Ak Parti Genel Baskan Yardimcisi Ve Sozcusu Mahir Unal Haberleri

AK Parti'ye katılım töreni görüntüleri gündem oldu! Yeniden Refah Partisi'nden açıklama: Ankara İl Yönetimimiz istifa etmemiştir

Yerel seçime günler kala Ankara'da AK Parti'ye katılım töreni gündem oldu. AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin "AK Parti ailemize katılan Yeniden Refah Partisi Genel Merkez, il ve ilçe yöneticilerine rozetlerini taktık" açıklamasını yaptı. YRP'nin sosyal medyadan yapılan açıklamada ise, "Ankara İl Yönetimimiz istifa etmemiştir. Bahsi geçen kişiler uzun süre önce partimizle ilişiği kesilmiş ve partimizde görevi bulunmayan bir takım şahıslardan oluşmaktadır" ifadeleri kullanıldı.

Haber 2024-03-27 23:38:33

Son dakika | Hem CHP'yi hem DEM Parti'yi Diyarbakır'dan hedef aldı! Erdoğan: Benim Kürt kardeşlerimin iradesini işporta pazarına çıkardılar

Yerel seçimlere sayılı günler kala çalışmalarına hız veren Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır İstasyon Meydanı'nda vatandaşlara seslendi. "Kürt kardeşlerim böyle bir aşağılanmayı, hakareti, yok sayılmayı asla hak etmiyor" diyen Erdoğan DEM Parti'ye kapıyı kapatırken hem CHP'yi sert sözlerle hedef aldı. Erdoğan ayrıca "85 milyonun huzuru için bir şey yapılacaksa şimdi hemen yapılmalı" mesajıyla dikkat çekti.

Haber 2024-03-27 14:36:26

Ömer Çelik'ten Özgür Özel'e 'darbe' tepkisi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "CHP Genel Başkanı Özel'in gençlerimizi 'darbe' gibi uğursuz ve lanetli bir eylemle yan yana zikretmesi, aynı cümlede anması ve gençleri desteklemeyi, darbe ile özdeşleştirmesi tam bir akıl tutulmasıdır." değerlendirmesinde bulundu.

Haber 2024-03-19 13:43:54

Cumhurbaşkanı Erdoğan İzmir'de AK Parti'nin adaylarını tanıttı! Hamza Dağ'ın duygusal anları

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin İzmir'de düzenlediği mitingine katıldı. Mitinge Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ da katıldı. Erdoğan adayları tanıtırken "Dağlar gibi seviyoruz" dedi. Erdoğan'ın konuşması sırasında Cengiz Kurtoğlu şarkısı da çalınırken Hamza Dağ ise duygusal anlar yaşadı.

Haber 2024-03-10 19:21:51

Erdoğan'ın masasındaki son seçim anketi! Alacağımız gözüküyor dedi, beklenen 'sürprizleri' açıkladı: İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Adana...

Yerel seçim için geri sayım sürerken, son anket sonuçları geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı AR-GE ve Eğitim Başkanı Mustafa Şen, canlı yayında yaptığı açıklamada, AK Parti'nin yaptırdığı son seçim anketinin sonuçlarını paylaştı. İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Adana seçim anketleriyle ilgili detayları aktaran Şen, "Vatandaşlarımız ve teşkilatlarımız bekliyor. O şehri alacağımız gözüküyor" diye konuştu.

Haber 06-03-24 06:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dikkat çeken 'Zübük' göndermesi: Elinizdekini de götürür

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Diplomasi Forumu'ndaki temaslarının ardından Turgut Özal Spor Salonu önünde AK Parti mitinginde konuşma yaptı. Erdoğan, CHP ve DEM Parti'nin ittifak yaptığını belirterek, "CHP'nin genel başkanı önce İstanbul'da sonra Mersin'de DEM ile demlendi" dedi. 'Zübük' göndermesiyle dikkat çeken Erdoğan, "Her kim hesapsız atıp tutuyorsa bilin ki size hiçbir şey vermeyeceği gibi elinizdekinden de götürür." ifadesini kullandı.

Haber 02-03-24 15:34

Ekrem İmamoğlu'ndan Murat Kurum'a yanıt: Çok acemice sözler

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ümraniye'de bulunan Kazım Karabekir Cemevi'ni ziyaret etti. Özel ve İmamoğlu gazetecilerin sorularını yanıtladı. AK Parti İstanbul Belediye Başkan Adayı Murat Kurum'un katıldığı programda 'Sen burayı yarı zamanlı belediyecilik yaparak yönetemezsin' sözlerine İmamoğlu'ndan yanıt geldi.

