Ağlama Haberleri

Ağlamanın 7 bilinmeyen faydasını duyan 'yok artık' dedi! Meğer gözyaşının ne etkileri varmış

Ağlamak sadece duygusal bir tepki olmakla kalmayıp aynı zamanda vücudumuzu koruyan bir tür mekanizmadır. Ağlamak, hissettiğimiz duyguları ifade etmenin yanı sıra sağlığımıza da faydalıdır. Ağlamanın birbirinden ilginç 7 faydasını haberimizde derledik.

Kadin 30-01-2024 13:54

Küçük çocuğun sözleri herkesi ağlattı! Sosyal medyayı sallayan video...

Sosyal medyada kısa sürede yayılan küçük çocuğun videosu izleyenleri ağlattı. Anne ve babası ile ilgili sorular sorulan çocuk, verdiği yanıtlarla herkesi hüzünlendirdi.

Haber 22-11-2023 22:48

Çocuğunun ilk doğum gününde kocasının yaptığı şaka yüzünden ağladı! Yaşadığı anlar milyonlarca kişi tarafından izlendi

Çocukların doğum günleri birçok ebeveyn için en özel anlar arasında yer alıyor. Doğum gününü yıllarca hatırlamak ve çocuğunu mutlu etmek için uğraşan ebeveynler bu unutulmaz anları fotoğraf ve videolarla ölümsüzleştiriyor. TikTok'ta oğlunun ilk doğum gününde kocasının yaptığı şakayla ağladığı anların videosunu paylaşan bir anne, sosyal medyada viral oldu.

Kadin 07-05-2023 11:10

Dövmesinin istediği modelden farklı olduğunu görünce ağlama krizine girdi

Dövme yaptırmak oldukça sürprizlerle dolu olabiliyor. Profesyonel dövmeciler bile istenilen dövmelerden çok daha farklı dövmeler çıkartabiliyor. TikTok'ta yaptırdığı dövme ile istediği modeli karşılaştıran bir influencer yaşadıklarını ağlarken anlattığı anları takipçileriyle paylaştı.

Kadin 22-02-2023 15:45

'Messi bile üzülmüştür...' Bir tarafta Cristiano Ronaldo'nun gözyaşları, bir tarafta Faslı futbolcuların secdesi! Film senaryosu gibi bir maç sonu...

Son dakika haberleri: FIFA Dünya Kupası'nda Fas'ın peri masalı devam ediyor! Çeyrek final etabında Portekiz ile karşı karşıya gelen Fas, müsabakadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı ve adını yarı finale yazdıran ilk Afrika temsilcisi oldu. Karşılaşmanın ardından Fas Milli Takımı büyük bir sevinç yumağı oluştururken, Portekiz Milli Takımı'nda Cristiano Ronaldo'nun gözyaşları futbolseverleri üzdü. Ronaldo'nun ağlaması, sosyal medyadaki destekçilerine "Böyle bitmemeliydi" dedirtti.

Spor 10-12-2022 20:28

TikTok'ta trend oldu! 'Ağlayan makyajla kendimi çok güzel hissediyorum'

Makyaj yapmak çok daha sağlıklı ve bakımlı görünmemizi sağlıyor. Tüm ruh halimizi değiştirerek daha mutlu hissetmemizi sağlayan makyaj trendleri sıklıkla değişiyor. TikTok'ta büyük etkileşim alan 'Ağlayan makyaj' trendini deneyen kadınlar kendilerini çok daha güzel hissettiklerini belirttiler.

Kadin 02-12-2022 11:17

Mantıklı geliyor olabilir ama bebek bakımında asla yapmamanız gerekenler

Bebek bakımı ebeveynler için oldukça büyük sorumluluk istiyor. Yapılan en ufak hatalar büyük sonuçlara neden olabiliyor. Bu sebeple bebek bakımı hakkında bilinçli olmak gerekiyor. Size mantıklı gelen davranışlar bebeğinizin sağlığını etkiliyor olabilir.

Kadin 29-08-2022 11:11

Son dakika: Galatasaray'ın eski yıldızı Marcao, basın toplantısın gözyaşlarını tutamadı! İşte nedeni...

Son dakika spor haberi... Yeni sezona mutlak şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Galatasaray çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Sarı-Kırmızılı ekip birçok yeni ismi kadrosuna katarken bazı isimlerle vedalaşırken, bu isimlerden olan ve İspanya'nın köklü kulüplerinden Sevilla'ya transfer olan Brezilyalı savunmacı Marcao yeni takımı ile çıktığı basın toplantısında gözyaşlarını tutamadı. İşte detaylar...

Spor 01-08-2022 20:51