Ahmet Taner Kislali Spor Salonu Haberleri

CHP Trabzon Milletvekili'nin sözlerine tepki gösteren Ak Parti'nin adayı salonu terk etti

Trabzonspor'un yaptığı basın toplantısında CHP Trabzon Milletvekili Si̇bel Sui̇çmez ile Ak Parti Trabzon BB Başkan Adayı Ahmet Metin Genç sürpriz bir tartışma yaşadı.

Spor 2024-03-21 09:38:19

Dokuma’da 74 Otel ve DokumaPark Spor Salonu hizmete girdi

Dokuma Fabrikası’nda müze temasıyla tasarlanan 74 Otel ve DokumaPark Spor Salonu törenle hizmete açıldı.

Yurthaber 2024-03-18 15:12:57

Kıyafeti uygunsuz bulunca spor salonundan kovuldu! Sosyal medyadan uygulamaya isyan etti... Kıyafetinde bir sorun yok

TikTok'ta Eryn diZerega kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir fitness tutkunu spor salonunda antrenman yaptığı sırada kıyafetinin uygunsuz bulunması nedeniyle kovulduğunu söyledi. Spor salonu sahibinin yanına gelerek üzerine bir tişört giymesini istediğini dile getiren diZerega durumu sosyal medyadan paylaşarak isyan etti.

Trend 2024-03-09 12:03:57

Ahmet Çakar, Galatasaray'ın şampiyonluk yüzdesini paylaştı, Fenerbahçe'ye neredeyse şans bile tanımadı...

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasındaki derbi maçta Galatasaray'a 1-0 yenilen Beşiktaş, yenilenen Tüpraş Stadı'nda rakibine ilk kez mağlup oldu. Alınan mağlubiyetin ardından spor yazarları bu kritik karşılaşmayı değerlendirdi.

Spor 2024-03-04 08:23:57

Diğer Haber Etiketleri

aday da, iyet kulübün Trabzonspor Süper Lig antalya sosyal medya spor salonu besikta beşiktaş, biler buruk portekizli süper li galatasaray Ahmet Çakar ak parti cumhurbaşkanı erdoğan Edirne Kalp‎ kış spor zayıflama kilo verme Bursa 10 Suudi Arabistan süper kupa fenerbahçe Ali Koç de ekipleri silah saldırı Hadise Ece Seçkin a milli takım atan hazırlık maçı maçın Hamit Altıntop fenomen Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Gaziantep İslahiye konut TOKİ Bayburt Brezilya ele gönül Ferman Toprak Hilal Kaplan Halter AZ erden paylaşım Fatih Altaylı ak bıraktı serhat ulueren Sinan Engin Beyaz TV Düzce iş insanı okul İstanbul anne Kim Kardashian Kocaeli kutlamaları ligi maçı spor to spor tot spor toto Ahmet Çalık Abdülkerim Bardakcı dakika haberleri ışıl n dakika haberleri Spor Toto Süper Lig Mehmet Büyükekşi tff beşiktaş son dakika son dakika haberleri haberler dortmund galatasaraylı galatasaraylı oyuncular eğitim yatırım tff, türkiye futbol federasyonu yapılan açıklama yaşında samet akaydın ahmet çakar hangi takımlı Erzincan Adil Karaismailoğlu Ahmet Kaya Trabzon en iyi hakem Ahmet Nur Çebi Dursun Özbek verildi Derbi yapay zeka Erman Toroğlu İstanbulspor Bakan İrfan Can Kahveci ankaragücü yangın trabzonspor, Sergen Yalçın ertuğrul doğan Vasilije Micic EuroLeague Anadolu Efes kavga Gümüşhane beşiktaş ceza Arda Güler Halil Umut Meler penaltı eleme Fatih Terim Aykut Kocaman Rezidans Kira baş ağrısı Alanyaspor Mete Kalkavan sezon Abdullah Avcı orhan ak Fatih Tekke Zeki Yavru Samsunspor Sakaryaspor

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dikkat çeken 'Zübük' göndermesi: Elinizdekini de götürür

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Diplomasi Forumu'ndaki temaslarının ardından Turgut Özal Spor Salonu önünde AK Parti mitinginde konuşma yaptı. Erdoğan, CHP ve DEM Parti'nin ittifak yaptığını belirterek, "CHP'nin genel başkanı önce İstanbul'da sonra Mersin'de DEM ile demlendi" dedi. 'Zübük' göndermesiyle dikkat çeken Erdoğan, "Her kim hesapsız atıp tutuyorsa bilin ki size hiçbir şey vermeyeceği gibi elinizdekinden de götürür." ifadesini kullandı.

