Ağrı Kesici Haberleri

Başınız mı ağrıyor? Sadece fotoğrafına bakmanız yeterli! İlginç araştırmayla keşfettiler 'Ağrı kesici olarak kullanılabilir'

Baş ağrısı bazen pek çoğumuz için çekilmez bir sorun oluyor. Arkasında yatan ciddi bir rahatsızlığa bağlı değil de yorgunluk, stres veya uykusuzluğa bağlı olarak gelişen baş ağrısı için bazıları ağrı kesici almayı tercih etmiyor. Peki, bunu sadece bir yiyeceğin fotoğrafına bakıp geçirebileceğinizi söylesek? Bunu biz değil, Çinli bilim insanları söylüyor. Chongqing Normal University'den araştırmacılar, sadece köri fotoğrafına bakmanın bile ağrı ve sızıları yenmeye yardımcı olabileceğini keşfetti.

Kadin 22-01-2024 16:32

Binbir derde deva: Ağrı kesici ve iyileştirici etkisi gösteriyor! ’Bitkilerin Profesörü’ faydalarını sıraladı

Şifa bulmada doğal yöntemlerin önemi giderek artıyor. Doğanın bize sunduğu bazı bitkiler, ağrı kesici ve iyileştirici etkileriyle dikkat çekiyor. Sarı kantaronun başta antidepresan olarak yaygın bir şekilde kullanıldığını belirten ’Bitkilerin Profesörü’ Aysun Bay Karabulut, birçok derde derman olan kantaronun faydalarını yazdı.

Haber 03-12-2023 16:50

Balıktan daha fazla Omega-3 içeriyor! Vücudu vitamin bombasına çeviriyor

Omega-3 bağışıklık sistemini güçlendirerek hastalıklara karşı daha dirençli olmayı sağlar. En yüksek Omega-3 kaynağının balık olduğu bilinse de balık sevmeyenler alternatif Omega-3 kaynaklarını araştırıyor. Doğada bulunan en kuvvetli ağrı kesici olarak bilinen bir gıdanın Omega- 3 konusunda somon balığını solladığı öğrenildi.

Haber 23-05-2023 16:50

Vücuttaki iltihabı söküp atıyor! Dayanılmaz eklem ağrılarını geçiriyor

Eklem ağrıları toplumda sıklıkla görülen sağlık problemleri arasında bulunuyor. Artrit hastalığı eklemlerde dayanılmaz ağrılara neden oluyor. Artrit hastalarının ağrılarını geçirmek ve vücuttaki iltihabı atmak için uygun tedaviye başlamaları gerekiyor. Bunun yanı sıra vücuttaki iltihabı söken yiyecekler de bu dayanılmaz ağrıların hafiflemesini sağlayabiliyor. İşte uzmanların önerdiği ağrı kesici niteliğindeki yiyecekler...

Haber 12-05-2023 11:01

Ağrı Kesici

Ağrı Kesici Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ağrı Kesici Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Etten daha fazla protein içeriyor! Magnezyum deposu bu besin diz ağrılarını anında geçiriyor

Protein içeren yiyecekler denildiğinde ilk akla et gelse de etin tadından hoşlanmayanlar ve vejetaryenler protein içeren alternatif gıdalara yöneliyor. Birçok etten daha fazla proteine sahip olan magnezyum deposu bir gıdanın faydaları saymakla bitmiyor.

Haber 26-04-2023 14:28

Yıllardır şifa kaynağı olarak kullanılıyor! Doğal ağrı kesicinin faydaları saymakla bitmiyor

Günlük hayatta yediğimiz gıdaların dışında kalan bazı yiyecekler oldukça ilgi çekici ve faydalı olabiliyor. Guarana bitkisinin faydaları da duyanların dudağını uçuklatıyor. Ancak bazı durumlarda çok riskli sağlık sorunlarına neden olabiliyor. Guarananın faydaları ve zararları hiç bilinmiyor.

Haber 15-01-2023 15:06

Yıllar sonra ortaya çıkan gerçek! Bruce Lee'nin ölüm sebebi faydalı sanılan alışkanlık olabilir

Bruce Lee, aksiyon filmlerinin aranan oyuncusu olarak görülüyordu. Dövüş sanatların usta olan Hollywood sanatçısının ölümünün ardından 50 yıl geçti. Yıllar sonra Bruce Lee'nin ölümü hakkında yeni bir iddia ortaya çıktı. Doktorlar Bruce Lee'nin ölüm nedeninin çok su içmesi olduğunu düşünüyor.

