Aida Touma Suliman Haberleri

BM, Gazze'deki mevcut duruma dikkat çekti: Nüfusun dörtte biri açlıktan ölüyor

Birleşmiş Milletler (BM) Yakın Doğu'daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı (UNRWA) İletişim Direktörü Juliette Touma, iki buçuk aydan fazla bir süredir İsrail saldırılarına maruz kalan Gazze'deki mevcut durumun "ürpertici" olduğunu belirtti.

Haber 2023-12-22 19:28:50

Sarhoş anne ağlamayı bırakmayan oğlunu defalarca karnından bıçakladı! Olay yerine gelen sağlık ekipleri şaşkınlığını gizleyemedi

Rusya'da yaşayan 22 yaşındaki bir anne oğlunun aralıksız bir şekilde ağlaması üzerine sinir krizi geçirdi. O sırada alkol alan anne Aida oğluna susmasını söylediğini ve ağlamayı bırakmaması üzerine mutfaktan aldığı bıçakla oğlunu 3 kez karnından bıçakladığını belirtti.

Trend 2023-11-01 08:31:21

20 Ekim reyting sonuçları açıklandı! Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını, Ateş Kuşları, Nereye Gidiyorsun Aida?, MasterChef All Star reyting sıralaması

20 Ekim reyting sonuçları açıklandı. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Dün akşam Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını, Ateş Kuşları, Nereye Gidiyorsun Aida?, MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 20 Ekim reyting sonuçları nasıl? Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını, Ateş Kuşları, Nereye Gidiyorsun Aida?, MasterChef All Star gecenin birincisi kim? İşte tüm detaylar...

Magazin 2023-10-21 11:49:37

Nereye Gidiyorsun Aida? filmi konusu nedir? Nereye Gidiyorsun Aida? oyuncuları kimler? İşte filmin konusu, oyuncuları ve TRT 1 yayın akışı

Nereye Gidiyorsun Aida? (Quo Vadis, Aida?) filmi ile ilgili aramalar filmin TRT 1 yayın akışı listesinde yer almasıyla hız kazandı. Jasna Djuricic ve Izudin Bajrovic'in başrolde olduğu dram, tarihi ve savaş filmi tarzındaki film bu akşam televizyonda ekrana gelecek. Her yayınlandığında büyük bir ilgi ile izlenen filme yine filme ilgi oldukça yoğun. Peki, Nereye Gidiyorsun Aida? filmi konusu nedir? Nereye Gidiyorsun Aida? oyuncuları kimler? İşte filmin konusu, oyuncuları ve TRT 1 yayın akışı

Magazin 2023-10-20 18:55:22

TV yayın akışı 20 Ekim 2023 Cuma! Bugün kanallarda ne var? TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV yayın akışı...

20 Ekim 2023 Cuma günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 20 Ekim 2023 Cuma akşamı Kızılcık Şerbeti, Arka Sokaklar, Bambaşka Biri, Ateş Kuşları, Yalı Çapkını, MasterChef Türkiye ve Nereye Gidiyorsun Aida programları ekrana gelecek. Peki, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1, TV8 yayın akışı nasıl?

Trend 20-10-23 07:24

29. Uluslararası Aspendos Opera ve Bale Festivali Aida operasıyla başladı

29. Uluslararası Aspendos Opera ve Bale Festivali "Aida" operasıyla başladı

Yurthaber 11-09-22 14:52

Azerbaycan'ın gazi kadın komutanı Nene Hatun'un kabrini ziyaret etti

Azerbaycan ile Ermenistan arasında 1992'de yaşanan savaşın kadın komutanı Aida Şirinova: - "Dünya bizi savaşçı bir Türk halkı olarak tanıyor. Çünkü Türk anneleri çocuklarını atın üstünde dünyaya getirmiş, toprak üstünde belemiş, koymuş ve savaşa gitmiş"

Yurthaber 04-07-22 11:35

Bu kadarına pes! OnlyFans fenomeni cinsel organının kopyasını oyuncak yaptırarak satışa çıkarttı

Kolombiyalı OnlyFans fenomeni Aida Cortes, akıllara durgunluk veren bir ürünle abonelerini sevindirmek istediğini söyledi. Erkek aboneleri için vajinasının kopyasından bir cinsel ilişki oyuncağı yaptırdığını duyurdu. Sosyal medyada yeni ürününün açıklamasından sonra tepkileri çeken OnlyFans modeli, bu durumun kendisinin özgüvenini arttırdığını anlattı.

