Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Ozkaya Haberleri

Erbaş'ın o anları gündem olmuştu! AK Partili isim Diyanet İşleri Başkanı'nı istifaya davet etti

AK Parti eski MKYK üyesi Mücahit Birinci, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın gündem olan röportajı üzerinden hedef aldı ve, "Özgeçmişinde Arapça biliyor ibaresi olan ve fakat Arapça bilmeyen bir Diyanet İşleri Başkanının koltuğu boşaltması gerektiği kanaatindeyim." ifadelerini kullandı.

Haber 2024-04-25 12:24:46

Mustafa Varank'tan Deniz Zeyrek'in 'villa' iddialarına yanıt: Fotoğrafı ortaya çıkart tüm görevlerimden istifa edeyim

AK Parti Milletvekili Mustafa Varank, gazeteci Deniz Zeyrek'in kendisi hakkındaki iddialarına sert yanıt verdi. Zeyrek'in "Devlet memuru maaşı alırken Ankara Angora'da 2 dönüm arazi üzerine tripleks villayı nasıl yaptırabilir, Zekeriyaköy'de 100 milyonluk havuzlu villayı nasıl alabilir?" sözlerini yalanlayan Varank, "Azıcık haysiyetin varsa, o "elimde görüntüler var" dediğin havuzdaki fotoğrafımı ortaya çıkart; yarın tüm görevlerimden istifa edeyim" ifadelerini kullandı.

Haber 2024-04-22 19:02:01

AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ: CHP’nin İzmir'de yönettiği belediyelerin toplam borcu yaklaşık 100 milyar liradır

AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ sosyal medyadan yaptığı açıklamada İzmir'de CHP'nin yönettiği belediyelerin borç miktarının 100 milyar TL olduğunu açıkladı.

Haber 2024-04-20 22:18:47

Adalet Bakanlığında o cemaatten tehdit! Eski AK Parti Milletvekili fotoğrafını paylaşıp ifşa etti: Bana parmak salladı

Adalet Bakanlığında skandal bir tehdit iddiası gündeme geldi. Eski AK Parti İstanbul Milletvekili Fatih Süleyman Denizolgun, bir bakan yardımcısının koruma ekibinden birinin "Cemaat, yazılarından çok rahatsız" diyerek ve parmak sallayarak tehdit ettiğini öne sürdü. Denizolgun söz konusu kişinin fotoğrafını da paylaştı.

Haber 2024-04-19 13:40:57

AK Parti'den CHP'ye geçmişti! Saymaz'dan CHP'li başkana sert sözler: Dakika bir gol bir, kendi iktidarınızı sabote ediyorsunuz

31 Mart seçimlerinden sonra AK Parti'den CHP'ye geçen belediyelerden biri de Balıkesir olmuştu. Ankaralı CHP’li eski milletvekili Ali Haydar Hakverdi'nin yeni başkan Ahmet Akın'ın Balıkesir'de danışmanı olduğu iddiası gazeteci İsmail Saymaz'ı kızdırdı. Saymaz 'dakika bir gol bir' diyerek CHP'li isimleri eleştirdi ve 'Eğer bu iddia doğruysan vazgeçsinler' ifadesini kullandı.

Haber 19-04-24 12:07

Erdoğan 'değişim' dedi, büyük alkış koptu! Şamil Tayyar'dan çok konuşulacak 'kabine' iddiası: Genel Merkez'le sınırlı kalmayacak!

Yerel seçimlerin ardından gündeme gelen AK Parti'deki 'değişim' iddiaları, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün verdiği mesajlarla adeta netlik kazandı. Erdoğan yaptığı açıklamada "Gerekli değişimi gerçekleştirecek, daha da güçlenmiş bir şekilde yolumuza devam edeceğiz" derken, konuşması büyük alkış aldı. Erdoğan'ın 'değişim' vurgusu sonrası eski AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar'dan da çok konuşulacak açıklamalar geldi. Tayyar, değişimin sadece Genel Merkez'le sınırlı kalmayacağını iddia etti.