Haber 01-03-24 18:30

Süleyman Soylu sürprizi! Erdoğan'ın otobüsünde hep en yakınındaydı... 2009 detayı

Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Aydın'daki programına katıldı. Adıyaman'ın ardından Aydın'da da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın en yakınındaki isimler arasında olan Soylu'nun, Demokrat Parti Genel Başkanı olarak 2009 yılında kentte elde ettiği başarı akıllara geldi.

Haber 01-03-24 06:49

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten emeklilere seyyanen zam ve erken emeklilik sorusuna yanıt

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı sona erdi. Toplantının ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, açıklamalar yaptı. Çelik bir gazetecinin kademeli emeklilik ve emeklilere seyyanen zam konusuyla ilgili bir sorusuna ise "Bugünkü MYK'da bu konularla ilgili somut olarak bir değerlendirme gerçekleşmedi. Çalışma Bakanlığımızın emeklilik meselesinde çalışmalarını takip etmek gerekir." dedi.

Haber 26-02-24 18:38

Fatih Erbakan canlı yayında açıkladı! AK Parti ile neden ittifak yapmadılar? 'Biz İstanbul'da iki ilçeyi istedik'

31 Mart Yerel Seçimleri'nde ittifak kararı almayan ve İstanbul'da Mehmet Altınöz'ü aday gösteren Yeniden Refah Partisi'nin Genel Başkanı Fatih Erbakan katıldığı canlı yayında çok konuşulacak açıklamalar yaptı. İstanbul'da AK Parti'yi desteklemek için iki ilçe istediklerini açıklayan Erbakan, "Bize 'İlçe adaylarımızı nasıl geri çekeriz artık açıkladık' yanıtını verdiler" şeklinde konuştu. Erbakan, "AK Parti ile ittifak kapısı hala aralık mı?" sorusuna da net yanıt verdi.

Haber 22-02-24 22:46

Fatih Erbakan ters köşe yaptı! 'Yedek lastik' benzetmesi dikkat çekti, İstanbul ve Ankara iddiası gündem oldu: İmamoğlu daha şanslı, Yavaş rahat alır

Yerel seçimlerde Yeniden Refah Partisi'nin AK Parti ile anlaşabileceği iddiaları konuşulurken, Genel Başkan Fatih Erbakan adeta ters köşe yaptı. "AK Parti'nin yedek lastiğine döneriz" sözleriyle iddialara noktayı koyan Erbakan'ın Ankara ve İstanbul seçim sonuçlarıyla ilgili tahmini ise gündem yarattı. Erbakan, İstanbul'da Ekrem İmamoğlu'nun daha şanslı olduğunu ve 3 ilçede sürpriz yapabileceğini belirtirken "Ankara'da Mansur Yavaş rahat alır" dedi.

Haber 20-02-24 15:06

Son dakika | Emekliye bayram ikramiyesi artıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni rakamı duyurdu

Son dakika haberi: Yerel seçimlere yönelik söylemlerinde sık sık 'merkezi yönetim - yerel yönetim' vurgusu yapan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bizim olmadığımız bir büyükşehir belediyesi doğal gazı nasıl getirecek? Biz varsak doğal gaz var, biz yoksak doğal gaz yok" sözleriyle dikkat çekti. Cumhurbaşkanı Erdoğan emekli bayram ikramiyesinin de 3 bin TL olacağını açıkladı.

Haber 16-02-24 14:50

Herkes seçim anketlerini konuşurken gözden kaçan detay! Aradan 9 ay geçti, AK Parti ile CHP arasında...

31 Mart yerel seçim için geri sayım devam ediyor. Partilerin belediye başkan adayları büyük oranda netleşirken, seçimlere 47 gün kala kritik hesaplamalar da başladı. 14 Mayıs'ta yapılan genel seçim sonuçlarını dikkate alarak çalışmalarını yürüten parti ve adaylar, il il son seçim sonuçlarını masaya yatırıyor. Peki 14 Mayıs'taki son seçimlerde hangi parti hangi ilde ne kadar oy aldı? Sizler için derledik...

