Agiz Dis Ve Cene Radyolojisi Haberleri

Son dakika: Beş yıl hapsi isteniyor! PSG'nin dünyaca ünlü yıldızı Neymar neye uğradığını şaşırdı...

Son dakika haberleri: Fransa Ligue 1 ekiplerinden PSG'nin dünyaca ünlü yıldızı Neymar'ın başı dertte. Bugüne kadar yaptığı transferlerle adından çokça söz ettiren Brezilyalı futbolcu, bu kez hapse girme tehlikesiyle karşı karşıya... Takım içerisinde Kylian Mbappe ile anlaşmazlık yaşadığı iddia edilen Neymar'ın geçmişte Santos'tan Barcelona'ya transfer olduğu esnada yolsuzluk ve dolandırıcılık yapıldığı öne sürüldü. Brezilyalı DIS şirketi, Barcelona ve Neymar'ı şikayet etti. İşte ayrıntılar...

Spor 2022-10-14 16:42:09

“Geleceğin Radyolojisi Platformu”nda radyolojinin bugünü ve geleceği konuşuldu

Siemens Healthineers ve Bayer tarafından radyoloji alanında hızla gelişen beklentileri, ihtiyaçları ve vizyonları değerlendirmek amacıyla düzenlenen “Geleceğin Radyoloji Platformu” etkinliğinde radyoloji dünyasından birçok paydaş bir araya geldi. İlk kez gerçekleştirilen toplantıda sunumlar, uzman katılımları ve soru cevaplarla radyoloji alanının bugünü ve geleceği tüm yönleriyle ele alındı.

Trend 2019-11-28 13:24:38

Geleceğin Radyolojisi Platformu’nda radyolojinin bugünü ve geleceği konuşuldu

Siemens Healthineers ve Bayer tarafından radyoloji alanında hızla gelişen beklentileri, ihtiyaçları ve vizyonları değerlendirmek amacıyla düzenlenen Geleceğin Radyoloji Platformu etkinliğinde radyoloji dünyasından birçok paydaş bir araya geldi.

Haber 2019-11-28 12:40:09

Geleceğin Radyolojisi Platformunda radyolojinin bugünü ve geleceği konuşuldu

Radyoloji alanının yenilikçi şirketleri, Siemens Healthineers ve Bayer tarafından İstanbul'da düzenlenen "Geleceğin Radyolojisi Platformu" etkinliğinde sektörün geleceğini masaya yatırdı

Finans 2019-11-28 12:30:35

Diş görüntülemesindeki radyasyon miktarı sandığınızdan daha az

Diş hekimliğinde, doğru tanı için diş röntgeninin çekilmesi gereklidir. Çekildiğimiz her bir röntgenden ne kadar radyasyon aldığımız ise akıllarımızda soru işareti olarak kalmaktadır. İstanbul Okan Üniversitesi Diş Hastanesi Ağız, Diş ve Çene Radyolojisi Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Belde Arsan, merak edilenleri açıkladı.

Trend 25-10-19 15:25

Avrupa'nın ilk iç mekan 5G ağı kuruldu

Huawei ve İsviçreli telekom firması Sunrise, 5G dağıtımı konusunda iş birliği yaparak Avrupa'daki ilk 5G iç mekan servisini hizmete sundu - Sunrise Radyo Ulaştırma ve Servis Yönetimi Direktörü Michael Martin: - "İsviçre’de 5G'nin lider operatörü Sunrise, en iyi 5G deneyimini ve işletmeler için yeni iş alanları oluşturmayı hedefliyor. Trafiğin büyük bir kısmı doğal olarak iç mekanda gerçekleştiğinden, üstün 5G iç mekan hizmeti sunan Huawei LampSite çözümünü kullanabildiğimiz için çok mutluyuz" - Huawei DIS Ürün Grubu Başkanı Marvin Chen: - "Sunrise, İsviçre ve Avrupa'da 5G'de lider konumda. Çeşitli senaryolarda 5G yeniliğinin önünü açmak için Sunrise ile gelecekte de iş birliğimizi sürdürmeyi istiyoruz"