Haber 18-04-24 07:56

'AK Parti'deki o ekip kalkışma yapmaya kalktı!' Seçim sonuçları sonrası Ali İhsan Yavuz yeniden gündem oldu

Türkiye seçimi geride bırakırken sandıktan çıkan sonuçların ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan dikkat çeken ifadeler kullanarak, halkla arasında kopukluk olan kişilerin tespit edileceğini belirtmişti. Kamuoyunda görevden alınacağı konuşulan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz'a Sakarya'daki siyasilerden destek geldi. Gazeteci Mehmet Çek ise bu durumu sert bir dille eleştirdi.

Haber 16-04-24 16:24

AK Partili Çamlı'nın sıra dışı çıkışı sosyal medyayı salladı! Benzinin 45 lira olmasının sorumlusunu böyle haykırdı: Siz yaptınız oğlum bunları

Eski AK Parti Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı katıldığı canlı yayında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Benzinin 45 lira olmasına, doğal gazın zamlanmasına tepki gösteren Çamlı bu zamlardan CHP'yi sorumlu tuttu. "Siz yaptınız oğlum bunları" diye bağıran Çamlı'nın sözlerinin devamı da dikkat çekti.

Finans 16-04-24 12:06

'Istakoz' polemiği İzmir'e de uzandı! Hesabını Şebnem Bursalı'yı vekil yapanlar da verir diyen İsmail Saymaz, adeta ateş püskürdü

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'nın 'ıstakoz' paylaşımı siyaset gündemini adeta sarstı. Bursalı, söz konusu paylaşım için kamuoyundan özür dilese de tepkiler dinmek bilmiyor. AK Parti içinden de pek çok isim Bursalı'ya tepki gösterirken, gazeteci İsmail Saymaz da yaşananlara ateş püskürdü. "Bunun hesabını sadece Bursalı değil aynı zamanda onu vekil yapanlar da verir" diyen Saymaz'ın İzmir çıkışı da dikkat çekti. Saymaz, bayramda Eminönü'nü ilk kez gören liseli genci hatırlattı.

Haber 16-04-24 09:56

ÖZEL | AK Partili isim 'Oradan kötü kokular geliyor' diyerek isyan etti! 'Vatandaş pazar tezgahının altından domates topluyor öbür tarafta Maybachlar, Audi A8'ler...'

AK Parti'de seçim sonuçlarının ardından bazı görev değişikliklerinin yapılmasına kesin gözüyle bakılıyor. İzmir milletvekili Şebnem Bursalı'nın ıstakoz paylaşımı ise günlerdir gündemde! Çankırı'da seçimi kaybettikten sonra Maldivler'e tatile giden AK Partili Hüseyin Filiz de eleştirilerin odağında. AK Parti eski MKYK üyesi Mücahit Birinci'den çok sert bir çıkış geldi. Birinci, 'Vatandaş pazar tezgahının altından domates toplarken bunlar paylaşılamaz' dedi.

Finans 15-04-24 16:41

AK Parti'deki 'ıstakoz' krizinde Özgür Özel detayı: Şebnem Bursalı'ya destek veren isim tehditle gündeme gelmişti!

Türkiye günlerdir AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'yı konuşuyor. Bursalı, Monaco'da yediği ıstakozun fotoğrafını paylaşınca eleştiri oklarının hedefi haline geldi. Partisinden de sert tepki çeken Bursalı için istifa çağrıları da yükselmişti. Bursalı özür diledi, bu sırada destek paylaşımları da yapıldı. Destek verenlerden Eda Soyak Serbest ismi ve Özgür Özel detayı dikkatlerden kaçmadı.

Haber 15-04-24 09:00

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'dan 'ıstakoz' paylaşımıyla ilgili açıklama! 'Tüm kamuoyundan özür dilerim'

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı tepkilere yol açan 'ıstakoz' paylaşımıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada "30 yıllık gazeteci ve şimdi de milletvekili olarak sosyal medya paylaşımlarımda bugüne kadar yapmadığım bu hata için tüm kamuoyundan özür dilerim" dedi.

Haber 14-04-24 19:52

Eski AK Partili belediye başkanının o paylaşımı büyük tepki çekti! 'Çekilin, aç Türkler...'

