Ag Arastirma Sirketi Haberleri

Ag ne demek? Ag kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçe hem Orta Asya hem de Anadolu coğrafyasında şekillenmiş, özgün bir dildir. Pek çok kişi Türk dili ile yakından ilgilendiğinde hem dilbilgisi yapısı hem de kelime çeşitliliği bakımından bu özgünlüğü fark eder. Özellikle orijinal dili Türkçe olan kitaplar, bu özgünlüğün ve çeşitliliğin ortaya çıkmasına yardımcı olur. Bu kitapları okurken sık rastlanan durumlardan biri de kelimelerin anlamlarının merak edilmesidir. Anlamı yaygın olarak bilinmeyen kelimelerden biri de Ag şeklindedir.. Türkçede sık sık kullanılan Ag kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 2022-05-17 20:45:46

AG Anadolu Grubu Holding'den Anadolu Restoran'ın paylarının satışına yönelik açıklama

AG Anadolu Grubu Holding'den Anadolu Restoran'ın paylarının satışına yönelik açıklama

Yurthaber 2022-05-11 19:07:05

Ziraat Bankası'ndan Ziraat Bank International AG'ye ilişkin açıklama:

"Bankaya kayyum ya da Alman Kara Para Aklamanın Önlenmesi Yasası'na uyum sağlamak için temsilci atandığına yönelik haberler gerçeği yansıtmamaktadır" - "Ziraat Bank International AG, gerçekleştirilen rutin bağımsız denetimler sonucunda Alman Kara Para Aklamanın Önlenmesi Yasası kapsamında herhangi bir yaptırım ya da cezaya da maruz kalmamıştır"

Yurthaber 2022-04-20 12:53:05

Otomotiv devinde yeni dönem! Daimler AG adını değiştiriyor

Mercedes-Benz markalı otomobil ve hafif ticari araçlara hizmet veren Daimler AG’nin adı 1 Şubat 2022 itibarıyla ‘Mercedes-Benz Group AG’ olarak değişiyor.

Finans 2022-02-02 17:54:22

Schneider Electric'ten elektrik dağıtım sistemleri için güç sistemi çözümleri

Schneider Electric Güç Ürünleri İş Birimi Başkan Yardımcısı Nadege Petit: - “İş ortaklarımızı dikkatle dinledikten sonra tasarım-inşa sürecini optimize etmek, uygulama ve işletmeyle ilgili risk ve maliyetleri azaltmak için hazır tasarımlı, dijital, gelecekte de kullanılabilecek, yüksek kullanılabilirlik ve güvenilir OG/AG sistemleri sağlayacak güç sistemi mimarileri aradıklarını anladık. Bu duyuruyla birlikte bu trendlere yönelik bir dizi güç çözümünü pazara sunuyoruz”

Yurthaber 03-12-21 11:01

LG akıllı telefon bölümünün kapısına kilit vurabilir

LG yıllardır ürün geliştiren akıllı telefon bölümünü satmak yerine kapatabilir. Çıkan bir haberin iddiasına göre, Volkswagen AG ve Vingroup JSC ile olası satış için anlaşamayan LG, bölümü kapatma kararını çok yakında çalışanlarına duyurabilir.

Haber 22-03-21 12:10

Zincirleme kazada 1 kişi yaralandı

Adıyaman’da, 3 aracın çarpışmış olduğu trafik kazasında 1 kişi yaralandı.Edinilen bilgilere göre, Mehmet B., idaresindeki 02 AG 639 plakalı Isuzu marka kamyonet, Ferhat Ç., idaresindeki 02 BD 295 plakalı Volkswagen marka otomobil ile Halil I., idaresindeki 02 AAB 884 plakalı Volkswagen marka midibüs, Atatürk Bulvarı Polisevi yakınlarında bulunan kavşak içerisinde çarpıştı.

Yurthaber 03-02-21 13:06

Besni’de otomobil yayaya çarptı

Adıyaman’ın Besni ilçesinde otomobilin çarptığı şahıs yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Atatürk Caddesi üzerinde karşıdan karşıya geçmeye çalışan Gaffar Altay’a sürücüsü öğrenilemeyen 02 AG 022 plakalı Volkswagen marka otomobil çarptı.

