Ak Parti Erzurum Il Baskani Mehmet Emin Oz Haberleri

AK Parti'nin eski il başkanı Aziz Babuşçu'dan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum'a sert tepki: Haddinizi aşıyorsunuz!

Pazar günü yapılan seçim sonrası AK Parti, kuruluşundan beri ilk kez 2. parti konumuna düştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim sonuçlarıyla ilgili açıklamasında 'Partideki kibir abidelerini temizleyeceğiz, halktan kopuşlara izin vermeyeceğiz' demişti. AK Parti'nin eski İstanbul il başkanı Aziz Babuşçu ise Uçum'u hedef aldı.

Haber 2024-04-05 14:23:02

Erzurum canlı yerel seçim sonuçları! Erzurum seçim sonuçları öncesi AK Parti adayı Mehmet Sekmen mi, CHP adayı Atlıhan Atila mı, İYİ Parti adayı Fatma Canan Uçar mı kazanacak?

31 Mart yerel seçimleri ile birlikte Türkiye bir yıl sonra yeniden sandık başına gidiyor. Yerel seçim sonuçları öncesinde heyecanlı bekleyiş sürerken AK Parti’nin kalesi olarak bilinen Erzurum’da da başkanlık yarışı son ana kadar sürdü. Erzurum’da mevcut belediye başkanı Mehmet Sekmen mi İYİ Parti adayı Fatma Canan Uçar mı, CHP’nin adayı Atlıhan Atila mı kazanacak?

Haber 2024-03-29 12:26:40

İstanbul'da CHP'den istifa eden 400 kişi AK Parti'ye katıldı! Törene aşiret reisleri de katıldı

Yerel seçimler öncesinde siyasi arenadaki tempo daha da arttı. 400 CHP üyesi partisinden istifa ederek İstanbul'da düzenlenen törenle AK Parti'ye katıldı. Rozetleri AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe takarken törene Bitlis, Muş ve Adıyaman bölgelerinden Stürki Aşireti, Slokan Aşireti ve aşiretin reisi Şeyh Abdülhafız Aydın ile Mehmet Bulut da katıldı.

Haber 2024-03-14 17:27:52

Elazığ'da fuhuş operasyonu! AK Partili belediye başkanı tutuklandı

Elazığ'da düzenlenen fuhuş operasyonu kapsamında, fuhşa teşvik ve aracılık ile yer temin ettikleri belirlenip gözaltına alınan 4 şüpheli tutuklandı. Şüpheliler arasında AK Partili Mollakendi Beldesi Belediye Başkanı Mehmet Enis Doğan'ın da olduğu öğrenildi. AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Doğan’ın kesin ihraç istemiyle merkez disiplin kuruluna sevk edildiğini söyledi. İşte detaylar...

Haber 2024-03-05 17:59:21

1 yıl önce kabusu yaşamıştı... Depremde eşi ve oğlunu kaybeden AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin mutluluğu kendinden 20 yaş küçük Naz Akdoğan'da buldu

6 Şubat'ta meydana gelen depremlerde eşi ve oğlunu yitiren AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, kendisinden 20 yaş küçük Naz Akdoğan ile hayatını birleştirdi. Akdoğan'ın, AK Parti Nizip Belediye Başkan adayı Hacı Fevzi Akdoğan'ın yeğeni olduğu öğrenildi. Çetin, 6 Şubat depremlerinde enkazdan sağ bir şekilde kurtarılmış fakat diş hekimi eşi Aylin Dilbaz Çetin ve eczacılık öğrencisi oğlu Mehmet Fevzi Çetin kurtarılamamıştı.

Haber 03-03-24 16:30

AK Parti'nin İzmir adayı Hamza Dağ'dan açıklama: İzmir'de zeybeği de halayı da beraber oynayacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Aday Tanıtım Toplantısı'nda AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıkladığı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, İzmir Milletvekili Hamza Dağ, kentteki seçim çalışmaları kapsamında, Konak Meydanı'nda basın açıklaması yaptı. Açıklamada, AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı ve önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, İzmir Milletvekili Mehmet Muharrem Kasapoğlu yer aldı.