Haber 02-03-24 15:34

Kanalizasyon temizlenmedi, spor salonu lağımla doldu

Edirne şehir merkezi Kaleiçi semtindeki bir iş merkezinin alt katında bulunan spor salonunu kanalizasyon suları bastı.

Yurthaber 28-02-24 11:40

Kış aylarını zinde geçirmek için 5 öneri! Herkes kendini yorgun düşüren o hataları yapıyor

Kış aylarında yorgun hissetmemizin nedenlerini açıklayan İç Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Ahmet Aktaş, ‘’ Düzenli spor yapmak, sanılanın aksine halsizlik ve yorgunluk şikâyetlerine iyi gelmenin yanı sıra kalp ve damar sisteminin daha sağlıklı çalışmasına da yardımcı olur. Bu nedenle düzenli spor yapmayı bir yaşam tarzı haline getirmeye çalışın’’ dedi.

Kadin 22-02-24 13:10

Yaptığı spor hareketinden dolayı spor salonundan kovuldu! Nedenine bir türlü anlam veremedi... 'Rahatsız ediyorsun'

TikTok'tan 'yourfavoritedaughter2' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın spor salonunda yaşadığı ilginç anları sosyal medyadan paylaştı. 'Deep squat' olarak bir spor hareketini yaptığı sırada spor salonu sahibinin genç kadını kovması üzerine herkes şaşkına döndü. Yaptığı spor hareketinden dolayı spor salonundan kovulan kadın ise duruma uzun bir süre boyunca anlam veremedi.

Trend 21-02-24 07:55

Spor salonuna parası yetmeyince bu yöntemi buldu! Hem 37 bin TL tasarruf etti hem inanılmaz bir değişim yaşadı 'En tuhaf kısmı...'

Zayıflamaya karar veren pek çok kişi sağlıklı ve dengeli beslenmesi ve düzenli egzersiz yapması gerektiğini biliyor. Ancak bazen bazıları da egzersiz için spor salonuna gitmesi gerektiğini düşünüp bunu da maddi olarak karşılayamayacağını fark edince tüm bu önemli yolculuktan bir çırpıda vazgeçiyor. Ancak İngiltere'de yaşayan 26 yaşındaki iki çocuk annesi bir kadın bunu yapmadı. Spor salonu ücretini karşılayamayınca ilginç bir yöntem buldu, hem tasarruf etti hem de inanılmaz bir değişim yaşadı.

Kadin 31-01-24 17:36

BUU’de Çok Amaçlı Spor Salonu ve Yüzme Havuzu açılışında geri sayım başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Prof. Dr. Süleyman Şahin, devam eden Çok Amaçlı Spor Salonu ve Yüzme Havuzu inşaatını incelemek için Bursa Uludağ Üniversitesi’ni (BUÜ) ziyaret etti.

Yurthaber 25-01-24 10:49

Büyükekşi suç duyurusunda bulunmuştu! Ahmet Çakar savcılıkta ifade verdi

Spor yorumcusu Ahmet Çakar, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin suç duyurusu üzerine hakkında başlatılan soruşturma kapsamında savcılığa ifade verdi.

Spor 04-01-24 18:43

Ahmet Çakar’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan çıkışı: ‘Benim reisimdir! Bu yapılanı kimsenin yanına bırakmaz!’

Türkiye Suudi Arabistan’da yaşanan Süper Kupa krizini konuşmaya devam ederken spor yorumcusu Ahmet Çakar’dan da canlı yayında dikkat çeken bir çıkış geldi. Çakar "Sayın Cumhurbaşkanım bir vatandaş olarak benim reisimdir, Türkiye'nin 1 numarasıdır. Sayın Erdoğan bu yapılanı kimsenin yanına bırakmaz, bırakmamalı. Bu da spora siyaset falan değildir." ifadelerini kullandı.

