Ak Parti Grup Baskanvekili Mehmet Mus Haberleri

İşte değişime en yakın bakanlar! Ankara hareketlendi! Fahrettin Koca, Mehmet Özhaseki, Yılmaz Tunç, Mehmet Nuri Ersoy...

Kurulduğu günden bu yana ilk kez Türkiye genelinde 2. parti durumuna düşen AK Parti'de Cumhurbaşkanı Erdoğan vatandaştan mesajı aldıklarını ve gereğini yapacaklarını belirtirken değişim ateşini de yaktı. Bununla birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan, dünkü MKYK toplantısında kurmaylarına açık şekilde değişiklik olacağını da anlattı. Kabinede de sürprizler olabilir...

Finans 2024-04-18 13:54:28

SON DAKİKA: Asgari ücrete ara zam yok! Bakan Işıkhan'dan net açıklama

Son dakika: Asgari ücrete ara zam gelecek mi? AK Parti grup toplantısı öncesi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan en net yanıtı verdi. İşte detaylar...

Finans 2024-04-17 11:47:41

'AK Parti'deki o ekip kalkışma yapmaya kalktı!' Seçim sonuçları sonrası Ali İhsan Yavuz yeniden gündem oldu

Türkiye seçimi geride bırakırken sandıktan çıkan sonuçların ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan dikkat çeken ifadeler kullanarak, halkla arasında kopukluk olan kişilerin tespit edileceğini belirtmişti. Kamuoyunda görevden alınacağı konuşulan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz'a Sakarya'daki siyasilerden destek geldi. Gazeteci Mehmet Çek ise bu durumu sert bir dille eleştirdi.

Haber 2024-04-16 16:24:51

Son dakika | AK Parti'den dikkat çeken Mehmet Tevfik Göksu kararı: Görevi devretti! İBB adayları arasında adı geçiyordu

Son dakika haberi: AK Parti'de kritik bir görev değişimi yaşandı. Sık sık Ekrem İmamoğlu ile yaşadığı atışmalarla gündeme gelen, ayrıca Murat Kurum'un açıklanmasından önce İBB adayları arasında da adı çokça geçen Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'nun İBB Grup Başkanvekilliği görevi sona erdi. Göksu'nun yerine gelen isim de belli oldu.

Haber 2024-04-15 13:34:32

AK Partili başkanın çalışanı bıçaklandı, CHP'li adayın eşi gözaltına alındı!

Konya’nın Karapınar ilçesinde yaşanan olay akıllara durgunluk verdi. AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Zengin’in yanında çalışan Mehmet Aldanmaz (35), darbedilip bıçaklandıktan sonra evininin önüne bırakıldı. Gözaltına alınanlar ise CHP Karapınar Belediye başkan adayı olan Gönül Karabacak’ın eşi H.K. ile N.Ö. oldu. İşte bir ilçeyi karıştıran olayın detayları…

Haber 13-04-24 07:36

Cemaat lideriyle fotoğrafı gündem oldu! Başsavcı hakkında harekete geçildi: Soruşturma başlatıldı

Silifke Cumhuriyet Başsavcısı Selman Eskiler'in "Süleymancılar" olarak bilinen dini yapılanmanın lideri Alihan Kuriş'le fotoğrafı çıktı. Gündem olan karenin ardından Hakimler ve Savcılar Kurulu Başsavcı Eskiler hakkında soruşturma başlattı. Eski AK Parti Milletvekili Mehmet Metiner konuyla ilgili "Gereği yapılır elbet" ifadelerini kullandı.

Haber 08-04-24 12:21

Ümit Özat'tan Mehmet Büyükekşi'ye zehir zemberek sözler! 'Büyükekşi yüzünden AK Parti...'

Fenerbahçe ve milli takımın eski futbolcusu Ümit Özat, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye adeta öfke kustu. Sosyal medyada düzenlenen programda sinirlerine hakim olamayan Özat, Büyükekşi hakkında çok ağır ithamlarda bulundu.

