan'ın yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilmişti. Hafsanur Sancaktutan'ın Sadri Alışık ile aşkı ise kısa sürdü.

Magazin 23-04-24 08:19

AK Parti vekilleri uyardı: ‘Giyim kuşamdan, yemeden içmeye çok özenli olun’

AK Partili vekillerin son günlerde yaptığı sosyal medya paylaşımları tartışmalara neden olunca vekillere uyarı gitti. AK Parti grup yönetimi milletvekillerine yaptığı ikazda “Herkes sizi izliyor, adımlarınıza dikkat edin” dedi. ‘Istakoz’ ve ‘Rolex’ tartışmalarının ardından yapılan bu uyarı dikkat çekti. İşte detaylar…

Haber 23-04-24 08:18

Ağustos böceğinin gerçek ömrünü öğrendi! Yıllardır anlatılan hikayeye isyan etti... Böyle bir şey olabilir mi ya?

'Ağustos Böceği ve Karınca' öyküsüne isyan eden bir kadın paylaşımı TikTok kullanıcılarının ilgisini çekti. Ağustos böceğinin gerçekte 4 haftalık ömrü olduğunu öğrenen genç kadın TikTok paylaşımında, "Akılsız karınca ya. Adamın 4 haftalık ömrünü bir de çalışarak geçirttirecek" ifadelerini kullandı.

Trend 23-04-24 08:11

TBMM arşivinden ilk 23 Nisan kutlamaları

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün, Türk çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın yurt genelindeki ilk kutlamalarına ilişkin belgeler, TBMM arşivinde özenle muhafaza ediliyor.

Haber 23-04-24 08:04

Hesaplar tek tek incelenmeye başlamıştı: Ağır cezaları duyanı IBAN korkusu sardı! Herkes birbirini ihbar etmeye başladı

Maliye, kayıt dışılıkla mücadele kapsamında harekete geçti. IBAN numaralarını kiraya verenlerin peşine düşüldü. Kiralık IBAN kullanan işletmeler vergi dairesine çağrılmaya başlandı. Ağır cezaların yolda olduğunu duyan işletme sahipleri ve IBAN hesaplarını kiralayanlar ise ihbarları başladı.

Finans 23-04-24 07:45

Görsel zeka testi: Yalnızca kartal gözlü insanlar gizli meyveleri 1 dakikada bulabiliyor!

Görsel zeka testleri, beyin aktivitesini ve görsel algıyı değerlendirmek için kullanılan etkili araçlardan biridir. Bazı testler oldukça zorlu olabilir. Görsel keskinlik ve dikkat seviyesi, birçok alanda başarı için önemli faktörlerdir ve bu tür testler, bu becerilerin ölçülmesine yardımcı olabilir. Aşağıdaki resimde yer alan 5 gizli meyveyi bulabilmeniz için yalnızca 1 dakikanız var. Test ve cevabına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Kadin 23-04-24 07:37

Cem Yılmaz 51 oldu! Yeni yaşını arabasıyla poz vererek kutladı: Uzun yaşamımım sırrı...

Paylaşımları, aşkları ve tavırlarıyla her zaman adından söz ettiren Cem Yılmaz 51. yaşını sosyal medyadan da kutladı. Araba koleksiyonu olan Cem Yılmaz otomobiliyle poz vererek yine dikkat çekti.

Magazin 23-04-24 07:37

Aksaray’da akılalmaz olay! Ölen kişinin mezarını açtı, mezarı ateşe verip cesedi yakmak istedi

Aksaray’da yaşanan bir olay akıllara durgunluk verdi. 8 gün önce intihar eden borçlusunun ödeme gününde mezarı başına gitti. Mezar başında canlı yayın açan şahıs yaptıkları ile adeta tüyler ürpertti. ‘Yakacağım seni Apo’ diyerek önce mezarı açmaya başladı ardından ateşe verdi. Mezarı tamamen açmak üzereyken ise bekçi ve polisler tarafından yakalandı.

