Ak Parti Denizli Miletvekili Sahin Tin Haberleri

Denizli seçim sonuçları canlı! Denizli seçim sonuçlarında AK Parti adayı Osman Zolan mı CHP adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu mu önde?

Türkiye yerel seçim için bir kez daha sandığa gidiyor. Seçim sonuçları öncesinde heyecan dorukta. Denizli seçim sonuçları da vatandaşlar tarafından merak ediliyor. AK Parti adayı Osman Zolan mı, CHP adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu mu Denizli'de daha avantajlı? İşte detaylar...

Haber 2024-03-29 12:59:22

AK Partili vekil Nilgün Ök'ten 2024 yılı istihdam açıklaması

AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, "2023 yılı için istihdamdaki yıllık artışın yaklaşık 900 bin kişi olması, işsizlik oranının yüzde 10,1’e gerilemesi beklenmektedir. 2024 yılı için istihdam hedefimiz 32,4 milyon kişidir" dedi.

Finans 2023-10-27 13:48:47

DENİZLİ SEÇİM SONUÇLARI 2023: YSK DENİZLİ Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçim sonuçları ile AK Parti, MHP, CHP yüzde kaç oy aldı?

Denizli seçim sonuçları ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Bugün seçmenler Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu ve Sinan Oğan arasından cumhurbaşkanı adayı ve 28. Dönem Milletvekili seçimi için oy verdi. YSK'dan yapılan açıklamada “Seçim sorunsuz şekilde tamamlandı.” ifadelerine yer verildi. Peki, Denizli seçim sonuçları oy oranları nasıl oldu. Denizli seçim sonuçlarını Mynet seçim sayfasından takip edebilirsiniz...

Haber 2023-05-15 02:33:23

Pamukkale Belediyesi Semt Polikliniğinden tam gün hizmet

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, Dokuzkavaklar Mahallesi’nde gerçekleştirilen mahalle mitinginde 2018’den bu yana Dokuzkavaklar Mahallesi’nde hizmet veren Pamukkale Belediyesi Semt Polikliniği’nin acil servisinin bugün itibariyle hizmete gireceğini müjdeledi.

Yurthaber 2023-05-11 10:35:51

DENİZLİ SEÇİM SONUÇLARI 2023: Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Denizli seçim sonuçları ne zaman açıklanacak, saat kaçta?

Denizli seçim sonuçları oy oranları 14 Mayıs 2023 Pazar günü Mynet'te olacak. 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu ve Sinan Oğan’ın oy oranları yayımlanacak. AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti ve Yeşil Sol Partisi seçmenleri şimdiden arama motorlarında araştırma yapmaya başladı. Peki, Denizli seçim sonuçları ne zaman açıklanacak, saat kaçta? İşte 14 Mayıs 2023 Denizli seçim sonuçları sorgulama....

Haber 10-05-23 13:56

Seçime sayılı günler kaldı! Son ankette dikkat çeken sonuçlar: O ilde AK Parti, CHP'yi geçti

Türkiye adım adım seçimlere gidiyor. 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerine az bir süre kaldı. Seçimlere yönelik yapılan anketler yakından takip edilirken son anketin sonuçları paylaşıldı. Aydın, Denizli ve Muğla'da yapılan anketin sonuçları dikkat çekti. Aydın ve Denizli'de AK Parti birinci parti olurken 3 ilde de Millet İttifakı adayı CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu en fazla oy alan isim oldu. Geçtiğimiz seçimde Aydın'da birinci parti CHP olmuştu.

Haber 27-04-23 07:55

Denizli Pamukkale'de AK Parti, CHP'nin sandık görevlileri listesine itiraz etti

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, seçimlerde CHP adına görev yapacak sandık görevlilerinin bulunduğu listeye, ilçe seçim kuruluna geç teslim edildiği iddiasıyla itirazda bulunduklarını bildirdi.

