Agac Koku Haberleri

Koku kaybı ve kabızlığa dikkat! O hastalığın habercisi olabilir

Nöroloji Uzmanı Dr. Güven Arslan, Parkinson hastalığının detaylı inceleme ile teşhisinin erken konulabileceğini belirterek, “Hastalığın en erken bulguları arasında koku kaybı ve kabızlığın olduğu biliniyor. El titremesi de yine erken bulguların başında geliyor” dedi.

Haber 2024-04-13 07:30:43

Camdaki sinekler ve kötü koku acı olayı ortaya çıkardı! Tatil sitesinde çürümeye başlamış 2 erkek cesedi bulundu

Sakarya'nın Karasu ilçesindeki tatil sitesindeki bir daireden gelen kötü koku ve camlardaki sineklerden şüphelenenler polise ihbarda bulundu. Polis ekipleri dairede çürümeye başlamış 2 erkek cansız bedeni buldu. Aynı dairede geçen sene 61 yaşında bir erkek cesedi daha bulunmuştu.

Haber 2024-04-12 17:46:12

Balık kokusu (trimetilaminüri) sendromu nedir? Balık kokusu (trimetilaminüri) sendromu belirtileri ve tedavisi

Balık kokusu sendromu, bilimsel olarak trimetilaminüri olarak adlandırılan nadir bir genetik bozukluktur. Bu sendromda vücut trimetilamin adı verilen bir kimyasalı normalden çok daha fazla üretir ve bu kimyasalın birikmesi sonucunda kişinin vücudundan, teri, idrarı ve solunum yoluyla balık benzeri bir koku yayılır.

Haber 2024-03-26 12:45:23

Yer: Adana! Kötü koku yayması üzerine bulundu: Yüzlercesi üst üste yığılmış...

Adana'nın Yüreğir ilçesinde yaşanan olayda bir sulama kanalının yanındaki mahalle, etrafa yayılan kötü koku için şikayette bulundu. Şikayet sonrası harekete geçen ekipler sulama kanalında yapılan araştırma sonrası gözlerine inanamadı.

Haber 2024-03-25 11:19:16

Vücut spreyi mi parfüm mü? Vücut spreyi ile parfüm arasındaki fark nedir?

Koku esanslı vücut spreyleri, bakım rutini içerisine giren en yeni ürünlerdendir. Normal parfümlerden çok daha hafif yapıda ve güzel özellikleri mevcuttur. Vücut spreyleri genelde parfüm ve doğal esanslar içerir, bu da cildi ferahlatır. Vücut spreyi nedir, nasıl kullanılır?

Kadin 15-03-24 02:34

Vücut spreyi nedir, nasıl ve ne zaman kullanılır? Vücut spreyi kalıcı mı?

Koku esanslı vücut spreyleri, bakım rutini içerisine giren en yeni ürünlerdendir. Normal parfümlerden çok daha hafif yapıdadır ve güzel özellikleri vardır. Vücut spreyleri genel olarak içerdikleri parfüm ve doğal esanslar ile cilde ferahlık sağlar. Peki, vücut spreyi nedir ve nasıl kullanılır?

Kadin 15-03-24 02:32

Tatlıcı aracına polis baskını! Tepsiden tatlı yerine bakın ne çıktı

Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü polisleri, Levent'te şüphelendikleri 2 şahsın tatlıcı aracından yoğun koku gelmesi üzerine yaptığı aramada, tatlı tepsisinden tatlı yerine uyuşturucu çıktı! Tatlı tepsisinde çok miktarda esrar maddesi ele geçirilirken, gözaltına alınan 2 şahıstan 1'i tutuklandı. Uyuşturuculara da el konuldu.