Haber 23-04-24 07:36

TV yayın akışı 23 Nisan 2024 Salı! Bugün kanallarda ne var? Show, TV8, NOW, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

23 Nisan 2024 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 23 Nisan Salı Bahar, Jumanji Vahşi Orman, MKE Ankaragücü-Beşiktaş, Bizim Köyün Şarkısı, Mehmed: Fetihler Sultanı, Yabani ve Survivor All Star 2024 programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1 , NOW yayın akışı nasıl? İşte 16 Nisan Salı 2024 TV yayın akışı...

Trend 23-04-24 07:21

Yunus Emre yine duramadı! Aleyna'yı elinden tutup bir anda çekti ve...

Survivor All Star 2024'ün en çok konuşulan ikilisi tartışmasız Yunus Emre ve Aleyna. İki yarışmacının ailelerinden gelen 'uzak dur' uyarıları pek de anlam ifade etmemiş gibi. Bu sefer Yunus Emre Aleyna'ya yaptığı sulu şaka ile gündem oldu.

Magazin 23-04-24 07:18

Hakan Çalhanoğlu, Inter formasıyla tarih yazdı ve İtalya'da şampiyon oldu!

Inter, derbide Milan'ı deplasmanda 2-1 mağlup etti ve bitime 5 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Milli futbolcumuzun formasını terlettiği Inter, 3 yıl aradan sonra ipi yeniden göğüsledi.

Spor 22-04-24 23:47

Türkiye ile ABD arasında Ankara'da Terörle Mücadele İstişareleri yapıldı

Türk ve ABD Dışişleri Bakanlığı yetkilileri tarafından Terörle Mücadele İstişareleri Ankara'da yapıldı. Dışişleri Bakanlığında ilgili Türk ve ABD kurumlarının da katılımıyla düzenlenen toplantıda, PKK/YPG/PYD, DHKP/C, DEAŞ ve FETÖ terör örgütleri de dahil olmak üzere, ulusal güvenlikle bağlantılı birçok konu ele alındı.

Haber 22-04-24 22:53

Tayvan'da 6,1 ve 6 büyüklüğünde 2 deprem meydana geldi

Tayvan'ın Hualien kentinde art arda 6,1 ve 6 büyüklüğünde 2 deprem oldu. Depremlerde ilk belirlemelere göre can veya mal kaybı bildirilmedi.

Haber 22-04-24 22:48

Fenerbahçe şampiyonluk yolunda ağır yara aldı! Sivas deplasmanından alınan sonuçla birlikte Galatasaray ile puan farkı 4'e çıktı...

Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında Sivasspor, sahasında Fenerbahçe ile karşılaştı. Galatasaray'ın kazandığı haftada puan kaybı yaşamak istemeyen sarı-lacivertliler, Sivas deplasmanına mutlak 3 puan parolasıyla çıktı. Kıyasıya mücadeleye sahne olan maç 2-2'lik eşitlikle sonuçlandı ve Fenerbahçe şampiyonluk yolunda ağır bir yara aldı.

Spor 22-04-24 22:06

Arda Güler, Real Madrid takımına halay çekmeyi öğretti!

İspanya'da Real Madrid forması giyen Arda Güler, takım arkadaşlarını evinde misafir etti. Federico Valverde ve Brahim Diaz'ı ağırlayan Arda Güler, evinde mangal partisi verdi ve halay çekti.

Spor 22-04-24 20:21

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı?

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? İşte günün özeti...

Haber 22-04-24 20:19

Valilik açıkladı! İstanbul için sıcaklık uyarısı geldi: Dikkatli ve tedbirli olunmalıdır

Yurt genelinde bu hafta sıcaklıklar artıyor. İstanbul'da önümüzdeki günlerde sıcaklık mevsim normallerinin üzerine çıkacak. Hava sıcaklığı İstanbul'da 24-26 dereceye ulaşmasının beklendiği belirtilerek, valilikten dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyarı geldi.

