Ak Ay Elektrik Haberleri

Kocaeli'de lise öğrencisi dövülerek öldürülmüştü! Aileden karara tepki: 15 yaşındaki çocuğun hayatı bu kadar ucuz olamaz

Kocaeli'de lise öğrencisi Kıvanç Uman'ın öldürülmesine ilişkin açılan davada mahkeme, tutuklu sanıklar H.M.K. (16) ve Y.A.’ya (16) ‘Ağırlaştırılmış yaralama’ suçundan 8’er yıl hapis cezası, Y.K.’ya (14) ise 3 yıl 9 ay hapis cezasına karar verdi. ‘Azmettirme’ suçundan tutuksuz yargılanan A.B.K. ve Y.S.K. hakkında ise mahkeme, beraat kararı verdi. Duruşma sonrası açıklama yapan Kıvanç Uman’ın annesi Derya Uman, karara itiraz edeceklerini belirtti.

Haber 2024-04-24 19:57:40

MHP, Devlet Bahçeli'nin yürüyüş videosunu paylaştı! Ferdi Tayfur şarkısının sözleri gündem oldu! AK Parti'ye gönderme mi?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bir parkta yaptığı yürüyüş, partisinin sosyal medya hesabından paylaşıldı. Görüntülerde Ferdi Tayfur'un "Söyleten sensin" şarkısı da yer aldı. Şarkının sözleri de sosyal medyada gündem olurken, 'AK Parti'ye gönderme mi?' yorumları da yapıldı.

Haber 2024-04-24 18:19:14

Yargıtay, 2 çocuğa cinsel istismar suçundan yargılanan sanığa verilen cezayı yetersiz buldu

Denizli'de oyun oynama bahanesiyle evine çağırdığı 4 yaşlarındaki 2 çocuğa cinsel istismar uyguladığı suçlamasıyla yargılanan ve 22 yıl 6 ay hapis cezası alan sanığın, "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçundan da cezalandırılması istendi.

Yurthaber 2024-04-24 15:09:08

Türkiye'nin gururları olan otizmli Bingül kardeşler rekor kırıp 10 madalya kazanmışlardı... Bakan Tunç makamında ağırladı!

2004 doğumlu olan otizmli Bingül kardeşler Polonya'da düzenlenen Virtüs zihinsel engelliler Dünya ve Avrupa Kayak Şampiyonası’nda 10 madalya birden kazanmıştı. Dört ay boyunca her gün 5 saat aralıksız şampiyonaya hazırlandıklarını ifade eden ve Türkiye'nin gurur kaynağı olan Aliye Zeynep Bingül ve Muhsin Murat Bingül, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç tarafından ağırlandı.

Haber 2024-04-24 14:15:05

Diğer Haber Etiketleri

Kocaeli lise öğrenci Devlet Bahçeli MHP Adliye cinsel istismar Denizli mahkeme Yargıtay Yılmaz Tunç Tekirdağ dolar ele hamdi Hamdi Alkan Selen Görgüzel Yeniden Refah Partisi Çay ak parti Süleyman Soylu Fatih Altaylı tasarruf kamu kuzu eti hindi Altın seçim anketi CHP İYİ Parti Zafer Partisi TİP Türkiye İşçi Partisi Erzincan elektrik arıza elektrik kesintileri elektrik kesintisi elektrik arıza 186 elektrik arıza iletişim elektrik arıza no elektrik arıza izmir elektrik arıza numarası elektrik arıza tel elektrik arıza tel no ankara elektrik arıza telefon başkent elektrik arıza gediz elektrik gediz elektrik arıza izmir elektrik arıza boğaziçi elektrik Ayedaş Başkent EDAŞ uedaş Hüseyin Çelik Borsa İstanbul işlem ahad kazmaz evlendi Oyuncu Aslı İnandık aslı inandık ahad kazmaz Filipinler kuduz ıstakoz Rolex sosyal medya Mustafa Varank Deniz Zeyrek güneydoğu işkence gecelik mermi Bursa Drift Gümüşhane bitcoin yazlık Sivas hırsızlık mon Limonian Kore Güzelliği Recep Tayyip Erdoğan Fahrettin Koca İzmir İstiklal Caddesi ibb telefon dolandırıcılık Erdal Beşikçioğlu Etimesgut Ankara belediye gelibolu belediyesi satış Seçim 2024 Hamza Dağ abd tiktok Yağmur duası Eskişehir Nihat Zeybekci İsrail yenisafak kaza Özgür Özel saat bahadır yenişehirlioğlu emekli maaşı ticaret Afyonkarahisar sığınmacı Burcu Köksal mühürlemek suriyeli Erzurum fetö Öğretmen Konya Diyarbakır yol ak bıraktı da, de fenerbahçe son dakika mkyk süleymancılar iddianame kadın kuaförü Zonguldak

