Ahmet Kural Haberleri Ve Son Dakika Ahmet Kural Haberleri

Ahmet Kural Haberleri Ve Son Dakika Ahmet Kural Haberleri

Kütahya doğumlu olan oyuncu 1982 yılında dünyaya geldi. Çocukluğu, babasının Emniyet Müdürü olması sebebiyle farklı şehirlerde geçti. Lise yıllarında çeşitli tiyatro çalışmaları yapan Kural, Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünü bitirdi. Oyuncu olma isteği ağır bastığından Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi aldı. Bu yıllarda yavaş yavaş televizyon dizilerinde de rol almaya başlayan Kural, Fikrimin İnce Gülü ve Evimin Erkeği adlı dizilerde oynadı. Murat Cemcir ile 2010 yılında başrolünü paylaştığı Çalgı Çengi filmi ile adını duyurdu. İşler Güçler, Düğün Dernek, Of'lu Hocanın Şifresi, Kardeş Payı gibi dizi ve filmlerde rol aldı. 2018 yılında şarkıcı Sıla tarafından psikolojik ve fiziksel şiddet uyguladığı gerekçesi ile hakkında dava açıldı. Dava hakkında iddialar uzun süre konuşulmuştur.

Ahmet Kural Haberleri

Oyuncu Ahmet Kural baba oldu! Oğluna bakın hangi ismi verdi

41 yaşındaki oyuncu Ahmet Kural ile 34 yaşındaki avukat Çağla Gizem Şahin’in bebekleri dünyaya geldi. Baba olduğunu sosyal medya hesabından duyuran Kural, eşi ve oğlu Kemal’in sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.

Magazin 06-04-2024 13:29

Doğum için Amerika'ya gidecek! Ahmet Kural'ın eşi Çağla Gizem Şahin'den karnı burnunda poz

Çağla Gizem Şahin, şimdilerde bebeklerine kavuşmak için gün sayıyor. 6 aylık hamile olan Çağla Gizem Şahin karnı burnunda pozlarını peş peşe paylaştı. Doğum için Amerika'ya gideceği söylenen Şahin'e beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 19-03-2024 11:18

Eşi 6 aylık hamile... Ahmet Kural oğlunun doğumu için başka ülkeye gidecek

Geçtiğimiz temmuz ayında nikah masasına oturan ünlü oyuncu Ahmet Kural ile Çağla Gizem Şahin, şimdilerde bebeklerine kavuşmak için gün sayıyor. Çiftin oğullarının doğumu için başka bir ülkeye gidecekleri iddia edildi.

Magazin 16-03-2024 11:11

Düğününe bile katılmamıştı... Murat Cemcir Ahmet Kural'ı engelledi mi? Şaşırtan sözler

Kardeş Payı, Düğün Dernek, İşler Güçler, Ailecek Şaşkınız, Çalgı Çengi gibi yapımlara birlikte imzasını atan, kariyerlerini birlikte yürüten Ahmet Kural ile Murat Cemcir'in aralarının açık olduğu bir süredir gündemdeydi. Ahmet Kural'ın düğününe bile katılmayan Murat Cemcir'den çarpıcı açıklamalar geldi.

Magazin 13-03-2024 12:44

Eşi Çağla Gizem Şahin 5 aylık hamile! Ahmet Kural oğlunun ismini açıkladı

Bu yaz nikah masasına oturarak dünyaevine giren ünlü oyuncu Ahmet Kural ve avukat eşi Çağla Gizem Şahin kısa bir süre önce bebek beklediklerini duyurmuştu. Gökay Kalaycıoğlu'nun sunduğu 360 Derece programına katılan Ahmet Kural oğlunun ismini ilk kez açıkladı.

Magazin 19-12-2023 16:51

'O cevap yazmadı' Düğününe bile katılmamıştı! Murat Cemcir - Ahmet Kural küslüğüyle ilgili itiraf geldi

Bir süredir Murat Cemcir ve Ahmet Kural'ın aralarının açık olduğu biliniyordu. Cemcir'in Kural'ın düğününe katılmaması da dikkat çekmişti. Kural, Cemcir'le aralarındaki kırgınlığa dair samimi açıklamalarda bulundu. Kural "Birbirimize uzun bir süredir kırgınız" dedi.