Haber 22-01-24 15:39

Düzce'de iki dönem belediye başkanlığı yapan Mehmet Keleş geri dönüyor! Yeni partisi belli oldu resmi açıklama da geldi...

Düzce'nin eski belediye başkanlarından Mehmet Keleş, Mart'taki yerel seçimlerde aday olmaya hazırlanıyor. Uzun süre AK Parti'de siyaset yapan iki dönem Düzce'yi yöneten Mehmet Keleş, İYİ Parti'nin Düzce adayı olacak. İYİ Parti Düzce İl Başkanı'ndan dikkat çeken açıklamalar...

Haber 10-10-23 14:39

Sosyal medyada çok konuşulan gerginliğin ardından tansiyonu düşürecek hamle! CHP'li ve AK Partili isimlerden samimi poz

Seçimlere 1 hafta kala siyaset arenasında söylemler sertleşirken yurdun farklı noktalarında gerginlikler de meydana geldi. İmamoğlu'nun Erzurum mitingine taşlı saldırı düzenlenmesinin ardından İzmir'in Buca ilçesinde Kılıçdaroğlu posterlerinin asılı olduğu kıraathanede arbede yaşandı. Taşlı ve sopalı arbededen sonra ise AK Parti ve CHP İzmir İl Başkanları bir araya gelerek tansiyonu düşürecek açıklamalarla samimi poz verdi.

Haber 09-05-23 16:14

Hamza Dağ canlı yayında Erzurum'da yaşanan olaylarla ilgili o soruları yanıtladı! İmamoğlu'nu arayan oldu mu? Saldırıyı kınıyor musunuz?'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, 14 Mayıs seçimleriyle ilgili canlı yayında açıklamalar yaptı. Gazeteci Mehmet Akif Ersoy, Dağ'a Ekrem İmamoğlu'nun Erzurum mitingi sırasında yaşanan taşlı saldırıyı da sordu. Saldırıyı reddettiklerini ve kabul etmediklerini dile getiren Dağ, "Ama buradan bir mağduriyet çıkarmanın da anlamı yok" ifadesini kullandı. Hamza Dağ, kendi taraflarından İmamoğlu'na 'geçmiş olsun' telefonu açan biri olmadığını da belirterek "Şahsi hukuk olması gerekir" dedi.

Haber 08-05-23 19:45

Küçükoğlu; Erzurum’u barajlarla göletlerle donatıyoruz

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu, 23 Nisan etkinlikleri kapsamında ilk olarak Atatürk Üniversitesi Konferans salonunda İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen Çocuk Bayramı programına katıldı.

Yurthaber 24-04-23 15:49

Ticaret Bakanı Muş, Samsun'da bayramlaşma törenine katıldı

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, AK Parti Samsun İl Başkanlığınca Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma programına katıldı.

Yurthaber 21-04-23 15:05

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI kim? Süleyman Soylu, Fuat Oktay, Hulusi Akar... İstanbul, Ankara, İzmir il il AK Parti milletvekili adayları

AK Parti milletvekili adayları dün Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) teslim edilen resmi evrağın ardından belli oldu. Kabine'de yer alan Fahrettin Koca ve Mehmet Nuri Ersoy'un aday listesinde yer almadı. Süleyman Soylu İstanbul 2. Bölge 1. sıradan, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar Kayseri'den, Fuat Oktay ise Ankara 3. Bölgeden aday gösterildi. Peki, 28. dönem AK Parti milletvekili adayları kimler? İşte İstanbul, Ankara ve İzmir dahil il il AK Parti milletvekili adayları...

Haber 10-04-23 10:12

AK Parti'de Zehra Taşkesenlioğlu ve Tolga Ağar listeye alınmadı

AK Parti, 28. dönem milletvekili seçimi için aday listesini Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) sundu. Listede Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu ve eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar'ın oğlu Tolga Ağar yer almadı.

Haber 09-04-23 22:11

Binali Yıldırım'ın oğlu Erkam Yıldırım'ın fotoğrafı gündem yaratmıştı! AK Partili Mehmet Metiner'den dikkat çeken yorum

Eski AK Parti Milletvekili Mehmet Metiner, AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım'ın oğlu Erkam Yıldırım'ın Erzurum ziyaretinde bir mağazada çekilen ve tartışma yaratan fotoğrafıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Söz konusu kareyi eleştiren Metiner, "Bu tür davranışlar devletin saygınlığına zarar verir" dedi.