Haber 10-03-24 11:57

Erkeklerin bir numaralı tercihi! Geçen ayın en çok satan erkek parfümlerini ve deodorantlarını sizin için seçtik

Kişisel bakımın vazgeçilmez bir parçası olan parfüm sadece hoş kokmayı değil aynı zamanda kendinizi ifade etme ve çevrenizde bırakacağınız izlenim konusunda derin bir etkiye sahip. Bu nedenle parfüm seçerken kendi tarzınızı ve kişiliğinizi yansıtan bir koku bulmak önemli. Sizler için erkeklerin bir numaralı tercihi olan ve geçen ayın en çok satan erkek parfümlerini ve deodorantlarını seçtik. Kendinizi daha özgüvenli hissedeceğiniz parfüm ve deodorantlar için içeriğimizi inceleyebilirsiniz.

Haber 08-03-24 12:14

Hindistan cevizinin faydaları nelerdir, hangi hastalığa iyi gelir? Hindistan cevizi nasıl tüketilmeli?

Hindistan cevizi pek çok kişinin severek tükettiği meyvelerden biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Tropikal bölgelerde yaygın olarak rastlanılan bu meyvenin insan sağlığı açısından çok fazla yararı bulunmaktadır. Palmiyegiller ailesine mensup bir palmiye ağacının meyvesi olarak bilinen Hindistan cevizi, kendine has koku ve lezzete sahiptir. Peki, Hindistan cevizinin faydaları nelerdir, hangi hastalığa iyi gelir ve nasıl tüketilmeli?

Haber 04-03-24 17:52

Böylesi ne duyuldu ne görüldü! Misafirin 'koku' sözleri ortalığı ayağa kaldırdı: Tam bir meydan kavgası çıktı

İstanbul'da dün yaşanan olay akıllara durgunluk verdi. Kağıthane'de akraba ziyaretinde bulunmak isteyen bir aile binaya girince kötü bir kokuyla karşılaştı. Bağırarak tepki gösteren aileye bina sakinleri, "beğenmiyorsanız gidin" dedi. Ardından mahalleye taşınan kavgada ortalık karıştı. İşte detaylar...

Haber 26-02-24 10:06

Güllerden yutulabilir parfüm! Türkiye'de üretildi: Yapısı sadece iyi kokmak değil

Edirne'de Trakya Üniversitesi'nden Doç. Dr. Gülşah Gedik, güllerden tablet halinde yutulabilir parfüm ürettiklerini belirtti. Doç. Dr. Gedik, "Yapay malzeme kullanmadan gülün kendi aromasını verdiği bir kapsül içerisine koyduğumuz gülden elde ettiğimiz ekstreyi püskürtmeli kurutucuda toz haline getiriyoruz. Bazen polimer ile kaplıyoruz. Bunu da yutulabilir bir hale getirmek için daha sonra kapsüllerin içerisine koyuyoruz. Kapsüllerde yoğun bir koku oluyor; bu koku gülden geliyor" dedi.

Haber 25-02-24 13:48

Eviniz elmalı turta gibi kokacak! Tamamen doğal ve uygun fiyatlı yöntemi paylaştı

Evin güzel kokması kişinin ruh halini kesinlikle etkiliyor. Evde geçirilen zamanı daha keyifli kılan güzel koku için pek çok kişi evinde oda kokusu, kokulu mum ya da tütsü kullanıyor. Ancak bunlar hem maliyetli hem de doğal değil. Sosyal medyada bir kadın evinin harika kokmasını sağlayan tamamen doğal ve oldukça uygun fiyatlı yöntemi paylaşarak viral oldu. İşte evinizin elmalı turta gibi kokmasını sağlayacak o yöntemin detayları...

Kadin 22-02-24 17:20

Sevgilinize vereceğiniz en anlamlı hediye! Kokusuyla büyüleyen parfümleri sizin için seçtik

Hoş kokulu bir parfüm, hayatınızdaki o değerli kişiye verebileceğiniz en anlamlı armağanlardan biri olabilir. Bu Sevgililer Gününde ona duyduğunuz aşkı özel bir şekilde ifade etmenin bir yolunu arıyorsanız sizin için seçtiğimiz eşsiz parfümlere göz atabilirsiniz. İşte, farklı nota ve koku profilleriyle büyüleyen parfümler!