Haber 12-02-24 08:25

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İstanbul Kadın Kolları İl Başkan Yardımcısı Baltacı'nın cenazesine katıldı!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, trafik kazasında hayatını kaybeden AK Parti İstanbul Kadın Kolları İl Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı'nın cenaze törenine katıldı. Erdoğan yaptığı açıklamada "Biz biliyoruz ki ölüm, hayat, hepsi bizim için birer imtihan. Yine burada da böyle bir imtihanı yaşamış oluyoruz" dedi.

Haber 11-02-24 17:31

AK Parti, HDP, CHP ve yeniden AK Parti... Aşiret lideri İskender Ertuş, 22 yılda 5 kez parti değiştirdi! Rozetlerini Erdoğan, Kılıçdaroğlu ve Demirtaş takmıştı

Van'ın Ertuş aşiretinin lideri İskender Ertuş'un 22 yıldaki parti değişimleri gündem oldu. 2002’de AK Parti’ye, 2015’te HDP’ye 2016’da yeniden AK Parti’ye, 2022’de CHP’ye, 2024’te bir kez daha AK Parti’ye geçti. Ertuş'un bugüne kadarki parti rozetlerini, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın takmış olması da dikkat çekti.

Haber 04-02-24 09:09

Fatih Erbakan yerel seçim kararını açıkladı: Ankara, İstanbul ve İzmir'de kendi adaylarımızı göstereceğiz

Yeniden Refah Partisi ile AK Parti arasındaki ittifak görüşmeleri sona erdi. Bu gelişmenin ardından YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın yerel seçimler öncesi partisinin ittifak kararını bugün açıklayacağı duyurulmuştu. Erbakan merak edilen kararına ilişkin ilk kez açıklamada bulunarak, "Ankara, İstanbul ve İzmir'de kendi adaylarımızı göstereceğiz" dedi.

Haber 03-02-24 14:42

AK Parti'den YRP'ye kritik ziyaret! İstanbul ve Ankara'da aday çıkaracak mısınız? sorusuna yanıt

İttifak görüşmelerinin devam ettiği AK Parti ile Yeniden Refah Partisi arasında son görüşme dün akşam saatlerinde yapıldı. Görüşmede son rötuşların yapıldığı belirtildi. YRP Genel Başkan Yardımcısı Doğan Bekin, gazetecilerin "İstanbul, Ankara ve İzmir'den belediye başkanı adayı çıkaracak mısınız?" sorusu üzerine genel başkanlarının kararını işaret etti.

Haber 02-02-24 07:33

AK Parti ile YRP arasında sürpriz görüşme! Erbakan'ın açıklaması ertelendi

AK Parti ve Yeniden Refah Partisi heyetleri arasında sürpriz zirve. İki partinin heyetleri akşam yeniden bir araya gelecek. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan yarın yapması beklenen açıklaması da ertelendi. YRP'nin 31 Mart yerel seçimlerine yönelik yol haritası Fatih Erbakan tarafından pazartesi günü açıklanacak.

Haber 01-02-24 16:03

Yeniden Refah Partili isim canlı yayında açık açık söyledi: İstanbul düğümünde gözler Erdoğan ile Erbakan'a çevrildi

AK Parti ile Yeniden Refah Partisi arasında bir süreliğine rafa kalkan görüşmeler pazartesi günü gerçekleşen sürpriz temasla devam etti. Ancak Yeniden Refah'lı yetkililerden sitemkar açıklamalar gelmeye devam ediyor. AK Parti'nin ettiği teklifi ve geri çevirdiklerini açıklayan Yeniden Refah Partisi'nden son olarak canlı yayında gelen "AK Parti istekli ama yetkili değil" yorumu ses getirdi. Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç'ın sözleri ise gözleri olası Erdoğan-Erbakan görüşmesine çevirdi.

Haber 24-01-24 08:51

AK Parti'nin İzmir adayı Hamza Dağ'dan açıklama: İzmir'de zeybeği de halayı da beraber oynayacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Aday Tanıtım Toplantısı'nda AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıkladığı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, İzmir Milletvekili Hamza Dağ, kentteki seçim çalışmaları kapsamında, Konak Meydanı'nda basın açıklaması yaptı. Açıklamada, AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı ve önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, İzmir Milletvekili Mehmet Muharrem Kasapoğlu yer aldı.