Spor 08-04-24 11:40

CHP'den Hatay açıklaması! Saat verip alınan kararı duyurdular

Hatay'da Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen AK Parti'li Mehmet Öntürk'ün yarın mazbatasını alacağı öğrenilirken, Hatay'da bulunan CHP genel başkan yardımcıları Gökçe Gökçen ile Murat Bakan'ın Ankara'ya giderek Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) itirazda bulunacağı öğrenildi. CHP sosyal medya hesabından saat verip alınan kararı açıkladı. Yapılan açıklamada, "İtirazlar devam ederken işi oldu bittiye getirerek AK Parti adayına mazbata verme girişimi hukuksuzdur ve bizim nezdimizde hükümsüzdür." dedi.

Haber 06-04-24 00:05

AK Parti'nin eski il başkanı Aziz Babuşçu'dan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum'a sert tepki: Haddinizi aşıyorsunuz!

Pazar günü yapılan seçim sonrası AK Parti, kuruluşundan beri ilk kez 2. parti konumuna düştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim sonuçlarıyla ilgili açıklamasında 'Partideki kibir abidelerini temizleyeceğiz, halktan kopuşlara izin vermeyeceğiz' demişti. AK Parti'nin eski İstanbul il başkanı Aziz Babuşçu ise Uçum'u hedef aldı.

Haber 05-04-24 14:23

Yeniden Refah Partisi’nden çok konuşulacak AK Parti iddiası: ‘Çok büyük bir grup gelecek’

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Vekili Doğan Aydal’dan çok konuşulacak bir AK Parti iddiası geldi. Yerel seçim sonuçlarının ardından AK Parti’den ayrılma ihtimali olanlar hakkında canlı yayında dikkat çeken açıklamalarda bulunan Aydal “AK Parti’den çok büyük bir grubun geleceğini düşünüyoruz. O günün de çok uzak olmadığını görüyoruz” ifadelerini kullandı.

Haber 05-04-24 08:30

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bakan Şimşek'e: Emeklilerle ilgili bir şey yapabiliyor muyuz? İşte aldığı yanıt

31 Mart seçimlerden bir ilki yaşayan AK Parti bu kez sandıktan birinci parti olarak çıkamadı. Mağlubiyetin nedenleri araştırılırken sebeplerden birinin de düşük kalan emekli maaşları olduğu üzerinde duruluyor. Seçimden önce durumun anlaşılması üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Bakan Şimşek'e, "Mehmet Bey, emeklilerle ilgili bir şey yapabiliyor muyuz?” diye sorduğu öğrenildi. İşte Şimşek'in Erdoğan'a verdiği yanıt...

Finans 05-04-24 07:27

Görevden alındığı iddia edilmişti! AK Partili Abdullah Güler'den Özlem Zengin açıklaması

AK Parti Sivas Milletvekili ve TBMM AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin’in görevden alındığı yönündeki iddialara yanıt verdi. Güler, "Zengin’in görevinin başında mecliste ki çalışmalarına devam ettiğini kamuoyuna iletmek isterim" dedi.

Haber 04-04-24 17:43

Bakan Şimşek'ten seçim değerlendirmesinde 'enflasyon' mesajı! Memura zam verdik, yine kaybedildi İşte kulislerde konuşulan o sözler...

Yerel seçimler 'sürpriz' sonuçlarla sona erdi. CHP Türkiye genelinde seçimlerden birinci parti olarak çıkarken AK Parti'den de değerlendirme toplantıları başladı. Kulisler hareketlendi. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek de oy kaybının sadece ekonomi kaynaklı olmadığını söylediği kaydedildi.

Finans 04-04-24 09:46

'Kalemiz, asla olmaz' demişti, AK Parti o ili kaybetti! Seçim öncesi söylediği sözler şimdi gündem oldu

Türkiye dün yapılan seçimlerin sürpriz sonuçlarını hala konuşmaya devam ediyor. Bu sürprizler arasında belki de en büyüğü AK Parti'nin kalesi olarak nitelendirilen Şanlıurfa'nın Yeniden Refah Partisi'ne geçmesi oldu. Bu durum üzerine AK Parti Grup Başkanvekili Efkan Ala'nın bir süre önce yaptığı açıklamalar gündeme geldi. Ala katıldığı programda, "Şanlıurfa AK Parti'nin kalesidir. Seçimi büyük farkla kazanacağız" ifadelerini kullanmıştı.

