Ak Parti Dicle Ilce Baskani Deryan Aktert Haberleri

Cumhur İttifakı devam edecek mi? Canlı yayında kulis bilgisini paylaştı: 'Edindiğim bilgiye göre...'

Türkiye, Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri sonrasında mart ayında yapılacak yerel seçimlere hazırlanıyor. AK Parti ve MHP çalışmalara başlarken en önemli soruyu ise Cumhur İttifakı'nın yerel seçimde olup olmayacağı oluşturuyor. Kulislerde konuşulanları aktaran CNN Türk Ankara Temsilcisi Dicle Canova, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan-MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli görüşmesinde konunun gündeme geldiğini aktardı.

Haber 2023-07-31 14:18:49

Başkan Bünül: Ceyhan Belediyesi usulsüzlüğe ve hukuksuzluğa bulaştırıldı

AK Parti Ceyhan İlce Başkanı Muhammed İslam Bünül, Ceyhan Belediyesinde 5 Nisan’da yapılacak seçimler öncesi işe alınan kişilerin, soruşturma başlatılmasından sonra tekrar çıkışlarının verildiğini ileri sürdü.Başkan Bünül, yaptığı açıklamada, Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’ın mazbatasının alınmasından sonra yaşananlarla ilgili Ceyhan halkını doğru bilgilendirmek istediğini söyledi.

Yurthaber 2020-04-14 13:47:54

Kıbrıs gazileri madalyalarını aldı

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu, Kıbrıs gazilerine milli mücadele madalyası ve beratı verdi.Devlet Su İşleri konferans salonunda düzenlenen törene Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu, AK Parti Diyarbakır Milletvekilleri Ebubekir Bal ve Oya Eronat, Dışişleri Bakanlığı Diyarbakır temsilcisi Büyükelçi İbrahim Mete Yağlı, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Mustafa Başoğlu, 8’inci Ana Jet Üs Komutanı Tuğgeneral Ali Özmen, 16’ncı Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Ali Fuat Arıkan, Dicle Üniversitesi Rektörü Prof.

Yurthaber 2019-12-27 17:39:07

Diyarbakır’da Geleceğe Nefes Ol kampanyası ile 300 bin fidan toprakla buluştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından alınan kararla Milli Ağaçlandırma Günü olarak ilan edilen 11 Kasım’da, Diyarbakır’da 300 bin fidan toprakla buluştu.Diyarbakır Dicle Üniversitesi veterinerlik fakültesi bahçesinde düzenlenen etkinliğe, Diyarbakır Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu, AK Parti Diyarbakır milletvekilleri Mehdi Eker, Ebubekir Bal ve Oya Eronat, kamu kurum müdürleri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı."Yeşil bir Diyarbakır oluşturmanın gayreti içindeyiz"Diyarbakır ve tüm Türkiye’de şuan itibariyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde başlayan Geleceğe Nefes Ol kampanyasında saat 11.11’de 11 milyon fidanın toprakla buluşacağını belirten Vali ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu, “Peygamberler ve Sahabeler şehri Diyarbakır’ımızda da şuan itibariyle 300 bin fidan dikilecek.

Haber 2019-11-11 15:03:17

Güneydoğu’da 10 Kasım Atatürk’ü anma törenleri

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 81’inci yıl dönümünde, Güneydoğu’da düzenlenen törenlerle anıldı.10 Kasım 1938’de hayata gözlerini yuman Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk için, Diyarbakır, Mardin, Şırnak Siirt ve Batman’da çeşitli anma törenleri düzenlendi.DiyarbakırAnıt Park’ta düzenlenen törene, Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Ebubekir Bal, Dicle Üniversitesi Rektörü Prof.

Haber 10-11-19 13:10

AK Parti İstanbul Milletvekili Serkan Bayram:

"Ekrem İmamoğlu, savcımız Mehmet Selim Kiraz'ı şehit eden teröristleri öven Dicle Deli'nin cenazesine katılıyor da neden PKK'nın şehit ettiği Trabzonlu Eren Bülbül'ün cenazesine katılmıyor?"