Haber 22-01-24 15:39

Mansur Yavaş'ın rakibi Turgut Altınok anketlerdeki oy oranını açıkladı: Oy vermeyenler 'Keşke verseydik' diyecek

Yerel seçimlere adım adım yaklaşılırken siyasetin gündemi de hareketlendi. Parti ve ittifaklar adaylarını açıklamaya başladı. Cumhur İttifakı'nın Ankara adayı Turgut Altınok, AK Parti Genel Merkezi'nce yapılan anketlerde "Altınok'a oy verebilirim" diyenlerin oranının yüzde 73 olduğunu aktardı.

Haber 21-01-24 20:59

SON DAKİKA | Meclis'teki bayrak polemiği gündem olmuştu! Erdoğan'dan CHP'li Ali Mahir Başarır'a tepki: O sizin cibilliyetinizde var!

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Meclis'te AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta'yla 'bayrak' polemiğine giren CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır'a tepki gösterdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan "O sizin cibilliyetinizde var ve ortağı olduğunuz partinin cibilliyetinde var" diye konuştu.

Haber 18-01-24 14:44

Meclis'te tansiyon yükseldi! AK Parti ve CHP milletvekilleri arasında 'bez parçası' tartışması

TBMM Genel Kurulu'nda AK Parti ve CHP grup başkanvekillerini karşı karşıya getiren polemikte sesler yükseldi. CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır ile AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta arasında Türk bayrağına "bez parçası" deme tartışması yaşandı.

Haber 17-01-24 19:35

Ekrem İmamoğlu’ndan dikkat çeken AK Parti çıkışı: ‘Boş durmayacaklar’

Ekrem İmamoğlu’ndan yine çok konuşulacak açıklamalar geldi. İmamoğlu CHP’deki aday belirleme sürecinde hakkında çıkan yalanlarken partide aday belirleme sürecine müdahil olmadığını belirtti. İmamoğlu yaptığı açıklamada ‘Bu MYK’nın sahasıdır. Buradaki en yetkili ve tek yetkili kişi Sayın Genel Başkan’dır. Böyle bir hadsizlik mümkün mü?” ifadelerini kullandı. İstanbul’daki seçim süreci ile ilgili de konuşan İmamoğlu İktidarı hedef alarak “Yapılanlar bize gösteriyor ki boş durmayacaklar” dedi.

Haber 16-01-24 07:47

Türkiye şehitlerine ağlıyor! AK Parti, CHP ve İYİ Parti'den açıklama: Hepsi iptal edildi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 9 askerimizin şehit olduğu saldırı sonrasında bugün yapacakları etkinlikleri iptal ettiklerini duyurarak "Merkez Yönetim Kurulu’muzu yarın sabah olağanüstü toplantıya çağırdım" dedi. CHP'nin iptal kararının ardından bir karar da İYİ Parti ve AK Parti'den geldi.

Haber 12-01-24 22:51

Yeniden Refah Partili Doğan Aydal'dan çok konuşulacak AK Parti ve Murat Kurum açıklamaları: Biz bir sebeple anlaşamayabiliriz, öyle de gözüküyor

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Vekili Doğan Aydal canlı yayında AK Parti'nin adayı Murat Kurum ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu için çok konuşulacak açıklamalar yaptı. İmamoğlu'nun hizmetler yaptığını ve Kanal İstanbul'a da karşı olduğunu belirten Aydal, "Beka sorunumuzdur bizim. Bu bile Murat Kurum beyefendinin olmaması için yeterlidir. AK Parti'yi kazandırmak için var olan bir parti değiliz. Biz bir sebeple anlaşamayabiliriz, öyle de gözüküyor. Bizimle İstanbul adayını paylaşmadılar" dedi.

Haber 11-01-24 23:32

İsrail'e karşı açılan soykırım davası hakkında Ömer Çelik'ten açıklama: İnsanlık bu davayı izliyor

Güney Afrika, 29 Aralık 2023’te Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları nedeniyle İsrail’e 1948’de Birleşmiş Milletler Genel Kurulu tarafından kabul edilen Soykırım Sözleşmesi kapsamındaki yükümlülüklerini ihlal ettiği gerekçesiyle Uluslararası Adalet Divanı’nda soykırım davası açmıştı. Söz konusu dava Lahey’de bugün görülmeye başlandı. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de davayla ilgili, "İsrail’in eylemleri soykırımdır. Ve gereken şekilde cezalandırılmalıdır." ifadelerini kullandı.