Yurthaber 19-11-20 13:38

Alman şirket, MT Plastik'in çoğunluk hisselerini satın alıyor

Simona AG, Düzce’de PVC köpük yaprak ürünleri üreten MT Plastik'in yüzde 70'ini satın almayı planladığını duyurdu.

Finans 09-11-20 14:30

Altınok’tan Ege bölgesindeki OSB’lere ziyaret

Çanakkale’nin Ezine ilçesinde yapımı hızla devam eden Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (OSB)’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.Geçtiğimiz hafta elektrik ana hattı, idari bina ve AG-YG elektrik şebekesi yapım ihalesinin ardından yapım için yer teslimlerini yapan Ezine Gıda İhtisas Organize Bölge Müdürlüğü, şimdi de yatırımcılara arsa tahsisi yapmak için çalışmalara başladı.

Yurthaber 08-09-20 14:45

Doğubayazıt’ta trafik kazası; 3 yaralı

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.Edinilen bilgilere göre Doğubayazıt ile Van’ın Çaldıran ilçesi yol ayrımında seyir halindeki 04 AG 497 plakalı araç sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine şarampole yuvarlandı.

Yurthaber 24-07-20 18:01

Alman ödeme hizmeti sağlayıcısı Wirecard iflas başvurusunda bulundu

Almanya merkezli elektronik ödeme sistemleri şirketi Wirecard AG bilançosunda gözüken 1,9 milyar avrodan fazla paranın kayıp olmasının ardından Münih bölge mahkemesinde iflas başvurusunda bulundu.

Finans 25-06-20 14:20

Lufthansa Denetleme Kurulu 9 milyar avroluk kurtarma paketini” onayladı

Lufthansa AG Denetleme Kurulu Alman hükümetinin 9 milyar avroluk kurtarma paketini onayladı.

Finans 01-06-20 17:47

Atatürk Üniversitesinin Covid-19’a yönelik Aşı Geliştirme Projesi TÜSEB tarafından desteklendi

Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa bir süre içerisinde küresel bir salgın halini alan Koronavirüs ile mücadeleye yönelik olarak kurulan Atatürk Üniversitesi Aşı Üretme ve Antijen Hazırlama Koordinatörlüğü çalışmalarına hızla devam ediyor.Koordinatörlük tarafından nisan ayı içerisinde sunulan aşı geliştirme projesi Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı (TÜSEB) tarafından kabul edildi ve 1 milyon liralık bütçeyle destek almaya hak kazandı.Aşı Üretme ve Antijen Hazırlama Koordinatörlüğü, Covid-19 aşı çalışmalarını son sürat devam ettirirken diğer yandan Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı (TÜSEB) tarafından açılan 2020-AG/AR-GE-2020 COVİD 19 virüsüne yönelik aşı geliştirme alanında stratejik Ar-Ge projeler çağrısına, hazırladığı ‘COVID-19’a Karşı İki Farklı Ekspresyon Sistemi Kullanılarak Aşı Geliştirilmesi’ projesi ile başvuruda bulundu.

Yurthaber 01-05-20 10:41

Otomobil ile tır çarpıştı: 1 yaralı

Amasya’da otomobil ile tırın çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Mehmet Korkmaz’ın (38) kullandığı 20 ADY 78 plakalı çekici Amasya’dan Ziyaret beldesi-TOKİ istikametine seyir halindeyken, Aynalı Mağara önüne geldiğinde karşı istikametten gelen sürücü Zeki Başak (37) idaresindeki 05 AG 180 plakalı otomobil ile çarpıştı.Kazada yaralanan Zeki Başak, ambulansla Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Yurthaber 12-03-20 13:40

Otomobil ile tır çarpıştı: 1 yaralı

Amasya’da otomobil ile tırın çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Mehmet Korkmaz’ın (38) kullandığı 20 ADY 78 plakalı çekici Amasya’dan Ziyaret beldesi-TOKİ istikametine seyir halindeyken, Aynalı Mağara önüne geldiğinde karşı istikametten gelen sürücü Zeki Başak (37) idaresindeki 05 AG 180 plakalı otomobil ile çarpıştı.Kazada yaralanan Zeki Başak, ambulansla Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Yurthaber 12-03-20 13:40

Nilgün Belgün'den Adil Gür'e tepki!

AG araştırma şirketinin sahibi Adil Gür'ün olay yaratan sözlerine Nilgün Belgün'den tepki geldi.