Yurthaber 26-04-23 14:51

ORC'den kritik iki ilde anket! Beklenen sonuçları açıkladılar... İşte AK Parti, CHP, MHP ve İYİ Parti'nin oy oranları

ORC Araştırma şirketi, il il yaptığı anket sonuçlarını sosyal medyada paylaşmaya devam ediyor. 14 Mayıs seçimlerine 24 gün kala, Aydın ve Denizli illerinde yapılan anket sonuçlarını paylaşan ORC Araştırma'nın elde ettiği verilere göre iki ilde de AK Parti'nin oy oranları CHP ve İYİ Parti'yi geride bıraktı. İşte haberin detayları...

Haber 20-04-23 22:03

AK Partili vekilin ekibi kaza yaptı! Yaralılar var

AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan'ın ekibi taşıyan aracın kaza yapması sonucu 3 kişi yaralandı. Kolu kırılan Cahit Özkan'ın danışmanı Rafet Başak'ın ameliyata alındığı öğrenilirken, diğer yaralıların ayakta tedavi edildikleri bildirildi.

Haber 12-03-23 23:22

Son dakika: Denizli programında Erdoğan'ın dikkatini çeken pankart! Herkes oraya döndü: 'Şu kızımıza bakın!'

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Denizli Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan konuşmasına başladığı anda açılan bir pankart dikkat çekti. Cumhurbaşkanı Erdoğan pankartı görür görmez "Şu kızımıza bakın ne güzel yazmış" deyince salondaki herkes yönünü o tarafa çevirdi.

Haber 28-01-23 19:08

AK Parti Milletvekili Nilgün Ök trafik kazası geçirdi

AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, Afyonkarahisar’da trafik kazası geçirdi. Vekil Ök, kontrol amaçlı hastaneye kaldırıldı.

Haber 04-10-22 14:43

AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, Afyonkarahisar'da trafik kazasında yaralandı

AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, Afyonkarahisar'da trafik kazasında yaralandı

Yurthaber 04-10-22 13:32

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, AK Parti Denizli İl Başkanlığında konuştu:

"Türkiye'de adeta 100 yılda yapılamayacak işleri 20 yıla sığdırdık"

Yurthaber 02-06-22 19:16

Yılmaz Tunç kimdir, aslen nereli? AK Parti Grup Başkanvekili Yılmaz Tunç kaç yaşında ve görevleri nelerdir?

AK Parti Grup Başkanvekilliğinde görev değişimi yaşandı. AK Parti Grup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan'ın yerine TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Yılmaz Tunç atanırken, Tunç'un hayatı merak edilmeye başlandı. Peki Yılmaz Tunç kimdir, aslen nereli? AK Parti Grup Başkanvekili Yılmaz Tunç kaç yaşında ve görevleri nelerdir? İşte hayatı...

Haber 19-05-22 19:37

AK Parti Grup Başkanvekili Özkan, MHP Denizli teşkilatını ziyaret etti

AK Parti Grup Başkanvekili Özkan, MHP Denizli teşkilatını ziyaret etti

Yurthaber 08-03-22 16:26

Cahit Özkan kimdir? AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan nereli ve kaç yaşında?

Cahit Özkan yaptığı açıklamanın ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yaptığı açıklamanın ardından Denizli Milletvekili ve AK Partili isme ilişkin Cahit Özkan kimdir? AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan nereli ve kaç yaşında? sorularının yanıtını öğrenmek isteyen internet kullanıcıları, araştırma yapmaya başladı. İşte detaylar...

Haber 05-03-22 10:54

Mecliste gerilim sürüyor! El hareketi, küfür, masaya vurma...

Türkiye Büyük Millet Meclisinde günlerdir süren gerilim dün de devam etti. İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, AK Partililere doğru el ve ayak hareketi çekerek küfür etti. AK Partili vekiller, bu hareketten dolayı özür dilenmesini istedi. AK Partili kadın milletvekilleri el hareketi ve edilen küfrü protesto etmek amacıyla masalara vurdu.