Haber 11-01-24 13:53

SON DAKİKA | Fatih Camii'nde bıçaklı saldırı! Cami imamı ve bir kişi yaralandı

Son dakika haberine göre İstanbul'da Fatih Camii'nde bıçaklı saldırı meydana geldi. Olayda cami imamı Galip Usta ve bir kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken hayati tehlikelerinin olduğu öğrenildi. Saldırgan ise gözaltına alındı. İstanbul Valisi Davut Gül de yaşanan saldırıyla ilgili sosyal medyadan bir açıklama yaptı. Öte yandan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan da açıklama geldi.

Haber 08-01-24 20:53

AK Parti'nin masasındaki son anket! Adayın açıklanmasına 1 gün kala duyuruldu: Özellikle 'İstanbul' vurgusu

Türkiye adım adım seçime giderken yarın kritik bir eşik daha aşılacak. AK Parti, İstanbul'da Ekrem İmamoğlu ile yarışacak adayını açıklayacak. Adayın açıklanmasına saatler kala AK Parti Seçim İşlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz'dan gelen anket açıklaması dikkat çekti. İstanbul ve Ankara'da son durum ne? Son anketlerde ne değişti? İşte yanıtları...

Haber 06-01-24 11:54

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz'den seçimlerle ilgili çarpıcı sözler! 'Şimdiden tüm kamuoyu ile paylaşıyorum' diyerek açıkladı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz katıldığı canlı yayında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. AK Parti'nin mevcutta İstanbul ve Ankara'yı kaybettiğini ifade eden Altınöz seçimlerde birinci parti olacaklarını ifade etti. Altınöz 'İstanbul'a aday olacak mısınız?' sorusuna da yanıt verdi.

Haber 05-01-24 22:51

SON DAKİKA | İstanbul ve Ankara adayı kim olacak? AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten beklenen açıklama geldi: Tarih verildi

Son dakika haberine göre yerel seçimlere adım adım yaklaşılırken parti ve ittifakların adayları merak ediliyordu. Cumhur İttifakı'nın özellikle İstanbul ve Ankara'da çıkaracağı adaylara gözler çevrilirken AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklama yaptı. AK Parti Sözcüsü Çelik, parti genel merkezi girişinde gazetecilere yaptığı açıklamada, "Adaylarımızın ilk açıklamasını bu pazar günü yapacağız" dedi.

Haber 03-01-24 22:41

AK Parti Sözcüsü Çelik: Atatürk ülkemizin kurucu lideri ve ortak değeridir

Galatasaray ve Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'da oynanması planlanan Süper Kupa maçı yaşanan krizin ardından iptal edildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik de Atatürk fotoğrafıyla bir paylaşım yaptı.

Haber 30-12-23 00:19

Mesai saatleri kısalıyor mu? AK Parti Meclis’e sunmuştu: Çalışma gün ve saatlerine ilişkin öneri kabul edildi

Milyonlarca çalışanın son günlerde en çok merak ettiği konuların başında ‘Çalışma saatleri kısalacak mı? Günde kaç saat mesai olacak?’ soruları geliyor. Bu kapsamda yeni bir gelişme yaşandığı öğrenildi. Bir süredir gündemde olan 'çalışma gün ve saatlerine' ilişkin öneri, TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi. Ancak konuya ilişkin henüz net bir açıklama yapılmadı.

Finans 27-12-23 10:43

Son dakika: İsveç'in NATO üyeliği Dışişleri Komisyonu'nda kabul edildi! ABD yönetiminden açıklama geldi

Son dakika: İsveç’in NATO üyeliği, TBMM Dışişleri Komisyonu’ndan onaylanarak TBMM Genel Kurulu’na iletildi. AK Parti, MHP ve CHP 'Evet' oyu verirken, İYİ Parti ve SP ise 'Hayır' oyu verdi. İsveç’in NATO'ya katılım protokolü TBMM Dışişleri Komisyonu’nda kabul edildi. ABD yönetimi ise İsveç'in NATO üyeliğine ilişkin teklifin Komisyon'dan geçmesini memnuniyetle karşıladığını ve ABD Başkanı Joe Biden'ın Türkiye'ye F-16 satışına olan açık desteğinin sürdüğünü bildirdi.