Haber 22-04-24 20:12

Trabzon'dan olaylı maç için yeni açıklama!

Trabzonspor Genel Sekreteri Kemal Ertürk, Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşması sonrası çıkan olaylara ilişkin “Fenerbahçe müsabakasının bitişinden sonra Fenerbahçeli bazı futbolcular ve misafirler tarafından darp edilen taraftarlarımızın yapmış oldukları şikayet başvuruları Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 35 gündür işleme alınmamıştır. Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı, bu süreci ne zaman başlatacak?” dedi.

Spor 22-04-24 19:21

Dev balığı yakalayınca sevinçten deliye döndüler! Kocaman, bu canavar

Sakarya’nın Sapanca ilçesinde göle olta atan ve 1 metrelik turna balığı yakalayan balıkçılar, sevinçten ne yapacaklarını şaşırdı. Yakaladıkları balığı savaş gemilerindeki torpidoya benzeten balıkçılar, sevinç anlarını saniye saniye kayda aldı.

Trend 22-04-24 19:10

İspanya futbolu bir günde karıştı! Real Madrid-Barcelona maçı tekrar edilebilir...

Barcelona Kulübü Başkanı Joan Laporta, La Liga'da Real Madrid'de karşı dün oynadıkları El Clasico maçında Lamine Yamal'ın şutunda kaleci Andriy Lunin topu kale çizgisi içinden çıkardığına inandıklarını savunarak, bundan emin olmaları halinde yasal girişimde bulunacaklarını ve maçın tekrarını isteyeceklerini duyurdu.

Spor 22-04-24 16:50

Faili meçhul cinayet 10 yıl sonra çözüldü! Katil en yakınları çıktı

Çanakkale'de 10 yıl önce bulunan cesedin, halıcı Zeynel Coşar'a (54) ait olduğu ve öldürüldüğü belirlendi. Jandarma, Coşar'ın eşi, çocukları, kardeşi ve yeğeninin de aralarında bulunduğu 9 kişiyi gözaltına aldı. Aşırı derecede alkol alıp eşi ve çocuklarına şiddet uyguladığını, ailenin kazancını eğlence mekanlarında harcadığını ileri sürdükleri Coşar'ı iş yerinde öldürüp cesedini halıya sararak attıkları belirlenen şüpheliler, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. İşte detaylar...

Haber 22-04-24 16:34

Destici'den canlı yayında erken seçim tarihi! Emekliye zam için de net rakam verdi

Cumhur İttifakı üyesi BBP'nin lideri Mustafa Destici katıldığı canlı yayında 31 Mart seçimleri, emekli maaşları, yerel seçim süreci ve asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Seçimlerde Cumhur İttifakı'nın istediğini alamadığını belirten Destici erken seçim için tarih verdi. Destici'nin temmuz ayında yapılması beklenen emekli maaşı zamları sözleri ise dikkat çekti.

Haber 22-04-24 16:26

Kışın yıpranmış ayaklar için acil bakım rehberi! 12 etkili ayak bakım ürünü

Kışın kuruyan, çatlayan ayaklarınızı yaza hazırlamak mı istiyorsunuz? O halde cildinizi yeniden canlandıracak, nemlendirecek ve onaracak özel olarak seçilmiş peelingler, ayak maskeleri, batık kitleri ve topuk törpüleriyle tanışmanın şimdi tam zamanı! Ayak bakım rutininizi bir üst seviyeye taşıyacak ürünleri sizin için seçtik.

Haber 22-04-24 16:24

Beyazlar içerisinde poz veren Dilan Çiçek Deniz beyaz elbisesiyle poz verdi! Paylaşımı çok beğenildi

Dilan Çiçek Deniz sosyal medya paylaşımları ve pozlarıyla gündemden düşmüyor. Deniz bu kez son paylaşımıyla adından söz ettirdi. Beyazlar içerisinde poz veren oyuncuya sosyal medyada beğeni yağdı.