Haber 30-12-23 12:18

Yeşilova Esnaf Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ulaş'a silahlı kişilerce saldırı! Hastaneye kaldırıldı

İstanbul Küçükçekmece'de Yeşilova Esnaf Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ulaş silahlı saldırıya uğradı. Ulaş'ın otopark işletmecileri ile çıkan tartışmanın ardından vurulduğu öğrenilirken saldırgan, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Spor 20-12-23 15:57

Hadise Bebeleri pistten alalım deyince Ece Seçkin'den bomba yanıt! Sosyal medya onları konuşuyor

Fenerbahçe Ülker Spor ve Etkinlik Salonu arka arkaya iki şarkıcıyı ağırladı. Ece Seçkin ve Hadise hem sahne şovları hem de kostümleriyle olay oldu. Hadise sahneden pozlarını "Bebeleri pistten alalım" notuyla paylaşınca ortam alev aldı. İşte Ece Seçkin'den bomba yanıt...

Magazin 11-12-23 11:17

Ahmet Çakar'dan gece yarısı olay yaratan yorumlar! Milli takım, hainlerin elinde!, Asla güvenmiyorum, sıfır çekeriz!

A Milli Takımımız, düzenlenen hazırlık maçında konuk olduğu Almanya'yı 3-2 mağlup etmişti. Spor kamuoyunda oldukça dikkat çeken bu zafer; EURO 2024 öncesi iyi bir prova olarak değerlendirilirken, yorumcu Ahmet Çakar'dan tepki çeken yorumlar geldi. Beyaz TV canlı yayınında değerlendirmelerde bulunan Çakar'ın "EURO 2024'te 0 çekeriz, güvenmiyorum" sözleri, sosyal medyanın gündemine oturdu. İşte detaylar...

Spor 20-11-23 00:27

Sosyal medya fenomeni Andrea Sunshine mezarlıkta spor yapıyor! Spor salonunda tacize uğramaktan bıktım

Brezilyalı sosyal medya fenomeni Andrea Sunshine spor tutkusunu mezarlığa taşıyarak herkesi şaşkına çevirdi. Spor salonunda güzelliği nedeniyle erkeklerin dikkatini çektiğini söyleyen fenomen isim, "Spor salonunda tacize uğramaktan bıktım" diyerek gündem yarattı. Spor salonu yerine Sunshine şimdilerde mezarlıkta spor yapmayı tercih ediyor.

Trend 10-11-23 11:50

İslahiye'de 17 bloktan oluşan deprem konutları teslime hazır

Arazisinin yüzde 30'unu yeşil alanın oluşturduğu, 399 dairelik site, yürüyüş yolları, spor aletleri, basketbol sahası, çocuk oyun parkı, fitness salonu gibi sosyal donatı alanlarıyla dikkati çekiyor.

Yurthaber 08-11-23 11:19

6. Dede Korkut Bilim, Kültür, Sanat ve Spor Ödülleri sahiplerini buldu

Dede Korkut Bilim, Kültür, Sanat ve Spor Ödülleri 6. kez sahiplerini buldu. Ödüller, bilim kategorisinde Prof. Dr. Ahmet Hacımüftüoğlu’na, kültür kategorisinde Hüsamettin Elçi’ye, sanat kategorisinde Aysun Gültekin’e takdim edildi.

Yurthaber 19-10-23 07:35

Cinayet anı saniye saniye kameraya yansıdı! Instagram'da konumunu bildirmesi sonu oldu... Spor salonunda antrenman yaparken iki kişi tarafından vuruldu

Eski vücut geliştirme şampiyonu Eustacio Batista spor salonunda antrenman yaptığı sırada iki kişi tarafından vurularak öldürüldü. Zanlılar, Estacio'nun düzenli olarak spor salonu güncellemelerini konumla birlikte yayınladığı Instagram profili aracılığıyla kurbanın izini sürmeyi başardılar.

