Ahmet Aribas Haberleri

İstanbul'da 'fotoğraf' polemiği! CHP'liler 'İmamoğlu' için önerge verdi: AK Partili Başkan 'Erdoğan'lı yanıt verdi

31 Mart seçimlerinin ardından mazbatalarını alan belediye başkanları meclis toplantılarına başladı. İstanbul Pendik'te Meclis toplantısına 'fotoğraf' polemiği damga vurdu. CHP'liler Ekrem İmamoğlu'nun fotoğrafının belediyeye asılmasını isterken AK Partili Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı örnek gösterek yanıt verdi. İşte detaylar...

Haber 2024-04-16 15:59:44

Torununu evinden çıkartıp tazminat kazanmıştı... Ahmet Tatlıses babası İbrahim Tatlıses'e ateş püskürdü! 'Ahkam kesecek son insansın'

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses, torunu Mert Tatlıses ile mahkemelik olmuş, oğlu Ahmet Tatlıses'e de “Babalık nasıl yapılır onu öğrensin" demişti. Torununu evinden çıkartıp tazminat kazanan İbrahim Tatlıses'e oğlu Ahmet Tatlıses, adeta ateş püskürdü.

Magazin 2024-04-16 12:21:09

AK Partili Çamlı'nın sıra dışı çıkışı sosyal medyayı salladı! Benzinin 45 lira olmasının sorumlusunu böyle haykırdı: Siz yaptınız oğlum bunları

Eski AK Parti Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı katıldığı canlı yayında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Benzinin 45 lira olmasına, doğal gazın zamlanmasına tepki gösteren Çamlı bu zamlardan CHP'yi sorumlu tuttu. "Siz yaptınız oğlum bunları" diye bağıran Çamlı'nın sözlerinin devamı da dikkat çekti.

Finans 2024-04-16 12:06:49

Tekirdağ Uçmakdere'de bayram tatilinde yüzlerce kişi gökyüzüyle buluştu

Tekirdağ Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu, bayram tatilinde ekstrem spor tutkunlarının uğrak yeri Uçmakdere'de 2 bin kişinin yamaç paraşütü yaptığını söyledi.

Yurthaber 2024-04-16 11:40:31

Ahmet Çakar'dan şampiyonluk iddiası! ''Tıpkı Denizlispor maçı gibi, Galatasaray son hafta şampiyonluğu Konya'da kaybedecek''

Futbol yorumcusu ve eski hakem Ahmet Çakar'dan yine gündeme bomba gibi düşen bir açıklama geldi. Galatasaray'ın son hafta şampiyonluğu kaybedeceğini iddia eden Çakar, oynanacak maçların skorlarını da verdi.

Spor 16-04-24 09:09

Bahçeli A takımını belirledi! Aile ve Kadından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı detayı dikkat çekti

MHP'de yeni A takımı belirlendi. MHP Başkanlık Divanı'na İlyas Topsakal, Ahmet Selim Yurdakul, Vahit Kayrıcı ve Zuhal Topçu yeni giren isimler oldu. Aile, kadın ve sosyal hizmet politikalarından sorumlu genel başkan yardımcılığı görevine Ahmet Selim Yurdakul'un getirilmesi ise dikkat çekti.

Haber 15-04-24 15:35

Yedikule Zindanları ile ilgili bilinmeyen gerçekler ortaya çıktı! İşte Lev Tolstoy ile Tutankhamun'un ortak noktası

Türkiye ve İstanbul'un tarihi miraslarından biri olan Yedikule Zindanları ile ilgili olarak bilinmeyen bilgiler ortaya çıktı. Tarihçi-Yazar Ahmet Anapalı, ünlü Rus edebiyatçı Lev Tolstoy ile Mısır firavunu Tutankhamun'un Yedikule Zindanları ile ilgili ortak noktasını açıkladı.

Haber 14-04-24 17:55

Olası İstanbul depremi ile ilgili tartışmalar sürerken Prof. Dr. Osman Bektaş Bursa'ya dikkat çekti 'Tekrarı yaşanabilir'

Beklenen olası İstanbul depremi Türkiye'nin gündemindeki yerini korumaya devam ederken Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'ın açıklaması tartışma yaratmıştı. Uzmanlardan Ercan'ın açıklamalarıyla alakalı farklı eleştiriler gelirken Prof. Dr. Osman Bektaş, bir sosyal medya kullanıcısının 'Bursa' ile ilgili sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi.