Haber 20-01-23 15:10

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Kadın Kolları Kuruluşundan Bugüne MYK ve İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu: (2)

"(Türkiye Aile Destek Programı) Yaklaşık 2,5 milyon haneye ulaşacak programla 1 yıl boyunca çocukların ihtiyaçlarından, elektrik faturalarına kadar geniş bir yelpazede insanlarımıza destek olmayı hedefliyoruz" - "Asgari ücretten memur ve emekli maaşına kadar tüm kesimlerin gelirlerini yıl başında ciddi şekilde tekrar yükselterek, enflasyonun yol açtığı refah kaybını aşama aşama gidermekte kararlıyız" - "Emin olun 2023'te biz ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz ama muhalefet cephesinde epeyce bir isim zorunlu emekliliğe ayrılacak"

Yurthaber 27-09-22 19:31

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Hatay'da partililere seslendi:

"Emin olun bu seçim Akdeniz'deki Mavi Vatan kavgasının seçimidir. Şuşa'daki Azeri kardeşlerimizin seçimidir. Karadeniz'deki bizim mücadelemizin bir seçimidir. Yıllardır vermiş olduğumuz bu iktidar mücadelesindeki kazanımlarımızın kaybedilmemesi seçimidir"

Yurthaber 22-09-22 01:01

Bakan Karaismailoğlu, AK Parti Kırşehir İl Başkanlığında konuştu:

"Büyük ve güçlü Türkiye için dünyanın en büyük 10 ekonomisine sahip olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz" - "(Rusya-Ukrayna savaşı) Bu savaş bitecekse onu da bitirecek olan Sayın Cumhurbaşkanımız olacak elhamdülillah"

Yurthaber 24-08-22 19:09

AK Parti Milletvekili Şimşek, vatandaşları Malazgirt Zaferi kutlamalarına davet etti

AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek: - "Bu yılı her yıldan daha heyecanlı görüyoruz. İnşallah her yıldan daha fazla misafirle orada olacağız"

Yurthaber 21-08-22 14:12

AK Partililerden Mansur Yavaş'a tepki: Zabıtalar görevden alınsın

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse ve AK Parti Ankara İl Başkanvekili Mehmet Yılmazer, mayıs ayı meclis oturumunda yaşanan "söz vermeme" tartışması sırasında salona zabıtaların girmesine tepki gösterdi. Yılmazer, "Sayın Mansur Yavaş, yarından tezi yok meclisi basarak, AK Partili belediye meclis üyelerimizi psikolojik olarak baskı altına almaya kalkan zabıta daire başkanını ve ilgili zabıtaları görevden derhal almalıdır." dedi.

Haber 13-05-22 00:33

AK Parti'den, ABB Başkanı Mansur Yavaş'a zabıtaların meclise girmesi tepkisi:

ABB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse: - "Mansur Yavaş'ın hem ABB'yi hem de meclisi yönetemediğini, hatta konuşan meclis üyelerini zabıta ile attırma tehdidini ve arkasından da zabıtaların nasıl meclise girdiğini gördük" - AK Parti Ankara İl Başkanvekili Mehmet Yılmazer: -"Sayın Mansur Yavaş, yarından tezi yok meclisi basarak, AK Partili belediye meclis üyelerimizi psikolojik olarak baskı altına almaya kalkan zabıta daire başkanını ve ilgili zabıtaları görevden derhal almalıdır"

Yurthaber 13-05-22 00:17

İçişleri Bakanı Soylu, AK Parti Erzurum İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu: (2)

"(Rusya'nın Ukrayna'ya saldırısı) Bu sıkıntıların ve dertlerin nasıl yaşandığını hep birlikte biliyoruz. Yaklaşık bir süredir bu meselenin geldiği belli. Batı, Amerika, laf ebeliğinin dışında herhangi bir şey ortaya koymamıştır" - "Bu ülkenin ana muhalefeti tezkereye 'hayır' diyor. Unutacağımızı mı zannediyorlar. Niye tezkereye hayır diyor? O kadronun tamamı niye diyorlar biliyor musunuz? Orada bir terör devleti kurulsun istiyorlar. Peki bu talimatı kim verdi? Ağababaları verdi. Şimdi de ağababalarının eteklerinde dolaşıyorlar"