AK Parti İzmir milletvekili Şebnem Bursalı'nın Monaco tatili paylaşımının yankıları hala devam ederken, başka bir olay daha patlak verdi. Balıkesir'in Sındırgı ilçesinin önceki dönem belediye başkanı AK Partili Ekrem Yavaş, yollarda oluşan bayram yoğunluğunu "çekilin, aç Türkler tatilden dönüyor" notuyla paylaştı. Yavaş'ın bu paylaşımı büyük tepki topladı.

Haber 14-04-24 17:24

Monaco'dan sonra Maldivler! 'Istakoz' krizi patlak verdi: AK Partili isimden Şebnem Bursalı'ya zehir zemberek istifa çağrısı

AK Parti'de 'ıstakoz' paylaşımı yeni bir polemiğin fitilini ateşledi. İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'nın Monaco'da yediği ıstakoz yemeğinin fotoğrafını paylaşması tartışmalarını beraberinde getirdi. Önceki dönem AK Parti MKYK üyesi Mücahit Birinci, Bursalı'yı hedef aldığı zehir zemberek bir açıklama yapıp istifaya çağırdı. Son olarak da AK Partili eski milletvekili Hüseyin Filiz'den 'Maldivler' paylaşımı geldi.

Haber 14-04-24 12:59

AK Partili vekil Şebnem Bursalı'nın Monaco'da 'ıstakoz' paylaşımı olay oldu! CHP'li Oğuz Kaan Salıcı: Türkiye’den ucuz muydu bari?

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'nın Monaco'da yediği ıstakozun fotoğrafını paylaşması olay oldu. CHP İstanbul Milletvekili Oğuz Kaan Salıcı, Bursalı'nın paylaşımıyla ilgili olarak "Afiyet olsun Şebnem Hanım. Hesap ne geldi? Enflasyon malum. Türkiye’den ucuz muydu bari?" dedi.

Haber 13-04-24 18:14

Cemaat lideriyle fotoğrafı gündem oldu! Başsavcı hakkında harekete geçildi: Soruşturma başlatıldı

Silifke Cumhuriyet Başsavcısı Selman Eskiler'in "Süleymancılar" olarak bilinen dini yapılanmanın lideri Alihan Kuriş'le fotoğrafı çıktı. Gündem olan karenin ardından Hakimler ve Savcılar Kurulu Başsavcı Eskiler hakkında soruşturma başlattı. Eski AK Parti Milletvekili Mehmet Metiner konuyla ilgili "Gereği yapılır elbet" ifadelerini kullandı.

Haber 08-04-24 12:21

İlk fatura İstanbul ve Ankara'ya kesiliyor! Bakanlar da hedefte, Cumhurbaşkanı Erdoğan tek tek rapor istedi! Ali Yerlikaya, Osman Aşkın Bak...

AK Parti, 2002 yılından beri ilk kez Türkiye genelinde ikinci parti konumuna düştü. Bu durum kuşkusuz AK Parti’nin A takımında değişikliklere neden olacak. Asıl sürprizin ise kabinede olabileceği gündemdeki yerini koruyor. Özellikle Ali Yerlikaya, Yılmaz Tunç, Osman Aşkın Bak, Fatih Kacır gibi bakanların memleketlerinde AK Parti kaybetti. Cumhurbaşkanı Erdoğan da bu konuyla yakından ilgileniyor.

Finans 08-04-24 10:48

YSK'dan bir iptal kararı daha! AK Parti adayı mazbatasını bile almıştı ama o ilçede seçimler iptal edildi...

YSK'dan bazı ilçeler için seçim iptali kararları gelmeye devam ediyor. Son olarak alınan karara göre Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde AK Parti adayı Ali Murat Bucak önde tamamlayıp mazbatasını alırken, Yeniden Refah Partisi'nin itirazı üzerine İl Seçim Kurulu seçimleri iptal etme kararı aldı.

Haber 07-04-24 07:15

Görevden alındığı iddia edilmişti! AK Partili Abdullah Güler'den Özlem Zengin açıklaması

AK Parti Sivas Milletvekili ve TBMM AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin’in görevden alındığı yönündeki iddialara yanıt verdi. Güler, "Zengin’in görevinin başında mecliste ki çalışmalarına devam ettiğini kamuoyuna iletmek isterim" dedi.