Magazin 18-12-2023 16:04

4 ay önce evlenmişlerdi! Ahmet Kural ile Çağla Gizem Şahin müjdeli haberi böyle duyurdu

Ünlü oyuncu Ahmet Kural ile avukat sevgilisi Çağla Gizem Şahin, geçtiğimiz temmuz ayında nikah masasına oturmuştu. Mutlu birliktelikleri devam eden ikiliden, hayranlarını sevindiren haber geldi. Ünlü çift bebek beklediklerini sosyal medya üzerinden yaptıkları bir paylaşımla duyurdu.

Magazin 17-11-2023 10:07

Yakın dostu Ahmet Kural'ın düğününe bile katılmayan Murat Cemcir ilk kez konuştu! Açıklaması dikkat çekti

Ahmet Kural, 4 yıldır birlikte olduğu Çağla Gizem Şahin ile geçtiğimiz aylarda nikah masasına oturdu. Törende Kardeş Payı'ndaki rol arkadaşları Murat Cemcir ve Seda Bakan'ın olmaması dikkatlerden kaçmamıştı. Ayrıca ünlü isimlerin sosyal medyadan hiçbir paylaşım yapmaması da akıllara 'Küsler mi?' sorusunu getirmişti. Yakın dostu Ahmet Kural ile araları açık olan Murat Cemir, düğüne katılmama sebebini açıkladı.

Magazin 11-11-2023 08:50

Ahmet Kural setlere geri dönüyor! Yeni dizisi belli oldu

Son olarak Bir Zamanlar Kıbrıs dizisiyle ekrana gelen ünlü oyuncu Ahmet Kural, geçtiğimiz ay 4 yıldır birlikte olduğu Çağla Gizem Şahin ile nikah masasına oturdu. Uzun zamandır ekranlarda olmayan Kural'ın yeni projesi belli oldu. Ünlü oyuncu bir dizi projesiyle setlere geri dönecek.

Magazin 17-08-2023 15:13

Düğün Dernek 2: Sünnet filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Düğün Dernek 2: Sünnet filmi bu akşam Star'da!

Düğün Dernek 2: Sünnet filmi ile ilgili aramalar filmin Star TV yayın akışı listesinde yer almasıyla hız kazandı. Filmin konusu ve oyuncuları araştırılıyor. Yerli komedi olan filmin yönetmenliğini Selçuk Aydemir yapıyor. Peki, Düğün Dernek 2: Sünnet filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Düğün Dernek 2: Sünnet filmi bu akşam Star'da!

Magazin 04-08-2023 19:24

Ahmet Kural'lı 'Efsane' filmine Yeşilçam'dan bomba transfer! Usta oyuncu ilk kez komedi oynayacak!

Geçtiğimiz günlerde evlenen Ahmet Kural, yakın zamanda sete çıkmaya hazırlanıyor. Selçuk Aydemir'in yönetmenliğini yapacağı 'Efsane' kod adlı filmde Kural'a eşlik edecek isimler bir bir netleşiyor. Merakla beklenen film son olarak Yeşilçam'ın usta isminin kadroya katılmasıyla gündeme geldi.

Magazin 30-07-2023 23:05

Düğün Dernek konusu nedir, oyuncuları kimdir? Düğün Dernek nerede, ne zaman çekildi? Kahkaha tufanı bu akşam TV'de!

Düğün Dernek konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Yapımcılığını BKM'nin üstlendiği filmin yönetmenliğini ve senaristliğini Selçuk Aydemir yaptı. Filmin başrollerinde ise Ahmet Kural, Murat Cemcir, Rasim Öztekin, Devrim Yakut ve Barış Yıldız yer aldı. Düğün Dernek filmi 28 Temmuz Cuma akşamı Star TV ekranlarında olacak. Peki, Düğün Dernek konusu nedir, oyuncuları kimdir? Kahkaha tufanı Düğün Dernek filmi nerede, ne zaman çekildi?