Trend 18-10-23 13:29

Ferman Toprak'ın Beykoz'daki 5 katlı lüks villası olay oldu! İçinde yok yok! Spor salonu, sauna, havuz...

Dillere pelesenk olan şarkılarıyla gönüllere taht kuran Ferman Toprak "Evrim Akın ile Ev Gezmesi" programının konuğu oldu. Beykoz'daki lüks villasının kapılarını açan ünlü türkücünün evindeki detaylar dikkat çekti. Ünlü ismin evini görenler hayran kaldı.

Magazin 22-09-23 15:59

Çin'de eski spor salonu antrenörü 120 kiloluk halteri kaldırmaya çalışırken boynuna düşürdü! Kendi ölümünü böyle kaydetmiş

27 yaşındaki Xiao Hou isimli eski bir fitness antrenörü spor salonunda tek başına antrenman yaptığı sırada korkunç bir kaza yaşadı. Çin'in Henan eyaletinin Zhenping bölgesindeki bir spor salonunda antrenman yapan Hou, boynunun ağırlık gövdesi ile üzerinde çalıştığı antrenman tezgahı arasında sıkışması sonucu hayatını kaybetti. Korkunç kaza videoya kaydedildi.

Trend 20-09-23 10:16

Fatih Altaylı ile Ahmet Çakar arasındaki gerginlik büyüyor! Altaylı'dan Çakar'a: Yalan söylüyorsun, ayıp değil mi?

Gazeteci Fatih Altaylı, sosyal medya hesabından spor yorumcusu Ahmet Çakar'a yaptığı açıklama ile ilgili seslenerek "Yalan söylüyorsunuz, ayıp değil mi?" ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

Spor 18-09-23 15:30

Ahmet Çakar'ın televizyondan kazandığı aylık parayı açıkladı! Sinan Engin'den bomba itiraf...

Hakemliği bıraktıktan sonra televizyon yorumculuğuna başlayan ve yıllardır spor medyasına yön veren Ahmet Çakar'ın aylık kazancını yakın arkadaşı Sinan Engin açıkladı.

Spor 14-09-23 08:03

Düzce'de hayırsever iş insanının yenilediği okul açıldı

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde iş insanı Orhan Özdemir adına oğlu Burhan Özdemir tarafından yenilenen fen lisesinin açılışı yapıldı, bitişiğinde inşa edilecek spor salonu, kütüphane ve konferans salonunun temeli atıldı.

Yurthaber 13-09-23 14:20

Beşiktaş Başkanı Çebi’nin Tekirdağ’da yöneticiliğini yaptığı fabrikayı dolandıran 11 kişi adliyede

Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin Başkan Vekili olduğu fabrikayı dolandırdıkları iddiası ile yakalanan 11 kişi adliyeye sevk edildi.

Yurthaber 14-08-23 10:24

Kim Kardashian'ın son pozlarını gören Türk takipçileri yorum yağdırdı! İlk bakışta Hadise sandım

Dört çocuk annesi Kim Kardashian ne yapsa olay oluyor. Kim, spor salonu temalı bir fotoğraf çekimi için beyaz bir body ile poz verdi. Kim Kardashian'ın son pozlarını gören Türk takipçileri ise skandallar kraliçesini ilk bakışta Hadise sandı.

Magazin 11-07-23 09:34

Maşukiye’ye spor salonu kazandırılıyor

Maşukiye Mahallesi’ne içinde basketbol ve voleybol sahasının yer aldığı kapalı spor salonu inşa ediliyor.

Yurthaber 08-06-23 09:50

Fenerbahçe maçının ardından duygusal olay! Abdulkerim Bardakçı'dan Ahmet Çalık için özel şarkı...

Spor Toto Süper Lig şampiyonu Galatasaray, 37. haftada bu akşam sahasında Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Mücadelenin ardından şampiyonluk kutlaması yapacak sarı-kırmızılılarda her oyuncu kendine özel bir şarkı seçti.