Haber 04-04-24 17:43

'Beni Reis gönderdi...' AK Parti'de Erdoğan'ın kibir çıkışı sonrası herkes onları arıyor! İlk ismi canlı yayında açıkladı

Yerel seçim sonuçları AK Parti için sürprizle sonuçlandı. CHP, Türkiye genelinde birinci parti oldu. Şanlıurfa, Yozgat, Sivas, Kütahya, Afyonkarahisar, Bursa gibi şehirler kaybedildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün akşam çok net bir açıklama yaparak 'Parti içindeki kibir abideleriyle hesaplaşma gereğini yapma' mesajı verdi. Bu isimler kim?

Finans 03-04-24 13:18

Seçim öncesinde lüks aracıyla halkı selamladı! Sandıkta 20 puan fark yedi: İşte tepki çeken görüntüler

Yerel seçimlerde sürpriz yaşanan illerden biri de Afyonkarahisar oldu. CHP'li Burcu Köksal, AK Parti adayı Hüseyin Ceylan Uluçay'a 20 puan fark attı. Sonuçların belli olmasının ardından Uluçay'ın seçim öncesi lüks ve çakarlı bir araçla şehir içinde tur attığı anlar tekrardan gündem oldu.

Haber 01-04-24 16:03

CANLI BAKIRKÖY SEÇİM SONUÇLARI! Artık sonuçlar açıklanıyor: Bakırköy'de seçimi kim kazandı?

Bakırköy'deki seçim sonuçları da bugünün en çok merak edilen ilçeleri arasında yer alıyor. Bakırköy'de AK Parti Ali Talip Özdemir'i, CHP'nin adayı olan Ayşegül Özdemir Ovalıoğlu karşısında aday olarak göstermişti. 2019 yılında CHP, seçimi yüzde 32'lik ezici bir farkla kazanmıştı. Bugün yapılan seçim sonuçları da Bakırköy'de belli oldu. Bakırköy seçim sonuçları saat kaçta belli olur?

Finans 31-03-24 17:50

Canlı Ataşehir seçim sonuçları! Sonuçların açıklanmasına dakikalar kala heyecan dorukta: Ataşehir'de seçimi kim kazandı?

Ataşehir seçim sonuçları da bugünün en çok merak edilen ilçeleri arasında yer alıyor. Ataşehir'de AK Parti Mustafa Naim Yağcı'yı CHP'nin adayı olan Onursal Adıgüzel karşısında aday olarak göstermişti. 2019 yılında AK Parti ile CHP'nin baş başa yarıştığı Ataşehir'de sonuçlar belli oldu. İYİ Parti ise Ataşehir'de Ali Coşkun'u belediye başkan adayı olarak gösterdi. Ataşehir seçim sonuçları saat kaçta belli olur?

Finans 31-03-24 17:16

Canlı Adalar seçim sonuçları! Saatler kala heyecan dorukta: Adalar'da seçimi kim kazandı?

Adalar seçim sonuçları da bugünün en çok merak edilen ilçeleri arasında yer alıyor. Adalar'da AK Parti Uğur Sina Şen'i aday olarak göstermişti. Şen'in karşısında CHP cephesinde ise Ali Ercan Akpolat var. İYİ Parti'de ise Ayşe Gülnur Şakir belediye başkan adayı olarak gösterildi. Adalar seçim sonuçları saat kaçta belli olur?

Finans 31-03-24 17:02

CANLI AFYONKARAHİSAR SEÇİM SONUÇLARI! Afyonkarahisar'da seçimi kim kazandı? Hüseyin Ceylan Uluçay mı Burcu Köksal mı kazandı?

Türkiye nefesini tuttu, seçim sonuçlarını bekliyor! Heyecan dolu bekleyiş bugün itibarıyla son buldu. Afyonkarahisar'da sonuçlar, vatandaşlar tarafından en çok merak edilen konular arasında. Afyonluların tercih edeceği isim büyük bir sabırsızlıkla bekleniyor. Peki Afyonkarahisar'da AK Parti adayı Hüseyin Ceylan Uluçay mı CHP adayı Burcu Köksal mı yoksa MHP adayı Sezer Küçükkurt mu kazandı? İşte Afyon seçim sonuçları!