Magazin 28-07-2023 18:59

Yılmaz Gruda son yolculuğuna uğurlandı! Usta oyuncuya büyük vefasızlık: Burada herkes olmalıydı

Böbrek yetmezliği ve yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları nedeniyle 93 yaşında vefat eden tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, şair, oyun yazarı ve tiyatro yönetmeni Yılmaz Gruda için Üsküdar Musahipzade Celal Sahnesi'nde tören düzenlendi. Bazı sanatçı dostları usta ismi son yolculuğunda yalnız bırakmazken salonun boş olması dikkat çekti. Oyuncu Ahmet Kural "Üzgünüz, diyecek bir şey yok" derken sanatçının menajeri Tümay Özokur ise, "Burada herkes olmalıydı" dedi.

Magazin 27-07-2023 18:08

Kardeş Payı'nın yıldızları Murat Cemcir ve Seda Bakan, Ahmet Kural'ın düğününde yoktu! Akıllara o soru geldi 'Küsler mi?'

Ünlü oyuncu Ahmet Kural, 4 yıldır birlikte olduğu Çağla Gizem Şahin ile dün akşam nikah masasına oturdu. Bodrum'da düzenlenen törende Kardeş Payı'ndaki rol arkadaşları Murat Cemcir ve Seda Bakan'ın olmaması dikkat çekti. Ayırıca ünlü isimlerin sosyal medyadan hiçbir paylaşım yapmaması da akıllara 'Küsler mi?' sorusunu getirdi.

Magazin 19-07-2023 13:14

Ahmet Kural'ın eşi Çağla Gizem Şahin'in gelinliği çok beğenildi! Övgü yağdı

Oyuncu Ahmet Kural, 4 yıldır birlikte olduğu Çağla Gizem Şahin ile nikah masasına oturdu. Bodrum'da düzenlenen törende çifti, aileleri ve yakın dostları yalnız bırakmadı. Ünlü çiftin düğününe Çağla Gizem Şahin'in gelinliği damga vurdu. Şahin'in gelinliğine sosyal medyada övgü yağdı.

Magazin 19-07-2023 12:58

Ahmet Kural ve Çağla Gizem Şahin evlendi! İşte düğünden kareler

Ünlü oyuncu Ahmet Kural, sevgilisi Çağla Gizem Şahin ile evlendi. 4 yıllık birlikteliklerini evlilik ile taçlandıran çift Bodrum'da dünyaevine girdi. İkiliyi bu mutlu günlerinde sevenleri de yalnız bırakmadı. İşte düğünden kareler...

Magazin 18-07-2023 23:22

Ahmet Kural ve Çağla Gizem Şahin'in düğün tarihi belli oldu!

Ünlü oyuncu Ahmet Kural ve avukat sevgilisi Çağla Gizem Şahin 4 yıllık birlikteliklerini evlilik ile taçlandırmak için gün sayıyor. Yakın zamanda nikah masasına oturacak olan ünlü çiftin düğün davetiyesi dağıtılmaya başlandı.

Magazin 11-07-2023 13:12

Ahmet Kural ve Çağla Gizem Şahin evleniyor! ''Son bekar günüm'' diyerek duyurdu

Ünlü oyuncu Ahmet Kural avukat sevgilisi Çağla Gizem Şahin ile 4 yıldır birliktelik yaşıyor. Geçtiğimiz aylarda ilişkilerine nokta koyan Ahmet Kural ve Çağla Gizem Şahin ayrılığa dayanamamış sürpriz bir kararla yeniden bir araya gelmişlerdi. Ünlü çift bugün Bodrum'da nikah masasına oturacak. Ahmet Kural'ın sevgilisi Çağla Gizem Şahin evlilik haberini "Son bekar günüm" diyerek duyurdu.

