Afrin Harekati Haberleri

Son dakika | O terörist etkisiz hale getirildi! MİT'ten Suriye'de nokta operasyon

Son dakika haberi: MİT Suriye'de düzenlediği nokta operasyonla terör örgütünün kritik isimlerinden "Bahoz Afrin" kod adlı teröristi etkisiz hale getirdi.

Haber 2023-12-24 13:49:09

Son dakika | Sansasyonel eylem arayışındaki teröristler yakalandı! İstanbul'a gelmeden önce hain plana böyle hazırlanmışlar

Son dakika haberi: İstanbul'da sansasyonel eylem arayışındaki 2 terörist yakalandı. İçişleri Bakanlığı'ndan açıklama geldi. Açıklamada Suriye'nin Afrin bölgesinden gelen teröristlerin terör örgütü içindeki geçmiş faaliyetlere yer verildi. Fatıma Al Musa adlı teröristin savaşçı eğitimi, patlayıcı, operasyon, sızma ve saldırı türü eğitimler aldığı belirlendi. Velat Jamo adlı teröristin ise terör örgütüne bağlı Heze Cevheri'de faaliyet gösterdiği tespit edildi.

Haber 2023-07-26 10:25:24

SON DAKİKA | MİT'ten operasyon! Heysem Cuma etkisiz hale getirdi

Son dakika: Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), Suriye'nin kuzeyindeki Münbiç'te düzenlediği operasyonda 2020'de 40 sivilin hayatını kaybettiği Afrin saldırısının sorumlusu PKK/KCK-PYD/YPG'li terörist Heysem Cuma'yı etkisiz hale getirdi.

Haber 2023-07-15 09:54:26

SON DAKİKA | MİT'ten Gara'da PKK'ya nokta operasyon! Norşin Afrin etkisiz hale getirildi

Son dakika haberi: MİT, Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde terör operasyonu düzenledi. Operasyonda terör örgütü PKK'nın sözde kadın yapılanması sorumlularından Norşin Afrin ve 4 teröristi etkisiz hale getirdi.

Haber 2022-11-18 09:30:58

Tüm Türkiye'yi duygulandırmıştı! Afrin şehidi Musa Özalkan'ın okul vasiyeti gerçekleştirildi

Piyade Astsubay Musa Özalkan, Afrin'e düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olmuştu. Şehidin Telafer'deki çocuklar için anaokulu, kreş veya kültür merkezi yapılmasını ve okula da isminin verilmesini vasiyet ettiği ortaya çıkmıştı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, şehit Özalkan'ın vasiyetini gerçekleştirdiklerini duyurdu.

Haber 13-11-22 14:50

10 yıl önce işlenen 3 cinayette katiller en yakınlarındaki çıktı! Konut kredisi çekip Suriye'ye gittiler... Film gibi operasyonla yakalandılar

Gaziantep’te 2012 yılının Mart ayında kaybolan ve Kilis’teki Afrin Çayı kenarında toprağa gömülü halde cesetleri bulunan Emine Düzkaya (45) Çağan Özoğlu (27) ve gelini Özlem Aslan Özoğlu’nun (22) cinayet şüphelileri 10 yıl sonra yakalandı. Şüphelilerin Özlem Aslan Özoğlu’nın babası Abdullah Aslan ve kardeşi Mehmet Fatih Aslan olduğu belirlendi. 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 06-08-22 21:24

Bölgede infial yaratmıştı! 2016'daki Afrin katliamının failleri yakalandı

27 Nisan 2016'da Suriye Ayn Dakna ve Beluniye bölgelerinde Özgür Suriye Ordusu mensuplarına yönelik yapılan katliamın faillerinden 3’ü, Suriye'nin Afrin kentinde Emniyet İstihbarat Başkanlığı koordinesinde Hatay İstihbarat Şube Müdürlüğü ile Suriye/Afrin Görev Gücü tarafından yapılan çalışmalarla yakalandı.

