Ajax Haberleri

Hollanda Ligi'nde Feyenoord, Ajax'a yarım düzine gol attı

Hollanda Birinci Futbol Ligi'nde oynanan maçta Feyenoord, sahasında Ajax'ı 6-0 gibi farklı bir skorla mağlup etti.

Spor 07-04-2024 18:45

Ajax, bilgi ticareti yaptığı iddiasıyla üst yönetici Kroes'i görevinden uzaklaştırdı

Hollanda ekibi Ajax, bilgi ticareti yaptığı iddiaları nedeniyle kulüp üst yöneticisi (CEO) Alex Kroes'u görevden uzaklaştırdı.

Spor 02-04-2024 15:53

Holldanda ekibi Ajax'tan görülmemiş hareket, kupada 4. lig takımına elenince taraftarın yol ve bilet parasını iade ettiler!

Hollanda'nın köklü kulüplerinden Ajax, kupada 4. Lig ekibi Hercules'e 3-2 mağlup olarak elenirken maçın ardından 45 km uzaklıktaki mücadeleyi izlemeye gelen 325 taraftarın yol ve bilet paralarını iade etti.

Spor 24-12-2023 11:01

Fenerbahçe'nin yıldızı Tadic'ten Ajax açıklaması! ''Türkiye'de herkes şokta''

Fenerbahçe'nin Sırp yıldızı Dusan Tadic, eski kulübü Ajax'ın durumunu hakkında konuştu.

Spor 04-11-2023 17:02

Son dakika: RKC Waalwijk - Ajax maçında trajik pozisyon! Etienne Vaessen aldığı darbe sonrası hareketsiz şekilde yerde kaldı, yaşam savaşı verdi! Ambulansla hastaneye kaldırıldı...

Son dakika haberleri: Hollanda Ligi Eredivisie'nin 7. haftasında RKC Waalwijk ile Ajax karşı karşıya geldi. Karşılaşma; Ajax'ın 3-2'lik üstünlüğüyle devam ederken 84. dakikada yaşanan bir pozisyon sonrasında Waalwijk kalecisi Etienne Vaessen, aldığı darbenin ardından hareketsiz şekilde yerde kaldı. Sağlık görevlileri hemen sahaya girdi. Bazı oyuncular gözyaşlarına boğulurken, Hollandalı file bekçisi yaşam savaşı verdi. İşte detaylar...

Spor 01-10-2023 00:00

Ajax - Feyenoord maçında taraftar çıldırdı! Takım 3-0 geriye düştü, maç kalıcı olarak tatil edildi..

Hollanda Eredivisie’in 6. haftasında Ajax ile Feyenoord arasında oynanan karşılaşma sahaya atılan meşaleler nedeniyle tatil edildi. Müsabaka; Feyenoord'un 3-0'lık üstünlüğüyle devam ederken, 55. dakikada Ajax kalesi tarafına atılan meşaleler ve tekrar tekrar atılan havai fişekler nedeniyle kalıcı olarak ertelendi.

Spor 24-09-2023 19:14

Hollanda onu konuşuyor! Twente'nin yıldızı Naci Ünüvar 72'de oyuna girdi 79'da golünü attı

Hollanda Ligi 5. hafta maçında mücadelesinde Twente, sahasında ağırladığı Ajax'ı 3-1 mağlup ederken 72. dakikada oyuna giren milli oyuncu Naci Ünüvar 79. dakikada golünü kaydetti. İşte detaylar...

Spor 17-09-2023 18:11

Son dakika: Dusan Tadic'in ayrılığı resmen duyuruldu! 'Beşiktaş derken, Fenerbahçe bitiriyor' iddiası...

Son dakika haberleri: Süper Lig'de yeni sezona şampiyonluk hedefiyle hazırlanan Fenerbahçe ve Beşiktaş, yıldız futbolcu Dusan Tadic'in transferinde karşı karşıya geldi. Yıllarca Hollanda devi Ajax'ta top koşturan ve sezonun sona ermesiyle birlikte sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilen Dusan Tadic, kulübe veda etmişti. Beşiktaş'ın ciddi şekilde ilgilendiği yıldız futbolcu için Fenerbahçe devreye girdi. İşte detaylar...

Spor 15-07-2023 09:59

Arsenal'den 45 milyon euroluk transfer! Savunmaya genç yıldız...

İngiltere Premier Lig ekibi Arsenal, Ajax’tan 22 yaşındaki Hollandalı savunmacı Jurrien Timber’ı kadrosuna dahil ettiğini bildirdi. Arsenal Sportif Direktörü Edu Gaspar, Jurrien’i Arsenal’e getirdikleri için çok mutlu oldukları ve uzun süredir hayranlık duydukları bir oyuncu olduğunu aktardı.