Magazin 02-03-20 15:09

Mitsubishi Electric'ten deprem anında yüksek güvenlik sağlayan asansörler

Mitsubishi Electric Asansör ve Yürüyen Merdiven Sistemleri'nin Türkiye'deki tek yetkili satıcısı olan AG MELCO'nun Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Avni Bezmez: - "Asansörlerimizin sahip olduğu yedek kontrol yazılımı ile deprem ve elektrik kesintisi gibi durumlarda asansörün kat arasında kalmasının önüne geçilirken, kontrol panelinde arıza olması durumunda ikinci bir back-up sistemi ile yolcuların asansörden tahliyesini sağlıyoruz"

Yurthaber 25-02-20 10:29

Tour of Antalya ve AKRA Gran Fondo Antalya kapsamında trafiğe kapanacak yollar

Antalya Valiliği öncülüğünde ve, Argeus Travel & Events ile Yedi İletişim tarafından 20-23 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek Tour of Antalya powered by AKRA ile 23 Şubat tarihinde düzenlenecek AKRA Gran Fondo Antalya powered by AG Tohum kapsamında trafiğe kapatılacak yollar belli oldu.Antalya’da dört gün boyunca bisiklet festivali yaşanmasını sağlayacak iki organizasyon için şehir halkı ve bisikletçilerin herhangi bir sorun yaşamamaları için trafiğe kapatılacak güzergahlar şu şekilde belirlendi:Tour of Antalya I.

Yurthaber 18-02-20 16:17

İşte Türkiye'deki McDonald’s'ların yeni sahibi! KAP'a bildirildi

AG Anadolu Grubu Holding bağlı ortaklığı olan Anadolu Restoran’ın yüzde 100’ünü sattı. Anadolu Restoran, McDonald’s’ın Türkiye’deki işletmecisi konumundaydı.

Finans 30-01-20 21:24

Maliyetler arttı, Alman otomobil üreticisi Daimler'in karı yarıya indi

Alman otomobil üreticisi Daimler AG, 2019 yılının karına yönelik dördüncü kez uyarıda bulundu.

Finans 22-01-20 15:23

Siemens’ten ‘’Dürüstlük Girişimi’’ne tam destek

‘’Dürüstlük Girişimi’’ne dünyanın dört bir yanından başvuru gelirken, Siemens AG bu kapsamda projenin yeni ortaklarına 800 bin ile 2,9 milyon ABD dolar arasında değişen tutarlarda finansman sağlıyor

Finans 10-01-20 12:09

Renkli etiketler asansörün güvenliğine işaret ediyor

AG MELCO Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Avni Bezmez: -"Yeşil ve mavi renkli etikete sahip asansörlerin güvenlik açısından kullanımında bir sıkıntı bulunmazken, sarı etiketli asansörler kullanılırken dikkatli olunmalı, kırmızı etiketli asansörler ise kesinlikle kullanılmamalı"

Finans 07-01-20 10:55

Garanti BBVA'dan IFC, OeEB ve GGF ile kredi anlaşması (2)

Garanti BBVA, International Finance Corporation (IFC), Oesterreichische Entwicklungsbank AG (OeEB) ve Green for Growth Fund (GGF) ile 132.75 milyon dolarlık kredi anlaşması yaptı.

Finans 27-12-19 11:32

Garanti BBVA'dan IFC, OeEB ve GGF ile kredi anlaşması

Garanti BBVA, International Finance Corporation (IFC), Oesterreichische Entwicklungsbank AG (OeEB) ve Green for Growth Fund (GGF) ile 132.75 milyon dolarlık kredi anlaşması yaptı.

Finans 27-12-19 11:07

Bilecik’te trafik kazası; 1 kişi yaralandı

Bilecik’te meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, Bilecik merkez Hürriyet Mahallesi Edebali 1 Caddesi üzerinde seyir halindeki Arif Kul idaresindeki 11 AG 442 plakalı kamyonet ile Laleli Sokak kavşağından Sanayi istikametine seyreden Beytullah Öztürk yönetimindeki 06 VT 770 plakalı motosiklet çarpıştı.