Haber 30-06-22 10:22

Yeryüzü Doktorları, iç savaşın sürdüğü Suriye'de 11 yıldır şifa dağıtıyor

Derneğin, sağlık hizmetlerine erişimi artırmak için Afrin-Cinderes, Azez-Soran ve Tel Abyad-Suluk'taki merkezlerinde muayene, ilaç, tıbbi yardım ve tedavi desteği veriliyor

Yurthaber 15-03-22 12:19

Afrin'de canlı bomba saldırısı önlendi

Hatay Emniyet Müdürlüğü koordinesindeki Suriye Görev Gücü, 4 teröristi, patlamaya hazır 13 kilogram ağırlığındaki C4 patlayıcı ve telefon düzenekli 4 canlı bomba yeleğiyle yakaladı - Afrin Özel Harekat yerleşkesinin keşif ve istihbarat amaçlı fotoğrafını çeken 1 kişi de gözaltına alındı

Yurthaber 09-02-22 17:28

Son Dakika: PKK'dan Afrin’e füze saldırısı! 4 kişi hayatını kaybetti, 20 kişi yaralı

Son dakika haberi: PKK/YPG terör örgütü tarafından Afrin merkezine yönelik 5 füze atışı gerçekleştirildi. Füze saldırısında 4 sivilin hayatını kaybettiği, 20 sivilin ise yaralandığı bildirildi.

Haber 20-01-22 16:56

Hatay Valiliğinden Afrin'deki bombalı terör saldırısına ilişkin açıklama:

"Silahlı terör örgütünce Afrin Zeytindalı Kavşağı'nda canlı bomba olduğu değerlendirilen patlamada, ilk belirlemelere göre 3 sivilin yaralandığı ve çevre hastanelerde tedavi altına alındığı belirlenmiştir"

Yurthaber 13-01-22 20:24

Hatay Valiliği, YPG/PKK'lı teröristlerce Afrin kent merkezine düzenlenen füze atışı sonucu 3 sivilin hayatını kaybettiğini, 10 sivilin yaralandığını bildirdi.

Hatay Valiliği, YPG/PKK'lı teröristlerce Afrin kent merkezine düzenlenen füze atışı sonucu 3 sivilin hayatını kaybettiğini, 10 sivilin yaralandığını bildirdi.

Yurthaber 19-11-21 19:30

Gaziantep Üniversitesi, ülkelerini yeniden inşa edecek Suriyeli mühendisler yetiştirmek istiyor

Terörden arındırılan Suriye'nin Azez, Cerablus, El Bab ve Afrin kentlerinde eğitim faaliyetleri yürüten GAÜN, Türk ve Suriyeli akademisyenlerle yaklaşık 1300 Suriyeli genci geleceğe hazırlıyor - Rektör Prof. Dr. Arif Özaydın: - "Mühendislik adına ne varsa inşaat, makine, gıda, bilgisayar, savunma sanayi mühendisliği açarak Suriyelilerin kendi çocuklarına geleceğin Suriye'sini inşa edecek bilgi ve birikimi aktarmak istiyoruz. Suriye'yi inşa edecek mühendisleri yetiştirebiliriz"

Yurthaber 10-09-21 12:10

Afrin’de park halindeki araç patlatıldı: 3 ölü, 6 yaralı

Suriye'nin Afrin kentinde meydana gelen patlamada 3 kişi hayatını kaybetti, 3'ü çocuk 6 kişi yaralandı.

Haber 05-09-21 18:45

Afrin bölgesindeki ihtiyaç sahiplerine, Hatay'dan her gün sıcak yemek yardımı yapılıyor

Afrin bölgesindeki ihtiyaç sahiplerine, Hatay'dan her gün sıcak yemek yardımı yapılıyor

Yurthaber 22-08-21 19:09

PKK/YPG'den Afrin'e roket ve havan saldırısı

Suriye'nin Afrin bölgesine, terör örgütü PKK/YPG tarafından roket ve havan ile saldırı düzenlendi. Hatay Valiliği, füzeli saldırıda 1'i çocuk 3 sivilin öldüğünü, 4 sivilin yaralandığını bildirdi.