Haber 13-04-24 11:28

Yer: Konya! CHP'li belediye başkanının makam aracı gündem oldu: Dikkat çeken yazı!

Konya'nın Akşehir ilçesinde oyların yüzde 42,63'ünü alarak Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) seçimi kazanan ve belediye başkanı olan Ahmet Nuri Köksal'dan gündeme bomba gibi düşen bir hamle geldi. Köksal'ın kendisine makam aracı olarak belirlediği araç ve üzerinde yazan not sosyal medyada büyük ses getirdi.

Haber 12-04-24 11:49

CHP'li eski ve yeni başkanlar arasında kriz çözülemedi! Esenyurt atışmasında sosyal medyadan tansiyon yükseliyor: Boş kasayla aldık

Yerel seçimlerde aralarında görev değişimi gerçekleşen CHP'li eski ve yeni Esenyurt Belediyesi başkanları arasındaki tartışmanın dozu daha da arttı. Yeni başkan Ahmet Özer, kendisini hedef alan Kemal Deniz Bozkurt'a yanıtını kamuoyuna yazılı açıklama olarak paylaştı. Özer'in '3 milyon TL'nin üstünde borç' iddiası dikkat çekti.

Haber 12-04-24 10:10

YSK Başkanı Yener duyurdu! 4 yerde seçim yenilenecek... Tarih: 2 Haziran

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, yerel seçim sonuçlarına itirazları değerlendirdi. Yener, 31 Mart'taki seçim sonuçlarına ilişkin AK Parti ve DEM Parti'nin 2'şer, CHP ve MHP'nin ise 1'er itirazının kabul edildiğini belirtti. Buna göre 4 yerde seçim yenilenecek. Yener, seçimlerin, seçim takvimi çerçevesinde 2 Haziran'da gerçekleşeceğini söyledi.

Haber 11-04-24 16:04

Ahmet Çakar'dan bomba iddia! ''Türk futboluna operasyon yapılacak, tutuklamalar olacak''

Ahmet Çakar'dan Türk futbolunu sarsacak bir açıklama daha geldi. Çakar, “Çok yakında FIFA Türkiye liglerine operasyon yapacak. Sonrasında tutuklamalar olacak.” ifadelerini kullandı.

Spor 10-04-24 10:18

TFF binasına kurşunlu saldırıda Ahmet Çakar'dan bomba iddia! Sinan Engin araya girdi: Bana da kulüp başkanı söyledi

TFF Yönetim Kurulu'nun toplantıda olduğu sırada binaya kurşunların isabet etmesi Türkiye'nin gündemine oturmuştu. 5 kurşunun isabet ettiği olayla ilgili eski hakem Ahmet Çakar çok çarpıcı bir çıkışa imza attı. Çakar, olayın çok farklı olduğunu sonradan öğrendiğini belirtirken spor yorumcusu Sinan Engin de Çakar'ın açıklamasını destekledi.

Spor 09-04-24 15:17

Süper Kupa finali sonrası spor yazarlarından olay yorumlar! Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yaptığı çağrı gündem oldu: Bu ülkenin bir reisi var...

Şanlıurfa'daki Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa finali tarihe geçti. Fenerbahçe'nin U19 takımıyla sahaya çıktığı maçta Galatasaray ilk atağında golü bulurken, sarı-lacivertliler oyunun durmasıyla sahadan çekildi. Tatil edilen maç sonrası gözler verilecek karara çevrilirken, spor yazarlarının yorumları dikkat çekti. Ahmet Çakar'ın "Bu ülkenin bir reisi var, Recep Tayyip Erdoğan. Cumhurbaşkanımızın yapması gereken bir tek şey var..." diyerek yaptığı çağrı ise gündem oldu.

Spor 08-04-24 10:08

Rasim Ozan ile Ahmet Çakar Beyaz Futbol'da birbirine girdi! Ertem Şener 'acil' reklama gitti

Fenerbahçe'nin U-19 takımıyla çıktığı ve sahadan çekilerek yarıda kalan ve Fenerbahçe – Galatasaray Süper Kupa Finali'nin masaya yatırıldığı Beyaz Futbol programında eski Hakem Ahmet Çakar ile Rasim Ozan Kütahyalı arasında tartışma çıktı. Sunucu Ertem Şener, "acil" reklama gitti. Kütahyalı'nın Çakar'a yönelik "Hocam Suudi Arabistan’da ateşle oynadın sonra seni kurtardık. Telefonlar geldi tweetlerin değişti." ifadeleri dikkat çekti.