Haber 09-12-21 19:26

Akşener'in Denizli mitingindeki görüntü olay oldu! AK Parti'nin iddiasına İYİ Parti'den sert yanıt

İYİ Parti'nin Denizli mitingindeki görüntü gündem yarattı. AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, mitinge başka illerden insan taşındığını iddia ederken, İYİ Parti'den çok sert yanıt geldi.

Haber 22-11-21 12:03

Köyceğiz'de başlayan orman yangını, Denizli sınırına yaklaştı

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, bölgeye gelerek bilgi aldı

Yurthaber 11-08-21 10:34

Muğla'da yaralanan ve başına dikiş atılan Sadık Emre, yangınla mücadelesine devam ediyor

Emre'nin videosunu sosyal medya hesabından paylaşan AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin: - "Sadık Emre, yaralandı, başına 5 dikiş atıldı, ancak hala alevlerle savaşıyor, yeşil vatanı müdafaa ediyor. Kardeşimiz, son ateş sönene kadar mücadeleye devam diyor. İyi ki varsınız"

Yurthaber 08-08-21 11:05

Başkan Güngör; “Sarayköy merkez ilçe olma yolunda”

Sarayköy’de bir dizi ziyarette bulunan AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, “İnanıyorum ki Sarayköy almış olduğu yatırımın fazlasını alacak ve Denizli’nin merkez ilçelerinden birisi olacak” dedi.AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, yönetim kurulu üyeleri ve AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Osman Nazlıer ile birlikte Sarayköy’de bir dizi ziyarette bulundu.İlk ziyaretini Sarayköy Belediyesi’ne yapan AK Parti Denizli İl Başkanı Güngör’e, AK Parti İlçe Başkanı Volkan Gezen, MHP İlçe Başkanı Ali İhsan Seçkin ve parti üyeleri eşlik etti.

Yurthaber 01-04-21 09:54

AK Parti İl Başkanı Güngör ilçe ziyaretlerini sürdürüyor

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, ilçe ziyaretlerine Baklan ve Bekilli ile devam etti.AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor.

Yurthaber 11-03-21 13:15

Gençlik kollarından Başkan Zolan’a ziyaret

AK Parti Denizli İl Gençlik Kolları Başkanı Osman Nuri Nazlıer ve yönetim kurulu üyeleri, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kısa bir süre önce AK Parti Denizli İl Gençlik Kolları Olağan Kongresi’nde Gençlik Kolları Başkanı seçilen Osman Nuri Nazlıer ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti.

Yurthaber 05-03-21 13:22

AK Parti Denizli İl Başkanlığı, Başkan Zolan ile görüştü

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör ve yönetimi Başkan Osman Zolan ile görüştü.

Yurthaber 09-02-21 15:35

AK Parti İl Başkanı Güngör yürütme kurulunu açıkladı

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, yürütme kurulunu açıklayarak görev dağılımı gerçekleştirdi.AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör yürütme kurulunu 14 başkan yardımcısı ile görev dağılımını gerçekleştirerek açıkladı.

Yurthaber 09-02-21 13:36

AK Parti İl Başkanı Güngör yürütme kurulunu açıkladı

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, yürütme kurulunu açıklayarak görev dağılımı gerçekleştirdi.AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör yürütme kurulunu 14 başkan yardımcısı ile görev dağılımını gerçekleştirerek açıkladı.

Yurthaber 09-02-21 13:36

Güngör’den ilk ziyaret Zeybekci’ye

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör ve yeni yönetimi, ilk ziyaretini önceki dönem Ekonomi Bakanı ve Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları üyesi Nihat Zeybekci’ye gerçekleştirdi.Ziyarette konuşan İl Başkanı Yücel Güngör, “Denizli’mizin vizyon kent olmasının temellerini 2004 yılında sağlam şekilde atılmasının mimarı olan sayın bakanımıza emekleri için teşekkür ederim” dedi.Eski Bakan Zeybekci de, ziyaretleri için İl Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, başarılar diledi.