Yurthaber 04-12-19 11:31

Otomobil ile kamyon çarpıştı: 1’i ağır 7 yaralı

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde otomobil ile kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1’i ağır 7 kişi yaralandı.Edinilen bilgilere göre, Yusuf K., idaresindeki 27 C 0497 plakalı otomobil ile Erhan E., idaresindeki 24 AG 210 plakalı kamyon, Göçeri köyü yakınlarında çarpıştı.

Haber 29-11-19 16:39

Tünelde üç araç birbirine girdi: 4 yaralı

Artvin’de tünel içinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Artvin-Borçka karayolu üzerindeki Seyitler Tünelinde Muhammet Özcan’ın kullandığı 08 AG 548 plakalı otomobil, Emre Can Aras’ın kullandığı 08 AAH 146 plakalı minibüs ile sürücüsü belirlenemeyen 53 HH 366 plakalı hafif ticari araç henüz bilinmeyen nedenle çarpıştı.

Haber 29-11-19 16:15

Tünelde üç araç birbirine girdi: 4 yaralı

Artvin’de tünel içinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Artvin-Borçka karayolu üzerindeki Seyitler Tünelinde Muhammet Özcan’ın kullandığı 08 AG 548 plakalı otomobil, Emre Can Aras’ın kullandığı 08 AAH 146 plakalı minibüs ile sürücüsü belirlenemeyen 53 HH 366 plakalı hafif ticari araç henüz bilinmeyen nedenle çarpıştı.

Haber 29-11-19 16:15

Tünelde üç araç birbirine girdi: 4 yaralı

Artvin’de tünel içinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Artvin-Borçka karayolu üzerindeki Seyitler Tünelinde Muhammet Özcan’ın kullandığı 08 AG 548 plakalı otomobil, Emre Can Aras’ın kullandığı 08 AAH 146 plakalı minibüs ile sürücüsü belirlenemeyen 53 HH 366 plakalı hafif ticari araç henüz bilinmeyen nedenle çarpıştı.

Haber 29-11-19 16:15

Tünelde üç araç birbirine girdi: 4 yaralı

Artvin’de tünel içinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Artvin-Borçka karayolu üzerindeki Seyitler Tünelinde Muhammet Özcan’ın kullandığı 08 AG 548 plakalı otomobil, Emre Can Aras’ın kullandığı 08 AAH 146 plakalı minibüs ile sürücüsü belirlenemeyen 53 HH 366 plakalı hafif ticari araç henüz bilinmeyen nedenle çarpıştı.

Haber 29-11-19 16:15

Tünelde üç araç birbirine girdi: 4 yaralı

Artvin’de tünel içinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Artvin-Borçka karayolu üzerindeki Seyitler Tünelinde Muhammet Özcan’ın kullandığı 08 AG 548 plakalı otomobil, Emre Can Aras’ın kullandığı 08 AAH 146 plakalı minibüs ile sürücüsü belirlenemeyen 53 HH 366 plakalı hafif ticari araç henüz bilinmeyen nedenle çarpıştı.

Haber 29-11-19 16:15

Tünelde üç araç birbirine girdi: 4 yaralı

Artvin’de tünel içinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Artvin-Borçka karayolu üzerindeki Seyitler Tünelinde Muhammet Özcan’ın kullandığı 08 AG 548 plakalı otomobil, Emre Can Aras’ın kullandığı 08 AAH 146 plakalı minibüs ile sürücüsü belirlenemeyen 53 HH 366 plakalı hafif ticari araç henüz bilinmeyen nedenle çarpıştı.

Haber 29-11-19 16:15

Tünelde üç araç birbirine girdi: 4 yaralı

Artvin’de tünel içinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Artvin-Borçka karayolu üzerindeki Seyitler Tünelinde Muhammet Özcan’ın kullandığı 08 AG 548 plakalı otomobil, Emre Can Aras’ın kullandığı 08 AAH 146 plakalı minibüs ile sürücüsü belirlenemeyen 53 HH 366 plakalı hafif ticari araç henüz bilinmeyen nedenle çarpıştı.

Haber 29-11-19 16:15

Tünelde üç araç birbirine girdi: 4 yaralı

Artvin’de tünel içinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Artvin-Borçka karayolu üzerindeki Seyitler Tünelinde Muhammet Özcan’ın kullandığı 08 AG 548 plakalı otomobil, Emre Can Aras’ın kullandığı 08 AAH 146 plakalı minibüs ile sürücüsü belirlenemeyen 53 HH 366 plakalı hafif ticari araç henüz bilinmeyen nedenle çarpıştı.