Trend 17-05-22 14:08

Van'a 1 ayda yaklaşık 16 bin İranlı turist geldi

Türkiye-İran Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Osman Nuri Gülaçar: - "İlimizdeki otellerin doluluk oranı yüzde 90'ı geçti. Esnafımız, pandemi dönemindeki zararlarını kapattıklarını ifade ediyor" - Otel işletmecisi Turan Demir: - "İranlılar kafileler halinde gelmeye başladı" - İranlı turistlerden Aida Hesten: - "Van'a beşinci kez geliyorum. Alışverişimizi güvenle yapıyoruz, ihtiyaçlarımızı karşılıyoruz. İnsanlar çok iyi, bize yakın ilgi gösteriyor"

Yurthaber 11-11-21 11:37

Eski Beşiktaşlı futbolcu Matteo Ferrari'nin ayrıldığı sevgilisi Aida Yespica üstsüz video paylaştı

Bir dönem Beşiktaş forması giyen İtalyan futbolcu Matteo Ferrari’nin ayrıldığı sevgilisi Aida Yespica, Instagram hesabından paylaştığı üstsüz videoyla olay yarattı. Venezüellalı model ve televizyon yıldızı, ayrıldıktan sonra cesur paylaşımlarına hız verdi.

Magazin 16-06-21 14:07

Sınırları yıktı! Eski Beşiktaşlı futbolcunun boşandığı eşi üstsüz video paylaştı

Bir dönem Beşiktaş'ın kadrosunda yer alan İtalyan futbolcu Matteo Ferrari'nin eski eşi Aida Yespica, sosyal medyada cesur paylaşımları ile dikkat çekmeye devam ediyor. Boşanmanın ardından yaptığı paylaşımlar ile gündeme gelen İspanyol model, bu kez üstsüz yaptığı paylaşım ile adından söz ettirdi. Yaptığı paylaşım ile İnstagram'ında sınır ihlallerini zorladığı zorlayan Yespica, sansürden zor kurtuldu.

Magazin 16-06-21 12:00

Srebrenitsa soykırımını anlatan “Nereye Gidiyorsun Aida” filmi Bosna Hersek'in Oscar adayı oldu

Bosna Hersekli yönetmen ve senarist Jasmila Zbanic'in Srebrenitsa'daki soykırımı konu alan “Nereye Gidiyorsun, Aida?” (Quo Vadis, Aida?) filmi Bosna Hersek'in Oscar adayı seçildi.

Trend 16-03-21 12:35

Nereye Gidiyorsun, Aida? filmi izle | İşte Nereye Gidiyorsun, Aida? filminin konusu ve oyuncuları

Bosna Herkesli yönetmen Jasmila Zbanic'in TRT ortak yapımı olan Nereye Gidiyorsun, Aida ( Quo Vadis, Aida) filmi, Bosna Hersek'in Oscar adayı olarak seçildi. Srebrenista soykırımını anlatan Nereye Gidiyorsun, Aida? filmi, 57. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde de yarıştı ve "En İyi Film" ödülünü almaya hak kazandı.

Trend 16-03-21 09:29

“Hayatım boyunca her gün göz yaşartıcı gaza maruz kaldım”

Son haftalarda Amerikan polisinin Black Lives Matter protestolarında cop ve göz yaşartıcı gaz kullandığı görüntüler sosyal medyada ve dünya televizyonlarında paylaşılıyor. Birçok protestocu gözleri yakan, nefes almayı zorlaştıran biber gazı deneyimiyle ilk kez karşılaştı. Ancak Batı Şeria’daki Aida mülteci kampında yaşayanlar için, göz yaşartıcı gaz günlük hayatın bir parçası.

Haber 26-06-20 11:44

Adviye Bergemann Davos kadın liderler oturumuna katıldı

Aida Turizm Yönetim Kurulu Başkanı ve Uluslararası Sürdürülebilir Turizm Derneği (USTUD) Kurucusu ve Başkanı Adviye Bergemann, bu yıl 50.