Spor 14-07-2023 18:18

Beşiktaş, Tadic'i bitirmek üzere! Türkiye'de tüm dengeleri değiştirecek yılın transferi için tüm detaylar burada...

Tadic, Ajax Kulübü’ne ayrılmak istediğini dün söyledi. İki gündür antrenmanlara çıkmayan yıldız oyuncu, Beşiktaş'a transfer olmak istediğini yönetime bildirdi.

Spor 14-07-2023 14:20

Beşiktaş ile anlaşma aşamasına gelen Tadic, Ajax ile sözleşmesini feshediyor!

Ajax ile bugün sözleşmesini feshedecek Dusan Tadic, kampa menajeriyle birlikte geldi. Beşiktaş'a gelmek için gemileri yakan yıldız oyuncunun transferi siyah-beyazlı taraftarları heyecanlandırmış durumda...

Spor 13-07-2023 15:07

Ajax’ta Edwin van der Sar, CEO’luk görevinden ayrılma kararı aldı

Hollanda Eredivisie ekibi Ajax, kulüp CEO’su Edwin van der Sar’ın görevinden ayrılma kararı aldığını açıkladı.

Spor 30-05-2023 13:50

Dünyaca ünlü futbolcu, takım arkadaşına ırkçılık yapan taraftarı yumrukla bayılttı!

Hollanda Ligi Eredivisie'nin 34. ve son haftasında Twente ile Ajax karşı karşıya geldi. De Grolsch Veste'de oynanan müsabaka, Twente'nin 3-1'lik üstünlüğüyle sonuçlandı. Bu skorla birlikte Ajax, sezonı 69 puanla 3. sırada tamamladı. Karşılaşmanın ardından yaşanan olay ise sosyal medyada geniş yer buldu. Ajax'ın genç futbolcusu Brian Brobbey'e ırkçı hareketlerde bulunan bir taraftar, hiç beklemediği bir reaksiyonla karşı karşıya kaldı. İşte detaylar...

Spor 29-05-2023 10:05

Fatih Terim için Avrupa devi Ajax devreye girdi! Yanında Sneijder yardımcısı olacak...

Galatasaray efsanesi Fatih Terim için teknik direktörlük konusunda yeni bir iddia ortaya atıldı. Avrupa devi Ajax, 69 yaşındaki Fatih Terim'i gündemine aldı. Fatih Terim'in yanında Hollandalı oyuncu Wesley Sneijder'i de düşünen Ajax yetkilileri araştırmalara başladı.

Spor 19-05-2023 14:42

Son dakika: Sürpriz sonradan ortaya çıktı! Kayserispor maçında şov yapan Galatasaray'ın yıldızlarını stadyumda izlemişler! İki isim için transfer planı...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında konuk ettiği Kayserispor karşısında adeta şov yapan Galatasaray, sahadan 6-0'lık galibiyetle ayrılmıştı. Sarı - kırmızılılarda Mauro Icardi; attığı 3 golle yıldızlaşırken, Milot Rashica, Kerem Aktürkoğlu ve Nicolo Zaniolo fileleri sarsan diğer isimler olarak öne çıktı. Hollanda devi Ajax'ın yetkililerinin Nef Stadyumu'nda oynanan maçı yakından takip ettiği öğrenildi.

Spor 16-04-2023 12:50

Son dakika: Fenerbahçe'nin bu sezon parlayan yıldızı oldu! Ferdi Kadıoğlu'na teklif geldi! Sarı - lacivertlilerin cevabı ne oldu? 20 milyon euro...

Son dakika haberleri: UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu'nda Sevilla'ya karşı iyi bir performans göstermesine rağmen skoru eşitleyemeyen ve buruk bir şekilde organizasyona veda eden Fenerbahçe'de gözler Spor Toto Süper Lig'e çevrilmişken, sıcak bir gelişme yaşandı. Bu sezon gösterdiği performansla taraftarların beğenisini toplayan ve Avrupa devlerinin radarına giren Ferdi Kadıoğlu için Hollanda Ligi Eredivisie ekibi Ajax'tan transfer teklifi geldi. İşte detaylar...

Spor 18-03-2023 10:08

Hollanda'da gündem Halil Umut Meler! Tadic'li Ajax'ın golünü iptal edince ortalık karıştı...

Türkiye Ligi'nin tecrübeli hakemlerinden Halil Umut Meler, UEFA Avrupa Ligi'nde Hollanda ekibi Ajax ile Alman ekibi Union Berlin'in son 16 play-off turu maçını yönetti. Hollanda'da oynanan maça Halil Umut Meler'in kararı damga vurdu.

Spor 17-02-2023 10:46

'İlle de Altay Bayındır!' Arda Güler'den sonra yine Fenerbahçe'nin kapısına dayandılar!