Haber 15-10-19 15:58

Pink Martini 18 Mayıs’ta Adana’da

Dünya turnesi kapsamında Türkiye’ye gelecek olan Pink Martini, 18 Mayıs’ta Adana’da konser verecek.“Sympathique”, “Hang on Little Tomato”, “Hey Eugene!”, “Splendor in the Grass”, “Joy to the World”, “1969”, “A Retrospective”, “Get Happy”, “Dream A Little Dream” ve “Je Dis Oui” albümleriyle Türkiye’de büyük bir hayran kitlesine sahip olan, her albümü ile altın ve platin plak kazanan Pink Martini, dünya turnesi kapsamında 14-21 Mayıs tarihleri arasında Türkiye’deki hayranları ile buluşacak.En son yayınladıkları stüdyo albümleri “Je Dis Oui” de unutulmaz eserlerle yepyeni şarkıları yorumlayan grup, Türk sevenlerine de büyük bir sürpriz yaparak, “Aşkım Bahardı” şarkısına yer vermişti.Kendilerini “Dünyanın değişik köşelerinden melodileri ve ritimleri bir araya getirerek modern bir formda sunan müzik arkeologları” olarak tarif eden topluluğun şarkıları, The West Wing’den Desperate Houseviwes’a kadar birçok dizi ve filmde de yer buldu.Samurayların aşk şarkılarından 1930’ların Küba müziğine, Fransız şansonlarından Brezilya sokak şarkılarına kadar dinlemesi en keyifli şarkıları seslendiren topluluk, China Forbes’un sıcak vokali, zengin repertuvarları ve sürprizleri ile hayranlarıyla buluşacak.Grubun Türkiye turnesi kapsamında konser vereceği tarih ve yerler şu şekilde:14 Mayıs Bursa

Yurthaber 13-05-19 12:45

AÜ Diş Hekimliği Fakültesi’nde ağız kanserine erken teşhis

Akdeniz Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde ağız içindeki kanserleşme eğilimi bulunan lezyonlar, erken evrede tespit edilerek tedavisi daha etkin bir şekilde yapılıyor.Dünya Sağlık Örgütü’nün verilerine göre ağız kanserlerinin görülme sıklığının tüm kanserler içinde 6’ncı sırada olduğu ve teşhisin genelde hastalarda yakınma oluşturduktan sonra geç dönemde olduğunu belirten Ağız, Diş ve Çene Radyolojisi Anabilim Dalı Başkanı Dr.

Yurthaber 04-02-19 14:45

Türk Ocaklarında Milli birlik ve beraberlik sohbeti

Türk Ocakları Malatya Şubesi tarafından düzenlenen sohbet toplantılarında bu haftaki konusu ‘Milli birlik ve beraberlik"olduDernek binasında gerçekleşen toplantının açılış konuşmasını yapan Türk Ocakları Malatya Şube Başkanı Nadir Günata, Türk Ocaklarının kuruluşu, amacı ve bugünkü misyonu hakkında bilgiler vererek, "Türk Ocaklarının 1912 yılından beri kuruluş amaçları içerisinde toplumun bütün kaplamalarını ve Türk bayrağı altında yaşayan her insan Cene ba hakkın şerefli birer ve emaneti olarak görmek, Türk milletinin şerefli bir mensubu görmek anlayışı ile 106 yıldır bu hizmeti yapmaktadır.