Haber 29-11-19 16:15

Tünelde üç araç birbirine girdi: 4 yaralı

Artvin’de tünel içinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Artvin-Borçka karayolu üzerindeki Seyitler Tünelinde Muhammet Özcan’ın kullandığı 08 AG 548 plakalı otomobil, Emre Can Aras’ın kullandığı 08 AAH 146 plakalı minibüs ile sürücüsü belirlenemeyen 53 HH 366 plakalı hafif ticari araç henüz bilinmeyen nedenle çarpıştı.

Haber 29-11-19 16:15

Tünelde üç araç birbirine girdi: 4 yaralı

Artvin’de tünel içinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Artvin-Borçka karayolu üzerindeki Seyitler Tünelinde Muhammet Özcan’ın kullandığı 08 AG 548 plakalı otomobil, Emre Can Aras’ın kullandığı 08 AAH 146 plakalı minibüs ile sürücüsü belirlenemeyen 53 HH 366 plakalı hafif ticari araç henüz bilinmeyen nedenle çarpıştı.

Haber 29-11-19 16:15

Tünelde üç araç birbirine girdi: 4 yaralı

Artvin’de tünel içinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Artvin-Borçka karayolu üzerindeki Seyitler Tünelinde Muhammet Özcan’ın kullandığı 08 AG 548 plakalı otomobil, Emre Can Aras’ın kullandığı 08 AAH 146 plakalı minibüs ile sürücüsü belirlenemeyen 53 HH 366 plakalı hafif ticari araç henüz bilinmeyen nedenle çarpıştı.

Haber 29-11-19 16:15

Tünelde üç araç birbirine girdi: 4 yaralı

Artvin’de tünel içinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Artvin-Borçka karayolu üzerindeki Seyitler Tünelinde Muhammet Özcan’ın kullandığı 08 AG 548 plakalı otomobil, Emre Can Aras’ın kullandığı 08 AAH 146 plakalı minibüs ile sürücüsü belirlenemeyen 53 HH 366 plakalı hafif ticari araç henüz bilinmeyen nedenle çarpıştı.

Haber 29-11-19 16:14

Ekonomik zorluklara karşı çözüm Büyük Veri

Software AG Türkiye ekibi, 2019 yılındaki çarpıcı büyümesinin ardından gelecek yıl için de yüzde 225 büyüme hedefi koydu.

Trend 29-11-19 14:45

Gölbaşı ilçesinde iki otomobil çarpıştı: 3 yaralı

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesi Kahramanmaraş karayolu üzerinde 2 otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Kahramanmaraş istikametinden Malatya istikametine giden Mehmet Safa Kösem idaresindeki 44 AG 444 plakalı otomobil ile Yüksel Kök idaresindeki 27 F 9668 plakalı otomobil, Balkar Beldesi girişinde çarpıştı.

Yurthaber 11-11-19 10:00

Motosiklet hırsızları yakalandı: 4 gözaltı

Adıyaman’da, 2 adet motosiklet hırsızlığı yapan 4 kişi polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.Edinilen bilgilere göre, Mara Mahallesinde 02 AG 479 plakalı motosiklet 02 MA 102 plakalı motosiklet çalan şahısların yakalanmasına yönelik Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince çalışma başlatıldı.

Yurthaber 10-11-19 15:44

Porsche ve Lucasfilm Star Wars için uzay gemisi tasarlıyor

Porsche AG ve Lucasfilm serinin son filmi “Star Wars: Skywalker’ın Yükselişi” için bir uzay gemisi tasarlıyor. Gemi, filmin dünya prömiyerinde görücüye çıkacak.