Spor 04-06-23 08:12

Son dakika: Süper Lig'in iki devi, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'yi istemedi! 5 saat süren toplantıda olay...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 36. haftası büyük bir heyecana sahne oldu ve Galatasaray, Ankaragücü'nü 4-1 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı. Sarı - kırmızılıların şampiyonluğunun ardından Kulüpler Birliği Vakfı bir araya geldi. Gerçekleşen toplantıya uzun bir aradan sonra Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan da katıldı. 5 saatlik görüşmede mevcut TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin adaylığı tartışıldı. İşte detaylar..

Spor 02-06-23 19:45

Ahmet Çakar'dan Galatasaray'ın olası şampiyonluğu öncesi ilginç ifadeler! ''Bu akşam çok enteresan bir gece olacak''

Dortmund, kazanması halinde şampiyon olacağı maçta büyük bir şoka uğradı ve berabere kaldı. Bu skorun ardından Bayern Münih şampiyon oldu. Spor yorumcusu Ahmet Çakar, Galatasaraylı oyunculara seslenerek bu akşamın enteresan şeylere gebe olabileceğini iddia etti.

Spor 30-05-23 08:13

Antalya'da eğitimde yaklaşık 2 milyar liralık yatırım

Antalya'da anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise, pansiyon ve spor salonu gibi yaklaşık 2 milyar liralık 63 proje, hayata geçiriliyor.

Yurthaber 26-05-23 15:45

PFDK'ya sevk edilen Samet Akaydın'a Ahmet Çakar sahip çıktı! ''Yazıklar olsun, islam dinine saygısızlık yaptınız...''

Fenerbahçeli futbolcu Samet Akaydin, Trabzonspor maçındaki tükürmesi sebebiyle tedbirli olarak PFDK'ya sevk edildi. Spor yorumcusu Ahmet Çakar, bu olayın ardından canlı yayında adeta sinirden çıldırdı. Çakar, "Türkiye Futbol Federasyonu ne kadar oportünist, ne kadar belli zümrelere yaranmak için hareket ettiğini bu gece bir daha göstermiştir. Yazıklar olsun." dedi.

Spor 23-05-23 07:23

Halı saha yıkılarak yerine bin seyirci kapasiteli spor salonu yapılacak

Erzincan’da halı saha yıkılarak kaldırıldı, yerine bin seyirci kapasiteli spor salonu yapılacak.

Yurthaber 12-05-23 09:43

Bakan Karaismailoğlu'yla CHP'li Kaya arasında sert tartışma! Bakan salonu terk etti

Seçim haftasına girilmesiyle beraber siyasette tansiyon arttı. Trabzon'da gerçekleştirilen bir ödül töreninde Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile CHP Milletvekili Ahmet Kaya arasında seslerin yükseldiği bir tartışma yaşandı. Salondaki bazı katılımcıların araya girmeye çalışması dikkat çekerken Bakan Karaismailoğlu salonu terk etti.

Haber 08-05-23 23:08

Son dakika: Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den sert sözler! 'Galatasaray bana saldırttı!', 'Soyadımı değiştireceğim!'

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Galatasaray'ı konuk eden Beşiktaş, 1-0 geriye düşmesine rağmen sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrılmıştı. 3 puan sonrası büyük bir sevinç yaşayan siyah - beyazlılar, şampiyonluk yarışında iddiasını artırmıştı. Siyah - beyazlıların başkanı Ahmet Nur Çebi, bir basın toplantısı düzenledi. Çebi'nin sözleri gündeme damgasını vurdu. İşte detaylar..

Spor 05-05-23 12:17

Son dakika: Ahmet Çakar'dan olay ifadeler! 'Türk futbolunda çok büyük iğrençlikler dönüyor!'

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ederken, zirve yarışı da iyiden iyiye kızışıyor. Lider Galatasaray'ın üçüncü sıradaki Beşiktaş'a konuk olacağı haftada Fenerbahçe ise Demir Grup Sivasspor deplasmanına çıkacak. Büyük çekişmede hata yapmak istemeyen dev kulüplerde sıcak gelişmeler yaşanırken, spor yazarı Ahmet Çakar'dan flaş bir yorum geldi. Çakar'ın ifadeleri sosyal medyada gündem oldu. İşte detaylar...