Haber 22-05-19 16:19

AK Parti'nin Üsküdar mitingi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan: (2) - "Duyuyorum ki teşkilatımızda vatandaşlarımızı anlamakta hala zorlananlar var. Duyuyorum ki belediyelerimizde vatandaşlarımıza yeterli ihtimamı göstermeyenler var. Duyuyorum ki milletvekillerimiz arasında vatandaşımızın ulaşmakta zorluk çektikleri var. Duyuyorum ki partimizde vatandaşımızın hissiyatını, derdini, sıkıntısını dinlemek istemeyenler var. Buradan, sizlerin huzurunda yürekten gelen bir hissiyatla söylüyorum, vatandaşımızın gönlünü kıran benim de kalbimi kırmış demektir. Vatandaşımızı küstüren benim dünyamı yerle yeksan etmiş demektir" - "Biz bu partinin başında olduğumuz sürece AK Parti kapısından tek bir eğri odunun girmemesi için var gücümüzle çalışacağız. Milletimiz ülkeyi yönetme vazifesini bize tevdi ettiği sürece, Dicle Nehri'nin kıyısındaki her kuzunun, yetimlerin her kuruşunun sorumluluğunun hakkını vermek için var gücümüzle çalışacağız" - "Milletimizin ve ümmetin şerefine, namusuna, izzetine halel gelmemesi için gerekirse canımız pahasına çalışacağız. Zaferle değil, seferle mükellef olduğumuzun bilinciyle mücadelemizi verirken önce imkanımıza değil, imanımıza bakacağız"

Haber 19-03-19 21:32

Dicle Elektrik yöneticileri Sur ilçesindeki muhtarları dinledi

Geçen hafta Diyarbakır’ın Çınar ilçesindeki muhtarları dinleyen Dicle Elektrik Dağıtım Genel Müdürü Murat Karagüzel, bu kez merkez Sur ilçesindeki muhtarlarla bir araya gelerek, sorun ve beklentilerini dinledi.Dicle Elektrik Dağıtım Genel Müdürlüğü’nün Diyarbakır’daki yerleşkesinde gerçekleşen toplantıya Murat Karagüzel’in yanı sıra Sur ilçesindeki 30 mahalle muhtarının yanı sıra AK Parti Sur İlçe Başkan Yardımcısı Rojver Mecitoğlu, Dicle Elektrik Dağıtım İl Müdürü Uğur Yaka ve Sistem İşletme Yöneticisi Remzi Munar katıldı.

Yurthaber 20-02-19 16:35

Dicle Elektrik yöneticileri Sur ilçesindeki muhtarları dinledi

  Dicle Elektrik Dağıtım Genel Müdürü Murat Karagüzel, Sur ilçesindeki muhtarlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi, çözüm önerileri sundu.  Dicle Elektrik Dağıtım Genel Müdürlüğü’nün Diyarbakır’daki yerleşkesinde gerçekleşen toplantıya Murat Karagüzel’in yanı sıra Sur ilçesindeki 30 mahalle muhtarı, AK Parti Sur İlçe Başkan Yardımcısı Rojver Mecitoğlu, Dicle Elektrik Dağıtım İl Müdürü Uğur Yaka ve Sistem İşletme Yöneticisi Remzi Munar katıldı.

Haber 20-02-19 15:27

AK Parti tanıtım ve medya toplantısı yapıldı

AK Parti, tanıtım ve medya toplantısı Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezinde yapıldı.Toplantıya; AK Parti Genel Merkez Tanıtım Medya Başkan Yardımcısı Emre Cemil Ayvalı, Kadın Kolları MKYK Üyesi Neslihan Ay, Gençlik Kolları MKYK Üyesi Dicle Gülen Deligöz ve yerel temsilciler katıldı.Kırşehir il ve ilçe tanıtım medya temsilcilerinin de yer aldığı toplantıda sosyal medya ve kullanım yönleri anlatılarak görseller üzerinde de yapılan kullanım yanlışları gösterildi.