Haber 01-04-24 16:43

İstanbul'u kazanan İmamoğlu o ile dikkat çekti! Hakkın hukukun hakim olmasını istiyoruz

Hatay’da 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin kesin olmayan sonuçlarına göre Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı AK Parti Adayı Mehmet Öntürk kazandı. CHP'nin adayı, Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş, “İtirazımızı yapacağız. Bu konuda hakkımızı tabii ki alacağız” dedi. İstanbul seçimlerinden galibiyetle ayrılan Ekrem İmamoğlu ise Hatay'a dikkat çekti.

Haber 01-04-24 15:24

Seçimler sonrası canlı yayında çarpıcı 'Mehmet Şimşek' kulisi! Bu işin sorumlusu sensin' denilmiş

Yerel seçim maratonu sürprizlerle sona erdi. 7 ilde belediye el değiştirirken CHP ülke genelinde birinci parti olarak çıktı. Seçimler sonrası AK Parti kulisleri de hareketlendi. Gazeteci Deniz Zeyrek, AK Parti kurmaylarının dün akşam toplantı yaptığını belirtirken Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'le ilgili de önemli iddiaları paylaştı.

Finans 01-04-24 10:57

Canlı Ordu seçim sonuçları! Ordu'da seçimi kim kazandı? AK Parti adayı Mehmet Hilmi Güler mi, CHP adayı Zekai Sana mı, İYİ Parti adayı Enver Yılmaz mı?

Partilerin yoğun seçim çalışmalarının ardından Türkiye 31 Mart yerel seçimleri için sandık başına gitti. Şimdi Ordulu vatandaşlar Ordu seçim sonuçları ile ilgili araştırmalara başladı. Ordu'da seçim yarışı AK Parti'nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Hilmi Güler, CHP'nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zekai Sana ve İYİ Parti'nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz arasında geçecek. Ordu seçim sonuçları hakkındaki tüm detaylara Mynet'ten ulaşabileceksiniz.

Finans 31-03-24 20:56

Adana canlı seçim sonuçları! Adana'da seçimi kim kazandı? Fatih Mehmet Kocaispir mi, Zeydan Karalar mı?

81 ilde oy verme süreci sona erdi. Yaklaşık 1.8 milyon kişinin yaşadığı Adana'da da seçimin nasıl sonuçlanacağı seçmen tarafından merak edilen konular arasında. AK Parti'nin adayı Fatih Mehmet Kocaispir, CHP'nin adayı Zeydan Karalar ve İYİ Parti adayı Ayyüce Türkeş Taş seçimde en fazla oyu alması tahmin edilen adaylar arasında gösteriliyor. Peki, Adana'da seçimi kim kazandı? İşte tüm merak edilenler...

Finans 31-03-24 20:07

CANLI SEÇİM SONUÇLARI | Ağrı seçim sonuçları? Ağrı'da yerel seçim sonuçları belli oldu mu? AK Parti mi CHP mi DEM Parti mi kazandı?

81 ilde seçim heyecanı sona erdi. 2024 Ağrı yerel seçim sonuçları belli oldu. Yaklaşık 61 milyonun sandık başına gittiği 2024 seçimlerinde en çok merak edilen illerden birisi de Ağrı. Peki Ağrı seçim sonuçlarında AK Parti adayı Mehmet Salih Aydın mı CHP adayı Erkan Bulut mu DEM Parti adayı Hazal Aras mı kazandı? İşte Ağrı yerel seçim sonuçlarına ilişkin tüm detaylar...

Finans 31-03-24 15:43

Canlı Nevşehir seçim sonuçları! Nevşehir seçim sonuçları doğrultusunda AK Parti adayı Mehmet Savran mı CHP adayı Mehmet Bilgin mi İYİ Parti adayı Rasim Arı mı kazandı?

Tüm Türkiye yerel seçim sonuçlarına kilitlendi. Sonuçlar herkes tarafından merakla bekleniyor. Seçim sonucu merak edilen illerden bir tanesi de Nevşehir. Nevşehir seçim sonuçları Nevşehirliler tarafından en çok araştırılan konular arasında. Peki, Nevşehir'de AK Parti adayı Mehmet Savran mı CHP adayı Mehmet Bilgin mi İYİ Parti adayı Rasim Arı mı seçimi kazandı?