Sözcü TV’de ‘dolar’ tartışması! Ebru Baki ve Devrim Akyıl arasında tansiyon yükseldi: ‘AK Parti’nin algı manipülasyonunun etkisi altında kalmışsın…’

Dolar kuru dalgalı bir seyir sürdürürken bugün Sözcü TV ekranlarında dikkat çeken bir tartışma yaşandı. Ebru Baki ve Devrim Akyıl’ın ‘dolar’ yorumları stüdyoda tansiyonu yükseltti. İkili, dolar kurunun baskılanıp baskılanmadığı konusunda anlaşmazlığa düştü. Akyıl, doların baskılandığını savunan Baki’ye, “AK Parti’nin algı manipülasyonunun etkisi altında kalmışsın” dedi.

Finans 24-04-24 13:13

Yüzünü gerdirmişti! Selen Görgüzel bambaşka biri oldu! İşte son hali

Hamdi Alkan'ın eski eşi Selen Görgüzel son dönemde yaptırdığı estetikler ve açıklamalarıyla gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz ay bıçak altına yatan Görgüzel, yüzünü ve boynunu gerdirip, göz kapaklarını aldırtmıştı. Görgüzel, son halini "Hoş geldin yeni Selen" notuyla paylaştı.

Magazin 24-04-24 12:28

Erdoğan, Erbakan'ı davet etmemişti! Meclis'teki çay buluşmasına YRP'den fotoğraflı gönderme: Tarih tekerrürden ibarettir! Yeniden başlıyoruz

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; TBMM'de düzenlenen 23 Nisan Resepsiyonu'nda, siyasi parti liderleriyle yaptığı çay sohbetine, Yeniden Refah Partisi (YRP) lideri Fatih Erbakan'ı davet etmedi Söz konusu çay daveti bir anda gündem olurken YRP'den çok konuşulacak fotoğraf göndermesi geldi. "Tarih tekerrürden ibarettir.. Çay koy keçeli... Yeniden başlıyoruz" yapılan paylaşım dikkat çekti.

Haber 24-04-24 11:32

Süleyman Soylu sessizliğini bozdu! 'Devlet' vurgusu... İsim vererek anlattı: Ya siz deli misiniz?

2016 yılında Efkan Ala'nın yerine İçişleri Bakanı olarak atanan Süleyman Soylu, 7 sene boyunca bu görevde bulundu. Görev süresi boyunca kabinenin en çok konuşulan bakanlarından biri olan Süleyman Soylu, 4 Haziran 2023'te Mayıs seçimlerinden sonra koltuğunu Ali Yerlikaya'ya devretti. AK Parti'nin çok önemli isimlerinden biri olan eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sessizliğini bozdu!

Haber 24-04-24 10:12

'Hindiler, kuzular...' Herkesin gözü Erdoğan ve Özel'in üzerindeydi ama Mehmet Şimşek dün akşama damga vurdu!

Kamudaki tasarruf hamleleri de tüm hızıyla devam ediyor. Özellikle AK Parti içerisinde ıstakozlu akşam yemekleri, Maldivler tatilleri ve Rolex saatler büyük tepki çekmiş eleştirilerin ardından da AK Parti'de bayrak değişimlerinin olacağı konuşulmaya başlanmıştı. Dün akşamki tasarruf menüsü de dikkat çekti.