Haber 26-12-23 19:04

Yeniden Refah Partisi'nden AK Parti'ye 3 il şartı! Suat Kılıç duyurdu... Yerel seçimde işbirliği için ön görüşme yapıldı

Seçimlere doğru geri sayım sürerken Yeniden Refah Partisi'nden (YRP) dikkat çeken 'ittifak' çıkışı geldi. Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, AK Parti ve Yeniden Refah Partisi heyetlerinin, yerel seçimlerde İstanbul, Ankara ve İzmir'de işbirliği için ön görüşmeyi yaptığını söyledi. Kılıç, 81 ilde aday çıkarma konusunda ise kapının henüz kapanmadığının altını çizdi.

Haber 26-12-23 17:16

Meclis'te 4 partiden teröre karşı ortak bildiri! CHP ve DEM imzalamadı, açıklamalar peş peşe geldi

TBMM Genel Kurulunda Irak'ın kuzeyinde 12 askerin şehit olduğu terör saldırılarına yönelik "ortak bildiri" tartışması çıktı. Bildiri AK Parti, MHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi gruplarının imzalarıyla yayınlanırken CHP ve DEM parti bildiriye imza atmadı. Söz konusu kararın ardından açıklamalar peş peşe geldi.

Haber 24-12-23 07:33

Son dakika: AK Parti ile MHP arasında yerel seçim mutabakatı! 30 büyükşehirin 28'inde AK Parti, 2'sinde MHP aday çıkaracak

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli'nin görüşmelerinin ardından Cumhur İttifakı'nın 31 Mart'taki yerel seçimlerdeki yol haritası netleşti. Cumhur İttifakı'ndaki seçim mutabakatını MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız açıkladı. "30 büyükşehirin 28'inde AK Parti, 2'sinde ise MHP aday çıkaracak" açıklamasını yapan Yıldız, Mersin ve Manisa'da ise MHP adayının destekleneceğini söyledi.

Haber 22-12-23 20:11

AK Parti Milletvekili İnan: İletişim Başkanlığı'ndan ve faaliyetlerinden ana muhalefet ile İsrail rahatsız

AK Parti İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, TBMM Genel Kurulu'nda 'Cumhurbaşkanlığı İle Bağlı Kuruluşlar Ve Gelir Bütçesi' görüşmeleri sırasında söz aldı. İnan, "Bugün İletişim Başkanlığı'ndan ve faaliyetlerinden kim rahatsız derseniz, vereceğimiz net iki cevap vardır. Birincisi ana muhalefet, ikincisi İsrail ve Siyonistler" dedi.

Haber 22-12-23 19:04

Cumhur İttifakı’nda gündem Yeniden Refah Partisi! Fatih Erbakan AK Parti’den hangi ili istedi? İşte kulislerde konuşulanlar…

İktidarın iki büyük ortağı AK Parti ile MHP arasında yerel seçimler için nasıl bir işbirliği yapılacağı genel hatlarıyla artık belli olsa da iktidarı destekleyen Yeniden Refah Partisi, HÜDA PAR ve DSP ile görüşmeler devam ediyor. Kulislerde Yeniden Refah Partisi için Van, DSP için de Edremit belediye başkanlıklarının adı geçiyor.

Haber 22-12-23 14:23

Son dakika: AK Parti'de yerel seçimler için aday mesaisi! Ömer Çelik: Açıklama takvimimizde ileri doğru esneme olabilir

Son dakika: Son dakika: AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, yerel seçimlerle ilgili açıklamalar yaptı. Çelik, belediye başkan adaylarının açıklanacağı tarihe ilişkin, "Ay sonu itibarıyla söylenmişti ama biraz esneyebilir bu. Çünkü teşkilatlarımız buraya geliyor, istişareleri yapıyoruz. Dolayısıyla takvimde bir esneme olabilir. Vaktimiz var, acelemiz yok." dedi.

Haber 21-12-23 19:54

TBMM'de yaşanan tartışmanın ardından Özlem Zengin, Gülizar Biçer Karaca'yı istifaya davet etti: Bakanımızı çok yakışıksız bir şekilde adeta azarlamaya kalkıştı

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, dün TBMM Genel Kurulu'nda Meclis Başkanvekili Gülizar Biçer Karaca ile yaşadığı tartışmanın ardından sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Biçer Karaca'yı istifaya davet eden Zengin, "Kendi partisinin hatiplerinin sürelerini ölçüsüz şekilde uzatan Biçer Karaca, değerli Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımızı çok yakışıksız bir şekilde adeta azarlamaya kalkıştığı için şahsımın ve Grubumuzun haklı tepkisi ile karşılaşmıştır" dedi.