Spor 29-04-23 09:35

Son dakika: Beşiktaş'tan 'Derbiye Ali Şansalan atansın' iddiasına cevap ve yapay zeka isteği!

Beşiktaş Kulübü, Başkan Ahmet Nur Çebi’nin, Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında sahalarında oynayacakları Galatasaray maçını Ali Şansalan’ın yönetmesini talep ettiğine yönelik çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı. Siyah-beyazlılar, derbinin hakeminin yapay zeka ile atanmasını istediklerini de belirtti.

Spor 26-04-23 17:16

Ahmet Çakar ve Erman Toroğlu'ndan Fenerbahçe - İstanbulspor maçı hakemi Kadir Sağlam'a sert eleştiri! 'Gol iptal edilmemeliydi!', 'Faul ve penaltı yok!'

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında İstanbulspor'u konuk etti. Sarı - lacivertliler, 3-2 önde götürdüğü maçın 90+6. dakikasında Eze'nin golüne engel olamadı ve sahadan 3-3'lük beraberlikle ayrıldı. Fenerbahçe cephesi; maçın ardından büyük üzüntü yaşarken, hakem Kadir Sağlam'ın kararları da kamuoyunda tartışma yaratmıştı. Sağlam'ın yönetimini Ahmet Çakar ve Erman Toroğlu değerlendirdi. İşte detaylar...

Spor 25-04-23 07:50

Ahmet Çakar'dan İrfan Can Kahveci'nin penaltı pozisyonu için ağır eleştiri! 'Çok ayıp, utanç verici bir karar!'

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında MKE Ankaragücü'nü konuk etti. Başkent ekibi, 81. dakikada Ali Sowe ile 1-0 öne geçti. Şampiyonluk yarışındaki iddiasını korumak isteyen Fenerbahçe, geri dönüş için yüklendiği 87. dakikada penaltı kazandı. Hanousek'in müdahalesi sonrasında İrfan Can Kahveci yerde kalmış ve hakem Atilla Karaoğlan penaltı noktasını göstermişti. Bu pozisyon için spor yorumcusu Ahmet Çakar'dan ağır bir eleştiri geldi. İşte detaylar...

Spor 16-04-23 10:24

Kocaeli'de iki ayrı yerde çıkan yangın söndürüldü

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, spor salonu ve apartmanda çıkan yangınlar itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Yurthaber 10-04-23 08:10

Son dakika: Büyük ters köşe! Herkes Sergen Yalçın'ı beklerken, sürpriz ismi Rus basını duyurdu! Süper Lig devi, bombayı patlatıyor...

Son dakika haberleri: Geçtiğimiz sezon Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan ancak bu sezon hem Avrupa'dan hem de Türkiye Kupası'nda iddiasını yitiren Trabzonspor, zirve yarışından ise çok uzakta kaldı. Önce başkan Ahmet Ağaoğlu sonra ise teknik direktör Abdullah Avcı istifa ederek görevlerinden ayrıldı. Ağaoğlu'nın ardından başkanlık koltuğuna oturan Ertuğrul Doğan, Orhan Ak'ın da ayrılığı sonrasında Sergen Yalçın ile görüşmüştü. Rus basını flaş bir iddia ortaya attı...

Spor 08-04-23 07:23

Türk derbisinde büyük olay! Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes maçının son anlarında kavga çıktı, maskot parkeye daldı! Ergin Ataman'ın salonu terk etmesinden sonra...

Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines Euroleague’in 33. haftasında Anadolu Efes'i konuk etti. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanan müsabaka, Fenerbahçe Beko'nun 103-86'lık üstünlüğüyle sonuçlandı. Karşılaşmanın son 35 saniyesinde ise büyük bir olay çıktı.

Spor 06-04-23 23:17

Kalp krizi geçiren lise öğrencisi kurtarılamadı

Gümüşhane’de Spor Lisesi son sınıf öğrencisi Ahmet Ali Şatır, okul pansiyonunda televizyon izlerken geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.

Yurthaber 04-04-23 10:51

Son dakika: Ahmet Çakar'dan Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin hakemi Halil Umut Meler'e sinkaflı eleştiri! 'Verdiğin penaltının...'