Yurthaber 13-12-18 17:45

AK Parti Kırıkkale tanıtım medya başkanları seçime hazır

AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı; merkez ve ilçelerde görev yapan tanıtım ve medya başkanları ile mahalle teşkilatlarında aktif sosyal medya kullanıcısı mensuplarını, 31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel yönetimler seçimlerine hazırlıyor.AK Parti Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkanlığı Bölge Koordinatörü Emre Cemil Ayvalı’nın yanı sıra Kadın Kolları Bölge Koordinatörü Neslihan Ay ve Gençlik Kolları Bölge Koordinatörü Dicle Gülen Deligöz’ün katılımları ve Kırıkkale Tanıtım ve Medya Başkanı Nebahat Erkök’ün koordinesinde gerçekleşen eğitim ve bilgilendirme toplantısı AK Parti teşkilat mensuplarından yoğun ilgi gördü.AK Parti Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkanlığı İç Anadolu Bölge Koordinatörü Emre Cemil Ayvalı toplantıdaki yaptığı konuşmada, AK Parti’nin kimliğini, değerlerini ve hizmetlerini topluma doğru ve etkili bir biçimde aktarma görevini yetine getiren tanıtım ve medya birimlerinin sorumluluklarının önemine işaret etti.AK Parti Kırıkkale İl Tanıtım ve Medya Başkanı Nebahat Erkök ise, “Genel Bakanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel yönetimler seçimleri öncesinde tanıtım ve medya faaliyetlerine yeni bir yön tayin etmiştir.

Yurthaber 08-12-18 18:00

Diyarbakır'da geniş kapsamlı terör operasyonu

DİYARBAKIR'ın Dicle ilçesinde, AK Parti İlçe Başkanı Deryan Aktert'in şehit edilmesi, Elazığ Emniyet Müdürlüğü'ne yönelik bomba yüklü araçla saldırı düzenlenmesi, Dicle'de İlçe Jandarma Komutanlığı'na yönelik bomba yüklü saldırının faillerinin de aralarında bulunduğu 93 kişiden, 74'ü gözaltına alındı.

Haber 16-11-18 11:43

PKK'lı teröristlerin şehit ettiği AK Parti İlçe Başkanı anıldı

 DİYARBAKIR'ın Dicle ilçesinde 2 yıl önce PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen AK Parti Dicle İlçe Başkanı Deryan Aktert, mezarı başında anıldı.

Haber 11-10-18 15:57

Teröristlerce katledilen AK Parti Dicle İlçe Başkanı Aktert anıldı

Diyarbakır'ın Dicle ilçesinde önceki yıl PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda yaşamını yitiren AK Parti İlçe Başkanı Deryan Aktert için mevlit verildi

Haber 11-10-18 15:34

Kurtulmuş: 3'üncü dünya savaşı çoktan başlamıştır (2)

AK PARTİ İL BAŞKANLIĞI TOPLANTISINA KATILDI AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş ve beraberindeki protokol, Dicle Üniversitesi'ndeki programın ardından Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı Genişletilmiş Danışma Meclisi toplantısına katıldı.

Haber 10-10-18 22:17

Kurtulmuş: 3'üncü dünya savaşı çoktan başlamıştır (2)

AK PARTİ İL BAŞKANLIĞI TOPLANTISINA KATILDI AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş ve beraberindeki protokol, Dicle Üniversitesi'ndeki programın ardından Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı Genişletilmiş Danışma Meclisi toplantısına katıldı.

Haber 10-10-18 19:04

DHA YURT BÜLTENİ 18

Kurtulmuş: 3'üncü dünya savaşı çoktan başlamıştır (2) AK PARTİ İL BAŞKANLIĞI TOPLANTISINA KATILDI Dicle Üniversitesi'ndeki programının ardından AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş ve beraberindeki protokol, Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı'na katıldı.

Haber 10-10-18 18:42

Numan Kurtulmuş: 3'üncü dünya savaşı başladı!

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Dicle Üniversitesi'nde yaptığı konuşmada 3'üncü dünya savaşının başladığını ifade ederek, "3'üncü dünya savaşı, 2'nci Dünya Savaşı'nın aksine, önce ekonomik olarak ve arkasından siyasi olarak gelişebilecek gibi görünüyor" ifadesini kullandı.