Finans 31-03-24 15:09

CANLI | Artvin seçim sonuçları! Artvin'deki seçim sonuçlarında AK Parti adayı Mehmet Kocatepe mi, CHP adayı Bilgehan Erdem mi, İYİ Parti adayı Demirhan Elçin mi kazandı?

Türkiye yerel seçimler için sandık başında, seçmenleri gözü kulağı ise gelecek seçim sonuçlarında! İstanbul, Ankara gibi büyükşehirlerin seçim sonuçları ile birlikte bazı illerin de seçim sonuçları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Bu illerden biri de Artvin... Artvin'deki seçim sonuçlarında AK Parti adayı Mehmet Kocatepe mi, CHP adayı Bilgehan Erdem mi, İYİ Parti adayı Demirhan Elçin mi kazandı?

Finans 31-03-24 14:52

Fatih seçim sonuçları canlı! İstanbul Fatih'te yerel seçimi Mahir Polat mı Mehmet Ergün Turan mı kazanıyor?

İstanbul'un kadim ilçesi Fatih'te seçim sonuçları büyük bir merak ve heyecanla bekleniyor. CHP'nin adayı Mahir Polat ile AK Parti'nin adayı Mehmet Ergün Turan arasında nefes kesen bir seçim yarışı yaşanıyor. Her iki adayın da projeleriyle öne çıktığı 31 Mart yerel seçimlerinde Fatih'te de seçim sonuçları büyük heyecanla takip ediliyor. Fatih'te yaşayan vatandaşlar Fatih seçim sonuçlarını yakından takip ederken AK Parti adayı Mehmet Ergün Turan mı CHP adayı Mahir Polat mı kazanıyor?

Haber 30-03-24 23:35

Canlı Beylikdüzü seçim sonuçları! Beylikdüzü'nde kim galip gelecek? Mehmet Murat Çalık mı Mustafa Günaydın mı?

Yerel seçim sonuçları için gözler İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve kentin en önemli ilçelerinden biri olan Beylikdüzü'ne çevrildi. CHP mevcut Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık'ı tekrardan aday gösterirken AK Parti Mustafa Günaydın'ı aday olarak gösterdi. Seçimin galibi Çalık mı olacak Günaydın mı? İşte Beylikdüzü'nde son durum....

Haber 30-03-24 22:39

CANLI Kırıkkale seçim sonuçları! Kırıkkale'de yerel seçim sonuçları belli oldu mu? Yeniden AK Parti'nin adayı Mehmet Saygılı mı seçilecek?

Kırıkkale'de 2024 yerel seçimleri sonuçları merakla bekleniyor. Seçmen yeniden sandık başına gidiyor. Yerel seçim sonuçları öncesinde heyecanlı bekleyiş Kırıkkale'de de devam ediyor. Peki Kırıkkale'de 2024 yerel seçimlerde sonuç ne olacak? AK Parti Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ile yola devam ediyor. CHP, İYİ Parti ve MHP'nin adayları kimler? Kırıkkale'de kim galip gelecek? Tüm yanıtlar Mynet'te...

Haber 30-03-24 00:10

Canlı| Şırnak seçim sonuçları! Şırnak seçim sonuçlarında kim önde? AK Parti'den Mehmet Yarka mı YRP'den Sabri Tatar mı?

Türkiye sandığa gidiyor. Yerel Seçimler 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştiriliyor. Sandık başına gitmeye hazırlanan seçmenler, bulunduğu ilde hangi partiden kimin aday olduğunu merak ediyor. Sandıktan çıkacak sonuçlar da merakla takip ediliyor. Şırnak'ta kimin aday olup olmadığı merak konusu oldu. İşte, AK Parti, CHP, İyi Parti, Dem Parti, Yeniden Refah Partisi ve diğer partilerin Şırnak belediye başkan adayları listesi…

Haber 29-03-24 23:05

CANLI HAKKARİ SEÇİM SONUÇLARI! Hakkari yerel seçim sonuçları belli oldu mu? DEM Parti’nin adayı Mehmet Sıddık Akış mı, AK Parti’nin adayı İsmet Ölmez mi kazandı?