Spor Toto Süper Lig'de üst üste aldığı iki yenilgi sonrasında toparlanmak isteyen ve Galatasaray derbisine kadar çıkış yakalamayı hedefleyen Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Hollanda Ligi Eredivisie devi Ajax, şu anda ikinci sırada yer alan sarı - lacivertliler genç futbolcusu Arda Güler'den sonra kalecisi Altay Bayındır için devreye girdi. Dünya devinin sözleşmesini yenilemeyen Bayındır için pusuda beklediği ifade edildi.

Spor 27-12-2022 09:15

Arda Güler'e öyle bir takım teklif yaptı ki... Fenerbahçe sıcak bakıyor! Genç oyuncu yuvadan kanatlanıp uçuyor mu?

Fenerbahçe'nin çiçeği burnundaki yıldızı Arda Güler için her gün yeni bir transfer iddiası ortaya atılıyor. Avrupa futbolunun son yıllarda yetiştirdiği yetenekli genç oyuncular listesinde zirvede yer alan Arda'ya bu sebeple dünya devleri kafayı takmış durumda. Hollanda futbolunun lokomotifi konumunda bulunan Ajax'ın Fenerbahçe'den Arda'yı resmen istediği iddia edildi.

Spor 17-12-2022 09:43

Bu teklifi reddetmek gerçekten yürek ister! Arda Güler'e gelen rakam inanılmaz derecede...

Fenerbahçe'nin yükselen yeteneği Arda Güler gündeme gelmeye devam ediyor. The Guardian gazetesinin, futbol dünyasının en iyi 60 wonderkid'ini yayınladığı listede Türk olarak en üst sırada yer alan Arda için Ajax devreye girdi. Sezon başında da 25 milyon Euro öneren dünya devi, teklifini yineleyerek tekrar sarı-lacivertli takımın kapısını çaldı.

Spor 06-10-2022 11:55

Son dakika: Eljif Elmas ve Kim Min-Jae sonrası bir Fenerbahçeli daha Napoli'ye gidiyor! Ferdi Kadıoğlu, Avrupa'nın gündeminde...

Son dakika haberleri: Fenerbahçe, geçtiğimiz sezona Vitor Pereira ile başlamış ve Portekizli çalıştırıcı, Ferdi Kadıoğlu'nun mevkisinde değişikliğe gitmişti. Pereira öncesi hücum hattında görev yapan Kadıoğlu, deneyimli teknik adamla birlikte kanat bek pozisyonuna kaydırılmıştı. Daha sonra İsmail Kartal ile birlikte sağ ve sol bek mevkilerinde değerlendirilen genç yıldız, performansıyla beğeni toplamıştı. Bu sezon da Jorge Jesus ile birlikte çıkışını sürdüren Kadıoğlu için Napoli devreye girdi.

Spor 05-10-2022 08:10

Son dakika: Dünya devleri sıraya girdi! Fenerbahçeli Ferdi Kadıoğlu için 20 milyon euro'luk gelişme...

Son dakika haberleri: Teknik direktör Jorge Jesus yönetiminde Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 7 haftada 13 puan toplayan, UEFA Avrupa Ligi'nde ise iki maçta 4 puan alan Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu'nun performansı dikkat çekiyor. A Milli Takım'da da boy gösteren ve farklı mevkilerde forma giyebilen genç futbolcu, Avrupa kulüplerini peşine taktı. Fenerbahçe Yönetimi, Fulham, Nottingham Forest, Brighton, Club Brugge ve Ajax'ın izlediği oyuncunun bonservisini belirledi.

Spor 30-09-2022 11:25

Fenerbahçe'de Altay Bayındır şoku! Bedavaya dünya devine gidebilir

Fenerbahçe'de Altay Bayındır bilmecesi yaşanıyor. 30 Haziran 2023 tarihinde sözleşmesi bitecek yıldız oyuncuyla henüz mukavele imzalanmadı. Hal böyle olunca dünyanın gözde kulüpleri Altay'a gözünü dikti. Ocak ayında serbest statüye geçecek Altay Bayındır için en ön sırada olan Ajax, Altay'ı şimdiden izlemeye aldı.

Spor 16-09-2022 11:58

Son dakika: Trabzonspor, Naci Ünüvar transferini bitirdi! Ajax'tan geliyor...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu şampiyonlukla tamamlayan Trabzonspor, yeni sezona da aynı hedefle girdi. Oynadığı 3 maçta 2 galibiyet - 1 mağlubiyet alan bordo - mavililer, transferde de hareketli saatler geçiriyor. Orta saha takviyesi için harekete geçen Trabzonspor'un gündemine Hollanda Ligi Eredivisie devi Ajax'tan Naci Ünüvar gelmişti. Karadeniz ekibi, oyuncunun kiralık transferi için anlaşmaya vardı.