Haber 10-10-18 15:31

CNN Türk'e konuşan AK Partili Mehti Eker'den Rahip Brunson açıklaması: Hakkında ciddi iddialar var!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker CNN Türk'te Dicle Canova'nın sorularını cevapladı. Eker ev hapsinde olan ABD’li rahip hakkında, “Brunson hakkında ciddi iddialar var” dedi.

Haber 13-08-18 16:59

DHA YURT BÜLTENİ 18

Ak Parti ilçe Başkanını öldüren PKK'lılardan biri teslim oldu (2) DİYARBAKIR'ın Dicle ilçesinde 10 Ekim 2016 tarihinde AK Parti Dicle İlçe Başkanı Derya Aktert'in yaşamını yitirdiği terör saldırısını gerçekleştiren PKK'lı gruptan bir teröristin güvenlik güçlerine teslim olduğu belirtildi.

Haber 03-08-18 21:20

Ak Parti ilçe Başkanını öldüren PKK'lılardan biri teslim oldu (2)

DİYARBAKIR'ın Dicle ilçesinde 10 Ekim 2016 tarihinde AK Parti Dicle İlçe Başkanı Derya Aktert'in yaşamını yitirdiği terör saldırısını gerçekleştiren PKK'lı gruptan bir teröristin güvenlik güçlerine teslim olduğu belirtildi.

Haber 03-08-18 20:48

Ak Parti ilçe Başkanını öldüren PKK'lılardan biri teslim oldu (2)

DİYARBAKIR'ın Dicle ilçesinde 10 Ekim 2016 tarihinde AK Parti Dicle İlçe Başkanı Derya Aktert'in yaşamını yitirdiği terör saldırısını gerçekleştiren PKK'lı gruptan bir teröristin güvenlik güçlerine teslim olduğu belirtildi.

Haber 03-08-18 20:46

AK Parti ilçe Başkanı Aktert'in öldüren PKK'lılardan biri teslim oldu (1)

DİYARBAKIR'ın Dicle ilçesinde 10 Ekim 2016 tarihinde  AK Parti Dicle İlçe Başkanı Derya Aktert'in yaşamını yitirdiği terör saldırısını gerçekleştiren PKK'lı gruptan bir teröristin güvenlik güçlerine teslim olduğu belirtildi.

Haber 03-08-18 19:44

AK Parti Dicle İlçe Başkanı Aktert'i katleden teröristlerden biri teslim oldu

Diyarbakır'da iki yıl önce AK Parti Dicle İlçe Başkanı Deryan Aktert'in hayatını kaybettiği saldırıyı gerçekleştiren PKK'lı teröristlerden biri güvenlik güçlerine teslim oldu, örgütün dağ kadrosundan kaçarak şehir merkezine gelen bir terörist de yakalandı - Teslim olan teröristin ifadesi doğrultusunda gerçekleştirilen aramalarda, el bombası, uzun namlulu silah ve çok sayıda şarjör ile telsiz, el yapımı patlayıcı yapımında kullanılan piknik tüpü, kablo ve pil ile çok sayıda örgütsel doküman, fotoğraf ve yaşam malzemeleri ele geçirildi - İki terörist mahkemece tutuklandı

Haber 03-08-18 19:02

Diyarbakır'daki hain saldırıyı düzenleyen terörist teslim oldu!

Diyarbakır'da 2 yıl önce AK Parti Dicle İlçe Başkanı Deryan Aktert'in hayatını kaybettiği saldırıyı gerçekleştiren PKK'lı teröristlerden biri güvenlik güçlerine teslim oldu.

Haber 03-08-18 18:41

Teröristler Aktert'i devlete hizmet ettiği için katletmiş

Diyarbakır'da iki yıl önce AK Parti Dicle İlçe Başkanı Deryan Aktert'in PKK'lı teröristlerce öldürüldüğü saldırıya ilişkin 2 sanık hakkında 2'şer kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı - Tanık E.D'nin ifadesinden: - "Aras' kod isimli Seyithan Günay'a olayı nasıl gerçekleştirdiğini sorduğumda öğüt verir gibi 'Bu tip kişiler davamızı engelliyor, devlete hizmet ediyor. Benzin istasyonuna gittim ve silahla göğsüne 8 mermi sıktım' dedi."