Magazin 22-04-24 16:20

Fahriye Evcen'in pozları sosyal medyayı salladı! Hoş geldin Yaz

Sosyal medya paylaşımları ve başarılı kariyeriyle sık sık gündeme gelen Fahriye Evcen bu kez son pozlarıyla gündeme geldi. Evcen, Instagram hesabından "Yaza merhaba" notuyla pozlarını paylaştı.

Magazin 22-04-24 16:09

Uzman isim uyardı: Alerjik çocuklar, polenlerin yoğun olduğu saatlerde dışarıya çıkmamalı

Polenlerin ve alerjenlerin yoğun olduğu bir dönem olan ilkbahar, alerjik çocuklarda rahatsız edici semptomlara neden olabiliyor. Genellikle hapşırma, burun akıntısı, gözde sulanma, kaşıntı gibi belirtilerle ortaya çıkan alerjiyi önlemenin yolunun alerjenlerden kaçınmak olduğunu söyleyen Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Bölümü’nden Uzm. Dr. Belgin Özbek dikkat çeken uyarılarda bulundu.

Kadin 22-04-24 15:51

'Banu'ya intikam siparişleri... Evin önündeki kuryeler çok konuşulmuştu! O adresin sahibi konuştu 'Geç saate dek sürdü' Ayrıntılar ortaya çıktı

İzmir Balçova'da bir kişinin intikam almak için ayrıldığı kız arkadaşı Banu K.'nin adresine kapıda ödeme yöntemiyle çok sayıda yemek siparişi gönderdiği ileri sürülen olayın ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı. Siparişlerin kuryeler tarafından getirildiği adreste Banu K. adlı kişinin oturmadığı belirlendi. Adreste ailesiyle yaşayan işletmeci Hadi Küçükoğlu, çok sayıda sipariş gelmesine şaşırdığını belirtti ve yaşanan olayda kendine ait iş yerinden de adresine tost siparişi verildiğini söyledi.

Haber 22-04-24 15:51

Eşini ve 2 çocuğunu rehin aldı! Saatlerce direndikten sonra kaçmaya çalıştı: Film gibi operasyonla yakalandı

İzmir'de ailesini rehin alan ve sabıkası kabarık olan Yılmaz Dai'nin polisten kaçma girişimine ait görüntüler ortaya çıktı. Film gibi operasyonda polisin apartman boşluğunda yakaladığı şüpheliyi kıskıvrak yakaladığı anlar yer aldı.

Haber 22-04-24 15:35

Türkiye'yi terk edip İsviçre'ye yerleşmişti... Ünlü türkücü son halini paylaştı! İşte son hali...

Türk Halk Müziği sanatçısı Seher Dilovan, radikal bir karar almış ve İsviçre'ye taşınmıştı. Şarkıcı İsviçre'nin Cenevre kentinde bir köyde eşi ve çocuklarıyla birlikte yaşıyor. Usta şarkıcı Instagram hesabından son halini paylaştı. Şarkıcının paylaşımına hayranları tarafından beğeni yağdı.

Magazin 22-04-24 15:29

IBAN'a para gönderirken dikkat! Herkes o detayı atlıyordu: Borçlu çıkabilirsiniz

Bankaların kredi kartlarındaki komisyonu arttırması nedeniyle işletme ve firma sahipleri IBAN'la ödeme kabul etme yoluna yöneldi. Son dönemde pek çok işyeri kart yerine IBAN ile ödeme kabul etmeye başlarken, uzmanlar vatandaşları bekleyen tehlikeye karşı uyardı.

Finans 22-04-24 15:25

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkanlığına bir aday daha! İsmail Uyanık aday olduğunu resmen açıkladı

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılacak seçimler öncesi adaylar belli olmaya başladı. Temmuz'da yapılması planlanan TFF Başkanlık seçimine Servet Yardımcı, İbrahim Hacıosmaoğlu ve Erdal Alkış'tan sonra yeni bir aday daha çıktı. İşte detaylar...

Spor 22-04-24 15:10