Yurthaber 27-02-22 19:12

İçişleri Bakanı Soylu, AK Parti Erzurum İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu: (1)

"Bugün Lübnan ve oradaki insanlar bizden emindir, Irak ve Suriye'deki halklar ve milletler bizden emindir, Afrika'daki halklar ve liderler emindir. Bu kolay bir hadise değildir. Dünyada herkesin karakterini beşik gibi salladıkları bir anlayış içerisinde bunu sağlayabilmek kolay iş değildir" - "Orta Doğu'yu karıştırmak, Orta Asya'yı özgüvensiz bir hale getirebilmek için her türlü oyunu ve tezgahı ortaya koydular. Onun için AK Parti, bir partinin ötesinde çok daha büyük bir hareketin ve davanın ifadesidir ve bayrağı geniştir"

Yurthaber 27-02-22 17:40

AK Parti Teşkilat Akademisi Adana Eğitim Programı başladı

İl Başkanı Mehmet Ay: - "(Kılıçdaroğlu'nun Şanlıurfa’da büyükşehir belediye başkanlığını kazanmaları durumunda çiftçilere elektriği bedava vereceklerini vadetmesi) Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Zeydan Karalar çıktığı bir programda, sunucu tarafından kendisine bu soru yöneltildiğinde, 'Genel başkanımız iktidara geldiğinde bunları yapacağını kastetti.' diyerek, her zaman topu yuvarlayıp sahra hastanesinde olduğu gibi büyük bir yalanı deşifre etti"

Yurthaber 18-12-21 13:02

AK Parti Teşkilat Akademisi Antalya Eğitim Programı başladı

AK Parti Erzurum Milletvekili Recep Akdağ: - "AK Parti teşkilatları olarak her zaman canlı, diri kalmaya, vatandaşımızla bütünleşmeye önem veriyoruz" - AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş: - "İki günlük eğitim programından sonra hiçbir ayrım gözetmeksizin ilçelerde, mahalle mahalle, sokak sokak, kapı kapı dolaşmadık ev, ayak basmadık yer bırakmayacağız"

Yurthaber 18-12-21 13:02

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, AK Parti Elazığ İl Başkanlığında konuştu:

"Fiyat artışlarından çalışanlarımızın etkilenmemesi için çalışmaları hükümetimiz, Cumhurbaşkanımız liderliğinde sürdürüyor. Kamu çalışanlarına, memurlara, esnafımıza, emeklilere, dar gelirlilere, ücretle geçinen tüm kesimlere yönelik çalışmalarımızı da sürdürüyoruz" - "Gelin, pazartesinden itibaren hiçbir kimsenin, başı açığı da başı örtülüsü de kılık kıyafetinden dolayı kamusal, eğitim öğrenim, memuriyet haklarından yararlanma konusunda hiçbir engel olamaz, engellenemez diye, işte yeni anayasa yapalım diyoruz" - "Türkiye'de ekmeği de özgürlüğü de büyüterek yeni yüzyıla doğru emin adımlarla yürüme kararlığındayız. Bunu da inşallah milletimizle beraber yapacağız"

Yurthaber 17-12-21 19:17

Adalet Bakanı Gül, AK Parti Gaziantep Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı'nda konuştu:

"Bizi bölmek, huzurumuzu bozmak isteyenlere asla fırsat vermeyeceğiz. Türkiye üzerinde oyun oynanabilecek bir ülke değildir. Oyun kurucu, oyunları bozan ülkedir" - "Milletin adayı Recep Tayyip Erdoğan'dır. 2023 yılında da inşallah milletle yol yürümüş, yürümeye devam edecek Recep Tayyip Erdoğan'ı yeniden Cumhurbaşkanı yaparak 2053 vizyonumuza emin adımlarla ulaşacağız" - "Yeni anayasayla ülkemizin demokrasisini taçlandırmak hepimizin ve siyasetin boynunun borcudur. Bu konuda muhalefetin sorumluluktan kaçma lüksü yoktur."