Haber 03-07-18 15:17

Terörist başının HDP'ye oy verin çağrısı

AK Parti Diyarbakır milletvekili adayı Remzi Çayır: - "Sen tutmuşsun Kandil'in emrine girmişsin, bağımsız bir siyaset yürütemiyorsun, halkın temsilcisi olmaktan çıkmışsın yeniden oy istiyorsun. Diyarbakırlı artık uyanmalı" - "Zine Zeynep ile Dicle Sakarya ile Diyarbakır Maraş ile güzel. Biz bu anlayışta olursak Diyarbakır'ı ve Türkiye'yi büyütebiliriz"

Haber 21-06-18 13:28

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Eker: “diyarbakır’ın Temsili Noktasında Sorunlar Var”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Diyarbakır milletvekili adayı Mehmet Mehdi Eker, Dicle ve Eğil...

Yurthaber 14-06-18 11:01

AK Partili Eker: Kürtleri reddeden CHP'ye, HDP destek çıkıyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker, 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Diyarbakır'ın Dicle ilçesinde yaptığı konuşmada, "Kürtlerin dilini kesen, kimliğini inkar eden, Kürtleri reddeden, Kürtçe konuşmayı yasak eden Cumhuriyet Halk Partisi'nin cumhurbaşkanı adayı Diyarbakır'a geliyor, HDP'liler ona destek ve sahip çıkıyor.

Haber 14-06-18 10:18

AK Parti'li Eker: Kürtlerin dilini kesen CHP'ye, HDP destek çıkıyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker, 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Diyarbakır'ın Dicle ilçesinde yaptığı konuşmada, "Kürtlerin dilini kesen, kimliğini inkar eden, Kürtleri reddeden, Kürtçe konuşmayı yasak eden Cumhuriyet Halk Partisi'nin cumhurbaşkanı adayı Diyarbakır'a geliyor, HDP'liler ona destek ve sahip çıkıyor.

Haber 14-06-18 10:10

Budak’tan hastalara geçmiş olsun ziyareti

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Süleyman Serdar Budak, Dicle Üniversitesi (DÜ) Tıp Fakültesi tedavi gören hastaları ve yakınlarını ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.Ziyaretlerinde hasta ve hasta yakınlarıyla yakından ilgilenen İl Başkanı Budak, il dışından gelen hasta yakınlarının sorunlarını dinledi.

Haber 13-04-18 11:07

Budak’tan Hastalara Geçmiş Olsun Ziyareti

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Süleyman Serdar Budak, Dicle Üniversitesi (DÜ) Tıp Fakültesi tedavi gören...

Yurthaber 13-04-18 11:00

AK Parti Dicle İlçe Başkanı Aktert'in öldürülmesine ilişkin dava

AK Parti Dicle İlçe Başkanı Deryan Aktert'in 2 yıl önce terör örgütü PKK'nın saldırısı sonucu öldürülmesi olayının faillerinden olduğu iddiasıyla tutuklanan ve hakkında 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açılan sanığın yargılanmasına devam edildi - Duruşmada, sanığın tutukluluk halinin devamına karar verildi

Haber 21-03-18 18:15

Ak Partili başkanların öldürülmesi davalarına devam edildi

 DİYARBAKIR'da, Ak Parti Dicle İlçe Başkanı Deryan Aktert ve Lice İlçe Başkan Yardımcısı Orhan Mercan'ın PKK terör örgütü tarafından öldürülmelerine ilişkin davalara, Diyarbakır 9'uncu ve 10'uncu Ağır Ceza Mahkemelerinde devam edildi.

Haber 21-03-18 18:03

Dicle Üniversitesi: 'Cumhurbaşkanı'nın karşılanması' mesajı ile ilgimiz yok

DİYARBAKIR'da dün, Dicle Üniversitesi Hastaneleri'nde taşeron firma işçisi olarak çalışan yaklaşık 2 bin kişinin telefonlarına, bugün partisinin il kongresine katılacak Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı karşılamaya katılmaları ve orada olduklarına dair fotoğraf çekmeleri istenilen bir mesaj atıldı.