Finans 21-01-20 16:13

Matteo Ferrari'nin eski sevgilisinden şok itiraf: Ünlü bir kadınla aşk yaşadım

Bir dönem Beşiktaş forması giyen Matteo Ferrari ile aşk yaşayan ünlü model Aida Yespica, İtalya'da katıldığı bir televizyon programında çok konuşulacak bir itirafta bulundu.

Spor 16-01-20 22:44

Türk sanatçılar İtalyan operasına damgasını vurdu

Soprano Simge Büyükedes ve Mezzosoprano Asude Karayavuz, Ravenna kentindeki Alighieri Operası'nda Aida ve Norma temsillerindeki performanslarıyla büyük beğeni topladı - Aida ve Norma'nın Yönetmeni Cristina Mazzavillani Muti: - "Ben, sizin solistlerinizi harikulade buluyorum ve büyük hayranlık duyuyorum kendilerine" - "Burada benim en çok hoşuma giden şeylerden biri de Aida'ya dua ve ağıt sahnesinde Türkçe parça yerleştirmek oldu ki; bu genelde Aida özelinde pek yapılmaz. İlk kez böyle bir şey yaptık"

Magazin 10-11-19 11:15

Aida operasında yılın son temsili yapılacak

Devlet Opera ve Balesinin büyük prodüksiyonu "Aida"nın bu yılki son temsili, yarın Congresium'da gerçekleştirilecek

Magazin 04-11-19 17:15

Başkentliler Aida operasını ayakta alkışladı

Devlet Opera ve Balesinin yeni sezondaki iddialı eserlerinden "Aida", prömiyerinde sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşattı - Aida rolünde Feryal Türkoğlu, Radames rolünde Murat Karahan, Amneris rolünde Ezgi Karakaya, Amonasro rolünde ise Eralp Kıyıcı sahne aldı

Yurthaber 20-10-19 02:16

Başkentliler Aida operasını ayakta alkışladı

Devlet Opera ve Balesinin yeni sezondaki iddialı eserlerinden "Aida", prömiyerinde sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşattı - Aida rolünde Feryal Türkoğlu, Radames rolünde Murat Karahan, Amneris rolünde Ezgi Karakaya, Amonasro rolünde ise Eralp Kıyıcı sahne aldı

Haber 20-10-19 02:12

Aida, Radames'e aşkını 3 bin kişinin önünde haykıracak

Devlet Opera ve Balesinin yeni sezondaki iddialı eserlerinden Aida, Uluslararası Aspendos Opera ve Bale Festivali'nden sonraki ilk temsilini bu akşam 3 bin kişilik ATO Congresium'da verecek - Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü ve tenor Murat Karahan: - "3 bin biletin çok büyük kısmı tükendi. Bu da Ankaralı'nın bu esere ne kadar önem ve değer verdiğini gösteriyor. İlk temsilimize 11 büyükelçi katılıyor. Bu da işin bir diğer güzel tarafı. Yabancı misyon da bu temsile ilgi gösterdi"

Yurthaber 19-10-19 11:05

Aida, Radames'e aşkını 3 bin kişinin önünde haykıracak

Devlet Opera ve Balesinin yeni sezondaki iddialı eserlerinden Aida, Uluslararası Aspendos Opera ve Bale Festivali'nden sonraki ilk temsilini bu akşam 3 bin kişilik ATO Congresium'da verecek - Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü ve tenor Murat Karahan: - "3 bin biletin çok büyük kısmı tükendi. Bu da Ankaralı'nın bu esere ne kadar önem ve değer verdiğini gösteriyor. İlk temsilimize 11 büyükelçi katılıyor. Bu da işin bir diğer güzel tarafı. Yabancı misyon da bu temsile ilgi gösterdi"

Haber 19-10-19 11:05

İmkansız aşk Aida operası Congresium'da

Devlet Opera ve Balesinin büyük prodüksiyonlarından "Aida" operası, 19 Ekim akşamı Congresium Sahnesi'nde Ankara'da ilk kez sanatseverlerle buluşacak - Cesur komutan Radames ile tutsak Habeş Prensesi Aida'nın imkansız aşkını konu alan "Aida" operasında, 19 Ekim akşamı Feryal Türkoğlu "Aida", tenor Murat Karahan "Radames" rolünü üstlenecek