Finans 31-03-24 15:25

Canlı Beyoğlu seçim sonuçları! Beyoğlu'nda Haydar Ali Yıldız mı kazanacak yoksa İnan Güney mi?

Yerel seçimler geldi çattı. Türkiye nefesini tuttu İstanbul ve kentin en önemli ilçelerinden biri olan Beyoğlu seçimlerine kilitlendi. AK Parti mevcut başkanı değiştirmedi ve Haydar Ali Yıldız'ı yeniden aday gösterdi. CHP ise birçok başvuru içinden İnan Güney'i seçerek Haydar Ali Yıldız'a rakip olarak gösterdi. Beyoğlu seçimlerinde kim önde Haydar Ali Yıldız mı yoksa İnan Güney mi? Yanıtlar Mynet'te!

Haber 30-03-24 22:34

Adalar canlı seçim sonuçları! Adalar seçim sonuçlarında ipi Uğur Sina Şen mi Ali Ercan Akpolat mı göğüsleyecek??

Türkiye bir kez daha sandık başına gidiyor! İstanbul'un en çok merak edilen ilçelerinden biri olan Adalar'da seçim sonuçları takip ediliyor. Adalar seçim sonuçlarında ipi AK Parti adayı Uğur Sina Şen mi yoksa CHP adayı Ali Ercan Akpolat mı göğüsleyecek? Adalar seçim sonuçları Mynet'te olacak!

Haber 30-03-24 22:20

Canlı Bakırköy seçim sonuçları! Bakırköy'de yerel seçimi AK Parti adayı Ali Talip Özdemir mi CHP'nin adayı Ayşegül Özdemir Ovalıoğlu mu kazanıyor?

Türkiye 2024 yerel seçiminde! Özellikle İstanbul, Ankara gibi büyükşehirlerin seçim sonuçları merak ediliyor. Büyükşehir seçim sonuçlarının yanı sıra ilçe seçim sonuçları da merak konusu. Özellikle de İstanbul'da seçim sonuçları merak edilen ilçelerden biri Bakırköy! Bakırköy seçim sonuçları araştırılıyor. Bakırköy'de AK Parti'nin adayı Ali Talip Özdemir mi yoksa CHP’nin adayı Ayşegül Özdemir Ovalıoğlu mu kazanacak? Bakırköy'deki vatandaşların gözü kulağı Bakırköy seçim sonuçlarında...

Haber 30-03-24 22:08

AK Partili isimden canlı yayında anket açıklaması! ‘Sürprizler olacak’ diyerek o illeri tek tek saydı

2024 yerel seçimlerine son bir gün kala AK Parti’nin önemli isminden canlı yayında anket açıklaması geldi. ‘anketçi bir arkadaşımızla görüştüm’ diyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz başta İzmir'e dikkat çekerek sürpriz bekledikleri illeri tek tek açıkladı.

Haber 30-03-24 07:37

AK Parti 31 Mart'ta 2 milyon üyesiyle sahada olacak: Bu seçimde kendimizle yarışacağız

AK Parti seçim hazırlıklarını tamamladı. Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, 2 milyon teşkilat üyesinin seçim sonuçlarıyla ilgili süreçte görev alacağını belirtti.

Haber 29-03-24 14:30

Canlı Burdur seçim sonuçları! Burdur'daki seçim sonuçlarında Cumhur İttifakı adayı Mehmet Şimşek mi CHP adayı Ali Orkun Ercengiz mi kazanacak?

Gündemde yerel seçim var! İstanbul, Ankara gibi büyükşehirlerin seçim sonuçları ile birlikte bazı illerin de seçim sonuçları büyük bir merakla bekleniyor. Bu illerden arasında Burdur da bulunuyor. Burdur'daki vatandaşlar Burdur seçim sonuçlarını merak ediyor. Burdur'da seçimi Cumhur İttifakı AK Parti adayı Mehmet Şimşek mi yoksa mevcut belediye başkanı ve CHP Burdur Belediye Başkan Adayı Ali Orkun Ercengiz mi kazanacak?

Haber 29-03-24 12:47

AK Parti Elazığ Milletvekili Keleş, boğazına şeker kaçan çocuğu Heimlich manevrasıyla kurtardı

Elazığ'da nefes borusuna şeker kaçan çocuk, AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş tarafından Heimlich manevrasıyla kurtarıldı.