Finans 24-04-24 09:25

Gram altın mı kesme altın mı? ‘Milyonda bir’ diyerek uyardılar! Uzmanlardan dikkat çeken açıklama: ‘Önümüzdeki ay itibarıyla…’

Gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını talebi seçim öncesinde olağanüstü artmıştı. Kapalıçarşı hatta Darphane altın talebine yetişemeyince yatırımcı kesme altın almaya başlamıştı. Ancak uzmanlar kesme altının suistimale açık olduğunu, bunun yerine sertifikalı altınların tercih edilmesinin daha güvenli olacağını vurguluyor. Ayrıca gram altın fiyatı için tahmin de yapan uzmanlar, “2750 TL seviyelerini ise önümüzdeki haftalarda veya önümüzdeki ay itibarıyla görebiliriz” yorumunu yapıyorlar.

Finans 24-04-24 09:24

Yerel seçim sonrası son seçim anketi! AK Parti'de reform, CHP'de iktidar hedefi masadayken... MHP şaşırttı; DEM, YRP ve Zafer'in oy oranları dikkat çekti

Yerel seçimlerin ardından Asal Araştırma tarafından yapılan son seçim anketi gündem oldu. Yerel seçimlerde birinci parti çıkan CHP, iktidar hesapları yaparken; ilk kez ikinci parti olan AK Parti ise kaybettiği oyları yeniden kazanma hedefiyle yeni dönem için yola çıktı. Önümüzdeki dönemde siyasi iklimin nasıl şekilleneceği merak konusu olurken, son seçim anketindeki sonuçlar ise dikkat çekti. İşte AK Parti, CHP, MHP, DEM Parti, İYİ Parti Yeniden Refah Partisi, Zafer Partisi'nin oy oranları...

Haber 24-04-24 09:03

Erzincan’da driftten 7 sürücüye 225 bin 631 TL trafik cezası kesildi

Erzincan’da son 1 ay içerisinde araçlarıyla drift yapan 7 sürücüye 225 bin 631 TL trafik cezası kesildi.

Yurthaber 24-04-24 07:57

Elektrik kesintisi sorgulama nasıl yapılır? Elektrik kesintisi hangi numaradan öğrenilir?

Tüketici sorumluluğunda olan ya da olmayan nedenlerden ötürü elektrik kesintileri yaşanabilmektedir. Kullanılan iş aleti ya da el aletlerindeki mevcut sorunlar nedeniyle sigortaların atması, sigortanın arızalı olması ya da iç tesisattaki çeşitli hasarlar tüketici sorumluluğundaki arızalardır. Genel arızalar ise merkezden kaynaklanabilir. Bir elektrik kesintisinin nedeni ise birkaç yoldan sorgulanabilir.

Haber 23-04-24 20:40

Hüseyin Çelik'in Erdoğan'ı ve MHP'yle ittifakı eleştirmesine peş peşe sert tepkiler: Hodri meydan...

Eski Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik'in, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ve AK Parti'nin MHP ile ittifakını eleştirmesine arka arkaya sert tepkiler geldi. Cumhurbaşkanı Başdanışmanları Ahmet Selim Köroğlu ve Ayhan Ogan da, Çelik'i hedef aldı. Ayhan Ogan, "Erdoğan'dan intikam alacaksanız da hodri meydan." ifadelerini kullandı.

Haber 23-04-24 17:11

Borsa İstanbul duyurdu: Bir hisseye kredili işlem yasağı

Borsa İstanbul'dan yapılan açıklamaya göre, SPK kararı uyarınca VBTS kapsamında Margün Enerji Üretim Sanayi hissenin paylarına bir ay boyunca kredili işlem yasağı geldi.