Haber 14-10-19 13:31

İmkansız aşk Aida operası Congresium'da

Devlet Opera ve Balesinin büyük prodüksiyonlarından "Aida" operası, 19 Ekim akşamı Congresium Sahnesi'nde Ankara'da ilk kez sanatseverlerle buluşacak - Cesur komutan Radames ile tutsak Habeş Prensesi Aida'nın imkansız aşkını konu alan "Aida" operasında, 19 Ekim akşamı Feryal Türkoğlu "Aida", tenor Murat Karahan "Radames" rolünü üstlenecek

Yurthaber 14-10-19 13:31

Hiç opera izlemeyenleri kazanmak istiyoruz

Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü Murat Karahan: - "Amacımız, hiç opera izlememiş, opera hakkında bilgisi olmayan ama ön yargısı olan, belki de bilmeden 'Sevmiyorum' diyen izleyicilerimizi bu salonlara çekmek ve potansiyel opera izleyicisi olarak kazanabilmek" - "Aida'yı canlı yayınlayarak, Türk Devlet Opera ve Balesi olarak neler yapabileceğimizi gösterdik. Antalya'da sahnelenen 'Aida' operasının Ankara prömiyeri, 19 Ekim akşamı Congresium'da yapılacak"

Haber 08-10-19 11:17

Cezaevindeki Kolombiyalı politikacıdan film gibi kaçış

Seçimlere hile karıştırmaktan 15 yıl ceza alan Kolombiyalı politikacı Aida Merlano, dişçi randevusu bahanesiyle cezaevinden izinli çıktı.

Trend 03-10-19 14:15

DHA DIŞ- Cezaevindeki Kolombiyalı politikacıdan film gibi kaçış

Seçimlere hile karıştırmaktan 15 yıl ceza alan Kolombiyalı politikacı Aida Merlano, dişçi randevusu bahanesiyle cezaevinden izinli çıktı.

Haber 03-10-19 12:54

Sadece turizmin değil kültür sanatın da kenti: Antalya

Dünyanın önemli turizm kentlerinden olan ve 193 ülkeden turist çeken Antalya, yıl boyunca düzenlenen uluslararası kültür ve sanat etkinlikleriyle de ön plana çıkıyor - Şehirde yılın belirli dönemlerinde geleneksel olarak gerçekleştirilen festivaller, gösteriler ve dünyaca ünlü sanatçıların konserleri bölge halkının yanı sıra tatilini kentte geçiren yerli ve yabancı turistler tarafından da ilgiyle takip ediliyor - Antalya'da 26'ncısı düzenlenen Uluslararası Aspendos Opera ve Bale Festivali, "Troya" ile "Aida" operaları olmak üzere sahnelenen gösteriler sanatseverlerden yoğun ilgi gördü

Haber 30-09-19 11:10

Sadece turizmin değil kültür sanatın da kenti: Antalya

Dünyanın önemli turizm kentlerinden olan ve 193 ülkeden turist çeken Antalya, yıl boyunca düzenlenen uluslararası kültür ve sanat etkinlikleriyle de ön plana çıkıyor - Şehirde yılın belirli dönemlerinde geleneksel olarak gerçekleştirilen festivaller, gösteriler ve dünyaca ünlü sanatçıların konserleri bölge halkının yanı sıra tatilini kentte geçiren yerli ve yabancı turistler tarafından da ilgiyle takip ediliyor - Antalya'da 26'ncısı düzenlenen Uluslararası Aspendos Opera ve Bale Festivali, "Troya" ile "Aida" operaları olmak üzere sahnelenen gösteriler sanatseverlerden yoğun ilgi gördü