Yurthaber 03-02-21 09:40
Yurthaber 25-01-21 17:07

Cumhurbaşkanı Erdoğan, esnafa müjdesini Denizli İl Kongresinden verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Başkanlığında partisinin Denizli, Mersin ve Uşak 7.

Yurthaber 25-01-21 13:19

Cumhurbaşkanı Erdoğan, esnafa müjdesini Denizli İl Kongresinden verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Başkanlığında partisinin Denizli, Mersin ve Uşak 7.

Yurthaber 25-01-21 13:19
Yurthaber 24-01-21 19:23

AK Parti Milletvekili Ök, DTO Başkanı Erdoğan’dan Denizli Teknik Tekstil Merkezi hakkında bilgi aldı

Denizli’de Teknik Tekstile Dönüşüm Projesi, şehire ve iş dünyasına yeni bir heyecan getirdi.

Yurthaber 22-01-21 13:56

AK Parti Milletvekili Ök, DTO Başkanı Erdoğan’dan Denizli Teknik Tekstil Merkezi hakkında bilgi aldı

Denizli’de Teknik Tekstile Dönüşüm Projesi, şehire ve iş dünyasına yeni bir heyecan getirdi.

Yurthaber 22-01-21 13:56

AK Parti’de kongre tarihi belli oldu

Korona virüs salgını nedeniyle ertelenen AK Parti Denizli İl Kongresinin tarihi belli oldu.Geçtiğimiz aylarda yapılması planlanan ancak korona virüs salgını sebebiyle Denizli İl Kongresi ertelenmişti.

Yurthaber 07-01-21 14:11
Yurthaber 30-12-20 13:50
Yurthaber 30-12-20 13:50

AK Parti Denizli İl Başkanlığı görevine getirilen Güngör, ilk toplantısını gerçekleştirdi

Denizli’de geçtiğimiz haftalarda Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Denizli İl Başkanlığı görevine getirilen Yücel Güngör, ilk toplantısını gerçekleştirdi.Geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Denizli İl Başkanlığı görevine getirilen Yücel Güngör, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte pandemi kuralları çerçevesinde ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Yurthaber 29-12-20 16:16

AK Parti İl Başkanlığına atanan Yücel Güngör bayrağı teslim aldı

Olağan kongre sürecinde tekrar aday olmayan Denizli AK Parti İl Başkanı Necip Filiz’in yerine Genel Merkez tarafından Denizli İl Başkanlığına atanan Yücel Güngör bayrağı teslim aldı.AK Parti Denizli Olağan İl Kongre sürecinde mevcut başkan Necip Filiz, aday olmayacağını açıkladı.

Yurthaber 25-12-20 18:51

Kütahya’da kadın kooperatif sayısı 6’ya çıkıyor

Vali Ali Çelik ile eşi Nezihe Çelik; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk başkanlığında gerçekleştirilen Kadın Kooperatifleri Ege Bölgesi Buluşması’na katıldı.Cumhurbaşkanlığı birinci 100 günlük icraat programı çerçevesinde kadın kooperatiflerinin güçlendirilmesi, sürdürülebilirliklerinin sağlanması, kurumsal kapasitelerinin geliştirilmesi, görünürlüklerinin artırılması ve yaygınlaştırılması amacıyla Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk başkanlığında “Kadın Kooperatifleri Ege Bölgesi Buluşması” gerçekleştirildi.Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk başkanlığında, çevrim içi gerçekleştirilen toplantıya; Kütahya Valisi Ali Çelik ile eşi Nezihe Çelik, AK Parti Kütahya Milletvekili Ceyda Çetin Erenler, Kütahya Üretken Eller Kadın Kooperatifi Başkanı Aylin Girgin Oğuz, Afyonkarahisar, Aydın, Denizli, İzmir, Manisa, Muğla, Uşak Valileri ve Milletvekilleri, Ege Bölgesi kadın kooperatiflerinin dernek başkanları, ilgili kurum ve kuruluş temsilcileri katıldı.Üretime dönük bir yapılanmaToplantıda konuşan Vali Ali Çelik; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı ve Ticaret Bakanlığı iş birliğinde 2018 yılından bu yana yapılan çalışmaların sahadaki olumlu yansımalarına dikkat çekti.