Spor 08-04-24 06:56

Elebaşı Ahmet Canık da yakalandı! İki ilde düğmeye basıldı, Canık Çetesi çökertildi

Kahramanmaraş merkezli iki ilde düğmeye basıldı, yüklü miktarda uyuşturucunun yanı sıra çok sayıda ruhsatsız tabanca ve av tüfekleri de ele geçirildi. Elebaşı Ahmet Canık'ın da gözaltına alındığı operasyondan görüntüleri ve ayrıntıları İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya paylaştı.

Haber 07-04-24 08:55

Oyuncu Ahmet Kural baba oldu! Oğluna bakın hangi ismi verdi

41 yaşındaki oyuncu Ahmet Kural ile 34 yaşındaki avukat Çağla Gizem Şahin’in bebekleri dünyaya geldi. Baba olduğunu sosyal medya hesabından duyuran Kural, eşi ve oğlu Kemal’in sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.

Magazin 06-04-24 13:29

Gazeteciler ısrarla seçimi sordu! YSK Başkanı'nın yanıt olay oldu: Ödül aldım biraz da onu konuşalım

31 Mart seçimleri sona erse de Yüksek Seçim Kurulu'nun yoğun mesaisi devam ediyor. Birçok il ve ilçe için yapılan itirazlar kurul tarafından görüşülüp karara bağlanıyor. Bugün de en çok Hatay'daki son durum merak ediliyordu. Ancak YSK'ya girerken açıklama Başkan Ahmet Yener'in 'ödül' sözleri gündem oldu.

Haber 06-04-24 12:05

Ortahisar Belediye Başkanlığı’na seçilen CHP’li Ahmet Kaya mazbatasını aldı

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde Ortahisar Belediye Başkanı seçilen Ahmet Kaya mazbatasını aldı.

Yurthaber 05-04-24 14:51

MİT, karı koca ajanları ifşa etti! Türkiye'de keşif yapıp Mossad'a sattılar... Çarpıcı 'yüklü miktarda para' detayı

İsrail dış istihbarat servisi Mossad’a bilgi sattıkları iddiasıyla aranan ve uluslararası casusluk faaliyetleri nedeniyle Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) tarafından çökertilen hücreye ilişkin çarpıcı detaylara ulaşıldı. Hücrenin başındaki kilit isim özel dedektiflik şirketi sahibi Ahmet E.T. ile eşi Benan T.’nin İsrail gizli servis elemanları ile Avusturya, İsviçre ve Almanya’da görüşme gerçekleştirdikleri saptanırken, faillerin hedef kişilere ait sırlara ulaşıp ulaşmadıkları henüz bilinmiyor.

Haber 05-04-24 14:07

İbrahim Tatlıses torunuyla davalık oldu! Davayı kazanan İbrahim Tatlıses'ten oğluna sert sözler: Babalık nasıl yapılır...

Türkücü İbrahim Tatlıses, dairesini rızası dışında altı yıldır haksız işgal ettiği iddiasıyla torunu Mert Tatlıses'e açtığı davayı kazandı. Davayı kazanan İbrahim Tatlıses, oğlu Ahmet Tatlıses'e sert çıktı. Tatlıses, "Babalık nasıl yapılır onu öğrensin" dedi.

Magazin 05-04-24 11:06

CHP'de 'Esenyurt' polemiği! Belediyeyi partilisinden devralan yeni başkan isyan etti: Bizi zora sokmak için yapmışlar

CHP son seçimde Esenyurt Belediyesi'ni elinde korumayı başarsa da dikkat çeken bir tartışma doğdu. Koltuğu eski başkan Kemal Deniz Bozkurt'tan devralan Ahmet Özer, eski yönetim tarafından "yeni yönetimi zora sokmak için adımlar atıldığını" belirtti. Özer sert sözlerle eleştirdiği bu adımın 31 Mart'tan sonra da devam ettiğini açıkladı.

Haber 05-04-24 09:52

Seçimlerde aldıkları oy dikkat çekmişti! Ahmet Davutoğlu: 'Radikal bir değişim gerçekleştirme kararı aldık'

31 Mart yerel seçimlerinde 0,07 oranında oy alan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, halkın radarına giremeyen bir siyasi partinin teorik çalışmalarla netice alabilmesinin mümkün olmadığını belirterek, "Bu konuda önümüzdeki dönemde gerek söylem, gerekse iletişim yöntemi konusunda radikal bir değişim gerçekleştirme kararı aldık." ifadelerini kullandı.