Haber 21-11-2022 15:36

İltihabı kökten kurutur! Ağrı kesici kullanımını unutturacak mucizevi gıda

Vücutta oluşan iltihaplar dayanılmaz ağrılara yol açmaktadır. Bu ağrıları geçirmek için çeşitli ağrı kesici ilaçlar kullanılsa da ilaç kullanmak istemeyen kişiler doğal çözüm yolları aramaktadır. Yapılan araştırmalar mucizevi besinin ağrı kesici kullanma ihtiyacınızı azaltacağını buldu.

Haber 10-10-2022 15:41

Boyun tutulmasına ne iyi gelir, evde nasıl geçer? Boyun tutulmasına iyi gelen hareketler ve egzersiz yöntemleri nelerdir?

Başınızı hareket ettirirken ağrı ve zorluk hissediyorsanız boynunuz tutulmuş olabilir. Günlük hayatı olumsuz etkileyen bir sağlık problemi olan boyun tutulması, yoğun şehir temposunda stres ve daha birçok nedenden dolayı ortaya çıkabilir. Baş ağrısı, omuz ve kol ağrısı ile birlikte kendini gösteren bu rahatsızlığı evde yapabileceğiniz birkaç basit hareket ile hızlı bir şekilde geride bırakmanız mümkün olabilir. Boyun tutulmasına ne iyi gelir?

Haber 09-10-2022 12:23

Çöpe atıyorsanız büyük yanlış yapıyorsunuz! Zeytin çekirdeğinin şaşırtan faydaları saymakla bitmiyor

Zeytin kahvaltılarda en tüketilen yiyecekler arasında bulunuyor. Birçok çeşidi bulunan zeytin ve zeytinyağı sağlık için oldukça faydalı olarak görülüyor. Yıllardır konuşulan zeytin çekirdeği faydası da toplumda merak edilen konular arasında bulunuyor. Prof. Dr. Canan Karatay gibi uzmanlar zeytin çekirdeğinin faydalarından yararlanmanız gerektiğini belirtiyor. Bu çekirdekler kabızdan kansere kadar birçok hastalık için etkili sonuçlar sağlıyor.

Haber 03-10-2022 08:42

Küçük rahatsızlıklarınız için ferahlama etkisi sunan uygun fiyatlı ürünler

Mide bulantısı, baş ağrısı, uykusuzluk, bel ağrısı gibi sorunlar çoğu zaman yaşam kalitesini derinden etkiler. Bu tür durumlar yaşıyorsanız en doğru adım bir doktora görünmek olsa da sorununuzu hafifletmenize yardımcı olacak kimi ürünleri keşfetmek de faydalı olabilir. Haydi gelin, birbirinden ilginç ve oldukça faydalı ürünlere beraber göz atalım.

Haber 26-09-2022 13:45

Eskişehir'de 4 bin 500 yıllık kaplarda ağrı kesici etken maddesi kalıntısı bulundu

Küllüoba Höyüğü Kazı Başkanı Doç. Dr. Murat Türkteki: - "Bu, söğüt ağacının kabuğundan elde edilen ve aslında günümüzde de popüler ağrı kesicilerin yapımında kullanılan bir ham madde"

Yurthaber 20-09-2022 16:54

Cinsel ilişkinin bu faydası ilk aklınıza gelmez! Böbrek taşları için mucizevi etkileri var

Cinsel ilişkinin sadece zevk için yapıldığını sanıyorsanız yanılıyorsunuz! Seks verdiği zevkin yanı sıra sağlığınız için de oldukça etkili sonuçlar sağlıyor. Yapılan araştırmalara göre düzenli olarak cinsel ilişkiye girmek böbrek taşını düşürmeyi sağlıyor.

Haber 15-09-2022 14:33

Kimse bu etkilerini bilmiyor! Doğal ağrı kesici olan defne tohumunun faydaları saymakla bitmiyor

Sağlık sorunları için bitkisel ürünleri kullananların sayısı gün geçtikçe artıyor. Ancak birçok bitkinin faydaları bilinmiyor. Defne tohumu da oldukça faydalı olmasına rağmen etkileri bilinmeyen bitkiler arasında yer alıyor. Defne tohumu birçok sağlık sorununa karşı etkili çözümler sağlıyor.