Magazin 08-07-2023 10:30

Düğün Dernek 2 konusu nedir, oyuncuları kimler? Düğün Dernek 2 nerede çekildi? Star TV yayın akışı

Düğün Dernek 2 filmi Star TV'nin yayın akışında yer almasıyla merak edildi. Rasim Öztekin, Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in başrolü paylaştığı filmin konusu ve oyuncuları araştırılıyor. Serinin ikinci filmi olan yapım, izleyiciye eğlenceli anlar sunmayı vaat ediyor. Peki, Düğün Dernek 2 konusu nedir, oyuncuları kimler? Düğün Dernek 2 nerede çekildi? Star TV yayın akışı

Magazin 25-06-2023 20:11

Ahmet Kural ve Çağla Gizem Çelik ayrılığa dayanamadı! Aşk tazelediler

Sıla'yı darp etmesi ve dava süreciyle uzun süre gündemde kalan Ahmet Kural artık gözlerden uzak yaşamaya çalışıyor. Son olarak sevgilisiyle ayrılan Kural ayrılığa fazla dayanamadı. Ahmet Kural, 2 ay önce ayrıldığı Çağla Gizem Çelik ile barıştı.

Magazin 22-05-2023 15:28

Çalgı Çengi: İkimiz oyuncuları kimler, konusu nedir? Çalgı Çengi: İkimiz filmi kaç yılında ve nerede çekildi?

Çalgı Çengi: İkimiz filminin konusu ve oyuncuları gibi detaylar merak ediliyor. Film, bu akşam saat 20:00'de Show Tv ekranlarında yayınlanacak. 2016 yapımı olan Türk komedi filmi Çalgı Çengi filmi için Murat Cemcir, 4 milyon dolara yakın para harcadıklarını söylemişti. Çalgı Çengi: İkimiz'i seyretmek isteyenler film hakkındaki sorgulamalarına hız kazandırdı. Peki, Çalgı Çengi: İkimiz oyuncuları kimler, konusu nedir? Çalgı Çengi: İkimiz filmi kaç yılında ve nerede çekildi?

Magazin 05-04-2023 21:35

4 yıllık aşk sona erdi! Ahmet Kural ve Çağla Gizem Çelik’ten üzen haber

Ahmet Kural ile Çağla Gizem Çelik, 4 yıllık ilişkilerini bitirdiklerini açıkladılar. Kural ile Çelik, yaptıkları ortak açıklamada "İlişkimizi dostça ve saygıyla bitirme kararı aldık" ifadelerine yer verdiler.

Magazin 25-03-2023 08:55

Ahmet Kural’dan üzen haber! Apar topar ameliyata alındı

Bir süredir rahatsız olduğu bilinen Ahmet Kural, önceki gün Çağlayan’daki Florence Nightingale Hastanesi’nde ameliyat olduğu ortaya çıktı. Ünlü oyuncunun ameliyatı yaklaşık beş saat sürdü. Kural'ın osteoid osteoma kemik tümörü ameliyatı için masaya yattığı bilgisi paylaşıldı. Operasyondan sonra durumunun iyi olduğu öğrenilen Kural’ın, normal odaya alındığı biliniyor.

Magazin 01-02-2023 17:29

Ailecek Şaşkınız filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Türk komedi filmi Ailecek Şaşkınız nerede çekildi?

Ailecek Şaşkınız filmi bu akşam Show Tv ekranlarında yayınlanacak. Başrollerini Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in paylaştığı Türk komedi filmi Ailecek Şaşkınız 2 Mart 2018'de vizyona girmişti. Peki, Ailecek Şaşkınız filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Türk komedi filmi Ailecek Şaşkınız nerede çekildi? İşte detaylar...

Trend 04-01-2023 20:00

Çalgı Çengi: İkimiz filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Çalgı Çengi: İkimiz nerede ve ne zaman çekildi?