2024 yerel seçimleri sonuçları Hakkari’de de merakla bekleniyor. Hakkari’de seçmen bir yıl sonra bu kez yerel seçim için yeniden sandık başında! Hakkari’de yarışta önde olması beklenen iki parti var. Hakkari’de DEM Parti yarışa Mehmet Sıddık Akış ile AK Parti ise İsmet Ölmez ile katılıyor. İşte Hakkari yerel seçim sonuçları ile ilgili tüm detaylar…

Haber 29-03-24 21:01

Canlı Nevşehir seçim sonuçları! Nevşehir'deki seçim sonuçlarında AK Parti adayı Mehmet Savran mı, CHP adayı Mehmet Bilgin mi, İYİ Parti adayı Rasim Arı kazanacak?

Yerel seçim geldi çattı, Türkiye'nin gözü kulağı seçim sonuçlarında! İstanbul, Ankara gibi büyükşehirlerin seçim sonuçları ile birlikte bazı illerin de seçim sonuçları büyük bir merakla bekleniyor. Bu illerden biri de Nevşehir! Nevşehir'de mevcut belediye başkanı ve AK Parti adayı Mehmet Savran mı, CHP adayı Mehmet Bilgin mi, 2019-2021 yılları arasında Nevşehir belediye başkanlığı yapan İYİ Parti adayı Rasim Arı kazanacak?

Haber 29-03-24 18:20

Canlı Ordu seçim sonuçları! Ordu seçim sonuçları öncesi AK Parti adayı Mehmet Hilmi Güler mi CHP adayı Zekai Sana mı İYİ Parti adayı Enver Yılmaz mı kazanacak?

Yerel seçim sonuçları haftanın en çok aranan konu başlıkları arasında yer alıyor, bununla doğru orantılı olarak Ordu seçim sonuçları da Ordulular tarafından sonucu merakla beklenen yerler arasında! Ordu'da belediye başkanlığı görevini yürüten Mehmet Hilmi Güler mi CHP'nin adayı Zekai Sana mı yoksa İYİ Parti'nin adayı Enver Yılmaz mı seçimi kazanacak?

Haber 29-03-24 16:57

Diyarbakır seçim sonuçları canlı! Diyarbakır seçim sonuçlarında AK Parti adayı Mehmet Halis Bilden mi DEM Parti adayı Ayşe Serra Bucak Küçük mü önde?

Türkiye'de bir kez daha yerel seçim heyecanı yaşanıyor. Seçim sonuçları herkes tarafından merakla bekleniyor. Diyarbakır seçim sonuçları da vatandaşlar tarafından araştırılıyor. AK Parti adayı Mehmet Halis Bilden mi, DEM Parti adayı Ayşe Serra Bucak Küçük mü Diyarbakır'da daha avantajlı? İşte detaylar...

Haber 29-03-24 13:25

Canlı Artvin seçim sonuçları! Artvin seçim sonuçları öncesi AK Parti adayı Mehmet Kocatepe mi CHP adayı Bilgehan Erdem mi mevcut başkan ve İYİ Parti'nin adayı Demirhan Elçin mi kazanacak?

Artvinliler Artvin seçim sonuçları konusunda araştırmalarını devam ettiriyor. Artvinliler tarafından en çok merak edilen konu Artvin seçim sonuçları ve seçimin galibi. CHP'den istifa edip İYİ Parti'nin adayı olan mevcut Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin mi CHP'nin adayı Bilgehan Erdem mi yoksa AK Parti'nin adayı Mehmet Kocatepe mi seçimi kazanacak?

Haber 29-03-24 13:16

Canlı Burdur seçim sonuçları! Burdur'daki seçim sonuçlarında Cumhur İttifakı adayı Mehmet Şimşek mi CHP adayı Ali Orkun Ercengiz mi kazanacak?

Gündemde yerel seçim var! İstanbul, Ankara gibi büyükşehirlerin seçim sonuçları ile birlikte bazı illerin de seçim sonuçları büyük bir merakla bekleniyor. Bu illerden arasında Burdur da bulunuyor. Burdur'daki vatandaşlar Burdur seçim sonuçlarını merak ediyor. Burdur'da seçimi Cumhur İttifakı AK Parti adayı Mehmet Şimşek mi yoksa mevcut belediye başkanı ve CHP Burdur Belediye Başkan Adayı Ali Orkun Ercengiz mi kazanacak?