Yurthaber 30-09-19 11:09

26. Uluslararası Aspendos Opera ve Bale Festivali

Festival kapsamında Aspendos'ta "Aida" operası sahnelendi

Haber 13-09-19 01:01

26. Uluslararası Aspendos Opera ve Bale Festivali

Festival kapsamında Aspendos'ta "Aida" operası sahnelendi

Yurthaber 13-09-19 01:00

26. Uluslararası Aspendos Opera ve Bale Festivali

Festival kapsamında Aspendos'ta "Aida" operası sahnelenecek

Yurthaber 11-09-19 15:30

26. Uluslararası Aspendos Opera ve Bale Festivali

Festival kapsamında Aspendos'ta "Aida" operası sahnelenecek

Haber 11-09-19 15:28

17. Uluslararası Bodrum Bale Festivali

Aida Gomez Dans Topluluğu, "Carmen" adlı gösteriyi sahneledi

Haber 17-08-19 23:58

Uluslararası Bodrum Bale Festivali başlıyor

Türkiye’den ve dünyadan seçkin bale ve modern dans eserlerinin sahneleneceği “17’nci Uluslararası Bodrum Bale Festivali”, 3-21 Ağustos tarihleri arasında, Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği Sahnesi’nde başlıyor.Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğünce düzenlenen Türkiye’nin ilk ve tek bale festivali sanatseverlerin karşısına yine zengin bir program ve büyüleyici performanslar ile çıkıyor.Festivalin yabancı konukları tempolu, heyecanlı ve ritmik gösterileriyle Gürcistan Sukhishvili Ulusal Bale Topluluğu ile Flamenko ateşini yakacak olan İspanyol Aida Gomez Dans Topluluğu olacak.Türkiye’nin kültür sanat yaşamında ayrıcalıklı bir noktada bulunan “17’nci Uluslararası Bodrum Bale Festivali”, 3 Ağustos akşamı, modern dans repertuvarının beğenilen eserlerinden “Frida” adlı eserle başlıyor.Özgür Adam İnanç’ın reji ve koreografisi ile Mersin Devlet Opera ve Balesince sahnelenecek iki perdelik modern dans eseri olan “Frida” Arturo Marquez, Jose Pablo Moncayo ve Can Aksel Akın’ın müzikleri eşliğinde, küçük yaşta geçirdiği ağır sağlık sorunlarına rağmen resim yaparak hayata tutunmaya çalışan Meksikalı ressam Frida Kahlo’nun hayatını anlatacak.Programın devamında 6-7 Ağustos akşamları, Gürcü Ulusal Dansı’nın tüm dünyada tanınmasını sağlayan Sukhishvili Ulusal Bale Topluluğu sahne alacak.

Haber 20-07-19 11:59

Uluslararası Bodrum Bale Festivali başlıyor

Türkiye'den ve dünyadan seçkin bale ve modern dans eserlerinin sahneleneceği "17. Uluslararası Bodrum Bale Festivali", 3 Ağustos'ta Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği Sahnesi'nde başlayacak - Festivalin açılışı, modern dans repertuvarının beğenilen eserlerinden "Frida" ile yapılacak - Festivalin yabancı konukları, tempolu ve ritmik gösterileriyle Gürcistan Sukhishvili Ulusal Bale Topluluğu ile Flamenko ateşini sahneye yansıtacak İspanyol Aida Gomez Dans Topluluğu olacak

Haber 20-07-19 11:47

Opera yeni sezona Evita müzikaliyle giriyor

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz: - "2019-2020 sezonunda, Aida operası, Damdaki Kemancı, Carmen, Kuğu Gölü, La Traviata sanatseverlerle buluşacak. İstanbul'daki en büyük sürprizimiz ise ilk defa sahnelenecek Evita müzikali olacak" - "2002'den bu yana opera ve bale izleyici sayısı yüzde 60 arttı. Bunu her sene daha yüksek rakamlara ulaştırmayı istiyoruz"

Haber 04-07-19 11:05

SURİYE'DE İŞKENCE MAĞDURLARI REJİMİN ZİNDANLARINI ANLATIYOR - Şam'daki cezaevinde cehennemi gördüm

Esed'in ordusunda asker olan eşi, annesi ve tüm akrabalarını karşısına alarak rejimin baskılarına karşı çıkan Suriyeli Aida al Haj Yousef, Şam'da tutulduğu cezaevinde gördüğü işkenceleri unutamıyor - Aida al Haj Yousef: - "Benim gibi cezaevinde işkence görmüş başka kadınlar da var. Birçoğu yaşadıklarını anlatmaktan çekiniyor. Şam'daki cezaevinde cehennemi gördüm. Daha kötü ne olabilir, o yüzden korkum yok" - "Akla gelen her türlü işkenceyi gördüm. Ellerimden, ayaklarımdan asıldım. Plastik malzemeleri yakıp eriyen kısmı vücudumuza döktüler. Asit döktüler, elektrik verdiler, vücudumda sigara söndürdüler, hala izleri duruyor"