Haber 04-04-24 19:26

Başkan Elbi mazbatayı aldı

Çanakkale’nin Biga ilçesine bağlı Karabiga beldesinde 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde yeniden Belediye Başkanı seçilerek, güven tazeleyen Ahmet Elbi, mazbatasını aldı.

Yurthaber 04-04-24 10:52

Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk, mazbatasını aldı

DEM Parti'den Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ahmet Türk, mazbatasını aldı.

Yurthaber 03-04-24 15:56

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın mazbatasını aldı

CHP'den Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ahmet Akın, mazbatasını alarak görevine başladı.

Yurthaber 03-04-24 14:21

Rektör Kutluhan, TOGG’un deneme sürüşünü öğrencilerle birlikte yaptı

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, öğrenciler ile birlikte Pamukkale Üniversitesi’ne ait TOGG’un dene sürüşünü gerçekleştirdi.

Yurthaber 02-04-24 13:50

Başkan Aras’tan ‘Teşekkür Muğlam’ mesajı

31 Mart yerel seçimlerinde CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan eski Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, yüzde 55’lik bir seçim zaferinin ardından Muğlalılara Menteşe’deki Seçim Koordinasyon Merkezinin bulunduğu 3 katlı binayı boydan boya kaplayan mesaj ile teşekkür etti.

Yurthaber 02-04-24 11:23

Ahmet Hakan da şaşırdı! Hakan Bayrakçı, AK Parti'nin 2 numarası Efkan Ala ile yaşadığı diyaloğu ilk kez açıkladı!

Yerel seçim maratonu sona erdi! SONAR Araştırma Başkanı Hakan Bayrakçı, İmamoğlu'nun yüzde 11,55 farkla kazandığı seçimde son 10 günde dramatik değişimlerin yaşandığını söyledi. Emeklilerin oyuna dikkat çekti. Hakan Bayrakçı ayrıca AK Parti'nin 2 numarası Efkan Ala ile konuşmasını ilk kez açıkladı.

Finans 02-04-24 10:36

Yerel seçimler devam ederken canlı yayını terk etmişti! Ahmet Hakan'ın şimdi de o köşe yazısı gündem oldu

Yerel seçimlerde canlı yayında sonuçların belli olmasının ardından gazeteci Ahmet Hakan, yayından ayrılmıştı. O anlar çok konuşulurken Hakan'ın 17 Mart'ta yerel seçimlerle ilgili kaleme aldığı köşe yazısı da sosyal medyada gündem oldu.

Haber 01-04-24 20:51

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanan AK Parti'li Genç, seçim sonucunu değerlendirdi:

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre kazanan AK Parti'nin adayı Ahmet Metin Genç, "En saygıdeğer irade halkın dün sandığa yansıttığı iradedir. Kesinlikle sorgulanamaz." dedi.

Yurthaber 01-04-24 15:34

YSK Başkanı Ahmet Yener'den açıklama: Katılım yüzde 78,11'de kaldı

Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Ahmet Yener, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne ilişkin açıklamalarda bulundu. Yener yaptığı açıklamada seçime katılım oranının %78,11 olduğunu ve sandıkların %99,99'unun açıldığını ifade etti.

Haber 01-04-24 11:26

74 yıl sonra gelen başarıdan sonra güne şükür namazıyla başladı! Balıkesir'de zafer kazanan Ahmet Akın: Memleketimize mahcup olmayacağız

CHP'nin 31 Mart'taki en büyük başarılarından birinin adresi Balıkesir oldu. Balıkesir 74 yıl sonra 'CHP' dedi. Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ahmet Akın, 1 Nisan'a şükür namazıyla başladı.

Haber 01-04-24 11:11

Ahmet Hakan'ın saçları gündem oldu! Fatih Altaylı kendini tutamadı: Gitsin berbere ücretini bana yazdırsın

Seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere CNN Türk ekranında olan Ahmet Hakan'ın saçları sosyal medyanın diline düştü. Fatih Altaylı da bu gündeme dair oldu ve Ahmet Hakan'ı bakın nasıl ti'ye aldı.