Yurthaber 27-03-24 07:51

Suat Pamukçu'ya AK Parti rozetini Cumhurbaşkanı Erdoğan taktı! Fatih Erbakan'dan ilk açıklama geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün düzenlenen İstanbul mitinginde YRP'den istifa eden İstanbul Milletvekili Suat Pamukçu'ya AK Parti rozeti takmıştı. Pamukçu'nun AK Parti'ye geçmesi gündem olurken YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan'dan ilk açıklama geldi.

Haber 24-03-24 19:03

Kenan Sofuoğlu bu detayları ilk kez anlattı: ‘Milletvekilliğinden çok para kaybettim’

Eski motosiklet yarışçısı ve AK Parti 27. Dönem Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu katıldığı programda milletvekilli olduğu dönemle ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la tanışma hikayesini anlattı.

Magazin 23-03-24 11:41

CHP Trabzon Milletvekili'nin sözlerine tepki gösteren Ak Parti'nin adayı salonu terk etti

Trabzonspor'un yaptığı basın toplantısında CHP Trabzon Milletvekili Si̇bel Sui̇çmez ile Ak Parti Trabzon BB Başkan Adayı Ahmet Metin Genç sürpriz bir tartışma yaşadı.

Spor 21-03-24 09:38

Bakan Yumaklı'yla görüşüyordu! Ne olduysa o an oldu: Bir anda yere yığıldı

Afyonkarahisar'a giden Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'yla görüşen bir kadın bir anda konuşurken baygınlık geçirerek yere düştü. Kadına ilk müdahaleyi AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan yaptı. Kadının bir hastası olduğu ve bakandan destek istediği tespit edildi.

Haber 14-03-24 15:56

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Son seçim' dedi, gündem hareketlendi! Fatih Portakal erken seçim için tarih verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yerel seçimler için son seçimim yorumunda bulunması ardından AK Parti Urfa Milletvekili Bekir Bozdağ'ın Meclis'i işaret etmesi siyasetin gündemini hareketlendirdi. Gazeteci Fatih Portakal, ana gündem maddesi haline gelen erken seçim ile ilgili olarak canlı yayında tarih verdi.

Haber 12-03-24 21:21

Cumhurbaşkanı Erdoğan anons etti, vatandaşlar o ismi yuhaladı! Miting sonrası yaptığı paylaşımla üste çıkmaya çalıştı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Şanlıurfa mitinginde dikkat çeken bir olay yaşandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ismini anons ettiği AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu sahneye gelince vatandaşlar tarafından yuhalandı. Miting sonrası ise Delioğlu'nun yaptığı paylaşım gündem oldu.

Haber 09-03-24 17:44

TBMM'de 'el hareketi' tartışması! Bekir Bozdağ 'görüntü, kayıt yok' dedi, AK Parti ile DEM Parti arasında tansiyon düşmedi

TBMM Genel Kurulu'na 'el hareketi' tartışması damga vurdu. AK Parti Erzurum Milletvekili Fatma Öncü, DEM Partinin grup önerisi üzerinde kürsüden söz aldığı esnada, DEM Parti Mersin Milletvekili Perihan Koca Doğan'ın, kendisine yönelik, bir kadına yakışmayan harekette bulunduğunu iddia etti. Öncü, Doğan hakkında işlem yapılmasını istedi. TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ da "Bir görüntü, kayıt söz konusu değil. Bu nedenle herhangi bir işlem yapma imkanımız bulunmamaktadır." dedi.

Haber 29-02-24 08:21

Uluçay, “Yeni evlenecek belediye personeline 100 bin TL nakdi destek vereceğiz”

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, seçilmeleri halinde yeni evlenecek olan belediye personellerine 100 bin TL nakdi destek ödemesi yapılacağı müjdesini verdi.