Haber 18-08-21 15:10

Bakan Soylu gözyaşlarını tutamadı: Duamız sizin için budur

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Zeytin Dalı Harekatı bölgesinde bulunan Afrin ve Azez'de güvenlik güçleriyle bayramlaştı. Bakan Soylu "Allah sizden razı olsun. Allah hepinize uzun ömürler versin. Ak saçlı olasınız. Ak sakallı olasınız. Torunlarınızı okşayasınız. Onlara kahramanlık türkülerinizi anlatasınız. Duamız sizin için budur" derken gözyaşlarını tutamadı.

Haber 21-07-21 08:34

YPG/PKK'lı teröristler Afrin'e saldırdı: 2 ölü, 10 yaralı

Suriye'de, Tel Rıfat ilçesinde işgalini sürdüren terör örgütü YPG/PKK'nın, Zeytin Dalı Harekatı'yla terörden arındırılan Afrin ilçe merkezine düzenlediği roket saldırısında ilk belirlemelere göre biri çocuk 2 sivil hayatını kaybetti, 10 sivil yaralandı.

Haber 15-07-21 22:24

Afrin’de PKK/YPG/PYD'nin katlettiği kişilere ait toplu mezar ortaya çıktı

Suriye'nin Afrin ilçesinde PKK/YPG/PYD terör örgütü tarafından vahşi şekilde infaz edilen 35 kişinin cansız bedeni toprağa gömülü halde bulundu. Konuyla ilgili Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada bulunan toplu mezardaki ceset sayısında artış olabileceği belirtildi.

Haber 14-07-21 21:26

Afrin'de bombalı araçla saldırı: 3 ölü, 3 yaralı

Suriye'nin Afrin kent merkezinde bombalı aracın infilak etmesi sonucu 3 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

Haber 26-06-21 16:05

ABD, terör örgütü PKK'nın Afrin'deki hastaneye düzenlediği saldırıyı kınadı

ABD Dışişleri Bakanlığı, terör örgütü PKK'nın Suriye'nin Afrin kentinde bir hastaneye düzenlediği "barbar" saldırıyı güçlü bir şekilde kınadı. Price açıklamasında "Bu hastanenin koordinatları, BM çatışma önleme mekanizması ile paylaşılmıştı." ifadelerine de yer verdi.

Haber 13-06-21 21:55

Afrin’de Hastaneye Saldırı Ölü ve Yaralılar Var

Suriye’nin Afrin kentinde bulunan bir özel hastaneye yapılan saldırıda ilk belirlemelere göre 13 kişinin hayatını kaybettiği, 27 kişinin ise yaralandığı bildiriliyor. Türkiye saldırıyı YPG güçlerine bağlarken, YPG'ye yakın Suriye Demokratik Güçleri saldırıyla bağlantıları olmadığını açıkladı

Haber 13-06-21 01:07

Afrin'de iftar öncesi terör saldırısı: 5 çocuk yaralandı

Suriye’nin kuzeyinde muhaliflerin kontrolündeki Afrin ilçesinde bombalı araçla düzenlenen terör saldırısında 5 çocuk yaralandı.

Haber 05-05-21 20:34

Alman derneğinden Türk ordusuna ağır suçlama

Tehdit Altındaki Halklar Örgütü, Suriye’nin kuzeyinde yer alan Afrin bölgesini işgal eden Türk ordusu ile müttefiki ÖSO’nun, bölgedeki mezarlıkları ve dini yapıları tahrip ettiğini öne sürdü.

Haber 08-04-21 16:48

Terör örgütünün sözde asayiş yapılanmasındaki isim İzmir’de yakalandı

İzmir’de jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda, terör örgütü YPG’nin Afrin şehri sözde asayiş yapılanmasında bulunan bir kişi ile beraber PKK/KCK/YPG/PYD ve FETÖ/PDY ile bağlantılı olduğu değerlendirilen 4 şüpheli yakalandı.İzmir İl Jandarma Komutanlığı TEM (Terörle Mücadele) ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, MİT (Milli İstihbarat Teşkilatı) Bölge Başkanlığının desteği ile PKK/KCK/YPG/PYD ve FETÖ/PDY ile bağlantılı olduğu değerlendirilen toplam 4 şüphelinin ilde bulundukları bilgisi üzerine çalışma başlattı.