Haber 29-03-24 12:47

Erzurum canlı yerel seçim sonuçları! Erzurum seçim sonuçları öncesi AK Parti adayı Mehmet Sekmen mi, CHP adayı Atlıhan Atila mı, İYİ Parti adayı Fatma Canan Uçar mı kazanacak?

31 Mart yerel seçimleri ile birlikte Türkiye bir yıl sonra yeniden sandık başına gidiyor. Yerel seçim sonuçları öncesinde heyecanlı bekleyiş sürerken AK Parti’nin kalesi olarak bilinen Erzurum’da da başkanlık yarışı son ana kadar sürdü. Erzurum’da mevcut belediye başkanı Mehmet Sekmen mi İYİ Parti adayı Fatma Canan Uçar mı, CHP’nin adayı Atlıhan Atila mı kazanacak?

Haber 29-03-24 12:26

Canlı Adana seçim sonuçları! Adana seçim sonuçları öncesi AK Parti adayı Fatih Mehmet Kocaispir mi CHP adayı Zeydan Karalar mı kazanacak?

Yerel seçime artık saatler kaldı. Büyükşehir sonuçları yakından takip edilirken Adana seçim sonuçları merak ediliyor. Adana'da mevcut Belediye Başkanı CHP'li Zeydan Karalar mı yoksa AK Parti'nin adayı Fatih Mehmet Kocaispir mi avantajlı? Pazar akşamı Adana seçim sonuçları da çok konuşulacak konu başlıklarından biri olacak!

Haber 29-03-24 11:56

Canlı Bitlis seçim sonuçları! Bitlis'teki seçim sonuçlarında AK Parti adayı Nesrullah Tanğlay mı DEM Parti adayı Mehmet Nezir Karabaş mı kazanacak?

Yerel seçim geldi çattı! İstanbul, Ankara gibi büyükşehirlerin seçim sonuçlarının yanı sıra bazı illerin de seçim sonuçları merakla bekleniyor. Bu illerden biri de Bitlis! Bitlis'te mevcut belediye başkanı ve AK Parti Bitlis Belediye Başkan Adayı Nesrullah Tanğlay mı DEM Parti adayı Mehmet Nezir Karabaş mı kazanacak?

Haber 29-03-24 11:52

Canlı Hatay seçim sonuçları! Hatay'daki seçim sonuçlarında AK Parti adayı Mehmet Öntürk mü CHP adayı Lütfü Savaş mı önde?

Türkiye, Mayıs 2023'ün ardından bir kez daha sandığa gidiyor. Yerel seçimler öncesinde heyecan dorukta. Hatay seçim sonuçları da deprem bölgesindeki vatandaşlar tarafından takip ediliyor. Mevcut belediye başkanı Lütfü Savaş mı AK Parti adayı Mehmet Öntürk mü Hatay'da avantajlı?

Haber 29-03-24 11:27

Emeklilerin hayallerini yıkacak açıklama! Seyyanen zam iddialarına AK Parti son noktayı koydu: Zam söz konusu değil, böyle bir çalışma yok

2024 yılı itibarıyla emekli maaşlarına yüzde 49,5 oranında zam yapılmış bu oran beklentilerin altında kalmıştı. Emekli maaşlarıyla ilgili seyyanen zam iddiaları ise son günlerde kamuoyunda kendine geniş bir yer bulmuştu. Milyonlarca emekliyi heyecanlandıran haberlerin ardından bu kez hayal kırıklığı yaratacak açıklama geldi. AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler 'seyyanen zam' iddialarıyla ilgili net konuştu. İşte detaylar...

Finans 25-03-24 11:52

Emeklilere seyyanen zam müjdesi gelecek mi? Gözler Erdoğan'a çevrildi! İkramiye, promosyon, 2008 detayı... SGK Uzmanı tek tek anlattı!

Seçime bir hafta kala emeklilerin heyecanlandıran açıklama AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu'ndan geldi. Akbaşoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün katılacağı İstanbul mitingini işaret etti. Akbaşoğlu, emeklilere yönelik yeni düzenlemeler üzerinde çalışıldığını açıkladı. Akbaşoğlu, "Sayın Cumhurbaşkanımızın yarın İstanbul'daki mitingini iyi dinleyin" dedi. SGK Uzmanı seyyanen zam, ikramiye, promosyon ve emeklilikte 2008 detayını tek tek anlattı.