Yurthaber 23-10-21 17:45

Karabük'te yolcu minibüsü ile otomobil çarpıştı! 8 yaralı

Karabük'te yolcu minibüsü, AK Parti Karabük İl Başkan Yardımcısı Mehmet Deligöz yönetimindeki otomobille çarpıştı. Kazada 2'si çocuk 8 kişi yaralandı.

Haber 05-09-21 07:31

Van'da Cazibe Merkezleri Programı kapsamında 27,5 milyon liralık yatırım

Van Valisi ve Belediye Başkanvekili Mehmet Emin Bilmez: - "Bölgemizde de son hafta içinde Başkale, Erciş, Gürpınar ve Özalp'ta hayatı etkileyen yağışlarımız oldu. Başkale'de biraz daha ciddi hasara neden oldu. Şu anki tespitlerimize göre 700'ün üzerinde hayvan telef oldu. Bazı ahırlar ve tarlalar zarar gördü" - AK Parti Van Milletvekili Osman Nuri Gülaçar: - "Konya'da bir ailenin tamamının katledilmesi olayı ile ilgili kamuoyu yanlış ve yargılı bir şekilde zehirlenmeye çalışılıyor. Meseleyi bir Kürt Türk çatışması gibi göstermenin gayreti içerisindedirler. Hadise bir Kürt aile ile Türk aile arasında olmuş olabilir. Ama asla ve asla bir Türk-Kürt kavgası değildir"

Yurthaber 31-07-21 21:20

Erdoğan, AK Parti Erzurum Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı'nda konuştu: (2)

"AK Parti kalesinde gedik açmaya yönelik gayretlerin akamete uğraması, 2023 ile ilgili siyasi mühendisliklerin çöpe atılması, Türkiye ve Türk milletiyle ilgili heveslerin kursaklarda kalması ilkelerimiz etrafında vereceğimiz mücadeleye bağlıdır" - "Uluslararası alanda ülkemizin hak ve hukukunu savunurken sınırlarımız içinde de terör örgütlerine nefes aldırmıyoruz"

Yurthaber 17-07-21 17:14

AK Parti Antalya Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy: - "Gerek sayın Dışişleri Bakanımızla birlikte yürüttüğümüz uluslararası diplomasi trafiği, gerekse yerli ve yabancı turizm paydaşlarımızla kurduğumuz güçlü iletişim ve yürütmekte olduğumuz dünyanın en kapsamlı tanıtım çalışmalarıyla turizmi yeniden rayına oturtmayı başaracağız" - "Bakın dün Rusya, daha önce Almanya'dan beklediğimiz iyi haberler geldi. Türkiye'ye olan kısıtlamalar, inanıyorum ki kalkmaya devam edecek" - AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım: - "2023'e giderken artık yüz yüze tedbirleri de alarak parti faaliyetlerimizi, vatandaşlarımızla yüz yüze görüşmeleri çok daha seri şekilde çok daha geniş bir şekilde başlatacağız"