Haber 07-04-21 13:57

Mehmetçikten 10 aydır göremediği annesine ağlatan doğum günü sürprizi!

Suriye'nin Afrin bölgesinde görev yapan uzman er İbrahim Büyüktelli, Hatay'da yaşayan ailesine sürpriz yaptı. İzin gününde annesine doğum günü için pasta alarak evine giden Büyüktelli, annesine sevinç gözyaşları döktürdü.

Haber 31-03-21 10:51

Büyükşehirlerde bombalı eylem hazırlığındaki 2 şüpheli Hatay’da yakalandı

Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde düzenlenen operasyonda büyükşehirlerde bombalı eylem hazırlığındaki 2 şüpheli yakalandı.Alınan bilgiye göre, Hatay Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, büyükşehirlerde bombalı eylem hazırlığında olduğu tespit edilen PKK-YPG’li teröristlerin ilçeye bağlı, Afrin sınırındaki Kalepte Mahallesindeki bir evde saklandığı bilgisine ulaştı.

Haber 18-03-21 16:10

Şehit öğretmen Aybüke Yalçın’ın ailesine ziyaret

Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz, Batman’ın Kozluk ilçesinde PKK’lı teröristler tarafından Belediye Başkanı Veysi Işık’ın aracına düzenlenen saldırıda şehit olan müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın’ın annesi Zehra ve babası Sadık Yalçın ile Suriye’nin Afrin bölgesinde yapılan Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit olan Astsubay Çavuş Ömer Bilal Akpınar’ın ailesini ziyaret etti.Yalçın ve Akpınar’a Allah’tan rahmet dileyen Türköz, "İki kıymetli evladımızı vatanımızın bölünmez bütünlüğü üzerinde emelleri olan hain terör örgütü PKK/PYD mensuplarının yapmış olduğu saldıralar sonucu şehit verdik.

Yurthaber 17-03-21 17:51

Afrin’de SMO kontrol noktasına saldırı: 3 yaralı

Suriye’de bulunan Cinderes-Afrin yolu üzerinde bulunan Suriye Milli Ordusu’na (SMO) ait kontrol noktasında bomba yüklü araç infilak etmesi sonucu 3 SMO askeri yaralandı.Suriye’nin Afrin ilçesindeki Cinderes-Afrin yolu üzerinde konuşlanan Suriye Milli Ordusu kontrol noktasında bomba yüklü araçla saldırı gerçekleştirildi.

Haber 17-03-21 14:37

Afrin’de SMO kontrol noktasına saldırı: 3 yaralı

Suriye’de bulunan Cinderes-Afrin yolu üzerinde bulunan Suriye Milli Ordusu’na (SMO) ait kontrol noktasında bomba yüklü araç infilak etmesi sonucu 3 SMO askeri yaralandı.Suriye’nin Afrin ilçesindeki Cinderes-Afrin yolu üzerinde konuşlanan Suriye Milli Ordusu kontrol noktasında bomba yüklü araçla saldırı gerçekleştirildi.

Haber 17-03-21 14:37

Suriye'nin Afrin bölgesinde görev yapan jandarma komando birliği Elazığ'a döndü

Suriye'nin Afrin bölgesinde görev yapan jandarma komando birliği Elazığ'a döndü

Yurthaber 11-03-21 13:47

Afrin şehidi Uzman Çavuş Mustafa Ozan Gökçe, 3. yıl dönümünde anıldı

Afrin şehidi Uzman Çavuş Mustafa Ozan Gökçe, 3. yıl dönümünde anıldı

Yurthaber 08-03-21 16:35

Şehit eşinin adına çeşme yaptıran eşe anlamlı fotoğraf

2018 Yılında Afrin’de şehit olan eşinin adına nikah kıydıkları salonun önüne çeşme yaptıran şehit eşi Rabia Kaya’ya Adıyaman Belediyesinden nikah fotoğrafları hediye edildi.Adıyamanlı Rabia Kaya ile 7 Mayıs 2017 tarihinde Adıyaman Belediyesi Evlendirme Dairesi salonunda nikahları kıyılan Nevşehirli Piyade Uzman Çavuş Şahin Kaya, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye’nin Afrin kentinde PKK/YPG ve DEAŞ’lı teröristlere yönelik yürütülen Zeytin Dalı Harekatı sırasında şehit düşmüştü.