Haber 11-09-2022 13:13

Canan Karatay hem sebebini hem şifasını açıkladı: Tüm ağrıların çaresi...

Prof. Dr. Canan Karatay, şimdiye kadar yaptığı dikkat çeken açıklamalarla gündemde kalmayı başarıyor. Obezite karşıtlığı ile bilinen Canan Karatay, ezber bozan bilgiler ile dikkat çekiyor. Canan Karatay, “o bilgiler tarihe karıştı” diye herkesi uyardı. Ağrıların hem sebebini hem çaresini açıklayan Canan Karatay, baş ağrısı, eklem ağrısı, diz ve bel ağrısının şifasını açıkladı. Canan Karatay, “Bunu yaparsanız tüm ağrılarınız geçecek” dedi.

Haber 17-08-2022 14:59

Bu özelliğini daha önce duymadınız! Bıçak gibi kesiyor

Asırlardır insanlar doğanın verdiği bitkilerle hastalıklarını iyileştiriyor. Başta baş ağrısı olmak üzere vücudunuzdaki ağrıları gidermek için ağrı kesici ilaç almadan önce doğanın mucizelerini denemek isteyebilirsiniz. Doğal besinlerin ağrı kesici özelliklerinden faydalanabilirsiniz. Etkisine inanamayacaksınız...

Haber 14-07-2022 11:16

Doğadaki en etkili ağrı kesici: Çemen otu nedir?

Çemen otu, doğanın bize bahşettiği en etkili doğal ağrı kesicilerden biridir. Hint mutfağında baharat olarak sıklıkla kullanılan Çemen otunun tek faydası ağrı kesmek değil. Yemeklere kattığınızda lezzetine lezzet katan Çemen otu, şeker hastalığı, obezite, iltihaplanma ve yüksek kolesterolü karşı da oldukça etkili bir besindir.

Haber 14-07-2022 09:10

Uzmanlar uyarıyor: Böbrek sağlığınız için 5 altın kural

Böbrekler sağlık için hayati önem taşıyor. Birçok organı etkileyen böbreklerin sağlıklı olması için yaşam alışkanlıklarına dikkat etmek gerekiyor. Sağlıksız beslenmek, zararlı alışkanlıklar, az su içmek gibi etkenler böbreklerin sağlığını riske atmaktadır. Uzmanlar böbrek sağlığı hakkında uyarıyor.

Haber 01-07-2022 14:28

23 yaşında tüm dişleri döküldü! Yaptığı en büyük hatayı hepimiz yapıyoruz

Bilinçsiz ağrı kesici kullanımı yüzünden henüz 23 yaşındayken ağzındaki tüm dişleri döküldü. Dünya çapında antibiyotiklerle birlikte bilinçsiz kullanımı en çok zarar veren ilaçlardan olan ağrı kesiciler konusunda uzmanlar sürekli uyarıda bulunuyor. Ağrı kesici bağımlısı olan 23 yaşındaki Caymi Studnicka, bilinçsiz ağrı kesici kullanmanın sonucunu acı bir şekilde yaşadı.

Haber 20-05-2022 08:11

Ağrı kesiciler ağrıyı kesmeyebilir!

Parasetamollerden sonra aspirin ve benzeri olan ibuprofen etken maddeli ilaçlar için de bir uyarı geldi. Yapılan çalışmalara göre ağrıyı kesmesi için içilen ibuprofen etken maddeli ilaçlar ağrının daha da kötü hale gelmesine neden olurken, ağrı süresini de uzatabileceği ortaya çıktı. İki ülkede yapılan ağrı kesici çalışmaları bazı ilaçların acı çekme süresini uzatma konusunda uyarıda bulundu.

Haber 13-05-2022 09:32

'Reçetesiz satılan en tehlikeli ilaç'

Ağrı kesici, ateş düşürücü özelliğine sahip etken madde parasetamolle ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Herkesin çantasında, çekmecesinde kısacası elinin altında mutlaka bulundurduğu parasetamol etken maddeli ağrı kesiciler büyük küçük demeden herkese verilmekte. Eczanelerden reçetesiz olarak satın alınabilen parasetamol etken maddeli ilaçlar hakkında, ilerleyen dönemlerde hayati risk oluşturabileceği iddia edildi.

Haber 12-05-2022 08:33

Milyonlarca bağımlısı var! Birlikte kullanıldığında...