Magazin 01-04-24 09:13

Kırıkkale Belediye Başkanlığını kazanan CHP'nin adayı Ahmet Önal'dan seçmenlere teşekkür

Kırıkkale Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre kazanan CHP'nin adayı Ahmet Önal, kendisine destek verenlere teşekkür etti.

Yurthaber 01-04-24 08:46

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre CHP adayı Ahmet Aras kazandı

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığını CHP adayı Ahmet Aras kazandı.

Yurthaber 01-04-24 08:09

CHP’li başkan güne şükür namazı ile başladı

31 Mart Yerel Seçimleri’nde kesin olmayan sonuçlara göre yaklaşık yüzde 50 civarında oy alarak Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı olan Ahmet Akın, Balıkesir’in tarihi Zağnos Paşa Cami’nde esnaflarla beraber sabah namazını kılarak şükür duasında bulundu.

Yurthaber 01-04-24 07:54

Özgür Özel ile Meral Akşener arasında 'Balıkesir' polemiği yaşanmıştı! Balıkesir'de CHP adayı Ahmet Akın farklı sonuçla seçimi kazandı

CHP lideri Özgür Özel ile İYİ Parti lideri Meral Akşener arasında 'Balıkesir adayı' krizi yaşanmıştı. Özel 2019 seçimlerini hatırlatarak Akşener'e adayları Turhan Çömez'i geri çekme çağrısı yapmıştı. Akşener ise "CHP'nin jest isteme işleminden bıktım usandım, midem bulanıyor artık" yanıtını vermişti. Bu tartışmaların ardından Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimindeki sonuç dikkat çekti. CHP'nin adayı Ahmet Akın, AK Parti ve İYİ Parti adaylarının önünde farklı şekilde seçimi kazandı.

Haber 01-04-24 00:55

Trabzon Ortahisar'da seçimi kazandı! Ahmet Kaya'nın yaptığı hareket Ekrem İmamoğlu'na benzetildi

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde Belediye Başkanlığını kazanan CHP'nin adayı Ahmet Kaya'nın seçim zaferi konuşması gündem oldu. Ahmet Kaya seçimi kazandığını ilan ederek, Ekrem İmamoğlu gibi ceketini çıkartıp gömleğinin kollarını sıvadı.

Haber 31-03-24 23:46

Ahmet Hakan'ın seçim yorumu viral oldu! Seçim sonuçlarından sonra bu sözlerle stüdyodan ayrıldı

AK Parti’nin 2024 yerel seçim sonuçlarının kesin olmayan ilk sonuçlarına göre büyük bir oy kaybı yaşaması ile ilgili Ahmet Hakan’ın yaptığı yorum sosyal medyada gündem oldu. Hakan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı yaşanan oy kaybı ile ilgili savunmak adına "Vatandaş 'Bu seçim yerel seçim, Erdoğan'la ilgili bir durum yok' diyor" ifadelerini kullandı. İstanbul, Ankara, İzmir sonuçlarının ardından Ahmet Hakan stüdyodan ayrıldı.

Finans 31-03-24 22:18

Canlı Muğla seçim sonuçları! Muğla'da seçimi kim kazandı? AK Parti adayı Aydın Ağan Ayaydın mı CHP adayı Ahmet Aras mı kazandı?

Partilerin yoğun seçim çalışmalarının ardından Türkiye 31 Mart yerel seçimleri için sandık başına gitti. Şimdi Muğlalı vatandaşlar Muğla seçim sonuçları ile ilgili araştırmalara başladı. Muğla'da seçim yarışı AK Parti'nin Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ağan Ayaydın ile CHP'nin Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras arasında geçecek. Muğla seçim sonuçları hakkındaki tüm detaylara Mynet'ten ulaşabileceksiniz.

Finans 31-03-24 20:54

CANLI Balıkesir seçim sonuçları! Balıkesir'de seçimi kim kazandı? AK Parti adayı Yücel Yılmaz mı, CHP adayı Ahmet Akın mı?

Balıkesir seçim sonuçları merak ediliyor. Tüm Türkiye, sandıktan çıkacak seçim sonuçlarına kilitlenmiş durumda ve yerel seçim sonuçları vatandaşlar tarafından yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Peki, Balıkesir'de seçimi kim kazandı? AK Parti adayı Yücel Yılmaz mı, CHP adayı Ahmet Akın mı? İşte tüm merak edilenler...