Haber 17-03-18 16:07

DHA YURT BÜLTENİ-11

1)DİCLE ÜNİVERSİTESİ: 'CUMHURBAŞKANI'NIN KARŞILANMASI' MESAJI İLE İLGİMİZ YOK DİYARBAKIR'da dün, Dicle Üniversitesi Hastaneleri'nde taşeron firma işçisi olarak çalışan yaklaşık 2 bin kişinin telefonlarına, bugün partisinin il kongresine katılacak Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı karşılamaya katılmaları ve orada olduklarına dair fotoğraf çekmeleri istenilen bir mesaj atıldı.

Haber 17-03-18 15:08

DHA YURT:DİCLE ÜNİVERSİTESİ: 'CUMHURBAŞKANI'NIN KARŞILANMASI' MESAJI İLE İLGİMİZ YOK

DİYARBAKIR'da dün, Dicle Üniversitesi Hastaneleri'nde taşeron firma işçisi olarak çalışan yaklaşık 2 bin kişinin telefonlarına, bugün partisinin il kongresine katılacak Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı karşılamaya katılmaları ve orada olduklarına dair fotoğraf çekmeleri istenilen bir mesaj atıldı.

Haber 17-03-18 14:54

Dicle Üniversitesi: 'Cumhurbaşkanı'nın karşılanması' mesajı ile ilgimiz yok

DİYARBAKIR'da dün, Dicle Üniversitesi Hastaneleri'nde taşeron firma işçisi olarak çalışan yaklaşık 2 bin kişinin telefonlarına, bugün partisinin il kongresine katılacak Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı karşılamaya katılmaları ve orada olduklarına dair fotoğraf çekmeleri istenilen bir mesaj atıldı.

Haber 17-03-18 14:47

Diyarbakır şehitleri, törenle memleketlerine uğurlandı (2)

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCI EKER, YARALI ASKERLERİ ZİYARET ETTİ AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker, Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeoğlu, milletvekileri Galip Ensarioğlu ve Ebubekir Bal ile birlikte Dicle ilçesindeki patlamada yaralanan askerleri ziyaret etti.

Haber 14-03-18 13:14

Budak’a hayırlı olsun ziyareti

Diyarbakır Dicle Üniversitesi (DÜ) Akademik, Düşünce ve Araştırma Derneği Başkanı İrfan Yıldız ve Yönetim Kurulu üyeleri Adalet ve Kalkınma Parti (AK Parti) Diyarbakır İl Başkanı Süleyman Serdar Budak’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Süleyman Serdar Budak, akademisyenlerin yaptıkları başarılı çalışmalar ile Diyarbakır’ın gelişmesinde önemli rol üstlendiklerini belirtti, Budak, “Akademisyenlerin yaptıkları çalışmaları takdire şayan çalışmalar olduğunu görüyorum.

Haber 02-03-18 14:28

Budak: “dü Türkiye’nin En Önemli Bilim Merkezidir’’

Dicle Üniversitesi (DÜ) Rektörü Prof. Dr. Talip Gül AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Süleyman Serdar...

Yurthaber 15-02-18 12:20

Cizreliler, DEDAŞ yetkilileriyle görüştü

ŞIRNAK'ın Cizre ilçesinde alçak gerilim sayaç otomasyon panolarının sık sık tahrip edilerek kullanılmaz hale gelmesi üzerine Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin (DEDAŞ) sayaçları dışarıya almak istemesine tepki gösteren halk, Öğretmenevi'nde, DEDAŞ İl Müdürü Murat Horoz ve AK Parti İl Başkanı Halil İbrahim Erkan ile biraraya geldi.

Haber 08-02-18 16:36

Cizreliler, DEDAŞ yetkilileriyle görüştü

ŞIRNAK'ın Cizre ilçesinde alçak gerilim sayaç otomasyon panolarının sık sık tahrip edilerek kullanılmaz hale gelmesi üzerine Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin (DEDAŞ) sayaçları dışarıya almak istemesine tepki gösteren halk, Öğretmenevi'nde, DEDAŞ İl Müdürü Murat Horoz ve AK Parti İl Başkanı Halil İbrahim Erkan ile biraraya geldi.