Haber 05-02-24 18:00

Kötü koku ihbarı, vahşeti ortaya çıkardı! İşyerindeki buzdolabında ceset bulundu

Maltepe’de atık toplama merkezindeki buzdolabında 15 yaşında yabancı uyruklu şahsa ait erkek cesedi bulundu. Olay, kötü koku gelmesi üzerine vatandaşların ihbarıyla ortaya çıktı. İşte detaylar...

Haber 14-01-24 09:59

Gelen tüm misafirlerin Bu ev ne güzel kokuyor! diyeceği formül belli oldu! Pratik oda kokusu yöntemi

Evde hoş bir koku yaratmak misafirlerinizi karşılarken önemli bir detaydır. Herkesin "Bu ev ne güzel kokuyor!" diyeceği pratik bir oda kokusu formülü bulunuyor. Bu formül, evde bulunan malzemelerle kolayca hazırlanabiliyor. Doğal ve pratik olan bu yöntem, evinizi saran hoş kokusuyla misafirlerinizi derinden etkileyecek. Eğer evinize kolayca hoş bir koku yaymak istiyorsanız, bu pratik oda kokusu yöntemini denemelisiniz.

Kadin 10-01-24 12:45

Fenomenler krem satışından servet kaldırırken köylülerin midesi bulandı: Her yere o koku yayıldı! Bal ormanı için endişeler artıyor

Türkiye'nin gündemini meşgul etmeye devam eden sosyal medya fenomenlerinin krem satışıyla ilgili şaşkına çeviren bir detay gün yüzüne çıktı. Bulgaristan'dan gelen krem hammaddesi yüklü tanker kamyonlar yüklerini Kırklareli'deki bal ormanına boşaltıp kaçtı. Köylülerin kendi ifadesine göre mide bulandıran koku ortalığı kapladı. Kasım ayındaki olay sonrası paniğe kapılan köylüler harekete geçip CİMER'e başvurdu.

Trend 09-01-24 14:45

Bu temizlik yöntemini çok az kişi biliyor! Çamaşır makinesine 3 tane ıslak mendil koyun, farkı görün

Kıyafet renklerinin solması çamaşır makinesi kullanan birçok kişinin sıklıkla şikayet ettiği sorunlar arasında yer almaktadır. Elbiselerin zamanla yıpranması, istenmeyen koku ve lekeler bilhassa ev hanımlarını rahatsız ediyor. Bu sorunlar tarih oluyor. Çamaşır makinesine 3 tane ıslak mendil koyduğunuzda sonuçlarına inanamayacaksınız.

Kadin 11-12-23 10:32

Kırklareli'nde kirlenme yüzünden rengi değişen Şeytandere'nin rengi normale döndü

Kırklareli'nin Babaeski ilçesinde, kirlenmeye bağlı olduğu belirtilen Şeytandere'deki renk değişimi ve kötü koku, kayboldu.

Yurthaber 30-11-23 10:44

Burnun içinde yara neden olur? Burun içi yarasına ne iyi gelir?

Burun insan vücudunun önemli bir organdır ve birçok önemli fonksiyona sahiptir. Sadece solunum organı olarak düşünülmemelidir. Aynı zamanda koku alma, ses modülasyonu ve hatta savunma gibi önemli rolleri vardır. Burnun anatomisi ve işlevselliği, sağlıklı bir yaşam için kritik bir faktördür. Burun tüm canlılar için önemli bir organdır ve kimi zamanlarda burun sağlığı hakkında aksilikler yaşanabilir. Peki, burun içi yaralar neden olur, nasıl geçer?

Haber 28-11-23 15:36

İzmir Çiğli’nin her köşe başı çöp yığını, kenti kötü koku sardı

İzmir’de Çiğli Belediyesinin Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, maaşlarını alamayınca 4 gündür iş bıraktı, Çiğli’nin her köşe başı çöp yığınlarıyla doldu.