Yeni yapılan bir çalışma sonucu dünya çapınca milyonlarca kullanıcısı olan ibuprofen ilaçların bazı ilaçlarla birlikte kullanıldığında böbrek hasarına neden olduğu ortaya çıktı. Ağrı kesici özelliği ile ön plana çıkan ibuprofen ilaçlar ile bazı yüksek tansiyon ilaçları birlikte kullanıldığında kalıcı böbrek rahatsızlıklarına neden olabilir.

Haber 11-05-2022 08:22

Ne iltihap kalır ne ödem! Biberiye faydaları nelerdir?

Biberiye yaygın olarak kullanılan geleneksel ağrı dindirici ve iltihap giderici şifalı bir baharattır. Hafızayı güçlendirici etkisi vardır. Biberiye, sıklıkla baharat veya çay olarak tüketilebilen ve aromaterapide de önemli yere sahip popüler bir bitkidir. Biberiyenin sağlık için faydaları nelerdir? Kilo vermeden, kansere karşı korumaya üstün özellikleri olan biberiye faydalarını okurken inanamayacaksınız

Haber 28-04-2022 08:03

Kramp, sancı ve ağrılara veda edin! Hemen yemeye başlayacağınız doğal kan sulandırıcı besinler

Çok koyu kan, kalbi daha fazla çalışmaya zorlar ve hipertansiyona, kan pıhtılarına, tıkanıklıklara, kanamalara ve hatta ölüme bile yol açabilir. Kanı doğal olarak incelten ve kan pıhtılaşması riskini azaltmaya yardımcı olan birçok yiyecek vardır. Kan sulandırıcı özelliği olan besinleri düzenli olarak tüketirseniz sağlığınıza büyük bir yarar sağlarsınız. Kan sulandırıcı etkisi olan gıdaların başında bitter çikolata bulunuyor.

Haber 31-03-2022 07:54

Tıbbi olarak kullanılan en eski bitki! Aradığınız çare, ağrılarınızı şıp diye keser

Hem yaprakları hem tohumları şifa olan çemen otu en çok Kayseri, Tokat ve Yozgat çevresinde yetişir. Adını şimdiye kadar duymadıysanız çok şey kaybettiğiniz çemen otunun faydaları saymakla bitmez. Doğal bir ağrı kesici olan Çemen otu, aynı zamanda çok eski zamanlardan beri tıb alanında kullanılmaktadır. Etkisi yüksek bir bitki olan çemen otu, sadece ağrılarınıza çare olmayacak. İşte çemen otunun faydaları...

Haber 17-03-2022 11:18

Ağrı kesiciler sandığımız kadar masum değil!

Anne adaylarının gebelik sürecinde en çok endişe ettiği konuların başında mevsimsel enfeksiyonlara bağlı ilaç kullanımı geliyor. Hamilelik döneminde geçirilen hastalıklar, beslenme düzeni gibi etkenler bebek sağlığı üzerinde önemli rol oynarken, ağrı kesici kullanımı ise kafa karışıklığa neden oluyor. Yapılan araştırmalar ise bazı ilaç gruplarının doktor kontrolünde alınabileceğini gösteriyor.

Haber 10-03-2022 13:39

'Başım ağrıyor' efsanesi tarihe karışıyor! Tam bir doğal ağrı kesici

Kadınların cinsel organları hakkında endişelenmesi dünya çapında oldukça yaygın bir konudur. Sizin sıra dışı olduğunu düşündüğünüz bir konu aslında tamamen normal olabilir. Kadın sağlığı açısından önemli bir rol oynayan cinsel organlar cinsel ilişkiden bebek sahibi olunmasına yardımcı olur. Cinsel organınızla ilgili bir şeylerin yanlış olduğunu düşünüyorsanız en kısa zamanda bir doktora başvurmalısınız.

Haber 01-03-2022 10:04

Ağrıyı şıp diye keser, libidoyu anında tavan yapar! Astım, yüksek tansiyon ve kanser...

Doğanın şifa dolu besinleri hastalıklara çare olurken yedikçe vücutta bir nevi ilaç görevi görüyorlar. Doğal antibiyotikten tutun da ağrı kesiciye, cinsel rahatsızlıklardan tutun da kolesterole kadar aklınıza gelebilecek onlarca hastalığa doğal yöntemlerle karşı koymayı deneyebilirsiniz. Mide bulantısına iyi geliyor, kolesterolü düşürüyor ve kanın pıhtılaşmasını engelliyor. Vücut direncini artırıyor, probiyotik özelliği sayesinde sindirim sistemine yararlı oluyor.