Yurthaber 19-06-21 19:50

Yeşilyurt Belediyesi, masa tenisi etkinliği düzenledi

Malatya’nın Yeşilyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, Beylerderesi’ndeki Millet Bahçesi alanında ‘Dünya Masa Tenisi Gününde Yeşilyurt Masa Tenisi Oynuyor’ etkinliği düzenledi.Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın talimatıyla başlatılan ‘2021 Spor ve Etkinlik Yılı’ etkinliklerine ara vermeden devam eden Yeşilyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinliğe, Yeşilyurt Kaymakamı Turgay Gülenç, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebubekir Kayhan, AK Parti Yeşilyurt Gençlik Kolları Başkanı Salih Tav ile sporcular katıldı.6 Nisan Dünya Masa Tenisi Günü nedeniyle Millet Bahçesine yerleştirilen 6 adet masa tenisinde yapılan müsabakalarda renkli ve heyecan dolu anların yaşanırken, çekişmeli maçlar sırasında keyifli anlar yaşayan sporcular, pandemi döneminde stres attılar.Yeşilyurt Kaymakamı Turgay Gülenç ile birlikte masa tenisi oynayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, düzenledikleri farklı sportif etkinliklerle vatandaşların dinamik, sağlıklı ve kaliteli bir hayat yaşamalarına destek verdiklerini söyledi.Sağlıklı nesiller ve kaliteli bir yaşam için herkesi spor yapmaya davet eden Çınar, ‘Dünya Masa Tenisi Gününde Yeşilyurt Masa Tenisi Oynuyor’ etkinliğiyle masa tenisinin yaygınlaşmasına destek verdiklerini ifade etti.Sporun bir yaşam biçimi olduğunu ve herkesin pandemi döneminde özellikle spor yapması gerektiğini vurgulayan Çınar, “Bölgemizin en büyük sosyal yaşam parkı özelliklerine sahip Beylerderesi Şehir Parkımız içerisindeki Millet Bahçemizde güzel bir etkinlikle gençlerimizle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Yurthaber 06-04-21 17:33

Başkan Dağtekin’den 104 emekli amiralin bildirisine sert tepki

AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin, 104 emekli amiralin demokrasi ve siyaseti hedef alan darbe imalı bildirisine sert tepki gösterdi.Başkan Mehmet Dağtekin, bugünlerde yine, eski sistemin ve eski Türkiye ezberlerinin esiri olan odakların eski ezberleri yeniden sahnelemek için yoğun bir gayret içinde olduğunu söyledi.Dağtekin, “Güçlü ve cesur bir Türkiye hepsinin ayarlarını bozdu.

Yurthaber 05-04-21 12:39

Milletvekili Fırat, Kılınç ile bir araya geldi

AK Parti Adıyaman Milletvekili Halil Fırat, AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin ve parti yönetimiyle birlikte Belediye Başkanı Süleyman Kılınç’ı makamında ziyaret etti.Çeşitli temas ve görüşmelerde bulunmak üzere geldiği Adıyaman’da, AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin ve parti yönetimiyle birlikte Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç’ı ziyaret eden Milletvekili Fırat, belediye tarafından sürdürülen ve planlanan projelerle ilgili görüş alışverişinde bulundu.Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, ziyaretle ilgili olarak Milletvekili Halil Fırat ve beraberindeki heyete teşekkür ederek, “Adıyaman’ımız için gece gündüz demeden el birliğiyle çalışmaya devam ediyoruz.

Yurthaber 04-04-21 16:52

Başkan Dağtekin: Ahmet Aydın Adıyaman’ın ender siyasetçilerdendir

AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin, Milletvekili Ahmet Aydın’ın kendisini memlekete ve ülkesine adayan bir siyasetçi olduğunu vurgulayarak açıklamalarda bulundu.Başkan Mehmet Dağtekin, 7.

Yurthaber 04-04-21 10:50

Teröristlerin şehit ettiği inşaat mühendisi için mevlit programı düzenlendi

Bagok kırsalında geçtiğimiz yıl bugün PKK’lı teröristler tarafından şehit edilen İnşaat Mühendisi Mazlum Gözenoğlu, düzenlenen mevlit programıyla yad edildi.Keyf-i Seyran’da korona virüs tedbirleri kapsamında düzenlenen törene Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, Midyat Kaymakamı Tekin Dündar, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Halil Şen, Garnizon Komutanı Albay Türker Tuna, Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, Cumhuriyet Başsavcısı Burak Olgun, Emniyet Müdürü Mevlüt Tüylü, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Kalender Ünal, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Pota, İl Müftüsü Ali Hayri Çelik, AK Parti İl Başkanı Faruk Kılıç, MHP İl Başkanı Ferhan Bozkuş, kanaat önderleri, sivil toplum kuruluşları, muhtarlar, Mardin dışından gelen kanaat önderleri ve vatandaşlar katıldı.Okunan duaların ardından kısa bir konuşma yapan şehit Mazlum Görenoğlu’nun babası Hüseyin Gözenoğlu, "Şehidimizin yıl dönümü münasebetiyle düzenlediğimiz mevlide teşrif ettiniz.