Finans 23-04-24 15:12

Aslı İnandık ve Ahad Kazmaz sessiz sedasız evleri ayırdı! Boşanma kararı

Aslı İnandık, 2018 yılında evlendiği Ahad Kazmaz ile boşanma kararı aldı. 3 ay önce evlerini sessiz sedasız ayıran çift anlaşmalı olarak boşanacak.

Magazin 23-04-24 11:12

Korktuğu için gizledi! Köpeğin ısırdığını ailesine söylemeyen 13 yaşındaki kız kuduzdan hayatını kaybetti

13 yaşındaki Jamaica Star Seraspe, bir köpek tarafından ısırıldığı gerçeğini ailesinden sakladı. Ailesinin kendisine kızmasından çekindiği için gerçeği saklayan 13 yaşındaki kız iki ay sonra kuduzdan hayatını kaybetti.

Trend 23-04-24 11:12

AK Parti vekilleri uyardı: ‘Giyim kuşamdan, yemeden içmeye çok özenli olun’

AK Partili vekillerin son günlerde yaptığı sosyal medya paylaşımları tartışmalara neden olunca vekillere uyarı gitti. AK Parti grup yönetimi milletvekillerine yaptığı ikazda “Herkes sizi izliyor, adımlarınıza dikkat edin” dedi. ‘Istakoz’ ve ‘Rolex’ tartışmalarının ardından yapılan bu uyarı dikkat çekti. İşte detaylar…

Haber 23-04-24 08:18

Mustafa Varank'tan Deniz Zeyrek'in 'villa' iddialarına yanıt: Fotoğrafı ortaya çıkart tüm görevlerimden istifa edeyim

AK Parti Milletvekili Mustafa Varank, gazeteci Deniz Zeyrek'in kendisi hakkındaki iddialarına sert yanıt verdi. Zeyrek'in "Devlet memuru maaşı alırken Ankara Angora'da 2 dönüm arazi üzerine tripleks villayı nasıl yaptırabilir, Zekeriyaköy'de 100 milyonluk havuzlu villayı nasıl alabilir?" sözlerini yalanlayan Varank, "Azıcık haysiyetin varsa, o "elimde görüntüler var" dediğin havuzdaki fotoğrafımı ortaya çıkart; yarın tüm görevlerimden istifa edeyim" ifadelerini kullandı.

Haber 22-04-24 19:02

AK Parti'deki Kürt siyasetçilere eleştiri! Dikkat çeken sözler: Bunun yolu genel merkezi yenilemek

Seçim sonuçlarının ardından AK Parti'deki değişim senaryoları kamuoyunda sıkça yer almaya başladı. Gazeteci Mehmet Çek de AK Parti'deki Kürt siyasetçileri hedef alarak AK Parti'ye 'Genel merkezde değişim olmalı' vurgusu yaptı.

Haber 22-04-24 16:53

Gecelik giydirip mermi yutturdular! Sosyal medyada paylaşılan işkence görüntülerinin detayları, ifadelerde ortaya çıktı

Bursa'da Erhan M.'yi (28) dövüp ağzına tabancanın namlusunu sokan, mermi yutturup gecelik giydirerek cep telefonu kamerasıyla işkenceyi kaydeden ve görüntüleri sosyal medyadan paylaşan zanlıların cezaları belli oldu. Mahkeme heyetinin suçlarını sabit gördüğü sanıklar, 4 yıl 7 ay ile 20 yıl arasında değişen hapis cezalarına çarptırıldı. İşkence olayının detayları da sanıkların savunmalarında ortaya çıktı. Olaydaki eski kız arkadaş detayı da dikkat çekti. İşte olayın ayrıntıları...

Haber 22-04-24 13:30

Dakikalarca drift atmıştı, cezası çok ağır oldu!

Bursa'da gece yarısı aracıyla dakikalarca drift atan sürücüye 38 bin 672 lira ceza kesildi ve ehliyetine 2 ay süre ile el konuldu.