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 27. haftası, Fenerbahçe - Beşiktaş derbisine sahne oldu. Ülker Stadyumu Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi'nde oynanan müsabaka, beklendiği üzere oldukça tempolu başladı. Sarı - lacivertlilerde Arda Güler, 39. dakikada Onur Bulut'un müdahalesi sonrasında ceza sahası içinde yerde kaldı. Hakem Halil Umut Meler penaltı noktasını gösterdi ve spor yorumcusu Ahmet Çakar'dan büyük tepki geldi. İşte detaylar...

Spor 02-04-23 21:34

'Fatih Terim iki hafta içinde imzayı atar!' Ahmet Çakar'dan A Milli Takım için olay iddia...

A Milli Takımımız, EURO 2024 Elemeleri D Grubu ikinci maçında Hırvatistan'ı konuk etmişti. Ay-Yıldızlı ekibimiz, birçok fırsat yakaladığı ancak değerlendiremediği karşılaşmadan 2-0'lık yenilgiyle ayrılmıştı. Kırmızı - beyazlı takımımızın teknik direktörü Stefan Kuntz, müsabaka sonrasında kamuoyunda oldukça eleştirilmişti. Spor yorumcusu Ahmet Çakar'dan konuyla alakalı flaş bir değerlendirme geldi. İşte detaylar...

Spor 29-03-23 21:37

1+1 dairesinin aylık kirası 35 bin TL, aidatı 6 bin TL... Evini gezdirince viral oldu: Spor salonu, kayak pisti, havuz,spa...

Sosyal medyada 1+1 dairesine aylık 35 bin TL kira ve 6 bin TL aidat ödediğini söyleyen bir gencin videosu kısa sürede viral olmayı başardı. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımda evini gezdiren gencin videosu kısa sürede binlerce beğeni ve yorum toplamayı başardı.

Trend 29-03-23 08:45

Ahmet Çakar'dan Abdülkerim Bardakcı için olay iddia! 'A Milli Takım'da bir şey mi yaptılar?'

A Milli Takımımız, Ermenistan'ı 2-1 mağlup etti ve EURO 2024 Elemeleri D Grubu'na 3 puanla başladı. Teknik direktör Stefan Kuntz'un maçın ardından Abdülkerim Bardakcı ile ilgili yaptığı açıklama sonrasında spor yorumcusu Ahmet Çakar'dan flaş bir değerlendirme geldi. Kadrodan 'baş ağrısı' nedeniyle çıkarılan Bardakcı için çarpıcı yorumlar yaptı. İşte detaylar...

Spor 26-03-23 00:15

Son dakika: Erman Toroğlu ve Ahmet Çakar'dan Alanyaspor - Fenerbahçe maçı hakemi Mete Kalkavan'a çok ağır sözler! 'Çok enteresan...'

Son dakika haberleri: Alanyaspor ile Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında karşı karşıya geldi. Sarı - lacivertliler, 1-0 geriye düştüğü müsabakadan 3-1'lik galibiyetle ayrıldı ve lider Galatasaray ile arasındaki puan farkını maç eksiğiyle 6'ya düşürdü. Karşılaşmanın hakemi Mete Kalkavan ise yönetimi sonrasında kamuoyunda oldukça eleştirildi. Erman Toroğlu ve Ahmet Çakar da tecrübeli hakeme sert şekilde tepki gösterdi.

Spor 20-03-23 08:01

Abdullah Avcı'nın yerine gelmesi beklenen en ciddi aday belli oldu! Fatih Tekke, efsanesi olduğu Trabzonspor'a geri dönüyor...

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz sezon şampiyonluğa ulaşan ancak bu sezon inişli çıkışlı bir performans sergileyen Trabzonspor'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Bordo - mavililerde önce başkan Ahmet Ağaoğlu'nun sonra ise teknik direktör Abdullah Avcı'nın istifa etmesinin ardından flaş bir iddia ortaya atıldı. Karadeniz devinin başkan adayı Ertuğrul Doğan'ın bir numaralı tercihinin Fatih Tekke olduğu öğrenildi.

Spor 16-03-23 15:25