Yurthaber 15-12-18 11:15

Trump'ın Kudüs kararının birinci yılında kutsal şehirde tehlikeli değişimler

Filistin yönetimine bağlı Kudüs İşleri Bakanı Adnan el-Hüseyni: - "Trump'tan önce ABD yönetimine 40'tan fazla başkan gelmiş ancak hiçbiri böyle bir karar almamıştı. Bu karar sağduyu ve siyaset anlayışındaki eksiklikleri gösteriyor" - "Yahudi yerleşimciler, Mescid-i Aksa'da ayin düzenleme hakkı talep etmeye başladı. Bazıları ise buranın Müslümanlara değil kendilerine ait olduğunu söylüyor" - "Mescid-i Aksa ve Kıyamet kilisesinin başkentin merkezinde olması gerekiyor. Aksi takdirde orası başkent olamaz. Sınırlarımız bellidir. Ebu Dis de Filistin beldesidir. Vatanımızın bir parçasıdır. Onunla övünç duyarız. Ancak her birinin yeri ayrıdır. Kudüs, Eski Şehir'dir. Kudüs sadece taşlardan ibaret değildir. Tarihtir, mirastır, akidedir, vatandır, göğe açılan kapıdır" - "Kudüs'te öyle Filistinliler var ki yerin altında yaşıyorlar desek yanlış bir ifade kullanmış olmayız. Bulundukları evler, oturulabilecek, hayat geçirilebilecek yerler değil. Ama onlar sadece kendi şehirlerinde yaşamak ve onu korumak uğruna bu sıkıntılara katlanıyorlar. Mescid-i Aksa'ya bir saldırı olduğunda hiç tereddüt etmeden koşuyorlar"

Haber 06-12-18 16:42

ABD, Filistin'i, 'yok olma planını' kabul etmediği için cezalandırıyor

ABD'nin, Birleşmiş Milletler Filistinli Mültecilere Yardım Ajansı'na (UNRWA) yardımları durdurma kararını değerlendiren uzmanlar, bunun Filistin yönetiminin "Yüzyılın anlaşması" olarak isimlendirilen "Filistin'i yok etme" planını kabul etmemesinden kaynaklandığını ifade ediyor - Marmara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cengiz Tomar: - ''Yüzyılın anlaşmasına göre Kudüs'ün İsrail'in başkenti olduğunun kabul edilmesi, Yahudi yerleşimlerinin genişletilmesi, Batı Şeria'da Filistin yönetiminin neredeyse fiilen ilga edilmesi ile Filistin yönetiminin başkentinin Ebu Dis olması gibi kabul edilmesi mümkün olmayan şartlar var'' - ''Bu kesinti kuruluşu sıkıntıya sokabilir ama bu ne Filistin yönetimin çökmesine de UNRWA'nın tamamen ortadan kalkacağı anlamına gelmez. Ancak ABD müttefiki diğer büyük donörler de bu politikaya uyum sağlarsa o zaman UNRWA çok zorlanır'' - ''Bu açık İslam İşbirliği Teşkilatı üye ülkeleri tarafından da çok rahat karşılanabilir'' - Filistin Dostluk Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hazem Anter: - ''UNRWA'dan sağlanan gelirler eğitimden sağlığa birçok alanda kullanılıyor. Bu yardımların kesilmesi özellikle yaklaşık bir milyon öğrenci ve çok sayıda öğretmeni çok ciddi şekilde etkileyecektir. Daha önce de yardımlardan dolayı birtakım sıkıntılar yaşanmış hatta birçok okul kapanmıştı. Bu şekilde devam ederse Filistinler için zor günler başlayacak'' - ''Daha önceki başkanlar da İsrail yanlısı bir politika izlediler ama hiçbiri kafalarındaki planları bu kadar kolayca hayata geçirmediler ve hiçbiri Trump kadar küstahça ve dünyanın gözüne sokarcasına yapmadı. Trump, ABD Büyükelçiliğini Kudüs'e taşıyarak bu küstahlığını taçlandırmıştı zaten'' - ''ABD'nin UNRWA'ya mali yardımları tamamen durdurma kararının ardından Türkiye devreye girdi, Ürdün'de yapılacak toplantı ile ajansa yeni fonların sağlanmasının yolları aranacak''

Haber 04-09-18 11:44

Dişlerdeki enfeksiyonlara dikkat!