Haber 22-04-24 12:02

MHP'li yönetim eski AK Partili yönetim için Sayıştaş talebinde bulundu! Bir il şimdi bunu konuşuyor: 'Vatandaşın paralarıyla bitcoin alındı' iddiası

31 Mart seçimlerinde el değiştiren belediyelerden biri de Gümüşhane oldu. AK Partili Ercan Çimen koltuğunu MHP'li Vedat Soner Başer'e bıraktı. MHP'li başkan ilk iş olarak Sayıştay'ı göreve çağırdı. Sebebi ise Çimen döneminde toplu konut için toplanan paralarla bitcoin alındığı iddiası... İşte detaylar...

Haber 22-04-24 10:32

Yazlığına girdiğinde neye uğradığını şaşırdı 'Şok içerisindeyim! Teker teker kesilmiş' Bu kadarını da ummadı

Sivas’ın Gemerek ilçesinde altı ay üzerine yazlık olarak kullandığı evine giren vatandaş gördüğü manzara karşısında hemen polisi aradı. İddiaya göre, hırsızların girdiği evde hemen hemen her eşyaya zarar verildi. Hırsızların değerli eşyaları aldığını söyleyen vatandaş, "Bunlar büyük bir örgüt. Bunu bir insan yapamaz" dedi. Vatandaş "Bu kadarını ummuyordum, muslukların başlıklarına kadar sökmüşler. Şok içerisindeyim" ifadelerini kullandı.

Haber 22-04-24 10:25

Parlak ciltler hayal değil! Tonik kullanarak cildinizi ay gibi parlatacak tüyolar burada…

Tonikler, cilt bakım rutininin olmazsa olmazları. Bunlar, yüzü temizlemenin ötesinde makyaj ve kullanılan ürünlerin kalıntılarını temizlemek için de ideal ürünler. Cilt bakım rutininize vakit kaybetmeden eklemeniz gereken tonikleri merak ediyorsanız sizi içeriğe alalım!

Kadin 22-04-24 10:13

MYK toplantısından yeni detay! Erdoğan, o bakana dönerek sert bir şekilde eleştirdi: Gerekeni yapacağız

31 Mart seçimlerinin ardından geçen hafta ilk kez toplanan AK Parti MYK'sında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Gazeteci İsmail Saymaz yazısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı eleştirdiğini yazdı. Saymaz yazısında Erdoğan'ın, "Sorunu seninle çok ciddi ele alacağız ve gerekeni yapacağız” dediğini aktardı.

Haber 22-04-24 09:28

Firari hükümlü eşini ve çocuklarını rehin aldı! Özel harekat desteğiyle operasyon yapıldı

İzmir'in Konak ilçesinde, hakkında kesinleşmiş 14 yıl 6 ay hapis cezası bulunan Yılmaz D.’nin (43) evine gelip iki çocuğuyla birlikte eşini bıçakla rehin aldığı bilgisi üzerine özel harekat polisinin desteği ile operasyon yapıldı. Teslim olmamak için yaklaşık 3 saat direnen firari hükümlü, bir anlık dalgınlığından yararlanan polisin müdahalesiyle yakalandı.

Haber 21-04-24 23:44

Tarihi 1914'e uzanıyordu! İstiklal Caddesi'nde yeni dönem: İBB duyurdu

İstanbul'un simge caddelerinden İstiklal Caddesi'nde yeni dönem başlıyor. İstiklal Caddesi'nin simgelerinden olan nostaljik tramvayların yerine hizmete alınacak elektrik enerjisiyle çalışan bataryalı tramvaylar, test sürüşlerinin ardından seferlerine başlayacak. Bataryalı tramvayların tasarımı nostaljik tramvaylarla aynı olacak.

Finans 21-04-24 13:30

Telefonunu tamire gönderdi, hayatının şokunu yaşadı! Mağdur edildim... Tazminat davası açacağım

Yere düşüp kırılan telefonu tamir ettirmek istedi, hal böyle olunca telefonu tamir ettirmek için bir firmaya yolladı ancak bin pişman oldu. İddiaya göre telefon önce 2 ay verilmedi, teslim edildiğinde ise hala kırıktı. İddiaya göre o telefon tamircisi firma, telefonun yapılması için 2 bin 500 TL almıştı. Tamir mağduru olduğunu iddia eden adam isyan etti.