Haber 18-12-23 21:36

Devlet Bahçeli'den dikkat çeken açıklamalar: 'AK Parti ile çözemeyeceğimiz mesele olmayacaktır'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Cumhur İttifak'ı olarak büyük resme odaklanıyoruz. Cumhur İttifakı kararını vermiş ve mutabakata vararak 31 Mart için yola çıkmıştır. AK Parti ile çözemeyeceğimiz mesele olmayacaktır. Ne söz verdiysek tutarız" dedi.

Haber 16-12-23 14:03

SON DAKİKA | Cumhurbaşkanı Erdoğan, HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ile görüştü! Açıklama geldi 'Temaslar için karşılıklı heyet oluşturuldu'

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nu AK Parti Genel Merkezi'nde kabul etti. Erdoğan dün de Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ile görüşmüştü. Erdoğan ve Yapıcıoğlu'nun görüşmesinin ardından açıklama da geldi. Yapıcıoğlu açıklamasında "Görüşmemiz Yerel seçimlerle alakalıydı. Temaslar için karşılıklı heyet oluşturuldu. 3’er kişilik heyet gerekli çalışmaları yapacak." dedi.

Haber 13-12-23 16:39

SON DAKİKA | Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Fatih Erbakan arasında sürpriz görüşme

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ı kabul etti. Erbakan, görüşme sonrası yaptığı açıklamada "Yeniden Refah Partisinin Ankara ve İstanbul’da belediye başkanı aday çıkarmamasını ve AK Parti ile bir ittifak olabilir mi?" sorusuna yanıt verdi.

Haber 12-12-23 16:36

Gericiliğin, yozluğun, yobazlığın... CHP Düzce Milletvekili Talih Özcan ifadeleri tepki çekti! AK Partili Keşir'den açıklama

CHP Düzce Milletvekili Talih Özcan'ın Düzce Yığılca'da aday tanıtım toplantısında yaptığı açıklamalar tepki çekti. Vatandaş için gerici, yobaz gibi ifadeler kullanan Özcan'a AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir tepki gösterdi. Keşir yaptığı açıklamada "Yerel seçimde Yığılcalı hemşehrilerimiz gereken cevabı verecektir" dedi.

Haber 12-12-23 08:55

Devlet Bahçeli duyurdu! İşte Cumhur İttifakı'nın 31 Mart hamlesi: Ortak aday gösterilecek şehirler açıklandı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Büyükşehirlerin tamamında Cumhur İttifakı olarak adaylarımız ortak olacak. MHP ve Cumhur İttifakı, 31 Mart seçimlerine damga vuracak" dedi. AK Parti ile aralarında ihtilaf olmadığını ifade eden Bahçeli, İYİ Parti için "Kopan İP’i tamir etseniz de faydasızdır" dedi.

Haber 07-12-23 14:24

İYİ Parti karıştı, CHP yenilendi! Siyaset gündemi ittifaka kilitlenmişken Özgür Özel'den çok konuşulacak davet

Yerel seçimlere kısa süre kala siyasetin gündemi de adaylar ve ittifaklar! Cumhur İttifakı AK Parti ve MHP önderliğinde devam ederken CHP ile İYİ Parti arasında ittifak olup olmayacağı soru işareti! İYİ Parti'deki iç çekişmeler sürerken CHP de yenilendi. Yeni genel başkan Özgür Özel'den ses getirecek davet...

Haber 28-11-23 14:20

AK Parti MYK, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplandı

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK), Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplandı.

Haber 27-11-23 15:02

AK Parti'den İstanbul ve Ankara mesajı! 'Kaybolan yılları geri getireceğiz'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Konya'da yerel seçimlerde partiden aday olmak için başvuranlara yönelik temayül yoklamasında konuştu. CHP yönetimindeki büyükşehirlerin adeta can çekiştiğini ifade eden Dağ, "Seçildikleri kentler afetlerle boğuşurken balığa gittiler, tatile çıktılar. Sözlerini unuttular" dedi. Dağ, "İnsanoğlunun kaybolan yılları geri gelmez ama inşallah biz CHP'nin elinde tanınmaz hale gelen şehirlerimizin kaybolan yıllarını geri getireceğiz" ifadelerini kullandı.

Haber 26-11-23 13:15