Trend 01-11-19 21:51

Türkiye'ye inanıyoruz, uzun bir zaman daha Türkiye'de olacağız

Fraport AG CEO’su Stefan Schulte: - "20 yıldır Türkiye pazarındayız. Türkiye, bu zaman içinde inanılmaz başarı ve gelişmeye imza attı. Türkiye'de bulunmaktan gurur duyuyoruz" - "Daha fazla burada bulunmak istiyoruz. Türkiye'ye inanıyoruz, uzun bir zaman daha Türkiye'de olacağız" - "Antalya Havalimanı'na bugüne kadar 450 milyon avronun üzerinde terminal yatırımı yapıldı. Yaptığımız küçük yatırımları da dahil edersek bu rakam 500-600 milyon dolar civarında" - Fraport Türkiye Genel Müdürü Bilgihan Yılmaz: - "Uzun vadeli yatırımcıyız ve uzun vadeli gelişmelere bakarız. Türkiye pazarı bizi ikna etti. Geçmiş 20 yılımıza bir 20 yıl daha katmak isteriz, fırsatları kolluyoruz" - "(İstanbul Havalimanı) Herhangi bir teklif olması durumunda her şeyi değerlendiririz. Global bir yatırımcıyız. Her yerde fırsatları kolluyoruz" - "1999 yılında 25 bin olan Antalya Havalimanı'nda doğrudan ve dolaylı yaratılan istihdam, mevcut durumda 123 bine çıktı. Bundan sonraki 5 yılda da bu rakamın 193 bine yükselmesi bekleniyor"

Finans 24-10-19 13:41

Türkiye'ye inanıyoruz, uzun bir zaman daha Türkiye'de olacağız

Fraport AG CEO’su Stefan Schulte: - "20 yıldır Türkiye pazarındayız. Türkiye, bu zaman içinde inanılmaz başarı ve gelişmeye imza attı. Türkiye'de bulunmaktan gurur duyuyoruz" - "Daha fazla burada bulunmak istiyoruz. Türkiye'ye inanıyoruz, uzun bir zaman daha Türkiye'de olacağız" - "Antalya Havalimanı'na bugüne kadar 450 milyon avronun üzerinde terminal yatırımı yapıldı. Yaptığımız küçük yatırımları da dahil edersek bu rakam 500-600 milyon dolar civarında" - Fraport Türkiye Genel Müdürü Bilgihan Yılmaz: - "Uzun vadeli yatırımcıyız ve uzun vadeli gelişmelere bakarız. Türkiye pazarı bizi ikna etti. Geçmiş 20 yılımıza bir 20 yıl daha katmak isteriz, fırsatları kolluyoruz" - "(İstanbul Havalimanı) Herhangi bir teklif olması durumunda her şeyi değerlendiririz. Global bir yatırımcıyız. Her yerde fırsatları kolluyoruz" - "1999 yılında 25 bin olan Antalya Havalimanı'nda doğrudan ve dolaylı yaratılan istihdam, mevcut durumda 123 bine çıktı. Bundan sonraki 5 yılda da bu rakamın 193 bine yükselmesi bekleniyor"

Yurthaber 24-10-19 13:40

Kuveyt Türk Türkiye'nin, KT Bank AG de Avrupa'nın en iyisi seçildi

Kuveyt Türk ve iştiraki KT Bank AG, 163 ülkede okuyucuyla buluşan Global Finance dergisi tarafından düzenlenen World's Best Banks Awards'ta ödüle layık görüldü - Kuveyt Türk, "Türkiye’nin En İyi İslami Finansal Kuruluşu" ödülünü alırken, Kuveyt Türk’ün yüzde 100 iştiraki olarak Almanya merkezli faaliyet gösteren KT Bank AG de "Avrupa'nın En İyi İslami Finansal Kuruluşu" seçildi

Yurthaber 20-10-19 13:26

Kuveyt Türk Türkiye'nin, KT Bank AG de Avrupa'nın en iyisi seçildi

Kuveyt Türk ve iştiraki KT Bank AG, 163 ülkede okuyucuyla buluşan Global Finance dergisi tarafından düzenlenen World's Best Banks Awards'ta ödüle layık görüldü - Kuveyt Türk, "Türkiye’nin En İyi İslami Finansal Kuruluşu" ödülünü alırken, Kuveyt Türk’ün yüzde 100 iştiraki olarak Almanya merkezli faaliyet gösteren KT Bank AG de "Avrupa'nın En İyi İslami Finansal Kuruluşu" seçildi

Finans 20-10-19 13:24

Roche satışları üçüncü çeyrekte 50.7 milyar euroya ulaştı

  - Roche Holding AG, 2019 yılının ilk dokuz ayında toplam satışlarının yüzde 10 artışla 50.7 milyar euroya ulaştığını bildirdi.

Finans 17-10-19 10:30