Yurthaber 05-03-21 12:25

Kaymakam Demir’den Gazi Umut Yavuz’a ziyaret

Besni Kaymakamı Nazlı Demir ve beraberindeki heyet, Gazi Umut Yavuz’u evinde ziyaret etti.Besni Kaymakamı Nazlı Demir beraberinde İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Barış Kara ve bazı kurum müdürleriyle Türk Silahlı Kuvvetlerince Suriye’nin Afrin bölgesinde yürütülen Zeytin Dalı Harekatı sırasında çıkan çatışmada yaralanan Gazi Piyade Komando Uzman Çavuş Umut Yavuz’u evinde ziyaret etti.Kaymakam Demir, ülkemiz için canını hiçe sayan şehit ve gazilerin her zaman yanlarında olduklarını dile getirerek, Yavuz’a bir isteğinin olup olmadığını sordu.Umut Yavuz ise kendisini ziyarete gelen Kaymakam Nazlı Demir ve beraberindekilere teşekkür etti.

Yurthaber 03-03-21 16:36

Afrin şehidi Astsubay Kıdemli Başçavuş Uğur Palancı anısına mevlit programı düzenlendi

Afrin şehidi Astsubay Kıdemli Başçavuş Uğur Palancı anısına mevlit programı düzenlendi

Yurthaber 01-03-21 22:36

Nikah kıydıkları salonun önüne şehit eşinin adına çeşme yaptırdı

2018 Yılında Suriye’nin Afrin kentinde teröristlere yönelik yürütülen Zeytin Dalı Harekatı sırasında şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Şahin Kaya’nın adına eşi tarafından nikah salonu önünde çeşme yaptırıldı.Adıyamanlı Rabia Kaya ile 7 Mayıs 2017 tarihinde Adıyaman Belediyesi Evlendirme Dairesi salonunda nikahları kıyılan Nevşehirli Piyade Uzman Çavuş Şahin Kaya, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye’nin Afrin kentinde PKK/YPG ve DEAŞ’lı teröristlere yönelik yürütülen Zeytin Dalı Harekatı sırasında şehit düşmüştü.

Yurthaber 22-02-21 14:47

Nikah kıydıkları salonun önüne şehit eşinin adına çeşme yaptırdı

2018 Yılında Suriye’nin Afrin kentinde teröristlere yönelik yürütülen Zeytin Dalı Harekatı sırasında şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Şahin Kaya’nın adına eşi tarafından nikah salonu önünde çeşme yaptırıldı.Adıyamanlı Rabia Kaya ile 7 Mayıs 2017 tarihinde Adıyaman Belediyesi Evlendirme Dairesi salonunda nikahları kıyılan Nevşehirli Piyade Uzman Çavuş Şahin Kaya, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye’nin Afrin kentinde PKK/YPG ve DEAŞ’lı teröristlere yönelik yürütülen Zeytin Dalı Harekatı sırasında şehit düşmüştü.

Yurthaber 22-02-21 14:47

PKK/YPG’den Afrin’e roketli saldırı: 13 yaralı

Suriye’nin kuzeyindeki Afrin ilçesine terör örgütü PKK/YPG tarafından roketli saldırı düzenlendi.

Haber 17-02-21 23:58

Terör örgütü YPG/PKK Afrin'e saldırdı: 6'sı çocuk 10 sivil yaralı

Suriye'de, Tel Rıfat ilçesinde işgalini sürdüren terör örgütü YPG/PKK'nın, Zeytin Dalı Harekatı'yla terörden arındırılan Afrin ilçe merkezine düzenlediği roket saldırısında 6'sı çocuk 10 sivil yaralandı.