Spor 26-08-2022 22:40

Türkiye’de ve dünyada bugün neler yaşandı? Ukrayna dönüşü kritik açıklamalar, genç yıldızın Ajax’a transferi, akaryakıt fiyatları…

Türkiye'de ve dünyada birçok önemli gelişmenin yaşandığı günün en öne çıkan haberlerini sizler için derledik. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ukrayna dönüşü kritik açıklamaları, genç yıldızın Ajax’a transferi, akaryakıt fiyatlarına zam, kira fiyatlarında yeni düzenleme, sosyal medyada gündem olan videoyla ilgili gözden kaçan detay...

Haber 19-08-2022 20:06

Ahmetcan Kaplan, Trabzonspor'da en yüksek bedelle satılan üçüncü oyuncu oldu

Trabzonspor, altyapıda yetişen Ahmetcan Kaplan'ın satışından Yusuf Yazıcı ve Sörloth'dan sonra en yüksek geliri elde etti

Yurthaber 19-08-2022 16:12

Son dakika: Ahmetcan Kaplan resmen Ajax'ta! Trabzonspor bonservisini açıkladı...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'e iki maçta aldığı iki galibiyetle hızlı bir başlangıç yapan Trabzonspor, transferde de hareketli günler geçiriyor. Bordo - mavililer, stoper oyuncusu Ahmetcan Kaplan'ın Hollanda Ligi takımlarından Ajax'a transfer olduğunu açıkladı. Genç futbolcunun bonservis bedeli de Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamayla resmen duyuruldu. İşte ayrıntılar...

Spor 19-08-2022 15:39

Trabzonspor'dan Ajax'a 9.5 milyon Euro'ya gidiyor! Ahmetcan Kaplan...

Trabzonspor'un parlayan yeteneği Ahmetcan Kaplan, Ajax'a transfer oluyor. Hollanda devinin haftalardır ilgilendiği genç oyuncuyla ilgili anlaşma sağlandığı öğrenildi.

Spor 16-08-2022 14:22

Son dakika: Dünyaca ünlü futbolcuya saldırdılar! Ajax'ın kaptanı Tadic, otele sığınmak zorunda kaldı...

Son dakika haberleri: Hollanda Ligi Eredivisie takımlarından Ajax'ın dünyaca ünlü futbolcusu Dusan Tadic, evine gireceği sırada iki kişi tarafından saldırıya uğradı. Saldırganların silahlarının olduğu ancak kullanmadıkları aktarılırken, Tadic'in yaşanan boğuşma sonrası çevredeki bir otele sığındığı ifade edildi. Polisin olayla ilgili soruşturma başlattığı belirtildi.

Spor 10-08-2022 20:04

Ahmetcan Kaplan kimdir? Trabzonspor oyuncusu Ahmetcan Kaplan nereli ve kaç yaşında, Ajax'a mı transfer oldu?

Ahmetcan Kaplan basında yer alan haberlerin ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Trabzonspor'un 19 yaşındaki başarılı futbolcusunun Hollanda devi Ajax'a transfer olacağı aktarıldı. Peki Trabzonspor'un genç stoperi Ahmetcan Kaplan kimdir? Trabzonspor oyuncusu Ahmetcan Kaplan Ajax'a mı transfer oldu? İşte merak edilen soruların yanıtı...

Spor 10-08-2022 12:17

Son dakika haberleri! Ajax'tan tarihe geçecek transfer! Trabzonspor'un genç oyuncusu Ahmetcan Kaplan, 10 miyon Euro'ya gidiyor...

Son dakika haberleri! Ajax, Trabzonspor'un 19 yaşındaki oyuncusu Ahmetcan Kaplan'ı transfer ediyor. Stoperde forma giyen Ahmetcan Kaplan, Hollanda ekibiyle görüşme halinde olduğu ve anlaşma sağladığı öğrenildi. Ajax'ın Trabzonspor'a Ahmetcan Kaplan için 10 milyon Euro gibi bir bedel ödeyeceği öğrenildi.

Spor 09-08-2022 18:16

Burak Yılmaz, Hollanda'ya çabuk ısındı! 'Kral'a gol atmak için 21 dakika yetti...

Geçtiğimiz sezonun sona ermesiyle birlikte Fransa Ligue 1 ekibi Lille ile kontratı biten Burak Yılmaz, Hollanda Ligi Eredivisie takımlarından Fortuna Sittard'ın yolunu tutmuştu. Yeni kulübüyle 2 yılı oyuncu, 3 yılı antrenör olarak sözleşme imzalayan Yılmaz, Fortuna Sittard forması altında ilk maçına Ajax karşısında çıktı. Hollanda Ligi'nin ilk haftasında Ajax'ı konuk eden Sittard'da oyuna sonradan giren Burak Yılmaz, attığı gol ve performansıyla adından söz ettirdi.

Spor 06-08-2022 19:49