Haber 24-02-2022 07:31

Herkes, her gün, doktora sormadan içiyor! Ölümcül zararları ortaya çıktı

Yapılan çalışmalara göre her gün bir parasetamol ilaç içmek ölümcül derecede kalp krizi veya felç riskini 5 kat artırıyor. Gönüllülerin katıldığı araştırmada, her gün günde 4 gr parasetamol alan kişilerin kan basıncının yükseldiği ortaya çıktı. Bu artış, kalp hastalığı veya felç riskini yaklaşık yüzde 20 oranında artırabilir.

Haber 08-02-2022 10:09

Ağrıyı sızıyı şıp diye kesiyor! En etkili ilaçtan daha etkili

Doğadaki sebze, meyve ve bitkiler içeriğindeki maddeler sayesinde insan vücudunu sağlıklı ve dirençli hale getiriyor. Tabii ki ilaç desteği almak zorunda kalınan durumlar yaşanabilir. Hayat tarzınızı düzenleyerek sağlıklı yaşamı tercih edip, sigara ve alkolden uzak durursanız sağlığınız çok iyi olacaktır. Bunların yanı sıra insan sağlığında mucize etkisi yaratan besinlerle de bağışıklığınızı desteklerseniz kendinize çok büyük iyilik yapmış olursunuz.

Haber 25-01-2022 15:56

Majezik yasaklandı mı? Majezik Duo neden kaldırıldı? Hangi ilaçlar toplatıldı?

Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu (TİTCK), kas ve eklem ağrıları için kullanılan sprey ve kremlerin yer aldığı 39 ürünün toplatılması kararını verdi. Toplatılan ilaçlar arasında, yaygın olarak kullanılan ilaçlar da vardı. Bu sebeple hangi ilaçların toplatıldığı merak konusu oldu. İşte ayrıntılar...

Haber 16-10-2021 19:59

Bel ağrısı için gitti, ayağa kalkamadı

Artvin’de bel ağrısı için başvurduğu hastanede yapılan ağrı kesici iğne sonrası ayağı kalkamayan Tahir Turan, doktor hakkında savcılığa şikayette bulundu.

Haber 08-09-2021 00:28

Sever hastalığı nedir, belirtileri ve tedavisi nasıl olur? Çocuğunuz topuk ağrısından yakınıyorsa dikkat!

Sever hastalığı, çocuklarda sık görülen topuk ağrısı ile birlikte ortaya çıkıyor. Topuk büyüme kıkırdağının iltihaplanması olarak özetlenebilecek sever hastalığı, ağrı ile kendini belli eder. Sever hastalığı nedenleri arasında aşırı kilo, topuk kemiği kistleri, topuk kemiği enfeksiyonu ve yanlış ayakkabı tercihi yer alabilir. Peki ebeveynler hangi durumlarda sever hastalığından şüphelenmelidir? İşte sever hastalığı belirtileri ve tedavisi ile ilgili bilinmesi gerekenler.

Haber 25-08-2021 10:22

Opioid salgını krizi: ABD'de 4 ilaç devi, 26 milyar dolar tazminat ödemeyi kabul etti

ABD'de 4 büyük ilaç şirketi, ülkedeki opioid bağımlılığı krizinde rolleri olduğu suçlaması ile açılan davalar için toplam 26 milyar dolar ödemeyi kabul etti. Anlaşma teklifi, eyaletler tarafından kabul edilirse, federal ve eyalet mahkemelerindeki yaklaşık 4 bin dava, sonuca bağlanmış olacak. Michael Jackson ve Prince'ın de aralarında olduğu çok sayıda ünlü isim de aşırı doz ağrı kesici nedeniyle yaşamlarını yitirmişti.

Haber 22-07-2021 02:47

Bitkilerle tedavi mümkün mü?

Koronavirüs pandemisi sürecinde dengeli ve doğal beslenmenin bağışıklığı güçlendirmede etkili olduğu biliniyor. Eski doğal tedavi yöntemlerinin ve alternatif tıbbın ön plana çıktığı bu süreçte, hangi bitkinin hangi rahatsızlıklara çözüm sunduğunu araştırdık.

Yemek 10-06-2021 16:42

İçmeden önce iki kere düşünün

Uzun süre yüksek doz ağrı kesici kullanımı, böbreklerde hasara yol açarak böbrek yetmezliğine neden oluyor.