Haber 03-04-21 18:40

Başkan Makas, STK ziyaretlerine devam ediyor

AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, kent genelinde faaliyet gösteren oda ve sivil toplum kuruluşlarıyla olan buluşmalarına hız verdi.Geçtiğimiz gün Ezine’de, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, partisinin Ezine İlçe Başkanı Mehmet Ünsal ve Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel ile Ezine Şoförler ve Otomobilciler Odasını ziyaret eden AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, dernek başkanı Yılmaz Konca ile bir araya geldi.Buradaki temaslarının ardından Ezine Muhtarlar Derneğine ziyarette bulunan Başkan Makas, dernek başkanı ve üyelerle fikir alışverişinde bulundu.Odalar ve STK temsilcileriyle olan buluşmalarını hız kesmeden sürdüren Başkan Makas, partisinin Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek ile Çanakkale Emekli Astsubaylar Derneğini ziyaret ederek dernek başkanı İsmail Erdem ile istişarelerde bulundu.

Yurthaber 02-04-21 16:00

Başkan Öz’ün Covid-19 testi pozitif çıktı

AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz’ün Covid-19 testi pozitif çıktı.

Yurthaber 01-04-21 09:59

Aydemir’den Şehit Kiraz’a vefa

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, vatan hainlerince şehit edilen Savcı Mehmet Selim Kiraz’ı şehadetinin 6.

Yurthaber 01-04-21 09:44

Başkan Dağtekin: “Başarının sırrı ortak payda, uyum ve uzlaşı”

AK Parti Çelikhan İlçe Teşkilatı danışma meclisi toplantısı İl Başkanı Mehmet Dağtekin’in katılımı ile gerçekleştirildi.AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin’in başkanlık yaptığı danışma meclis toplantısına İlçe Koordinatörleri Nihat Karaaslan, Mehmet Veysel Akyol, Mehmet Şahin, Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut, Çelikhan İlçe Başkanı Mehmet Baltacı, Gençlik Kolları Koordinatörü Muhammed Tuncay ve belediye meclis üyeleri, kadın kolları, gençlik kolları, ilçe, belde ve mahalle teşkilatına mensup çok sayıda parti yöneticisi katıldı.Toplantının başında İlçe Koordinatörleri Nihat Karaaslan, Mehmet Veysel Akyol ve Mehmet Şahin birer sunum yaparak hazırladıkları raporlar ve teşkilat çalışmalarına yönelik bilgiler verdi.

Yurthaber 31-03-21 14:20

Edremit Belediyesinden ‘Millet Bahçesi’ açılışı

Van’ın Edremit Belediyesi tarafından atıl durumda bulunan eski SSK Hastanesi yerleşkesinde yapılan ‘Millet Bahçesi’ törenle hizmete açıldı.4 bin 500 metrekare alan üzerine kurulan ve kitap kafe, yürüyüş yolu, bisiklet yolu, çocuk oyun grubu ve oturma bankları gibi birçok oyun grubunu içinde barındıran Millet Bahçesi; Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, AK Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas, Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, STK başkanları ve vatandaşların katılımıyla hizmete açıldı.

Yurthaber 27-03-21 15:31

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş İHA’yı ziyaret etti

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve beraberindekiler, İhlas Haber Ajansı Kocaeli Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti.AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ile il başkan yardımcıları Ahmet Sönmez, İbrahim Gürsel ve Alper Doğan, İhlas Haber Ajansı (İHA) Kocaeli Bölge Müdürlüğü’nün yeni ofisini ziyaret etti.

Yurthaber 26-03-21 16:22

Öz: “Berat, af ve mağfiret gecesidir”

Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayan AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Şaban Ayının 14.

Yurthaber 26-03-21 15:10

Dağtekin’den kongre açıklaması

AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin, 24 Mart Çarşamba günü Ankara Spor Salonunda düzenlenecek AK Parti Genel Başkanlığı kongresinin hazırlıklarına ilişkin açıklama yaptı.2019 yılı Aralık ayında başlatılan ancak Korona Virüs tedbirleri nedeniyle bir süre kesintiye uğrayan Adıyaman il kongrelerinin tamamlandığını hatırlatan Başkan Dağtekin, “7.