Yurthaber 24-11-23 10:56

Dayanılmaz bir koku yayılıyor! Avustralya sahillerinde ve yollarında milyonlarca ölü fareyle mücadele ediyor... Kontrolden çıktı

Avustralya'nın Queensland eyaletinin Karumba bölgesi sahillerini ve yollarını adeta esir altına alan ölü farelerle mücadele etmek zorunda. Sosyal medyadan paylaşılan görüntülerde sayıları milyonlara ulaşan fare ölülerinin fotoğraf ve videoları paylaşıldı. Yerel halk durumu bir salgın olarak nitelendirirken çevreye yayılan kötü kokudan şikayetçi olduklarını dile getirdi.

Trend 23-11-23 09:23

Fatih’te 7 yaşındaki çocuk evde ölü bulundu, iddialar kan dondurdu

Fatih’te annesi ile birlikte yaşayan 7 yaşındaki çocuk, evde ölü bulundu. Komşuların kötü koku ihbarı üzerine evde cesedi bulunan çocuğun ölümüne ilişkin iddialar ise kan dondurdu. Apartman sakinleri, çocuğun bakımsızlıktan öldüğünü iddia etti. İşten eve gelen annenin ise çocuğunun öldüğünü anlamadığı iddia edildi. İşte detaylar...

Haber 19-11-23 10:00

Christian Dior'un ikonik parfümü Sauvage kısa süreliğine indirimde

Christian Dior'un ikonik ve sofistike erkek parfümü Sauvage şimdi indirimde! Taze ve enerjik bir koku profiline sahip olan, kalıcılığı ve derin notasıyla hayranlık uyandıran bu parfüme Gülümseten Kasım Fırsatları kapsamında indirimli bir şekilde sahip olmak isterseniz yazımızı okumaya devam edin.

Haber 13-11-23 15:30

Haramidere'nin koku ve kirlilik sorunu çözüm bekliyor

Esenyurt'ta fabrikaların ve sanayi işletmelerinin bulunduğu bölgeden geçen Haramidere'den yayılan pis koku ve kirlilik, çevrede yaşayanları rahatsız ediyor.

Yurthaber 10-11-23 09:59

Kocaeli'de 'kimyasal' alarmı! Giderden gelen koku endişe yarattı, bina boşaltıldı

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde 4 Ekim’de kimyasal patlamanın meydana geldiği binanın yanında yer alan apartmanın giderlerinden duman ve koku gelmesi üzerine ekipler alarma geçti. Özel kıyafetli ekipler, binada ölçüm yaptı. Kimyasal seviyesi tehlikeli boyutta olmayınca, tahliye edilen kişilerin tekrar evlerine girişine izin verdi.

Haber 19-10-23 14:53

Türk fenomen Burak Durgun Şili'de şaşkına çeviren bir yöntemle soyuldu! Çantasına önce kötü atıldı, sonra soyup soğana çevrildi

İzmirli YouTuber Burak Durgun tatil için gittiği Şili'de hırsızların hedefi oldu. Çantasına kötü koku atılan fenomen bir kişi tarafından oyalanırken diğer bir kişi tarafından soyuldu. Fenomen hırsızı yakalayarak polise haber verdiğini ve polisin hırsızlara dair herhangi bir şey yapmadığını iddia etti.

Trend 11-10-23 07:27

Yüzlerce balık öldü! Bölge halkı isyan etti: Sebebi...

Edirne'de çeltik tarlalarının sulanmasında kullanılan İstasyon Mahallesi'ndeki kuruyan su kanalında oksijensiz kalan yüzlerce balık öldü. Bölge halkı, balıkların ölmesiyle çevreye de kötü koku yayıldığını belirtip, yetkililerden önlem alınmasını istedi.

Haber 04-10-23 19:31

Sancaktepe’de dereye akan atıklar bölgeyi ağır koku altında bıraktı

Sancaktepe’de sanayi bölgesindeki fabrikalardan dereye salınan atıkların kokusu üç mahalleyi etkisi altına aldı.