Finans 24-03-24 07:44

Seyyanen zam iddiaları konuşulurken emeklileri heyecanlandıran açıklama geldi! Cumhurbaşkanımızı bugün de yarın da dikkatle dinleyelim

Türkiye yerel seçimlerle birlikte emekli maaşlarını konuşmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta içinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ankara mitinginde seyyanen zam açıklaması yapacağı iddia edilmişti. Bugün de AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu'ndan milyonları heyecanlandıran açıklama geldi. Emekli maaşı düzenlemeleriyle ilgili konuşan Akbaşoğlu mitingleri kastederek, "Cumhurbaşkanımızı bugün de yarın da dikkatli dinleyelim." dedi.

Finans 23-03-24 12:35

Yeniden Refah Partisi'ni karıştıran 'Murat Kurum' krizi! 'Cumhur İttifakı' çıkışı başını yaktı

Yeniden Refah Partisi'nde 'Murat Kurum' krizi patlak verdi. AK Parti ile yapılan görüşmelerin sonuç vermemesi üzerine Fatih Erbakan İstanbul'da Mehmet Altınöz'ü aday göstermişti. Murat Kurum'un 'Necmettin Erbakan' çıkışına paralel olarak Yeniden Refah Partili Abdurrahman Akyüz de Murat Kurum ve Cumhur İttifakı'na yönelik destek sözleriyle gündem yarattı. Yeniden Refah, Akyüz'le ilgili kararını verip bir de açıklama yaptı.

Haber 22-03-24 09:51

İstanbul'da CHP'den istifa eden 400 kişi AK Parti'ye katıldı! Törene aşiret reisleri de katıldı

Yerel seçimler öncesinde siyasi arenadaki tempo daha da arttı. 400 CHP üyesi partisinden istifa ederek İstanbul'da düzenlenen törenle AK Parti'ye katıldı. Rozetleri AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe takarken törene Bitlis, Muş ve Adıyaman bölgelerinden Stürki Aşireti, Slokan Aşireti ve aşiretin reisi Şeyh Abdülhafız Aydın ile Mehmet Bulut da katıldı.

Haber 14-03-24 17:27

Elazığ'da fuhuş operasyonu! AK Partili belediye başkanı tutuklandı

Elazığ'da düzenlenen fuhuş operasyonu kapsamında, fuhşa teşvik ve aracılık ile yer temin ettikleri belirlenip gözaltına alınan 4 şüpheli tutuklandı. Şüpheliler arasında AK Partili Mollakendi Beldesi Belediye Başkanı Mehmet Enis Doğan'ın da olduğu öğrenildi. AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Doğan’ın kesin ihraç istemiyle merkez disiplin kuruluna sevk edildiğini söyledi. İşte detaylar...

Haber 05-03-24 17:59

Kripto parada düzenleme bayram sonrası Meclis gündemine gelecek

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, kripto varlıklara ilişkin düzenleme üzerindeki çalışmalara başladıklarını, Ramazan Bayramı sonrasında yasa teklifini TBMM Başkanlığına sunacaklarını duyurdu.

Finans 05-03-24 11:57

1 yıl önce kabusu yaşamıştı... Depremde eşi ve oğlunu kaybeden AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin mutluluğu kendinden 20 yaş küçük Naz Akdoğan'da buldu

6 Şubat'ta meydana gelen depremlerde eşi ve oğlunu yitiren AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, kendisinden 20 yaş küçük Naz Akdoğan ile hayatını birleştirdi. Akdoğan'ın, AK Parti Nizip Belediye Başkan adayı Hacı Fevzi Akdoğan'ın yeğeni olduğu öğrenildi. Çetin, 6 Şubat depremlerinde enkazdan sağ bir şekilde kurtarılmış fakat diş hekimi eşi Aylin Dilbaz Çetin ve eczacılık öğrencisi oğlu Mehmet Fevzi Çetin kurtarılamamıştı.