Haber 21-04-24 10:42

O çıkışı gündem olmuştu: Erdal Beşikçioğlu'nun 'borç' çıkışına eski belediye başkanı Enver Demirel'den yanıt gecikmedi!

Yerel seçimlerin tamamlanmasının ardından AK Parti ve MHP birçok belediyeyi CHP'ye kaptırmıştı. CHP de devralınan belediyelerin mali tablolarını kamuoyuyla paylaşmıştı. Ankara Etimesgut'ta seçimi kazanan ünlü isim Erdal Beşikçioğlu, göreve geldikten sonra sürpriz bir çıkış yaparak borçsuz bir belediye devraldıklarını duyurmuştu. Beşikçioğlu'nun bu çıkışına eski belediye başkanı Enver Demirel'den yanıt gecikmedi.

Haber 21-04-24 10:04

AK Partili yeni başkan, 'belediyenin çok borcu var' diyerek makam aracını satışa çıkardı: Yedek anahtarını eski başkana sormak lazım

31 Mart yerel seçimleri geride kalırken yeni seçilen belediye başkanları da ilk icraatlarına başladı. Gelibolu Belediyesi'nin yeni başkanı AK Partili Ali Kamil Soyuak, belediyenin çok borcu olduğunu belirterek makam aracını ikinci el sitesinden satışa çıkardı. Makam aracı 3 milyon 300 bin TL'den ilana koyuldu.

Finans 21-04-24 09:19

AK Parti'den CHP'ye geçti, yeni başkan araçları sergiledi! Denizli'de dikkat çeken görüntü

Yerel seçimlerde AK Parti'den CHP'ye geçen Denizli Büyükşehir Belediye'sinde 'tasarruf tedbirleri' uygulanmaya başlandı. Bir kısmı lüks olan 45 aracın, ihtiyaç fazlası olarak belediye tarafından kiralandığını duyuran yeni başkan Bülent Nuri Çavuşoğlu, söz konusu araçları kent meydanında sergiledi.

Haber 21-04-24 07:44

AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ: CHP’nin İzmir'de yönettiği belediyelerin toplam borcu yaklaşık 100 milyar liradır

AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ sosyal medyadan yaptığı açıklamada İzmir'de CHP'nin yönettiği belediyelerin borç miktarının 100 milyar TL olduğunu açıkladı.

Haber 20-04-24 22:18

ABD'den TikTok kararı! Onay geldi: 'Bu bir casus balondur'

Temsilciler Meclisi’nde yapılan oylamada, Çinli ByteDance şirketinin sahibi olduğu sosyal medya platformu TikTok’un ABD’deki varlıklarının başka bir şirkete satılmaması durumunda ülkede yasaklanmasını içeren yasa tasarısı kabul edildi. ABD Başkanı Biden ise, geçtiğimiz ay yaptığı açıklamada, "Eğer yasa geçerse onaylayacağım“ şeklinde konuşmuştu.

Haber 20-04-24 21:54

Açıklamasıyla diğer CHP'lilerden ayrıldı! Beşikçioğlu'ndan sıra dışı çıkış: 'Borç' sözleri sosyal medyaya damga vurdu

31 Mart'ın ardından birçok belediye AK Parti ve MHP'den CHP'ye geçmişti. Yeni başkanlar ise ilk iş olarak devraldıkları borçları duyurmuştu. CHP de yaptığı açıklamayla borçların 100 milyar lira olduğunu ilan etti. Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'ndan ise partisinin aksine bir çıkış geldi. İste sosyal medyaya damga vuran sözler...

Haber 20-04-24 16:38

O kentte köylüler yağmur duasına çıktı! 'Tarladaki ürünlerimiz susuz kaldı' Belediye Başkanı da katıldı

Eskişehir Seyitgazi Cevizli köyünde vatandaşlar yağmur duasına çıktı. Köy muhtarı "Tarladaki ürünlerimiz susuz kaldı. Vatandaşlarımızın talepleri üzerine yağmur duasına çıkmayı uygun gördük." diye konuştu. Yağmur duasına, Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe ve Seyitgazi AK Parti İlçe Başkanı Yaşar Türk de katıldı.