Yurthaber 22-03-21 15:05

Milletvekili Dülger’den Elbeyli ilçesine ziyaret

AK Parti Kilis Milletvekili Mustafa Hilmi Dülger, Elbeyli ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldikten sonra bir dizi temaslarda bulundu.Milletvekili Mustafa Hilmi Dülger, İl Özel idaresi Genel Sekreteri Ramazan Sümer, İl Genel Meclis Başkanı Şıhmehmet Yalçın, AK Parti Kilis İl Teşkilat Başkanı Mehmet Metin Karakuş ile birlikte Elbeyli ilçesine gitti.

Yurthaber 21-03-21 11:44

Van’da pandemi sürecinde istihdama katkı sağlayan 43 firmaya teşekkür belgesi verildi

Van’da, korona virüs pandemisi sürecinde istihdama katkı sağlayan ve SGK’ya karşı tüm sorumluluklarını yerine getiren işverenlere teşekkür belgesi verildi.Van Devlet Tiyatrosunda düzenlenen programa Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, AK Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas, Van YYÜ Rektörü Prof.

Yurthaber 20-03-21 16:39

Van’da ‘İkinci Mobilya Fuarı’ kapılarını ziyaretçilerine açtı

Van’da Ajans Asya Fuarcılık tarafından düzenlenen ‘İkinci Van Mobilya Fuarı’ kapılarını ziyaretçilerine açtı.Van Expo Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen fuara Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, AK Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas, bazı kurum, STK ve siyasi parti temsilcileri, firma sahipleri ve vatandaşlar katıldı.

Yurthaber 19-03-21 17:51

Hacı Bekir Balta Camii dualarla ibadete açıldı

Hayırsever İşadamı Nevzat Balta, rahmetli ağabeyi Hacı Bekir Balta adına Adıyaman merkez Cumhuriyet Mahallesinde yaptırdığı Camii dualarla ibadete açıldı.Açılışa Vali Mahmut Çuhadar, Adıyaman Milletvekili Muhammed Fatih Toprak, AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin, Merkez ilçe Başkanı Mustafa Alkayış, İl Müftüsü Mehmet Taşçi ve vatandaşlar katıldı.Camilerin İslam medeniyetindeki önemine değinen İl Müftüsü Mehmet Taşçı, ibadethane ve camilerin İslam’ın mührü ve tapuları olduğunu söyledi.Vali Mahmut Çuhadar ise, Hayırsever Nevzat Balta’ya teşekkür ederek, “Hayırseverimiz Nevzat Balta rahmetli ağabeyi Hacı Bekir Balta adına çok güzel bir camii inşa etmiş.

Yurthaber 19-03-21 16:44

Hacı Bekir Balta Camii dualarla ibadete açıldı

Hayırsever İşadamı Nevzat Balta, rahmetli ağabeyi Hacı Bekir Balta adına Adıyaman merkez Cumhuriyet Mahallesinde yaptırdığı Camii dualarla ibadete açıldı.Açılışa Vali Mahmut Çuhadar, Adıyaman Milletvekili Muhammed Fatih Toprak, AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin, Merkez ilçe Başkanı Mustafa Alkayış, İl Müftüsü Mehmet Taşçi ve vatandaşlar katıldı.Camilerin İslam medeniyetindeki önemine değinen İl Müftüsü Mehmet Taşçı, ibadethane ve camilerin İslam’ın mührü ve tapuları olduğunu söyledi.Vali Mahmut Çuhadar ise, Hayırsever Nevzat Balta’ya teşekkür ederek, “Hayırseverimiz Nevzat Balta rahmetli ağabeyi Hacı Bekir Balta adına çok güzel bir camii inşa etmiş.

Yurthaber 19-03-21 16:44

İl Başkanı Karataş Roket atılmasını kınadı

AK Parti Kilis İl Başkanı Mehmet Murat Karataş, Kahpe saldırıların milleti yıldıramayacağını söyledi.İl Başkanı Karataş, Suriye’de terör örgütü PKK/YPG’nin kontrolündeki bölgeden atılan 2 adet roket Beşevler semtine isabet ettiğini ifade ederek, “ Çok şükür herhangi bir can yada mal kaybı yaşanmamıştır.

Yurthaber 19-03-21 09:54