Finans 31-03-24 20:18

CANLI | TRABZON seçim sonuçları: AK Parti'nin kalesinde seçimi kim kazandı? Gözler Trabzon için seçim sonuçlarında! AK Partili Ahmet Metin Genç mi CHP'li Hasan Süha Saral mı kazandı?

Trabzon seçim heyecanın en yoğun yaşandığı illerden biri! 81 ilde olduğu gibi Trabzon'da da vatandaşlar 31 Mart yerel seçimleri için sandık başına gidip oyunu kullandı. Seçim yasaklarının kalkmasıyla birlikte gözler Trabzon seçim sonuçlarında olacak. Peki AK Parti'nin "kalesi" olarak anılan Trabzon'da seçimi kim kazandı; AK Parti'nin adayı Ahmet Metin Genç mi CHP'li Hasan Süha Saral mı?

Finans 31-03-24 16:50

YSK Başkanı Ahmet Yener'den yerel seçim açıklaması! Yayın yasakları ne zaman kalkacak?

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, Türkiye genelinde oy verme işlemlerinin başladığını belirterek, "Tüm il, ilçe seçim kurullarından son durumlarına ilişkin bilgileri aldık. Şu anda sorunsuz olarak oy verme işlemleri devam ediyor" dedi. Yener, seçim ile ilgili yayın yasakları hakkında da açıklamada bulundu.

Haber 31-03-24 09:59

Bingöl'de korkunç kaza! 3 ölü, çok sayıda yaralı

Bingöl’de otomobil ile pikabın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1'i bebek 3 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta da feci kazanın ardından bir açıklama yaptı.

Haber 31-03-24 00:14

Çekmeköy seçim sonuçları canlı! Çekmeköy'de yerel seçimi Ahmet Poyraz mı Orhan Çerkez mi kazanıyor?

Yerel seçim için artık çok kısa bir süre kaldı. İstanbul seçim sonuçları ile birlikte İstanbul'un ilçelerindeki seçim sonuçları da merakla bekleniyor. Çekmeköy seçim sonuçları yoğun bir şekilde takip ediliyor. Çekmeköy'de AK Parti'nin adayı Ahmet Poyraz mı, CHP'nin adayı Orhan Çerkez mi daha avantajlı? Pazar akşamı Çekmeköy seçim sonuçları da çok konuşulacak konu başlıklarından biri olacak!

Haber 30-03-24 23:29

Canlı Esenyurt seçim sonuçları! Esenyurt'ta kıyasıya mücadele! Seçimi Ahmet Özer mi Hamit Öncü mü kazanıyor?

İstanbul seçim sonuçları için geri sayım başladı. İBB başkanlığı için kıyasıya rekabetin yaşandığı İstanbul'daki özellikle Esenyurt'ta da benzer bir tablo söz konusu. 2019 yerel seçimlerinde 5 puanlık bir farkın olduğu Esenyurt'ta 2024 seçimlerini AK Parti'nin mi yoksa CHP'nin mi kazanacağı merak ediliyor. Son seçimi kazanan CHP'nin mevcut başkanı aday göstermediği ilçede seçimi Ahmet Özer mi Hamit Öncü mü kazanıyor? sorusunun yanıtı yakından takip ediliyor. İşte Esenyurt'taki seçim sonuçları...

Haber 30-03-24 23:23

Canlı Pendik seçim sonuçları! Pendik'te heyecan dorukta! Yerel seçimi Ahmet Cin mi Süleyman Tarık Balyalı mı kazanacak?

31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul'da en fazla merak edilen ilçelerden biri de Pendik. Pendik'te yerel seçimin son ana kadar nefes nefese gitmesi bekleniyor. Peki Pendik'te belediye başkanlığı koltuğu el değiştirecek mi? AK Parti'nin adayı mevcut başkan Ahmet Cin mi yoksa CHP'nin adayı Süleyman Tarık Balyalı mı kazanacak? İşte Pendik yerel seçim sonuçları ile ilgili merak edilenler ve tüm detaylar...

Haber 30-03-24 22:22

İstanbul'da gençlerle buluşan Erdoğan'ın, Ahmet Kaya şarkısı çalınca gözleri doldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul'da gençlerle bir araya gelerek sorularını yanıtladı. Buluşmada Ahmet Kaya'ya ait eski görüntüler yayınladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın isteği üzerine salona Ahmet Kaya'nın Şafak Türküsü şarkısı dinletildi. Erdoğan'ın bu anlarda gözleri doldu.

Haber 30-03-24 15:53