Toplumda sık görülen hastalıklardan biri olan sinüzit hastaların yaşam kalitesini belirgin olarak düşürmektedir. Okan Üniversitesi Diş Hastanesi Ağız, Diş ve Çene Radyolojisi Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Merve Şakır sinüzit belirtileri ve komşu dişler ile olası ilişkinin önemini anlattı.

Haber 16-02-18 11:40

Üst dişlerdeki enfeksiyonlar sinüzite neden olabilir

Toplumda sık görülen hastalıklardan biri olan sinüzit hastaların yaşam kalitesini belirgin olarak düşürmektedir. Okan Üniversitesi Diş Hastanesi Ağız, Diş ve Çene Radyolojisi Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Merve Şakır sinüzit belirtileri ve komşu dişler ile olası ilişkinin önemini anlattı.

Haber 12-01-18 18:17

Sağlık Bakanlığı’ndan “iyileşmesi Yurt Dışından Gelecek İlaca Bağlı” Haberine İlişkin Açıklama

Sağlık Bakanlığı, Bayırbucak Türkmeni 10 aylık Cene Kiyha’nın ilacı ile ilgili Sağlık Bakanlığı İlaç ve...

Yurthaber 07-11-17 18:40

Diş Hekimliği Fakültesi 2017-2018 Akademik Yılı Açılışı Yapıldı

Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 2017-2018 Akademik Yılı Açılışı ve Ağız, Diş ve Çene Radyolojisi,...

Yurthaber 01-11-17 16:42

Diş Röntgeninde Radyasyon Riskine Karşı Önlem Şart

İstanbul Aydın Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ağız Diş ve Çene Radyolojisi Ana Bilim Dalı Öğretim...

Yurthaber 07-10-17 09:28

Kronik Hastalıkların Öncülleri Ağız İçi Hastalıklar Mı?

İstanbul Aydın Üniversitesi (İAÜ) Ağız, Diş ve Çene Radyolojisi Anabilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr....

Yurthaber 21-04-17 11:04

Diş Hekimliği Fakültesi Yeni Yatırımlarla Tedavi Sürecini Hızlandırıyor

Diş Hekimliği Uygulama ve Araştırma Merkezi Ağız Diş ve Çene Radyolojisi kliniklerinde 2. panoramik radyografi...

Yurthaber 28-11-16 15:56

Diş Tedavilerinde Üç Boyutlu Görüntüleme

İstanbul Aydın Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ağız, Diş ve Çene Radyolojisi Ana Bilim Dalı Öğretim...

Yurthaber 21-01-16 12:18

Diş Hekimleri Kanser Tedavisinde Yer Almalı

İZMİR (AA)  - İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ağız, Diş ve Çene Radyolojisi ABD Öğretim Üyesi Yrd. Doç.Dr. Elif

Yurthaber 25-05-14 11:51

Dişlerinizin Size Söyleyecekleri Var

Şifa Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Öğretim Üyesi; Ağız, Diş ve Çene Radyolojisi Uzmanı Doç. Dr....

Yurthaber 04-02-14 11:47

Türk Pilot Murat Akpınar İle Yardımcısı Murat Ağca Serbest Kaldı. Türk Yetkililere Teslim Edilen Akpınar Ve Ağca, Beyrut’a Hareket Etti.

IHAAW210035-DIS/19-10-2013 - Türk pilot Murat Akpınar ile yardımcısı Murat Ağca serbest kaldı. Türk yetkililere...

Yurthaber 19-10-13 21:00

Açlık sınırı 1011 TL

DİS Araştırma Enstitüsü Kasım ayı için açlık ve yoksulluk sınırın (yeni seri) verilerini açıkladı.

Finans 04-01-12 14:10