Haber 03-03-24 16:30

TBMM'de 'el hareketi' tartışması! Bekir Bozdağ 'görüntü, kayıt yok' dedi, AK Parti ile DEM Parti arasında tansiyon düşmedi

TBMM Genel Kurulu'na 'el hareketi' tartışması damga vurdu. AK Parti Erzurum Milletvekili Fatma Öncü, DEM Partinin grup önerisi üzerinde kürsüden söz aldığı esnada, DEM Parti Mersin Milletvekili Perihan Koca Doğan'ın, kendisine yönelik, bir kadına yakışmayan harekette bulunduğunu iddia etti. Öncü, Doğan hakkında işlem yapılmasını istedi. TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ da "Bir görüntü, kayıt söz konusu değil. Bu nedenle herhangi bir işlem yapma imkanımız bulunmamaktadır." dedi.

Haber 29-02-24 08:21

Başdanışmanından Cumhurbaşkanı Erdoğan için en solcu lider yorumu: AK Parti de en solcu parti

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum, sol politikalar hakkında yazdığı yazıyla gündem yarattı. Uçum, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sol ilkelere en yakın lider, AK Parti'nin sol politikalara en yakın parti olduğunu savundu.

Haber 25-02-24 12:06

Fatih Erbakan canlı yayında açıkladı! AK Parti ile neden ittifak yapmadılar? 'Biz İstanbul'da iki ilçeyi istedik'

31 Mart Yerel Seçimleri'nde ittifak kararı almayan ve İstanbul'da Mehmet Altınöz'ü aday gösteren Yeniden Refah Partisi'nin Genel Başkanı Fatih Erbakan katıldığı canlı yayında çok konuşulacak açıklamalar yaptı. İstanbul'da AK Parti'yi desteklemek için iki ilçe istediklerini açıklayan Erbakan, "Bize 'İlçe adaylarımızı nasıl geri çekeriz artık açıkladık' yanıtını verdiler" şeklinde konuştu. Erbakan, "AK Parti ile ittifak kapısı hala aralık mı?" sorusuna da net yanıt verdi.

Haber 22-02-24 22:46

HATAY SEÇİM ANKETİ | Lütfü Savaş kesinleşti, 2019'a oranla yüzde 10'luk değişim çekti! TİP'in adayı Gökhan Zan ne kadar oy alıyor? AK Parti...

Yerel seçimlerde en çok merak edildiği illerin başında gelen Hatay'da son seçim anketinin sonuçları paylaşıldı. 6 Şubat depremlerinin en çok yıkıma neden olduğu kentte CHP Lütfü Savaş isminde karar kılarken, AK Parti Mehmet Öntürk'ü aday göstermiş, TİP ise Gökhan Zan ismini açıklamıştı. Seçimlere kısa bir süre kalırken Hatay'da kim önde? sorusunun yanıtı merak edilirken, adayların son oy oranları belli oldu. Son seçimlere göre yüzde 10'luk artış ise dikkat çekti.

Haber 20-02-24 09:09

AK Partili aday Mehmet Cevizci'nin sözleri gündem oldu! 'Arkamızda cumhurbaşkanımız olmasa hanımlarımız bile bize oy vermez'

Yerel seçimlere adım adım yaklaşılırken parti ve ittifakların aday olarak gösterdiği isimlerin açıklamaları yakından takip ediliyor. AK Parti'nin Uşak Banaz'dan aday olarak gösterdiği Mehmet Cevizci'nin sözleri sosyal medyada gündem oldu. Cevizci "Bizler arkamızda devletimiz olmasa, cumhurbaşkanımız olmasa hanımlarımız bile bize oy vermezler" dedi.

Haber 19-02-24 17:23

Para cezalarına zam geliyor! AK Parti yeni düzenlemeyi Meclis'e sundu: 100 TL'den 500 TL'ye çıkartılıyor

AK Parti, kamuoyunda "8'nci Yargı Paketi" olarak bilinen yeni düzenlemeyi Meclis'e sundu. Söz konusu düzenlemeyle ilgili detayları paylaşan AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, "1 günlük adli para cezasının alt sınırı 20 TL'den 100 TL'ye, üst sınırı ise 100 TL'den 500 TL'ye çıkarılmış olacak" diye konuştu.

Haber 17-02-24 08:55