Haber 20-04-24 16:08

İsrail sözleri gündem olan AK Partili Zeybekci'den yeni açıklama! Yeni Şafak yazarından sert tepki: Cumhurbaşkanımızın arkasına saklanma açıklaması da gelmiş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ekonomi İşleri Başkanı Nihat Zeybekci'nin İsrail'te ticaret sözleri günün en çok konuşulan konularından biri oldu. Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan, "Bundan daha gerzekçe, bundan daha gerizekalıca bir açıklama duymadım." diyerek tepki gösterdi. Ardından Zeybekci'den bir açıklama daha geldi. Kılıçarslan o açıklamayı da eleştirdi. İşte detaylar...

Haber 20-04-24 15:07

Park halindeki motosiklet sürücüsüne çarpıp metrelerce savurdu

Antalya'nın Manavgat ilçesinde kullandığı otomobille park halindeki motosiklete çarparak üzerinde oturan 16 yaşındaki gencin yaralanmasına neden olan araç sürücüsü 2,95 promil alkollü çıktı. Güvenlik kamerasına saniye saniyesine yansıyan kazanın ardından alkollü sürücüye 6 bin 439 TL para cezası uygulanırken, ehliyetine 6 ay el konuldu.

Haber 20-04-24 11:37

SON DAKİKA | CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den çok net 'erken seçim' açıklaması: Akdi bozmak demektir!

Son dakika haberi: CHP lideri Özgür Özel, Ankara'daki Belediye Başkanları Çalıştayı'nda konuştu. Özel'in erken seçimle ilgili sözleri dikkat çekti. Özel "Bunun bir yerel seçim olduğunu, sarı kart gösterilmesi gerektiğini, bu seçimin genel sonuçlar doğurmayacağını ama genele mesaj vereceğini söyleyip AK Partiliden de MHP'liden de oy istedim. Bu teveccüh görüldü. Bu seçmene seçimden sonra bu bir yerel seçim deyip erken seçim çağrısı yapmak bu seçmenle kurduğumuz akdi bozmak demektir" dedi.

Haber 20-04-24 11:23

AK Partili Yenişehirlioğlu'ndan 'Rolex' açıklaması: Helal yoldan edindim, takmaya devam edeceğim

AK Partili Bahadır Yenişehirlioğlu'nun konundaki 562 bin liralık Rolex tartışma konusu olmuştu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımla ortaya çıkan ve gündem olan saatle ilgili Yenişehirlioğlu'ndan açıklama geldi. Paylaşımını silen AK Partili vekil, "Helal yoldan edindim, takmaya devam edeceğim." dedi.

Haber 20-04-24 10:44

Emeklilik dilekçesinde en doğru ay! Memur da özel sektör çalışanı da merak ediyordu: İşte yüksek emekli maaşı almanın tüyosu

Emeklilik için gün sayanlar, Sosyal Güvenlik Kurumu SGK’ya emeklilik dilekçesi verecekler dikkat! Daha fazla emekli maaşı, kıdem ve emeklilik tazminatı almak için en doğru aylar belli oldu. Yıl içinde emeklilik dilekçesi verenler o yıl Ocak ve Temmuz aylarında yapılan maaş artışlarından aynen yararlanırken, memur ve özel sektör çalışanları için kritik ay Temmuz oldu.

Finans 20-04-24 10:17

AK Partili Zeybekci'den tartışma yaratacak İsrail sözleri: Katliamı kınıyoruz eyvallah! Ama serbest ticaret anlaşmamızın olduğu bir ülke

Türkiye, İsrail'in Gazze'de yaptığı katliamlar nedeniyle geçtiğimiz günlerde bir takım kısıtlamalara gitmiş, kararı Ticaret Bakanlığı duyurmuştu. Kısıtlamaların daha da artması gündemdeyken AK Parti Ekonomi İşleri Sorumlusu Nihat Zeybekci'nin İsrail ile ilgili yaptığı açıklama tartışma konusu oldu. Zeybekci, "Katliamı kınıyoruz eyvallah ama İsrail serbest ticaret anlaşmamızın olduğu bir ülke." dedi.