Çalgı Çengi: İkimiz filmi bu akşam saat 20:00'de Show Tv ekranlarında yayınlanacak. 2016 yapımı olan Türk komedi filmi Çalgı Çengi filmi için Murat Cemcir, 4 milyon dolara yakın para harcadıklarını söylemişti. Peki, Çalgı Çengi: İkimiz filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Çalgı Çengi: İkimiz nerede ve ne zaman çekildi?

Trend 03-01-2023 19:31

Kardeş Payı'nın aşık Tarık'ını bir de şimdi görün! Son haliyle şaşkına çevirdi

İlk bölümü 2014 yılında yayınlanan Kardeş Payı dizisinin kadrosunda Seda Bakan, Murat Cemcir, Ahmet Kural, İpek Yaylacıoğlu ve Şinasi Yurtsever ünlü oyuncular yer alıyordu. İzleyiciyi gülmekten kırıp geçiren dizinin çocuk yıldızı Tarık Bayrak, değişimiyle şaşırttı.

Magazin 27-10-2022 14:22

Yerli komedi rüzgarı! Şarkısıyla gündem olan “Müjdemi İsterim” filminin afişi yayınlandı... Vizyon tarihi kesinleşti

Başrollerini Ahmet Kural, Ecem Erkek, Mehmet Özgür ve İlker Aksum’un paylaştığı yerli komedi “Müdemi İsterim” filminin afişi paylaşıldı. Filmin vizyon tarihi ise 18 Kasım 2022 olarak açıklandı.

Trend 12-10-2022 17:43

Ahmet Kural avukat aşkıyla İtalya'da! Pozlarına beğeni yağdı

Sıla'ya uyguladığı şiddetle akıllara kazınan Ahmet Kural yeni aşka yelken açmıştı. Ahmet Kural avukat sevgilisi Çağla Gizem Şahin ile pozlarını paylaştı. Kural'ın aşk pozlarına beğeni yağdı.

Magazin 28-09-2022 09:58

Ailecek Şaşkınız filmi konusu nedir? Ailecek Şaşkınız filmi oyuncuları kimdir? Ailecek Şaşkınız filmi hangi kanalda yayınlanacak?

Ailecek Şaşkınız filminin konusu ve oyuncu kadrosu merak ediliyor. Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in başrolünde yer aldığı Ailecek Şaşkınız filmi bu akşam televizyon ekranlarında yayınlanacak. Ailecek Şaşkınız komedi türünde film izlemek isteyenlere göre bir yapımdır. Ailecek Şaşkınız filminin konusunu ve oyuncu kadrosuna dair merak detaylar!

Trend 03-05-2022 19:05

Arka Sokaklar'ın Hüsnü Çoban'ı Özgür Ozan'dan Ahmet Kural ve Murat Cemcir itirafı! Benim payım var mıdır?

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden biri olan Arka Sokaklar dizisinde Hüsnü Çoban rolüne hayat veren oyuncu Özgür Ozan, konuk olduğu bir YouTube programında gündem yaratacak açıklamalarda bulundu. Özgür Ozan'ın, İşler Güçler dizisinin başrolleri Ahmet Kural ve Murat Cemcir hakkında söyledikleri duyanları şaşırttı.

Magazin 01-05-2022 11:51

Düğün Dernek konusu nedir? Düğün Dernek oyuncuları kimlerdir? Düğün Dernek filmi hangi yıl, nerede çekildi?

Düğün Dernek filmi ile kahkaha tufanına hazır mısınız? Komedi denince akla kuşkusuz Düğün Dernek filmi gelir. Türk komedi filmi olan Düğün Dernek televizyon ekranlarına bir kez daha geliyor. Düğün Dernek filmi yayınlanmadan önce size filmin konusu ve oyuncuları araştırılmaya başlandı. İşte haberin detayları!