Haber 19-06-2013 11:06

Ağrı kesici yerine kiraz!

Uzmanlar, vitamin ve mineral deposuna sahip olan yaz aylarının sevilen meyvesi kirazın beyin sağlığından sindirim sorunlarına...

Haber 29-05-2013 10:24

Gelişi güzel ağrı kesici kullanmayın!

Halk Sağlığı Uzmanı Dr. M. Emin Dinççağ, gelişi güzel kullanılan ağrı kesici ilaçların ciddi sağlık problemlerine yol açtığını söyledi.

Haber 22-05-2007 17:06

Mide kanamalarının üçte biri ağrı kesiciden

Mide kanamalarının üçte birinin ağrı kesicilerden kaynaklandığı bildirildi.

Haber 29-08-2005 13:56

Anne sütü doğal ağrı kesici

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Türkan Patıroğlu, anne sütünün doğal bir ağrı kesici olduğunu, aşı sonrası bebeği emzirmenin aşının verdiği ağrıyı unutturacağını belirtti.

Haber 12-08-2005 14:05

Ağrı kesici alışkanlığına dikkat

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi ve Başağrısı Derneği Başkanı Prof. Dr. Cankat Tulunay, ağrı kesici almayı alışkanlık haline getirmenin, kansere ve ölüme varan çok büyük tehlikeleri bulunduğunu belirtti.

Haber 30-05-2005 12:16

Ağrı kesici ilaçlarda risk

Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi (FDA), İbuprofen ve Naproksen dahil tüm klasik ağrı kesiciler ve COX-2 sınıfı ağrı kesicilerin, prospektüslerine potansiyel kalp-damar hastalığı riskleri taşıdıklarına dair uyarılar eklenmesi kararı verdi. Pfizer de, üreticisi ve ruhsat sahibi olduğu "Selekoksib" adlı ilacının prospektüsünü bu doğrultuda düzenleyeceğini bildirdi.

Haber 08-04-2005 17:22

Türkiye'nin en geniş ağrı portalı

Nobel İlaç tarafından toplum ve hekimlere yönelik hazırlanan agrisizyasam.com, toplumu ağrı konusunda bilinçlendirirken hekimler için de çok önemli bir kaynak oluşturuyor. Siteyi ziyaret edenler "Sanal Ağrı Testi" ile ağrıları hakkında ipuçlarına ulaşabiliyor ve yaşadıkları ağrı çeşidi hakkında bilgi sahibi olabiliyorlar. En geniş kapsamlı ağrı portalında her ay topluma yönelik yapılan test sonuçları ise toplumda bilinçli ağrı kesici kullanılmadığını gösteriyor.

Haber 18-01-2005 08:59

Ağrı kesici ilaçlar ölüme yol açıyor

İsveç'in Uppsala Üniversitesi tarafından yapılan araştırma sonuçlarında, ağrı kesici ilaçların sağlığa zararlı ve zehirli olduğu belirtildi.

Haber 15-11-2004 10:53

Ağrı kesici ilaçlar ölüme yol açıyor

İsveç'in Uppsala Üniversitesi'nde yapılan araştırmalarda, ağrı kesici ilaçların insan sağlığına zararlı ve zehirli olduğu açıklandı.

Haber 12-11-2004 15:49

Çocuklara ağrı kesici vermeyin

Afyon Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü'nde görevli komiser Veli Bayrak, ağrı kesici hapların çocuklarda uyuşturucu bağımlılığı yapabileceğini ifade etti.

Haber 30-11-1999 00:00

Sigara ve ağrı kesiciler ülser yapıyor

Ülserin en çok sigara tiryakisi ve ağrı kesici ilaçları sürekli kullanma alışkanlığı bulunan kişilerde görüldüğü bildirildi.

Haber 30-11-1999 00:00

Ağrı kesicilere dikkat

Klasik ağrı kesicilerin uygunsuz kullanımının, baş ağrısını yükselttiği belirtildi.

Haber 30-11-1999 00:00

En çok kullanılan ilaç antibiyotik

Türk halkı en çok antibiyotik tüketiyor. Bu yılın 8 ayında en çok tüketilen ilaçlar arasında antibiyotikler birinci sırada yer alırken, bunu sırasıyla romatizma, ağrı kesici, soğuk algınlığı ve öksürük ilaçları izledi.

Haber 30-11-1999 00:00