Haber 17-02-21 23:18

New York Times'dan övgü dolu Türkiye yazısı

Dünyaca ünlü New York Times gazetesi "Milyonlarca Suriyeli için imkan sunan tek ülke Türkiye" başlığıyla manşetine taşıdığı haberde Suriye'nin Afrin kentinde ve kentin yakınlarındaki mülteci kamplarındaki gözlemlerini aktardı.

Haber 17-02-21 11:32

Afrin’de bomba yüklü araç patladı: 4 yaralı

Suriye’nin kuzeyindeki Afrin ilçesine bağlı Cinderes beldesinde bomba yüklü aracın infilak etmesi sonucu 4 kişi yaralandı.Suriye’nin kuzeyindeki Afrin ilçesine bağlı Cinderes beldesinin merkezinde bomba yüklü araç patlatıldı.

Haber 14-02-21 15:22

Şehit Oğuzcan Ekiz’in adı İmam Hatip Ortaokulunda yaşayacak

Hatay’ın Erzin ilçesindeki İmam Hatip Ortaokuluna, Şehit Oğuzcan Ekiz’in adı verildi.10 Şubat 2018 tarihinde Suriye’nin Afrin kentinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Oğuzcan Ekiz’in adı ilçede bir caddeye verildi.

Yurthaber 10-02-21 16:02

Şehit Oğuzcan Ekiz’in adı İmam Hatip Ortaokulunda yaşayacak

Hatay’ın Erzin ilçesindeki İmam Hatip Ortaokuluna, Şehit Oğuzcan Ekiz’in adı verildi.10 Şubat 2018 tarihinde Suriye’nin Afrin kentinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Oğuzcan Ekiz’in adı ilçede bir caddeye verildi.

Yurthaber 10-02-21 16:02

Afrin şehidi Yunus Emre Doğan unutulmadı

Suriye’nin Afrin kırsalında yürütülen Zeytin Dalı Harekatı’nda terör örgütü PYD/PKK’nın hain saldırısında şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Yunus Emre Doğan için şahadetinin seneyi devriyesinde unutulmadı.Tunceli 4’üncü Komando Tugayı’nda görev yaparken geçici görevle Kilis’e gelen Piyade Uzman Çavuş Yunus Emre Doğan, 7 Şubat 2018 tarihinde Zeytin Dalı Harekatı’nda PYD/PKK terör örgütü tarafından şehit edilmişti.

Yurthaber 08-02-21 13:59

Afrin’deki sığınmacı kampları sular altında kaldı

Suriye’nin Afrin ilçesinde şiddetli yağışlar nedeniyle sığınmacı kampları sular altında kaldı.Suriye’nin Halep iline bağlı Afrin ilçesinde şiddetli yağışlar nedeniyle mülteci kamplarını su bastı.

Haber 31-01-21 14:03

MSB: Afrin'deki bombalı terör saldırısında 5 sivil hayatını kaybetti

Milli Savunma Bakanlığı, terör örgütü PKK/YPG'nin Afrin kent merkezinde düzenlediği bombalı saldırıda 5 sivilin hayatını kaybettiğini, 22 sivilin de yaralandığını duyurdu.

Haber 30-01-21 17:30

Afrin’de PKK/YPG’nin bombalı saldırısı sonucu 5 kişi hayatını kaybetti, 22 kişi yaralandı

Milli Savunma Bakanlığı, terör örgütü PKK/YPG’nin Afrin kent merkezinde masum sivilleri hedef aldığını belirterek, Sanayi Sitesinde teröristlerce gerçekleştirilen bombalı terör saldırısıyla 5 masum sivilin hayatını kaybettiğini, 22 sivilin de yaralandığını bildirdi.Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Terör örgütü PKK/YPG, Afrin kent merkezinde yine masum sivilleri hedef aldı.

Haber 30-01-21 17:25

Afrin’deki bombalı araç saldırısında ölü sayısı 6’ya yükseldi

Suriye’nin Afrin ilçesinde bomba yüklü aracın infilak etmesi sonucu hayatını kaybedenlerin sayısı 6’ya ulaştı.Suriye’nin Halep kentinin kuzeyinde bulunan Afrin ilçesinde bomba yüklü aracın patlamasının ardından bilanço arttı.

Haber 30-01-21 16:31