Trend 05-04-2022 18:01

Ahmet Kural'ın sağlık durumu nasıl? Ünlü oyuncudan kötü haber: Koronavirüse yakalandı! İşte Ahmet Kural'ın sağlık durumu

Ünlü oyuncu Ahmet Kural'dan gelen hastalık haberi sevenlerini üzdü. Kural, koronavirüse yakalandı. Haberi sosyal medya üzerinden duyuran oyuncunun sağlık durumu merak ediliyor. Peki Ahmet Kural'ın sağlık durumu nasıl? İşte Ahmet Kural'ın son durumu...

Magazin 08-03-2022 09:37

Ahmet Kural koronavirüse yakalandı

Ahmet Kural, koronavirüse yakalandı. Haberi Insagram'dan duyuran ünlü oyuncu, "Covid-19 testim pozitif çıktı. Karantina sürem başladı. Genel sağlık durumum iyi" açıklamasında bulundu.

Magazin 07-03-2022 10:07

Kıbrıs Zafere Doğru dizisi ekrana veda ediyor! Kıbrıs Zafere Doğru final tarihi açıklandı

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Kıbrıs Zafere Doğru dizisi final yaparak ekrana veda edecek. Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu ve Pelin Karahan'ın başrollerde oynadığı Kıbrıs Zafere Doğru'nun final tarihi de belli oldu.

Magazin 31-01-2022 22:27

Sıla'ya darptan hüküm giyen Ahmet Kural hapis yatacak mı? Avukatı açıkladı

Türkiye’nin aylarca konuştuğu şarkıcı Sıla ile oyuncu Ahmet Kural arasındaki dayak davasında yeni bir gelişme yaşanmıştı. Ahmet Kural’ın aldığı 1 yıl 4 ay 20 günlük hapis cezası onandı. Peki Ahmet Kural hapis yatacak mı? Kural'ın avukatı merak edilen detayları yanıtladı.

Magazin 14-01-2022 10:48

Son Dakika: Sıla'yı darp eden Ahmet Kural'ın hapis cezası kesinleşti

Sıla Gençoğlu'nu darbettiği gerekçesiyle üç ayrı suçtan toplam 1 yıl 4 ay 20 gün hapis cezasına çarptırılan Ahmet Kural hakkında istinaf mahkemesine yapılan başvuru reddedildi. Böylece Kural'ın cezası kesinleşmiş oldu.

Magazin 11-01-2022 17:20

Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin başrol oyuncusu Ahmet Kural set çalışanlarıyla türkü söyledi

Ahmet Kural, Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin set çalışanları ve oyuncularıyla birlikte kamera karşısına geçti. Çekimleri tamamlanan ve ekrana veda etmeye hazırlanan Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin setinde, Esat Gökhan Kanat, Mehmet Aykaç, Musab Ekici ve Ömer Turan ''Gesi Bağları'' türküsünü Ahmet Kural'la birlikte seslendirdi.

Magazin 20-12-2021 22:05

Düğün Dernek nerede çekildi? Düğün Dernek ne zaman çekildi? İşte oyuncu kadrosu

Komedi türündeki sevilen filmlerden biri olan Düğün Dernek, televizyon ekranlarında sık sık yer alıyor. Başrollerinde Ahmet Kural, Murat Cemcir, Rasim Öztekin ve Devrim Yakut gibi isimlerin yer aldığı Düğün Dernek filminin yönetmenliği ve senaristliği Selçuk Aydemir'e ait. İşte merak edilenler...

Trend 15-11-2021 19:16

Ahmet Kural Kıbrıs’ta sevgilisiyle aşka geldi

Kıbrıs: Zafere Doğru dizisinin Kemal’i Ahmet Kural, dizi çekimleri için şu sıralar Kıbrıs’ta. Bir süredir birlikte olduğu avukat sevgilisi Çağla Gizem Şahin de sevgilisi Ahmet Kural’ı yalnız bırakmıyor. Ahmet Kural, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisiyle aşka geldiği anları sosyal medya sayfasından paylaştı.

Magazin 06-11-2021 01:57

Ahmet Kural ve Murat Cemcir yolları ayırdı mı? Ünlü ikilinin arasında neler oluyor?