Haber 02-07-19 11:08

SURİYE'DE İŞKENCE MAĞDURLARI REJİMİN ZİNDANLARINI ANLATIYOR - Şam'daki cezaevinde cehennemi gördüm

Esed'in ordusunda asker olan eşi, annesi ve tüm akrabalarını karşısına alarak rejimin baskılarına karşı çıkan Suriyeli Aida al Haj Yousef, Şam'da tutulduğu cezaevinde gördüğü işkenceleri unutamıyor - Aida al Haj Yousef: - "Benim gibi cezaevinde işkence görmüş başka kadınlar da var. Birçoğu yaşadıklarını anlatmaktan çekiniyor. Şam'daki cezaevinde cehennemi gördüm. Daha kötü ne olabilir, o yüzden korkum yok" - "Akla gelen her türlü işkenceyi gördüm. Ellerimden, ayaklarımdan asıldım. Plastik malzemeleri yakıp eriyen kısmı vücudumuza döktüler. Asit döktüler, elektrik verdiler, vücudumda sigara söndürdüler, hala izleri duruyor"

Yurthaber 02-07-19 11:07

Tenor Karahan, Verona'da 4 operada başrol seslendirecek

DOB Genel Müdürü, tenor Murat Karahan, İtalya'da 100. yılını kutlayan Verona Opera Festivali'nde, Il Trovatore, Carmen, Tosca ve Aida operalarında başrolleri seslendirecek - MS 1. yüzyılda inşa edilen Arena di Verona sahnesi, bir Türk tenorunun 4 ayrı eserde başrolde olmasına şahitlik edecek

Haber 24-06-19 11:03

Antalya DOB Aidayı son kez sahneleyecek

ANTDOB sanatçılarınca Giuseppe Verdi'nin "Aida" operası sezonun son temsilini gerçekleştirecek

Yurthaber 06-05-19 12:36

Antalya DOB Aidayı son kez sahneleyecek

ANTDOB sanatçılarınca Giuseppe Verdi'nin "Aida" operası sezonun son temsilini gerçekleştirecek

Haber 06-05-19 12:32

Antalya DOB Aida operasını sahneleyecek

Antalya DOB "Aida" operasını sahneleyecek

Haber 15-02-19 18:08

Antalya DOB Aida operasını sahneleyecek

Antalya DOB "Aida" operasını sahneleyecek

Yurthaber 15-02-19 18:06

Uluslararası Saraybosna Havalimanı'nda 1 milyon yolcu rekoru

Uluslararası Saraybosna Havalimanı'ndan uçan bir milyonuncu yolcu, THY'nin İstanbul seferine bilet alan Aida Brino oldu

Haber 05-12-18 14:41

Boşnak yönetmene Özbekistan'da ödül

Yönetmen Aida Begic, Prologue Uluslararası Film Festivali'nde "Beni Bırakma" filmiyle "En İyi Film" ve "En İyi Yönetmen" ödülüne layık görüldü

Haber 01-12-18 14:53

Antalya kültür sanat

Aida operası ve "Türküyem" müzikali sanatseverlerle buluşacak

Haber 17-10-18 13:53

Antalya DOB, Aida operasını sahnelenecek

Antalya DOB, "Aida" operasını sahnelenecek

Haber 03-10-18 13:34

Umarım daha neşeli filmler yapma fırsatı bulurum

Suriye'deki iç savaştan kaçarak Şanlıurfa'ya gelen yetim çocukların hikayesini konu alan "Bırakma Beni" filminin yönetmeni Aida Begic, söyleşiye katıldı - Yönetmen Aida Begic: - "Umarım dünya daha güzel bir yer olur ve ben de daha neşeli filmler yapma fırsatı bulurum" - Nasıl ki her koşulda kitap yazmaya, insani yardıma ve mühendislik çalışmalarına devam ediyorsak; aynı şekilde her zaman sanat yapmaya da devam etmemiz lazım"

Haber 22-09-18 12:49