Yurthaber 27-02-24 12:15

AK Partili Başkan Adayı Ali Tombaş, 100 projeyi açıkladı: Sultanbeyli’nin yüz akı olacak

AK Parti Sultanbeyli Belediye Başkan Adayı Ali Tombaş, “Türkiye Yüzyılı’nda Sultanbeyli’nin YÜZ AKI Olacak 100 Proje”yi tanıttı. Siyasetten iş dünyasına, medyadan STK temsilcilerine kadar geniş katılımlı programda projelerini açıklayan Ali Tombaş, "Bismillah diyerek çıktığımız bu yolda ilçemizin marka değerine katkı sağlayacak, insan hayatına dokunacak, çözüm odaklı projelerimizi hızla hayata geçireceğiz" diye konuştu.

Haber 26-02-24 14:18

AK Partili Milletvekili Çelebi'ye TOKİ kurasında arsa çıktı! Açıklama geldi: Hakkından feragat etti!

AK Parti Ankara Milletvekili Kurtcan Çelebi'ye TOKİ'nin "İlk Evim Arsa Projesi" kampanyasından arsa çıktı. Milletvekili Çelebi'ye TOKİ kurasında arsa çıkması bir anda gündem yaratırken, konuyla ilgili açıklama geldi. TOKİ'den yapılan açıklamada "Herhangi bir sözleşme imzalanmamış, hakkından feragat ettiğini belirtmesi üzerine hak sahipliği iptal edilmiştir" ifadeleri yer aldı.

Haber 25-02-24 15:42

AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci, trafik kazasında yaralandı

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci'nin de aralarında bulunduğu 5 kişi yaralandı.

Haber 25-02-24 14:59

Çömlekköy Barajı Edirne'nin tarımsal sulama kapasitesini artıracak

AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Çömlekköy Barajı'nın Edirne'nin tarımsal sulama kapasitesini artıracağını belirtti.

Yurthaber 16-02-24 13:46

Şamil Tayyar deprem konutu hakkından feragat etti! Açıklamasında kullandığı ifadeleri dikkat çekti…

Eski AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar, kendisine çıkan deprem konutu hakkından feragat ettiğini açıkladı. Tayyar paylaşımında “Deprem konutu hak sahipliğimden feragat ettim. Dilerim, konteynerde yaşayan ihtiyaç sahiplerinin ahı da ömür boyu istismarcıların peşini bırakmaz” ifadelerini kullandı.

Haber 12-02-24 14:52

Yeniden Refah Partili ismin açıklamalarını duyunca telefona sarılmış! AK Partili Yavuz: Konuştuklarımız dışarıya saçıldı

AK Parti ile Yeniden Refah Partisi arasında yerel seçime yönelik temas trafiği geçtiğimiz günlerde son bulmuştu. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, "Orada konuşulanların dışarıya saçılmasını doğru bulmuyorum" diyerek tepkisini dile getirdi. Yavuz, görüşmelerde bahsi geçen illeri de açıkladı.

Haber 09-02-24 14:45

Ağrı’ya 287 sağlık personeli alınacak

AK Parti Ağrı Milletvekili Ruken Kilerci, Ağrı’ya sağlık kuruluşlarına 287 personel alınacağını duyurdu.

Yurthaber 31-01-24 08:33

Sürpriz adaylık gündeme bomba gibi düştü! İddiaya bizzat yanıt veren Mustafa Sarıgül'den ses getirecek 'anket ve AK Parti' sözleri

Yerel seçime giden süreçte en heyecanlı dönemlerden biri de son günlerde yaşanıyor. Partiler belediye başkan adaylarını büyük oranda açıklasa da henüz açıklanmayan adaylar merak konusu. CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül için ise bomba bir iddia gündemde. Sarıgül, adaylığıyla ilgili iddiaya bizzat yanıt verdi, seçim anketlerini işaret etti. Sarıgül'ün sosyal medyadan yaptığı paylaşım da dikkatlerden kaçmadı.

Haber 28-01-24 08:46

Düzce Milletvekili Ayşe Keşir'den, 13 kadın tarafından kurulan Düzce Konaklı Kadınları Tarımsal Kalkınma Kooperatifi'ne ziyaret

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı, Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Düzce Konaklı Kadınları Tarımsal Kalkınma Kooperatifi'ni ziyaret etti. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Keşir "Kuru meyvenin lezzeti Düzce’den" ifadelerini kullandı.

Kadin 26-01-24 18:04