Yurthaber 04-10-23 10:44

'Kimyasal madde boşaltıldı' iddiası ortalığı karıştırdı! 'Balıklar suyun içinde ters dönmüş'

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde yağmur suyu rögarına bir fabrika tarafından kimyasal madde boşaltıldığı iddiası ortalığı karıştırdı. Denizin renginin değiştiği, çok sayıda balık öldüğü ve çevreye kötü koku yayıldığı iddiası üzerine inceleme başlatılıp, bölgeden numune alındı. Gebze-Dilovası Ekoloji ve Sağlık Derneği Başkanı İsmail Sami, "Geçen sefer de aynısını yapmışlardı. Balıklar suyun içerisinde ters dönmüş. Bu aymazlık nedir?" sözleriyle duruma tepki gösterdi. İşte detaylar...

Haber 03-10-23 16:59

Yer: Bursa! Kötü kokular yayılan evden çıkanlar şoke etti! Kamyonlar dolusu...

Bursa'da apartman sakinlerinin kötü koku şikayeti üzerine ekipler bir eve girdi. Ekipler eve girdiklerinde gördükleri karşısında şaşkına döndü. Evden üç kamyon dolusu çöp çıkarılırken, Temizlik İşleri ekipleri evin temizlenmesine başladı.

Haber 28-09-23 09:41

Yer: İstanbul! Kimyasal atık paniği: 'Çekirdek paramparça oldu'

İstanbul'da boş alana koku saçan atık bırakıldı. Kokunun yarattığı rahatsızlık üzerine vatandaşlar kimyasal atık şüphesiyle ihbarda bulundu. Gelen ekipler atıktan numune alırken çevre sakinlerinden Yaşar Çınar, "Suyun fokurdadığını gördük ve çekirdek attık. Çekirdek paramparça oldu. Kimyasal olduğunu anlayarak uzaklaştık" dedi.

Haber 26-09-23 10:51

Tunç Soyer'den rakibi Ümit Özlale hakkında rekabeti kızıştıracak sözler! Akşener'in 'koku ve sığınmacı' çıkışlarına yanıt verdi: Asıl hikaye İstanbul ve Ankara'da

2024 seçimlerinde eski ittifak ortağı CHP'ye meydan okuyan İYİ Parti'nin ilk ve en dikkat çekici hamlelerinden biri Ümit Özlale'nin İzmir'de aday gösterilmesi oldu. Özlale hızla CHP'ye ve özellikle Belediye Başkanı Tunç Soyer'i hedef alan açıklamalara başladı. Meral Akşener de 'koku' meselesini gündeme getirdi. Gözlerin çevrildiği Tunç Soyer'den Özlale'ye ve Akşener'in adımlarına çok çarpıcı yanıtlar geldi.

Haber 22-09-23 11:43

Sultanbeyli’de sokağa dökülen maddeden yayılan koku paniğe neden oldu

Sultanbeyli’de kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce sokağa ve dereye dökülen kimyasal madde nedeniyle yayılan koku, mahallede paniğe neden oldu.

Yurthaber 20-09-23 12:54

Kasalar dolusu balıkları yol kenarına attılar

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde 10 kasa balık, yol kenarına döküldü. Yol kenarındaki balıkları gören vatandaşlar, oluşan görüntü ve koku sebebiyle tepki gösterdi.

Yurthaber 19-09-23 15:37

Kovid 19'un etkileri sürüyor! Türkiye'de 1 milyon kişi...

Kovid 19'un yol açtığı hastalıklar bitmek bilmiyor. Kovid 19'u geçirdikten sonra koku duyusu azalan ya da kaybolan kişiler üzerinde yapılan çalışmada beyindeki karar verme ve koku merkezleri arasındaki bilgi akışının azaldığı, bu nedenle hafızanın olumsuz etkilendiği, unutkanlık ve dikkat dağınıklığı gibi sorunlar da geliştiği tespit edildi. Öte yandan kalıcı koku kaybının "tazı burun" kişilerde daha çok görüldüğü belirtilirken Türkiye'de 1 milyon kişide koku kaybı olduğu da belirtiliyor.