Haber 20-04-24 08:28

CHP’li başkan Burcu Köksal harekete geçti! Hepsini tek tek kendi elleriyle mühürledi

AK Parti’den CHP’ye geçen Afyonkarahisar’ın yeni başkanı Burcu Köksal’ın ilk adımlarından biri sığınmacılara yönelik oldu. CHP'li başkan Köksal, kentte sığınmacılara ait olduğu tespit edilen iş yerlerini ruhsatları olmadığı gerekçesiyle mühürledi. Köksal, konuyla ilgili sosyal medya mesajında "Sığınmacıları güzel Afyonkarahisar’ımızdan amasız, fakatsız, lakinsiz göndereceğiz" ifadelerini kullandı.

Haber 20-04-24 07:44

4 yıl 9 ay hapis cezası bulunan şahsı jandarma yakaladı

Afyonkarahisar’da kişisel verileri hukuka aykırı olarak ele geçirmek veya yaymak suçundan 4 yıl 9 ay hapis cezası bulunan bir şahıs jandarma tarafından yakalandı.

Yurthaber 19-04-24 15:53

Erzurum'da FETÖ hükümlüsü eski öğretmen yakalandı

Erzurum'da FETÖ üyeliğinden hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan eski öğretmen yakalandı.

Yurthaber 19-04-24 15:17

Konya'da 7 kişinin öldürüldüğü saldırıdan önceki kavgaya ilişkin yargılanan 8 sanığa ceza

Konya'da aynı aileden 7 kişinin öldürüldüğü silahlı saldırı öncesi taraflar arasında yaşanan kavgaya ilişkin yeniden yargılanan 8 sanığa, 1 yıl 7 ay ile 5 yıl 3 ay arasında değişen hapis cezası verildi.

Yurthaber 19-04-24 14:54

Görenlerin aklı almıyor 'Elektrik direkleri yolun ortasında' Ne otobüs ne de servis girebiliyor 'Acayip bir yapı ortaya çıktı'

Diyarbakır'da 1 ay önce yapımına başlanan caddedeki çalışmada elektrik direkleri, yolun ortasında kaldı. Otomobillerin manevralarla ilerlediği, minibüs ve otobüslerin ise giremediği yolun tamamlanmasını isteyen Muhtar Ramazan Akçiçek “Bu caddenin girişi var, çıkışı yok. En sona giden arabalar geri dönmek zorunda kalıyorlar. Bu kadar masraf boşuna yapıldı. Burada yaşayan kişiler ve çocuklar her gün 1 kilometre yol yürüyüp otobüse binmek durumunda kalıyorlar. Ne otobüs ne de servis geliyor” dedi.

Haber 19-04-24 14:38

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan dikkat çeken çıkış! Artık Fenerbahçeli değilim

AK Parti'nin geride bıraktığımız gün gerçekleştirdiği MKYK'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Ben artık Fenerbahçeli değilim, milli takımı tutuyorum" ifadelerini kullandığı öne sürüldü.

Spor 19-04-24 13:43

Adalet Bakanlığında o cemaatten tehdit! Eski AK Parti Milletvekili fotoğrafını paylaşıp ifşa etti: Bana parmak salladı

Adalet Bakanlığında skandal bir tehdit iddiası gündeme geldi. Eski AK Parti İstanbul Milletvekili Fatih Süleyman Denizolgun, bir bakan yardımcısının koruma ekibinden birinin "Cemaat, yazılarından çok rahatsız" diyerek ve parmak sallayarak tehdit ettiğini öne sürdü. Denizolgun söz konusu kişinin fotoğrafını da paylaştı.

Haber 19-04-24 13:40