Medya sektörünün efsane ikililerinden Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in yollarının ayrılıp ayrılmadığı merak konusu oldu. Ünlü ikili, bir arada yer aldıkları projelerle bir dönem fırtınalar estiriyorlardı.

Magazin 22-10-2021 15:42

Kıbrıs Zafere Doğru'nun yeni sezonu başlıyor

Başrollerini Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu, Pelin Karahan, Tayanç Ayaydın, Gülper Özdemir ve Devrim Saltoğlu’nun paylaştığı, büyük bir merakla beklenen “Kıbrıs Zafere Doğru” yeni sezon ilk bölümüyle bu akşam saat 20.00’de TRT 1’de başlıyor.

Magazin 15-10-2021 16:57

Devrim Saltoğlu evlendi! Bir Zamanlar Kıbrıs oyuncuları yalnız bırakmadı

'Bir Zamanlar Kıbrıs' dizisinde rol alan oyuncu Devrim Saltoğlu uzun zamandır aşk yaşadığı Nazlı Saltoğlu ile nikah masasına oturdu.

Magazin 23-08-2021 17:44

Aşklarını dolu dizgin yaşayıp olaylı şekilde ayrılan ünlüler!

Aşklarıyla magazin dünyasına bomba gibi düşen, aynı şekilde olaylı şekilde ayrılıklarıyla da gündem olan pek çok isim bulunuyor. Yıllar geçse de unutulmayan bu isimleri sizler için bir araya getirdik.

Magazin 14-08-2021 16:30

Murat Cemcir bayramda müjdeyi verdi

Oyuncu Murat Cemcir, önceki gün İstinye'de görüntülendi. Cemcir'den sevenlerine müjdeli haber geldi.

Magazin 21-07-2021 11:21

Ahmet Kural neden hapis cezası aldı? Ahmet Kural hapse girecek mi?

Ahmet Kural, Sıla Gençoğlu'nu darp ettiği nedeniyle hapis cezası almış ardından bu ceza bozulmuştu. Kural'ın tekrardan aynı cezaya çarptırıldığı öğrenildi. Söz konusu haberin duyulmasının ardından Sıla Gençoğlu konuya ilişkin açıklama yaptı. İşte ayrıntılar...

Magazin 14-07-2021 16:04

Ahmet Kural'a Sıla'ya darp davasında 1 yıl 4 ay 20 gün hapis!

Şarkıcı Sıla Gençoğlu'nu darp ettiği gerekçesiyle üç suçtan toplam 1 yıl 4 ay 20 gün hapis cezasına çarptırılan ancak kararın İstinaf Mahkemesi'nce bozulmasının ardından yeniden yargılanan Ahmet Kural, bu kez de aynı cezaya çarptırıldı.

Magazin 14-07-2021 15:24

Sıla ve Ahmet Kural arasındaki darp davasında yeni gelişme! Sıla 'yapma' diye bağırıyordu

Şarkıcı Sıla Gençoğlu'nu darp ettiği gerekçesiyle üç suçtan toplam 1 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırılan ancak kararın İstinaf Mahkemesi'nce bozulmasının ardından yeniden yargılanan Ahmet Kural'ın avukatlarının olay yerinde keşif yapılması talebi reddedildi.

Magazin 02-07-2021 15:19

Ahmet Kural, avukat sevgilisi Çağla Gizem Şahin ile ikinci yılını kutladı

Ahmet Kural, avukat sevgilisi Çağla Gizem Şahin ile olan birlikteliğinin ikinci yılını Instagram hesabından paylaştığı bir fotoğrafla kutladı.

Magazin 27-06-2021 02:51

Ahmet Kural ile sevgilisi Çağla Gizem Çelik'ten tatil pozu

Çağla Gizem Çelik ile birlikte Kıbrıs'ta vakit geçiren ünlü oyuncu Ahmet Kural, sevgilisiyle kamera karşısına geçti. Aşkları doludizgin devam eden çift, keyifli anlarını takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.

Magazin 24-05-2021 09:40