Haber 12-09-23 17:14

Yer: Adana! Ekipler gözlerine inanamadı, tam 20 ton: 'Yapmayın bunlar yılların emeği'

Adana'da bir evden gelen kötü koku ve böcek şikayetleri üzerine ekipler harekete geçti. Daireye gelen ekipler, kapıyı açınca gördükleri karşısında şoke oldu. Evden 20 ton çöp çıkarılırken, çöpler poşetlerle kamyona yüklendi. Çöp evin sahibi K.D. ise “Yapmayın bunlar yılların emeği" diyerek uzun süre direndi.

Haber 10-09-23 16:14

Yapay zeka sistemi insanlardan daha başarılı oldu: Ancak bundan daha da etkileyici bir sonuç var!

Yapay zekayla ilgili tartışmalar sürerken, bilgisayar tarafından eğitilen yeni bir koku modeli, kokuları tanımlamada insanlardan daha başarılı oldu. Sistem, aynı zamanda bir insanın tamamlamasının 70 yılını alacağı işi de kolayca tamamladı. Ancak tüm bunlardan daha da etkileyici bir sonuç vardı...

Haber 01-09-23 17:09

Ada çayı tütsüsü faydaları nelerdir? Ada çayı tütsüsü yakmak ne işe yarar?

Ada çayı tütsüsünün tarihi, antik uygarlıkların dini ritüellerinden günlük yaşamın bir parçasına kadar uzanır. Günümüzde ise bu tütsü, aromaterapi ve meditasyon uygulamalarının vazgeçilmez bir unsuru olarak kabul edilir. Ada çayı tütsüsünün yakılması, odanın havasını temizler ve ruh halinizi iyileştirmenize yardımcı olur. Ancak sadece hoş bir koku yaymakla kalmaz, aynı zamanda çeşitli sağlık yararları sunar.

Haber 31-08-23 21:23

Vücut spreyinden parfüme terleme ve koku önleyici kişisel bakım ürünleri

Yaz aylarını her ne kadar sevsek de terleme ve koku problemi can sıkıcı olabiliyor. Ancak ter kokusu sorunuyla baş etmek için bazı ürünler bulunuyor. Parfümden deodoranta pek çok bakım ürünü sayesinde terleme ve ter kokusu problemini minimuma indirebilirsiniz. Sizler için hazırladığımız terleme ve koku önleyici kişisel bakım ürünlerini incelemeye ne dersiniz?

Haber 28-08-23 17:51

Herkesin hayran kalacağı bir koku arayanlara Versace'den Burberry'e unutulmaz parfümler

"Bvlgari, Davidoff veya Versace Eros nasıl kokuyor?" sorusunu merak ediyorsanız doğru yerdesiniz! İyi ve kaliteli bir parfümün çevrenizde yarattığı etki düşündüğünüzden çok daha fazla olabilir. İnsanlığın en kadim duyularından biri olan koku, karşı tarafı etkilemek için kullanılabilecek en iyi yollardan biri. Bunu bilen markalar tarafından üretilen ve girdiğiniz ortamlarda direkt olarak fark edilmenizi sağlayacak parfümleri sizin için bir araya getirdik.

Haber 28-08-23 17:51

Rengi yeşile döndü! Vatandaşlar tedirgin oldu: Çok pis bir koku var

Kars Baraj Gölü’nün rengi değişerek yeşile büründü. Vatandaşlar ise bu durumdan tedirgin oldu. Baraj gölünün etrafa pis koku yaydığı, özellikle göl kıyısında ortaya çıkan kötü kokunun gölün etrafında durmayı neredeyse imkansız hale getirdiği söyleniyor. Gölün her yıl bu aylarda renginin yeşile büründüğünü ifade eden bir vatandaş ise "Suyun rengi adeta yemyeşil olmuş. Çok pis bir koku var." diye konuştu.

Haber 27-08-23 13:49

Balın cilde faydaları nelerdir? Yüze bal sürmek ne işe yarar?