Haber 08-02-18 16:00

Budak: “AK Parti’nin temel felsefesi millete hizmettir”

Oda ve derneklerin ziyaret ettiği AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Süleyman Serdar Budak, partisinin temel felsefesinin millete hizmet olduğunu belirtti.Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (DESOB) Başkanı Alican Ebedinoğlu, Diyarbakır İş Kadınları Derneği (DİKAD) Başkanı Reyhan Aktar, Dicle Toplumsal Araştırma Merkezi (DİTAM) Başkanı Mehmet Kaya, Toçbir-Sen Şube Başkanı Seyfettin Güler, Büro Memur-sen Şube Başkanı Recep Ağar ile İlim ve İrfan Derneği Başkanı Abdulkadir Şimşek, AK Parti İl Başkanı Süleyman Serdar Budak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Ziyarette konuşan Budak, Diyarbakır ve Diyarbakır halkına yapacakları çalışmalarla layık olmaya çalışacaklarını belirterek, AK Parti’nin temel felsefesinin millete hizmet olduğunu söyledi.

Haber 08-02-18 12:21

AK Parti İl Başkanı Eri yatırım için Ankara’da

Mardin’in gelişimi, sanayi kalkınması ve refah düzeyinin artması adına bazı temaslarda bulunmak amacıyla Ankara’ya giden AK Parti Mardin İl Başkanı Nihat Eri, TBMM İdari Amiri Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı ve beraberlerindeki heyetle, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi ile toplantıda bir araya geldi.Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’nin başkanlık ettiği toplantıya, AK Parti Mardin İl Başkanı Nihat Eri, TBMM İdari Amiri Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, DİKA Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ, MÜSİAD Mardin Şube Başkanı Mehmet Nurettin Kasap, Mardin Organize Sanayi Bölgesi Başkan Vekili Nasır Duyan, Mardin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı İsa Tunç, Kızıltepe Ticaret Odası Başkanı Mehmet Şahin, Dicle Uncular Derneği Başkanı Veysi Duyan, Nusaybin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mahsum Özmen katıldı.AK Parti Mardin İl Başkanı Nihat Eri, “Mardin’de faaliyet yürüten iş adamlarımızın sorunlarını, özellikle son dönemde Eximbank kredilerinde yaşanan tıkanıklıkların bir an önce çözüme kavuşturulması, Mardin’deki genç potansiyele yönelik işsizlik problemini tamamen ortadan kaldırmak ve diğer sıkıntılarımızı dile getirmek amacıyla Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekçi ile bir araya geldik.

Haber 05-02-18 13:05

Lice'de 4 PKK'lının etkisiz hale getirildiği operasyon

- Diyarbakır'ın Lice ilçesindeki operasyonun, duyarlı bir vatandaşın İl Jandarma Komutanlığına yaptığı ihbar üzerine gerçekleştirildiği belirtildi - Etkisiz hale getirilen terörist Üçer'in, Derik Kaymakamı Safitürk ve AK Parti Dicle İlçe Başkanı Aktert'in şehit edilmesinin de arasında yer aldığı çok sayıda hain saldırının faili olduğu bildirildi - Vali Güzeloğlu: - "İçişleri Bakanlığının mavi renkli arananlar listesinde yer alan terör örgütü PKK'nın sözde 'Amed' eyalet sorumlusu Murat Üçer ve sö

Haber 02-02-18 01:12

AK Parti Dicle İlçe Başkanı Aktert'in öldürülmesine ilişkin dava

- Diyarbakır'da 2 yıl önce AK Parti Dicle İlçe Başkanı Deryan Aktert'in terör örgütü PKK'nın saldırısı sonucu öldürülmesi olayının faillerinden olduğu iddiasıyla tutuklanan ve 2'şer kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle hakkında dava açılan sanığın yargılanmasına başlandı - Duruşmada, sanığın tutukluluk halinin devamına karar verildi

Haber 24-01-18 17:42

Ak Parti Artuklu İlçe Kadın Kolları Kongresi Yapıldı

Ak Parti Mardin’in Artuklu İlçe Kadın Kolları Başkanlığı 2. Olağan Kongresi, Dicle Kalkınma Ajansı Genel...

Yurthaber 13-01-18 14:49