Yurthaber 22-12-20 11:20

AK Parti Denizli İl Başkanlığında temayül yoklamaları başladı

AK Parti Denizli 7’nci Olağan İl Kongresi öncesi yaptığı açıklamada aday olmayacağını belirten AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, İl başkanlığı için teşkilat Temayül Yoklamalarının, 13 ve 14 Kasım tarihlerinde parti binasında gerçekleştirileceğini duyurdu.Ak Parti Denizli’de İl Başkanlığı seçimine giderken mevcut Başkan Necip Filiz yeni dönemde başkanlığa aday olmayacağını açıklamıştı.

Yurthaber 14-11-20 14:53

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz aday olmadığını açıkladı

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, 7’inci olağan il kongresi öncesi bir açıklama bulundu.

Yurthaber 11-11-20 13:12

AK Parti Grup Başkanvekili özkan’dan Tuşba Belediyesine ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Grup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Tuşba Belediye Başkanlığını ziyaret etti.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 31 Ekim’de katılacağı AK Parti İl Başkanlığı 7.

Yurthaber 26-10-20 16:15

AK Parti Grup Başkanvekili özkan’dan Tuşba Belediyesine ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Grup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Tuşba Belediye Başkanlığını ziyaret etti.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 31 Ekim’de katılacağı AK Parti İl Başkanlığı 7.

Yurthaber 26-10-20 16:15

Denizlili süt üreticilerine 16 milyonluk müjde

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli’deki süt üreticilerine destekleme ödemeleri ile ilgili müjde verdi.Ak Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, yaptığı açıklamayla çiğ süt üreticilerine destekleme ödemesinin yapıldığı müjdesini verdi.

Yurthaber 26-10-20 09:42

Manyas’ta Barçın güven tazeledi

Manyas ilçesinde AK Parti 7.olağan kongresinde Yıldız Barçın tek aday olarak girdiği seçimi kazandı.AK Parti Balıkesir İl koordinatörü Denizli Milletvekili Şahin Tin’ın divan başkanlığında Anadolu Lisesi kafeteryasında yapılan kongre divan oluşumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlandı.

Yurthaber 26-09-20 16:17

AK Parti Denizli’de kongreler ertelendi

AK Parti Denizli Teşkilatı’nda, 19 Eylül Cumartesi ve 20 Eylül Pazar günlerinde yapılması planlanan kongreler, artan korona virüs vakalarından dolayı ertelendiği açıklandı.AK Parti Denizli İl Teşkilatı 7.Olağan Kongre süreci kapsamında, iki haftalık süreçte 17 ilçede kongreler tamamlanmıştı.

Yurthaber 17-09-20 14:44

AK Parti Denizli’de kongreler ertelendi

AK Parti Denizli Teşkilatı’nda, 19 Eylül Cumartesi ve 20 Eylül Pazar günlerinde yapılması planlanan kongreler, artan korona virüs vakalarından dolayı ertelendiği açıklandı.AK Parti Denizli İl Teşkilatı 7.Olağan Kongre süreci kapsamında, iki haftalık süreçte 17 ilçede kongreler tamamlanmıştı.

Yurthaber 17-09-20 14:44

Miletvekili Yıldız Malatyalı gençleri bulaşacak

AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, Milli Türk Talebe Birliği (MTBB) Malatya İl Başkanı Mehmet Sağdıç ve GENÇSAD Başkanı Fatih Can, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i ziyaret etti.Malatya’ya hayranlığını dile getiren Yıldız, misafirperverliğinden dolayı Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e teşekkür etti.

Yurthaber 27-08-20 16:25