Bal, yüzyıllardır hem gıda hem de güzellik bakımında kullanılan doğal bir üründür. Balların çeşitleri, coğrafya ve bitki çeşitliliğine bağlı olarak farklı tat, koku ve renklere sahip olabilir. Ancak bal sadece damak tadını değil cilt güzelliğini desteklemek için de kullanılan etkili bir malzemedir. Bal, cilt maskeleri, yüz temizleyicileri, peeling ürünleri ve saç maskeleri gibi birçok güzellik ürününün içeriğinde bulunabilir.

Haber 26-08-23 22:12

Tıkanmış lavaboyu anında açıyor! Tesisatçıların lavabo açma yöntemi ortaya çıktı

Tıkanmış lavabo ve giderleri açmak için en etkili yöntemler araştırılıyor. Özellikle hoş olmayan görüntüsü ve eve yaydığı koku oldukça rahatsız edici olabiliyor. Günlük hayatı olumsuz etkileyen bu durumun bir çok çözüm yöntemi bulunuyor. Tesisatçıların sır gibi sakladığı anında lavabo açma yöntemini deneyebilirsiniz.

Kadin 20-08-23 11:12

Gelen ihbar ekipleri alarma geçirdi! Numuneler alındı: Denetimler sonucunda...

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde kötü koku ihbarı, çevre denetim ekiplerini alarma geçirdi. Ekipler kötü kokunun kaynağını araştırmaya başlarken, bazı bölgelerden numuneler alındı. Denetimler sonucunda, çevre mevzuatına aykırı faaliyeti tespit edilen işletmelere idari ve adli işlem gerçekleştirildiği öğrenildi.

Haber 14-08-23 11:14

Apartmandan gelen koku ekipleri harekete geçirdi! Balkondan daireye girince...

Ordu’nun Ünye ilçesinde bir apartman dairesinden gelen gaz kokusu, polis ve itfaiye ekiplerini harekete geçirdi. Kimsenin olmadığı daireye balkondan giren ekipler, mutfak tüpüne bağlı ocağın açık olduğunu tespit etti.

Haber 10-08-23 17:07

Buzdolabınızı mis gibi kokutacak etkili yöntemler! Buzdolabından gelen kötü kokulara son

Buzdolabına konulan yemekleri ağzı açık bir şekilde koymak veya yemeklerin zamanla bozulması buzdolabında kötü kokulara neden oluyor. Bu koku siz el atmadığınız sürece buzdolabınızdan çıkmıyor. Kokuların yemeklerinize geçmesinden rahatsızsanız doğal ürünler ile buzdolabı kokusunu çok basit bir şekilde çözebilirsiniz.

Kadin 10-08-23 09:41

Yaz esintisini teninizde hissettirecek her bütçeye uygun erkek parfüm önerileri

Parfümler erkeklerin kişisel bakımında önemli yer tutan ürünler arasında yer alıyor. Sonuçta kim ardında mis gibi bir koku bırakmaz istemez ki? Siz de kokunuzla çevrenizdekileri etkilemek istiyorsanız bu yazı tam size göre! Yaz aylarına çok yakışan ve tende ağırlık yapmayan parfümler ile bu parfümlerin uygun fiyatlı muadillerini bir araya getirdik. Haydi, detaylara geçelim!

Haber 09-08-23 17:02

Tesisatçıyı aramadan önce bunu deneyin! Tıkanmış lavaboyu anında açma yöntemi

Tıkanmış lavabo ve giderler bazen kabusa dönüşebiliyor. Özellikle hoş olmayan görüntüsü ve eve yaydığı koku oldukça rahatsız edici olabiliyor. Mutfak ve banyo lavabolarında yaşadığınız tıkanmış gider sorunu için tesisatçıyı aramadan önce bu etkili lavabo açma yöntemini deneyebilirsiniz.

Kadin 04-08-23 09:57

Bursa'da tonlarca çöpün bulunduğu evde temizleme çalışması başlatıldı

Bursa'da, çevre sakinlerinin kötü koku nedeniyle şikayet ettiği evde, tonlarca çöp olduğu ortaya çıktı.

Yurthaber 18-07-23 15:16